A magyar sajtó politikai nyomás alatt dolgozik.

/Mong Attila/

 

 

 

 

 

Szerintem pedig az a baj, hogy politikai alapon dúló érzelmei mára már olyannyira frusztrálják a magyar jóoldali sajtómunkásságot, hogy nem is szükséges reájuk politikai nyomást gyakorolni, megy ez nekik minden külső segítség nélkül, önként, dalolva.

Két gyönyerő példán fogom szemlélteni ezt az elbaszott helyzetet. Van ugye a kormánysajtó a harmadosztályú kriplijeivel, stefkáival és pálfigészerűségeivel, a csasztuskareklámokkal a közmédiában, a nézhetetlen, mert 15 perces kormányreklámokkal induló kormányhiradóval, ezt hagyjuk is. Az az ember, akit ennyire vacak, kontár, közepesnélgyöngébb "sajtómunkásság" még képes befolyásolni, az meg is érdemli.

De mi van reményeinkkel, a szellemiélcsapattal, a jolókkal a bárdosandrásokkal, a hipszterekkel, a jógyerekekkel?

Két példán szemléltetem, tessék:

1. példa.:

Megérkezik az új amerikai nagykövet és egy percen belül elbassza. Ugyanis nem a jóoldali újságírás ízlése szerint szól és viselkedik. Ugyanis tokostól kellett volna Kolinnak bebasznia az ajtót.. magyarul elég lett volna köszönés helyett Vida Ildikó nevét kimondania, vór, fak és karrupsön és MÁRIS megfelelt volna Kolin tökfehér ruhája, zavart idétlenkedése és szarógalamb stílusú tipi-topija. Sőt, ha a fehér öltözete miatt basztatta volna a kormány csicskasajtója, ugyanazok a jógyerekek védik meg azzal, hogy a fehér ősmagyar gyász-szín és ezért tök éddybabbu az ismeretlenkatona sírja előtti tisztelgésen. Az jógyereksajtómunkásság egyik nagy reménye volt a továbbra is gódfrendizáltan maradó veszélyes iszony, hátha nem engedik be ezek nagykövetjelöltjét... ebbe a reménybe is belekakilt Kolin érkezése, mert a szörnyű hírt, miszerint mégis elfogadják az új magyar nagykövetet, pont erre a szomorú napra időzítették az amcsik... Nincs idő a fájdalomra, kivárni pár napot, hátha Kolin is ott folytatja majd, ahol Jóbarát abbahagyta... nem, a magyar jógyerekek Kolinnak esélyt se adnak, már 3 perc után se, hátha mégis kielégítené őket ... Kolint majd szépen bemutatják Eörsi Mátyásnak meg pár hasonlóméretű szellemipotentátnak... nem lehetett volna a jógyerksajtónak egy pici türelemmel lennie? Nem...

2. példa Zsünker

Itt még Török Vidor kabukija is kibukott. Történt ugyanis, hogy Klód Zsünker fogta magát és a protokolláris fotózkodás egy percét is az Orbánnal való személyes tárgyalásra pazarolta. Kb addig van meg a jóoldali sajtómunkásságnak a jelenet, amíg Zsünker nem ereszti Orbán kezét, hanem elhúzza az egyébként nem is szinpadról [Simicska csicskaorgánumában "Lerángatták Orbánt a szinpadról" volt a becsalicím] és ezután szoros testközelben vonulván vele tovább, élénken tárgyaltak, egy folyosósarkon még meg is álltak szó'váltani, vagy két perces lényegretörő és gyors tárgyalást tartottak. Ez a jelenet egyébként megvan több forrásból is... bármelyik jógyerek sajtómunkás stréber csicska is láthatta volna, ha akarja, de nem akarta látni, mert az érzelmi kielégülését csak a csonka és élvezetre alkalmas jelenetke biztosította. Tulajdonképpen a Zsünker Jelenet csonkolásával ennfaszát veri, enncsiklóját dörmicéli a jógyerek sajtómunkásság most, persze élveztetvén a hasonlóan frusztrált közönségét is... Tovább megyek: A Valódi Történet azért is izgalmas lehet, mert  gesztusai alapján valószínű, hogy Zsünker lebaszta Orbánt, mint a pengősmalacot... tehát ha csak egy cummányit érdekelné a valóság a jógyerekeket, még több jógyerekgecit fröcsölhettek volna Orbánra. De ugye ez fáradság, munka, ennél könnyebb és fáradságmentesebb egymás deszk-jeiről egymás jizzeit elkopipasztázni ... minden nap mindig mindenütt ugyanaz.. véletlenül se fordulhat elő, hogy egy Vida basztatásra kijelölt napon pl két jóoldali orgánum a többiektől eltérően Rogánt kúrassa...

 

Hát ezért mondott ki önkéntelenül nagyigazságot Mong Attila, aki megfelelően stréber seggnyaló politikaiviselkedésért kapott megfelelő jutalommelót, ezért trafált bele a mondatával a kurva & kibaszott és mégis impotens sajtóéletünk legközepébe. Összesen ez a két választásunk van nekünk hír-és politikabuziknak, vagy az impotenskormány fasszopó kontárjai, vagy a frusztrált és pszichésen már labilis, korlátolt, bár tehetséges jógyerekek...

Teljesen kizárt, hogy magyar hírforrásból tények és valóság iránt tájékozódjon a magyar, hanem csakiskizárólag mindenféle érzelmektől csepegő, gyűlölet frusztráltságában szemenszedett baromságokból kell összelegóznom  magam-magamnak a tényeket & híreket, mert egyetlen olyan magyar orgánum nincsen ma már, ami teljesítené a sajtószakmaiság alapkövetelményeit is...  Állandóan a tudatomat mosnák, az érzelmeimre akarnának hatni, hatást szeretnének kelteni, gyűlöletemet szítani vagy szintentartani... mint húgyagyú szavazóbázist kezelnek, eszébe nem jutna egy jóoldali sajtómunkásnak, hogy a 44-pluszos vén szarok még tudnak olvasni, tanultak földrajzot, történelmet és részesültek politikai alapképzésben is. Létezhet 44pluszos vén szarházi, aki nem tudja elhinni, hogy ha, idézem, az EU-nak már nincs golyója Orbánra, akkor majd az amerikaiak idejönnek nekünk és picsán rúgják Orbánt.  Ezzel már ki is merült két lehetőség, tehát harmadik már nem fér be:

Mi van akkor, ha az európai zavarkeltésben érdekelt USA külpolitika pl Orbánban a zavar letéteményesét láűtja és EZÉRT nem bántja??

 Eddig a magyar jóoldali sajtómunkásság ezerrel nyalt be az USA külpolitikának, de ha nem rúgják picsán az amerikaiak se Orbánt, akkor mi lesz? ..ugyanez az amerikaifasszopás -szerintem...

+1 példa.: Van ugye ez a "kitántorgás". 2010-ben fölszabadult a magyarok számára nyugat-európai másréttyeződebb és különösebb ügyeskedés nélkül, könnyen-gyordsan-egyszerűen ki lehetett menni Nyugatra dolgozni. Ha pl 2006-ban szabadul föl a magyarok számára így a nyugat-európai munkaerőpiac, akkor 2006-tól kezdenek el tántorogni (főleg betanított munkások , NSZK-ba főleg olyanok, akik hajlandóak az ottani munkajogi szabályok megsértésével heti hatnapos munkarendben 12-13 órázni... leginkább hentesek... konzerviparidógozók)... namost ugye összesen kétféle interpretáció létezhet, vannak ezügyben a Jók és Igazak, akik kitántorgásról és a kormány miatti szegénység elől menekülőkrőlo beszélnek, meg a kormánypárti közepesképességű balfaszok, akik néma halakként tátogva tehetetlenül pampognak a "Kitántorgás" fő oka, ehyszerűen a kvótafelszabadulás... egyiknek se ötlik eszébe érvként....

 

Énneköm oszt ugyan nem siralmas, de titeket szánlak már, kedves jóoldali barátaim.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr887103445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.01.24. 17:03:10

Sajnos nem csak az újságírók, a politikusok is ilyenek. Aktuális téma lett a bevándorlás, és itt megint előjön a demagógia. Fodor Gábor nem győzött szörnyülködni Olgánál, hogy a csúnya Orbán milyen bevándorlásellenes, ez abszurd, meg hogy szegény menekültek, meg hogy a magyarok zöme sajnos így gondolkodik. A menekültek tényleg szegények, de a nyugati országban sem sétagalopp a menekült státusz megszerzése: hónapokig, évekig kell dekkolni előtte a menekültszállásokon, ami gyakorlatilag egy börtön, van, aki ténylegesen nem is hagyhatja el.
A gazdasági bevándorlás, meg hogy a nyugat elvileg tárt karokkal vár: mikor nyugaton albérletet kerestem, a magyar mobilomról hívva (tehát a 36-os hívószámmal) sokkal ritkábban vették fel a telefont, mint mikor "cselesen" a kint vett SIM kártyám kinti hívószámával. Vagy: a svájci munkaközvetítő néni olyan bunkó modorban válaszolt a megkeresésemre, hogy csak néztem. hogy gondolom én azt, hogy külföldiként ő majd nekem segít munkát találni. Svájciak meg is szavazták a bevándorlók kvótáját, igaz, a további szigorítását már nem.
Vajdasági ismerős párizs környéki gyárban dolgozik: mivel külföldi vendégmunkás, csak egy teljesen lepattant külvárosi albérletet talált, elég drágán.
De persze akkor is kinyílik az ember zsebében a bicska, mikor Orbán ezeket a kitántorgókat "kalandozásnak" nevezi. Ja, bazmeg, kalandozás egy tömegszálláson nyomorogni, meg nővérként a nyolcvan éves nagypapi seggét törölni. De szerencsére sokan megtalálják mondjuk a számításuk. Szóval nem olyan egyszerű a dolog.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2015.01.24. 20:48:18

*vó (war) * fák *korrápsön
amúgy aki kimegy, ugyanúgy belépő szintű melót kap, mint itthon kapna, ötödmagával nyomorog egy szűk albérletben (mint itthon tenné), kuporgat (mint itthon tenné), és mikor hazajön, előadja, hogy odakint minden jobb.

Frick László Intézet 2015.01.25. 07:24:33

@Dinamuki: @bs395:
Az európai "civilizáció" a "fejlettség" ez a "fejlettembergőg" "aájrapaiság" "jeőjjdefejlettamerikaidemokrácia" a gyarmatosítás, a hittérítés
fizetnie kell a fehér "fejlettembernek" az egyenlőtlenségek kiegyenlítődnek.
A menekültek egyrésze itt a menekültszállás budijának betonján jobb helyen van, mint otthon.. a "fejletlenvilág"-ot összerondította, beteggé tette a "fejlettember"
Szörnyű bűnöket követett el a fejlettember.. a hittérítők és misszionáriusok (ide beleértem a mohamedán térítést is...)

Frick László Intézet 2015.01.25. 07:27:21

@Dinamuki: @bs395: A Jeőjdefejlett Országokból a fejletlenekbe vágynak. Gennyvérű alkoholista brit férgek hawájjoznak Távol-Keleten a segélyükből. Kaposvár vagy Szolnok-lélekszám német nyuggerek érzik itt jól magukat, nyugdíjpótlósegélyeek. Csupa nagyonfejlettország nagyonfejlettpolgárai szerint Magyarország csodás és jó.
Többszázezer, inkább millió brit él a Mediterranumban, elsősorban Dél-Spanyolországban, de föl Barcelonnáig és a Baleárokon.

Frick László Intézet 2015.01.25. 07:32:53

@bs395: Senkinek nem tűnik föl, hogy a kurva anyja aranyeres valagába is kamerát toló joló "tényfeltáróújságírók" nem mennek ki walraffoskodni NSZK-ba? Egy Live Riport-to nem látunk a Jeőjdefejlett Hawájdízsi életről csak kommentek "Informatikus vagyok a Szilíciumvölgyben és az első fizumból lecsippntottam egy kicsit egy 3 éves sport BMW-re"
Elmegy csicska aláírósorvosnak 2000 fontért, minden aláírásával a börtönnel szórakozik, de nem jön el haza körzetiorvosnak 1,2 MFt-ért... mert egyébként a körzetiorvosnak nincs élete.. Orvos is akar lenni, de kiszámolható munkaidőben (azaz tól-ig csak a hivatásban... de azért becsüljék is, mint hivatásának élőt, de dolgozhasson presszós-pultos kiszámolható munkaidőben is...)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2015.01.25. 10:33:54

@Frick László Intézet:
az első generációs menekültnek még nagy ugrás, hogy németben vagy svédben nem akarják kéthetente lemészárolni vagy porig égetni, ezért őszinte mosollyal mosogat a menzán, vagy sikál vécét.
a gyereke viszont, aki már német/svéd/brit identitással nő fel, ugyanazt szeretné, mint a német/brit/svéd, és amikor nem kapja meg, akkor biztos azért, mert ő arab, és akkor bizony jobb arab lesz, mint az igazi arabok ("since i cannot prove a lover, i am determined to prove a villain, and hate the idle pleasures of these days" - iii. richard).

Frick László Intézet 2015.01.26. 09:44:50

@bs395: Nem tudom egészen pontosan, hogy a Jégkorszak-Hány-ban van, valamelyik , talán a második részében, amikor a csürhe ott idétlenkedik a jégfal előtt, ami többszázméter magas víztömeget tart föl egyelőre... s repedezik, szivárog.. az a hűjje ősmókincc idétlenkedik ott a makkjával, valami hasonló zajlik most. Az ember nem is tudja eldönteni, hogy kik a röhelyesebbek, a kórmán' , a szájjalliberális eőjjdefelvilágosodottak vagy a zónijósbürokraták..
Az igazi áradat még csak most érkezik. Dél-Olaszország már televan, önkormányzata válogatja, nem A Csizma talpától való távolság, természetesen Nápoly a legfaszább. Egyik menekült se dolgozni érkezik, üzletemberek. Csodálatos a bolhapiac. Kiguberálnak valami szemetet, a szó szarosértelmében, félpár cipőket, műanyag tévékávákat efféléket és... ez inkább afféle tüntetés... többnyire ordéjtozásba is fullad, aggyátok a pézet gecik, kb ezt ordéjják. Indiában dübörög a gazdaság és egyre könnyebb lesz a mindenféle (pl szexuális) nyomorban fetrengő tökös indiai fiatalembereknek itt szerencsétpróbálni. Valamelyik nap láttam egy ilyen tökös, másfélméter maga indiai csávót egy egzotikusfaszra éhes magyar csajjal. Akkor még ott van az amerikaiak összes jótéteménye Afganisztántól Szíriáig, ahogy visszahat, főleg Európára. Ott van Ukrajna, amin ha tényleg segíteni akar az ónijó, tele van olyan emberekkel, akik a mi kalandéhes fiataljainkat reggelire a hajmás vér mellől lágykenyérrel tunkolják ki. Így is főleg fekákkal kartöltő bolgár meg szerb maffiózók szopatják széjjel a nagy Bulira Britanniába ránduló fiataljaink agyát. egyelőre. Az ukránok (vagy a moldávok) nem olyan tökfőzelékbőlfosott nyálfazekak, mint akik telekommentelik a Kitántorogtunk, Dojó blogokat.

Ceglédi cigányok pl az eltartásiszerződéses iparra hajtanak Németországban, ott a sok gyerektelen vagy egykés, unokátlan vén nyugdíjas, akikre senki se nyit ajtót [-> öregezés]

Életéhes emberekről van szó, harminckétfogú csávókról, akik napjában 5-7 ejakuklációraképesek, egy egy adag 3-4 köbcenti... és a negyedik ejakulációjukban a spermaszám eléri a százezret, ami europid fasziknál már igen ritka (az átlagunk 70ezer és erősen zuhan..)

A 37-pluszos német nő, amikor a kisbabavágyában már hiába kapkod, igyekszik legalább k'k'k'éjraópai pasit fogni, mert az nem retteg neki gyereket csinálni. Hölgyválasz[t] van az élemiszeripar betanított ágazatában, amiben itt ott még pár ossie is dolgozik
Hol vannak a riporterek, a walraffok ebből a valóságból?

megnézek egy amerika vacsoracsatát vagy kert vagy konyhaépítős fosműsort a tévében.. a kartonkalyibákban egymás seggében-szájában élő amerikai alsóközéposztályt és azt mondom, inkább egy beduin iránytaxisofőrrel vacsorálok egy kecskeszarszagú Toyota anyósülésén főttbabot piláfról

Frick László Intézet 2015.01.26. 09:47:03

@bs395: Bemégy egy bruxxelesi étterembe, megkeresed a főnököt és úgy umbukldázhatsz vele kamu vacsoraszámlákról meg effélékről, mint nálunk csak a boldog cucjaiailista időkben ezerkilencszázhetvenspokban... és nemám a fejletlen k'k'kéjrapai tagok szoktatták őket az umbuldára, hanem a nagyonfejlettországok eőjjdepéldaképei, fejlettnémet meg fejlettfrancia ónijós tisztviselők meg EU-s képviselők csicskái...

Jose Grande 2015.01.26. 13:44:39

Nézd, Nepálban az élet megvanhavi 150 juróból, szóval elmész Hartz IV-re, egy évig Nepálban élsz és hazajössz úgy, hogy a segélyből több ezer eurót spóroltál.
Na ez a jóléti rendszer teszi tönkre végleg a németeket, a többi nyugati államban ugyanez a helyzet.
Bazz, nem tudom, hogy kell egy géppisztolyt kibiztosítani, mert a felzárkózás nevében már egy gagyi katonai alapképzést sem kaptam.
Nők tanítottak az iskolában, férfi mintát gyakorlatilag nem láttam. Nyugaton a helyzet még rosszabb.
Nem akar itt már senki izzadni, miért pont a sajtómunkásság akarna érdemi erőfeszítéseket tenni?

Frick László Intézet 2015.01.27. 07:02:41

@Jose Grande: Gondolj bele, mit érez egy magamfajta vén szarzsák, aki még tud olvasni és most tette le G.Grass Der Butt-ját. Itt van pl a hős tebege horgászta beszámoló, egy magyar tejbetök fikázza az osztrák mérnököket:
444.hu/2015/01/24/eleted-kalandjara-ne-osztrak-villamosmernokokkel-menj/

A feminfósok nyomatják azokat a nejlonfeminista cuccokat, amik a Stern 1975-ös évfolyamában is avíttasak voltak (mínusz a szőröspinai jog...) "nem fogjuk teleszülni a Kárpát-medencét.
Ebben nincs is hiba, de nem is ürül ki a Kárpát-medence.
És aki akar szülni.. a pocaklakó blogok... Geréb Ágnes
kigondoltam.blog.hu/2009/12/28/otthonszules_3

2015.01.28. 13:54:12

Régen volt már ősfaszos, picsaemberes bejegyzés. Pedig azok a legjobbak.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.01.31. 23:27:24

@Frick László Intézet: Azóta kevésbé szimpatizálok a bevándorlókkal, amióta egyszern mentem Bécs felé a MÁV-val, és Pesten leült körém egy bosnyák menekülrt család. A férfi annyira orrfacsaróan büdös volt, hogy én is büdös lettem tőle, a ruháim és a testem is, pedig nem értem hozzá. Csak azért nem álltam fel rögtön, mert nem akartam a gyerekei előtt ezzel megsérteni a pasast. Öt percig maradtam. Közölte, hogy Mannheimbe megy a testvéréhez, majd elővett egy köteg eurót, és számolgatni kezdte, nevetgélve kérdezte, hogy nem kell-e pénz. Nem, bazmeg, de legközelebb mosakodjál meg. Tatabányán leszállították őket, én meg mehettem büdösen dolgozni.
Azt hallottam, hogy a bretonok híresen vendégszeretők, és a Calais-be érkező bevándorlókat egy ideig kedvesen fogadták, barátkoztak velük, még névházasságot is kötöttek, hogy az illető legálisan mehessen tovább, de egy idő óta, mióta egyre többen érkeztek, és elárasztották őket, már idegesebbek.
A fehér ember sok csúnya dolgot csinált, ez igaz, de pl. a jezsuita hittérítők zenével térítették meg a Dél-Amerikai őslakosokat. Azért is tiltotta be őket a kormány, mert túl nagy lett a befolyásuk.
Az ősmagyaroknak addig volt hatékony a harcmodoruk, amíg együtt tudtak mozogni, mint a vadlibák repülnek, de ennek a fajta törzsi egységnek előbb-utóbb fel kell bomlania, a fejlődés muszáj hogy az elidegenedésen keresztül menjen végbe. Vagyis a nyugati civilizációnak előbb-utóbb bele kell nyúlnia minden csoport életébe.

Frick László Intézet 2015.02.03. 03:00:18

@Dinamuki: Az európai picsaembernek annyi. Amikor még érdekelt ez a blog, milljót összeírkáltam erről a pinaborotválás vagy a női állvapisálás kérdéskörén át messve a picsaság, a picsaember felé... Mint autóbuzi, a Gyalogosbarát Autók elterjedésén szemléltettem. Ugye, egy nemgyalogosbarát autó motorháztetejére és tetejére nem oly könnyedén görcül föl az elütött gyalogos, mint a bogárformára, a bibi csak annyi, hogy a GYalogosbarát Autója un "lökhárító" borítása szilánkosra törik és pl nem törik el ugyan az elütött gyalogos lábszára, viszont öt perc alatt elvérzik, mert a 189 szilánk közül három elmesi a combi verőereit.
De beszélhetnék a pina intimhygieniájáról is,a marketingtrükkök hatására beinduló folyamatról. Pl az európai picsaember maxxx egy gyermeket vállal, de az is császározással jön a világra, de mi lesz egy kisebb, pár hetes áramszünet idején?

vagy pl az európai picsaember mit tud a jezsuitákról? Pl az egyik legjelentősebb antiklerikális és kriptoateista gondolkodója az emberiségnek jezsuita nevelés volt. Gondolj bele, hogy a XVIII. században még senkit nem érdekelt ez, most viszont, amikor állítólag Fejlettebb Korban sőt, a legfejlettebben élünk, cuki érv az, hogy ha valaki KISZ titkár volt 30 éve. Párbaállítanak két embert, Angela és Viktor is nagy ifjúkommunistaszervezetiemberek voltak de mivel kettőnél tovább nem lehet számolni, így Gordon kimarad a sorból, meg Feri és Réz András is.

Frick László Intézet 2015.02.03. 03:02:53

@Dinamuki: Ha én lennék George Soros, befizetnék neked 3 hónap Thaiföldet, hogy meglásd az europid picsaembereket egy buddhista országban. Az egyik legszórakoztatóbb olvasmányom az egyik legfejlettebb magyar picsaember Plyankó Gelygőke távol-keleti útinaplója. Nem mondom, a Spongyabob is fasza esszenciája a picsaembernek (a 32 éves gyermek) de amit Plyankó művel!
süti beállítások módosítása