A múlt század '90-es éveiben ha az egyik fényesbudapesti polgár a másikat, aki barátja, szerelmese, dugópartnere, köcsögje stbje volt, le akarta végleg koptatni, akkor megbeszélt vele egy randevút, amire nem vagy több, mint 40 percres késéssel ment el és már vége is volt a bulinak, leszakadt a nyűg, a kolonc (vagy kölönc)...

Már a 2010-es éveket írjuk, basszátok meg,

jóformán a közepén járunk ennek az évtizednek is, ennyit már nem kell fáradozni, elég, ha a megúnt fazont jól összehasonlítjuk bármi vagy bárkimással és már annyi is a kapcsolatnak... Erdélyi Péter, példaképünk, a Legmenőbb Orgánum művésze pl tegnap csak úgy megtalálta egy videón, milyen az önkormányzat. A fényesfővárosi, a vidéki, a kisvárosi, a nagyvárosi, a dunántúli, a tisza-közép-vidéki, a szögedéi vagy a tschajaga-und-roetzschge-i, a többségi vagy kisebbségi, a diák [HÖKKK!] vagy nyuggerotthoni, egyremegy, an block, tehát pl nyilván nem pusztán a keszthelyi önkormányzat (a melyik) ilyen, hanem az olyan önkormányzat is, mert ilyen is vabn egyébként, ami tökre jóoldali és a 444.hu művészei számára akár politikailag is megfelelő.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr866865531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.11.05. 10:41:51

szerintem te szerelmes vagy ebbe az emberbe, feszt az ő képével szemeteled tele a blogot.

Frick László Intézet 2014.11.06. 02:45:22

@nagyjoco: Tkp a példaképem ő. Újságíró. Szerintem az arcképe nem annyira szemét, mint a munkája. Képzelj el egy Újságíró Rising Star-t, aminek a zsűrijében balról jobbra keró bácsi helyett Váncsa bácsi, aztán mondjunk egy fiatal újságírónőt, aki az újságírás Pásztor Annája. Ugye, a szóbajöhető legmenőbb újságírók mind az indexnél vagy a 444-ben.

Vannak alapvető, tehát fogalmazási problémák is EWrdélyi művészúrral és most nem is annyira szigorú szakmaisággal vizsgálom, tehát ez afféle nála, mint a hamis éneklés. De ettől még lehet jó előadó, hogy "csúszkál". lehet hivatkozni Uj Peti bácsi korzsaknyitó tanítására, fent van a YT-n, miszerint a gyorsreag fontosabb a hibátlanságnál.

Az etgyik gond, hogy az újságíró szakma se kémpes elkülönböztetni a Polgármesteri Hivatalt, ami leginkáébb az aktuális pógármester és bandájának tipikus későfeudális burgyinja és az Önkormányzat-ot, ami nem hivatal. Az Önkormányzatiság az eszme. Nem csak "helysírási hiba" van ErdélyiP napiszemetében...
Szóval afféle a gond Jocó itt, mintha valakine számtech JOGOSÍTVÁNYA lenne ésdeközben a McIntosh szezonját a Windows fazonjácval kevercséli el.

Én tudom, hogy ErdélyiP mit akart volna, nadehát azt is tudjuk, hogy pl a "tegetségkutató"-ra jelentkező ébnekes szeretné vagy hinné, hogy ő egy Máté Péter dalt dall, de nem.

E6zek az emberek eljátszák itt nekünk egyszerre a küzülönkvalóságot (azaz kimt fogják meg az egérkét) de egyszerre meg nagyonmenő újságírónak is gondolják magukat, de ahhoz olyan tehetség is kéne, hogy az ember 3-4 másodperces gyorsreag KÖZBEN is legyen tisztába a fogalmakkal. És ha ütni kell, akkor azt üsse már, amit kéne ütni.
Itt tulajdonképpen arról van szó, hogy Magyarország Legmenőbb Ultra Joló és Kúl újságjánál BASZIK a szerkesztő dógozni, az a fasz, aki éppen ügyeletes, azt csinál, amit akar és még utólag se szól neki senki, hogy ne baszd már, egy lukkal mellé toltad a faszt

2014.11.06. 16:19:18

"Szóval afféle a gond Jocó itt, mintha valakine számtech JOGOSÍTVÁNYA lenne ésdeközben a McIntosh szezonját a Windows fazonjácval kevercséli el. "

Akik ilyet tesznek, azoknak:

www.youtube.com/watch?v=wGtVXdnUXyI
süti beállítások módosítása