Előszöris ősi igazság az, hogy ha nem is tudunk képet festeni vagy efféle, valami jó kis provokációval jó-vá tudjuk legalizálni a mázolmányunkat.

Például politikailag megfelelő kiállással.

Nagyon vigyázni kell, hogy a csavar egynél legyen több, de háromnál már kevesebb, mert ha sok a csavar, akkor a bonyolultat már nem érti meg a közönség. Igaz, az egyébként kifigurázott diktátor felesége se nagyon. vagy az is lehet, hogy igenis -és akkpor éppenazért vásárolt a képekből.

A legötletesebb vallási hülyéket provokálni, itt hívnám azonban föl a figyelmet arra, hogy a muzulmán vallás hülyéit provokálni életveszélyes, a buddhistáknak meg a sintoistáknak viszont néha jobb a humora, mint a politikailag megfelelő attejjista jóoldali csávónak.

Jó példa arra, ha valaki nem tud festeni, mégis hogy lehet jó és híres festő is:

http://richpoi.com/images/content/3666_orban-festmeny.jpg

Rossz példa, ha valaki túlbonyolítja a csavarokat 2+n számra csavarintván:

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/26/85/39/cikk_2268539/2_o_oran_20140527-1-tum.jpg

De most tekintsük meg a szar nemszar képet:

http://kep.cdn.index.hu/1/0/722/7225/72252/7225279_aa018fb2169089b72c7f106d53f2344b_wm.jpg

A kép ötlete érdekes, a kivitelezése hátizé. Úgy nagyjából belátható, hogy a keret többet ér, mint a mű.

 

Adva van tehát egy... ne szofisztikáljak itt a szaron, nevezzük csak szar képnek.

Ez a véleménye lett egy embernek, aki ráadásul ezt a véleményét rá is írta a kép keretére:

C’est de la merde

A kép egyébként sorozatból való, tessék egy másik:

 http://www.liberoquotidiano.it/resizer/480/-1/false/UpkPfA5XLjiTa4+ast5ClAIMlGIutn5DjG5Dl6P2YJA=--.jpg

A képen egy Jézusnak is nézhető figura vízihulla formájában lebeg a vízen és rajta keresztben pedig egy nőivízihulla. Játékos Feladat: Cseréljük ki a Jézusra emlékeztető figurát pl Andrá Goodfriendre emlékeztető, a csajt meg Vida Ildikóra hajazó figurára.

Többször rámutattam már az un "jobboldaliak" butaságaira. Ez a szar kép is összesen attól lett nemszar, hogy egy politikailag nem megfelelő, azaz szélsőjobboldali figura ráírta a keretére, hogy szar, pár frakciótársa meg még el is próbálta távolítani.

Vizsgáljuk meg a kérdést, hogy a Jógyerek Elvek betartásával egy politikailag nem megfelelő faszi hogyan tudná a szar képet szar képpé minősíthetővé tenni: Hát nagyon egyszerűen. A politikailag nem megfelelő EU-s képviselőknek sajtóértekezletet kellett volna hívnia a festményhez és DICSÉRNI. Kiemelni a kép értékeit, pl papolni valamit Jézusról meg Mária Magdolnáról és ilyesmi.

Ettől rögtön a szar képet már a politikaijóoldal sajtómunkásai is nyugodtan leszarozhatták volna.

Hermann Nitsch iskolapéldája, mit kell csinálnia egy művésznek, ha egyébként közepes képességű kontár:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS55Gu76S8nEsYnI788AQX_ZiVi2R2-vhFXt8T9rEUja0DZu2yqig

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr36927547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.11.24. 17:11:25

Ha ennyi év alatt nem tanulták meg, hogyan lehet a sajtót kezelni, akkor tényleg reménytelenek.

Frick László Intézet 2014.11.25. 01:53:50

@nagyjoco: Hát, a humor a szájjalkeresztényeket nemnagyon jellemzi. Egy bizonyos Szent Ferenc az itáliai Assisi-ből volt az egyik utolsó igazán humoros tartalmikeresztény. Meg egy kicsit, nemrég, Pio atya. Pl ha én pápai főtanácsadó lennék, akkor mémözönt indítanék el, pl John Lennon hullája fölött a meztelen Yoko pucsit, meg efféle szarvasizmusokkal mókáznék. De lehetne megerőszakoltlányokon is ökörködni pl jógyerekstílusban (kopérozva az efféle provokációkat)

annamanna 2014.11.25. 03:30:06

@Frick László Intézet: meg azt is lehet, hogy az egész kurvára nem érdekel, és akkor majd megunják, és észbekapnak, hogy ők lettek Isten legnagyobbevangélistái, mert őket izgatja az egész annyira, hogy nem bírnak lecuppanni a témáról, AKÁRMILYEN KONTEXTUSBAN is említve azt.

Vagy azt is lehet, hogy ráírod a képre, hogy ez szar, abból jó nagy botrány lesz, minden "jóoldali" újságíró ezen csámcsog.
Akármilyen kontextusban is említik a vallást, a "jóoldaliak" nem bírnak leszállni a keresztény vallásról, és ezzel hasznos idiótái a kereszténységnek.

Nyehehe.

2014.11.25. 17:03:03

@Frick László Intézet: lájkolná meg osztaná a nép, eben biztos vagyok.

Frick László Intézet 2014.11.26. 02:05:33

@annamanna: Az lehet a gond, hogy az egyébként Marilyn Mansonnál még ma is népszerűbb Jézus Krisztus nem volt valami humoros csávó. Gyakran idegesen görcsölt, arrogáns válaszokat adott.
Olyant , hogy nyehehe, utoljára Francisco de Assisi hallatott...
Igazából most, hogy végképp lezdek kikopni a munkaerőpiac alsó-széle közepéről is, én PR-es szeretnék lenni a Katolikus Egyháznál, mint a jógyerekfasszal a legtöbbet baszogatott társulatnál és a PR-en belül a humoros mémgyártás-K+F osztályán szeretnék szórakozni. Annyit elárulok előre@nagyjoco: , hogy szellemipéldaképem a Matula Magazin valamint Sasha Barom Cohen kutyafasza lennének hozzám képest, olyan vicceseket csinálnék. Tele lenne a mémsajtó idegesen a falat kaparó vadzöld EU-s képviselőkkel, magyarviszonylatban pedig a NANE aktivisták pasijai nem győznének dekopírfűrésszel OSB-lapokból mindenféle állatfigurákat is kivagdosni pl pinanyaló kutyuffkákat

annamanna 2014.11.26. 04:18:28

@Frick László Intézet: hát nézd, Ferenc egyelőre verhetetlen PR tekintetében.
Mielőtt megválasztották pápának, villám csapott a Szent Péter-bazilikába.
Elutazott Izraelbe, és Jeruzsálemben bement imádkozni a születés templomába.
Másnap a születés temploma kigyulladt.
Elment a mennybemenetel templomába is.
Alighogy kijött onnan, a zsidók betörtek az templomba, fölgyújtották a kereszteket, elégették az evangéliumot és az imakönyveket.
Amikor szentté avatott két pápát, egy II. János Pál-szobor halálra zúzott egy zarándokot, aki épp a XXIII. János pápa utcában lakott.
Rómában békegalambokat eregetett.
Megjelent egy varjú, és levadászta őket.
Imára hívás helyett közös sprézésre szólít fel (állítólag véletlenül tévesztette el a szót).
És így tovább.

Ennél profibb PR-t csak Falus Ferenc nyomat, de ha van kedved, önként is erősítheted Ferenc pápa vicckampányát. Ezen kiakadni már senki se fog, szerintem, ha mégis, elég a főnökük húzásaira utalni.

Napersze, Ferenc pont nem a "jóoldaliakat" idegesíti.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy lehet a Vatikánban humoros mémeket gyártani.

Frick László Intézet 2014.11.28. 04:23:34

@annamanna: Van erre egy nagyon durva viccem, a történet szintén izraelben esett meg, és a gyakorélatban a Moszad tréfás kis ötlete volt ferkópápa akkor egészen veszélyesnek tűnő békeötletére.
Biológiatörténeti pillanat lehetett a galambikra lecsapó varjú, ugyanis a varjú nem ember, tehát nem támad meg olan madarat, ami az ő köreit különben nem fenyegeti, márpedig a galamb nem. Kánya, ölyv.. effélékkel szokott verekedni a varjú.

Frick László Intézet 2014.11.28. 04:26:30

@annamanna: Ferkópápa a jóoldaliakat áttételesen idegesíti, azaz igyekeznek jópofát vágni hozzá, de igazából ők a jól baszogatható pápákat kamelják, mint Ratzinger volt. A rosszoldaliakat szimpölán idegesíti, pl én pompásan szórakozom a magyar fundamentalisták Ternyák érsekatya és köreinek... hogy is mondjam... megjátszott "elfogadás"-án.
A rosszoldaliak kurvára unalmasak tudnak lenni. Ez az oka annak, hogy én kizárólag jóoldali, politikailag megbízható agitációspropaganda magazinoikon szórakozok, úgymint 444, index vagy Cink. de pl az origó még ma is keményen tolja az orbánfikázást.
süti beállítások módosítása