Nem találja ki az egyre drágább olvasóm nekem, de még a húszszín bakelitházas elavult telefaxxom-ból se tudnék ekkora hülyítést előhúzni: a Véleményvezér fantázianevúő sajtógeci truvály szerint kicsoda: kopi, paszta és:

Véleményvezér

Gyurcsány: második fejezet?

Ahogyan hanem  NEM!ááádehóógy! Orbán Viktor a 2002-es vereség után két évre ádehogy! eltűnt a magyar politikából, hogy később új höhö!személyiséggel vissza,a faszomat se  úgy akarja Gyurcsány dehogyis akarja  átformálni a róla kialakult képet. Mára ugyanis  neeeem ő maradt az egyetlen fajsúlyos vezető a baloldalon. Már csak egy okból sem, ugyanis

Ferenc baszik baloldalinak lenni.

Ferenc mindössze rámondásra "baloldali" pől jobboldali ökör, tulok és nagyonbuta emberek galvánozzák a baloldaliság látszatfényébe.

 

Valamiért a jógyereksajtó alámuzsikál Ferenc mesterkedéseinek. Nemrég Bajnai [Gyurnai ZRt]  kampányújságja, a 444.hu pl bevallotta, hogy az LMP volt a legnagyobb reklámmegrendelőjük a politikai pártok közül (ezt nem tették hozzá a kis ügyesek :D )

Sose feledjük: Gyurcsány azzal került most főpolgármesterjelöltnevet diktáló főmájer szerepbe, hogy cégtársa és üzletfele Bajnai volt szives a "háttérbe vonulni".

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr146387441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.24. 09:58:22

az egyetlen fasúlyos személy a jobboldalon - idézem:

„Orbán úgy leszopta Putyint, hogy azóta felcsapott farokkal jár. Az oroszok 10 milliárdot adnak az atomerőműre, és épül a Déli Áramlat annak ellenére, hogy az EU ellene van”

természetesen Putyinra gondoltam...

Frick László Intézet 2014.06.29. 08:23:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A gond az, hogy Putyin fasza leszopására már 2012-ben is a legkorábbi opciót 2019-re adták. Elég baj lenne az Putyin faszának, ha ennyitől már felvágva pëckeskedne (nagyságrend, nagyságrend, valóság, valóság, baszod! ez kb olan duma, mkint amikor a tschajagaroetzscoegei Házler Franci, a Sandró kocsma szakításbajnoka elkezdi terjeszteni, hogy a Fekete László haknin egyszer szemezett a Fekete Lacival és attól megremegett a bal térde és 022 mp-cel későbben tette föl a betongombóccát
süti beállítások módosítása