Tom Dissevelt és Dick Raaymakers [Kid Baltan] műve 1957-ből:

26 komment

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr455724127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr Steinmann 2014.01.03. 09:22:51

Mondd, te már kaptál levelet idén a főnökségtől? Én még nem, kétségbe is vagyok esve.
hvg.hu/itthon/20140102_Orban_level

spájdernecc 2014.01.03. 14:37:35

ez most a Kudlik Juliról jutott eszedbe?

laci vagyok 2014.01.03. 18:28:06

<a href="http://m.cdn.blog.hu/ma/mandiner/image/0904/delta.jpg">juj</a>
<a href="http://pics.indavideo.hu/videos/001/209/385/1-1.jpg">atyaúristen!</a>

laci vagyok 2014.01.03. 18:28:52

^botrány a kiszolgálás 2014ben is!

magyar-magyar szótár 2014.01.04. 01:54:38

@dr Steinmann: A Magyar Csapat szóczikkely egy ->rezsicsökkentés -ből állna. Lényegében: Ki nem szarja le. Mondjuk pl én se tudom, mitől vagy TE bekakilva. Vagy talán valami SA-SS alakú kombattóra asszociálsz? mert egyébként, mint kommunikációs szakember is, mi a véleményed a rezsiharcra köszörülés hatékonyságáról? És mondjuk ennél a kommunikációs baromságnál a magyar csapat mennyivel hatékonyabb vagy a Magyar Csapat összekovácsolása melymennyiben befolyásolhatna bármit és főleg: mit? Szerinted a jógyerekek, akinek kedvelt fegyvere a videoriport, miért nem álltak még neki az utcaemberét megkérdezni a rezsiharcról meg a rezsicsökkentésről. Én nagyjából tavaly október óta kérdezgetem, nem striguláztam, mert a rezsiharcról igen egyszerű a válaszokat csoportosítani, eddig összesen egy csoport van, mégpedig azoké, akik leszarják a rezsicsökkentést, itt a szar minősége lehet kérdés, hogy lefossa vagy pedig szikkatag birkapotyadékkal szaporázza. Akkor te mitől is rettegsz?

magyar-magyar szótár 2014.01.04. 03:34:07

@laci vagyok: @spájdernecc: Ez a legkoraibb zeneiélményeimnek egyike -szorosan mellette egy animációs gyermekfilmcse zenéje, azután még kotorásznom kell. Juli néni bájai aztán majd csak úgy jó 10 év múlva kezdtek érdekelni...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.01.05. 09:05:14

@magyar-magyar szótár: Tök érdekes olvasni, hogy miképp pronyózod azokat, akik a háromezres áramszámlájuk csökkentése után is inkább megbasszák a kutyájukat, minthogy örülnének ennek a kézenfekvő és NEM kádárista eljárásnak. Höhö, kimennek az osonyba ócsó kenyérér!
Azért hiányolok egy olyan cikket, ami megmutatja azt a rögvalót, amit csak a te képeiden látni, hogy példul a parkettal tüzelő, áramlopó tulok miért is nem kanyarítana búrkiflit Orbán képére a Hangulat presszóban a fájansz mellett, holott a spekulisták voltak, akik kibasztak vele, nem ezek a munkában megszutykosodott kezű tökös gyerekek.

magyar-magyar szótár 2014.01.10. 04:54:29

@ripők: e6z a kommented már felütésben is hamisan kompikál, úgyhogy mit is válaszoljak rá. Megpróbálom egészen jecccerűjen megfogalmazni: Ez a rezsicsökkentésre hegyezés ELBASZOTT senki nem számol úgy, ahogy ennek a kommunikációs baromságnak az erőltetői álmodoznak. Olyan ez, mint Az öreg, a fia, meg a Lada Samará-ja c. mese. Hogyannemtudjukeztmegoldani országban élünk, tehát hülyeség lenne az un "nép" bármelyik szegmensétől is olyanfajta gondolkodást elvárni, amiről akár a rezsicsökkentést agitprop célra behasználók álmodoznak kontár-szakszerűtlenül. Jóoldali gazdasági orákulumokban hallgatta,m meg a rezsicsökkentáés szakszerű pü-i elemnzését, szerintem a csávó még nálad is jobban undorodik ezektől, nadehát ez gazdasági műsor és nem az önkielégítésről szól. Ugye, a rezsicsökkentésnek van egy trükkös infálció"csökkentő" hatása 8ide azért egy jógyerek elemző be tud cvalami vígasztalót bökni, hátha nem sikerül)
Tkp a a magyar egyik legtipikusabb vonása az, hogy a nemsikerülésért éss a minélroszabbért szurkol.
A nyanyák, akik megbasszák a kutyát 10 Ft-ért, panaszkodni szeretnek. Most 8 kilót híztak a zabálásban... de semmi jót nem tudnak egymásnak mondani, szégyen az, ha valakit jó ér, el kell titkolni. Nagyon ritkán még, az alföldi büdös zsírparaszt kategóriában találkozni olyan pórral, aki azon tud élvezni, ha nem panaszkodik, ha a bőrt már elevenen nyúzzák róla, akkor elégedett, mert legalább nem viszket neki. Ríjjó, siránkozó, nyervékolós nép a magyar -tehát szerintem minden nagyon is a magyarnak valóan alakul. Ha már nyavajog, legalább legyen rá oka.

magyar-magyar szótár 2014.01.10. 05:08:15

@ripők: Nézd csak:
Magyar Vita:
Dudi Bácsi: A rezsicsökkentés ELBASZOTT
RIPŐK : Nem így van! A rezsicsökkentés elbaszott!
bazdmeg a kalácsot, min vitatkozunk??

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.01.10. 10:26:57

@magyar-magyar szótár:
D: A rezsicsökkentés elbaszott, mert a brolletár kimegy az osonyba és ráhuggyuzik Ovi képére. Magyarán: nem hozza a szavazatokat majd.
R: A rezsicsökkentés elbaszott, mert egy reálszempontból kártékony, komenista maszlag, amit mindannyian megszívunk majd.

Ezen.

magyar-magyar szótár 2014.01.10. 11:55:36

@ripők: Az hogy reáűlszointen mi lesz a hatása, többtényezős rendszerben oszlik el és vannak külső hatások. és igaz, hogy ti a minélrosszabbat áűhítjátok, de sose biztos, hogy mindig a legrosszabb verzió jön be. Sokat adok a véleményedre gazdasági ügyekben, de a Millás Reggelit nálad jobb szakújságírók készítik, akik nálad jóoldalibbak, ámde mégis higgadtabbak, mert ugye nem a májukkal meg a hasikójukkal gondolkodnak. Számodra a legszarabb teljesülés lenne a legjobb, de nem mindenki van így ezzel.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.01.10. 12:15:59

@magyar-magyar szótár: Nézd, amennyiben a "szakmai" véleményem is csak olyan pontossággal csapódik le benned, mint a gazdaság helyzetét illető óhajaim, hát akkor megette a fene. Kurvára nem szeretnék rosszat az országnak. Magamnak sem.

magyar-magyar szótár 2014.01.10. 14:27:34

@ripők: A jógyerekek mindig ezzzel jönnek, hogy ááá, nem szeretnének rosszat az országnak. de azért nincsen eset, hogy a több lehetségesből ne csak a kegroszabbat dédelgetnék.
namost a politikusnak 8aki ugye a hazudozás művésze is) EZ a dolga. Tehát a politikus KÖTELES az ellenfelére a minden létezhetők közül a legrosszabbat mondani és őneki perszehogy az a legjobb, ami az ellenfelének a legroszabb.
De még ez sem mindig igaz, mert pl a nálunk jóval vehemensebb mitugrászabb... ehhez Dosztojevszkij lengyel alakjait kéne ismerned... szóval a lengyel az olyan kakaskodó, kekec, kivagyi, pökhendi szeret sértegetni és könnyen besérül, izgalmas módon azonban a lengyel rossz és jóoldal ismer olyan határt, amit itt a magyar jóoldal [Hazaárulás 2011.] nem. Sőt, hagy mutassak már rá arra a tényre, hogy amikor a magyar hazaárulók annyira dógoztak Brüsszelben, Donald Tusk,. aki ugye lengyel jóoldali [szocialista] sem fútt egykövet a pedig az EU-ban frakciótársakkal.

Kétségtelenül, ha egyszerre legalább 3 különbözőeredőjű rossz fönnáll, akkor csúnyán rá lehet baszni a rezsicsökkentéssel, lehet belőle pl nagy hűhő (és akkor volt egy olyan politiko-taktikai maszlag, mint a jóoldal TB-reformja is 2007-ben) de esetleg, kis eséllyel, de jól is ki lehet jönni belőle.. és... ö.. az országnak is.

Elvileg, ha moinden huhogás teljesül, akkor most már gazdasági katasztrófában kéne lennünk. Senki jóoldali orákulumtól nem hallottam, hogy "Bocsesz, de úgy látszik, mégis picikével 3% alatt lesz a hiány, ezt nem jól mondtam" hanem lapőoz és tódít tovább És ha az se jön be, az se lesz baj, akkor majd huhog valami mást.

Itt van kerényi legúőjabb elbaszottja, hját azt senki nem mondhatná, hogy a rosszoldali slapajsáág egyöntetúűen bégetett orbán mögött.. úgy néz ki, szar se lesz az egészből, de azért mintzha-misem, a gecókák öriznek ... de minek? Így és egyszerre még nem égett a "két oldal" "szellemi élcsapattyai" .. de, égett, sőt, többször is a magyar történelemben (pl az 1526-os Hatvani Országgyűlésében.. na de ugye az arányok... itt azért nem egy ország sorsa dől el..)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.01.10. 15:29:43

@magyar-magyar szótár: Pontosabban nem itt dől el. Kerényi csak egy tünete annak, ami történik. Ő akart lenni a legjobban teljesítő csahos, de most már a gazdának is kínos a hangoskodás. Ovi nem akar mégegy Mikolát a választások előtt. Sztem.

A 3% alatti hiányról meg a te szavaid jutnak eszembe: hogyaszongya többtényezős viszonyrendszer meg külső okok. Minden kurzus számaiból ki lehet ragadni azokat, amik jól mutatnak, mindegyik azt is kommunikálja bőszen. Az oktondiak meg átveszik és aduászként bedobják, ha kell, ha nem.

Steinmann Lujza grófnő 2014.01.10. 15:56:02

@magyar-magyar szótár: eddig mindig arról volt szó, hogy a ksh adatoknak nem lehet hinni, mert az egész egy szemét ballibsi kunbélista banda, akik üzletszerűen hamisítják az adatokat. Ha ÉN jöttem eddig ksh adatokkal, akkor azzal söpörtél le mindig, hogy csalás, hazugság, szemenszedés. Most akkor nem lehet, hogy csalás, hazugság, szemenszedés? :D
Amit Kerényi csinál - számos területen ez történik, csak ahol nem a médiamunkások az érintettek, ott nincs ekkora visszhangja. Pl. tanári portfólió - mondtam már, nézz bele, csak a tájékoztató 170 oldal arról, hoy mit kéne beadni, hogy minősített tanár legyen valaki. De ezen nem röhög egy ország, mert nem kapott akkora nyilvánosságot, meg valamennyire szofisztikáltnak kéne ahhoz lenni, hogy valaki értse, miért akkora baromság, hogy a tanárokat egy többszáz oldalas portfólióval akarják minősíttetni, ami semmi más, mint a didaktika tankönyv begépelése az ürlapba. Kerényi csak jól látható, de más területen is vannak pont ekkora mellényúlások, csak arra szarnak az indexes meg 444-es fiúk, meg a fészbuk népe.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.01.10. 17:12:15

@magyar-magyar szótár: Egyébként, amennyire én bábociként annak utánajárhattam, Tusk Néppárti. Mint Barroso, van Rompuy és Reding asszony. Persze lehet, hogy ők is a szocik ügynökei.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2014.01.10. 20:22:35

@Steinmann Lujza grófnő: ebből is kitűnik, hogy ugyanúgy teljesítünk mint Svájc!

magyar-magyar szótár 2014.01.11. 05:11:16

@ripők: Mikola és Kerényi.
Mindketten jól értenek a szakmájukhoz.
Mindketten tök hülyék a politikához.
Mikola igazából sose akart politikát CSINÁLNI. Mikoláról IGAZÁBÓL nem tudonk kártékonyságot mondani, pl ő vette föl először annak az EÜ-reformnak a szüklségességét, amit máig is a jóoldalhoz köt a néphit 8és azt ezt tápláló geci aljadék jóoldali újságírás tudva-tudván-hazudozván) Mikolának lényegében egy jócskán fölszorzott apró kis bakija volt

Ehhez képest Kerényi baromságot baromságra halmoz, a hülyesége olyan fokú, hogy már azzal az egész (tehát mindkétoldali!!) értelmSEGGi társadalomnak is ártalmára van. Ha a jóoldal divergót fizetne azért, hogy belülről ártson a Kárpátok Kimdzsongunjának [ugye? :D] az nem lenne képes ennyit pusztítani, mint ez a segg.
@Steinmann Lujza grófnő: Izgalmas, hogy amikor a májatoknak és a hasikótoknak megfelelőek volta a számok, azaz tepedelem rosszak, akkor nem voltak külsőokok, most, hogy nem a gusztusotok szerint alakulnak(tehát nem rosszul...) , hirtelen külsőokok támadtak

magyar-magyar szótár 2014.01.11. 05:22:55

@ripők: Nekem mindig földhözreagadottságok gyünnek a zeszembe, abbaja parasztba, hee. Adva van ugyanis egy kájefé, ami csődbe van. Namost ugyi, a fének kettőt tehet, vagy becvajja a cseődöt vagy hazudik. Póbálottam eén jeztetet mán jértelmesebben is a kozirjev ruszki példájára. Jugyi, 2010-re csődbe voitték a zországot a jóoldaliak, majd ezt a csődtömeget a győzelembe ostobán rohanójaknak átpasszolták. namost ugyi kegyelem nem lett vóna, tehát mán júniusban ezek lettek vóna felelősek a csődért...
lapozzunk
Lehet gernyózni azon, hogy ha ÍGY trükközünk, akkor 2,7% a hiány, ha meg úggy trükközünk, még az is lehet, hogy 3,001re föl lehetne tornázni, dojó lenne, ugye? nyilvánosan is csődbe menne a kájefteé, osz mehetnénk a kurva anyánkba, jabba.

Én csak a hülye bunkóparaszt fejemmel jeggyet nem értek, gyere taníccsá:
ugye, szakmailag nem kérdéses, hogy ezekk mindenhez hülyék, hizen minden trükk, amit csinálnak, semi se oigaz, hamisítanak, csalások a zadatok, valójában sokkal szarabbul állunk, nem javult semmi, sőt romlott. nem értenek ezek a kommonikácijaóhó se, hoiszen a zösszs lapstrükkjük jebbe a szakmába jis átláthataó.
Jaztat má megbeszéltük, hogy az emberek se vesznek be mindent, pl a rezsicsökkentésre BASZNAK köpőnek leszarják, én még nem találkoztam emberrel, aki vastagon ne szarná le.

Eddig stimmelünk ugyi?

Akkor ugye volt az a történelmi helyzet 2011-ben és 2012. legelején, úgy naj 15 ig, mán kiderült a Schnitt Botrány is.
ha minden így van, ahogy mutatjátok nekem, tanítsatok is már, hogy akkor hol a retkes faszban avn az a jóoldali politikai erő, csak gyönnie kéne és Orbánot váltani és a súlyosdiktatúra helyett elhozni végre a csupajót.

Tudom hogfy tik a Királyi Tévével meg effélékkel gyöttök, de.. még egy magamfajta büdösparaszt is tugya, hogy a 444.hu a legkúlabb lenne, ha a cink.hu még annál is kúlabb nem lenne és oitt van még a többi orákulum, legjobbjaink
Engedd meg, hogy a Cink Pont Hu-ból kopipasztázzak:
IDÉZŐJELKEZDŐDIKEgészen hihetetlen, de ugyanaz az SZDSZ-es értelmiségi névsor rombolta most le a balliberális oldalt, amelyik a rendszerváltás óta mindig. És még egy diadalittas új közleményt is aláírtak annak örömére, hogy leválthatatlanná tették Orbán Viktort!

A Népszava szerint Bitó László író lakásán találkozott Bajnaival, nem fogod kitalálni, Heller, Konrád, Radnóti Sándor, Parti Nagy Lajos és Závada Pál, hogy arról győzködjék, az értelmiségi holdudvar közös baloldali listát akar Gyurcsánnyal. Ha nem lenne eléggé döbbenetes a kártékony zombik akciója, a siker láttán fogták magukat, és azt csinálták, amihez igazán értenek: megint aláírtak!!! A következő szöveget szülték azok az emberek, akik most Bajnai gyengeségét kihasználva gyakorlatilag örök időkre leválthatatlanná tették Orbán Viktort:

Mi, alulírottak, megkönnyebbülten és teljes egyetértéssel vettük tudomásul, hogy végre elindult az a folyamat, amelynek eredményeképp megszülethet a demokratikus erők teljes körű összefogása. E nélkül ugyanis elképzelhetetlen a jelenlegi autokratikus hatalom leváltása, a magyar demokrácia és a jogállamiság újjászületése.

Felszólítjuk mindazokat, akik érdemi közreműködői lehetnek az együttműködésnek, hogy ne késlekedjenek, rendeljék alá érdekeiket a közös célnak, s ha kell, javasoljanak új miniszterelnök jelöltet, hiszen az utolsó pillanatban vagyunk, amikor még van remény a jogállam helyreállítására.

Akinek fontos a magyar demokrácia ügye, határozottan lépjen fel az együttműködés érdekében. Fogjunk össze, minden demokratára szükség van! A haza mindenek előtt!IDÉZŐJELBEZÁRVA

Ha már így belementünk, ne add föl, gyere, taníccsá ëngemet bazmëg!

Natasa Grekova 2014.01.11. 08:27:51

@magyar-magyar szótár: két okból vagy vitaképtelen. Egyrészt százszor elmondtam már, hogy a "hasikó - májacska" kifejezés nálam kb. a "pocaklakó" szintjén áll, allergiás kiütéseket kapok tőle. A másik, hogy soha nem a felvetéseimre válaszolsz, hanem ilyenekkel jössz, hogy én mit mondtam / nem mondtam 2 éve. Nem, soha nem mondtam, hogy nincsenek külső okok. Ne állítsál már be hülyének.

magyar-magyar szótár 2014.01.11. 10:32:23

@ripők: @Steinmann Lujza grófnő:
Nézzétek ezt a képletet [miközben koiderült, hogy egy bank se akar már menni...]
Ugye, eregiaszempontból orosz-és keletifüggők vagyunk -mint európa. A kérdés az, hogy megsértődik-e és kivonul-e az a két nagy nyugat-európai cég, ami gyak. fölözött ÉS AMI NAGYON FONTOS szabotálta pl a szélenergiahasznosítást és terjesztés is. (Ezt az innováció*s mesi-mesi margójára... nem beszélve arrókl az izgalmas titokról, hogy a két nyugati cégből a magyar menedzsment a jó magyar szokás szerint csinált hülyét :D (az eltigázosodott ENI és hasonlók :D)
*innováció: magyar biomassza: eltüzelt bükk szálerdők

magyar-magyar szótár 2014.01.11. 10:35:20

@Natasa Grekova: Márpedig két éve ezen aggyoztunk, hogy a szar, ami van ltolcsy miatt van-e csupán és azt mondtátok igen és mára már katasztrófának kéne lennie. És az -már ne haragudj, de ide kénytelen vagyok egy bazdmeget bestzúrni- az nem KSH trükk, hogy szeptember óta péntek van a magyar közutakon szerdén, kedden vagy csütürtökön is és az se KSH trükk, hogy hemzsegnek a magyar kamionok, teherautók... és az se statisztikaiszámtrükközés, hogy nagyob volt a fogyás idén karácsonykor, nem KSH csalás ürítette ki a fosonyokat meg treszkókat

Natasa Grekova 2014.01.11. 11:05:50

@magyar-magyar szótár: óhbazmeg, te teljesen vitaképtelen vagy. Most azon akarsz vitázni, hogy mit mondtam két éve. NEM, soha nem mondtam, hogy Magyarország zárt gazdaság, aminek ráadásul múltja sincs, és KIZÁRÓLAG eltölcs okozott mindent. Ha kicsit is emlékszel, a legnagyobb viták az egykulcsos adón voltak. MÉg fenehorizint is itt verte ebben a témában akkoriban a billentyűzetet, Javasolnám a ginko biloba talettát (vagy az prosztatára van? :D) az emlékezetfrissítésre. Az ország VÁLSÁGBAN VOLT 2008-tól, egyrészt a külső körülmények, másrészt a ballib elbaszott vezetés miatt. Seggbe is rúgtuk őket. Most pillanatnyilag NINCS válság a világban, hatalmasnagy pénzeket akasztottunk le a leszabadságharcolt EU-ról (még szerencse, hogy nem sértődősek:D) és a gáz világpiaci ára is csökkent, tehát ABBÓl lehetett megcsinálni a rezsőcsökkentést. Azzal együtt, meg kéne nézni, hogy a tavalyhoz képest megnőtt kisker. forgalom változatlan áron (tehát volumenben) elérte-e már a válság előtti adatokat, vagy egyszerűen csak a gödörből való, nemzetközi folyamatokhoz alkalmazkodó kikapaszkodás történt meg.
és mesélj még nekem kicsit a nyugdíjvagyonról meg az államadósságról:D
egyébként pont TE voltál az, aki soha nem hitt a ksh adatoknak, nem én:D
süti beállítások módosítása