MHa egyébként nekünk nincsenek különösebb tulajdonságaink, akkor keressünk hülyegyerekeket, URH-tassunk rajtuk és akkor a jólkiröhögés közepette attól, hogy reá LE-mutatunk a hülyegyerekre, mink kapunk egy kis Matula Magzcsis Fénycsit: faszább gyerekek leszünk. Ez a 444.hu egyik mindennapos főfogása. A Tegnapi Nap Hülyélye Az Ember Volt, Aki El Akarja Magát Tüntetni A Netről. /NEVETÉSTAPSTÁBLA!/

Tessék a tudományos szagcikkcsiből részletcsi:

Az internet nem felejt

Az internet az információ hatékony terjesztésére optimalizált hálózat, és folyton bebizonyosodik, hogy minél inkább próbál valaki eltüntetni róla valamit, az annál inkább elterjed. Ezt hívják Streisand-effektusnak: az információ eltűnése ellen a hálózaton olyan önkorrekciós mechanizmusok indulnak el, amelyek szinte garantálják, hogy a kitörölni kívánt információ nemhogy ne tűnjön el, hanem még inkább elterjedjen.

Ez a cenzúrát gátló, azzal szemben beinduló mechanizmus még akkor is működik, ha nincs egyetlen személy vagy szervezet sem, ami azon ügyködne, hogy az információ soha ne tűnjön el a netről.

Hát még akkor, ha van.

Bazdmeg VajdaG, ez cenzúra, ha ez ember valamijét le akarná venni a netről, amit már nem szeretne, hogy fent legyen? És akkjor a jógyerekblog különösismérve a moderál-gomb mi a fasz?

Most pedig gyerünk le a Magyar Valóságba.

A magyar valóságban pl az embernek a kisujját se kell megmozdítania ahhoz, hogy plug'n play eltűnjön a MAGYARinternetről. Kíváncsi vagyok pl, hogy a Mindenhatooo mi a jó kurva anyját mutat előző 32 életem javából ebből a forrásból:

www.blogter.hu

Csapattad he a ziwiwen? -MUCHACHOS

http://s2.favim.com/orig/28/boy-charlie-charlisissocoollike-fun-geek-Favim.com-230999.gif

Hát a májVippen? ... na maj' a hótdoggon? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr926914705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.11.19. 14:38:16

Első körben megpróbálkoznék ezzel:

archive.org/web/

Meg ehhez hasonlókkal. Nyilván pro kezekben még többet lehet kihozni.

Egyszer viszállítottam egy törltö blogbejegyzést pusztán cache-ből.
Talán 10 percem ment rá.

1200 USD/ óra áron vállalok infóvisszahozást, dudenbuch előző inkarnációra 20% nehézségi felárat számítok fel.

2014.11.19. 14:42:17

A ziwiwet az üzemeltetője archiválta, szóval megfelelőemberek meg tudják kapni a megfelelőinformációt, a megfelelőidőben.

2014.11.19. 14:49:06

Barika Szan & Bay Szan
2007-06-19 08:42:01

#12Mi már kiciko ujjackánkban hordván mûveltségünket, elsõsorban a mutatóujjizmainkat fejlesztjük azirányba, hogy a Tepsiszemû Édes Diáklányok kategória az egészen idõs, hetero bácsiknak az ágazat szün:
-sok kicsi lány pl gyanútlanul hallgatta, mint anyukánk is, a régi-régi Pet Shop Boys nótát, a New York City Boy -t meg mégkorábban a Communardst , nagyanyi pedig a Gibbs Fivéreket- folytatjuk:
Eezek az egészen tisztes és idõs bácsikák teljesen odavannak a Tepszi Szan Édibody-kért. És tulajdonképpen a mozgalom gyökere ez. Ma már pl diáklányok ezrei keresnek azzal pénzt, hogy egy csomagküldõ szolgálat bugyingóit veszik föl reggel s este lefekvés elõtt szagszerûen eltárolják az alkalmas gázvisszatartó tasakba -majd a csomagküldõ szolgáléat e teljesen becsületes és tisztes idõs bácsiknak széjjelküldözgeti a bugyingókat.
Bele lehetne még pancsikálni mélyebben is e sajtos szubkultúra rejtekeibe, de nem tudjuk, mekkora a kedves stressztûrésed.

Frick László Intézet 2014.11.20. 02:55:39

@nagyjoco: csudálatos. Már ezért érdemes volt összeförmednem ezt a cikkcsit

Frick László Intézet 2014.11.20. 02:58:27

@nagyjoco: Egy lehallgatási szakértővel megosztottam az üldözésimániámat, erre ő vállat vont azzal, hogy azt a sok szarságot, amit összehordok, ezeket a körmondatokat ugyan ki a fasz olvasná el ill. a jövőben pedig egyre és egyre... a móccerok egyrekorszerűbbek lesznek, viszont a funkcionálisanalfabétizmus fokozódni fog .. pár év és a szövegeim szanszkritté válnak

2014.11.20. 11:08:59

@Frick László Intézet: nekem is kellett olyan két év, amíg megtanultam érteni is, amit írsz.

2014.11.20. 11:50:07

Szóval ebben a kérdésben a jógyerekeknek van igazuk. Egyszer ez is előfordulhat.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.11.20. 14:52:10

az utolsód:
" A szerző búcsúzik a blogtertől ezzel a bejegyzésével, itt a kiadót bezárja. Viszlát máshol, egykor jó volt itt. "

web.archive.org/web/20130907022849/http://sznoberia.blogter.hu/

(itt a könyv a telómon, el kellene mr végre olvasni....)

Frick László Intézet 2014.11.21. 01:13:06

@nagyjoco: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
A jógyerekeknek mindih igaza van -hájszen ettől is ELEVE jógyerekek. Ami még szép (illetve schön, osztrákul scheeni) az az, hogy ráadásul ezt nem is szabad megmondani a jógyerekeknek, de pl opponálni sem szabad ő igazukkal. A legpompásabban a rezsim és a diktatúra szavak használatában lehet ezt példázni.

Tehát :
1. ha a jógyerek az oviban a budi mögött Arankának ennen árokzsírjából rajzol bajúszt akkor igaza van, mert ezt az óvónéni nem látja.
2. Szépülésből jelentkezik szépen VAGY a teste mellé leszorított karokkal szépen megy az óvónéni elé és szépen kéri meg, hogy szépen jelenthessen és az óvónéni megengedi neki, akkor Daloló Kisdobos stílusú ajakformálások közepette szép szavakkal elmondja, hogy a rossz gyerek az orrából kikaparászott bubusból gombóccát gyürkészelvén azt unalmában az asztal lapja alá fente. Ekkor is igaza van a jógyereknek.

Általában egy épeszű 3-5 éves gyermek, amikor megérkezik az óvodába és körülnéz, akkor a jógyerekekkel szeretne lenni, mert:
-ők a menők
-a kövők

De azt majd a jógyerekek eldöntik, hogy betagozzák-e maguk közé az újgyereket.

-vannak ugye:
-a jó gyermekek (az unalmasak, még az óvónéni is útájja őket igazából) Ők szépen viselkednek, nemannyira innovatívak, mint inkább követők . Amikor sorakozó van, ők szépjárással elsőként igyekeznek a sorba.
-vannak a hülyék... eltérőek, hemügék, idétlenek... kisfiúk, akik nem tudnak rendesen valamit elhajítani csak kifordított lányos csuklóval, már az anyukájuk is hülye, mert olyas,miket magyaráz be a gyereknek, hogy nem szabad verekedni vagy erőszakosnak lenni
-vannak a rosszgyerekek... a frusztráltak, a közösség valamiért kiveti őket, cigányok/büdösek, proletárok/mégbüdösebbek... valamiért TÉNYLEG kilógnak a sorból, durván agresszívekl és nem félnek az óvónéni előtt sem ütni vagy verekedni... pl amikjor a jógyerek a budi mögött vagy a bokrok takarásában szemtelenkedik velük, akkor utánuk szaladnak és a jógyerek hiába kanyarodik az óvónéni elé, ott, az óüvónéni szeme láttára is folytatják az agressziót, képesek az óvónéni szeme láttára is megütni a jógyereket..

-sorakozó esetén a jó gyermekek után a hülyék, hemügék, balfaszok egyebek állnak a sorba
-majd a rosszgyerekek is
-a jógyerek legeslegutoljára áll a sorba, de még a jógyerekek között is vannak a tebege-alakúak meg a bedemalycika alakúak, ők még annál iskésőbb és még jó nagy ívvel, burleszkfutásban mókázva kunkorodnak a sorhoz, amiben még mindenki izeg ésvagy mozog

De szépenállni elsőként mindig a jógyerekek állnak szépen! És azt hiszem, ezzel fogtam meg a jógyerekség lényegét, amit Hanni SOHA nem fog megérteni az ő jó gyermek jólelkével.

És még valami nagyon fontos! Még kell valami ahhoz, hogy a jógyerek jó jógyerek lehessen, ez pedig a kapcsolati tőke. Falusi viszonyok között egyszerűbbek ezek a hálózatoik: tanár , orvos téeszelnök fia, párttitkár fia illetve a rencervátás után pógármester, jedzeő rokonsága vagy az iskolát valóságosan, belsőben és titkosan igazgató Ilonka bácsi vagy Sanyinéni onokája... jelentősművész gyereke.. stb.. Hátugye a Fényesfővárosban azért sokkal barokkosabb ciffrázatokban kunkorodik ez

Frick László Intézet 2014.11.21. 01:26:01

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @nagyjoco:
Engem nem is az képeszt el, hogy a jógyerekeknek mindig igaza van, hanem a séma, AHOGYAN lesz a jógyerekeknek igaza.

tehát pl a kisérlethez fogjunk egy lózungot, ami diktatúrában, rezsim alatt nagyon fontos, a szólásszabadság vagy pl a magánszféra védelme. Hogy ne fossam a szót, mindazon szépségek, amiket az Amnesty International küldetéstudata faszául meg is céloz.
Ugye az internetkorszakban a jógyereklét alapfokozata az internethez való viszony, az internet jó,m az internet kól, az internet a világszabadság, aki nem ért az internethez vagy nem használja, az hülyegyerek.

Nadehátugye, vannak születetthülyegyerekek, mint én, akik hiába erölködnek soha nem lehetnek se olyan szépek, se olyan okosak, mint a jógyerekek. Mint hülyegyerek, úgy érzem, hogy sérül a magáűnszférám és a szólásszabadságom is és mivel tudok magamnál jobbat és okosabbat, tehát a jógyerekhez fordulok panaszommal. [2006.:] Kedves Jógyerek, az a panaszom, hogy a Mindenhatoooo Gogli engem kémlel, tapogat, mindenemet kifirtatja, gyűjti és szolgátat rólam pénzért.
Válasz: Kedves hülyegyerek! Gratulálunk, te üldözésimániás barom is vagy, nem csak hülye.

és most az időskála kurzorját húzzuk rá 2014-re:
Belelapozok a Legjobbgyerekek Sajtó orgánumá-ba, mit olvasok:
"Basszátok meg, a Gogli kikémleli a Kurva Anyátok mensivödrét is!" és még nekem kéne összekakilnom magam attól, hogy a jógyerekek már megint mennyire kúlan innovatívak.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.11.21. 12:12:18

@Frick László Intézet:

na most az van, hogy ez a régi kedvenc parabolád a jó gyerek/rossz gyerekről ott bukik, hogy a gyerekek túlnyomó többsége sem nem jó, sem nem rossz - már a te értelmezésed szerint

a google abból él, hogy nagyon sok mindent tud nagyon sok mindenkiről, amit használ (nem az a adataidat adja el, hanem a tudását...)

cserébe ad egy csomó dolgot

nem kell elfogadni

lehet bújkálni a neten, kerülni a facebookot, googlet és a többit, pluginokkal tiltani az adatgyűjtést, proxit használni, megfelelő böngészőt, butatelefont; sőt netezni sem feltétlenül szükséges

de ez nem (sem) jógyerek-rosszgyerek reláció

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.11.21. 12:19:51

@Frick László Intézet:

"az internetkorszakban a jógyereklét alapfokozata az internethez való viszony, az internet jó,m az internet kól, az internet a világszabadság, aki nem ért az internethez vagy nem használja, az hülyegyerek. "

és megint a szokásos retorikád

hogy a faszba lehetne ezt cáfolni, amikor féligazságokat és nemigazságokat keversz részigazságokkal és igazságokal, csúsztatva
:((((((((

szálazzuk szét, hátha előrébb jutunk

- az internet jó
az. pont.

- az internet rossz
naná, mert tele van bombareceptekkel meg ingyen pornóval, és különben is megfigyelnek

****

akkor most az internet jó vagy rossz?
(az autó is rossz igen sk szempontból, más szempontokból meg jó)

(és akkor az első pont első felét szálaznánk, és elakadunk)

az internet: VAN.

lehet használni erre is arra is amarra is

a vezetékes gáz az jó? ugye?
pedig fel lehet vele robbantani a társasházat...

nem szálazom tovább, nincs értelme; csak illusztráltam a retorikai bulvárnonszenszségedet...

2014.11.21. 15:52:18

@Frick László Intézet: nézd, a modell a következő, ahol a szolgáltasáért nem kell fizetni, ott te magad vagy a termék.
A HÁlózat, mint infrastruktúra csillió pénzbe kerül, feléípteni és karbantartani is, és akkor ugye arról már ne is beszéljünk, hogy itt aztán ha nem megy valami, nem elég gyorsan megy valami, akkor a hálózatosokkurvaanyja, csináljamegazadóga.
Tehát lényegében prémium szolgáltatást kapsz ingyenért. A befektetetett lóvét vissza kell szedni, plusz profit (extraprofit, naná), plusz K&F.

A google pedig nem egyszerűen kereső, ők a adat-információ-tudás-bölcsesség szetnégyességben már a negyedik szintet kezdik el megvalósítani.
90% valószínűséggel kiszámolja egy modenralgoritmus előzőmegosztások és léjkok alapján, hogy mit fogsz megosztani, lájkolni. Teccettek volna eredetibbnek lenni.
Ha kiteszel valamit a netre, az nem magánszféra. A publikus net neve nem véletlenül az, ami.
Ha anonim akarsz maradni, használj vpn-t, tort, suresome.com-hoz hasolnó proxikat, ip cím elrejtést meg hasonlókat.
A nem értek hozzá nem elfogadható, ha autóba ül valaki, ott sem lehet azzal takarózni, hogy nem értek hozzá.

Frick László Intézet 2014.11.22. 05:27:20

@nagyjoco: Igen, erre szoktam utalni egyik kedvenc állandómotztómmal valamikori blogbarátom, Aspektus von Aspekt báró billentyúzetéről:
"Ingyenpornó nincsen."
Ezúton tájékoztatlaak, hogy a múlt század 90-es éveinek dereka óta az autóipari fejlesztésekben az egyik titkos koncepció az, hogy az autós ne is tudjon érteni az autóhoz. én kőostoba imbecillis vagyok a számtech-ben de úgy érzékelem, hogy még a Windows-nál is végetért az öntanító felhsználóiszintek korszaka, az a cél, hogy a barom ne is értsen ahhoz, amit csinál, még csak az kéne. Erre szoktam mutogálni a hippi szerű internetes őslények és a mai hipszter jolók közötti különbségek megmutogálásában. Ráadásul Magyarországon A Csúszás miatt elcsatlakozott minden, nálunk az internet koraihőskorszaka (Internetto Korszak] a korai "hippielvekkel" amiket még a korai Uj Péter is vallott, a világon már az Új Globális Összevonásos nagy Szopatás hipszterkorszakával egyidőhorizontú. Azaz a mi akkor korszerű embereink egyébként Nyugaton donkihótéknak látszhattak, ha látszottak egyáltalán... Tehát pl USÁ-ban az IngyenInternetHÍrÖzön az IngyenPapírújságÖzönnel esett egybe. És ráadásul az emberek ott hozzászoktak, hogy a teljes[értékű]hírért fizetni kell, míg nálunk a hippikorszak levellerei után és pl Uj esetében egy leveller... nagyon is üzletemberré züllött (azaz ugyanaz történt velük, mint a hippikorszak popzenészeivel...)

És ezért nem jó, ha magyar esetekhez "külföldi példák"-kal szemléltetsz. De ezt neked nálam sokkal jobban kéne tudnod, hiszen dolgoztál külföldön/külföldieknek és a hazai állapotokat is ismered.

Frick László Intézet 2014.11.22. 05:42:43

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Bocs, elfelejtettem előbb a te kommentedet is elolvasni, de úgy látom, hogy amit jocónak írtam, az számodra is válasz.
Ismétlően összefoglalva.
Az Internet Jó korszaka a hippikorszaka VOLT.
Egyszerűen csak annyi történt, hogy a péz belegyött az Internetbe már xcsak fizikaitehjetetlensége folytán is.

A gáz nagyon jó példa, vagy a fosszilis energia nagyon jó példa, ugyanis már a múlt század 70-es éveiben az unokáinkat illető kőolajt pocsékoljuk, a földgázból pedig jelenleg a dédunokáinkat illető részt PAZAROLJUK el.
Ha a fűtésre tekintünk pl most magyarországon többmillió emberben táémadt föl az a fantasztikus eredeti ötlet, hogy fával fog fog fűteni gáz helyett és ezzel elkezdődik az erdeinkkel való rablógazdálkodás.
Nyilván, amikor Az Internetes Üzletember-re gondolok, akkor szeretnék csak Doranskyra gondolni.

Sajnos azonban nem választhatok Doransky és a névtelen pénzügyi gazemberek között. Te tudol szabadon választani, amikor internetfelhasználsz?

Tudod, hogy kik az emberek a szerverek mögött? Lehet [itt] komolyan venni egyetlen impresszumot is?

Általában ritkán fordulhat elő az egy autóban, hogy egyszerre ég ki mind a két izzó a lámpájában. De nem zárható ki egy ilyen eset. Úgy nagyjából a múlt század végén a világ autófejlesztői szinte egyszerre jutoittak arra az ötletre, miszerint minél többmindennel kéne a barmot, aki a genya fostalicska terméküket megvásárolja, beterelni az autószervízbe, de méghozzá márkaszervízbe. [Márkán Nevei A Szerkeszutőségben] hat sor kevés lenne fölsorolni, szóval ha kiég az izzó, akkor te magad ki se tudod ccserélni, de még az is lehet, hogy márkafüggetlen szervízben se szivesen fognak hozzá. Mindenesetre az izzóklhoöz 0,4-0,8 óra szerelési idő UTÁN lehet hozzáférni. Teszemazt, az autó egyébként festékplombázott rögzítőcsavarú kompjuterdoboza eltávolítása után. Az izzó ára 2500 Ft (egy nem is drága vagy bonyolult izzó egyszerű H4-es, azért nem teszem bele a 650 Ft-osat, mert rettegek, hogy az hamarabb kiég, mint a 2500 Ft-os...) és a szerelési óradíj meg 5000. (szét+összeszerelés)
Csak az nem jut eszébe a fejlesztőknek, mi van akkor, ha kedden kiég a bal és a fószer ráhagyja azzal, hogy majd holnap elmegy a márkaszervízbe (=kér időpontot) és az éjszakai országúton kiég neki a másik is. És magyar országúton...

Frick László Intézet 2014.11.22. 05:55:17

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kire emlékszik óvónéni? - a különösenjógyerekekre meg a rosszgyerekekre. A jó gyermek egy massza neki. A jógyerek BÁRMIT csinál, nem lehet rá haragudni [ a parabolámban az óvónéni is kacag rajta, alig birja magára erőltetni a komolyságot, amikor rászól] , így hát marad a rosszgyerek, akire haragudni lehet (ez a súlyos pedagógiai hiba a leggyakoribb)
És meg is fogtalak azonnal, mert az internetkorszak "vitáiban" de még az internetkorszak újságírása is így dógozik: találok egy ellenpéldának alkalmas hibát, kifordítom a sarkából az 1001 példával támasztoitt állítást.

Példák az internetkorszak érveléstechnikájára:
"A magyar közutak állapota pocsék! veszélyes!"

"Én Kocsér és Kőröstetétlen között járok, az út osztrák színvonalú és hibátlan :D"

"A Nyugaton dolgozó magyar munkások zöme betanított munkán a helyi munkajogi szabáélyozást messze áthágóan rossz körülmények között az ottani éhbérszínvonal alatt dolgozik, rendszerint szalagnál.. és 3egyéb segéd és kulimunkákon [stbstb] vagy orvosként havi 800ezer Ft-nak megfelelő Font-ért mindennap börtönnel fenyegető veszélysségekért vállaltatnak vele felelősséget. "
Cáfolat 1. [ez a kedvemncem:" Én jólfizetett internetesszakember vagyok, elsőhavi keresetem kis részéből kétéves BMW sportkocsit vettem stb"
Cáfolat 2." Bazmeg hol élsz te, én sehol ilyent nem olvastam, mindenki, aki kimenekült, hawájjdízsi jóéletről ír, a tej a mézzelvajjal egybefolyik, szabadpéntek, szabadszappanozni, bazmeg [és link hegyek az alátámasztásra]

Frick László Intézet 2014.11.22. 06:02:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @nagyjoco:
Vesztek egy doboz tejet csak, tejet vesztek? -basszátok meg.... Hát akkor a marhapárizsi, ami ugyanannyiba kerül, mint a Pick érlelt szalámi?
Bizonyíték az "Azt írta az újság, hogy" ????

Az internetre szép példa.

"Soha az életemben az én arcomon geci nem lesz!" -mondja a nő, majd belekalamol az ujjával a tégelykébe és az arcára ken egy nagyadag lóspermáből készült arcfiatalítót.

Frick László Intézet 2014.11.22. 06:05:41

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @nagyjoco:
Most őshippiinternetes platformra állomk és onnan mutatom:
A Mindenhatoooval nem az a baj, hogy az ingyenes szolgáltatásaiért cserében a felhasználóiszokásaimat egy csomagban eladja a makitának.
hanem az a baj a Mindenhatoooval, hogy a Szolgálat-nak meg ingyen adja oda.
Márpedig a maimagyar körülmények között bizonyító erejű, ha a Szolgálat listájára kerülök (azért, mert a szövegemben a bomba, arab és terror hívószavak szerepelnek)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.11.26. 12:14:34

@Frick László Intézet:

"a szövegemben a bomba, arab és terror hívószavak szerepelnek"

már el is vittek a sziájékok?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.11.26. 12:17:31

@Frick László Intézet:

Ez pedig megint remek példa a TE érveléstechnikádra

(mi a vita tárgya? melyikünk mi mellett érvel? és ez a te kommented ebben a vitatérben hol helyezkedik el? és így akkor mire is tudnék reagálni? ...stb ...stb ...ezerszer volt már; hiába)

Frick László Intézet 2014.11.28. 03:54:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Story of.:
[Magyar] iskolás kirándulókat Londonban figyelmeztetnek, hogy az utcán az arab, bomba és terror szavak hangoskiejtését lehetőleg mellőzzék. Erre persze a gyerekek, ahogy ez természetes gyermeki reag. jó hangosan elkezdik kurjongatni az arab, terror és a bomba szavakat. Erre fegyvertelen bobby kénytelenkednek oda hozzájuk láthatóságimellényben és elkezdik a tanárokat szépen kérlelni, hogy szóljanak már rá a gyerekekre, hogy ne használjanak ilyen szavakat.
A Szíjjájjé-nál viszont maximum egy-két szűrőszíntet lehet átütni effélével, az emberi fül nemtudom hány szűrőszinttel feljebb van.
süti beállítások módosítása