A hal uszonyából vagy farkából sose lesz fej. bare_naked_fish.jpg

Attól büdös a társadalmi FEJ mert a társadalmi büdöslábból, meg a belsőségekből, mert a kopoltyútól lesz az. Megint egy tapodtatot nem jutottunk előre, mert mióta ugatom, ott van Hamvas dolgozata a Direkt morál és rossz lelkiismeret.Amíg a társadalom uszonya a társadalomuszonya és a farka a farka, ésígytovább, az oldalvonala az oldalvonala, addig a feje büdös, de mihelyst a társadalom egy eleme fölkerül A Fej-be, azonnyomban minden másegyébrésze lesz büdös a halnak, csak a feje nem, sőt A Fej termeli a GDP 40%-át és azért élősködhet az ország testén, mert megérdemli ill A Test [az országé] meg se érdemel ilyen fasza Fej-et.

BudapestTecsodás!.jpg

Amíg uszony az uszony és pikkely a pikkely és ikra az ikra és pukkantó a merülést-emelkedést segítő szerv [népszerű neve] addig a szerv direkt morál állapotában van, de mihelyst fej lesz, elfelejti korábbi szervesülését. A buszsofőr effektus. Ha másfél foggal , piálástól rothadó májjal (és ez a haldokló szerv ugye ráadásul rothadás-szagot áraszt is a buszban!) és sofőrhassal kopaszon hátul ülök, undorító vagyok a nőiutas szegmensnek, de ha én vezetem a buszt, ott rúdtáncolnak nekem és egyébként már posztklimakteriálisan szikkatag  erkölcsös háziasszonyok térdelnek négykézlábbal a hátsó négyesülésen kiálláskor és a lucskos puncijukról húzzák el a bugyijuk csurom nyergét, hogy a buszsofőr megtocskolhassa őket... a buszsofőr effektus*hoz nők is kellenek. A társadalmi-fej bűzléséhez az egész társadalom-hal természete is...

*a Clinton-Lewinsky jelenség

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr884990035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marie-Antoinette 2013.01.01. 09:42:50

Neked is boldog új évet Dudi:)
A FŐvárosi női olvasószegmens nevében!

Fehér Folt 2013.01.01. 13:20:31

Már az első mondat értelmetlen, nem is olvastam tovább. Hamisítatlan szub-indexvéleménycikk színvonalú írás lehet, méltó arra, hogy a már az ízléstelen, de legalább írni tudó szilyt is kirúgó, elfideszesedett index stréberei címlapra fossák úgy fél órára.

magyar-magyar szótár 2013.01.01. 17:38:41

@anyádnak Én tolom: Abból, hogy az ön tudomása szerint az index elfideszesedett, arra következtetek uram, Önnek az értelmező olvasással súlyos problémái lehetnek. Azt hiszem, sohasem lehet késő az olvasási képességek fejlesztésére, szerintem ne Szily művészúr drogozással stimulált frenetizmusával birkózzon, ott vannak az alsótagozatos minimum követelményszintekre fölzárkóztató örökbecsű könyvek, mint pl a Gőgös Gúnár Gedeon és a Mosó Masa mosodája meg , a blogok közül pedig az Amerikai fiú-t, a Kettős Mércé-t és a Tagok vagyunk címűt ajánlanám, persze ezeknek se essen neki bolon'bornyaúú módjára, először olvastasson föl belőle az anyukájával, aki szegény, ha sejtette volna az Ön nemzése idején, hogy az a fasz édesapja milyen ostoba, még trollnak se eredeti szelleminyomoronc kölköt tol neki, hát azt hiszem, szivesebben szopta volna le és hát mitnemondjak, a vitaminháztartása meg a bélflórája tekintetében jobban is járt volna, mint az Ön teleszart pelenkáinak a csereberélésével.

magyar-magyar szótár 2013.01.01. 17:39:26

@Marie-Antoinette: Te basztál így ki velem, hogy kiajánlottál? Bujjék neked is :D

Fehér Folt 2013.01.01. 18:11:53

@magyar-magyar szótár: nyilván azért írtad ezt a helyesírási és nyelvhelyességi hibákkal teli modoros kommentet nekem, hogy valami szellemes oltással reagáljak, és tanulhass tőlem. De még ha gyöngyöt vetnék is egy olyan bélférges disznó elé, mint te, azt csak úgy tenném, ha szépen, őszintén megkér, hogy lássam el hasznos tudásom egy értékes töredékével. Az ilyen kis tehetségtelen, törtető, haszonleső szellemi törpék, mint te, erre képtelenek, ezért hülyék is maradnak.

magyar-magyar szótár 2013.01.01. 18:44:24

@anyádnak Én tolom: Javasolhatnám ugyan, hogy olvassa el uram az értelmező szótárban a modoros szó fejtését, de botorság lenne azt feltételeznem, hogy megértené. Az Ön műveltsége kb a Brendel Mátyásénak felel meg, az érvelési technikájából következtetek erre, elkezd "gorombaságokat" durrogtatni, ez olyan, mintha dugóspuskával lőne vaddisznóra. Namost ezt a dugóspuska-jellegű üres puffogtatást tanuljam meg magától? - a '60-as évek végén voltam óvodás lent az alföldi nagy pusztaságban, tahófalván, az utolsó türheő kunparaszt téeszelnökivadéknak a nagycsoportban különb riposztérzéke vaót, mint Önnek. És még az ilyen börheők végső re-riposztja is az volt az enyémre, hogy be akarta verni a pofámat és futhattam, mert ugye a szavai elfogytak... Kurta lábaim ellenére elég jó hosszútávfutó lettem húszéves koromra... Én elhiszem Önnek, hogy A Kezdetek [internetto] óta Ön a fórumzósbetegségben szenvedő, az Önhöz hasonlóan fércművelt trollok réme volt ... időszámításunk [2005.] előtt ezek a Brendel-típusú szócsaták, amik a "te vagy az agyalágyult kocsmatöltelék" "nem, te vagy az" baszmegbaaszmeg!-ba fulladnak.
Uram, ne durrogtasson, TALÁLJON! ne mondja a szájával, hogy puf-puff, meghaltál, hanem MUTASSA hol talált, hol ÜL az ütés... Fingja sincsebn Önnek pl erről a blogról, itt vagy hússzor vpolt arra példa, hogy ha elbasztam, az egész bejegyzést egy szóra levettem... vagy kijavítottam a hibát... vagy betoldottam a jobb megoldást... a jó kommentet fölmetszettem a főszövegbe ésígytovább. TALÁLJON drágám! Üljön az a találat és süllyedek, ígérem!

Utóirat.: Az is eszembe jutott, hogy a modorosságról való fogalmát az Örökös Aranymellény -díjjal ékes Dr Modor Tibor Dr-tól tanulhatta el, azért zavaros. Ugye az a Modor Tibi féle modorosságpécézés lényege, hogy más farmermellényén az aranyszőrű barika kunkori pinaszőrét pécézi, de a maga színarany farmermellényétől meg nem vakul...

Marie-Antoinette 2013.01.01. 19:14:59

@magyar-magyar szótár: nem én voltam. Pár hete egyszer próbáltalak, de akkor nem működött, és azóta nem próbáltam. Szóval, nem elvi, hanem technikai okok miatt nem próbáltalak kiajánlani.
Amúgy meg klassz a bácsik közötti iszapbirkózás:)))
A képhez: valamilyen rendezvény utáni takarítást lehet rajta látni. Amikor már összeszedték a konténerhez a szemetet, de még nem dobták be. Persze, ki lehet bökni ezt a képet is, de ha messzebb elnézel, tiszta a környék, és láthatóan itt meg kupacot képeztek, és a konténerek is oda vannak már készítve. Kit akarsz átverni egy ilyen gyenge vizuális trükkel? Magadat vagy az olvasókat? Ejnye:D

Fehér Folt 2013.01.01. 19:48:40

@magyar-magyar szótár: "itt vagy hússzor vpolt arra példa, hogy ha elbasztam, az egész bejegyzést egy szóra levettem..."

Ha lenne egy csöpp önkritikád, akkor ezt az egész fogszabályzós blogot törölnéd, mert élvezhetetlen, nagy luftokat rúgó, nárcisztikus, fárasztó hígfos úgy, ahogy van. Lehet a kommentelőket dolgoztatni, hogy keressék ki neked az ordító értelmetlenségeket, és majd te nagyon demokratikusan kijavítod az egy posztra jutó hatszázötven faszságból azt, amire valami jámbor hozzászólónak volt türelme felhívni a figyelmedet, de ennél bölcsebb lenne egyszerűen nem írni.

magyar-magyar szótár 2013.01.02. 03:53:23

@anyádnak Én tolom: Ja, így már értem:
anyádnak Én tolom

Üzenetküldés
Aktivitás
Adatlap

Adatlap

anyádnak Én tolom 0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2012.12.24. óta tag.
anyádnak Én tolom ezekben a blogokban publikált: [nulla]

És ezekután méginkább értem:

anyádnak Én tolom 2013.01.01 16:41:49
A boss elégett a tűzben, azonban a kacagását hallom, úgy tűnik, amit elpusztítottam, az csak egy gazdatest volt, és most továbbállt a lény. Nincs időm azonban gondolkodni, máris jön a level 2. Egy liftben materializálódok @I_Isti: háta mögött, a gyerek katonai egyenruhát visel, gépfegyver van nála. Mielőtt még észrevenne, eltöröm a nyakát és elkobzom a fegyverét. A lift megáll, katonai bázis szürke folyosójára lépek ki. Most indul csak az igazi harc!
anyádnak Én tolom 2013.01.01 17:10:18
Az @I_Isti: -től szerzett fegyvernek máris hasznát veszem, ementálisajtot csinálva a folyosón magányosan flangáló @laci0011: -ból.
anyádnak Én tolom 2013.01.01 18:16:20
@Névtelen betelefonáló: BUMM!
Kívül tágasabb Az év legjobb macskás képei 2013.01.01 06:59:00

Ha már Újév és macskajaj, akkor mi mással is kedveskedhetnénk (feltehetően kissé talán megviselt) olvasóinknak, mint 2012 legjobban sikerült macskás képeivel. Nem is szívesen szaporítjuk a szót, mert saját tapasztalatból tudjuk, hogy az év első napján az ember a.....

anyádnak Én tolom 2013.01.01 12:22:59
Pornó, bulvárpolitizálás, macskás képek. Remélem, ez lesz a színvonal egész évben a bloghu főoldalán.
anyádnak Én tolom 2013.01.01 13:11:33
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te a majmokat a szádra ne vedd, egérke, amikor az intelligenciád köztudottan egy földigilisztáé és egy csótányé között ingadozik, az általad elfogyasztott olcsó tudatmódosító szerek hintőportartalmának függvényében.
anyádnak Én tolom 2013.01.01 13:25:37
@Lesből Támadó Szárítókötél: bocsánat, hogy megfeledkeztem rólad és kompániádról.
Határátkelő Távolról a probléma is jobban látszik 2013.01.01 06:53:00

Mindenekelőtt mindenkinek boldog új évet, a világ bármely pontján olvassa is e sorokat! Ráadásul furcsa módon úgy jött ki a lépés, hogy a mai a blog történetének 500. posztja, úgyhogy tulajdonképpen dupla az ünnep – remélem, a következő 500 is olyan érdekes írás lesz.....

anyádnak Én tolom 2013.01.01 12:19:47
(Kamu)rokkant, gyönyörű szó, a zárójelek még jobban érzékeltetik a szubhumán, cinikus erkölcsi nihilizmust, amivel beteg embertársai felé fordul a bozgor - aki bozgor marad akkor is, ha a világ végére bujdokol bozgorsága elől.
Szólás Szabotázs Skandináv fertőbe lopják a magyart! 2012.12.29 14:16:39

Egyszer jó volna karácsony előtt szeretni a Jézust. Ha már arról van szó ugye, hogy megszületett. Egyszer jó volna, ha nem zúdulna már ránk folyton a pártpolitika, mely esküdt ellensége lett a nyugalomnak. Még karácsony előtt, december 23-án is. Hiába dobjuk el messzire.....

anyádnak Én tolom 2013.01.01 12:10:39
Orbán emberi minőségét illusztrálja, hogy nem mer odamenni a norvégokhoz és úgy pofázni, hanem a kényelmes, az adófizetők nyugdíjából lopott irodájában böfög az íróasztal mögül ez a nagyon kemény utcai harcos.
Gazdagisztán A legdrágább karácsonyfák 2012.12.24 06:58:00

Őszintén szólva az ember már a 20 ezer forintos nordmannok láttán is a szívéhez kapkod, pedig ez semmi ahhoz az öt karácsonyfához képest, amit ma bemutatunk, és melyek méltán pályáznak a világ legdrágább karácsonyfája címre. .....

anyádnak Én tolom 2012.12.27 15:40:28
@babo81: hát jó. Férjecskédnek egyébként mennyire jó a fizikuma? Farpofái jó izmosak? Aranyere nincs vagy ilyesmi, ugye?
anyádnak Én tolom 2012.12.27 19:32:29
@babo81: hülye homofób dzsentri, remélem a Gordon majd börtönbe csuk reakciózásért és elkap valami nagydarab leszbi odabent :DDD
anyádnak Én tolom 2012.12.28 02:36:28
@babo81: ja mert az előző hsz-edben még a melegekkel volt bajod. Minden mondatodban váltogatod a szerepedet, nagyon átlátszó kis troll vagy... Szerintem a plébános úr a faszával keresztelt meg, onnan vannak ezek a problémák. Porcelán jézuskát is nyomott fel a seggedbe?
Varánusz Radikális angyal a Jobbik karácsonyán 2012.12.26 03:41:42

A karácsonyfa sóhaja: Fenyőfa voltam. Rám aggattak mindent. Én ezt el sem bírtam. (Mezei Mária) Ez jutott eszembe mikor tegnap este jött a hír, hogy Rozgonyi Ernő a Jobbik karácsonyfája alá lófaszból font ostort rakott ajándéknak . Mennyire lehet berágva.....

anyádnak Én tolom 2012.12.27 05:33:48
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem fejtettem meg egyelőre pontosan, hogy miért az ánuszblogon kapom a leggyengébb, legtöketlenebb, legszellemtelenebb, leghumortalanabb, még szánalmasnak sem igazán nevezhető riposztokat, de valószínűleg köze lehet a blogposztokban megjelenő, painttel három perc alatt összefosott, sas-kabaré színvonalú "illusztrációkhoz."
anyádnak Én tolom 2012.12.27 05:52:03
@hacsaturján: én sem akarok beléd lépni, ne félj. Mondjuk az lehet, hogy megpiszkállak egy bottal. Egy nagy, kemény, rücskös, hegyes bottal. Tetszik, nyulacska?
anyádnak Én tolom 2012.12.27 07:41:46
@hacsaturján: "filozófikus" helyesen filozofikus. Ennyit rólad, te fostos netházmester. Tejfeles picsájú cseléd vagy, méltó a pofonra. De tudod mit? Meguntalak, mint anno a görgefogú anyádat, ezért megengedem, hogy tiéd legyen az utolsó szó. Természetesen azért a tahótlanítót aktiválom, nem fárasztom magam azzal, hogy meg is hallgassam szánalomra sem méltó "mondandódat."
Proszektúra Nemzeti Együttműködés Karácsonya 2012.12.24 14:53:46

Elképzelem, amint Bécsben, egy hangulatos kávéház ajtajában az arra járóknak Herr Viktor Orbán kínálgatja a pocakján lógó hercig kis fehér köténykéjében a Rákóczi túróst és a Kossuth-kiflit, mellette Farkas Flórián aranyzsinóros kékdolmányában és piros.....

anyádnak Én tolom 2012.12.26 08:56:36
@ColT: összeesküvés. A '90-es években 9/11-et készítettem elő a zsidóknak, most meg ezt nyomom.
anyádnak Én tolom 2012.12.26 08:58:18
Fittyfirity fing!!
anyádnak Én tolom 2012.12.27 03:29:47
@windex: ne félj hülyegyerek, kapsz majd a nadrágszíjjal rendesen, az alkesz nevelőfaterod helyett igazi következetes apád leszek. Természetesen ezt anyád szexuális élete sem fogja bánni. Odajöhetsz majd nyalni a tököm hegyét, miközben anyáddal akciózok. Talán a genitáliámról csöpögő izzadság igazi férfit érlel belőled a töketlen kis majomkölök helyett, ami most vagy.
comment:com Hajdú Pétert berendelte Orbán 2012.12.24 15:42:33

Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még.....

anyádnak Én tolom 2012.12.26 08:59:24
@The Great One: belőled meg a makkom hiányzik.
anyádnak Én tolom 2012.12.26 09:01:25
@The Great One: hát azt én nem tudom, mi fáj neked, nem ettél elég nyers lóhúst talán. Kommunista pedig továbbra is a repedtsarkú muttikád.
anyádnak Én tolom 2012.12.27 02:39:32
@The Great One: "hozza szolasaid" és "akar kibol" egybeírandók, a makkot meg összetévesztetted a tökkel. Szerintem menj vissza a káinfóra kommentelni, az a hozzád hasonló iskolázatlan, frusztrált aggszűz idiótáknak a helye, akik még a genitáliák (idegen eredetű szót írtsm le, hoppá, bocs) nevét sem ismerik. Kurva unalmas vagy bazmeg, te azt hiszed, hogy felidegesítesz, pedig tőled már tényleg csak elkeseredni tudok, hogy ilyen horpadtdejű böffenetek léteznek és lélegeznek. Te kis öngyűlölő

Szóval Ön a Nagy Jegesmedve Ölő, aki még soha nem húzta a bokáját az Északi Szélesség 58. foka fölé és a golyóspuskához annyit tud, hogy a szájával aszongya BUMM

2013.01.02. 11:35:34

Azt ki most a jelenlegi fej? Mert abban biztos vagyok, hogy nem a kormány és a szegínyelnyomottfidexek...

kikoránkel 2013.01.02. 12:03:18

@nagyjoco:

Gyurcsány. From here to eternity!

magyar-magyar szótár 2013.01.02. 13:03:18

@nagyjoco: Nem csak Magyarországon, de úgy nagyjából a világon is a nálam netokratív spekulalistáknak nevezett jópofa és többnyire boborjánok [bobo-k] az igazi fejek. Kitűnt ez már a 2008-as üzemanyagválság idején, amikor a termelők, a felhasználók és az elavulttőzsde háromszöge összeült és ott derült ki a számukra, hogy egyikük sem generálta a válságot, hanem a Negyedik Oldal...
Semnem kapitalisták ezek, semnem szocok vagy libek... tkp politikaioldalon kívüliek. Tőkét nem halmoznak, termelőeszközt csak buffallobillizálnak, azaz ők nem zsákmányolnak ki semmit... a hagyományos közgazdaságtani fogalmakkal le se írhatóak, a sima kapitalista logikának ellentmondanak... a hagyományoskapitalista az tőkét halmoz meg fiaztat, bőrt lenyúz emberről, stb... ők nem... tőlük nemhogy a dógozüótömegek, de nagyjából, a javán kívül maga a termelőeszköz is ott rohadhat, sőt a tőkéből is, ha nehezebben mozdítható elemei vannak. Kimeesik a javát, a többi ottrohaggyon. Fizikaikiterjedésű vállalatra esetleg olyan elmaradott körülmények között, mint a magyar iszonyok, könyveléstechnikai okokból van szükségük, ilyen Zseniális Feri számára a MOTIM... de elvi kérés, hogy ilyesmihez ingyen (potyán) jutnak hozzá és egy cirokseprűt nem invesztálnak bele.

Egy éve állítólag már vergődnek rajtuk az elavulttőzsdéken, hogy lehetne a kötésgenerátorokat (motorokat) kiiktatni... mert ugye a tőzsdei alapelvek a szinestelevíziózás hőskorában, az analóg telefonrendszerek alkonyán frissültek... amikor jóformán percenként se lehetett annyit kötni, mint ma egytized mp alatt...

magyar-magyar szótár 2013.01.02. 13:04:20

@nagyjoco: Nem csak Magyarországon, de úgy nagyjából a világon is a nálam netokratív spekulalistáknak nevezett jópofa és többnyire boborjánok [bobo-k] az igazi fejek. Kitűnt ez már a 2008-as üzemanyagválság idején, amikor a termelők, a felhasználók és az elavulttőzsde háromszöge összeült és ott derült ki a számukra, hogy egyikük sem generálta a válságot, hanem a Negyedik Oldal...
Semnem kapitalisták ezek, semnem szocok vagy libek... tkp politikaioldalon kívüliek. Tőkét nem halmoznak, termelőeszközt csak buffallobillizálnak, azaz ők nem zsákmányolnak ki semmit... a hagyományos közgazdaságtani fogalmakkal le se írhatóak, a sima kapitalista logikának ellentmondanak... a hagyományoskapitalista az tőkét halmoz meg fiaztat, bőrt lenyúz emberről, stb... ők nem... tőlük nemhogy a dógozüótömegek, de nagyjából, a javán kívül maga a termelőeszköz is ott rohadhat, sőt a tőkéből is, ha nehezebben mozdítható elemei vannak. Kimeesik a javát, a többi ottrohaggyon. Fizikaikiterjedésű vállalatra esetleg olyan elmaradott körülmények között, mint a magyar iszonyok, könyveléstechnikai okokból van szükségük, ilyen Zseniális Feri számára a MOTIM... de elvi kérés, hogy ilyesmihez ingyen (potyán) jutnak hozzá és egy cirokseprűt nem invesztálnak bele.

Egy éve állítólag már vergődnek rajtuk az elavulttőzsdéken, hogy lehetne a kötésgenerátorokat (motorokat) kiiktatni... mert ugye a tőzsdei alapelvek a szinestelevíziózás hőskorában, az analóg telefonrendszerek alkonyán frissültek... amikor jóformán percenként se lehetett annyit kötni, mint ma egytized mp alatt...

magyar-magyar szótár 2013.01.02. 13:06:23

@kikoránkel: Gordon (Aki tkp Feri embere, de ez azt hiszem , számodra túl bonyolult, pedig kb 40-50 éves szakállas trükk, amivel részvénytársaságok menedzsmentje szokta beszopatni a főrészvényeseket)

magyar-magyar szótár 2013.01.02. 13:08:21

@kikoránkel: Az a politikai csiki-csuki, amivel széjjebaszták az LMP-t egy, a malomjátéknál sokkal bonyolultabb sportban, a sakkban a susztermatt gúnynéven ismert.

Marie-Antoinette 2013.01.02. 14:23:01

@magyar-magyar szótár: nem válaszoltál pompás kis felvetésemre a képpel kapcsolatban. Vagy ha valaki nem troll, akkor már le sincs szarva? :D
Most akkor mégis valódi párt volt az LMP?

2013.01.02. 15:16:34

@magyar-magyar szótár: Majd felállítanak munkacsoportot rájuk a rezsicsökkentő munkacsoport mintájára. Há' nem igaz, hogy nincs a NER-ben egy igazmagyarvitéz, aki megküzd ezen gonosz fejek ellen.

magyar-magyar szótár 2013.01.02. 16:29:03

@Marie-Antoinette: ott hibáztam, hogy a kép forrását nem adtam meg. Egy városvédő-zöld csoport készítette a képet és ott is a szöveg, a szlöm lakossága szépen kibányászta és így szórta a szemetet a szelektív gyűjtők mellé. De egyáltalán nem szükséges ezt kutatni a A Városban, inkább az a művészet, hogy ne nézzen oda az ember. menő cég, a vezérigazgató a járdán parkol a főbejárat előtt , a túloldalt pedig muintha a Tamil Nadu mozgalom egyik búvóhelyét füstölte volna ki a srli lankai hadsereg, akkora szeméthányó>.. Ha én ennyire menő cég menő igazgatója lennék, beáldoznám egy adag szusi árát és összeszedetném az udvarosommal. De a Csodás Nejonfényes Budapest lakossága annyira megszokta már a szarban és mocsokbanlétet , hogy oda se vakkant. Másik kedvencem a Retek Klub székháza, aminek a tövében van dél-indiai méretű szeméthányó, a média alja-ganajjai, a szemetek ugye a szemétben... Vagy ugye amit a hozzátok legközelebbi Postáról írtam a postamestert nem zavarta júniusban az őszi avar a faltövén mindenütt a szeméttel... És az egy erősen polgári kerület postája, nem a rakoška balota-i...

magyar-magyar szótár 2013.01.02. 16:31:47

@Marie-Antoinette: ugyanez kékben:
4.bp.blogspot.com/_1I_cfck6DcU/SUfwckZg6cI/AAAAAAAADn0/m5SHE1cgKKo/s400/Blogra+szemet.jpg
Különben a fizetős szemétszállításhoz kapcsolódik ez, amióta fizetni kell a szemételhelyezésért , elszállításért... bizonyos háznál keletkező hulladékféléktől nagyon nehéz megszabadulni, azóta a budapesti sokkultúrák lerohadtak hozzánk is és ma már egy vidéki kisváros is úgy néz ki, mint Érd

magyar-magyar szótár 2013.01.02. 16:50:26

@nagyjoco: Ne baszd már meg! 10 éve annak, hogy Ron Werber a kiegyenlítés-és az utolsó pillanatban kis szegmens mozgósításával dönteni -módszerével legyőzte őket [ A Jó Pasi Miniszterelnök projekt] és azt se értették. Akkor hogy lennének képesek felfogni Werber & Co. mai ultramodern ötleteit. Olyan baromságokkal áltatják magukat, mint az a kibaszott 500ezer határontúli szavazat (muchachos!) vagy az, hogy ha áterölködik a kötelező regisztrációt, akkor majd nem lehet egy-egy választókerületben ad hoc flashmobizálni és azzal szereznek 30 ezer szavazatot [alighanem Budapest megnyerésében reménykednek...]. Amikor tökmindegy, hogy mennyi szavazatot szereznek, ... elég csak 50% közelébe szorítani őket, pláne pedig, amit leginkább kamelnának zseniálisék, egy Jobbikkal való koalázást ... azt nem tudják kibekkelni. Tök analfabéták a kommunikációhoz és nem értik meg, hogy ha útálja őket a az 1000 legmenőbb sajtómunkás és véleményformáló [persze nem elvből, hanem egzisztenciális okokból], meg azok, akikkel az EU parlament szocialista meg liberális frakciói cuki puszipacsi nyalifali (és szopi') barátságban vannak, akkor elmehetnek a vidéki gumicsimmás nagynénikéjükbe. Tkp ezért vidám a hangulat a jóoldalon, csak ezt nem kötik a grófnő meg a politikaianalfabéta pedagógus nénik orrára, hagy idegeskedjenek meg riogjanak meg hülyepicsázzák Rózsika nénit. A pedagógusok baszogatásával több szavazatot veszített a rosszokdal, mint az összes trükkjüket, ha négyzetre emelné Ózd A Csudák Csudája. Utálja már őket cigány ád cigánygyűlölő rasszista, postás, rendőr vasutas, piacikofa meg akit akarszm a fradi a dózsa, fű, fa és bokor, üllő és kalapács, ellenérdekű csoportok egyetlen közüös nevezője az orbán-gyűlölet, még a minimálbéren tengődök is okádják és akiknek a rezsijét csökkentette, csak mint büdöscigányról beszélnek róla. Úgy fogják megköszönni Orbánnak a rezsicsökkentést, mint Dr Antallnak köszönték meg az Antall-nyugdíjat az egymáésnak hamistanúzó htb-nénik, akik hálából az MSZP-re szavaztak :DDD. Már csak a politikához legbutább naív háziasszonyok tudnak a Fidesz Örökreberendezkedő Rémunalmától rettegni. ha megnézed a jóoldali politikusokat, azon erőlködnek, hogy röhögtükben ne szarják össze magukat és az az örömük, hogy széjjelbaszták az LMP-t csak hab a Magyarok Nagyboldogasszonya torkán...

2013.01.03. 09:50:55

@magyar-magyar szótár:
Az a baromi nagy 10%-os rezsicsökkentés a valóságban 3-4%. Ezt nagyjából azt jelenti, hogy az áramszámla egy kétlurkós háztartásban lesz olyan 300 petákkal kevesebb, szegínynyugdíjas néninél egy százassal. Gáz fűtőértékét meg szépen tovább rontják, azt meg is van oldva a probléma szolgáltató oldalról.

Szóval ha ezen akarták megvásárolni a plázák népét meg a büdösprolit, akkor szólni kellene nekik, hogy rossz az irány. Nem mintha ez sokat számítana, emberek milliói sohan em fognak szavazni olyanokra, mint a fidexek.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.01.03. 09:56:24

@magyar-magyar szótár:
nem
inkább
Teljesen szokványos és átlagos dudis csúsztatás

és búék, persze

on: nem értem a posztot

odáig fogom, sőt, hogy a legrosszabb pesti a frisspesti (sőt tkp csak a frisspesti a rosszpesti, mert a régipesti már nem úgy pesti stb)

de hogy ehhez hogy jön a Buszvezető meg a Nők ésatöbbi...

meg hogy mi is az értel... jelentése a Második mondatnak (nem szok grammarnáciskodni, de ez így "Attól büdös a társadalmi FEJ mert a társadalmi büdöslábból, meg a belsőségekből, mert a kopoltyútól lesz az." erősen kiszeltündés, és teljsen jogos a troll első büffje)

gyertek inkább cinkelni:
cink.hu/1159304

kikoránkel 2013.01.03. 11:45:46

@magyar-magyar szótár:
" Tök analfabéták a kommunikációhoz és nem értik meg, hogy ha útálja őket a az 1000 legmenőbb sajtómunkás és véleményformáló...", ez meg a te önáltatásod meg vakszemüveged, ha úgy teszel mintha nem létezne elcseszett gazdpol, zuhanó életszínvonal, kulturkampf, intézményesített korrupció stb, és pláne a permanens hazudozás. Ehhez nem kell ellenséges sajtómunkás, mindennap pofán vágnak valamivel!
Ez már régen nem kommunikációs kérdés, hanem a totális kormányzati inkompetencia reakciója.
Függetlenül mindettől, nincs mitől félned, ahogy most áll a dolog, a választás jól el lesz csalva.
B.U.É.K!

magyar-magyar szótár 2013.01.04. 02:21:15

@kikoránkel: Nem akarok ezen aggyozni ezen, hogy te meg ezt a "választás el lesz csalva!"-n cumizol. Tudod, ezzel a síklogikai analóg "gondolkodás"-sal, aminek te itt gyönyörű iskolapéldáját adod [az önállógondolkodásra képtelenség, tő-sajtóprop szajkózása] nap-mint-nap találkozom, bóletárrkörökben, akikkel a kínálatot derék sajtómunkásaink már másfélszer körbeszavaztatták az elmúlt 23 évben. Ők -veled ellentétben- iskolázatlanok és hát nem arról híresek, hogy öncsalás nélkül bármivel is szembenéznének. Egy példa a cigánykérdéshez való viszonyulások, ugyanazzal a szájukkal szidják a "pógármestert aki betelepítette a cigányokat a faluba/kisvárosba amivel azhtán rínak, hogy a gyerek, a lyény 38 éves l
és még nincsen onoka [tudom, hogy erről is Orbánék tehetnek :D ]

Te viszont, ha jól sejtem, diplomás vagy és életkorod ellenére még olvasni is tudsz, azaz elvileg alkalmas lennél önálló adatgyűjtésre és feldolgozásra, elvileg nem szorulnál rá arra, hogy a sajtó beszopasson. Pl ezzel a "választási csalás" hisztivel azért csummáztat a te jóoldalad, mert ha 2014-ig nem javulnának az európaiválság kilátásai, akkor Cukipofiéknak nemnagyon fog akarózni beleülni abba a szarba, amit ők kakiltak 2010-ig. Arról ne is beszéljünk, hogy Jópofi baszik miniszterelnök lenni, csak még ezt nem árulja el nektek... Ne baszd már, hogy minden csak 2010 óta zuhan meg romlik. 2006-2007. körül még nehézkes volt előguglizni cáfolatokat az akkori bróbboganda maszlagjaira, de most már kitűnően tallózhatóak a 2009... 2008-as évek.

És 1001-edjére is rá fogok mutatni a tényre: Ami van, annak a főoka a 2009-es előrehozott választások kibekkelése. Basszák most a demokráciát, de ez egy sorozat és a nyitóepizódban a jóoldal baszta a demokráciát, de nem ilyen kicsi és töketlen döfölésekkel, hanem deep throat az ánuszon kibukásig!

Szintén ism: Egy jóoldali sajtómunkás mondotta. "Ferinek tízszer többet engedünk meg, mint Viktornak" -ez demokratikus sajtó, bazdmeg? Ami MEGENGED vagy NEMENGED meg? ... akkor ez egy harmadikerő, ami demokratikus eszközökkel nem kezelhető!! Akkor ez nem sajtómunkás, hanem valami más... olyan politikacsináló ember, aki ráadásul felelősség nélkül lehet TÉNYEZŐ -ezt érted?

A lényeg nagyon tömören: Orbánéknak még egyszer nem lesz kétharmaduk és ha nem lesz, akkor pedig minden megy azon tervek szerint, amit erre Zseniális Ferenc teamje pompásan kidolgozott. Lehet, hogy a te selymes belecskéid háborognak majd, de Ferencéknek erre is szüksége van, hogy még ettől is esztelenebb legyél, mint amilyen a zsigeri gyűlöletedben már most vagy. Sírva fogol te még Ferenc lábainál ríni, hogy szopasson!

Nem akarod megérteni, hiába vagy nálam kb háromszor okosabb, hogy a politikában érzelmek nem dominálhatnak (ezt látod majd most, amikor az MSZP a pártot széjjelkúreló, partiba vágó, megszopató majd kirabló Ferenccel fog puszipacsizni... nem is tehet mást, mert különben Ferenc, akinek van pénze, elszipkázza az MSZP jobbjait magához...

Aki annyira buta a politikához mint te (erről nem tehetsz, a te nemzedékedet a sajtómunkásság szándékosan politikaibutának és naívnak nevelte) az nézze meg a Bagi & Nacsa (Showtime produkció :D ) szilveszteri műsorát. Tényleg ártatlan vagy a politikai butaságban, én a nemzedékedből diplomás politológusokat ismerek, akik ostobábbak a politikához, mint egy foxi-maxit végzett nyolcosztályos 77 éves nyájajuhász.

Akik beszopják ezt a választásicsalásos dumát, nem értik a lényeget. Igaz, hogy most Feri előkapta azt az alkotmánytervezetet, amit a fej-emberei úgy 2006-2007. körül dobtak össze neki, de nem igazán ezen múlik, hohy egyáltalán valódipolitikai erők valóban akarnak-e "váltani" 2014-ben. Ti kudarcként élnétek meg, ha a jóoldal nem aratna elsöprőgyőzelmet... ugye egyszerre és összesen két dolgot tudtok tekinteni és a mai játszmában a FIDESZ-re tudtok koncentrálni meg a Jóoldalra. Így nem jut a figyelmetekből a Jobbik-ra... márpedig a sajtómunkásság a folyamatos uszításával és gecuiségeivel nem ám csak olyan jót tesz, ami a számodra meg a jóoldali összefogás számára éddybabbu és ken'n barbie meg helókittyszínű, hanem bizony a bóletárrtömegek egy része nem olyan koönnyen bebutítható, mint te, nem felejtette el, hogy Ferenc megszopatta őket, Orbánt, mint cigányt útájják ... tehát mi mást is választanának a ráadásul a cigányság problémáitól fortyogó Lyukmagyarországban, mint a Jobbikot. s te.. vagy más politikai naíva összeszarjátok magatokat attól a gondolattól, amitől, mint ténytől Feriék beszarásig röhögik magukat. Te vagy a jóoldal alapvetően nem ismeritek a Jobbik természetét, ami úgy fog viselkedni hatalmipozícióban, mint egy romlott disznósajt a tűző kánikulai napon.. és a zsíros belső rohadmánytartalma osztán.. mindenkire freccsen, csak éppen majd Ferencékre nem. Még egy, amit felfogni képtelenek vagytok, Ferenc nemegyenlő Viktor. Ferencnek annyival is több az esze, mint Orbánnak, hogy ő már nem akar rivaldába állni [a 2007. szeptember 17-i provokációjára gondolok itt, a fejgépes Goebbels-paródia] de még Gordonka sem akar. Sőt, az Új Miniszterelnök projekt nemkarakteres "tanárember" alakú miniszterelnököt tervez... ez megint a "szakértői kormány" trükk, amivel egyszer már megszopatták az embereket [1994-ben]

Egyszerűen képtelen vagy felülemelkedni és elhidegdetten [-> svejci álompógár-szerűen] jól szórakozni ezen a játszmán. Nem szégyelled magad, hogy kb egy 57 éves gyári munkásnő politika-értési készségeivel hisztizel itt? -diplomás értelmiségi létedre?? Aki elvileg képes lenne önállóan a saját véleményét formálni?? :D

magyar-magyar szótár 2013.01.04. 02:25:04

@vészmadár (pica pica): Intelek, hogy Szily csak a nagyonújszülötteknek új. Egyszerű toxikológiai és addictológiai eset. Az ismének persze nem ez az utolsó bekezdése.

magyar-magyar szótár 2013.01.04. 02:28:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd: csudálkoztam volna, ha érted a buszsofőrös sémát (amíg nem FEJ a buszsofőr, addig rohadmányoslehelletű útálatos utas... tehát pl a gazdaságiélet egyes szereplői, hoa olyan öltönyös jópofi spekuláns akarná felypegve és visszafiogott stílusban megszopatni őket, mint Gordon, akkor kutyát uszítanak rá... nademár úgy, mint A Jövő És Összefogás Reménysége, úgy éddybabbu)

Persze "a mink járatunk sőffőrje faszagyerek, de a 207y járaté egy fogatlan kopasz alkoholista köcsögállat!"

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.01.04. 10:19:23

@magyar-magyar szótár:

"Ami van, annak a főoka a 2009-es előrehozott választások kibekkelése."

Nem, nem, nem

Akárhányszor is mondod ezt, nem lesz igazabb

Ami van, annak az egyetlen oka Orbán Viktor.

kikoránkel 2013.01.04. 11:40:30

@magyar-magyar szótár:
Csak a fixációidat ismételgeted, agyvérzsírtolulásig, de ezek nálam ingerküszöb alattiak. Egyetlen hiteles érved sincs amelett, hogy miért nem küldendő a halál faszára, egy egyre erősebben antidemokratikus, morális csődben lévő, gazdasági teljesítménynélküli Fidesz.
Amely Fidesznek egyetlen esélye az ellenzék impotenciája, de ebben persze nem bízik, tehát meghekkeli a választásokat.

kikoránkel 2013.01.04. 19:57:09

@Frick László Emlékzenekar:

Kopipészt:

Csak a fixációidat ismételgeted, agyvérzsírtolulásig, de ezek nálam ingerküszöb alattiak. Egyetlen hiteles érved sincs amelett, hogy miért nem küldendő a halál faszára, egy egyre erősebben antidemokratikus, morális csődben lévő, gazdasági teljesítménynélküli Fidesz.
Amely Fidesznek egyetlen esélye az ellenzék impotenciája, de ebben persze nem bízik, tehát meghekkeli a választásokat.

kikoránkel 2013.01.04. 20:01:33

@Frick László Emlékzenekar:

A Fidesz pont NEM az alkotmánybírákat akarta nyugdíjazni! :)
Valamint, a magyar alkotmánybíróság jóval az uniós döntés előtt elkaszálta ezt a törvényt!
Azóta is ilyen alkotmányosan törvénykeznek a fijjuk. lásd regisztráció!

2013.01.04. 21:59:58

Fideszes lettem, ha ez igaz..:
portfolio.hu/gazdasag/12_eve_nem_volt_ilyen_eltunt_a_deficit.177709.html

2013.01.04. 22:22:28

Regisztráció lefújva. Ez hogy érinti zseniálisferi terveit?

magyar-magyar szótár 2013.01.05. 02:16:43

@kikoránkel: Az nem számít, mit akart a FIDESZ, majd Cohn-Bendit bácsi tudja, mit akart. Ő maga mondta a maga szájával, hogy mit tud [a bátor alkotmánybírákról, akiket büntetésből nyugdíjazni akart a FIDESZ, ne felejtsd, hogy AKKOR az alkotmánybíróságról, mint fideszbérencekről hahogott a jóoldali sajtó... ) és ő így tudja máig is :D... szemléltetés volt arra, hogy az ónijós jóoldal mit-s hogyan tud meg ért.

A másik: ha fogjuk a médiatortát, valamint a reklámtortát. Aztán ezek szerint szortrozzok "Mind A Felsorakoztatott Érveket" - akkor, ha jólértem, azt kérnéd, hogy a 13897:2094 arányt erősítsem. Ezt sose értettem, amikor vitáztatok velem, a grófnő is, követelitek, hogy szajkózzam az agitprop lózungokat, amikkel a jóoldali sajtó cumiztat benneteket, miközben én a kormány... hát propagandának nevezni nem lehetne ezt, amit művelnek... szóval a kormányhablatyot sziveskedtem nem ismételgetni nektek... A vízcsapból is a te agyvérzsíri állapotodat dédelgető picsábakűűűűdési javallatok folynak. Én az ilyen értelmetlem, ámde egészségügyi alapú vitákban az opponens támasztékait szoktam használni, tehát Bajnai Gordont kell idézzem, ugyanis nem a FIDESZ picsábakűdése itt a kérdés, márminthogy neked jó legyen, a kis lelkednek. Legyen jó a kis lelkednek, de hogyan is tovább. Szintén Bajnait idézem: Úgy nem lehet, ahogy addig volt. Namost addig ÁLLÍTÓLAG ami volt, az liberális gazdaságpolitika volt, ezért állhat fönt MA az a helyzet is, hogy az ország azt is impoortálja, amit nem kéne,pl sertéshúst. Most érik be az a nagyszerű és nektek "liberális" cimkével becumiztatott "gazdaságpolitika" ami azt eredményezte, hogy Strandországba elkezdtek fürdőkádat importálni meg strandhomokot, mertugye ez "liberális gazdságpolitika" (Azért erre hivatkozom, mert most baszódik széjjel a magyar húsipar egy speciális marketingöngyilkosság kereteiben... ugyanis a kirívóan magas csapvíztartalmú ír, holland és dán sertéshúst a honos országok meg a zónijó se engedte forgalomba, ki tudja, mióta dekkoltak lefagyasztva... még állateledelnek se kellett, mert a disznóhús egészségtelen a kutyuffkáknak meg cicusokna) és ez egyetlen példa, folytathatnám az iskolaügyekkel, amik szintén most ugye a picsábakűűdést indokolják, holott egy szájjalliberális politikai érában alakultak s alapopzódtak...
Tehát Bajnaival együtt én is azt mondom, a kérdés a hogyan tovább.

Alkottam egy pompás képet a szemléltetésre (Nekem vannak fixációim, bazdmeg, amikor te szajkózol nekem agyatlan jóoldali agitprop blokkokat?? )
Tehát (figyelj te is @nagyjoco: ) Ferencék sínre tették a kishajót. Megyen tehát most a kishajó a síneken (zene LGT) és azt látjuk, hogy Orbán vitorlát bontott, mászkálnak az árbocon, beveszik a mittoménmi kötelet és kiengedik a frásztseérdekli kötelet, bármit is tesznek indifferens, hiszen a sinek határozzák meg azt, hogy merre megy a kishajó

Még neked jocó: Mintha azt kérdeznéd, hogy a Polgár Judit - Czakóné Julis nyanyó sakkmérkőzésen (A Bástya Nyugdíjas Sakk Kör rendezésében a ligetben a betonpadoknál) mennyiben érinti a játszma állását az, hogy Julis nyanyó a virsliujjaival tétova mozdulatot tett a bástyája irányába. Szerinted?

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2013.01.05. 08:28:50

@magyar-magyar szótár: Nem, a grófnő már rég nem vitázik veled, ha észrevetted. Egyrészt, mivel olyan vagy, mint lepukkadt klubban a DJ a 80-as évek végén, van 4 unalomig ismert lemezed, és azokat váltogatod. Neked nincsenek érveid, te egyszerűen személyeskedsz azokkal, akik nincsenek veled egy véleményen, ugyanazokkal a panelekkel, mint cumiztat, csummára bekaptátok, sat.
Másrészt pedig nem azonos szinten vitázol velünk – tehát nem veszed észre, hogy mi az ellenzékbe hol tagozódunk be, és úgy kezelsz minket, mintha mi (mármint az itt hozzászólók, és nem a bástya nyugdíjas sakkör, ez is érdekes, hogy ki nálad a TI) a viceházmester – photoshoppolt képecskékkel operáló, sasjózsihumorú vonalat képviselnénk ellenzéki szinten.
Továbbá azért sem vitázom, mert úgy gondolom, normális esetben mindenkinek meg lehet a saját véleménye a dolgok menetéről, és nem lehet – ahogy te szoktad mondani – minden 2D-s, tehát ami VOLT, az mind szar, ami most van, az meg a kánaán, ami meg mégsem kánaán, az elmúltnyolcév miatt. Tehát most minden intézkedéshez taaaaapsooooljunk, ahogy annak idején Barika mondta, mert az mind ésszerű, remek, pompás, kritizálni nem lehet, mert akkor jön, hogy agymosott, becumiztatott, sajátvéleménynélküli vagyok.
A te hetiválaszból meg hírtévéből szedett véleményed az persze tökre egyedi, és a békemeneten is csupa – csupa szuverén egyéniség lépdelt, ahol 3 millióan voltak, a diáktüntetésen meg nyolcan, de abból 3 nem is diák, csak elkisérte a barátcsajsziját, mert az megígérte neki, ha segít neki transzparenst csinálni, akkor tüntike után felmehet hozzá a koleszba.
És akkor még itt jön be az olyan sunyi seggfejek véleménye, na az a hogyishijják, aki pár hete kifejtette, hogy te MIATTAM nem cikkezel már, de amikor megírtad neki hozzászólásban, hogy szó sincs ilyesmiről, azóta kussol, de nem kér elnézést tőlem.
Ez egyébként jellemző a mostani kormánypárti szimpatizánsok sunyiságára. HOgy is hívták azt a pökhendi faszt, aki leoltott itt engem, aztán azóta csöndben van?

2013.01.05. 12:04:50

@magyar-magyar szótár: Bulis éveknek nézünk elébe. Kishajónk már sínen van, ez jó.

kikoránkel 2013.01.05. 13:25:29

@magyar-magyar szótár:
Oké, tegyük fel, hogy én tényleg olyan sötét barom vagyok amilyennek az eltűnt válaszaidban vagy huszonnyolcszor leírtál, továbbá, tegyük fel, hogy neked van igazad az előzményeket illetőleg, mégtovábbá próbáljuk elméleti síkon kezelve(politikatudományosan)értelmezni azt, hogy ha egy kormány az elődje által lefektetett sínekről(azokat észre sem véve!) képtelen letérni, folyamatosan rossz döntéseket hoz, ezekkel egyre mélyebb válságba döntve az országot, akkor mi a racionalitása ezt a kormányt nem elküldeni a kékeresbe?!

magyar-magyar szótár 2013.01.05. 17:45:04

@kikoránkel: El se induljunk.

Látod, itt a baj, a jellegzetes túlzásba eséssel. Nem sötét barom vagy -még Dópemant sem tartom sötét baromnak. Sötét barom... hm... Kínomban, hogy szavakat takarítsak meg... mert nagyonkevés szóval, egészen tömören kéne megfogni, ami van, mint pl a sínen a kishajó képpel is... ezért próbálkoztam a sakkal. Olyan vagy, mint az a nagyonokos ember, aki BUTA (tehát nem sötét barom, hanem BUTA) a sakkhoz és kibicként nem érti, hogy a neves sakkozóval szemben hogy a fenébe nyerhet teret a kontár. (Pl ilyen sakkozó vagyok én, épphogy a lépéseket ismerem...)Ism.: a gyönge sakkozó azt hiszi, hogy a lépéseit ő találja ki... holott a zseniális sakkozó szorítja azokba... Arra próbáltam rávilágítani, mi vezetett ide, ahol vagyunk és azt szeretném, ha legalább néhány ember ráébredne, hogy ez így, hogy "elkűdeni a kormányt a kékeresbe" jól hangzik... a májadnak. Vagy a zúzádnak. De a politika ÉSZjáték és kéne benne lennie, legalábbis demokráciában, felelősségnek. valamint turhával fikával illeti már jóformán mindenki a demokráciát, holott a legrosszabb demokrácia is (ím) jobb, mint a legüdébb Kádár-Reform-szocializmus.
Út vezetett ide... és erről az útról kéne letérni, nem pedig folytatni és megismételni a hibákat.

A demokrácia az nem focimeccs, miszerint ha a mink csapatunk csatárja tökön rúgja a másik csapat kapusát, akkor faszagyerek, de ha csak próbáljon meg a kurvannya becsúszó szerelést az ellenséges focista, akkor szemüveget a bírónak.

Ugye a legnagyobb bajod a kétharmad, "a sok hülye barom, aki ezeket beszavazta"... node hogy keletkezett a kétharmad. Hanni bácsi se akarja tudni az igazságot, a kétharmadnak semmi más oka nincsen, mint a demokrácia... hogy mondjam finoman... szájba kúrelása 2008/2009-ben, azaz az előrehozott választások kibekkelése. A képlet rohadtul egyszerű, hogy a te nyelveden is beszéljek kicsit. Ha a FIDESZ nem szerez 2009-ben az előrehozott választásokon 2/3-od, márpedig nem szerzett vóna, elmehettek volna a kurva anyjukba. Szajkózsának veszitek ezt @A Hannibal Lektűr-attitűd: bácsival, de azért ismételgetem, hátha végre felismeritek a demokrácia alap lényegét, sok-sok kis szájbabaszogatása a demokráciának, csupa vidám esemény, nagy MSZPŐ-s hahotázások a Parlamentben 2002-2010 között, a demokratikus intézményrendszernek mint bohóctráfának a félvállról vétele (és ennek indoklása a "refrmok"-kal maik nem is voltak!) vezetett ide.

és most amit ti követeltek, az FOLYTATÁS... ezt nem értitek meg, hogy azzal, hogy a vérbe kűditek a számotokra undorítóakat, még semmit se oldottaok meg.

Arra, hogy @Steinmann grófnő: képtelen egyszerre két dologra figyelni, tehát arra, hogy ennek a mai válásgunknak vannak külső okai, felállhat ide a régi SZDSZ Demszky Gábor miniszterelnökségével vezetett kormánya Kuncze bácsi köztársasági elnökségével és a teljes LMP-s kompániáűval minden minisztériumban, hogy a grófnő selymes kis beleinek jó legyen már végre, akkor se tudunk moccanni sem.

Egyszerűen olyan idegesen és gyűlölködve, ahogy ti tekintitek a dolgokat... ültök föl szimpla uszításoknak... szelektáljátok a híreteket a zsigeri állapototoknak megfelelően MŰVELNI (tehát csinálni) nem lehet a politikát... vagy sakkozni sem lehet, de még bokszolni sem, még cipőt bokszolni se.

Öszintén, testvérem. le mernél ülni egy kapcsolótábla elé s kedved szerint nyomkorászni az entereket?

Csak úgy lehet valamit megjavítani, ha a diagnózist felállítod. Még az autószerelés alapja is a diagnosztika, azaz a valódi hiba felkutatása.

Márpedig ma sehol nem olvashattok arról, mik a valódi és alapvető hibák -mert ugye a sajtómunkásság hogyne hazudozna, amikor bérence volt azoknak a jópofáknak, akik sínre tették a kishajót. Akik résztvettek a demokrácia szájbakúrelásában és még tapsikoltak is hozzá, azoktól elvárni, hogy most már azt csinálják, ami dolguk? Nézzétek meg a portfólió.hu -t elvileg gazdasági szakportál lenne, mit csinálnak? Napipolitikai uszítást.. bezzeg, amikor Bajnai bizonyítványát kellett magyarázni, akkor azt magyarázták, meg résztvettek a felszopásában.

Ennek az országnak az egyik alapvető baja, hogy senki nem a dolgát teszi.
De főleg ne a sajtómunkásság és ebben gyökerezik az ország demopkráciájának a lepukkadása, hogy a sajtómunkásságunk az elmúlt negfyedszázadban képtelen volt leszokni a politika CSINÁLÁSÁRÓL.. persze mindenkor volt hozzá szép és megfelelő indokuk, hogy mért nem a dolgukat teszik, miért CSINÁLJÁK a politikát és nem közvetítik.

A demokrácia nem a zsigeri vágyaitoknak a kielégítéséről szól.

Ráadásul úgy nyavajogtok, hogy a pőolitikához magához, mint tudományhoz, teljesen buták is vagytok... alapvető műveleteket nem ismertek föl. Már ezen ment az aggyozás 2006-ban is. Színén lekajáljátok a vetítőről a politikai kommunikációt mint politikai CSELEKMÉNY-t.

Az orrotok előtt basszák széjjel a számotokra cuki falatok a nektek kedves elempét és lesitek, mint a birkák, de én szajkózzam azokat a kommunikációs lózungokat, amik a víízcsapból is folynak és amikkel a zsigeri háborgásotokat tartják szinten. Az LMP egy egészen primitív, nem is sakk-béli, hanem malom játék csapdába szorult... de fogadjunk, hogy nem tudod végigelemzni!

Megpróbáltam azt is, hogy vigasztallak benneteket, döbbenjetek már rá, hogy ezek csak a matt különböző formáiból választhatnak.
Éshogy milyen hosszú a játszma? - a játszma addig fog tartani, amíg az európai válság... de ti képtelenek vagytok a világpolitikára is még figyelni... egy olyan országban, amin át lehet autózni egy műszakban egy tank üzemanyaggal. Addig fog tartani a "huzavona" amíg az európai válság.

Te kikoránkell, most komolyan bazmeg kűdd el a vérbe ezeket, legyen. Jó, és kit ültetsz a vezetésbe. Szerinted ki a fasz akar itt MOST vezetni, tán Bajnai?

Görögországban csak egy kis pöcs impotens szájjalcsinálós pártocska volt, akik befostak, amikor a nép beszavazta őket... de itt? Ha megnyomnád a gombokat, amik ezeket a vérbe... deoszt kiket a helyükbe? Olyan méretű az Államapparátus, hogy még a FIDESZ-nek se nincsen elég embere hozzá. És nehogy azt hidd, hogy a belgazdasági helyzet miatt nem akarózna most senkinek se sehogyansem, átvenni a kormányzást! Igazából az USA-Európa meccs állása is befolyásoló. Politikai szempontból lehet, nem is annyira rossz, hogy egy USÁ-ban.. (most itt nagyon durva kifejezéseket írok át, eufemizálok) lobbizó.. alig birok a kis fasszopó kifejezéssel, nesza a kurvanyád, te csúnyaszó![gyomosz]... Az Összefogás Embere... történelmi távlatból erre a tényre LE tekinteni...lehet biztatós is. Lehet, hogy az USA megint úgy zuhan el, hogy Európa alá kerül. Már az Arab Tavasz megmutatta, hogy az USÁ-nak semmi sem drága (még az Izraellel való kibaszás sem)ha menteni tudja valahogy magát...

kikoránkel 2013.01.06. 17:59:28

@magyar-magyar szótár:
Persze, hülyéskedhetünk, és még az is lehet, hogy Steiner áttör!
Vagy megnézheted a szótáradban a "racionális" definícióját.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.01.07. 16:07:08

@magyar-magyar szótár:

"Hanni bácsi se akarja tudni az igazságot, a kétharmadnak semmi más oka nincsen, mint a demokrácia..."

1.,
Megint, sokadszor, olyasmiket gondolsz nekem vélni - vélsz engem gondolni stb - amit, amiket én nem gondolok, nem vélek stb

így miről is vitázhatnánk?

2., amit viszont tényleg vélek, gondolok, arra nem reagálsz (na jó, néha annyit, hogy hülye vagyok politikailag)

-----------------------------------------

nem azért szavaztam az elempére mert szeretem őket, és nem azért nem fogok, ha nem fogok, mert kiszerettem belőlük

az emeszpét sem szeretem, a fideszt sem szeretem, stb de nem ezért nem szavazok rájuk

a jobbikot sem szeretem, de velük szemben van még a leginkább érzelmi reakcióm

------------------------------------------

Nem az a baj a mostani kormányal, hogy 2/3-uk van
Az baj, hogy visszaélnek vele
Az még nagyobb baj, hogy rosszul élnek vele
A legnagyobb baj viszont, hogy nincs kormány, nincs fidesz, nincs ellenzék, nincs semmi - csak Orbán Viktor van

kedvenc példánk a foci, hadd illusztráljam ezzel az attitűdüt (tehát nem a dolgot, mert nem az a lényeg, hanem az attitűd, az elsőőgenerációs pesti, elsőgenerációs értelmiségi, elsőgenerációs konzervatív, elsőgenerációs büdösszájú buszsofőr attitűd):

Neki, mint miniszterelnöknek nem hogy nem az lenne a dolga, hogy a személyes kedvencét ráerőlteti az országra, hanem épp hogy tartózkodnia kellene még a látszatától is annak, hogy maga felé hajlik a keze

ehhez képest ő nem hogy tartózkodna, hanem

Mesélhetnék megint a VALÓSÁGról - tudod, az az, amit oly szívesen ignorálsz azzal, hogy hülye megvezetett agymosott vagyok - hogy a szervilizmus, a bürokrácia, a gerinctelenség hogy gyűrűzik fentről egy re lejjebb - tudod, a hal, a feje meg a bűze - de már nem írok le neked valódi történeteket, valódi emberek valódi viselkedését stb, mert felesleges

leszarom, mit gondolsz a politikai akármimről, de egy konkrét minisztériumi háttérintézmény konkrét példáján látom - most már több, mint egy évtizede figyelhetem - a matolcsizmust - mindegy, ha fasz vagy, elég ha a főnök embere vagy - és az orbánizmust - mindegy, ha te vagy a szakértő, mindegy, mivel érvelsz szakmailag, én vagyok a főnök és az lesz amit mondok mert csak

tudom, szerinted ezt is zseniferi kavarja a háttréből - szerintem viszont te teljesen elvesztetted a (politikai) valóságérzékedet az elmúlt néhány évben

Frick László Emlékzenekar 2013.01.08. 02:52:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az nem úgy van, ahogy te azt gondolod. Azt majd a sajtómunkásság eldönti, hogy szabad-e egy szűkkörű baráti részvénytársaságnak -mindenkinek a maga 20, 50 ill 200 emberét hozván- kormányoznia az országot. Ha szabad, akkor ez a sajtó szépen mindent megmagyaráz (lásd a portfólio-pont-hu cikkeit 2008 végéről, 2009 elejéről és az indexet detto)

Az LMP osztán kurvára mást tudott megmutatni. valamint ahhoz mit szólsz,amit a jóoldalfi sajtó] most művel a cuki jajdemáspárttal.

Az a baj, hogy lózungokat mondasz fel és az is baj, hogy aztán, amikor ezek a lóungok KIDERÜLNEK akkor hipp & jinnye szépen nem beszélnek róla, mintugye a sajtószabadság témaköre is így járt.

A kétharmad semmi mással nem okolható, mint ami 2008-2009-ben történt és azért mutatok erre az időszakra folyamataosan, mert akkor is kb így és ennyire voltatok okosak, mint ma... pár fillér jelen-percpillanatnyi nyereségért a jadeokos jóoldali tömegemberek tapsikoltak olyannak, aminek aztán súlyosmilliárdnyi kára lett. Akkoriban még az ország főeszetokjainak is kb az volt az öröme, (pl Zokfalvi mesternek) hoghy wuudojó, nem úgy lett, ahogy az a fasz Sólyom akarta! oszt.. kurvára jólett... na ebbe dörgölöm azt a fennkölt ólyotokat, mert ez szépen példázza, mekkora az előrelátásotok és kb mit értetek a politikához. És nem okultok, mert most detto ugyanez történik, gőzötök sincsen kiknek az interpretációit szopjátok be "saját gonmdolatotok"-ként. Nem látod, amit beszélsz, hanem tömik a fejedbe. Nem hiszitek el, hogy még sokkal-sokkal rosszabb is lesz és azt sem hiszitek el, hogy a ti bamba, bááboci és oktondi jóakaratotokkal is kövezik azt az utat, ami a mégrosszabba vezet. Ezt szoktam megmutatni a Sólyom-baszogatásban, aminek ugye most nincs gazdája.

Ésvégül: Ráadásul ugye "sport"-ról van szó, ha a politikát, mint sakkot is tekintjük. De összesen egyet tehetnék jól: vagy én is azopkat az INTERPRETÁCIÓKAT fúűjom, amit a jóoldali sajtó szajkóz és amit te is állandóan mint saját gondolatodat szajkózod meg saját meglátásodként... mit látsz? Szépen példázza, ahogy benyaltad és még terjeszted is a Szily távozása körüli jellegzetes indexes hazudozást. Ez az egész hazudozás kör, amit az indexes fejek távozása körül benyaltok, pompásan modellezi, mit hogyan vagytok képesek benyalni... Mindez miért? - mert a zsigereitekkel gondolkodtok és nem az eszetekkel.

És még én vagyok ugye a csúnya, ugye @Steinmann grófnő: . Hogy merek. Mért nem azt fújom, amit ti. Mivel összesen ugye kettőig tudtok elszámolni (ezért szoktam gúnyolódni a jóoldal [a ti oldalatok] és a rosszoldal [a másikokok ugye... a vidékiparasztok], tehát ha nem azt fújom, amit ti, akkor át se gondoljátok, miket mondok, hanem áttoltok orbányista bérencnek.

Marie-Antoinette 2013.01.08. 06:16:44

@Frick László Emlékzenekar: ...A kétharmad semmi mással nem okolható, mint ami 2008-2009-ben történt és azért mutatok erre az időszakra folyamataosan, mert akkor is kb így és ennyire voltatok okosak, mint ma... pár fillér jelen-percpillanatnyi nyereségért a jadeokos jóoldali tömegemberek tapsikoltak ...

épp a napokban emlékeztettelek, hogy emlékszel-e, milyen cikk kapcsán ismerkedtünk meg már jónéhány évvel ezelőtt. Nem tudom miért, de pár hete teljesen be vagy gőzőlve - mondd, te tényleg nem emlékszel arra, hogy 2008-ban (de már előtte is pár évvel) volt egy (vagy több:D) blogom, ahol erős kritikai cikkeim voltak? A nemlétező tököm van tele azzal, hogy koncepciós pereket indítasz itt ellenem, ügyesen nem emlékezve arra, mi volt a véleményem 2008-ban, de már akár 2006-ban is. Tényleg nem ugrik be? Sajnos a blogterről a cikkek többsége elveszett, de néhány még bejön. Szerinted én jóoldali tömegember vagyok? Normális vagy? Mintha meg lennél kattanva egy ideje. Valóban arra sem emlékszel, miket írtam annak idején blogban? ez mind kitörlődött a fejedből?

Frick László Emlékzenekar 2013.01.08. 12:47:18

@Marie-Antoinette: NBenyalni az LMP-t az kb az a szint értelmiségiben, mint nyolcosztályosban Isaura felszabadítására pénzt felajánlani. De mondjuk az is, akinek cuki a cink.hu ...ö... eee.... nesze humor: cink.hu/1302715
cink.hu/1377955
cink.hu/1401385
cink.hu/1374182

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2013.01.08. 16:18:49

@Frick László Emlékzenekar:

" Szépen példázza, ahogy benyaltad és még terjeszted is a Szily távozása körüli jellegzetes indexes hazudozást."

???????

bocs, de te hülye vagy

belinkeltem egy posztot, majd egy másikat, majd a szily új munkahelyét - hogy informáljalak, kisszínes, érdekesség stb

semmit nem értékeltem, semmit nem véleményeztem, semmit nem állítottam a fentiekről

akkor mi a faszt szoptam be??????
(privátim egyébként már nyáron hallottam, hogy megy szily a gawkerhez, de mindegy, nem számít ez sem)

*******************************
"A kétharmad semmi mással nem okolható, mint ami 2008-2009-ben történt "

LESZAROM!

A KÉTHARMADDAL MÁR BÁRMI OKOLHATÓ????

Ez a lenne a lényeg, ás erről nem beszélsz soha
süti beállítások módosítása