Megint megszopatott az index címlaptündére. Általában engemet, mint politikabuzit, szokott az édes kis  megszopatni, de most a történelembuzi énemmel csummáztatta tövig, ezzel a címmel:

Disznókat lopott V. Károly

2013. október 25., péntek 09:53 |
Na, gondoltam, fél évezred után derül ki a habszbúrg mocsokládáról, hogy még disznókat is lopott, heőjj! na lássuk és rongyoltam, mint Gavra a maszlagra.
.
http://files.blogter.hu/user_files/35990/karoly.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr935599894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza grófnő 2013.10.26. 08:59:21

Minden újság így dolgozik...megbukott a kormány..Paraguayban satöbbi
mondjuk, ez a történelmi felvetés kifejezetten jó, ötletes.
Ismert emberek nevével is szokták csinálni...Elvis él és pultos...A Kazinczy utcai Tróger bisztróban a csapost mindenki csak Elvisnek hívja...sat....naponta van ilyen :D és te még bedőlsz :D

heki 2013.10.26. 18:02:18

sőt Temesi úr Por regényében ír Tömörkény újságírói fenekedéseiről is!
LESZAKADT A TISZA-HÍD
alatt x. bácsi gombja

magyar-magyar szótár 2013.11.10. 07:57:57

@Dudenbuch Fan: Az indexnek semmi köze sincsen a magyar szellemimegújhodást föltápláló, a Magyar Aranykort beragyogó zsidó szellemiséghez, az együttérzéshez, nulla belegondoló és átérzőképesség, az Index pl a gyengéket és elesetteket üt és a legreakciósabb faszokat szopja. A zsidó miközben kőkonzervatív, aközben nyitott és innovatív, ez se jellemzi az indexet. Én, ha jó zsuidó tudnék lenni, tipikus gój vircsaftnak se köpném le az indexet, nemhogy zsindexnek dicsérjem föl.
Ha megvizsgálunk jelentős zsidó írókat Bródy Sándortól pl Pap Károlyon is által, akkor az index-szellemiségnek ezekhez az emberekhez nincsen köze, az indexet az igazságnál jobban érdekli egy jó poen, ahogy Szily László esetében fogalmaztam: egy indexes egy jó poenért megbassza az anyját is, ha kell. Már pedig annyi jó poen jön szembe, hogy még egy kevés tehetség se kell egy-egy nagyobb "ász" lecsapásához[-> matulista fikaizmus]. Inkább ahhoz kell emberség, hogy az ember egy jó poen[osnak látszó] ász leütését megállja.

A zsidó megismerés és tudás iránti szomja olthatatlan a zsidó művész, mint Kafka, Imre Kertesz, BÁRMEDDIG elmegy. Az index arra se képes, hogy le merje adni a t'bői riportjait.

Még geci alakoknak se nevezném őket, mert a sperma vitaminban és jóhormonokban gazdag nemes anyag, a vagina legjobb barátja.

Steinmann Lujza grófnő 2013.11.10. 08:15:52

@magyar-magyar szótár: jó, hogy látom a válaszod, mikor észrevettem a Dudenbuchfan
beírását, kíváncsi voltam, mit reagálsz rá. Mert ugye, nehéz kérdés, hogy egyrészt Dudifan néven írogat be, másrészt zsidózik....melyik hülye csinálhatta ezt a fake nicket, hogy provokáljon? tuti olyan, akivel valahol összepattantál valahol, aztán elképzelte, hogy Dudifan néven majd marhaságokat írogat be neked, hogy égessen.Kire tippelsz?

magyar-magyar szótár 2013.11.10. 10:03:37

@Steinmann Lujza grófnő: nemnagyon szeretek tippelgetni így
szörnyű Room Full Mirrors
az internet, tudjuk ezt "a pali" óta

Dudenbuch Fan 2013.11.24. 20:54:52

Engem is megszopatott, de én jòt röhögtem.
süti beállítások módosítása