ároktisztítás 1938.

Közmunka1938ÁroktisztításPetanovics.jpgforrás: www.fortepan.hu

"Közmunka" 2012-ben. Alibi, tessék-lássék kolbászolás [->ténfergés], szűz fehér szerszámnyelek, seprűvel gereblye helyett, lapáttal seprű helyett... haladatlanság, a fotós, a riporter kedvéért úgy tenni,mintha. A foglalkoztatási statisztikák kozmetikázására.., "vigyázzá höeaa!! , gyün a baógárrmester, a kurvannyát!"

kép forrása: haon-pont-hu

közmunka2012HAONPONTHU.jpg

http://www.opalyi.hu/images/20070301_154247.jpg www-pont-opalyi-pont-hu

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr975000892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marie-Antoinette 2013.01.06. 09:56:21

... foglalkoztatási statisztikák kozmetikázására.., ...
Micsoda? jól értem, hogy te KRITIKAI hangon szólsz a fennálló rendszer ellen?
hát van, ami mégsem olyan fényes és kerek?
Kozmetikáznak a fijjug? enyje:D

2013.01.06. 14:24:17

Közmunka. A kormnány legnaogybb hülyeségeinek egyike.

magyar-magyar szótár 2013.01.07. 03:29:54

@nagyjoco: A legnagyobb hülyeségeik egyike? Hiszen akkor ez egy tök átlagos kormány!

2013.01.07. 07:51:07

@magyar-magyar szótár: Tévedsz. Ez egy jó kormány, legalábis közgazdasági értelemben. Az, amit a költségvetési hiánnyal csináltak (gyakorlatilag eltüntették), nos olyan az elmúltízévben nem volt. Persze lehet itt támadni őket, de a számok azok kemény dolgok, és eszerint eredményesek.

Frick László Emlékzenekar 2013.01.08. 03:00:28

@nagyjoco: Nem tudom, beugrik-e a képből, hogy a sínretett kishajón a tökmindegymilyen kormánynak mi a funkciója :D

Frick László Emlékzenekar 2013.01.08. 03:03:12

@nagyjoco: Emlékszel az óvodai hasonlatra? A picsa óvónéniket az árokzsírjuknak a mutatóujjukkal való le-föl tologatásában, az épépen szabadnapos óvónéni altesti életének taglalása közepette kb az érdekli, hogy a gyerekekről ne halljon,különösen pedig ne a III-ad-IV-ed osztályú kölkökről. Valószínű, ez vezethette őket [a Zeju vezetését...] abban, hogy rábeszélték ezeket a barmokat, kussoljanak a csődről, ami a debrecenyi baógármesterr kivételével sikerült is...

Frick László Emlékzenekar 2013.01.08. 03:09:21

@nagyjoco: Azzal hogy föl lehetne baszni az én kedves és bááááboci oktondipocok barátaimnak is az idegét meg az összes jóoldaliét, ha egy Róna bácsi szerű sunyi professzor pároldalas népszerűen is olvasható dolgozatban fölvázolná a Magyar Monetáris Iskola tablóját, természetesen három gazdag bekezdést áldozva a politikához teljesen inkomopetens (= imbecillis) Bokros Lajosra. namost ha megnézzük, hogy Bokrost kik nyírták ki a magyar politikaitablóról és miért, akkor rögtön egészen világosan kiderül, kiknek és mi-micsoda itt az érdeke és miért. Én egy láébjegyzetet azért betoldanék, hogyan asszisztált a magyar jóoldali sajtómunkásság Bokros kinyírásához...)Ráadásul ugye az lenne a jóoldaliak számára a végképp felfoghatatlan, hogy a Magyar Iskolában... kik állnának egymás mellett a tablón, ugye Drazsé is... (Drazsé, ahogy 2 fityiungért eladta magát a spekulalistáknak...) IOlyan pornográf jelenetek, mint a Járaira Bokros színlegi leléptetése után egy hónapot várakozó Gyulla bácsi.
süti beállítások módosítása