Ez. Ma. A. Webdizánny & Egyen. Hártya.:

443.hu

köszönöm laci vagyok!

https://i.imgflip.com/8zs5o.jpg

nagyjocó kedves kommentelőm győzi lacivagyok-nak köszönetét így is kifejezni

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr756194502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.05.22. 13:18:21

ÉS egy bónusz, csak neked, csak neked, Laci:

i.imgflip.com/8y5ue.jpg

2014.05.22. 20:36:12

A népi mémművészet csodái. Napról napra jolóbb ez a blog.

2014.05.25. 22:56:06

Hát úgy néz ki, az EP-ben nem lehet más. Ez ciki.

2014.05.25. 23:01:33

Pedig de kúl pörformanszto is csináltak:

index.indavideo.hu/video/Csak_az_LMP_kepviseli_a_magyar_erdekeket?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

Nem értem én ezeket a pesti népeket, miért az Együtt? Mi abban a vonzó?
Vissza kell vnjam az állításomat, miszerint a DK-t meg az Együtt az MSPZ cipelte be a hátán, hát lószart, mama.

Frick László Emlékzenekar 2014.05.26. 03:16:15

@nagyjoco: De leszóltatok engemet, hogy Ferenc nem is zseniális. Bár szerintem az alacsony részvétel is Feriéknek kedvezett. Valamint az LMP lagymatag volt a GGGambánnyban.

lEGJOBB MOST A 444.HU KOLLEKTÍVÁJÁNAKJ. uGYAN A SZÍVÜK CSÜCSKEI AZ lmp NEMJÓL SZEREPELT, VISZONT A fŐNÖK ÉS A SZIVÜK MÁSIKCSÜCSKE (jÁVOR bENCIKE) YOL. Az MSZP széjjelkúrva -ez is tetszik a 444-ben... jó jónak lenni...

Visszatérve: Az MSZP vitte be a hátán őket... viszont most azok mentek el szavazni, akik AKKOR otthon maradtak, a traumát akarták egy kis bosszú-X-eléssel kompenzálni. Gyönyörű! Tudományos. Ez a Ferenc! -leborulhat a lába elé értelmiseggségünk. Valamit az MSZP-n ütött a jóladagolt Molnár Zsolt ügy (ez megint Mesterházy hibája...) Nem kizárt, hogy a klasszikus MSZP-s nyuggerek 6-án az Összefogásra szavaztak, ámde most kedves Ferikéjükre. érted? Mind a kettő igaz, az MSZP hátán jutottak be a magyar parlamentbe és jó ritmussal most meg a vacillálók Mégis inkább a Ferike! -attitüdjén..

Nézd csak, mit találtam neked búcsúzóul!
Isten áldjon!

videa.hu/videok/felnott/cuckold-szuper-hazi-video-nagy-p6PvAdFxoFKPjl0Z

Frick László Emlékzenekar 2014.05.26. 05:12:24

@nagyjoco: Kinyílt pedig a húsklopfoló a balzsebemben Magyari Péter szöge pedig a zsákjából bújt ki, ebben a kis ajánlóban MINDEN arról árulkodik, hogy feltevéseim magyariról és bandájáról igazak. csupa hamis színbe állítás, szelektív ténykezelés és ami kell
magyarip
május 25., vasárnap 23:29
DeDi
207 89

Az MSZP összeomlott, kiderült, hogy az Összefogás választóinak fele se akarja őket. A Jobbik hiába második, fele akkora részvétel mellett csak harmada annyi szavazatot kapott mint áprilisban, Kovács Béla kémbotránya jól betett nekik. A Fidesz nagyon erős. A baloldalon földindulás lesz, veszélyben lehet az MSZP-frakció.

Ugyanis egyáltalán nem az következik a mostani eredményből, hogy az öszefogást nem az MSZP hozta föl. Csak annyi következik, hogy az un "baloldal" támogatóiből nem ugyanaz a metszés ment el szavazni ápr6-án, mint most. most több nyugger ment el az ő ferikéjéért és az ártatlanarcú Golydonka is más metszést mozgósított. valamint egy olyan 40-50%-os részvételnél már (márpedig azzal lehetne öszevetni!) már nem ez lenne az eredmény. magyari Péter szándékosan és aljasan, szolgaságból HAZUDIK megint a geci. Ilyen rohadék újságírót nem hordott a főd a hátán múlt század 70-es évei óta, a Kádár-féle 1973-as hidegedést kampányolták efféle -báregyébként zseniális tehetségű- népszabók.

Frick László Emlékzenekar 2014.05.26. 05:14:09

@nagyjoco: jaés vágyálmokat is megfogalmaz Magyari. lényegében Bajcsányék tervei és álmai rajzolódnak ki Magyari kommentárjából. Golydonka büszke is azokra a húzásokra, amiket Feri emberei eszeltek ki.

Frick László Emlékzenekar 2014.05.26. 05:15:29

@nagyjoco: Emlékezz, hogy szétszopatott és húgyozott GGG-kurvához hasonlítottam az MSZP-t, bármit meg lehet csinálni velük, majd nézd meg ferint, amikor leül velük MOST tárgyalni az őszi taktikáról

2014.05.26. 23:21:38

@Frick László Emlékzenekar: "Visszatérve: Az MSZP vitte be a hátán őket... viszont most azok mentek el szavazni, akik AKKOR otthon maradtak, a traumát akarták egy kis bosszú-X-eléssel kompenzálni."

Azt erre hol a bizonyíték. Ez színtiszta spekuláció - a közvéleménykutatók most is azt mérték, hgy szopóroller FEri pártja.
Azt nem.
Mondjuk az 52%-os fidesz meg röhög a markába.

2014.05.26. 23:25:40

@Frick László Emlékzenekar: Az Együtt PM mitől ilyen kurva népszerű?

Frick László Intézet 2014.05.27. 04:42:06

@nagyjoco: Az Együtt Bajnaitól népszerű. (Powered by Szigetvári Viktor és Szigetvári kinek az embere? :D ) A magyar értelmiség krémje Bajnait kamelja, Závada Pál pl állandóan , éjjel-nappal powereli

Remélem, nem kell fölrajzolnom a táéblára a korszerű moidern információfelosztást szembeállítva az elavult régi médiaháborússal.. most ugye nem méregdrágán szélestömegeket, csak olcsón csomópontiembereket kell elérni és onnan aztán a faszbúkon szerte, tmbrl-on, INGYEN

Frick László Intézet 2014.05.27. 04:45:07

@nagyjoco: Szerintem a hagyományosmédia 1%-ot sem hozott Bajnaiéknak.
TKP én nem ois Bajnaitól "sajnálom" a százalékokat, hanem a tetű aljas geci Jávor Benedektől. Ekkora tetű ilyen érdemtelenül... És most odaszólhatnak az LMP-nek, hogy 1:1
pedig ez nagyon nem igaz. és ha most a 444-esek azt hazudják, hoigy nem is igaz az MSZP hátán bemászás, akkor hogy van ez Jávorral??? Ja, hogy ha akarom úgy, ha meg nemakarom, nem veszem észre???

Frick László Intézet 2014.05.27. 04:47:56

@nagyjoco: Sőt, tkp a 444-en lekövethető, hogy a hagyományosmédibéli szereplés volt az, amin a 444 tettetni tudta, hogy ő abriktolja Bajnait is. Annak idején az első netokrata nagy húzásnáál, Obama elnökkétételénél rámutattam, hogy a hagymányosmédiánnak bárt nem volt már szerepe Obama nyerettetésében, azért "a disznóknak" is nem felejtett el lökni Obama. Nos, bajnaiék is löktek a disznókbnak is valamit. Elvégre nem hiszem, hogy egy Fischer Ádám vagy Závada Pál a facebook -on lógna.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.27. 10:07:52

@Frick László Intézet:

ez a színejava értelmiseggség hozta össze az öngól (bajnainak egyértelműen) ún. összefogást

Závada jelentős író, Konrád is az volt valamikor ésatöbbi
de miért kell nekik politizálniuk

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.27. 10:09:09

@Frick László Intézet:
így van
és ezt mindenki használja is, orbántól a jobbikig

na és?

Frick László Intézet 2014.05.27. 13:10:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ezt soikszor kitárgyaltuk már. Vezető értelmiségünk képtelen leszokni a népjóítás és nevelés mámoráról.

Závadáért az életem gondolkodás nélkül odadobnám -d azt is tőle tanultam, hogy az igazság mindennél fontosabb.

Konrádnak is a népjóítás... hogy mondjam... politizálgatás... lételeme. namost ez a politizálgatgatás... csoporttudat... a hírek.. a pletykák... a pletyi mint a politikacsinálás eszköze. A jócélú, de egyébként uszító hazudozás (ez a mozgósítás eszköze) egy olyan ember, aki a történelmet olxy tökélyben, kikezdhetetlenül ábrázolja, mint Závada a "fényképész"-ben... a hisztéria... az érzelmek, a gyűlölet, a zsigerek... a sok makréla, amitől hiHHHHHetetlenül képes fingani az ember, a természetes bélgázok, az öregkori bélrenyheség, a Fiatal Kertész Imre , aki a Sorstalanságot írta és az öreg borissza Imre Kertesz, aki nemhogy a sorstalanságot, de már majd lassan semmit se képes írni.. ésígytovább, Konrád, aki A látogatót írta, Konrád, aki Lázár Ervinnel, Vathy Zsuzsával és kardos G Györggyel (aki EP szerint pecsovics volt, de akkpor az őszödibeszédinterpretáló EP micsoda??) vacsorálván politizált csütörtökönként, a gittegyletek..

az amatőrsakkmozgalmak.. és a profi sakk (-> Fisher -Szpaszkij)
A sajátmagukból kiindulniképes emberek és az empatikusak

Konrád György, ahogy Berettyóújfalu népéről beszél...

Nehéz dolgok ezek.

Mindegyik derék értelmiseggünk úgyérzi, a végórák ketyegnek le, ha ő nem avatkozik be, ez megy 1992. óta. Az érzelmek kihülnek, az indulatok elfelejtődnek, a bezabált makrélán fejődött metán és más gázok elillannak és ami marad, az emlékezet... így visszagondolván a Boros-érára (most, hogy a Molnár Zsolt ügy kapcsán megbugyborgott a zaft...) Akkor ugye végórákról volt szó... mindennek vége, ha nemj lépünk és nem lett vége és holnap se lesz vége és holnapután is csak legföljebb nekünk lett végünk, Csurka bá' is felfordult és mégsincs este. Konrád is meg fog halni és a népjóítás mégis lendületesen haladhat tovább... Szanyi kapitánnyal egy még jó politikus megy hülyére piálni ki magát Brüsszelbe, négy év múlva már nem az a Szanyi kapitány fog visszajönni, már nem húzza sokáig , bár a korpusz kétségtelenül...

Frick László Intézet 2014.05.27. 13:16:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sokan használnak autót vagy okostelefont. Éshát különböző szintű felhasználók vannak, pl a proletáriátus igen jelentős idejét lógja a facebookon, mégse merném azt állítani, hogy politikailag megdolgozhatóak a facebook által, de pl bizonyos értelmiségisávok igen.
és nem mindegy, hogy a Jobbik facebookon keresztül agyatlan gyűlölködő gerinctelen alkoholista dologtalan, de gyereketcsinálni is rest magyar proletárokban tud pl cigánygyűlöletet szítani vagy pedig modern korszerűpértelmiségi "diégósfiúk" csomóponti értelmiségiembereket, akik aztán ezernek és az ezer fejenként 3300-300-nak és a háromszázak is még 20-30-aknak ingyen, de főleg nagyon gyorsan.
Én pl egy 25 éves II-es Golffal, ami 90 lóerős, "hazai pályán" (és legalább 130 km-en) leautózok egy 27 éves kis genyát, aki két éves Honda Civic-szel villant. De pl a kis genya lenyom az örökimádás templomától a kínaiéteremig tartó szakaszon az Üllői'n
Tehát csak ne olyan könnyen naés??ezz :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.27. 14:29:46

@Frick László Intézet:

"a Jobbik facebookon keresztül agyatlan gyűlölködő gerinctelen alkoholista dologtalan, de gyereketcsinálni is rest magyar proletárokban tud pl cigánygyűlöletet szítani"

a jobbik sajnos nem csak náluk erős

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.27. 14:35:12

@Frick László Intézet:

"most ugye nem méregdrágán szélestömegeket, csak olcsón csomópontiembereket kell elérni és onnan aztán a faszbúkon szerte, tmbrl-on, INGYEN"

ha maradunk az autós párhuzamnál, akkor a fidesz 6 sávos üres autópályán (természetesen állami pénzből épített) kényemesen, egyedül, szirénázó felvezetéssel robog

a többiek pedig tolonganak, előzgetnek a szembeforgalomban egy egysávos, kátyús úton, ahol 70 a sebességhatár és trafipaxoznak, és a csomópontokban nem véleményvezér, hanem piros lámpa van...

így vajon ki nyom le kit?

Frick László Intézet 2014.05.28. 17:26:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha szerited hatékony az orbánprop meg erős és ütős, akkor majdnem olyan hülye vagy, mint Kerényi Imre. Ne baszd már, hogy hatsávos autópályán száguld az orbánprop. A legmo9dernebb eszközökről fingjuk sincs

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.29. 10:43:19

@Frick László Intézet:

Látod, Megint Te Hülyézel

Pedig Megint Csak a SZád Jár

Az igaz, hogy Orbán ehhez sem ért - mivel szinte semmihez sem ért
De van neki jó kis stábja
A hatsávos autópálya a class fm-metropol-m123tb-köztér-stb dominanciára utalt

valóban erősebb a többiek internetes és közösségi média jelenléte, de ez egyrészt kényszer is, mivel máshonnan kiszorulnak, nincs elég pénzük, és így is csak a lakosság egy részénél képes kompenzálni a fidesz totális médiafölényét

de nem baj, megint TE VAGY AZ OKOS, AKI MINDENT JOBBAN TUD, UGYE?
(:szánalmas:)

* * *

tudom, nem csak a facebook van, meg torzít stb, de legalább érdekes

Na meg ez legalább tényleg a valóság egy kis szelete - míg amiket te állítasz, az fantazmagória (se)

Orbán Viktor- 321,229 likes

Vona Gábor - 261,205 likes

Mesterházy Attila - 222,051 like

Bajnai Gordon - 137k likes

Gyurcsány Ferenc - 107,892 likes

Schiffer András - 17,607 likes

figyeld meg a korrelációt az április szavazás eredményei és a facebook like lista között - meglepően szoros
persze ettől még biztos_nem_igaz_mert_biztos_a_jolóknál_olvastam
(lófaszt abba a korlátolt makacs kún seggedbe:)

* * * *

a pártlistaknál már jobban bejátszik a tényleges netes aktivitás

Jobbik 278k likes

Együtt - 198,918 likes

Fidesz - 181,732 likes

MSZP - 124698 likes

LMP - Lehet Más a Politika - 40,970 likes

Demokratikus Koalíció - 38,471 likes

* * * * * *

linkeket direkt nem adok, mert minek
de hidd el, ezek nem manipulált adatok
még akkor sem, ha esetleg nem passzolnak a fantasztikusan mindenen átlátó de eléggé el nem ismert eméleteidbe

és most sértődj meg, mert lehülyéztél

2014.05.30. 08:10:41

@Frick László Intézet: Rohadt hatásos az obánprop. Lehet nem a legmodernebb, de hogy a legközelebbá ll ahhoz, amit bekajál a magyar, az biztos. nhemzethi pháthoszh, ócsóér' rezsi, nemhaggyuk.
Lefedi a társadalom igényeinek nagy részét.
süti beállítások módosítása