Hát, szerintem hazudni csak jól érdemes. Ugyanis, ha rosszul hazudik az ember, akkor lebukik és kisül róla az igazság, az: hogy: hazudott. Azaz hiteltelenné válik, aki egyszer hazudott, az hazudik máskor is. Ha hazudik, akkor lop, ha lop, akkor akár rabolhat is, rablás közben pedig gyakori baleset az ölés.

Állandó szellemi kútfőm nekem az index meg a 444.hu. Mint politikabuzi, immár 46 éve a magyar közkeletű szóval Hazug-ként becézett médián lógok, naponta hatszor híreket rádióadás kereteiben hallgatok a rádióban, hírműsort nézek a televízióban, újságot olvasok nyomtatott sajtótermék formájában illetve internet segítségével internetes hírmagazinon lógok feszt.

Mivel sokat lógok hírfogyasztással el, ezért az erre fordított időmmel takarékoskodnom kell, így például teljesen fölöslegesnek tartom ma a magyar kormánymédia fogyasztását, úgyis csak kormány meg orbánprop az egész és hazudnak persze állandóan, ráadásul rosszul, azaz még csak nem is szórakosgatóan vagy szórakosztatóan sem tudnak hazudni.

Ellenben a jóoldali szupermédia sokkal szórakoztatóbb, de azért őnáluk is tudok spórolni, pl bele se fognék egy képriport élvezésébe a felcsúti stadionról, mert úgyis tudom a poenokat előre, a stadion bombasztikus, pöffeszkedő és fos és az orbánizmus egyik önemlékműve meg effélék, lapozzunk.

Például a Négynegyvennégy Pont Húú!4!4!-ba bele, ami egy olyan újság, ahol műsor(adás) van.

Viszont, mint az ma reggel számomra döbbenetes módon lett világos, rovatok nincsenek benne.

Ráadásul egyetlen glosszában szemléltethetem a jólhazudás és a rosszulhazudás közötti hazudás-szakmai különbséget. Pedig szemléltethetném azzal a hírrel is miszerint Áder Jánost dobálták meg tojással Prágában.

Csodálatos! - Egyrészt az ismeretlen orbánista illetékeseltáss hazudja azt, hogy azért nem engedik be a 444.hu fotoriporterét. Másrészt, hogy a bubornyák nagyobbat koppanjon, a 444.hu újságírója igazat is hazudik az orbánista  csinovnyik szájába azzal, hogy nincs is sportrovata tényleg a 444.hu-nak.

Adódik persze azonnal a kérdés, hogy akkor a GAZDASÁG (vagy POLITIKA ésatöbbi sorolni fölösleges) mik a kis elárvult telefaXXX-aim a szerzők ávátárája mellett. Nos, segítek azokon a sorstársaimon, akik eddig abban a butaságban éltek, hogy a 444.hu-ban rovatok lennének.

NEM, HANEM AZOK CIMKÉK[CATEGORY] BASSZÁTOK MEG!

a  cimkék használatával aztán a cikkek rovat-okba sorolódnak.

"Éntőlem nem félnek a gyerekek, csak tartanak!"

/Börheő M. Sándor "testnevelőtanár" végsőnek szánt érve az etikai bizottság előtt, gyerekverés után, 1988."/

 

Történt ugyanis, hogy a 444.hu újságírójától megtagadták a belépést [akkreditációt] a felcsúti stadionba. Egy szerintem nagyon rossz hazugsággal akólbólították ki a faszingercsávót.  Az az igazság, hogy ha én vagyok az a tahó bunkó orbánparaszt, akinek a kurva anyjába kell hazaküldeni egy olyan faszit, aki főleg akkor újságíró, ha az újságíróigazolványt szeretné fölhasználni, akkor a teljesen őszintét  mondanám meg neki:

"Diregt azér nem engedlek be bazmeg mer majd ótána kicsúfolod a stadjonnyunkat az úságodban. Te se egedné be  szerkesztőségetekbe-je, hogy az instállom jaópofizás után otthon meg nagybátran  úgy csináljak a fotosoppba, mintha egy jó nagy faszt fúttam vóna festéggel a falatokra, hee! "

 

Játékos gyakorlófeladat:

Fogj  egy tetszőleges dobozt.

Írd rá, hogy nemdoboz!

és máris jól hazudtál!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr136922815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása