Azt már tudjuk, mitől lesz egy rosszoldali jó.

Összesen két szép példa van a jó rosszoldalira, ha Debreczeni Józsefet figyelmen kívül hagyjuk.

http://kep.index.hu/1/0/262/2626/26266/2626678_5cb750aae8d640d42019bdaf39da2291_wm.jpg

http://www.minosegiujsagiras.hu/images/mud_dijatado2007/2007mud_pic052.jpg (a képen balra... rendezőibal!)

De azt nem is sejtettük, hogy kb ugyanazzal a schwung-gal meg jóoldaliból lehet rossz.

Lássuk csak, ki az

http://www.nepszava.hu/image/?id=329842&ext=jpg&th=inline_main

Tegnapelőtt  még mennyivel  csinibb volt a frizurcsija meg a cuccai, de mától az outfitje alávalóbb a Blöffmann Rózsikáénál is!

Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke azt mondta: megállapodtak, hogy mikor kezdi meg munkáját a monitoringbizottság, amely az állami fenntartásba vételt kíséri majd figyelemmel. Mindkét fél engedett - összegezte a tárgyalásokat, hozzátéve: olyan garanciát kaptak, amely védeni fogja több tízezer pedagógus álláshelyét.

a koppintás pillanatában 69-es volt a nézettsége ennek a fasza kis videónak, emeljük már meg, naa! Itt még jóoldali a néni:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr335026664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marie-Antoinette 2013.01.19. 17:14:22

Seggfej. Mármint a blog szerzője.

2013.01.19. 19:47:04

Azt elárulnád, miért kell a fidesznek szétbaszni a magyar iskolákat? Miért kell nekimenni a pedagógusoknak? Hát hülyék ezek?

magyar-magyar szótár 2013.01.20. 04:00:56

@nagyjoco:
1. Csak azt lehet széjjelbaszni, ami még nincsen széjjelbaszva.
Kb olyan a kérdésed, mintha azt kezdenéd el tudakolni tőlem, hogy Egybartók juci nénit mért kell szétbaszni, amikor már a lófasz se tud kárt tenni juci néniben és a bartókpot mint olyant már mikor kivonták a forgalomból, nembeszéve arról, hogy egy bartók maipénzben legalább ötezer.

2. A történet rémegyszerű és rémunalmas. Valamikor 20 éve kezdődött azzal, hogy az akkor kormány feszt budapesttel és Demszkyvel (meg az SZDSZ-szel9 akar kibaszni és elkezdődött azon kormánnyintézkedések sorozata DE MINDENEGYES KORMÁNY EZT MŰVELTE!!! 22 éven át, basszunk ki a demszkyvel meg az SZDSZ-szel és basszunk oda Budapestnek. budapest szépen kilobbyzta meg húzta aztán ezalól magát 8ez afféle sztori, mint ami a FIDESZ-szel a járások ügyében megesett, ami reformot a saját pógármestereik basztak széjjel, ugye)

Folytatódik ott, hogy egyre több államifeladatot forrás nélkül pakoiltak az önkormányzatok nyakába.

a megyeintézményrendszert és ebben benne vannak az iskolák is, pl erősst finanszíroznák az illetékbevértelekből. nem vagy te nagyonbuta vagy kikoránkell vagy Steinmann grófnő, tehát ki utod saccolni, mi lett a gépjármű-vagyonszerzési illetékekkel meg az ingatlanvagyonszerzési illetékellel 2008. után, 2010 után meg főleg!!

Egyszerűen még az ártatlan nyolc Év alatt anyyi államifeladatot pakoltak az önkormányzatok nyakába forrás nélkül
vagy apadó forrással
hogy az önkormányzatok, pl a Szép Boldog Bajnai éra alatt is már úgy védekeztek, hogy csökkentették a tanári karok létszámát és nem Ilonkabácsit küldték el persze vagy Sanyinénit.

Mi az elavult hússzín bakelitházas kurzív COCOM-listás kibaszott telefaxxxombú is ugyan finanszírozták vóna az amúgy is a csőd szélén tántorgó önkörmányzatok az iskolákat. mely csőd ugyebár még Zseniális Ferencék pompás tréfája lett volna a 2010-es FIDESZ-hgyőzelem ellen, ti, az önkormányzatoknak a terveik szerint 2008-ra kellett volna csődbemenniük és ezért a FIDESZT a lakÓság (szigorúan hosszú ÓÓÓ-val) 2010-ben büntizte volna meg. csak ugye a pógármesterek megbaszták ezt a csőd-tervet, ami.. jaj de érdekes!... csak szaporodást eredményezett mára! Mert vagy 1200 baógármesterr gondúta úgy, hogy majd a fideszgaórmánny kisegíti űköket a csődbeű 2010 után.

A te szempontodból a te (vagy Steinmann grófnő vagy Hanni bácsi vagy a kőokos nagyonbuta vagy kikoránkel ) politikai ízlésviágából szemlélve akár pompásan muchacházni is lehetne a történeten, nem is tudom, mit görcsöltök :D

magyar-magyar szótár 2013.01.20. 04:14:49

@nagyjoco: A pedagógusoknak nekimenni politikai ostobaság volt.
A helység kalapáccsainak ugye. Politikailag az egyetlen helyes és ésszerű megoldás az lett volna, ha :
1. nem nyúlnak az iskolákhoz. Ekkor azonban 2010. szeptember 1-jére kb 300-400 iskola fuccsolt volna be. 2011. szeptembéreben is necces volt még vagy 100 iskola indulása, többszázban pedig a fűtés. Zseniális Feriék egyik legszórakoztatóbb húzásaként jópár iskolában a legmodernebb fűtési rendszer HITELTÖRLESZTÉSE mellett már arra nem volt pénz, hogy tüzelőanyagot is fizessenek... Ez is egy olyan vetemény volt, amit 2006-ban vetett6ek és 2010-2011-ben érett be a termése :D Nem hiszel nekem, hogy Ferenc egy zseni!

2. Tehát: Számolatlan dűtik a pénzt az iskolaügybe bele.

3. A pedagógosok népszerűtlenek, általában a kurva annyikat szidta a becsűllettes magyar, a bóletárr konkrétan is inzultálta. 30 éve már azzal engedik a gyerekeiket a becsületesmagyarok iskolába: "Ha rosszat hallok tőled a tanárról, bemegyek oszt szíjjeligazíjjom a büdöspofáját!" "Szíjjat hasítok a tanár hátábú, ha rosszat mondasz rája" Illetve a HHHH-rétegek konkréte oda is mentek és bele is vágtak tanárok arcába. Tehát alapvetően pedagógusellenes volt az országban a légkör 2010-ig.
4. ebből következően a helyes politikai megoldás a poedaógusbérek 300000 ft-ban való minimalizálása lett volna úgy, hogy az Ilonkabácsik meg Sanyinénik a 4 év, érettségit adó tanítóképzőre a 6a hónapos BME tanfolyammal (szakoktató papír) ne tníthassanak (és pusztíthassák a légkört) felsőtagozatban 66-68 évesen.

5.Keretszámok. Vagy tíz éve jogi "Dr" diplomás még ingyen bojtármunkára se tud elhelyezkedni. Mi a faszért kellett hozzányúlni a keretszámokhoz, miért vették el a családok jogát attól, hogy jogidoktort tanjíttassanak ki az állam millióin is a gyerekükből. Az Aranykorban is fű , fa, bokor szerzett jogi diplomát, afféle plusz-gimnáziumba számított a jogi kar, parasztpolgárok szereztettek jogipapírt a gyerekeikkel... aztán, ha akart még tanulni a gyerek, szerzett olyan diplomát, amivel dolgozni is tudott.

Összefoglalva. Politikai szempontból amit a FIDESZ az iskolaüggyel művel, a balfaszságai óriásinagy kazlába utalható.

talán most ez a húzás volt az, amiben ha az ember meghallgatja gallónét aztán Mendreyt, pompásan szórakozhat azon, hogy kibukott a jóoldali kabuki :D Úgy látszik Werber, addig is, amíg felméri a terepet, ezt a dzsolidzsóker mondást taníttata be a jóoldaliakkal: "Semmi újat nem hallottunk. A kormány nem mizdult el az álláspontjáról. majd ha újat hallunk, akkor balbla a hablaty."

gabriel syme · http://magyarido.blog.hu 2013.01.21. 14:49:24

Keretszamokhoz:
Hetvegen beszeltem 16 eves szakkozepiskolassal. ('Eros' szakkozepben jo tanulo). Asszongya:'Ezek hulyek! Azert tuntetnek, hogy 2,8-as atlaggal is lehessen egyetemre menni?'

Frick László Emlékzenekar 2013.01.27. 08:31:54

@gabriel syme: Egy gyenge csoporttban, ahol 2,4-es az átlag, 2,8-as átlaggal több kreditet lehet öszeszedni, mint ott, ahol 4-es az átlag, mondjuk 3,8-cal.
Az egyetemni szakok kínálata olyan , mint egy táskabutiké a plázában. Amíg csak benéz az ember: Háűmennyitáska, ajdesokszínű. De amikor aztán bemegy konkrét táskát keresni, kiderül, hogy a kínálat 67%-a.. egyszerű látványtömet, ipari huladék. [-> A picsatáska c. bejegyzés a Kigondoltam! című tudományos ismeretterjesztő és agitprop blogban]

Marie-Antoinette 2013.01.27. 08:35:01

@Frick László Emlékzenekar: a kreditnek semmi köze a tanulmányi eredményhez, az a tantárgy értékét jelzi az adott képzésben.

magyar-magyar szótár 2013.02.02. 08:22:03

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kimaradt az, hogy a rémek megéheztek friss gyerekhúsra és abárolt gyermekkézujjakat szopogáltak el uzsira

magyar-magyar szótár 2013.02.02. 08:27:03

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szerintem a jóoldali ajtó egy ennyire óriásian szenzációs anyagot nem fog kihagyni és lesz majd képi anyag. ugye a videós telefonok fényképezőstelefonok korába.. csak sikerül riportot készíteni az áldozatokkal táskában kamerát becsempészni a kirabolt irodákba... mindenesetre fel fogom tenni az összes letölthető beszerezhető KÉPI anyagot erről a gaztettről Picsa Rózsika címmel, ha lesz. remélem linkelsz te is nekem a segedelmemre képianyagokat.

kikoránkel 2013.02.02. 10:04:04

@magyar-magyar szótár:
Egyrészt ez a Klux-Klebelsberg-Klan is elismerte, hogy elvittek cuccokat, másrészt, annak tükrében, ahogy te éveken át dokumentáltad a fletóbajnaikurvaannya százmilliárdos! országkirablását, igazán méltányos elvárás a részedről a "KÉPI" anyag.
Vastagbőr, az van!

magyar-magyar szótár 2013.02.03. 07:08:53

@kikoránkel: Arról a képianyagok közhelyesen és unásig ismertek, nem t
titkosak.
Teljesen nyílitan kitárgyaltak.
Az Első nagy Vágás -ről, a Máté László féléről maga Vitányi bácsi számoltatott be a frakciója családilapjában.
A leisztingerizáció lényegéről maga leisztimnger számolt be részletesen és kétszer a Figyelő papírváltozatában, valamit szintén a Figyelőben , 2008. december, Mikulás heti szám, pompás összemosós, úgy adják Leisztinger szájának, hogy mindig az a "mocsok Csányi" pofája mkékül belé :D Csodálatos.

A Hahjdú BÉT sztori is olyan gazdag képi, mozgóképi cuccokban, pedig csak a jéghegy csúcsa, de a többi nagyjából ugyanaz, mint a nemlátható részek.

Hanem ami nagyon érdekes, most a vasútefelújításról nem találsz képi anyagot, két okból:
1. A FIDESZ teljesen balfasz "kommunikációja" nem ismerte föl, hogy nem ártott vpolna dokumentálni

2. A jóoldal lehet , hogy küldött a helyszínre riportereket, de azok meg milliárdos nagyságrendekben bazalthegyeket, újbazaltból kb gellérthegy nagyságban szétszortírozva, aztán a fehérkövek és ráűadásul a KÖZGÉP-et csak nehézkesen kisebb libaúsztatók és műtárgyacskáknál lehet fényképezni, mert egyébkémnt az osztrák Swietelkowsky ural mindent. (Naná, hiszen az ÖBB teherágazata alá

Ez megint az, amit Hannibal követelne tőlem, hogy mért nem azt mutogálom, aki amúgy is minden vízcsapból folyik. dógozik)

és még egy: Buffallobuillizációról van szó. A leisztingerizáció nem arról szól, hogy megkaparintok valamit mint valami vadkapitalista oszt elkezdem a magamjavára MŰKÖDTETNI sanyargatni és kizsákmányo9lni a dógozókat. A leisztibgerizáció nem ragad le ilyesmiben, ennél sokkal szeriózebb és könnyedebb. Csak a leggyorsabban és legkönnyebben vihetőket ragadja el és a többi ott rohad.
Namost ha lefényképezem neked azt a két tenyészkoca gazdaságot, amit Leisztinger a Pick Szalámi széjjebaszásakor lazán eladott és azóta ottrohad, te "látnál" azon valamit?

Én viszont szeretném látni Klux-Klebersberg-Klán által lefosztott irodát.

magyar-magyar szótár 2013.02.03. 08:52:38

@kikoránkel: Nem, hát igazad van. Meg kellett volna hagyni az iskolákat önkormányzati kézben, vagy 300 település csődben-csődszélén, több, mint ezer alulfinanszírozott, ott van a Legszegényebb faéu példája, milyen dojó az önkormányzat kezében hagyni az iskolát. Annyira megrendülök, amikoer egy ilyen műcvelt és kifinomult ember, mint te, felvilágosít engem... szinte a damaszkuszi út porából ragadott föl engemet a te fényes elméd és üde hívószavad és most már én is beállok a sorba és küzdeni fogok a dúló Klux-Klebersberg-klán ellen. Pl már kinyomoztam, hogy kik azok a tankerületi vezetők, akikről eddig nem sikerült a jóoldali újságírásnak kiderítenie, kifija borjai, alapos volt a gyanú, hogy szakmailag inkompetensek és nem is szagoltak soha iskolát. Úgyhogy én bizony kinyomoztam, hogy a gaz kluxosok iskolaigazgatók. És mivel Hoffmann Rózsa is iskolaigazgató volt, tehát ez bizonyítja szakmai inkompetenciájukat.

kikoránkel 2013.02.03. 09:07:13

@magyar-magyar szótár:
Nna, Bodóné, akkor most viszik a zsákmányt vagy nem? A mellébeszélést majd a Gazdakörben aggyad elő! :)

magyar-magyar szótár 2013.02.03. 09:38:07

@kikoránkel: Milyen Bodóné... Most nem hülyéskedünk. Hol a tanítás? Tanítsál légyszives. Pl egy csőd felé csak tántorgó településen a polgármester mekkora ívben szarik az önkormányzatiságra, a képviselőtestületre, a jygyzőJÉRE aki ha nem neki fütyöl, akkor hova kűdi: És ebben az üde hangulatban egyszercsak beGYÖN az iskolaigazgató a pógármester[nő]höz... Tessék, folytasd a jelenetet.

Meg mutasd már föl, hogy mit markol fel>. ezt hányszor elmondtam már, a Dr Antall féle balfaszkormány óta mindegyik a Székesfővárossal meg a pógármesterével baszna ki é.s feszt a nembudapestiek szívják meg. Az aéuéfinanszírozott és feladatokkal agyonpakolt önkormányzatoktól mit visz? olyan ábrándozó lennél, mint a reformkormány alatt egyes minisztériumok struktúratöltelékei, akik a településektől követelték a 40 milliónál értékesebb ingatlanok jegyzékét? Mert az ő fejükből kinézve, ameddig elláttak, csak 40 milliónál értékesebb ingatlanoikat láttak
A te kétségtelenül okos fejedből ha kinézel, akkor csakis hűdenagy önkormányzati vagyonrészeket meg elemeket látsz oszt azt hiszed, hogy azzal a tejjelvajjalmézzel folyik egybe az összestöbbi Kánaán is, mi? Azt már megszoktam az indexes gecóktól, hogy ilyen magaripáter meg ághassai stílusban néznek hülyének ... de te is ennyire nézel le? Hogy én azért, mert TE OTT amnnyiminden hűdenagy vagyonielemet látsz.. már mindjárt be is nyalom azt, amit te is megettél a hűdenagy felmarkolásról. A parteigauleiterek többségének felkopik az álla attól a felmarkolástól, amiről vérzsírtolulásos agyieseményeitek közepette vizionáltok!. Attól legyen a te bajszod vajas!

kikoránkel 2013.02.03. 12:00:15

Bodóné, agyvértolulásod oka az volt, hogy viszi-e a Klán a rablott holmit. Saját bevallásuk szerint is viszi, bár ezt ők önkéntes felajánlásnak tartják.(vö. davaj csaszi)LoL

magyar-magyar szótár 2013.02.04. 03:09:32

@kikoránkel: A rablott holmi értéke? És ejnye, ez a davaj csaszü, ez megint egy kb gummicsizmás torgyánista tahó nyócosztályos büdösparaszthoz stimmoló demagógia. Az orosz katonának nagyon meg kellett gondolnia, hogy miket cepel magával zsákmányként, tehát egy-egy óra, értékét maipénzbe átszámítani lehetetlen, de kb mégis.. olyan 200-300ezres órákról volt szó.
namost van itt mondjuk .. vegyünk 3000 iskolát, nemtudjuk mennyi eset fénymásolópapírral, akkor van az a hány? Egy? -iskola, ahol az önkormányzat közhasznúakkal takaríttatta az isklát és a közhasznú irányító úgy gondolta, hogy aznap elirányítja a takarítókat és az igazgató csak reggel nyolc után tudta megbeszélni ezt a gondját, mindenesetre Ilonka bácsi meg Sanyi néni már felrázták a sajtó éberségét, a végkifejletet itt se ismerjük, mindenesetre ezt is Rózsika baszta el, ugye mért nem gondoltak az ilyesmirte is, hogy mi van akkor, ha nem azb iskola fizetésilistáján van a takarító személyzet,

és van ez a nyíregyházi eset... felszorozzam tíz esetnek a 3000-ből?

A másik része, ne haragudj, ha te paraszt demagógiával operálsz, biztos nem koitusznak értelmezed, ne bazd már meg, a felmarkolt önkormányzati vagyonelemek egy része olyan, hogy az ingatlanértéknél többet kéne költeni felújításra,. Pl a Jókormányzás évei alatt szépencsendben állami utakat (útszakaszokat) passzoltak le önkormányzatok nyakába INGYEN XYWCQ hrsz számon 10234 négyzetméter ingatlan, aminek a heklyiértéke 400ezer Ft de valójában egy főútvonal-szakasz, amire 50 milliót kéne rákölteni.

magyar-magyar szótár 2013.02.04. 03:12:02

@kikoránkel: Már eleve az agyvérzsírtolulástól lehet elvakult annyira az ember, hogy fajgyűlölő-fasisztoid-apartheid-es alakulatot összerendeljen közoktatási kááoszbrigáddal, mert ez annyira jólesik a májának is.
Én agyvérzsírszegény vagyok -főled hozzád képest, őrjöngéseben te nem látod a lényeget... rá se mersz pillantani és tömegembernek szánt ócska kis uszításokat nyalsz be -és még büszkén.

kikoránkel 2013.02.04. 12:48:52

@magyar-magyar szótár:
Csak a szokásos fidesz-stílusú halandzsát tolod. Előszőr letagadtad, hogy viszik a motyót, most meg már az értékkel jössz.
És nem is volt taggyűlés! :)

magyar-magyar szótár 2013.02.05. 05:19:01

@kikoránkel: De ügyes vagy. kettőt msol egybe.
1. a nyíregyházi fosztogatás.
2. Te tódítasz affelé, hogy ebből rendszer lesz és az ökormányzatok államosítása azt jelenti, hogy a FIDESZ oberkommandó gauleiterei (nácik, ugye, ügyes kontextuális sugallmány) fognak javakhoz jutni az Állami ellopásból.

Aztán egy ügyes rethorikai bakugrással a kettőt összefogod és úgy mutatod, mintha én menekülnélk az egyikből a másik hivatkozásba.

Elhiszem, ahhoz lehetsz szokva, hogy viszonylag könnyedén lehetsz okosabb a környezetednél, meg ugye engem már minden jóoldali barátom útál itt, oszt úgyse annak járnak utána, hogy a vágásod talál e, hanem hogy defasza az íve, jól bevitted a mocsoknak (nekem)

magyar-magyar szótár 2013.02.05. 05:25:12

@kikoránkel: Nagyon-nagyon sokminden rosszat össze lehet írkálni a FIDESZ-ről, de a nácialakulatra utalásokat és hasonlókat meg kéne hagyni akkorra, amikorra tényleg AZOK jönnek, ezt mióta ugatom már, a koránfarkastkiáltást, ez százéves dumám. Már nálunk büdös gumicsizmás félfasiszták bumfordiaskodásain magyarhaidereztek. Így aztán, amikor jön egy fess, divatos, metroszexuális kinézetű, üdén és Kazinczy-díjra érdemesen szépenbeszélő magyarhaider, elfogynak a szavak és senki nem figyel, annyi volt már a túlzásbaesés, miért? Napi piszlicsáréságokon. Összedől egy laktanyában mémelt "ipari park"-ban egy őrtorony és : főcím: 9/11 a pusztaszennykúti ipariparkban! Igen ám, de egyszer csak az egykori hőközpont kéménye dől össze...akkor... arra mi szó jut majd...
süti beállítások módosítása