Mely mókás is, hogy azok a csöndesamerikaiak powerelésében álló hazaárulók diktálják be az Obama Apparátus-nak, kiket kell a magyarok közül korrupcióslistára tenni, akik különben olyan politikus szolgálatában állnak, aki, ha amerikai lenne és úgy lobbizott volna amerikaellenesen, ahogyan ő Magyarország-ellenesen 2011-ben, akkor amerikaibíróság elé állítanák hazaárulás és amerikaellenes tevékenység vádjával.

Bajnai amerikai lobbizó hazaárulókörútján, Obamával 2011-ben.

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7aUcEAVRnK6rlTumOj-Wx8IpEFXYuU3K3knOpdwwfaBWVn6pNmA

forrás: index-pont-hu

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr126804421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.10.19. 00:59:20

szia

nincs mit

a BD komoly dolog

elnézést

szia

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.10.19. 01:15:35

A huszadik század második legtehetségesebbje, ha orránál fogva vezeti a Szíájét, horribile dictu dróton rángassa. Szemedre csúszott az aquamarinkék, antennás micisapka, Friki.
Itten kaka van, neked mégis valószínűbb a reptilián, kemtrél.

Frick László Intézet 2014.10.19. 04:06:45

@ripők:
Felhívom a figyelmed néghány apróságra:
-ki a faszom is beszélt itten szíjjájéról
-egy olyan országban élünk, ahol nem értik még Nagy Kriszta Tereskova művészetét sem, na jó, talán a Cink-nél kapisgálják, de nem merik hangosan kimondani. Természetesen te se értesz egy szart se Nagy Kriszta Tereskova művészetéből, viszont pofázol úgy, mintha tudnál is valamit, de kb nagyjából annyi eszed van, mint egy átlag 444.hu kommentelőnek

-ezúton tájékoztatlak arról a tényről, miszerint az Amerika Nagy Demokráciát az orbánalakúak rendje, a simicskaalakúak osztálya és pl egészen Lázár János-alakú férhek fabrikálták. És a bajnaialakúak rendje villamosszékben vagypedig az Amewrikaellenes tevékenységet Vizsgáló Bizottság előtt végezte
-természetesen az amerikaidemokrácia is emberek máűve, olyan embereké, akik szivesen megteszik másokkal azt, amit ők maguk viszont nem szenvedhetnének éspl kirúgnának érte a lábacskáikkal á pogo-pogo
-simán, minden hezitálás nélkül kinyalnám Nagy Kriszta tereskovát, ha megengedné nekem

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.10.19. 07:35:32

@Frick László Intézet: Érdekes, hogy pont Tereskovát mondod, mert tegnapi kommentrohamomban pont az ő Majális parafrázisát dicsérgettem. Ti. pont leszarom, mit akar kifejezni, úgy mérem, hogy nekem mit jelent.
És sehol nem állítottam, hogy nem vagyok átlagos 444 kommentelő, persze. Jól is néznénk ki, ha _mindenki átlagon felüli lenne_, mint te.

kikoránkel 2014.10.19. 18:07:13

"ezúton tájékoztatlak arról a tényről, miszerint az Amerika Nagy Demokráciát az orbánalakúak rendje, a simicskaalakúak osztálya és pl egészen Lázár János-alakú férhek fabrikálták."

Lófaszt se tudsz amerikáról illetve kb annyit mint ovi&co. És az bizony lófasz.

2014.10.19. 20:19:44

Vègre meg van a hibás. Bajnai. Kösz.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.10.20. 10:56:41

@Frick László Intézet:

"ezúton tájékoztatlak arról a tényről, miszerint az Amerika Nagy Demokráciát az orbánalakúak rendje, a simicskaalakúak osztálya és pl egészen Lázár János-alakú férhek fabrikálták. És a bajnaialakúak rendje villamosszékben vagypedig az Amewrikaellenes tevékenységet Vizsgáló Bizottság előtt végezte"

ez már tényleg nagyon súlyos, vedd komolyan a betegségedet!
:((((((((((((((((((((((((((((((((((

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.10.20. 20:30:25

"azok a csöndesamerikaiak powerelésében álló hazaárulók diktálják be az Obama Apparátus-nak, kiket kell a magyarok közül korrupcióslistára tenni"

Ezt is hogy tudtad leírni:((((

Nyilvánosan csinálsz magadból hülyét (nem, nem én hülyézlek, én nem hülyézlek - megteszed ezt saját magad:(((((

Miért...

Mellesleg az elmúlt 10 posztodból 5 db konkrétan, még egy ki nem mondottan a 444-el foglalkozik.

És van még kb két üres poszt is meg egy ladánybenés...

Barátként mondom, vedd komolyan a tüneteket!

2014.10.22. 08:36:02

Bármennyire is fáj Oviéknak, a világban nincs kétharmaduk(*). Nem tehetnek azt, amit akarnak, legalábbis nem tehetik meg következmények nélkül. innen már csak rossz és még rosszabb forgatókönyvek jöhetnek.

(*)Sőt, Magyarországon is csak úgy van kétharmaduk, hogy 55%-a szavazóknak más pártra szavazott, csak közel sem annyira demokratikus a választási rendszer, mint pölö a németé, de ez most mellékes.

2014.10.22. 22:31:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: a valasz.hu igazi jobbos körökben liberális elhajlás.

Frick László Intézet 2014.10.23. 08:49:58

@nagyjoco: Szerinted ki tudhatja azt jól, hogy Oviék mit akarnak, ha ovi ellenségei nem tudják, hogy Ovi mit akar, Ovi hívei sem igazán tudják, hogy a polkomm majdpedig a pol réteg alatt valójában mit is akar Ovi, valamit külföldön meg még csak úgy általában senkinek csak a faszát se érdekli, hogy a magyar mit akar.
Talán annyi illeti a Fejlett Nugyati Inger Küszöböt, hogy 2008-2012-ben volt egy ilyen probléma a többi (olasz, görög és ibériai) csődhezte mellett, mint a magyar, most meg nincs. Szerintem ez a legerősebb inger, amit észlelnek, de ehhez teszerinted Ovi-t hozzátudják?

Frick László Intézet 2014.10.23. 08:51:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: nem nyitom meg -szokásom szerint nem- a linket, de az a tippem, hogy Szily marháskodik a szokása szerint -nyertem?

2014.10.23. 14:10:11

@Frick László Intézet: Azt, hogy Orbán mit akar, még én is látom, nemhogy a tekintélyes nemzetközi körök.
Magyarország gazdaságilag már betagozódott a fejlett világba és bizony érdekli az a világot, hogy Ovi mit akar.
Kétharmados hatalom van a kezében, lényegében nála van a pallosjog. A politikához sajnos balf*sz, szóval kifejezetten veszélyes.

Frick László Intézet 2014.10.24. 01:27:28

@nagyjoco: Egy adott országból, pl a belügyeiből, a politikai helyzetéből annyi érdekli másország vezetőit (vagy akár állampolgárait) amennyi ÉRINTI az adott ország valamely ügyeit. Ha szövetségirendszerbe tagozódnak, akkor a szövetségirendszert. Ha Margit Feher ír egy cikket a Plötzliches Herald [http://www.plohe.at]-ba, annak a sémáját úgy kélpzeld el, mint amikor egy jó kislány fog egy dobozt, majd belekakil, majdpedoig megtalálja a dobozt és mutatja óvónéninek, hogy kakit talált benne.

Biztosan volt már rra példa, hogy számodra ismerős, közeliismerős, de akár baráti házaspár is elvált. Ismerted a férjet, a feleséget. És ők elkezdtek jönni neked a panaszaikkal, a Roland fasza már rég nem áll föl és csak beszél a kúrásról, a Lili úgy mos, hogy az állítólag tiszta gatyákon is ott a Fábry-féle vonalkód, Roland fosztogatja a családi vésztartalékszámlát és direkt befingik a közöspaplan alá, Lili pedig nem üriti mág akkor se a kis vödörkéjét a WC-ben, amikor már lecsúszik róla a födele. Szóval te hallgatod, egyre kényszeredettebben a panaszokat és perszehogy meglesz a véleményed Rolandról, de Liliről is, zuzammen pedig egyre inkább az fogalmazódik meg benned róluk, hogy ugyan mi közöd is van neked ahhoz, hogy Lili olyant, mint WC-kefe nem ismer vagyhogy Roland pornónézés közben a számítógépasztal alatt mellérejszol a teszkószatyornak.

Hol járunk pl még egy átlag belga polgárban élő Orbán-képtől akkor, amikor a legnagyobb merészséggel elkezdünk érdeklődni a benne élő Magyarország-képtől onnan kezdve, hogy ő az iskolában az5t tanulta, hogy Magyarország lakosságának 45%-a cigány és a cigányok Magyarországról származnak Európába.

Csak gondolj a magyarokban élő Kína vagy Oroszország-képre. Vagy kérdezz egy magyart Afrikáról, a magyar Afrika-képe még a felsőbb-műveltebb körökben is kb egy Jaime Uys film eperlekvárba málytogatott kópiája.

Csak ismételgetni tudom a számotokra kartasztrofikus tényt, a Zóniót kb annyi érdekli Magyarortszágból, hogy 2008-2012. között úgy nézett ki, sok pénzükbe fog kerülni a csődveszélyes országhok köz9ött sorakozó tatgállam csődből való kisegítése és most meg ez nem fenyeget.

Nyilván Roland és Lili házasságáról él egy kép az ismerősök köreiben és tegyük föl, hogy Lili kommunikációs szempontból a győztes. Az ismerősök többsége úgy kezdi el tudni, hogy Lilinek van inkább igaza. De amikor a baricsajszik beülnek nyamizni meg ücsizni Lilivel... hátööö... természetesen botrányosnak tartják azt, hogy Roland a számítógépasztal alá recskázik, de csak abból tudnak kiindulni, hogy az ő férjeiknek az ő szexuáliséletük mellett már nem tellene erre a spermájából...

Magyarul, ha politikaikommunikációs-szakmailag vizsgálom, úgy tűnik, hogy egyre kevésbé hatékonyak a jóoldal technikái. Azaz Lili ugyan pompásan hányja a mocskot a házasságukra és Rolandra, de óhatatlanul ebből a tökéletes okádásból valamennyi reá is visszafröcsiz> A baricsajszik igyekeznek ugyan együttérző pofikát vágni, amikor Lilit hallgatják arról, hogyan vakarja a gecit a számítógépasztal alatt a szőnyegről, de azért viszolyogva nézdegélik Lili körmöcskéit is.

Valami újat kéne kitalálni, de a jóoldalon valami újszerűt sajtószinten összesen a Cink-ben [ @A Hannibal Lektűr-attitűd: ] és az újLMP környékén találok. Legalább törekvést újszerű móccerokra. Nem látom különösebben tágulni az Orbán-gyűlölettel operált piacot illetve most ez a móccer helyiszointeken inkább a Jobbik-ba tolta a főleg magyar proletártömegeket. (Ugyanis a proletárok számára a cigányság konkurens, ráadásul nálánál hatékonyabb társadalmni csoport, amibe fiai-lányai inkább menekülnek, semmint "süllyed"-nek...)

2014.10.24. 09:01:15

@Frick László Intézet: Nagyon sok szintű és összetett választ adtál, aminek abban a részében, amit ismersz és értesz, valószínűleg igazad is van - és ez a kommunikáció. Az ovigyűlöletmeghajtású csodafegyver gyakorlatilag semmire sem jó már. Csak ismételni tudom magamat, ha én unom, rám kontraproduktív, akkor mit érezhetnek azok, akikre ilyen mélyen sosem hatott...
Ami az országok közötti érdeklődést érinti, látszik, hogy nem német tulajdonosi háttérrel rendelkező multinál szereztél élő tapasztalatokat.

Pölö jön baromarc, kitalálja, hogy márpedig a számlákra fel kell tüntetni, hogy mennyi volt a rezsőcsoki. Ehhez át kell állítani azt a szoftvert, ami a számlát kinyomtatja. Ehhez Nagymúltú német Cég kontaktálja Jelentős Szördparti Programálócéget, aki a sok évvel ezelőtt megkötött szerződés 37.4.3.5(a) harmadik bekezdésére mutatva közli, hogy persze, megcsinálja, 60 nap SLA-val, ami ugye kerekperec ott van a szerződésben, hogy neki erre ennyi ideje van.
Nagymúltú Német Cég ezért elmegy baromarchoz, és közli vele, hogy 30 nap alatt nem lehet átállítani a számlázást.
Baromarc közli, hogy őt nem érdekli, óggyák meg. Konkurens céghez fordulva, eszméletlen többletköltséggel megcsinálják.
Beleszarós Tenegerentúli Cég ezzel szemben mit csinál? Röhög egyet baromarc baromarcába, és nem foglalkozik vele, inkább kifizeti a büntetést, ami összességében kevesebb, mint amennyibe a becsületesen eljáró Jelentősmúltú Német Cég fizetett.
Tehát a becsületesek is megtanulják, ha balkánon jársz, tégy úgy, mint a balkániak, lopnicsalnihazudni, beleszarni és legvégső esetben fizetni egy kis büntit.
ÉS ez csak egy szelete volt a nagyon sokból, ahogy a kormány közvetett módon hat a külföldi kapcsolatokra.

Frick László Intézet 2014.10.25. 07:28:40

@nagyjoco: Én alulról látom ezeket a német multikat éstehát azt is, hogy a magyar menedzsment szétszopatta az agyukat is. Pl rávették a német górékat a kiszervezésekre, éspersze a magyar górék uja-fijai által alapított magáncégekbe szervezték ki az óracseréket meg karbantartási és egyéb feladatokat, sőt,. tkp ugyanazok a dolgotzók végzik, csal már nem a cég kereteiben. Ez tetszik nekem a legjobban, a német szabálykövető ordinária, miközben a magyar menedzsment rendesen hozza az unkoorzigeuner formát.

És ezt is meg,mutattam, ez nem ezek, ez nem Orbánék, hanem ez A Struktúra tulajdonsága, ami Struktúra FÖLÖTT a kormányok, az aktuálispolitika jön-megy, vonul, árad és süllyed és illan meg támad, de a Struktúra, az marad.

Egyébként meg a számlatrükközés aljas évtizedében sokkal többet kaszált a német energiamulti is annál, mint amibe az általad említett különeljárás került.
süti beállítások módosítása