A szó bennszakadt, lehellet se sok maradt,  de képek még bluggyannak ám majd kifelé a kopipasztából, tmbrl on! Most, hogy a fesztiváli szezon lecsengett, jaj, szegény Gerendai megint sajátzsebből finanszíroz pár milliót a Sziget Köztársaságba bele, de nem csoda, hiszen a magyar fizetőképes fiatalok kitántorogtak mind, pl alig több, mint félmillió vág neki az új tanévnek a  +18-as korosztályból ,   tehát egy sziporka a grúpik tanulságosan titkos életéből:

Grupik életeHumpGif.gifkép forrása

50 komment

Címkék: grúpi

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr495457061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2013.08.12. 13:11:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd: KCST FLVN GYRSTVA D LTTM M ILYT 22Y TRK KAMNSTL

Dudenbuch Fan 2013.08.12. 20:44:03

Píszí jógyerekblogot akarsz a továbbiakban üzemeltetni?

laci vagyok 2013.08.12. 23:49:56

@magyar-magyar szótár: ez így még mindig nem az igazi :D
a tumblr kompatibilis válasz az lett volna, hogy: "életem", vagy "indokolatlanul felnevettem", esetleg még "like a boss"

van még tanulnod :P

magyar-magyar szótár 2013.08.13. 05:39:54

@Dudenbuch Fan: leginkább semmilyet se szeretnék. Ki kéne gyógyulni a blogocholizmusból végre. A blog, mint olyan, lejárt műfaj,. vannak ennek technikai indokai is. Valószínű, hogy pár év múlva mindenütt csak saját-neves platformokon lehet létezni, a gogli egyelőre csak kóstoltatja-ugrajtatja az embereket bele... aztán a fészbúkról kommentelhetőség, valószínű, a blogmotorok üzemeltetése is költséges, túl kreatív, a tmbrl-ön gyak nullakreativitás is elég (ugye a tmbrl-ön már olyan, hogy lopás, nincsen is. A net-társadalom agyartlan birkásításában az elavult bloggizmó csak akadály, azért az öregeknek meghagyják, de a lehagyott szatelitként sodródó blogportálok egyre nyűgösebb működtetésűek. úgy tudom, a fizikai maszek szervereknek is befellegzett, a googli ebben a sávban is megaszolgáltatásokat biztosít.

@laci vagyok: Hát ez már nekem nem megy. De mire is? A bloggizmóban tényleg értékes barátokat ismertem meg, de a tmbrl-ön, like this 102 ember OSZT? oszt akkor mi van? semmi.

laci vagyok 2013.08.13. 08:16:28

@magyar-magyar szótár: azért a szem a tumbleroid line-on is elválik az ocsutól. Másrészt azért a blogot nem kell temetni teljesen, a tematikus szaktartalom azért evickél (lásd pl a Szily mögötti Gawkert). A parttalan szófosásnak mint a Café ala Maszatos meg a tök fölösleges én blogoknak vége, igen.

magyar-magyar szótár 2013.08.13. 08:31:32

@laci vagyok: Már azon se érdemes molyolni, mi számít énblognak. Pl a Frikk szinte azonnal automata felpattanót kapott: az énblogok sávjában. Amikor ég a leghyperebb énblogok énjei is leginkább "valaki mások" főleg a női énblogoknak annyi köze van a tulajnő énjéhez, mint a feldobott pincsinek a valódiarchoz. Lásd a blogok " cégünk küldetése" mottói.
Szily addiktológiai eset "egy ember, akinek nem kéne drogoznia". Az égegyadta világon semmi nem várható már tőle, de legalább nem is kelt csalódást.

Nekem a tmbrl kb olyan "'böfögő és fingó verseny" hirtelen poenos benyomások megosztása. "He, evvan, jaó mi?2 "Ahan, kafa" Ütős impulzus, üt, elmúlik, süllyesztő, kampecc. Gondolkodni sincsen idő.

Valamint pont a maszatos kávézó a lényege a like this -nek. Összeröf, böf, puki, léc.

magyar-magyar szótár 2013.08.13. 08:33:11

@laci vagyok: A blogolás nem valami volt, hanem bármi, ami a kereteiben megnyilvánulhatott.
A tmbrl pedig valami, de csak egy szikrányit az is. Bármi nem fér a tmbrl-be

magyar-magyar szótár 2013.08.13. 08:35:50

@laci vagyok: A trendet tekintve azonban a tmbrl jogfolytonos a bloggizmóval: az önállógondolkodásra képtelenségbe nevelésben

laci vagyok 2013.08.13. 08:39:01

@magyar-magyar szótár: egyébként ahogy mondani szoktad: karikázd be legyszíves azt a két évnél nem öregebb blogot amit itt a hagyományos blogoszférában felfedeztél a valódi_értékek miatt... ez a tipikus esete a kuplerájnak amiben a bútorokat szidják mert nem megy a bolt. A tumblren, persze nem tipikusan, de ugyanúgy van értékes, sőt néha értékes long read is (hosszabb mint 1,47 flekk)

laci vagyok 2013.08.13. 08:47:01

Abban feltétlenül egyetértek h fajlagosan drága a klasszikus blogmotor a jól szerkesztett hasznos portálokhoz képest, de a tumblr még drágább a 102szer ismétlődő napi szenny miatt. Ugyanakkor a technológia sokkal jobban alkalmas a kézi kütyükhöz, amiken nem igazán lehet még egy komment hossznyit sem bepötyögni, ellenben egy gombbal képet postolok lájv.

laci vagyok 2013.08.13. 08:54:09

másra jó mind2 dolog. a blogizmó rátalálhatna a long read support útjára és akkor remekül kiegészítenék egymást az új kütyükultúrával. Az egyik lehetne a live platform a másik meg a "hírháttér", pont ahogy a nagy médiában is szétválik a főműsoridőben adott híradó az éjfél előtti riport/magazin műsortól.

Dudenbuch Fan 2013.08.13. 17:33:17

@magyar-magyar szótár: A tumblrd valaha nagyon színvonalas hely volt. Jó képek voltak fent, nem is FFF rendszerben hozták létre (annyira). David Karp, egy okos zsidógyerek szépen elővette a megtakarításait és befektette, majd mikor látták, hgy pörög, nagy befektetők jöttek. Manapság naponta 15 ezer újpicsablog nyílik rajta. A tumblr használata srán az "egyszerűség" volt a fő tervezői cél, ezért vna az, hgy seggedet bonyolultabb kitörölni, mint ezt "használni".

"Much like Facebook or Twitter, Tumblr handles all the formatting for each type of content automatically. The less you think about it, the better Tumblr works."

Minél kevesebbet gondolkodol, annál jobban mükszik a Tumblr.
Köszönjük, Emese.

magyar-magyar szótár 2013.08.14. 02:47:20

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Néhány hasonlat a politikai sávban eldőlt vitánkhoz:
1. [szokásos] autós hasonlat. Beszélek autókról, pl ilyeneket, hogy Xax márka, ha leestzi az olajat, kikönyököl a dugattyú a blokkon, míg WyQ gyártmányoik esetében megússzuk a hajtókarcsapágy beállásával. Erre az érvelésed: To5talcar Népitélet, autós szaksajtó tudományos cikkei és prospektusok De főleg prospektusok. És azzal is vádoltatok meg, hogy prospektusokat 1:1ben (ill 1:2 felnagyítva, HISZEN! szócsőszerűen közvetítettem, agatlan médiumként.
pl amit linkelsz, abban a HIBÁS szót tagadom. Egyáltalán nem volt hibás a 2002-2010 közötti politika, sőt, zseniális volt. Valamint amit SZEMBEN Orbánékkal következetesen és mindig tagadok: nem volt bal és FŐLEG NEM volt lib' az a politika. Ezutóbbi kijelentésem a jó és a rosszoldali mantrák főmotívumait TAGADja. Erre ti: orbánfasszopónak, orbánszócsőnek neveztetek, akinek oltárképe Orbán. De a főbb mantrákon ugyanígy végigmehetnéknk, a fülkefor'on, a Zistebni Kétharmadon ésígytovább. Most te jössz, taníts meg kérlek, ha a főbb mantrákat tagadom, hogy a kurvaéletbe tudok Orbánfasszopó lenni meg szócső? Kezeld ezt a kérdést kikoránkeli finom jogérzékenységgel, ha szabad.

nagyon szivesen elhiszek neked bármit a tmbrl -ről, de a célom az, hogy leszakadjak az internetezésről (pl a blogocholizmust ne tmbrlchlzm váltsa)

magyar-magyar szótár 2013.08.14. 02:49:40

@Dudenbuch Fan: Érdemes az ősnetokrata kezdetekbe visszatekinteni. Közben volt az az Uj Péter is 2005-ben, aki a paracsizmaváltáskor a tartalomszolgáltatásról beszélt. és most a netokratív fejlődésnek ebben a fázisában, amikor a Google-nél fog mindjárt a szercerszolgáltatás is, mint olyan koncentrálódni... eeehhh, úhnyem...

magyar-magyar szótár 2013.08.14. 02:54:52

@laci vagyok: Az elavult kapitalista társadalom termelésében egy termék a bevezetés korszakában drága volt, majd az elterjedéssel ugye egyre olcsóbb lett, végül a gyártósort meg a Bevitt tudást eladták a hülye kis köcsög kínaiaknak és dörgölték a tenyerüket

Ezzel sze,mben... le is zajlott itt egy rendkívül értékes szakmai vita a KOMMENTSÁVBAN [és mutass nekem @A Hannibal Lektűr-attitűd: hasonlóan színvonalas vitákat az én kommentoszlopaimhoz hasonlóakat.. sok tucat bejegyzésben a kommentek értékesebbek a főszövegnél] lezajlott itt egy "mi kerül ebben a szarban 300 millióba" szintű vita. Az újnetokraták EGYELŐRE ki tudják küszöbölni ezt a reflexet, abban a pillanatban tehát a termék delelőjén, amikor a sok büdösparaszt rácuppant a termékre HIRTELEN váéltanak és az új termék, miközben jóval primitívebb hatszorannyiba kerül. Itt jönnél te, mint imformatikai szakember... mit szólsz...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.08.14. 10:40:11

@magyar-magyar szótár: a tumbler nem primitívebb

ugyanis van mögötte gondolat, sőt filozófia - már hogy hogy és mire használható másképp, a facebook falhoz vagy a twitterhez képest, persze

* * *

mihez mit szólok?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.08.14. 10:45:45

@magyar-magyar szótár:

keress már egy kommentemet, ahol leorbánfasszopóztalak, lécci

- eltúlzod gyurcsány tehetségét ÉS bűneit is
- eltúlzod a sajtó szerepét
- egyáltalán, az általad jóoldalnak nevezettek tevékenységét eltúlzod, túlhangsúlyozod
- és ezért(?) túl sokat foglalkozol velük
- ezzel szemben alábecsülöd az általad rosszoldalnak nevezettek kommunikációs tevékenységét
- általában a tevékenységőket, jótetteiket, bűneiket is alábecsülöd
- ezekből jön a szálkagerenda

Steinmann Lujza grófnő 2013.08.14. 14:16:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd: "AZT" én írtam neki egyszer, de tudod, mi egyek vagyunk, plusz még a 444 szerki is egy és ugyanaz velünk :D
Én az utóbbi napokban vagy háromszor megkaptam, hogy mit is mondok az ozora-trafik ügyről - amikor kipattant, a Velencei tónál strandoltam, és ott netem sincs- így Duditól hallottam először egyáltalán az ügyről. De ez nem számít, ő tudja, hogy nekem mi volt a véleményem az ügyről, már azelőtt, hoyg egyáltalán tudtam volna róla, hogy van ilyen ügy.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.08.14. 17:44:48

@Steinmann Lujza grófnő:

jatényleg:)

én igen szívesen dolgoznék a 444-ben
a legnagyobbaktól (ugye akik elhalasztattják ez előrehozott választást meg bejuttatják a parlamentbe az általuk kiválasztott pártot stb stb) tanulhatnék...

heki 2013.08.14. 23:39:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
hannisan para-válasz:

- eltúlzod gyurcsány tehetségét ÉS bűneit is

NEM

- eltúlzod a sajtó szerepét

NEM

- egyáltalán, az általad jóoldalnak nevezettek tevékenységét eltúlzod, túlhangsúlyozod

NEM

- és ezért(?) túl sokat foglalkozol velük

NEM

- ezzel szemben alábecsülöd az általad rosszoldalnak nevezettek kommunikációs tevékenységét

NEM

- általában a tevékenységőket, jótetteiket, bűneiket is alábecsülöd

NEM

- ezekből jön a szálkagerenda

NEM

:)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.08.14. 23:53:29

@heki: most írjam azt, hogy DEDEDEDEDEDE!!!444!!!

?:)

heki 2013.08.14. 23:56:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Csak úgy válaszoltam, ahogy te szoktál :)

de itt van egy csemege
index.hu/belfold/2013/08/14/az_mszp-bol_szerkesztik_az_egyenlito_blogot/

Ezt eddig is tudtuk talán.
Mindazt is, ami a cikk alján jelenik meg.

A kérdés nem ez, hanem az pl., hogy miért jelenik meg ez a cikk az indexen?
És itt válik izgalmassá a politikai kommunikáció.
Ki, miért jelentet meg egy ilyen cikket?

kikoránkel 2013.08.15. 00:59:38

@heki:

Mi a répáért ne jelenne meg?!
Hírverseny van, mit nyer ha nem közli, miközben 10 másik portál meg igen.
ja, és az Index nem szoci, akármit is gondolsz róluk.

heki 2013.08.15. 13:29:58

@kikoránkel:
faszom gondolja hogy szoci
meg hogy libsi
(olvasd már el a linket végig)

ugyanmár
idejétmúlt fogalmak ezek

erről beszél évek óta dudi
már ő is unja szerintem

Dudenbuch Fan 2013.08.15. 19:31:36

@heki: aki olvasta, az tudja, hogy ez kezdetektöl fogva felvállalták. Na jó, rágyurtak a kis párttag blogot ír képre, de a párttagságot soha nem titkolták...

Dudenbuch Fan 2013.08.15. 19:37:52

@heki: elolvastam a cikket. Valaki nagyon kavarja a szart. Nem a 2014-es harc lesz a végsö, de a nyertes sem.

magyar-magyar szótár 2013.08.16. 02:55:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Gyurcsány tehetsége és "bűnei"
1.1.: Bármerre is indulsz el, 10 kérdésen belül Gyurcsánynál (Bajnainál) lyukadsz ki
1.2.: A bűn fogalma. Előszöris meg kellene érteni, ezt próbáltam az alábbi hasonlatokkal összefoglalni
Egyik Fő Hasonlat: Egy ösvényen haladó kis társaságot kétféleképpen lehet visszafogni: A.: hátulról, visszahúzni, ehhez ngyenergia kell B takarékosan: az élére kell állni a kis társaságnak és... egy tapodtatot se lépni... ezutóbbit csinálta Gyurcsány. Nem titokban csinálta, nem fedetten. Nyíltan csinálta. Jól jött neki a FIDESZ refor,mellenes ostobáskodása. Ezt szoiktam szemléltetni a sohasemlétezett EÜ és TB reformmal. Ezt ma már a jóoldali gondolkodók is beismerik [nagyjából Petschnig művésznő óta, 2008. márc. 10!!!] Volt összesen az az árva egydarab többiztosítós elképzelés, amit a biztosítók a csalásra berendezkedett magyar piacra mmutatva (elég nekik a sok gépjárműbiztosítási csalás, nem fognak drága orovosokat fizetni TB-csalásellenőrként] ERRE rongyolt a FIDESZ és a harccal megtestesítette a nemlétezőt...

Amninek te felülsz: Az index vezetésével a Mocskos Kéthét után kezdődött el gyurcsány ellényegtelenítése és bagatellizása "távoztatása" elkezdtek bojóccot csináélni gyurcsányból párhuzamosan azzal, hogy Petre Maghari módján erősítették bajnai karakterét. Ma , annak ellenére, hogy Szigetvári Viktor a tanácsadója Bajnainak, minden épeszű ember két külön cégnek látja bajnait és gyurcsányt. és a magyar értelmiség még egyszer beleesik abba a hibába, mint Gyurcsány esetén, csak most Bajnai mögé álltak be. És ha már beállt Závadáéktól kezdve.. mondj egy A-betűset-ig EGY RAKÁS JÓARC nem fogják tán nyiltan bevallani, hogy lám-lám, Bajnai BASZIK orbántváltani. hanemháőt... ha már így alakult, akkor VÉGIGJÁTSZÁK

A másik hasonlatom: Gyurcsány olyan, mint a caries. Addig-addig gyárt mindenféle koncepciókat rá az ember, semmitnhogy bevallaná és fogorvoshoz menne, míg elrohad az összes foga.

vagyis: Minél később ismeri föl valaki Gyurcsány lényegét, annál többel köti be.

Gyurcsány lényege az volt, hogy: Ne legyenek reforomok, ne legyen €-csatlakoizás, rkedjen meg és fúljon káoszba az 1995-2002-es stabilizáció. Polit8ikai okokból fejlettudatú újságíróink rohantak is segíteni azzal, hogy a stabilizációs pecsétet már feltörték 200-ben , pedig ezt számadatpokkal nem lehet bizonyítani. Az "adatok" bizony... 2002. után lódultak neki.

Általábgan elibntézitek azzal, hogy egybemossátok orbánt meg Gyurcsányt, két-egy rákfenének. Pedig alapvető küülönbség van: gyurcsány számjára a hatlom nem cél volt, hanem ideiglenes állomás. Amikor márt látszott, hogy bepocsékolódott az öszes reformsávba valamennyi reform-észerő, "meg is vette" a reformtervet, de el se olvasta.. viszont jókat idézett belőle... ezzel birizgálta is a készítő büszkeségét... meg... ment is pocsékba az egész
Orbvánnak a hatalom cél
Gyurcsány számára a hatalom nem cél, most már nyiltan is beszél róla
Minek erőlködjömn, amikor ugyanazt benyalta a jóoldal... más emblémával...

Neki az annálrosszabb a minéljobb, tehát egy FIDESZ-Jobbik kormány. Ennek a szép tervnek az alternatívája egy kisebbségközeli FIDESZ kormányzás, nekik ez is elég fasza.

Hát nektek, politikanaív Lujzáknak persze nem. De Ferencéknek ez is célja volt.

A 90-es évek második felére ezt írtam: "Mindenki Horn kottájából játszik"

Most meg ezt írom: "Még ma is Gyurcsány kottájából játszik mindenki" Orbán semmiben nem tudta meglepni a Bajcsány ZRt-ét hozta a formáját, mindent úgy csinált, ahogy azt jó előre ki is lehetett számítani, sőt!! MINDEN azért nem jött be, de erre mondtam azt: orbánék nekivágnak valaminek egy cél nélkül is. Míg Bajcsányék csak akkor vágnak neki valaminek, ha legalább kétféle teljesülés is jó nekik.

Most pl a szocialisták gecizése a cél. Ép ésszel, tehát ha a jóoldali magánál lenne... ugye, ha rákérdezek, még metg is sértődik, hogy ő?, á dehogy! Ő nem gyűlölködő, mert az7 nem PC gyűlölni. KI a faszbnak mkedvez az MSZP gecizése? Miért jógyerekcél MOST az MSZP mocskolása, amikor ugye "a rémet kéne legyőzni" ... erre nem lehet épeszű magyaráza5t a segyurcsány seorbán, hiszen ugyanazok, akik a kiadottaknak megfelelően gecizik az MSZP-t le, azon fáradozbnak, hogy Gyurcsányt a régi bojócc már nem számít (akkor még nem számított!) bojócc-ként ábrázolják. Tehát ha segyurcsány, a segyurcsány az nem az MSZP hát ki baszta széjjel az MSZP-t? Gyurcsány baszta szét, vidáman, kedéllyel, a sajtó segedelmével baszta széjjel. Erre mondtam anno,. hogy Gyurcsány majd eldönti, leváltja-e az MSZP-t, döntött, leváltotta.

Ferencnek már megvan, ami neki kell. Ártetlan, ráadásul veszéélytelen bojócc, ráadásul még csak szájra sem lehet venni a nevét, hoiszen a jelenlegi jóoldali üdvideológia szerint egyáltalán gyurcsányozni is égő ma már. Ilyen olcsón politikus kevés úszta meg élve a történelemben. Úszták meg mártírhalál keretében , megszentültek a néphitben és nem boncolja a valódi tetemüket senki azóta se [Rajk László].

magyar-magyar szótár 2013.08.16. 03:18:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Még egy igen érdekes összevetés:
Orbánról szinte semmit nem lehet megtudni Orbán-szövegek tanulmányozásával.
Viszont nem győzném, ha tudnám egyáltalán, az orbángyűlölőket figyelmeztetni arra, hogy olvassanak bátran Gyurcsány és Bajnait. Gyurcsány meg Bajnai annyira biztosak a dolgukban, hogy ők maguk-maguk az ő ajakaikkal meg is mondják, amit megmondanak. Gyurcsány egész története szépen kiolvasható, hamarosan digitalizálva lesz a papírsajtó és akkor az első miszter Bén-ség évei, a sportminiszterség, amikor az akkori haladó-jóoldalit megkérdezted gyurcsányról, akkor kb ugyanazt mondta Gyurcsányról, amit ma is mond. 2006-ban viszont A Reformok Egyetlen Letéteményesének nevezte. és amikor meg merészeltem kérdezni, ki a kurvajisteny fasza baszott mán olyan reformot a kurvaég alatt, ami egyetlen-egy emberen függ, aki ha nincsen, oda a reformok [ Kossuth Lajos volt ilyen :D ]

Bizony, amit az emberek a szájukkal mondanak, az egy. te is,. amit a szájaddl mondasz, szépen felmondod, de pontrólpontra a legszebb jógyereklózungokat, még egy kicsit über a 444.hu -hoz képest is.
De amit a "kezeddel" csinálsz.

Áááá, te nem mondtál engem orbánfasszopónak.. és így végigcsekkolhatjuk az egészet, ááá, te semmit se csináltál úgy meg mondtál úgy, hanem te mindent másképpen mondtál

csak milyen értelemben, ugye

Tkp ilyen szempontból a legtisztességesebb Ripők volt, őszinte gyermekien őszinte.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.08.16. 09:56:02

@magyar-magyar szótár:

"Neki az annálrosszabb a minéljobb, tehát egy FIDESZ-Jobbik kormány. "

ez érdekes önellentmondásban áll a 2009-es elmaradt előrehozott választásokkal:))

"Most pl a szocialisták gecizése a cél."
Ha pl az indexre gondolsz, akkor ez erősen nem most

"Általábgan elibntézitek azzal, hogy egybemossátok orbánt meg Gyurcsányt, két-egy rákfenének."

Kik? Mit? Miben? stb - vagyis már megint általánosítasz, összemosol...

Orbán hatása sokkal nagyobb - már csak jóval hosszabb politikai múltja miatt is.
És itt elsősorban nem a - büszkén vállalt - gazdasági, pénzügyi, kulturális stb stb hozzá_nem_értése okozta károkra gondolok, hanem a - jól felfogott politikai érdekből, vagyis előre megfontolt, aljas indokból - elkövetett, folyamatos, hosszantartó ország- és nemzetmegosztó tevékenységére.

Gyurcsány egy rosszul elsült tréfa, egy elsőre sikeresnek tűnő antiorbán próbálkozás volt, csak elszabadult, önjáróvá vált és lerombolt maga körül mindent - és bár ezzel megadta a lehetőséget a baloldal újjászületésére ...csak ez a vajúdás sajna kissé elhúzódik, ráadásul nem is látszik, hogy egészséges gyermek születne:(

"Ferencnek már megvan, ami neki kell. Ártetlan, ráadásul veszéélytelen bojócc"

nem, nincs meg neki - szónokolni szeretne, történelmet formálni, állmférfivá lenni - pont, mint ellenfele, mestere és példaképe is, Orbán (akinek ez szintén nem sikerülhet, de próbálkozásainak szintén mi isszuk meg a levét)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.08.16. 09:56:35

@magyar-magyar szótár:

"Orbánról szinte semmit nem lehet megtudni Orbán-szövegek tanulmányozásával."

ne már

magyar-magyar szótár 2013.08.17. 01:43:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
a szerinted érdekes önellentmondás nem áll fönn. Semmi önellentmondás, nagyon is logikus. Ráadásul a mai aktuális jóoldali retorike két külön kormányról beszél, a Gyurcsány kormányról ami , idézem, megbukott és a Bajnai kormányról, ami egészmás volt. Ilyenkor gyönyörűen belátható az, hogy a jóoldali agitprop vezetőereje kinek dolgozik, ha valaki annyira buta, hogy ne mindössze Magyari Péter munkásságára [seine Kampf] koncentráljon.

Mert Orbánról mit is lehet megtudni Orbán szövegek tanulmányozásával?

Ferencróől viszont meg lehet tudni, hogy ő történelmet kívánt írni és meg is írta a történelmet, nem sok, de elég komoly bekezdés. Ha önmagában az MSZP széjjelbaszását veszem, már az. Ha önmagában azt a mesteri, brilliáns műveletsorozatot veszem, amiben az MSZP széjjelbaszta az SZDSZ-t. A múltkor puszta gonoszságbóül eszembe jutott egy séma, amiszerint a RKP mínusz a Ceau házaspár, reformpárt-phoenix madárként megéled és már 1994-ben üdve is a románmegújulásnak, valamint a haladó jóoldsali román újságírás élenjár rendszerváltó pártok és emberek fikázásában meg gecizésében [ide egy óvodás jelenet, Bornyaúszájú Pistikének az annyimindennek elcsúfolása arra apellálva, hogy Pistike hátha frusztráltságában baromságot baromségra is halmoz, meg sikerül is belecurikkoltatni a rosszoldal ideológiai mocsarába -> A mongolok 1241-es tavaszi átkarolóhadműveletei vö a velencei köztársaság kérelmével Batu kánhoz illetve a műűűveltaéjrópa képviseletében harczias Friedriech karinthiai herceg viselkedése]

Bele se kell az én ótiszta ujjaimat mártanom az öszve mosó tekenyőbe ahhoz, hogy össze legyél mosva, magyari Péter nyaló, index gatyamosó, 444-nek mindentelnéző, 4gyerekes öreg apa, aki még tanult politikát, eljátsza ITT valakinek, de kinek, a kb 28 éves primadonna ál-naívát, aki nem is tuggya, hogy mitől is eshetne a légy a tejbe, amikor pedig lubickol.. olyan fokon adod a naívat, mintha 1992-ben érettségiztél volna és 1997-ben politológus diplomát szereztél volna a KÖZGÁZ-on. [ami politikai felkészültség a Kilián próbán megbuktatott volna anno ... egyszerűen nonszensz egy ötvenhez erősen közeledő embertől az a naivitás, amit megjátszol valamint a mindig aktuális legfrissebb jóoldali csapásirányokat mondod föl szépen, pl azt, hogy orbánpék hozzánemértő politikája juttatott ide bvennünket, ahol vagyunk, azaz Nyolc Év Ártatlankeze és Mindenért az ElmúltHárom év a felelős... miközben 2 éve nagyon komolyan azon kellett gondolkodnia az Ónijónak, hogy a Görög Móccer és az Olasz Móccer mellé mi lesz a Magyar Móccer. Most meg nem kell ilyenen gondolkodnia... ezt... tudom, hogy nehéz lesz, de próbáld minden célzás nélkül, egyszerűen annak venni, ami, tehát szimplán, mint egyébként száraztényt]

Ez réméletesen ingoványos rét, mármint a nemzetet megosztó sárkányfogveteményes, ahhoz, hogy egy ilyen popsiszéknyás kétcoffos nejlonmasnis ártatlankislányt eljátszó öreg bácsi, mint te, felhőtlen lófarokdonálós ickázós szaladgálással kergetőzzél rajta. Ki osztott meg itt és mit és milyen hatékonysággal, ugye rögtön itt van már eleve a jóoldal és a rosszoldal, ami nem tőlem való, én csak MUTATOM A Jókat és Igazakat Az Egyetlen Igazság Letéteményeseit

Vizsgáltuk ezt üzleti alapon, mi fizet és mennyit, ésbozony sokkal inkább fizet az elmúlt 23 év történetében jóoldali [sőt elkötelezett] sajtómunkásnak lenni, moint rosszoldalinak.

és a morálról összesen ennyi, az Egyenlítő Blog története, egy időben az index rendszeresen nyomatta (kb Tóta vagy Török Vidor szintjén] Török Vidor a "független és elnemkötelezett" akit a szocialisták teljesen ismeretlen közgépje támogat, sőt, hát a Simicska féle közgépet reggelire tunkolja ki a hajmásvérrel a tányérja széléről tehát egy olyan cég, mint Török Vidor támogatója, lehet abszolutte nemtéma a semmilyenoldali sajtóban.

Itt tudlak elkapni és megmutatni magadat a magad tükörében, az ááááátatlan index, most, hogy az MSZP legecizése és agyonfikázása meg lenyomása az aktuálfeladat, most derül ki az, amiért anno leösszeesküvésrelméletesőztáél. (többek között, persze)
Milyen szépen hallgatsz aról a 8-12-24 pontról, ahol leöszeesküvéselméletesőzöstél engemet és közben kiderült, hogy ja, az összeesküvés az tényleg megvolt.

magyar-magyar szótár 2013.08.17. 01:49:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd: bocs, de erre a fikarcra rá kell fordulnom mégegyszer, az önjáróvá vált Gyurcsány Ferenc. Ki engedett meg Ferencnek sokkal többet? Kik nem voltak észnél egy pillanatra sem, márminthogy milyen reformok az, aminek egyetlen letéteményese van. Voltak gyönyörű pillanatok, Ferencnek egy esetleges perben évente 4 bizonyítáéka van arra, hogy ő kipróbálta, hogy még messzebb elmehet-e és elmehetett. A kedvencem az, amikor az Audi sportbatárból kiszállván a Vitányi-féle továbbélő feudalizmus eélméletből adott elpő passzusokat, az égg nem szakadt le, de pl a hjelenlévő haladóbaloldaliaknak erre ugye, ez gúnyt űzés volt Vitányiból (hiszen egyetlen letéteményes és jellegzetesen a továbbélőfeudalizmus jelképe is volt az az Audi) atekurvanyádat, ferikém! kellett volna rikkantania cvalamelyik haladóbaloldalinak, de ők akkor is elvoltak foglalva az Orban Foods-al, amivel Ferikéjük etette őket (a sajtá receptjei alapján)

Tudom, hogy egy magadfajta jó [nagyonhosszúszünetet, négy ütem... kérek] gyermeknek nehéz elhinni, de az óvónéni is... bizony... ez igaz, baszik szopik fingik. Van nunija az óvónéninek is, méghozzá... szőrös [itt.: tokos] és olajoshalszagú.

magyar-magyar szótár 2013.08.17. 01:51:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: saját levünket isszuk vissza
Ezt mutatja a Magyari Péter féle gecik élete, aljas geci is és mint az útszéli kurvák, még mi vagyunk a hibásak, mert beszopjuk.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2013.08.18. 14:59:23

@Steinmann Lujza grófnő:

Drága, elírta a münk Ecsénk, nem "GRÚPI" az,
hanem "gruppie' azaz "gangbang", amikor is egy leányfélének az összes testnyílásából folyik ki a férfilé....

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2013.08.18. 15:09:29

@laci vagyok:

Áh, minden másfeledik 55 éven alulinak ilyen-olyan mobil csethetnékje van, megirodalmasodásnak 2010-el vége, FB sem az igazi mán, de a kurvázásnak is lassan kezd befellegzeni mobilizmo...Egy ÜGÜN jó husival erősen közeledtünk és tali is lett vona, de beesett 38 ösmerőse, részben olaszok, részben -tán - Detroit-külső, egy kva szót nem értettem, csak azt, hogy a nőcinek Alfa Romeo kell, tehát ilyen pasit keres,
mire RÁKÉRDEZTEM: most akarunk b*szni vagy nem?
Azóta kétszer üzent , csunya szavakat.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2013.08.18. 15:14:05

@Dudenbuch Fan:

Öcsi, vegyé vissza a zarcodból, még Örbán a Király meg Én, úgyhogy nálunk a kasszakulcs,

a Baynau nem ember, hanem Clone,
Mesterházy magyar , de tagadja,
az ország meg tele van lepukkant konzumidiótával.

Fehérterror kell ide, ahogy ezt már 2007 eleje óta teleírtam a magyar, a szanszkrit, a rovás, a hunglish nyelvű interneteket!!!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2013.08.18. 15:15:21

@Steinmann Lujza grófnő:
Javaslanék egy 22 cm-es, 5cm körméretű kígyóubit, Kis Szentem!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2013.08.18. 15:24:13

@magyar-magyar szótár:

Megbolondultál??!

Kúrcsány meg Baynau üdeje faxa vót-e??!

Hát akkor kakukkoltam be!
Minden, amit életemben szocializáltam, AZOK által semmibe lett véve, elvtelenség, gátlástalanság, szabad rablás, gazdaságtudomány helyett meg "láthatatlan kéz" helyett KURVÁRA LÁTHAT NAGY SZŐRÖS ZSIDÓ MANCS,
egy félkegyelmű eszetlen hazudozása minden nap,
a JOG leköpése,
stb., stb!

S igen, a Perényi1 Sonderkommando becsületes, hazafias érzelmű, egyenes szívű MAGYAROKBÓL ÁLLT,
mert ott akkor tenni kellett valamit.

A Gárdát is pártolom és visszasírom. Orbánomnak ma már reguláris ereje van, de azt a TETTREKÉSZ, SZÉPSÉGES NACIONALIZMUST visszasírom.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2013.08.18. 15:26:57

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Anyád, te javíthatatlan állat!

A Springer-konszern nyomdagépeivel verem szét az úrbányász libcsi hömlököd!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2013.08.18. 15:28:36

@Steinmann Lujza grófnő:

Valamid kipattant a Velencei-tónál?
Na, gyere, a Bácsi masszőr is ám....:)

Steinmann Lujza grófnő 2013.08.18. 19:05:21

@TarZerind: ha jól látom, mr Bean van a képen? :D szia Pali

magyar-magyar szótár 2013.08.19. 03:05:02

@TarZerind: Nem tudom, hogy a Kuhn-fajta scwoobHUNok mennyire fajielőítéletesek az autómárkák metszésében is, de máskor, ha csajozol és a csajról kiderül, hogy az Alfa Romeo [=FIAT Consern] márkát preferálja, akkor már húzhatod is ki a nevét a noteszodból még akkor is, ha egy torkosborzra is ráver[ne] két kanyart. P.S.A. gyártmányok detto. Amerikaikocsik ua. A Toyota-buzi nők ritkábbak, mint az elempések, de őket megmessi erősen a Toyota életkoraa, kivétel Celica fc06.deviantart.net/fs13/f/2007/084/0/7/1992_Toyota_Celica_SX_by_rainey06au.jpg , mert abból csak az utolsó szögletest [ carphotos.cardomain.com/ride_images/4/297/2821/38241410001_large.jpg ]tudják időrendileg elhelyezni a skálán. Mindenesetre buddhista & vadzöld [tehát nem karcsú és nem faros) nők buknak a lewgalább 20, de semmiképpen sem 27 éves Corollás www.imcdb.org/i104292.jpg pasi [www.imcdb.org/i104292.jpg ]kra .

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.08.22. 07:28:15

@magyar-magyar szótár: ez így elméletnek szép, csak nem korrelál vagymi a másik elméleteddel, mely szerint a nők eleve csak a színét ismerik fel az autóknak. Most akkor ha csak annyit lát, hogy piros, akkor hogy bukhatna arra, hogy hány éves Corolla?

magyar-magyar szótár 2013.09.15. 04:59:34

@vészmadár (pica pica): Bocsáss meg, ilyent soha nem írtam, hogy a nők csak a színét ismerik föl az autóknak, akkor társkeresős latrok vajszínű négyszemű E-mercikből kikelvén nem tudnák végigbaszni a kínálatot, tehát pl Mercedesz-kocsit is fölismerik. Azoknak a csávóknak a fiai, akik a 70-es-80-as évek fordulóján halszálkás öltönyben (az akkori titkosszolgálat egyenrtuhájában :D ) kaszálták a vidéki termelőszövetkezeteket, most Armani öltönyben és 10 éves S-Klasse Mercikkel operálnak.
A SZÍNE az autónak a használtautópiacon ennyire lényegi, a szín és az üléshuzat [-> anyuka a kistáskával]
Gyárimegrendelésben vagy raktárkészletből választván a mai divatszínek az ó-óaranyból a dohánybarnametál árnyalataiba hajlóak a majdnemfekete, csak fény hatására vino-tinto alvadvérvörösbe játszó színek, meg az egyszerű fehér, ami ma persze már a nagy kereslet miatt feláras.

Ezzel is érdekes lenne foglalkozni, az autószínek és korszakok, pl NSZK-ban 1978-ban a sima, nem metál olivzöld volt a divatszín [az állandó ezüstmetál mellett persze, NSZK-ban egy ezüstmetál autó gyakorlatilag soha nem kell mosni és más esős ég alatt sem]
pl a magyar kispolgári fölfejlődésben, 1998-ban a bordó és a zöldmetál volt a divat, ezt a fekete majd orrhosszal lemaradva a mica és ezüstmetál színek követték, amikor egyszercsak, először spórolásból, a legolcsóbban a fehér szín javítható és alapáras volt, egyszercsak berobbant a fehér.
ha megállsz Budwersch-en a legnagyobb magyar újautókezelő, kikonzerváló-és szállító cég telephelyén, azt hiszed, színvak lettél, bizonyos szögekből csak szürke, fehér és fekete autók látszanak, még repülőgépről is egy-egy petty piros vagy barnametál vehető ki.

országonként is változik, a németek, akik nagyon profi és innovatív autóvásárlók és ebbéli tévedéseiket ön-kímélet nélkül könyörtelenül beismervén korrigálnak is, a fehér autót azért nem veszik hasznáéltan, mert nehéz kitudni, mennyire volt összetörve-újraffényezgetve, az ezüstről meg az a néphiedelem járja, hogy az olyanokban szokatlanul sok kilométer van (pl NSZK céges-vezetői autók gyakran évi 100-125ezer km-t is futnak!) NSZK-ban a szokatlanul sok kilométer az a 6 éves autóban a 750ezer. (ennyit egy Golf II-es is simán kibírt anno) és ezüst autót az vesz, akinek nincsen ideje mosatni é mégis a tisztaság látszatát az ezüst-és mica színek adják leginkább

magyar-magyar szótár 2013.09.15. 05:06:38

@vészmadár (pica pica): A nők az autók életkorát a formavilágából saccolják ki és a Gömböly Corolla 1992-ben bizony igen előremutató volt. pl a férfiak azt, hogy milyen jó egy nő, szintén a nő formavilágából saccolják ki, pl ha a nő kurtalábú, de magassarkúban riszálja magát vagy Push Up-melltartót visel vagy nagy dudákat csináltat magának a pasija pénzéből, vagy a száját Gyere, leszoplak!-stílusban festi ki (szigorúan azt vallván, hogy ez a száj csókos és elsősorban saját maga tetszésére föstötte) ... sok-sok férfi, főleg a munkásosztály tagjai, a 8. osztály elhagyása után nőnélküli környezetben szocializálódván tehát mitse tudnak a nőkről, pl szeretik a jóillatú nőket, ez az oka annak, hogy a nők zöme reggel a mosakodásra szinte semmi, de a beillatosításra nagyon is sok időt fordít. Vannak még itt, de már csak a halvány gyanú kategóriájából, pl ilyen jellegű ganum, hogy a mai mínusz-40-es férfiak nemigen nyalnak pinát, különben annyira nem lennének oda a borotváltpináért vagypedig olyan bőr orrvédőben nyalnak az orrhegyük kisebesedése ellen, mint amilyen bőr ujjvédőt a régi famívesek, ácsok-asztalosok használtak ujjelfűrészelés előtt vagy után.
süti beállítások módosítása