Köztudomású, hogy a FIDESZ és az orbán-kormány Uj Péter főszerkesztő kirúgása után könyörtelen tisztogatásba fogott az index újságnál. Sorra távolították el a vezető újságírókat.

 

Uj Péter hónapokig éhezett a családjával, már azt se tudták, miből fizetik a hiteltörlesztéseket.

FIDESZbérenc újságírók az indexnél, a különösen elvetemülteket pirossal kijelölöm és alá is hűzom!

Vizsgájuk meg tehát egy FIDESZ-dúlta újság jelenét úgy, hogy abban már az origo.hu, egy nagyszerű, szikáran föggetlen újság szomorú jövöjét is láthassuk.

ÍGY SZERKESZTET A FIDESZ!

tessék, ez lett az egykori index-szel a fidesz uralom alattt, ilyen cikkei lettek

Negyvenöt ember lakoltattak ki Jászladányban - Index.hu

index.hu/belfold/2014/.../negyvenot_ember_lakoltattak_ki_jaszladanyba...
1 napja - Negyvenöt ember lakoltattak ki Jászladányban - Gázszivárgás volt a Szélmalom utcában.

Most pedig nézzük meg egy másik fideszes szennylap házatáját, ott hogyan uszítottak, mert ugye tudjuk, hogy Jászladány minek a jelképe és a Hatósági Atrocitás milyen reflexeket ébreszt a független tudatú, könyörtelenül befolyásolhatatlan haladó baloldali és vagy liberális olvasóban.

tehát az mno.hu fideszbérencújság ugyanerről:

Gázszivárgás Jászladányban - Magyar Nemzet

mno.hu/kek_hirek/gazszivargas-jaszladanyban-1230501
1 napja - Negyvenöt embernek kellett átmenetileg elhagynia otthonát egy utcai gázvezeték szivárgása miatt Jászladányban – közölte az Országos ...

Fehérorosz sajtóelnyomásterror Magyarországon!

Most pedig nézzük meg a kilakoltatás definícióját is:
ingatlanból történő kilakoltatást kizárólag megyei bírósági végrehajtó, adóvégrehajtó, valamint önálló bírósági végrehajtó foganatosíthat.
FREE PRESS HUNGARY
http://2.bp.blogspot.com/-O_7ScCQi9qQ/UqasKOa2Z9I/AAAAAAAADck/u6c6sSktYoQ/s1600/hungary+media+law+protest.rtrs.jpg

SZABAD SAJTÓELNYOMÁST!

Tapaszd le a szádat s tíítakozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr116282225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.06. 12:38:29

csak szólok barátilag, hogy az a vergődés, amit a héten origo-ügyileg és ürügyileg elkövettél, az ...

de inkább nem írok jelzőket

csak kérlek, állj le egy pillanatra, lépj hátrébb egy-két lépést, nyugodj le, nézz a tükörbe és kérdezd meg magadtól: MIÉRT?

...

Frick László Intézet 2014.06.07. 03:05:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Inkább nreked javaslom, hogy nézz föl, ki mögé kerültél vagyis szerintem sokkal jobb kifejezés a kinek a szopóágába kerültél, de még a 444.hu is :D
Így ugyanis, hogy Gordon félreállt, MÁS NEM MARADT mint Feri, nesze :D
persze az MSZP a hibás, tetszett volna nekik szépen megdögleni.. mit állítottak ilyen erősembereket Feri elé a tárgyalásokhoz, most megkapták XXXLD & muchachos!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.10. 11:18:16

@Frick László Intézet:

eddig naív elempés voltam, most hirtelen gyurcsányista lettem

Torkos Matildot megszégyenítően ostoba retorika

Frick László Emlékzenekar 2014.06.13. 05:08:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sehol nem írtam azt, hogy Gyurcsányista lettél. nem ilyen jeccerű ez, megint úgy viselkedel, mint egy Síkbolygólakó. Összetettebb a helyzet. Ferenc van megnevező pozícióban. Ferenc fogja megnevezni a főpolgármestert és mindenki vagy beáll mögé vagy ott lesz még az LMP jelöltje. Akkor fog elválni a tüdő a májtól, mégpedig abban, hogy a 444/inde(x) nyomathatja-e az LMP jelöltjét is, vagy megoldják csak Tarlós-fikázással és legecizéssel.
Bocsáss meg, de karikázzál már légyszives, ha már állandóan ilyen helyekről linkelsz, LMP-t támogató 444/inde(x) cikkeket.
és persze a feldühödött választók úgy fognak mérlegelni, igaz, geci ez a feri,m de tarlóson meg ezeken kell ütni és arra szavazunk, aki az esélyesebb. Így persze az LMP jelöltje majd szép lehet esetleg a 3. helyen.

kikoránkel 2014.06.13. 11:41:10

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Mi értelme legitimálni a parlamenti diktatúrát?
Akárcsak egy kontravokssal is?

Frick László Intézet 2014.06.15. 04:32:07

@kikoránkel: Emlékeztetőül, Dudi 2010-ben hogyan interpretálta a helyzetet:
" Szembnen az eddigi kamarillaszerű kormányzással, ezentúl viszont kamarillaszerű kormányzás következik.

Azaz a demokratikus intézményrendszer leszarásának csak az íve változott, meg ugye az, hogy a barátunk szara csak nem olyan büdös, mint gyűlölt ellenségeinké.
Sőt, Ferencék demokratikusintézményenkívüli (icc. fölötti) működése annyiban volt brilliánsabb, hogy az alkotmányukat csak szamizdatként dédelhették és minimális illetve kis minuszos többséggel is jól működött.
Kérdés:
Hogyan működhetett így Ferenc
Válasz: nyilván kellett parlamenten kívüli (ha tetszik: demokratikusintézményrendszeren kívüli) erő ehhez
kik-mik voltak ez az erő?

(És a szokáso9s mpótkérdésem)
Ha összesen ennyi9 a baj, akkor lapozzunk vissza 2011-re: a magyar jóoldali sajtó tálcán kínálta Orbánékat, csak kellett volna egy politikai erő, amelyik él a helyzettel, de nem volt ilyen erő. Egyszerűen: ha akkor van egy előrehozott választás, nincsen hozzá ütőképes ellenzéke az "antidemokratikusoknak"

Akkor miről beszélün? Nem orbánék voltak az okai, hogy nem volt ütőképes ellenzákük, hiszen úgy tudtuk, hogy csak a sajtószabadság mellett egymillióan vannak ésígytovább. A demokrácia KÉPVOISELET kérdése, senki nem kételkedhet abban, hogy 2011-ben milliók nem akarták orbánékat, de miért nem léptek föl ellenük a "demokratikus erők"? Amikor Bajnai a lobbizásból azzal jött haza, hogy minden megvan.
Egy fáradt kézmozdulatot szánok még az LMP történetéra napjainkig.
Jó, és ha megtiszteltél azzal, hogy elolvastad ezt a szöveget, akkor hogy lesz ez egy Orbán Olátáűkép Előtt Térdeplő szövege

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.16. 10:46:40

@Frick László Intézet:

"hogy lesz ez egy Orbán Olátáűkép Előtt Térdeplő szövege"

nem csak az árulkodó, amikről írsz
hanem az is, amikről nem
és viszont

Frick László Intézet 2014.06.17. 04:05:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Vegyünk egy témát, legyen ez a Re6tek Klub
Teszerinted egyet tehetek:
Azt írom, hogy a sajtószabadság meg a demokrácia legázolása és a médiafüggetlenség gyaláza5ta a ZSegény Retek agyonadóztatása.. valamit "Odabaszott a Retek Orbánnak!" címszó alatt megírhatom azt, amit még megírnak vagy 66 csapból. Vegyünk egy sörfesztivált van egy hordó, amibe már bele van verve 65 csap. Aszondod, hozzak sört.. és verjek tehát még egy csapot UGYANABBA A TARTÁLYBA

Ez ugye régi kérdés, mért nem ilyeneket írkálok, mint:
"A FIDESZ belsőharcaiban Pintér erősödését mutatja az, hogy"... Meg "A trafikmutyi, mint az orbánizmus" mittoménmije.
Namost... hogy is mutassam: Pintér[né]nek van egy bizonyos biznisze, amiről viszont éééérdekes módon, bár a volumemne mintegy 22 trafikmutyi méretű !!!44!44!!
semmit se ír a jógyereksajtó. Amúghy Pintér BASZIK a FIDESZ belsőhatalmiharcaira, őt egyedül ez a bizonyos biznicc érdekli.

Lehetne pl még olyant írni a FIDESZ-ról, amiról éééééérdekes (és érthetetlen) mód a jóoldal nem ír. Pl a mostani minisztériumátrendezések, a FIDESZ GYurcsányja (tényleg, pl ez az én szóleleményem, ismered??) jelemntős erőket halamolt magához... namost vannak a FIDESZ GYurcsányjának húzásaii, amiket viszont megintcsak érdekes mód' Orbánhoz könyvel be a jógyereksajtó.

Vagy próbálkozzak másképpen? Vázoljam föl, hogy ha én lennék a 444 főszerkesztője, hogyan nézne ki az újság és mikről írna? (zha ugyanis TÉNYLEG ) független lenne.

Ezt már milljószor kitárgyaltuk, de valaki kettőnk közül tök értetlen ebben.

De én megengedő vagyok és belemegyek abba, hogy én vagyok értetlen. @kikoránkel: -t is megkértem már párszor, hogy tanítson már, arok valami tartalmas kommentet 44 sorban, erre ő rámbüfiz valami ócska poent (pl ezt az oltárképes-t)
tehát ha kikoránkel úr baszik is énrám... azért most szívhezszólóan, mint fizikai-barátomat is kérlek, tanítsál már:
Mi a kisfaszomnak kéne ugyanazt írnom, amit még 777 csap ont.
teháthogy a sörfesztiválon már 65 csapból kínálják ugyanazt a sört, mér nem hozhatok én másmilyen sört, még ha esetleg nem is az a megszokott, neked schmecktgut...
Elolvastál egy [egyébként ál]infot 5-6 forrásból, mért kénem még azt az [ál]info-t nekem is megírni? Így álljunk össze egy jellegzetesen máélymagyar nyomjákkrachácsot csapatba?

Pl ha áén is jóoldali lennénk... bennünket, mint tehát óoldali bradákat, mennyire vígasztal az pl Budapestk következő polgármestere tekintetében, hogy készítek egy gyönyörúű kurva Anyját Orbán Viktornak! falvédőt. Órákon át lehet baszta, rattta, tattatatázni tarlós Istvánt (orbán Viktort) ez bnem változtat azomn a tényen, hogy a kérdés nem az, hogy basztarattattatttatkurvannya tarlósnak, hanem az a kérdés, hogy ki lesz a jóoldali kihívója és ferenc fogja-e kitalálni és mögésorakoztatni a jóoldalt [Bajnai ügyes kis sasszéjának köszönhetően]
Pusilkózásnak meg pacsizásnak nem rossz tarós kurvannyának közös szoidása, ez eddig öszesen csapatösszekovácsolás, de ettől még a csapat nem fog gólokat is rúgni.
(Az más kérdés, hogy lehet Tarlós seggénél föltérgyepelvén kinyalni neki, főleg Demszky munkásságával összevetvén)

Frick László Intézet 2014.06.17. 04:08:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Pótkélrdés:
Ha NEKEM oltárképem Orbán, akkor @kikoránkel: úrnak kicsodája Bajnai?

Frick László Intézet 2014.06.17. 04:35:50

@kikoránkel: 2011-12 fordulójára a Haladó magyar Szellemiélet gyönyörűen tisztárasikáűlt betonplaccon kínálta föl tramncsírozása Orbánékat, tartották szépen a tálat a vérnek, meg böllérkések garmadáját kínálták. Úgy kellett szólni Ferencnek január idusán, hogy nincsen még készen erő a jóoldalon ehhez. Hanem várják már meg szépen Bajnai programját, ami 2013-ra lesz készen (ide majd elvárom tőled Bajnai kész, 2013-ban kitálalt programjának összefoglalóját) Hipp és hopp, eltelt a 2013-as év is, amivel eltelt, aztán már a választás éve jött.
Ugye, a magyarázat ismert a kényszerkoaláról, ami a FIDESZ miatt lett. Persze ebben az esetben el kell hinnünk azt is ám, hogy a koala célja az Orbán-váltás volt.
De most tényleg és komolyan kérdezem, függetlenül a lehetségességétől, szerinted a politikai kommunikációs szint alatt volt-e valódi szándék Orbán leváltására. Ha végigvesszük az OrbánVáltóKolaíció résztvevőjit EGYENKÉNT kinek mi volt a VALÓDI [úgy értem, nem polkomm, hanem politikai] célja?

Én igen szivesen elfogadom, hogy április 6-án másfél millió választó otthon maradt és nem ment el választani.
Amire a jóoldali polkomm hivatkozik, miszerint a választási csaklások és a többi a többi miatt esély sem volt, itt dől meg. Összesen ennyi: ha ezek az orbántváltani akaró emberek fölkelnek és elballagnak a szavazóhelyiségbe, akkor Orbánék megbaszhatták volna keresztül kasul az összes vidékinagynénikéjüket, akkor se nyernek.

rtem ezt úgy, hogy Észak-Korea népe kap egy lehetőséget egy ilyen szinten antidemokratikus és ennyire elcsalt választásra, csak fel kell állniuk a moszastszósz és a melegvizes ibrikek mellől, elballagni egy szavazóheélyiségbe és ott ikszelni... azaz... hogy is mondjam, újságírófogásba' semmi se elég drága...
azt tudjuk, hogy a rosszoldaliak butákokok és Csak Egy Emnber-ben tudbnak gondolkodni...
De még mindig ott tartottunk hogy Egyetlen letéteményese Van Az Orbánváltásnak?
Senkinek POLITIKAI SZAKEMBERNEK nem volt annyi esze, hogy kérjen Závadától meg Fischer Ádámtól öt perc észre5térülést és rámutasson arra az egyszerű paraszt9i igazságra, hogy kényszermenyasszonynak porszáraz a pinkolettája? Szélesevidéken ÖSSZESEN egy ember volt, akibe hitet lehetett belevetni? Elég ennyi a politikaielemzéshez, hogy "Nekik fújt a bíró" [ez volt egy spanyoil csajszi hivatkozása az 1:5-höz a minap, hogy a bíró a hollandoknak fújt)
A bíaró tud fújni egy csapatnak, de azt egy bíró nemigen befolyásolhatja, hogy a felezővonalat átlépi-e az ellen és megközelíti-e a 16-ost.

Összefoglalva: BASZOTT Orbántváltani Bajnai & Gyurcsány. Kérdés: Föl lehetett-e ismerni Gyurcsány szándékát, tudni lehetett-e azt, hogy az USA új külpol doktrinája óta bajnainak nemnagyon akarózik, tudható volt-e az, hogy bajnai már nemigen akarja az elsőszéket az igazgatótanácsba és vissza szeretbne ülni hátra.

Szerintem simán lehetett tudni.

Valamint legalább hat igen ütős cucc tarsolyban maradt és nem csak Pintérnére gondolok, hanem sokkal ütősebbekre. Why?

Ugye, ha visszalapozunk Bajnai 2012-es és 2013-as szövegeire meg prognózisaira, akkor most már ugye annak a gazdasáűgi krachnak és összeomlásnak kéne lennie, amit most meg 2016-ra reménylenek... hogy is mondjam... ron werberi szakemberszemüveget fönntartva lehetetlen eltekinteni attól az esélytől, mi van, ha nem baszik be az a várvavárt krach még 2018-ban sem? Még ennél is nagyobb kataszrófa is bekövetkezhet, pl orbán vissza tudja ajándékozni Hódmezővásárhelynek Csodálatos Gyermekét, ahogy ígérte...

Ugye, ezek szerint a fele felémnek a fele sem volt igaz annak, amit az MSZP Werbernek összehordott...
Egyedül az LMP-ben látni azt, hogy felismerte, a régi fogások már hatástalanok. Nem feltételezem Werberről azt, hogy ha tényleg feltárják neki a helyzetet, akkor a 2002-es meg 2006-os edzési metódust követi...
És még egy kérdés: Miért negligálja a jóoldali sajtó az LMP-t, mért nem téma az elempé, mért néz még mindig úgy ki, mintha a Gyurnai ZRt lenne az alternatívája Orbánéknak, ha pl a 444 eeeeeenyire füüüüüggetlen...

kikoránkel 2014.06.17. 12:28:47

@Frick László Intézet:

Neked biztos élvezetes ezredszer is leírni, hogy mit akart fletó, mit nem bajnai, mért nem ír a 444 az lmpéről ésatöbbi, nekem viszont kurva unalmas.
Ezek a te fikcióid, nulla információval.
Amikor meg próbálsz konkrétabb lenni, rögtön kiderül, hogy nem ismered a háttért vagy szanzsén beáldozod a hatás kedvéért.

" ha akkor van egy előrehozott választás, nincsen hozzá ütőképes ellenzéke az "antidemokratikusoknak"

Mo-on előrehozott választás akkor van vagy lehetett volna 2011-ben, ha
1. skiccpaja feloszlatja az országgyűlést(muhaha)
2. a kétharmad teszi meg ugyanezt(nyöhehe)

Hátistenem, nem illett a konteódba.
De azért pitypang!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.17. 13:14:49

@Frick László Intézet:

"a kérdés nem az, hogy basztarattattatttatkurvannya tarlósnak, hanem az a kérdés, hogy ki lesz a jóoldali kihívója"

de hát nem ez a kérdés

laci vagyok 2014.06.19. 10:15:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Frick László Intézet: UP cikke indulatos és a reklámügynökségi vezetőkről szóló félmondatot leszámítva a végén, uncsi, de az a félmondat is olyan, hogy képet róla, vagy meg sem történt.

A György Péter interjú jobb. Sokkal. Idevág. Zsugorodik a reklámpiac, számtalanszor átbeszéltük már. Nincsenek horribilis extraprofitok, ezt is látjuk, amúgy meg rendesen adóznak utána.

Nehéz a reklámadót igazságként eladni, és nem azért, mert akiket súlyt nem gecik hozzá eléggé, hanem mert egy már szabályozott piacba tromfol bele bagóért. Ez nem a bankpiac félkarú PSZÁF-fel, meg a zemberek pízével. A médiában nem a zemberek píze forog. A sugárzott médián pedig mindig is rajta volt az ORTT/NMHH, yolofüggetlenül, kaszáltak tartalomért és reklámidőért egyaránt.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.19. 10:39:55

@laci vagyok:

up írása nem a reklámadóról szól, hanem a hazugságkommunikációról

laci vagyok 2014.06.19. 11:22:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: őő, és az mennyiben újdonság, hogy kamuzik egy politikus? még Ferenc őszinteségi rohama is kamu, pedig az már nagyon meta.

szerintem inkább a dühről szól, a tempóról, hogy felülről mondják meg, hogy mennyi lehet a nyereséged. és ha ezt nézzük akkor tényleg nagy a szar. nem elég, hogy helyzetbe lettek hozva a Mészáros és Mészáros, meg TV2 félék, most kezdik a versenypiac felszámolását is. a konkurenciát ledorongozni mindenhol, gondolom ezt jelenti a folytatjuk.

Frick László Intézet 2014.06.20. 03:28:21

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @laci vagyok:
Ugye, itt a politikai vitakörben végestelenvégig azt pofáztam volna, hogy a politika a jelen történelmének elhazudozása. Hanni néni azonban oly fokban amatőr... és nem tanult semmit, viszont velem olyan türelmnesen beszél, mint egy budapestról a cigánytelepre lejött felzárkóztatási a diószemű cigánylurkóval, tanítóan, a buksimat simogatva, hogy milyen kisbuta is vagyok... szóval ugye vn egy hazugságszoint, a politika ugyais eleve egy valódi cél fedőművelete... és még ennek a hazudozásnak uis van egy elhazudozása, azt pedig politikaikommunikációnak nevezik. tehát ez EGÉSZ olyan, mint egy hamisított adidaszcipő, amit ráadásul háromstráfos dobozba is csomagolnak és nem azt írják a dobozra, hogy Adiados.

Képzeld Laci, Hanni néni nekem többször is arra utalt, hogy ezzel szemben 8ami van) lehetnének tisztességes, igazmondó politikusok.

Ehhez képest tekintsük át az elmúlt hetek sajtóját: a legkeményebbeket szóló Schiffer András mennyire van képben. (Azt meghagyva, hogy nyilván a jógyereksajtó sunázza a sovány, sötétszemű politikusnőket, ha az érdekes szót, a társelnök -öt hozzámondhatják a nevéhez)

Frick László Intézet 2014.06.20. 03:31:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És ugye azt tudjuk, hogy UP fedezte föl azt a fajta hazudozást, amiben ő még igazat is szólhat, akkor se figfyelnek jól oda a hívei, lásd, amikor "kirúgták Új Pétert az inde(x)-től, akkor is. Péterünk teljesen lazán elmondhatta az igazságot, miszerint halál únja már az indexet (ami tekintve a 44-et egyébként nem igaz, ez az egész egy nagyon ügyes komplexmarketing volt)Izgalmas, amikor a Népszabadságban a veretesen klasszikus baloldaliújságírás remekeivel serénykedő UP aki aztán Rangos Katalinnal olyan nagypofájú és lekezelő a KLubbrággyóban, még elkezd a hazugságkommunikációról papolni, ami hazugságkommunikációnak különben ő ma a legnagyobb mestere

Frick László Intézet 2014.06.20. 03:40:10

@laci vagyok: Elmondom, mi az igazság reklámadóügyben:
Aki fost emel, fos által vész: az a fos leömlik rája ugyanis. Amit most mondani fogok, az Élet és Irodalomban olvastam és Széky János írta, nézz utána Széky újságírói portfóliójának és árazd be az oldaliságát.
A lényeg az, hogy 8ezt még nem Széky írja) a retek és a Csigakettő anno szépen kiegyezett, rendes multuik módjára a magyar piac felosztásában kb úgy, ahogy a Meki-ben szokott egy pite mellett mondjuk az Auchan és a TESCO áruházigazgató kiegyezni, kinél mi és hogy lesz az akcuiós, mikor mit nyomnak (erről is volt egyébként leleplező cikk a korabeli ÉS-ben)
Namost Ferenc kétszer szoiveskedett a Reteknek meg az Excsigának, persze nem ingyen, 2005-ben és 2009-bebn. GYakorlatilag a digitálás előtt behozhatalan, más társaságok által utoklérhetetlen előnyökbe került a két társaság, nem szeretném most a szakmai tevékenységüket elemezni, tiszta szivemből kívánom ma az összes jóoldalinak, hogy egyHouston-ban két hétig sztereóüban nézzék a két cég termékeit, de csak a parasztságnak szánt két főcsapásmérőt. Ebben, az egyikben van pl az Éjjel-Nappal Budapest című tévéeposz, amit a payola támogat az inde(x) és a 444!
És megsúgok mégegyet, amiról a jóoldaliak hallgatnak: A fideXXX belharcaiba is belebasz a téma, pont ellenkezően, semmi Simicska (hol van már Simicska politikaifajsúlya Nyerges & Ökrös -höz képest!)

Megint arról van szó, hogy a valóság annyira ne jógyerekmájgyógyítóan édes, ámde tanulságosabb LEHETNE ha lennének szivesek a jóoldali újságírók legalább, ha már ők annyira jók és igazak, csak egyszer is TELJES igazságot írni.

Frick László Intézet 2014.06.20. 03:44:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Dehogybnem az a kjérdés, ki lesz a kihívója és továbbmegyek: ki nevezheti meg Tarlós kihívóját (már megnevezte)

Ferenc A róka és a gólya című gasztromesét játsza ebben az évben a jóoldallal. Amikor a jóoldal az összefogást választja, az olyan, mint amikor a gólya (mindig elbaszottan) edényt választ...
vagy van egy másik, amiben a róka "földmívelő"
hanni , te teljesen naív vagy a politizágatáshoz, kb olyan, mintha most én elkezdenék futball okosságokat irkálni

Frick László Intézet 2014.06.20. 04:02:50

@kikoránkel: Megint lenézően és túl nagy pofával beszélsz velem, viszont megint a szokásos trükköddel a levegőbe és mintegy szinpadi félre, arra apellálva, hogy a közönség ellenem drukkolva utánanézés nélkül megint beveszi, mekkorát mostál be nekem.
Semekkorát.
Kérdésem:
-tudott-e a jóoldali újságírás olyant pukkantani, ami közjogi méltóságot buktatott meg
-szerinted lehetnek-e további hasonlóan ütős, ámde gyújtatlan maradt bombák?(ezek szerint még a 2014-es választásban az orbántalanítás ügyéért sem érdemes??)

A 2012-es előrehozott választások szisztémája még jóval a 2010-es választások előtt fogant. A 2006-os őszi büntetés után (amikoris a nép ész& olvasás nélkül ikszelt a totemjel mellé) kitalálták Feriék, hogy az önkormányzatokban elúrhodott FIDESZ-t önkormányzato csődhullámba fojtják. Ezt bekkelte ki a pógármesterek ezre a különböző hitelfelvételekkel. Így aztán... ezt technikailag nem is tudom, hogy oldhatták meg: égtek a fideszfőségek telefonjai 2010 májuságabn arról, hogy "Eddig bírtuk, mosmább segéllyetek, mert semmit nem birunk fizetni" Nemmellesleg tény, hogy Bajnai 83%-ban odalőtt költségvetést "adott át" most nem akarok belebonyolódni abba, hogy egyébként miket műveltek.
Az a lényeg, hogy volt jogos reménye a jóoldal népének a 2012-es előrehozott választásokra.

Mért? MOST amikor Ferenc szépen és gyakran meglebegteti, hogy akár még 2018. előtt is sor kerülhet a revansra?

Hol fikció az szerinted, hogy 2012. elején, januárban pl nem volt ütőképes erő a jóoldalon? Feri csak MEGINT hazudta ezt? (Itt híyvoöm föl a figyelmed arra, hogy Ferenc is, ahogy Uj Péter, mindig igazat mond! .. olyan alpárian, bunkóparaszt tahó módon, ahogy egy fideszes vagy kádéenpés káder hazudik, ki nem tud. Ferenc vagy Péter azonban úgy hazudnak, hogy minden szavuk egyébként igaz: ez már a művészet)

Kérlek szépen, ne durrogtass ellenem, hanem akkor elő a farbával:
ha ugyanis tartalmatlan hazugság az, amit ferencről Gordonról és a !!44!-ről írok
-hol és kik voltak az ÜTŐképes ellenzek és mi volt a programjuk 2012. januárjában
-Ferenc 2013-ra igérte Bajnai programját. Ezzel szemben bajnai program gyanánt mit beszélt, miről beszélt 2013-ban?
-tekintsd a Véleményvezér legújabb sugallmányát Ferenccel kapcsolatban. Alkérédsem kettő itt:
1. Ferenc baloldali?
2. HA Ferenc baloldali, ő az egyetlen ütőképes figura?

(az érdemi párbeszéd[ünk] minden reménye nélkül írom ezt a kommentet, mert te most se érdemi választ fogsz adni, csak üresen durrogni. Azt ugyanis tudjuk, hogy minden hazug, amit én mondok, de konkrétan? tehát pl tessék, cáfold meg az állításomart arról, hogy a jóoldali sajtó negligálja Schiffert és az LMP-t. KArikázzál be légyszives a pártatlan 444-ben LMP-t pl úgy promótáló cikkeket, ahogy másegyebeket pl promótálnak

Frick László Intézet 2014.06.20. 04:05:59

@laci vagyok: A reklámpiac nem zsugorodik, hanem átalakulnak erőterei és az internet lehetőséget ad olyan maszekolásokra, amikre más gazdasági területen csak a múlt század 80-as éveinek elején volt lehetőség (maszekfuvarozás ARO kisteherautóval KIOSZ igazolvány nélkül, de HTO-val tankolván stb) Ilxyenkpor szokott az okleveles reklámszakmérnök Hanni néni statisztikai adatokkal lehülyíteni engem, hogy KIMUTATHATÓAN nem is igaz az internetesreklám elúrhodása.
VFannak leáldozóban lévő műfajok, mint az óriásplakát -ami tény szép politikaigellert is kapott az idén...

Frick László Intézet 2014.06.20. 04:07:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát mészárolják is, tőlem leszőnyegbombázhatják, ki nem szarja le, te pl huszonhetedannyi Retket meg Excsigát nem néztél, mint én. Hol él most Berényi András lánya?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.20. 10:16:50

@Frick László Intézet:

nem ez a kérdés

a fidesz trükkösen megoldotta, hogy ne legyen

újabb gumicsont, amin lehet rágódni

de attól még a fidesz 40 %-al csinál magának pesten is bőséges kétharmadot

és nem mellesleg önös politikai érdekből még jobban lebénítja a fővárost (lsd kerőletek kontra főváros...)

de te most is csak gyurcsányozol

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.20. 10:19:15

@Frick László Intézet:

és megint a szokásos mellébeszélés:(((

Amikor Orbán konkrétan, néhány mondaton belül hazudik, (nem az, hogy évekkel ezelőtt mást mondott volna Az Ember, Aki Mindig Igazat Mond), hanem azonnal tetten érhetően, egyértelműen

akkor mi a te reakciód? bezzega zújpéter...

baszod, így hogy ne tartsalak orbánfannak?

Frick László Intézet 2014.06.22. 08:17:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Rém egyszerű:
Orbán politikus, tehát hazudik. Bármely politikust hazugsággal vádolni kb olyan, mintha ökölvívót azzal vádolnál, hogy mérkőzésen kesztyűs kezével övönfölül üt.

Uj Péter hazudik -pedig az ős szakmája az igazmondás. ha tovább vizsgáljuk, hogy Uj mért hazudik, akkor politikai okokat találunk és még politikaikommunikációs okokat.

ha a legeslegrövidebben foglalom össze:
Nagyon sok a baj és azért ilyen sok a baj, mert a magyar újságíró nem a dolgát teszi, hanem politikát csinál -azaz tehát hazudik, hazudik és hazudik.

nem juthattunk volna el ide, ha lett volna pártatlan újságírói karunk mindenoldalúan

A politikust dőreség hazudozásl vádolnoid, ez noinszensz, hiszen igazmondó politikus két hetet se ér meg, nemhogy egy választási ciklust.

Még Obama is hazudik.

Ha tovább vizsgáljuk, akkor a jóoldali politikai újságírót ha hazudozáson kapod, mint ahogy pl Petre maghari folyamatosan hazudik (a műfaj neve szelekció... úgy válogat össze igazságokat, hogy hazug kontextust ad ki) méghozzá Petre maghari hazudozása a legaljasabb műfajú. Nagyon könnyű elkapni Petre Magharit a hazudozásban és az lenne a védekezése, hogy őt a legtisztább jóító szándék vezeti a hazudozásban.

És erre nem válasz, hogy debezzeg Bayer Zsolt. Ugyanis bayer zsolt közepes, míg Petre maghari a legszebb reményünk lehetne. Ki a faszom reménylene bármit Bájerzsóttól?? [-> valamint az óvodapedagógiai magyarázata ennek a kérdésnek]

Nem az a bűn, ha Bódi Csabi énekszintátizátoron keresztül ákorog. Az lenne a bűn, ha Birta Gábor kezdene el Jolly stílusban szintifoszenét ákorogni. (És akkor még Bódi csbinál legalább van egy kis gitáros bazseválás.. a zeneialap még viszonylag tűrhető...)

De mit tudunk a pokolbavezető útról?

Frick László Intézet 2014.06.22. 08:19:21

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Vagyois nem felmentés Uj hazudozására és hazugsággyártására az, hogy a politikus is hazudik.

Mért kell nekem két hírforrásból összeolvasnom sorokközt a valamennyire teljes igazságot.
Mit a faszért nem lehet egy igazat író hírforrás Magyarországon? Mi az, hogy megvan neki az info, de nem teszi közzé, hanem POLITIKAILAG ALKALMAS pillanatot vár ki vele??? Baszod...

Frick László Intézet 2014.06.22. 09:08:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Amit tudunk [csak a 2014.jan 1-je óta tartószakaszt vizsgálom]: Orbán hazudik

Amit elbvársz tőlem: én [is] írjam azt, hogy Orbán hazudik

A források (A tartályba vert számtalan csapok) egyike sem írja azt azonban, hogy Bajnai haudott akár egyt is vagy pedig nem mondott igazat vagy pedig elhallgatta volna az igazságot.

Pedig az igazság az volt, hogy BASZTAK ORBÁNTVÁLTANI

Kérdésem, hogy a májacskád és zuzinkód állapotát tekinve melyik hazudozás a döntőbb.
Azb ugye nem újság, hogy orbán hazudik. Még egxyeel több forrás (=én) írom azt, hogy Orbán hazudik.

Ezzelszemben én MÁST [merészeltem] írni, pl azt, hogy A Jók és Igazak BASZTAK orbántváltani, sőt.

Nézzünk még egy igaz hírt jóoldali forrásból:
Ebben a pillanatban az Együtt-öt (és a Szolidaritást9 Szigetvári Viktor irányítja.
Aki IGAZÁBÓL Gyurcsány titkára.

Melyik lenne a fontos? -írjam azt én is, hogy orbán hazuduik
vagy írhatom-e azt, hogy Bajcsányék basztak orbántváltani (sőt)

pótkérdések:
Uj tudta-e februárban, hogy Bajnaiék basznak orbántváltani

és Petre Maghari tudta-e, hogy -II-

Attól megy-e előbb a világ, hogy megtudjuk: orbán hazudott
vagy attól, hogy megtudjuk, mire számíthatunk Uj Pétertől vagy Petre Magharitól

Szerintem addig nem fog előrébb menni a viklág, amíg a magyar újságíró nem a dolgát teszi, hanem CSAK politikaiszekeret tol

Egy szögig kideríthető, a 444 [és az inde(x)] kiknek a szekerét tolja: olyanoknak, akik BASZTAK orbántváltani
süti beállítások módosítása