Adalék -mondhatni, glossza a főszöveghez.

Karika, az nem lesz. Ha raknék ki karikát, esetleg egy 44-eset: 44 éven felülieknél, ha ezt itt tovább olvassák, fennáll a veszélye, hogy kínjukban belepisilnek a konnektorba és összehalálozzák itt magukat nekem.

Ezt a bejegyzést is Bogikakának, az index címlaptündérének kell köszönnöm, még mindig a viszonylag pornóblogokat kell powerelni abban az orgánumban és ez a háziasszony-bloggerina egyébként igazán illedelmesen, mégis bugyinyeregizzasztóan míveli a műfajt. Higcsi is, hiszen borotválja a pinája szőrét (édes a beszámoló, amiben megemlíti, hogy kismamaként viszont borotválatlanul hagyta, valamint egy pozitúratanácsdóban revelált arra, hogy asztalra térdelvén popsit tartani a baszattatáshoz érdekes lehet, meg hoogy a férje faszát ha ugyan olajosan massza, de utána a túl síkos fasz miatt az orgazmusa nehézkesen alakul sat, link se lesz. )Szabadon, fejből idézem, egyébként a szülőpár rendesen meztelenül is mutatkozik a gyerekek előtt, ad apropopos

 

tehát a borotváltpina mint olyan, gondolatköre, érdekes megvilágításban, és gyerekszáj viccnek is elmegy...

KISFIÚ (az anyja borotvált pinája kb feje magasságában) Anya, az ott neked (ti. a kisajkai a csupasz nagyajkai közül) nem fog kiesni?

ANYA Ne félj, nem fog kiesni, jól oda van nőve.

(szél süvít, függöny lobog, sötétség, gerendák halkan roppannak meg)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr135823992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dudenbuch Fan 2014.02.20. 21:15:50

nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

magyar-magyar szótár 2014.02.21. 02:38:15

@Dudenbuch Fan: A nő egyébként a szövegei alapján (de ugye ez az internet bája is, a nicknek nincsen hónalja, tehát ~szaga sem) bájos, kedves aranyos és jószándékú. Mondjuk arra a problémájukra, hogy a férje masszázsolajtól síkos fasza kicsúszik, több ősi módszer is van, az egyik a pina szorosabbá tétele, ha rendelkezik ehhez megfelelő izomzattal, vagy pedig a megfelelő pozitúra kiválasztása -hagy 444es-tanácsadókodjak már

Én egyébként sírok.
süti beállítások módosítása