Én szóltam előre, időben, hogy fasz-szagúakat irkál össze egy csávó [képünkön] Spiegelman Laura  név alatt

http://tabla24.hu/shop_ordered/8326/shop_pic/big/nd_18_40.jpg?time=1374759831

http://gittegylet.files.wordpress.com/2013/05/kabai-lorant.jpg?w=410

A KÉP NEM ILLUSZTRÁCIÓ!

Mondjuk nekem könnyű, mert én annakidején már akkor láttam a Csokonai Lili szoknyája alól  elővillanni  Esterházy Péter jelentős veresses-fodross vaszoráját, amidőn még korai feminimopicsoidjaink a posztmodern jellegzetes nőpróza hajnalát álmodták hasadni a Tizenhét hattyúk -kal... [és nem késlekedtek hozzátenni, hogy EP viszont egy már elúrhodott tipikus fasz ! - a szerk.röh. kiaka]

Ámde mégse essek Tokfalvi apó szokásos önvállveregetésének vétségébe, gyorsan megjegyzem, hogy ezek szerint a Garaczi házaspár csak feat. [GL szerk -a szerk. megj.] volt a dologban.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr925625821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2013.11.11. 14:03:47

@A Hannibal Lektűr-attitűd: igen, bizonyos esetekben az

bár forrásnak azért nem mondanám, máshonnan is bugyborog, sőt rögtön fölmerült kabai neve is.. A Magvető kiadó cucca volt ez és szerintem lényegesebb volt az, hogy Garaczi szerkesztői honoráriumot kapjon, minthogy kabai-val égesse magát a vezető naaagy Kiadó... Gyakori, hogy a szerkesztő több pénzt kap, mint az író vagy egyáltalán: a szerkesztő még kap, az írónak már coki, Garaczinak állandó anyagi gondjai vannak, én felajánlok utcazenélést, egy kommunistaműszakot vagy fél liter vérem a javára pl. Esetleg szivesen kisérnélek marimbán, ha beszállsz te is.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.11.11. 15:09:42

@magyar-magyar szótár:

én ezekhez a bennfentes dolgokhoz nem értek, de

A kötet szerkesztője, Király Levente annak idején emailen kereste meg a titokzatos szerzőt. Mint a Literának most elmesélte, „olyannyira megmunkált volt a végleges szöveg, hogy nem is tartott sokáig a szerkesztés, mondhatni, nyomdakészen kaptam meg”.

konyves.blog.hu/2013/11/11/na_de_kicsoda_spiegelmann_laura_kabai_lorant_leleplezi

egyébként asszem a 444 volt az első, aki lehozta a sztorit
ettől persze még utálhatod őket

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2013.11.11. 21:24:57

És miről lehetett rájönni? Egy nő nem írna erről ilyen direktbe?

magyar-magyar szótár 2013.11.17. 08:16:10

@Dinamuki: Mint említettem, nálunk anői szexuálisforradalom majd most zajlik, 12-21 évesek azok a nők, akik pornóklipról tanulnak szopni és akiknek az anyukáját a gyermeknőgyógyász ki szereté küldeni, mert nem anyu fülébe való az a problémakör, hogy a segglyukból kihúzott ujjacskát már nem dugdosuk a punciba föl.
tehát megint A Csúszás, a spät: mire támad olyan írónó, aki a Magyar Szüörke 77 árnyalatát megírja, már nemigazán lesz közönség, aki azt papírról vagy E-könyvből akár kibogarássza.
Amikor Nyugaton a szexuális forradalom kb a hippizmus alkonyával tetőfokára hágott (ez a Sperma Regen c. német videófilm megszületésének éve, 1973) akkor nálunk a fiatal nők még Alberto Moravia erotikus szövegeivel szaftozták a púnájukat. És azok a nők már bele is csontosodnak a finomáttételes emmájunyelle típusú szövegalkotások élvezésébe, nem kell nekik a direkt pornó vagy a férfivágykiélős álnő-pornó sem.

Most vannak kisérlete a fake bullshit ágban, pl a Konkrét Könyvek fake swingernőcije meg effélék, de nem igazán látom, hogy a piac venné a lapot.

magyar-magyar szótár 2013.11.17. 08:18:11

@A Hannibal Lektűr-attitűd: a kisszines (a csábításrúl) fasza, tetszik, thx

magyar-magyar szótár 2013.11.17. 08:24:00

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Te ezt honnan veszed, hogy a 444.hu-t útálom ?, Sorompóba állíok értük, dicsértem, példaképül állítom őket. Az egy negatív, hogy geci aljasnak mondom őket, de hát a geci aljasság az ő tekintetükben érdem és cél, vágyják, hogy a legaljasabban szopathassanak és egyenesen élveznek egy-egy jólsikerült szopatáson. Cél médiagenyának lenni. Cél a legaljasabbnak lenni és amikor már nagyon undorodnak maguktól, akkor úgy kompenzálnak, mint egy bulvárhiradószerkesztőség, amikor elmegy szemetet szedni vagy hajkéktalanoknak hord ki kaját. Fognak egy jótékony menő dolgot egy haőjjdealtervagyokmán sávot, buzik vagy a drogozás támogatása, valami jeőjjjdenagy alterséget és "pógárpukkasztást" oszt akkor ezzel letudták parfőmözni egy kicsit a bűzt, ami a gennyedett lelkükből árad. Ebben is dicsérem őket, a legjoban csinálják. Alig pár ember látja át, hogy ugyanolyan fasszopó kurvák, mint 2005-2006-ban voltak. Nadehát fasszopó kurvának lenni is egy komoly szakma.

magyar-magyar szótár 2013.11.17. 08:25:31

@A Hannibal Lektűr-attitűd: téged, az ilyen alakúakat, mint te, kb ugyanúgy röhögik ki a 444.hu-ban mint a gummicsimmás oligarchákokokat... azt hiszed, téged kevésbé röhögnek ki, mint engem? vagy téged jobb pofának tartanak, mint engem?

magyar-magyar szótár 2013.11.17. 08:27:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A 444.hu -ban a megelégedettség egyik fő oka, hogy ők kevesebb tehetséggel többre mentek és náluk tehetségesebbek meg széklábat faragnak. Mert te is olyan vagy, mint a gumicsizmás büdösparaszt fidexxoligarha, csak a termelésben tucc gondúkodni, többhús, többtej, mit vessek a fődbe, a főd, a főd, a jószág, szaporoggyon a jaószág legyen sok trágya ilyesmi. Elmaradottak vagyunk.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.11.21. 12:29:57

kedves témád:
vs.hu/igy-vertek-ti-infografikak-nok-elleni-eroszakrol-1120/

ugyanitt mit szólsz a vs.hu-hoz?
(pletykált tulaj: szemerey, lsd matolcsy, kamionos szemerey stb)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.11.21. 12:31:52

@magyar-magyar szótár: mindig a kereskedelemben volt az igazán nagy pénz
só-, selyem-, fűszer-, ember-, fegyver-, kábszer- hír akármi

PesszimPista 2013.11.24. 21:12:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A cikk felütése nem rossz, de ez az SMS, alias alignelegyentöbb mint egykét tőmondat cikkírás nekem még mindég nem jön be.
Ez nem is igazán információ átadás, nem elgondolkodtató agybizgergálás, inkább csak bizsergető sulykolás. Tőmondatok, karakán tudós nőci, aktuális kérdéskör, jóképpen fragmentálva . Firlefranc vegyes saláta. Megse ettem, márkiszartam. Oszt punkt.
Én belülről éltem meg ilyem szitut (nem volt vak komondor, meg korlát, meg tettleg véres móka), de ilyen SMS formátumban nem tudnék mások okulására szolgálni.
Szerintem a cikkel csak ennyi baj van. Kellő mélységben bemutatni (formátuma okán) nem tud, megoldani nem is akar, fingnak a szélben azonban kitűnő. Kis színes . . . . egy óra múlva már asse tudom mit is írt a hogyishívják . . így nem is fekszi meg a gyomromat.
A tartalom és a forma így lesz végtére is csak: BULLSHIT.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.12.02. 11:10:34

és még egy, ez cigányügyben
index.hu/belfold/2013/12/02/lakatos_bela/

esetleg beszélhetnénk ezekről, ha már poszt nincs:)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.12.02. 11:30:19

@PesszimPista:

ez egy ilyen cikk, ekkora, ilyen mélységű

több, mint a semmi, nemkicsit
süti beállítások módosítása