Hát a gyerekasztalnál nem csak a matek magas még, ha az algebra is föladja a leckét. http://www.scene.hu/wp-content/uploads/2012/02/abakusz4.jpg

Máma a pornófilmsorozat 2. epizódját szerettem volna megírni, de az élet sokkal pornográfabb. Jó, akkor azt szerettem volna megmutatni, hogyan fojtanák a gyerekasztalnál  Orbánt a saját szarfegyvereivel a saját olyanszarába, amilyennk azt a szart állítólag pontosan, a Stefánia kisasszony provokatroll-blog mémelése szeretné ábrázolni... Ám ennél sokkal cukibbat talátam,  jógyerekek kitilitolizták az abakuszon, hogy az MSZP-vel együtt már győznének is a Nemzeti Szocialista Kádárista, de azért enyhén Hitlernyaló & Zsidózó Rózsikás Tajcsespráhét előrehelyezős ... - mit soroljak ide szépet, gyerekeknekvalót? ... "kormány"-t. Ráadásul tegnap a Zónijós Felnőtt Bácsik  kibasztak a magyar jóoldali jónéppel , de kicsit még a rosszoldali rossznéppel is , és dodonai-döntést hoztak, mindkétoldal azonnal a reményét fejezte ki. Az indexiánus jógyerekek az ország hátha mégis elesésében a kohézióspénzektől-ben reménykednek, a rosszoldal meg persze részben saját magát ünnepelte, FIDESZ-rosszoldal.  A Jobbik-os rosszabboldal meg a FIDESZ buktáját. Hogy a Retek Klub hogy értékelte, onnan tudtam meg, hogy a szokásos volt a hiradó és nem állt bele a kamerába rögtön az első szóhoz Tóni néni sírós szemekkel, hogy "Rossz lesz a családoknak, rossz a kisgyerekeseknek, mégrosszabb a nyugdíjasoknak" Na, modom, ha elhallgatják a brüsszeli döntést, akkor szarul esett nekik vagyis úgy látják kicsit mégis a FIDESZ-nek gomolygott az állati zsiger Dodónából.

Szóval ism.: A gyerekek a gyerekasztalnál most gyerekesen önvígasztalódásba menekülnek a gyászos hír miatt és azon tilitoliznak, hogy A Jók Üde Jóillatú Koalája máris fujtoganná a szarába a Rémet...

AZONBAN: MSZP-nek nem csak a FIDESZ-szel kell "harcolnia". Gyárëkëk!

 

Mindenki útálkozva beszélt eddig az MSZP-ről a netokratív spekulalisták meg a flashmobiánus faszbúkiánusok közül: azért undi nekik az MSZP mert valódi tömegbázisa van és egy ilyen valódi tömegbázis nem oly  könnyen flashmobizálható, mint egy faszbúk hoaxpárt, amit ha mob-izálok van, ha meg nem kell, mehet a levesbe az LMP-vel, mint Letűnt-pont-Nulla elavult verzió.

Valamint furcsa lenne, ha a   Faszorrú Patkánypárt két szeme-golyója egymás ellen kezdene el harcolni.

Kérdésem: Mi az egy közös, ami ezt a koalíciót összetartja és miről orált Bajnai oly szépen a tanácsadóifelkészítés szerint.A felnőttek politikaikommunikációja orálisan óvna a 2014-es valaki/mi ellen szavazástól ... de azért a gyerekasztalnál odalent follyék az, ami folyik...

Nagyon úgy néz ki, hogy a Felnőttasztalnál, ahol Bajnaiék meg a Felnőtt Bácsik komolyan és tudják mit, más a kaja, mint idelent a gyerekasztalnál, ahol biztos-ami biztos, a gyűlölet a főmenű és "'az Ovit a saját fegyvereivel a saját szarába kell fojtani"  

Namostugye Ovi saját szarai pl a jógyerekek szerint a Stefánia kisasszony című blogban leltárszerűen jelenek meg. 
Egyszar tehát, amibe fojtani kéne Ovit. ja és a fegyerek is szarok, amikkel a fojtást eszközölni!

Látni , mennyire nem való gyerekek kezébbe a politika: Orbán szarát nem fujtásra alkalmas mennyiségben termelik ki, hanem monyorikként, apróra, nyuszi szaporákban. Valaki kikaparta nekik Rózsika egyik kakiját a német nyelv előrehelyezéséről, ez két napig volt csumma a jógyerekeknek és elpocsékoltak egy ilyen cicakakikát megint... Bezzeg a Felnőtt Asztalnál most már nem pocsékpolják a muníciót korai eldurrogtatásokkal, mint pl a Schmitt-doktoralanítás és bukcsi volt.. a sajtómunkáspok szegények könyékig dógozták le klasszikusan két kikkezüket tavaly Mikulástól idén Vízkeresztig, de nem volt kinek buktatni a FIDESZ-t. Úgy kellett Zseniális Feri bácsinak már ácsit inteni. Most pedig Gordon bácsi is szólt nektek, hogy egy évet még várjatok!

Nadehát a gyerek ezért is szorulnak gyerekasztalhoz, mert unatkozás közben rendetlenkednek, türelmetlenek, mostakarnak mindent azonnal,  és zavarják a felnőtteket, meg hülyeségeket csinálnak a nem is a kezükbe való politikai kommunikációs eszközökkel.  

Mineközben pedig Ovi feje rég a hurokban van, tehát nem szarba, nem a sajátszarában , hanem szép selymes hurokban, ő maga gyugta bele a 2/3 lendületével és a kötél vége Bajnai és részvénytársasága kezében van és nem a gyerekasztalnál. Sőt, tavaly amerikai  lobbyzása közepette Bajnai körbe is mutogatta a kezében lévő kötelet, aminek a másik vége a hurok Orbán nyakán.

Azaz nem a Gyerekasztalnál, nem gyerekek kezébe való az! ! Nem a Milla, nem a 4k! nem a Kettős Mérce, nem az Őrjöngjünk Vecám jókislány blog holdsarlócskás körmikés tiszta kezébe való a hurok boldogabbik vége. Még a gyerekek túl hamar és szakszerűtlen kapkodás közepette elkezdenék rángatni!

 
A gyerekasztalnál a gyűlöleten kívül más dóguk nincsen a gyerekneknézetteknek. Vannak okos gyermekek, akik tudják, hogy nem szabad gyűlölni -ők csak útálkoznak.  Azt majd a Felnőttek [Bajnaiék és az a Részvénytársaság, akik 2010-be és a 2/3-ba pedig szántszándékkal] tudják, hogy mi az igazi menü.  Mert ha 2009-ben előrehozott választások lettek volna, a FIDESZ nem kap 2/3-ot! Ám ez a Részvénytársaságnak nem felelt meg. A Részvénytársaság verzióiban szerepelhetett a 2/3-ad, de ők nemvoltak már 2008.végén sem gyerekek, hogy féljenek attól,  hogy mi lesz, ha 2010-ben kétharmaddal robog a FIDESZ a csődbevitt ország élére! A felnőttek nem annyira hajlamosak a muchacházásra, de vigyorogni, azt tudnak. Emlékszik valamelyiktek, gyerekek, hogy Gordon bácsi vagy Zseniális Feri bácsi mennyire nem volt ideges 2010. májusában? Feri bácsi ott hahotázott a Parlamentben Csabi bácsival meg Ádi bácsival.

Most pedig a Részvénytársaág áll győzésre, de hogy?? muchachos! 
  A  politikailag teljesen naív gyerekek számára még rémesebb a 2014. utáni FIDESZ-JOBBIK koalíció.

Ez azonban csak a Gyerekasztalnál ennyire rémes, a kis okoskatörpikus politikai naíváknak.

Az igazán politikaiprofik , A Részvénytársaság nemhogy nem ideges, de óhajtja is a FIDESZnek a Jobbikkal  való összebaszódását és kenyegtőzését.

Főleg akkor, ha  az európai válság 2014-re még nem oldódik meg, és akkor minek is győznie a Részvénytársaságnak, nem lesz konszolidálva a csőd, amibe a Részvénytársaság a rutinjával, ez a szakterülete, vezette bele az országot, leszívván a marzsát,
viszont a gyerekasztalnál méginkább kívánják a FIDESZ-Jobbik koala alatt  a felnőttasztal cumijait bekapván csummázni.

MUCHACHOS! Egyétek csak gyerekek, egyétek! - toligáljátok az abakuszt, gyakoroljátok az algebrát! Elég nektek a százas számkör, a milliárdos számkörök a Felnőtt Bácsik dóga.

hf. Steinmann grófnőnek: Gyűjtsd ki nekem kérlek a nemfallokrata-ááádehóggyis!- Részvénytársaság és a Felnőtt Bácsik prominensei közül a néniket, tudod, a puncisokat, akiknek ülve kell pisilniük, fütyis transzneműek nem számcsi!

http://ultrasliberi.hu/wp-content/uploads/2012/08/vadai.jpg

Az ilyen , önmagukat a jóidőben a jóoldalra pozícionáló de csúnyakövér rosszulöltözős nénik se számítanak, mert ilyenek a fallokrata FIDESZ-ben is vannak, valamint a jógyerekek ilyenekbe szokták törölgélni a mókusos kaszájukat annak bizonyítására, hogy hűde politikai elfogulatlanok (Szily bácsi móccera)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr154896561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ököruszály 2012.11.08. 10:02:01

Ezzel az irománnyal annyi a baj, hogy miközben igyekszik azt kommunikálni, hogy Ön túllép a mai kocsmán, maga is egy macskaasztal mellől szidja a felnőtteket és a pincéreket és beszél lefelé a többi gyerekhez.
Úgy tesz, mintha Orbánék buta áldozatai lennének a helyzetnek, nem pedig ugyanolyan részvény- és asztaltársaság, mint a másik.

Steinmann Lujza 2012.11.08. 10:18:02

@Ököruszály: mélyen egyetértek
a saját fegyvereivel a saját szarába idézet tőlem van, bevallom.
Egy konkrét esetre vonatkozik, a felcsuti stadion elleni népszavazásra. Pazarló, demamóg és felesleges. Épp ezért fogom támogatni. Hatalmas sikere lesz:D
Amúgy az iromány valóban követi a pol. bejegyzéseknek azt a színvonalát, mikor photoshoppolunk egy képescskét, és juj de vicces, lásd TGM írása a politizálás színvonaltalanságáról. Kíváncsi vagyok, mikor jönnek elő nálunk is a fütyi ügyek majd egyes politikusok ellen:D
Oviéknak menni kell, mert felszámolták a demokratikus intézményrendszert. Ha ennek az útja a "szarbafojtás" mert a nép azt érti, hogy focistadion, akkor azzal kell elhajtani őket. De attól mi még tudjuk, hogy nem az a főbűnük, csak törvényeket, rendeleteket kevesen olvasnak. Vagy alkotmányt.

RomBold! (törölt) 2012.11.08. 11:31:48

...mert a nép azt érti, hogy focistadion...

Valamelyik nép biztosan.... de az a nép, amit én ismerek, az most leginkább ezt a versikét elemezgeti, kezdi megérteni:

Gyönyörűt láttam, édeset,
elképzeltem egy gyenge rózsát. Elbámészkodtam s rám esett,
mint nagy darab kő, a valóság.

Ám ez a kő is képletes.
A legjobb, ha mindent kimondok.
Igy oktatnak ügyeletes
és tanulságos napi gondok.

Lám, ösztönöm helyes nyomon
járt, amikor bejött az ember.
„Kikapcsolja a villanyom” -
ez zúgott bennem, mint a tenger.

A kés ott volt az asztalon
- éppen a ceruzám hegyeztem -
ha ezt az embert leszurom,
tudom, mindennel kiegyeztem.

El voltam keseredve. Hát.
Minden sötét és szomorú lesz.
Állat védheti otthonát;
hanem másfajta háború ez.

Fegyvert ragadni gyengeség:
megöl az ellenség és megver
s elszáll rólam a kedves ég.
Jogállamban a pénz a fegyver.

A hadviselés itt ma más.
A hős a kardot ki se rántja.
Bankó a bombarobbanás
s mint fillér, száll szét a szilánkja.

Igy okoskodtam s jónapot
kivánva elhuzódtam oldalt
s este a nyájas csillagok
rámnevettek a teli holddal.

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 11:45:26

@Ököruszály: Hát azért a részvénytársaság az egy komoly forma. Orbánék az káefté, aminek taggyűlése van. Ugye az Orbánék lopásai meg effélék már az Örbán bánya óta nem fotogének. Egy kurva kibaszott kép az Orbán bányákról összesen a hetek -ben van. Az Orbán Szőlőkról semmi. Többmilliós apparátus, vagy 30 millió Ft-nyi honorárium ment el a szőlöbányázásra de egy ganyi kép nincsen.

Most a kft pél a Szolnolk Püspökladány ürügyén leadott Óniós Pénzeket lopja el MINDET & egyszerűen, de egy fényképet nem lát, ahol öt élescsákánnyal krampácsoló tetteti a vasútfelújítást, miközben lopják Orbánék a pénzeket. Pedig milyen pofátlanul lopják, mindenki tudja! CVsak ebben a világban, ahol segédmunkások ketzében videóképes (sőt fészbúkképes!!!) okostelefon van (igaz, Samsung) egy KIBASZOTT képet nem látunk az egész vasútfelújításról ...

De tudok egy leleplezőset, pl azt tudjuk hogy az idei évre az államirendezvényekre szánt 450 milliót MINDET ELLOPTÁK De ha MINDET miből volt a tűzijáték A Város derék (és érdemes ) népének.

RomBold! (törölt) 2012.11.08. 11:55:16

"TARTALOM

ELSŐ FEJEZET

Nézeteltérés egy pireuszi csapszékben. A kocsmáros megmenti a whiskyt, de nem csináltatja meg az ablakot.

MÁSODIK FEJEZET

Esik az eső. Rozsdás ismét leveszi a kezét a Kölyökről. Felkeresi a Nagy Főnököt. Megveri.
Azután átalakulnak részvénytársasággá, és Piszkos Fred ügyvezető igazgató lesz.

HARMADIK FEJEZET

A részvénytársaság tagjai kerülik a feltűnést. Rozsdás titoknak jön a nyomára. Piszkos Fred meglátogatja
egy barátját, ez bonyodalmakra vezet, de nem verik agyon őket. Később elcsennek egy kisebb hadihajót.

NEGYEDIK FEJEZET

Egy beteg matróz és egy egészséges ötlet közötti összefüggés. Ellátják magukat szivarral,
és túlélik a katasztrófát. Rozsdás karriert csinál.

ÖTÖDIK FEJEZET

Hajókeresztelő. Piszkos Fredről lemossák a vezetéknevét. Rozsdás előbbre viszi Tom Leven ügyét,
kivág egy szép védőbeszédet és egy ablakot. A cirkáló eltűnt, de jól érzi magát. Kikötnek Calcuttában.

HATODIK FEJEZET

Rozsdás meg van elégedve a fogadtatással. Viszont a francia haditerv ellen nem tud védekezni.
Egy matróz nagy bajt okoz. Akasztófa helyett kerekasztal. Egy igazság akkor is fontos,
ha nincs semmi értelme. Ezt jegyzőkönyvbe veszik.

HETEDIK FEJEZET

Tom Leven gyászosan szerepel. A részvénytársaság csődje. A rossz időjárás jó jel. Rozsdás szerint
nagyban megy a játék, és ebben igaza van, de fejbe ütik. A cirkáló végre megkerül, de nincs sehol.
Ilyen még nem volt a világon!

NYOLCADIK FEJEZET

Újra összejön a társaság. A játék még nagyobbra megy. Rozsdás meglepő fogadtatásban részesül.
Tanítójának igaza volt. Végleg elveszítik a játékot.

KILENCEDIK FEJEZET

Hogyan lett a "Radzeer" kísértethajó. Bradford elmenekül, és Kvang marad. A cirkáló elindul utolsó útjára,
de mit ér a szerencse, ha elfogyott a szivar. A szenvedők sem maradnak magukra.

TIZEDIK FEJEZET

Bradford saját oktatásával találja szemben magát. Egy ablak rossz kilátással. A "Radzeer"-ügyben
csak Rozsdás emel panaszt a frakkja ellen. Panaszát elintézik."

RomBold! (törölt) 2012.11.08. 11:58:47

Aki kimazsolázza, hogy a fenti idézettel mit akartam mondani, azt meghívom egy tetszőleges italra* valamelyik romkocsmába**

* málnaszőrre is, ha azt szereti
** esetleg rom kocsmába

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 11:59:43

@Steinmann Lujza: @Ököruszály: Hol vannak itt olyan fütyiügyek? Ne mosogáljanak már kérem!
Kettős kommunikáció van. van egy Felnőttasztalos és van egy, a tömegnek azaz a gyerekneknézetteknek.
Bajnai szépeket mondott a tanácsnpoökai instrukció szerint arról, hogy a 2014-es választásnak nem szabad "valamiellenszavazósnak" lennie, mint amilyen a 2010-es volt. De biztos-a-ami biztos, olyan bonyodalmak megértőjének nem nézik az embereket.

Ma a jógyerekek mértékadó blogjában a Kettős Mércében a komment nick is azt bvöffentette, hogy ez a nép nem alkalmas a választása. (Azaz: a nép felelős a 2/3-ért) De ez már elhangzott "komoly politológ" szájából is.

A jóoldalról nagyon súlyos demokrácoiaellenes két szólam folyamatosan jöhet, ez az egyik, az alkalmatlanépes, a másik a millásoknak a "Nem párt leszünk, hanem majd felülről a népakaratot reájuk-le terjesztjük a pártokra, nyomást gyakorolunk a pártokra

Állandóan ez megy, az okokat oksági összefüggéseikből tálalják szelektíve, minthga a "gólya" pottyantotta volna a semmiből a demokrácia legázolásait. Az, hogy a faszbúkizációs egyesületesdi kb mennyire modernebben demokráciaellenes (sőt: úttörő) a kormány nyomorult választásitürvényfabrikációihoz képest, az nemtéma.

itt van a stadionügy

@RomBold!:
1.Jelenleg Magyarországon nincs egy nemzetközi mérkőzés lejátszására alkalmas stadion. Égés külföldi szurkolókat a bokáig húgyba engedni a WC gyanánt...
2. A fociakadémia szarügy, mert 'csúton kéne lennie
3. Egyébként mindenki arról beszél 10 éve, hogy az MLSZ-t le kéne bombázni és egészen lentről az alapokról kezdeni.
4. van egy foociakadémia -rossz helyen. Még száz másik rosszhelyen lehetne
5. Most úgy uszítanak a stadionügyben hogy nagyonhangsúlyosan ordéjják a 'CSÚT-ot és valahol a foci szókapcs lehagyásával ennyi, hogy akadémia felbukkan. (E.Onkánál figyeltem meg ezt az ügyiséget)

Ököruszály 2012.11.08. 12:00:53

@magyar-magyar szótár: Több eset lehetséges. 1. A köztudottan Bajnai/Gyurcsány/CIA markában tartott tömegmédia kevésbé szemfüles, mint a bitót ácsoló Gordont lencsevégre kapó rosszoldal. 2. Orbánék ügyesen beosztották a fizetésüket, kockáról kockára építkeztek, ezért lettek milliomosok 22 év megfeszített politizálással, munkaviszony nélkül. 3. Orbánék mégsem olyan oktondiak és a zéerté lapjait gondosan takarják ügyészséggel, elszelelő Kayákkal, titkosítással, cégre szabott közbeszerzésekkel. 4...5...6... Mi hát az igazság?

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 12:25:38

@Ököruszály: Tódítás, nem rossz, régi és bevált módszer.És az efféle TÚLMONDOGATÓS tódítós dógok arra valók, amikre Piolós Joli Nyanya 1979-ben kitanáta.
Történt ugyanis, hogy Joli nyanya 3kézláb [tehát figyeljünk!! 3 azaz háromkézláb!] , falnak és kerítésnek tapadva csúszott haza részegen és a mackót a bokájára tolva egy gömbakácba kapaszkodva végülis majdnem ügyesen [rutinnal] hugyált. Ezt másnap úgy oldotta meg, ment elejbe a szóbeszédnek, hogy amikor a falurággyóhoz ért, már messziról kajabálta:
"Te lyányok, úgy bebasztam az este, 4!kézláb se birtam menni, kúsztam, mint a fírëg és magamalá húgyoztam a gangon. Erre persze a barátnék még vígasztalták, hogy ááádehógyisse vagy te ilyen, picit elfáradtál, na jó, meg -megrogytál, véletlenül elszámoltad a gyóccertodat oszt kétszer vetted be.

Nézzük, mi van:
Az van, hogy Európa és az USA élethalálharcot folytat, az USA érdeke a világsajtó tematizálása az európai válságról.
A CIA-t nem azért találták föl, hogy az ügybnökei passziánszosat játszanak a számítógépen, hihetelen, de doölgozniuk kell.
Namost az itthoni interpretációkban sötétben búkáló kágébéalakúaknak képzelik a szijjájékokat, holott az USA egy picit még mindig normális ország és a CIA nyilvánosan működik, mindenki tudja, nem titok, A,B,C D... G... M,L.... X,X,W,Z kaetgóriájú filmek témaája az, hogyan működik a CIA. Ahol lehet kavarni a fost, ott kavarjákl,. ez az egyik alap feladatuk, amellett, hogy az intézeteik meg szervezeteik gyermekjólét, poolitikaifelzárkóztatás, tudomány, víztisztítás stb örvök alatt működnek.

Bajnai lobbizott az USÁ-ban.

Kaya benne volt a TV-ben csak néhányan nem tudják, ezek szerint Ön nem valamint Mester Ákos nem akarja tudni. Juszt leültette Kayát a tévében, egy teherautó sofőr, aki semmit nem vett. Viszont kiderült, hogy Simicska nem csak 15 , de 90 cégert adott el. Csak Juszt büdöss a jóoldali újságíróknak, ezért fikázták, ő meg borsot akart törni az orruk alá, az újságírók meg ignorálták a Kaya tévébe ültetését, így maga ápolhatja a legendát. Ami igaz is, meg nem is akkora durranás meg sokkal nagyobb. valamint Apró Piroska néni találta föl az araboknak elpasszolós trükköt. Mint sokminden mást is.

Van igazság, csak majdnem minden szereplőnek is az az érdeke, hogy nagy legyen a szarkavarás valamint a fogyasztók egyre inkább nem az igazat akarják látni, hanem valami szépet, egyszerűet, világosanigazat, ne legyen csak jó meg rosz, ne legyenek ambuóo9ivalenciák, sőt, mi az hogy ambivalencia, mincs is o'an. Hanem lavva vagy útálat! @Steinmann Lujza: se a lényeggel foglalkozik, hanem gyorsan belekapaszkodik a fütyibe (a szóba) hogy mellébeszélhessen

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 12:29:02

@Ököruszály: Maga azt se tudja, hogy mitől nem működik a közbeszerzési törvény, de okoskodik! Hát a közbeszerzési törvény két rosszra ad lehetőséget:
A. Szabályosan járnak el -a akkor hiánák leveszik kilóra a pályázót, a kórházaknak a közbeszerzéseken olyan árakat talátak ki, hogy belerepednek

ASokszor pl azért kell "csalmnia" a célzó-közveszerzőnek, hogy ne 45 milláért, csak 25 -ért legyen valami.
B. Politikaikorrupció MINDENKI CSINÁLTA. Annyi a különbség, hogy a Jobbik meg a Szénalapátolók pártja csak szeretné csonálni.Amúgy a Szénalapátolók pártja eleven korrupcióban fogant, csak nem pü-i hanem morális korrupcióban [-> Hamvas]

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 12:30:26

@RomBold!: Romkocsmában nem mérnek olyant, amit én le is nyelek.

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 12:34:38

@Ököruszály: A közubeszerzési törvény az egyik legönellenghatóbban ostoba törvényünk ééééérdekes, hogy-hogy fent maradt. Afféle, mint az Index hajtánya.. mindegy, merre rángatják, csak korrupt. Talán, ha jóülcélzottal siekrül 25 milla helyett 15 milláért egy 9 milliósat megvenni, az valamiféle eredmény. Persze, aki nem yner, mit kajabál... mi mást kajabálna...

RomBold! (törölt) 2012.11.08. 12:41:27

@magyar-magyar szótár: Ezeket nem vitatom, de vajon el fog e menni a népszavazásra az anyám*, akinek nincs pénze buszjegyre, mert szemüvegre gyűjt, az öcsém*, aki a gázórástól retteg, a nővérem* akinek az éhes rajkói ugatva köhögnek a fűtetlen házban pedig ha iskolába mennének, ott ehetnének meleg levest is, vagy a sógorom* aki titkolja a magas** jövedelmét, nehogy a család a nyakára járjon koldulni?

Szerintem nem. A népszavazásról is, meg más dolgokról is eszembe jut egy régi gyerekdal:
"Korpát eszik a kutyám.
Uszítanám, ha tudnám.
Ugyan mér fogadna szót,
Mikor sose lakik jól?"

És mi most gazdátlan kutya vagyunk...
nem arra morgunk, amerre uszítanak bennünket, hanem mindenmerre vagy semerre...

Sok embert látok, aki le se szarja a népszavazást, vagy aki nem fogja magát regisztrálni a választásra, mert minek? Leszavazzuk a stadiont? Építenek mást, lopnak máshonnan... Leváltjuk a kormányt? Lopnak majd azok is, meg sanyargatnak...

* képletes személyek
** olyan sokat keres, hogy bár van frankhitele, nincs lejárt tartozása, és jut ételre is, meg néha új ruhára is, sőt a gyerekei játékot kapnak ajándékba karácsonykor, nem pulóvert/sálat

Ököruszály 2012.11.08. 12:45:30

@magyar-magyar szótár: Ön nyugodtan lehülyézhet engem, de ettől az Ön világmegfejtése még nem lesz egyetemes bölcsesség.
Az, hogy a papíron Kaya van, Kaya meg azt állítja, hogy ő ugyan aztán soha, na, ez mit jelent?

RomBold! (törölt) 2012.11.08. 12:48:52

@magyar-magyar szótár: Lásd feljebb:

** esetleg rom kocsmába

Vagyis málott vakolatú bodegába, ahol a bútorzat nem retro, meg vintage, hanem simán csak leharcolt. De nem vagyok finnyás, és a végletekhez se feltétlenül ragaszkodom, tehát a romkocsma, és a rom kocsma által határolt palettáról sokminden mást elfogadok.

feneség 2012.11.08. 13:38:06

@RomBold!:
Elnézést az off -ért, de RomBold kapcsold be a telefonod!!!!!! mert rombolni fogok!!!!!!!!!!

RomBold! (törölt) 2012.11.08. 14:38:16

@feneség:
Nem is tudtam, hogy ekkora szőnyegünk van, hogy idáig ér a széle :o

RomBold! (törölt) 2012.11.08. 15:09:56

@Dinamuki:

Bár a szar szótár úr kedvenc témája, azért én is beleugatnék kicsit.

Hála a magasságosnak, ma már a kisfalvak jó része is korszerűen csatornázott, tehát a szar megy szépen a közös küblibe a mosóporral, hipóval, öblítővel, és mert a legtöbb ember számára egyszerűbb lehuzni a wc-n, mint elszállítani a veszélyeshulladék lerakóba, hát keveredik a lé festékmaradékkal, fáradtolajjal, meg mindenféle méreggel.

Lehet, hogy tudománytalan vagyok, de az ebből a masszából készített komposztot én nem engedném be a kertembe (már ha lenne kertem) A Rárónak, meg a Riskának, meg Tásnak vagy Kopasznyakúnak sőt még a Bodrinak meg a Józsinak a szarát azt igen, főleg ha föl van keverve összel összegereblyézett falevéllel, szalmával, konyhai hulladékkal, és tisztességes ideig érlelve van.

De a teljes német és a fél kínai vegyipar mintáját azt inkább kihagynám.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.08. 16:45:56

ha már felmerült mostanában a freedom house meg a naagy netsabadsg magyarországon, akkor tess:

mandiner.blog.hu/2012/11/08/korlatozott_kampanykornyezet_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxlii

(a mandi amúgy nem nevezhető túlzottan fidesz-ellenesnek:))), de van az a shit... )

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 16:58:53

@Ököruszály: Azt jelenti amit. Egy(1) Juszt megtaláta Kayát, bevitte a stúdióba. PONT azt mutatnám, hogy sokkal MÜTŐSEBB a cucc, sőt nem 15 cég, de 90 cég! De a magyar értelmisegg ÜL az asztalbanyőve és onnan tanál ki valamit.

Az nem kitaláció, hogy a túlnyert FIDESZre rá akarta rohasztani az önkormányzatok ccsődjét Zseniális Ferenc. De az ő tanácsadói se gondolkodtak, nem imserték a pógármesterek természetét, csak csudálkoztak, amikot Botkát Kósával karöltve látták. De amikor Ferencék rájöttek a kötvény & hitelpartira, mégnagyobbat hahotáztak és azt mondták, hogy nem, hanem mostmár nyernie KELL a FIDESZnek 2010-ben! Nyerjenek , akkor üögyesbben lehet kirúgni az MSZP-t. Nem is látszik!! MA MÁR minden "valamirevaló" cseszteti az MSZP-t és kivetnék a koalábóél (ldd a mai kettős Márcét.. isttenem, mekkora naívak!) Pont az MSZP a legnagyobb bűúnös -amit Ferenc szintén lefosztott!

megvannak a bűnösök, az MSZP és a FIDESZ és feriék mehetnek az eredeti céljuk felé.

Én LÁTOM maga szerint, hogy Bajnai egy Cég a Zseniálissal? Maga szerint ez vízióm?

Egyszerűen maguk képtelenek a politikai kommunikáció ( a hazugság elhazudása) és a politika 8az egzakt történet elhazudása, tehát a valós történés a valós cselekedet és cél álcázása) kettős fedést alkalmaznak: A politikai kommunikáció embereinek tudniuk kell, hoögy mit miért hazudoznak, fujnak föl és kompilálnak. De REZ nis hazugsáűg, mert még ez ALATT is van egy fedett cél.
Ez 2008_2009 története! Ahol demokrácia van, ott egy csődbevivő kormány lemond és előrehozott választások mután új felelős kormány áll föl. Ferencék nélkül is az oktondi , elvakult sajtómunkásság összesen az orráig látva annyit fogott föl, hogy jaj-nyer a FIDESZ. mert... miben reménykedtek.

Mutatok még egyet: Gyurcsányéknak Bokros nagyon útban volt, hiszen az IMF (ezt nem én, ezt Róna Péter mondja,.ha hazudik itt is akkor itt is haudik!) Az IMF nem akarta GYurcsányt. De fontos volt, hogy Bajnai útjából két ember túűnjön el: Bokros és Surányi.
És ferenc megtehjette, hogy kicsináltatta Bokrost, "érintés nélkül" politikai hullát csinált Bokrosból ÖRÖKRE Surányival meg tudjuk, mi lett a Mocskos Kéthét alatt (címszó nálam, olvassa el)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.08. 18:03:19

@magyar-magyar szótár: "az MSZP a legnagyobb bűúnös -amit Ferenc szintén lefosztott!"

nézd már meg, hogy áll a DK és hogy az MSZP...

Ököruszály 2012.11.08. 18:10:17

@magyar-magyar szótár: Elég merész feltételezés ez a zseniálosozás. Ön szerint Gyurcsány szándékosan lett a legnépszerűtlenebb politikus?
Bajnaiék zsenialitása, hogy a Fidesz kétharmada elillant két év alatt?
A "jóoldal" miatt hiányzik a józan belátás a kormányból? Ők kényszerítették ki ezt a felfordulást, ezt a minden területen változtatásokat erőszakoló, a nyócév baromságaiba belefásuló embereket is felháborító eszetlenkedést?
2010-ben már alig volt csődhelyzet és ha Matolcsy most 700 mrd megszorításra képes volt, akkor semmibe nem tartott volna a ciklus elején meglépni ezeket és a kialakuló fiskális mozgástér lehetőséget adott volna a kiadási oldalt érintő újjászervezésekre is. Globális válságban pedig szokatlanokat húzni csak akkor érdemes, ha bírjuk a külföld (akár a CIA) jóindulatát és bizalmát.
Azt meg, hogy ki mennyit lop vagy lopott, egyikünk sem tudja pontosan, ez felesleges vita.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2012.11.08. 21:18:12

@RomBold!: Tényleg, én erre nem is gondoltam. Nem is tisztítják? Végül is a víz is, amit iszunk (legalábbis Pesten) a Dunából jön, csak előtte megszűrik.

RomBold! (törölt) 2012.11.08. 22:18:40

@Dinamuki: biztosan tisztítják, de mondanék két dolgot:

1. Az ivóvíz tisztítása tudtommal abból áll, hogy a Duna mentén kialakított kútrendszer környékét fokozottan védik a szennyeződésektől, a vizet áteresztik egy soklépcsős vízesés szerű vackon, aztán buborékoltatnak bele oxigént, homokon átszűrik, és végül klórozzák. Ez az eljárás a lebegő szennyeződéseket elég jól kiszűri, a mikrobákat kipusztítja, és rendszeresen ellenőríznek egy csomó anyagot, hogy mennyi maradt belőle a tisztított vízben. De ma már kismillió vegyszermaradvány található oldott állapotban mindenféle felszini vízben, és ezek közt sokat nem néznek, és egyre több ember használ házi viztisztítót, hogy a szabványnak megfelelő ivóvizet tovább tisztítsa, hogy valóban iható legyen. Vannak, akik egyenesn odáig mennek el, hogy desztillált vizet állítanak elő. szintiszta H2O, semmi oldott anyag, semmi szennyeződés.
Hogy hol az ésszerű határ azt nem tudom, de azt gondolom, hogy nem követ el hibát az, aki figyel a vízminőségre.

2. A víz az egy anyag, és egy anyagot megtisztítani az összes többitől, ami benne van, az viszonylag egyszerű dolog. A szennyvíziszap viszont egy rettenetsen összetett massza, amiből úgy akarnak kiszedni egy csomó egészségkárosító anyagot, hogy még mindig egy rettenetesen bonyolult massza maradjon. Ez szerintem egy elég nehéz feladat. És aztán jönnek a komposztindító mikrobák, hogy a szervesanyagban gazdag iszapból valódi trágya legyen. Én félek. Félek, hogy abban a trágyában sok olyan dolog bennmarad, ami nem oda való.

Ezekután mi a megoldás? Nem tudom. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy az aggályaim megalapozottak. Valahogy mégis jobban örülnék annak, ha a modernizáció defektjeit nem újabb modernizációval foltozgatnák, hanme belátnák, hogy vannak olyan utak, amiken nem szabad továbbmenni.
Tudom, ilyenkor jön az, hogy "Hülyegyerek, jó hogy nem mész vissza a kőkorszakba!" Csak nehogy kénytelenek legyünk előremenni egy MadMax vagy WaterWorld szerű post-tech kőkorszakba...

Nem vagyok biztos a saját épelméjűségemben, de ugye ezt így pár héttel 2012 karácsonya előtt elnézed nekem :)

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 08:01:41

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Most pumpálja át mitsesejtve és önként a költségtakarékos Ferinek az MSZP tömegbázisát a flashmobiánus jóoldali hirig.Szépen összemosigálják elébb a FIDESZ-szel. Aztán jön a kétpártrencerezés szapuja. majd a péppé széjjelbaszott MSZP prominensei a jobban fizető Ferihez mennek,. Erre a TÖMEG-ből is sika. Csak nagyon öreg MSZP-s nénik meg bácsik értenek annyit a politikához, hogy kidobják a taccsot Ferikéjüktől. Vidéki téeszelnökök meg Vidéki tanárnők, akik már 3 évvel ezeéőtt is az index szerint elmehettek vóna a kuurvannyukba ugye. ú
Az oindex DK ellenességre vezényel és kicsinyítve ábrázolja Ferencet és Szily a faszát törölgeti vadaiba... de ez nem számít, az a lényeg,. hogy a cégből Gordon viszi a prímet. Feri beáll mögé. asztán az MSZP átpumpált valódifizikaitömege.
És ha azt hiszed, ez hagymáz, elárulom: marketing és az autóiparban bevett.
Daewooo -nak nem kellett de Chevrolet emblémával cuki.

Te vagy a marketingszakember
én meg a hagymázas, hogyérvelőmán hülye, mi?

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 08:08:21

@Ököruszály: Nézze , pár nap múlva minden pol'vitakörös írásom leveszem, elég volt a magamból-bojócc csinálás, csak kettőt.
1. Ha valaki fogja Zseniális Ferenc összes beszédeit, műveit napi aktuális indulót-fújásait , állandóan elindult egy reform, de 333 refomból ágált 7 ellen a FIDESZ és így el is vitte a reformok kerékkötője címet. Azonban arra a jónénik meg a jóbácsik is rájöttek, pl Petschnig Mária Zita, hogy feri valójában nem akart reformokat.
De a lényeg: Ferenc malasztjaiból összeállítható a Magyar Szellemi Elit Összes műveinek áttekintő zanzája, schlagwortokban.

2. Feremc egzaltált. Ezzel ő tisztában van, szólt a barátainak, szóljanak rá, ha sok. Amikor GálJé belefáradt a szólásokba lelépett. A Mocskos Kéthét után meg feri mesterséges hülyének beállítása az index által is, szükségszerű volt, hogy nem egycég Bajnaival, erősíteni, ami nem volt igaz, hogy Feri elment, nem ment el. Ezért nevetséges a mondat, miszerint beált mögé MOSt hisz ki se lépett mögüle!

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 10:29:19

@Ököruszály: (folyt) Ki nem tudta (még Orbánék is, akik pedig abba a tévedésbe estek, hogy a 2/3 felmentést adhat pl politikai alapművelet alól) hogy a 2/3 nem tartós. Sőt, hát a "jóoldalon" azon megy a nyafogás, hogy még mindig sok, nagyon komoly elemzők próbálják a frusztrált jóoldali tömegeket (pl a mintegy 37ezres Egymillióan't) vígasztalni, hogy eez egymillós fideszes törzsbaromállomány mán nem fog jelentősen csappanni. Szerintem érthetően és magyarul is beszélt bajnai. Én pl -már únom-... a jóoldali blogbarátaimat szüntelenül bajnai ideiglenes búcsúbeszédének (2010.05.15.) olvasására biztatnám.
Nem azért nem lett MOST előrehozott választás, mert ne lett volna rá néparat meg sajtóerölködé. Azért nem lett, mert nincsen ellenzéki erő, aki akarna most ilyet, Jövőre se akar. Most (olv. Bajnai, megint csak Bajnai, mint forrás, bassza meg, hát pőont a jóoldaliak nem olvasnak Bajnait?? ezért dolgozott neki kétintézetre való tanácsadó, agyalnak hónapok óta??) Bajnai meg is mondta, hogy nem szabadna még egyszer valami ellen szavazni. Egyelőre azonban a jóoldali náép annyira ideges, egzaltált, felizgult (ugye se sakkozni, se ökölvívni, se politizálni nem lehet indulatból, idegeskedve, fölpaprikázottan... márpedig a jóoldalon csak kuranyázást, szarbafojtást Orbán=Hitéert meg efféléket az őrjöngésig, elutazott lyánya után nyervákoló apuka szívszaggajtó levele effélék.. lehet olvasni.hallani) E

Ezt maga magyarázza meg nekem, hogy ha Orbánék szarkormányzásán eleve ideges a nép és a kétharmad kétharmada elhagyta őket, akkor miért kell ennyire idegeskedni, izgulni, őrjöngeni. Mért a fesztivált szítja, miért még spannolja is híveit a jóoldali sajtó? mért nem bajnai rracionális gondolataival nyugtat? Hát erre megtanított tt egy jófiú, az ok szerinte az, hogy az emberek csak az irracionálisat értik meg, a racionálisat nem.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.09. 12:55:06

@magyar-magyar szótár:

"Az oindex DK ellenességre vezényel és kicsinyítve ábrázolja Ferencet és Szily a faszát törölgeti vadaiba..."

nem az index méri a DK 3-4 százalékát

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 13:17:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mutass még egy politikust, aki egy európai államban olyan alultámogatottságban és kisebbségben még akkor se mondott le, amikor csődbe vitte az országot, még a következő márciusig elszórakozott és még akkor is a cégtársa lett a miniszterelnök, akit máig nem képesek a tsa-nak látni, pedig az. Ferenc NETOKRATÍV SPEKULALISTA bazdmeg, fogd már föl! Az ilyen faszik nem halamoló vadkapitalisták, nem építenek fizikaicéget, nem kell nekik apparátus, pl az üzleti szférában az iwiwes szépfiúk és az öszes ilyen faszi a példa, amikor a cég elkezdt fizikai kiterjedést fölvenni, azonnal eladja.A DK funkciója eleinte nem a tömegpárt. De majd fogsz te csodálkozni, amikor a széjjelbaszott MSZP tömete átkonvertálódik szépen a DK_ba. Azt nem tudom megmondani, mit hazudik majd erről Török Vidor akkor de azt tudom, hogy MOST is jól tudja Török, hogy így lesz meg máér tegnap is tudta, de ez nem ingyenes cuc a gyerekasztalnak cumizni.

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 13:19:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha az index rosszat akart volna Ferinek, akkor az LMP tünti széjjelbaszásakor balficakba fölteszi azt a részt, amikor Ferenc az OGY képviselő mentelemnek is megfelelően fentről lefelé "Ki az elöljárójuk??" Kattonásan dörgedelmezi le az előtte beszart rendőröket. De ez a jelenet az összes jógyerekvideóból kimaradt!

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 13:26:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Komolyan mondom, úgy érzem magam a veled való politikai polemiában, mintha egy jó gyermekkel kéne Jancsiról, Juliskáról, Vasorrú bábáról Piroskáról meg farkasokról vitatkozni.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.09. 14:49:45

@magyar-magyar szótár: nem olvasok törököt

viszont aki azt képzeli, hogy a gyurcsány-féle Dk valaha is igazi tömegpárt lehet - az ne jöjjön nekem az ő politikai éleslátásával meg kiotató alázó gúnnyal

mert szánalmas

és még egy: én azt mondtam, a DK MOST 3-4%-on áll (és mellesleg nem azért, mert az index nemszereti, jujj.)

erre a TE VÁLASZOD: de 2009-ben nemmondottle!!
megkülönbenis egymocskosdezseniazaferi, deeztcsakegyhozzámérhető másikzseni, mint pl te láthatja

nabazdmeg

de ez megint mire érv? mire válasz? mire reeakció?

nem nekem feleltél, hanem:
- mondtad újra a monomániádat
- valami vélelmezett fantommal vitatkozol helyettem

és most akkor ki is az óvodás, baszod a gitárnyakad

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.09. 14:51:38

@magyar-magyar szótár:

én meg mintha egy megkeseredett, már nagyot se halló szenilis öreg bácsival:((

2012.11.09. 15:14:43

hircsarda.blog.hu/2012/11/07/ketharmados_gyozelem_az_egyesult_allamokban

Aki ezen nem nevet, annak tényleg nincs humorérzéke.
Punkt, Herr Dudenbuch.

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 17:05:10

@nagyjoco: A Hírcsárdával az a baj, hogy a cím meg a bevezető elég is, mint egy zipp-elt cucc, ha elolvastál 10-20 Hírcsárda fost, a többi is kb ugyanaz. Pl ha útálom Czirmi Cziczát és arról szól a Hírcsárda cucc, hogy jó angy seggszuája nyőtt a Czirmi Cziczának, úgy wauuwauhhauhhaházok, mint Frakk a Macskák réme. És szertelinkelem a kutyusbarcijaimnak cukkíni, follow, lájk.

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 17:13:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
1. Nem mondtam olyant, hogy a DK-t az index nyomja le mert nem szereti.
Annyit MUTATTAM ami igaz, hogy ez az indexnél szokásos móccer, minden pártnak van bojócca, vadai ez a DK-ban, beletörli a faszát Szily és feélvonja a szemöldökét, hogy ő egy gonzó és egyenletesen kap tőle mindenki, lám Vadai is. Tudod, ez egy régi trükk, az ÉS-ben a szakállas pulóveres bácsik is ezt csinálták, csak véletlenül pont a korabeloi SZDSZ-ből nem kaportt seni.

Mért beszélsz így velem? Miért próbálsz velem úgy beszélni, mint egy okos tanárbácsi a hülyegyerekkel? Olyant próübálsz a számba adni, amit nem mondtam!

2.A DK 2-3%-on áll? 3-4%-on?? Nagyon is sok! Mérhető. és az MSZP széjjebaszásával ... ennyire nem lehetsz naív, hogy nem látod.. kapnak még 4% lehet 5%-ot is.

Az indexnek nem ez a feladata, a DK nem az ő asztaluk nem annbál a táblánál kibicelnek!], azt Feri bácsi megoldja. Az indexnek Bajnai fölszopása a feladata és ezt pompásan csinálják! Tanítanivalóan! Azt megetetni, hogy Bajnai az nem egy cég Gyurcsánynal.

Megint csak intelek, a politika a sakkhoz hasonlatos művészet. Az még csak simán tud sakkozni, aki csak a saját bábuit tudja mozgatni. Az az igazi sakkozó, aki ül, gondolkodik, a kezén az álla, a másik keze zsebbe és az ellenfél kezével lépteti oda a bábut, ahová a barom azt hiszoi, hogy a saját ötletéből rakja.

Csak a politikában a tábla dodekaéder is lehet.

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 17:15:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Amúgy a vicc, amit Szily vadaival megenged, tanképpen édy és elmegy belsős viccnek, pártonbelül durvábban is viccelnek egymással Vadaiék.

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 17:27:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egyszerűen nem vagy hajlandó ránézni ennek a katyvasznak az eredetére. Ami 2009. Én szépen végigsoroltam már a fideszbűnöket, pl csak szájaltak az átadás átvételről, elpőg lett volna a videós mobilt előkapni, ahogy a kamionosok szokták igazoltatáskor. Volt olyan minisztérium, ahol az átadá fasza igazi hiradóba való botrány volt. Aztán a csontvázakról muchachos. Aztán: Azt hinni, hogy 263 és már nem kellenek politikai műveletek.

Semmi MEGLEPŐT nem tudtak csinálni. Megint a sakkra mutatok, mindenki, még a kibicek is előre tudták a lépéseiket. csak egyszer engednek és a csőőődületet falnakvezetik, de sose nem volt meglepi. Pl én, ha mondjuk szeretném a német nyelv tanítását hangsúlyoabbá tenni, akkor bedomom a hírt az eltörléséről, nem kell német, És akkor MINDENKI,. akik most szarozzák le a németet, hogy nem kell, zúgnának, hogy kell -kell és akkor.. módosítanám revidiálnám az álláspontom.

De teneked kb az a megfelelő kritika,. hogy ha őőőrvannyázom őket.

A mások meg:

Ez az ár? Hogy jópofi nagy ártatlan képpel visszajön? A gyűlés folytatódik,??

Elbasztak mindent, ezt sose tagadtam! de kb ez is volt a mozgásterük, ezt faszául beghatárolták nekik Zseniélis meg Bajnai, különb s különb féle elbaszások közül választhattak!

A másik meg: ezért legalább a kommunikációt nem baszták volna el -mert ha odafügyelnek, jó sokszor csinnbe lehetett volna a mindent szarrá magyarázókat hozni! Az egyikfajta elbaszást rossznak mondani, akkor azt elkezditek dicsérni -és akkor erre revízió és bevezetni azt az alternatívát, amit jónak mondtatok.

Nyavalyogtok az egykulcso adón: ez is elbaszás volt. Azt hitte a barom, aki kitalálta, hogy a dolgozó majd követelni fogja a munkaadótól a szaros 40 ezer Ft-ot az európai bérhez közelítőt, hogy megugorhassa a határt. De nem! hanem a munkaadót támogattátok, hogy ne kelljen bért emelnie, hanem az adót szállítsák le oda.. hát... ezt tényleg elbaszta a barom. Tömegesen sajnálkoztatok a szegény munkaadókon, akoik nem adták meg a szaros 20-40ezer Ft-os fizetéseket. Erre ezek a barmok.. kényszerítenui karták a mu nkaadókat a kompenzációra.. ez is szép történet...

(előre szólok, hogy önfoglalkoztató álvállakozó rinyálását nem veszem figyelembe, mert azt a rencert főleg Ferikéjék nyomizták föl!)

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 17:29:27

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kifelejtettem a bojócköztársaágielnököt de ezt nem ismétlem el.
Elismétlem az alkotmányozást: lehetett volna itt szépen, ahogy kell, rendesen alkotmányozni, konszenzusosan, 4 év. A csőd meg otthelyt volt és 3-4 hónap alatt kellett sokmindent megoldani, pl a tanévkezdést. tavaly még a tanévkezdés necces volt többszáz iskolában és külön a fűtés is.
Az idén már nem.
De ezt nem akarjuk látni ugye??

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.12. 14:39:54

@magyar-magyar szótár: az index mindent és mindenki gúnyol, mi ebben a meglepő?

"Mért beszélsz így velem?"
khmm tükröm, tükröm - te hogy beszélsz velem...?:)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.12. 14:44:19

@magyar-magyar szótár:

"Egyszerűen nem vagy hajlandó ránézni ennek a katyvasznak az eredetére. Ami 2009."

nem

és nem gyurcsány

(ő is benne van, természetesen, mielőtt...)

de az ún. polit.elit 20 éve dolgozi ezen a mostani helyzeten - pártállástól függetlenül, bár eltérő súllyal, intenzitással és eredményességgel

lsd még az árokásás

-------------

"önfoglalkoztató álvállakozó rinyálását nem veszem figyelembe"

na erre meg max. anyáznék, így inkább befogom

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.12. 14:51:40

@magyar-magyar szótár: ó, dehogynem

mi lesz pl 2013 január elején?

ki fogja mondjuk például bérszámfejteni a tanárbácsik és nénik fizetését?

kettő hónap sincs már és nemhogy a rendszer ne állt fel, de még azt sem lehet tudni, kinek kellene felállítania és mit

- - - - - - - - -

89 óta fideszes ismerősöm, aki már ezer éve önkormányzati képviselő is, épp a hétvégén panaszkodott, hogy mi megy mostanában náluk (a helyi fideszben is, meg fentebb is): például azt mondja, az előző, szoci polgármesterrel mindent sokkal egyszerűbb szót érteni, elintézni dolgokat, mert most csak fúrás, keresztbe tevés megy és/vagy dilettantizmus - mint minden szinten...
(még egyszer: ezt egy húsz éve fideszes mondja, nem én, nem az index stb..)

De ezt nem akarjuk látni ugye??

2012.11.12. 16:25:19

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Én is úgy látom, hogy kormányzati és köztisztviselő berkekben kevésbé népszerű a Fidesz. Bénák, nem értenek a közigazgatáshoz, a csapatot meg szétcseszik - ez az általános vélemény, amit hallok.

Van még egy másik sztori, hogy a munkahelyemen bejött egy fazon üzleti ügyben és a beszélgetés során kiderült, hogy egyéni országgyűlési képviselő. Kollégám kérdezte, hogy melyik párt, mire ő szinte gúnyosan felröhögve mondta, hogy a Fidesz. Ez még az előző kormányzati ciklusuk idején volt. Talán magyarázat lehet a pártvezetés paranoid viselkedésére, ha ez általános, hogy még a saját képviselőjük is kiröhögi őket a hátuk mögött.

Harmadik ilyen "belsős" történet, egy ismerősöm, aki az agrárminisztériumban dolgozott. Kérdésemre, hogy ki volt a legjobb főnöke, Torgyán volt a felelet, mivel kezitcsókolommal és előre köszönt, a liftben előre engedte a kollégákat, szóval igazi úriember.

magyar-magyar szótár 2012.11.15. 01:22:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A 2006-os választásokat AZONNAL akkor otthelyt totemisztikus választásoknak neveztem (32 nevemmel ezelőtt) ás foglalkoztam a "helyiszintek döbbenetével" az akkori Stormy Monday-en, amikor A Zigasságos Nép a helyiszinteken szembesült azzal, hogy kiket szavazott be olvasatlanul, csak a totemjelrte ikszelvén .

Namost az meg egyáltalán nem példátlan, hogy a legnagyobb tolvajok kitűnő HR-esek, Bajnai személyesbeosztottjai ma is sírva, könnyek között emlékeznek a nagyszerű és megrtő főnökre, men nyire emberi, amit én simán elhiszek.

Pógármestert meg tudok, aki nagyon jó főnök volt (naná, minden olyaskit alkalmazott, akinek sokrokona, kiterjedt családja volt... a rokontalan kétnyelvvizsgás duiplomást meg nem) egymilliárdot sikított a bandájával, ő maga kedves bájos aranyos bácsinak néz ki. Empátikus meg minden. Mivel nem az "ismert fideszbűnöket" szoktam szajkózni, csak a nemtárgyaltakat, ezért kerülhette el a foigyelmed, amitz 20-szor írtam, hogy rossz HR-esek rossz főnökök.

Újra elismétlem: pl a megyeioktatási (megyeiönk')rendszer megyeieü egyik alapja az illetékbevételek, amik 2008-ban jól kiszámíthatóan 2010-re harmadára csappantak. Tehát 100 egység helyett 30 egység jutott a rendszerre úgy, hogy 120 részt (valójában 170)kellett vóna lefinanszírozni. És akkor ott vpoltak a "fejlesztések" [ a falusi iskola korszerűfűtése [thx 2009 dicséret Gordicseknek], amibe nem volt már pénz a gázt fizetni [bumm 2010 ősze jEzek a rojattak jeztet is elbaszták!]... de törleszteni meg kéne...] Így érthető? És mért nem tudod, mért nincsen ez a tény a tudatodban? -ez meg a balfaszkommunikáció miatt van. A Modern Képmesék voltak a Jófasz Kommunikáció. Meg az internetes ugye, aminek te bagatellizálod a hatékonyságát, miközben az internetesmédia a világon egyedülálló módon komolypártot juttatott parlamentbe. (mert bojóccpártra volt példa...)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.15. 10:52:02

@magyar-magyar szótár: a fideszes önkormámyzati havert is biztos a kommunikáció vezeti meg, ugye?

ne már, tényleg

magyar-magyar szótár 2012.11.17. 04:21:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A pol"blogoszférában egyedülálló módon sokat foglalkoztam a pógár, a baógárrmester és az ökormányzatiképviselő mint olyan -nak az anatómiai sztenderdjeivel, mely anatómiai sztenderdeket sem te, sem a sajtómunkásság, de még Zseniális ferencék sem vették figyelembve, amikor az önkormányzatok csődbefojtását kitalálták. Vamn a pógármestereknek meg az önki-képcsik-nek egy különlegesen oldalfüggetlen sajtossága, egy fordítottarányosság, mináél alkalmasabb valaki polgármesternek vagy önkormányzatiképviselőnek, annál több bornyúkötél is kevés az erre-reá fogására. A másik oldal és genetikafüggetlen jellemző az, hogy tüökmindegy, ki a polgármester vagy az ökiképcsike, RÖGTÖNAZONNAl őőőőrbvárasokan fognak neki 8de az idióta keresztannya térgyekaláccsának is!!) előrekj9öszönni, telefonszáma kitudódik, hívogatják és megjelennek a gyermakarcú ártatlanmosolyó konzorciumügynüökök, meg jönnek a vállalkozók az ötleteikkel , mennyibe is kerülne ez vagy az nekik, ha, akkor és úgy, hogy persze a baógármesterrúr is jaójárjon. És a polgi a legeslegjobb testilelkibarátcsikáiból szervez maga köré embereket és akkor úgy hjár, mint Demszky járt a Fő-A-Város szociálishálózatával... Ezért ha én Csili Csala bá' lennék, belőled is meg a grófnőből is piri-a-parádé polgármestereket csinálnék.
20 éve mennek olyan dolgok, pl, hogy helyiszinteken összehajol a libsi meg a faszkó frakció ... és még mindig nem tudjuk megtanulni, hogy az országospolitika egy sík és még egy másikdimenzió a helyipolitika. Ahol már tényleg a sok zoon-t political-ni kell a gyak'ban is, nem csak szép lengyel lászlói elméletileg...
süti beállítások módosítása