https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTuf84JZW2wGX99JlimjU5wavtMvJLAvh_3I2uzIz0aGidlbYbradxt23U

Drága blogbarátaim feszt bizonyítékokat követelnek tőlem. Már többször írtam az europid picsatársadalom egyik vívmányáról, a nyalófóliáról.

reklám: Durex: Figyelj oda a biztonságra: a szexuális úton terjedő betegségek orális módon történő terjedése egyre gyakoribb, ezért használj nyalófóliát (gumiból készült négyzet alakú fólia) a biztonság kedvéért, hacsak nem vettetek részt mindketten szűrővizsgálaton. A szexuális úton terjedő betegségeket közös használatú eszközökkel is át lehet adni, ezért használjatok mindig óvszert, ha ugyanazokat a játékszereket használjátok.

És most pedig egy kép bizonyíték következik, 44 éven felüli budai úrhölgy olvasómat kérem, két kikkezével innentől takarja el a szemecskéit!

nyalófólia.jpgkép forrása

Személyes véleményem az, hogy a mesterséges nyálcsobogtatóval kombinált PE-csészés gyáritejberizsa feltalálása óta kevés ilyen (úgy értem, szó szerint:  ilyen) értelmes dologgal ajándékozta meg az emberiséget európai picsaizmus, mint ez.  Talán majd ha végre föltalálják a gitározáshoz a bokszkesztyűt, az lehet majd ennyire frenetikusan jurópéer! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr706049871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása