weird scenes the village of the smurfs

Bélyegzésegy.gifSzeretettel Babarczy művésznőnek

 

Elnézelődvén megint az Őrjöngjünk, Vecám! jógyerek-jókislány blogban ... tkp először az ügyike maszatolásról & kenyegetésről akartam volna inkább írni, a gengszternekábrázolás, majd az így keletkezett mocsokba mártott érdekes mémelős ecsetekkel való ad-hoaxxxa  át-átkenyegtés, pl a homogenizáló fotoshopeljárás, a bűnözők sorbarakása, plimm, szendvicsben a külünböző bűnözők analogizálgatgatásra alkalmasan, a gat-gatás az önélveztetés, avagy az agyvérzsír kellőhőmérsékelten tartása kislángon [úgy, mint politikaikommunikációs kiscél a Felnőttasztalnál ááártatal gyermekarccal orált Nagy Szép Kenetteljes Célok alatt stikában a szosölmédiás gyerekasztalhoz leosztva ] odapëttyentem szépen Mubarak vagy ifj. Szadat pofáját. Gaddhafi pofája már nincsen a stemplivel sokszorosított egységtörzsön, és az olcsó analógiajártást meg ráhagyja az okoskatörp a birkanépre, neje, egyétek!.-..  amiáltal az az izgalmas szituáció keletkezik, amit az Ötlábú Kutya Párt az olyan aranyos-biztos-nem-lop cuccal zanzázott, tehát ha egy gengszternek viszont bájos az arca és jógyerekfrizurcsija van, akkor olyan jól néz ki, biztos nem gengszter, tehát a szakszerű gengben tartalékban kell egy jópofi is... ... , de aztán tanulságosabb lett megfigyelni a   az ország főbb jóoldali  eszetokjai ugyanúgy, azokkal a mozdulatokkal stempliznek meg csapkorásznak, mint a rosszoldali bunkójakok, csak persze a jógyereklehellet az mézillatú és ózondús, de próbáljon csak meg úgy bélyegezni meg uszítani a rosszoldali, ahogy mink, majd jól megmondjuk az oooovvóóóónnééééénííííneeek! [a jógyerek az megmond az óvónéninek, az összestöbbi az árulkodik - a szerk. röh., tehár Orbánék anno árulkodni jártak Brüsszelbe, a jóoldal most viszont  kapcsolatitőkéje bevetésével tudományosan felvilágosítja és rázza fel egyre-és-egyre és majd még hogy, ha már tétje is lesz, a fejlettnyugati közvéleményt, természetesen ha valami nem érdekelné vagy csak nem értené azt az az érdektelen fejletnyugati, akkor megfelelően interpretálva , hogy értse már úgy, ahogy mi A Jók és Igazak azt szeretnénk, hogy értse már.. aztán a re-importban persze már azt elfelejtjük hozzátenni, hogy honnan is milyenmódon tudta jól meg azt a fejlettnyugati, amit megtudott... hanem abban a hamis kontextusban hagyjuk, mintha ennyire érdekelné a fejlettnyugatot egy magyar rosszoldalipolitikus toddományosportfóliója, hogy apróra szemenszemel... ] 

ÁLLJ STOP! álljak meg már, hiszen a jógyerekezés is bélyegzés. Blogbarátaimnál már egyenesen sértésbe is számít, ha ezzel stemplizek. Azonban itt nem annyira fejlődtem még föl Sákjamúni mester tanításához. Őszerinte ugye, ha az útonálló a fűrészével elevenünket vágja, akkor is szeretnünk kell őt. Én még elmaradott vagyok és szerintem hasznos lehet mindenkire egy kicsit a sajáteszközét is reája fordítani. Kezdjünk csak el viccelődni pl Gálvölgyi bácsival az ő gálvölgyibácsis eszközeivel mócceraival és burleszkozzukl már az őfajta civilben moróz és humortalan mizantrópot. vagy pl üdvösnek és helyesnek tartom egy matulista fikaista geci bácsira, a gyerekkorból mikor kinyőtt már szegény, az ő szeretett eszközét vissza-fordítani. Vagy pl az index szerkesztőségére vagy a mindennapi index címlapra is mért is ne lehetne ráengedni egy külsős, Hatodik Frakció-szerű fika & geci & szarzsákbrigádot, pl pécézni a kompilatív eljárásokat a címlapra kitett hazug kontextusba helyező (technikailag pl uszító)cím és becsalimondat meg a megnyitott cikkbe foglalt lényegében mellékes & marginalizált igazság között...  Azt tapasztaltam, hogy egyes eszközkezelő virtuózok osztán visszafelé, ha azt az eszközt reájuk alkalmaznák, még nemhogy á virtuoso, de bocibocitarka játszási alapfokon se szenvedik! 

 Persze, ahogy ők bélyegeznek, meg a bélyegzőik is dekülönben, hűdemások, de az zazzzanyád! mozdulat, ahogy lecsap a stemplijével!, pl még van valaki, aki épeszénél is, tehát arra gondol, hogy ha Jeszenszkyt rögön fajvédőzni kezdem, mit verek majd egy tényleg is fajvédő pofájába bele, bélyeget, visszavon és takarékosabban, közelítőbben a szalonrasszistát választja arra gondolván, hogy ez is eléggé ütős, mert a buták is sejtik, mit jelent a rasszista...  a túlzásbaesés műveletei és a nyálfreccsenés, nyilván Babarczy művésznő, mert ő szép is, az ő nyála tehát  nemannyira undi és ráadásul ő még az Ész-re mint a jóoldaliság velejárójára apellálna, de nem értik még őt sem, próbálja tanusítani megfelelő politikai magatartását is, de azért takarékosságra is intene, ő nem mondja ugyan ki, de én ennyire nem vagyok spórolós, bekövetkezhet az, ki van rakva ennek a kottája is, amiből a teljesen politikai mindenoldal zenekarai játszanak, egy olyan kormányfelállás, mint Jobbik-FIDESZ , ez, ha már most fajvédőkormányunk van, akkor az majd mi lesz? 

Bélyegzés közben persze az igazság is fölfeslik itt-ott, hol követte el a hibát Jeszenszky, mit kellett/nemkellet volna tennie, elpolemizálgatnak kicsit a kijelentés tartalmán is, lehet-e ilyen és hogyan lehet, a forrás egy ... megint egy stempli... hülye tanárnéni...  ha nem tetszik a véleményem, akkor biztosan az az állításom se igaz, hogy lehet szoptatás alatt teherbe esni, sutty... ha a cigány-cigány szegregációt merészelném említeni, akkor olyan vagyok, mint megnemnevezett amerikai apartheidbarát, aki aszonta, hogy a niggerek is csak köpködik egymást... meg a magyar vagy a székely is csak ilyen fajta ... még a tejérzékenység is, mint ilyen, fölbukkan, erre már azért én se figyeltem oda, annyit tudok, hogy az Indiák Négy Ege alól érkezettek között több a tejérzékeny és erősen preferálják az olajos magvakat meg rostosabb gyümölcsöket... ez jellemzi jóformán az összes magyarországi cigány népet, a legfölsőbb zenész kasztról n.a. ... tehát pl azért egy ilyent is le mernék írni, hogy a cigányok imádják a diót meg a körtét. De már azért ez is kaphatni egy kriptofajvédő/szalonrasszista stemplit?? Égettem magam tökfölösleges hozzászólásokban, mert nem a tartalom a lényeg, hanem hogy könyékkel hová lehetne tolni, melyikoldalra oszt akkor rá a stemplit, mehetek a [stempli]anyámba szépen

 kép helye: Jeszenszky Géza arcképe/pofája faszál lestemplizve a fajvédő, a náci meg a szalonrasszista meg a fasiszta szavakkal, egy-egy pëtty ostoba, ezek, fidesznyik

 Nagy-nagy bélyegezgetések közepette mindenki a cigányokról nyilatkozik, hivatkozik, pedig igazából senkit nemérdekel  az ürügy, ezesetben a cigányok, ez csak újabb jóalkalom a jócélú hirigelésre, valójában napipolitikai célú pecsenye sül, a zsírjával pocsétázni, emígy meg eggyel kevesebb legyen ezek a/az [minősítések stemplizése ] közül, egy kis lépés ugyan, de jó felé... Most még a jóoldalú sajtó hiába sütögél önként is politikaipecsenyéket, egyelőre csak a büdös (a választásra njóoldali bülbülszavúak szerint tkp malkalmatlan!) nép megetetését szolgálják, mint már említettem a magyar szar ezért a legkiválóbb a világon a sok hús, a zsíros szaftok miatt, nyugatiszarhoz szokott fejlettszennyvíztisztítógyártó cégek szakmérnökei is meglepődnek a magyar szariszap zsírosságán...  Ugyanis a most sülő politikaipecsenyéket nincsen egyébként, ki hasznosítsa, MOST (now!) ebben a pillanatban nincsen még flashmobiánus, faszbúkizált  testetlentömegegyesület se, aki kormányozni tényleg is akarna, és nem csak a szép szájaival orál erről, majd egy év múlva lesznek készen a programok. Itt hat vissza szosölmédia működése: az új demokráciafölötti tőmeghoaxáló eljárások ugyan igen faszák, viszont a mob néha túlbuzgó, nem várja meg a jövőévi norvég Raoul Wallenberg emlékestet, amikor sokkal hasznosabb lett volna majd a birtokolt, de ügyikén bespájzolt információt megosztani... Így járt egyébént a Schmitt-bukta is. Bár meg kell hagyni, az idejekorán ellőtt információ patronyok azért egy haszonnal mégis pukiznak: a kellő gyűlölet szintentartását szolgálják. Edzésben maradnak az üde & illatos  hókarok a stemplizésben.

Kung Fu Cse [ és az egyik magyar kortársunk a kevés létező liberálisaink közül, Lan Ji tan ] arra figyelmeztet, e világ fő baja a szavak eredetijelentéstartalmuktól való elragadtatáse... magyarul és például : rögtön a legsúlyosabb jelentés, a legszélsőségesebb kifejezés, a kommunikációsentrópia átsikolytozása, hátha a legnagyobbatmondás még átütő.

Bélyegzéskettő.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr564889547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.11.05. 07:29:32

A magát máig tiszátazatlan okokból nemzetinke és kereszténynek(!) nevező média már 2002 tavaszán tudta, hogy Megyó győzelme esetén általános amnesztitát hirdet a köztörvényesek között, hogy a lőfgyever szabályok módosításával vadnyugatot csinál az országból (juniós jogharmonizáció történt egyébként), de a legszebb az kétségívül Kerényi művészúr hírtévés őrjöngése volt, amit 2003-4 körül maga a Hírtv tiltott le. 2001-ban a TV2 tudni vélte, hogy az orbán-kormánym inden tb támogatást levesz a gyógyszerkeről, 1994-ben pedig attól féltek a nemzetikeresztények, hogy jön a kolhozosítás, Magyarországról a "magyar" szócskát, mint fasisztoid-rassista jelzőt leveszik, satöbbisatöbbi.
Az örülükvincent ennek a sornak egyenes folyománya, maiigényekhez szabott zeitgemäss változata, nem pedig valami hűdeúj netokrata találmány.

A Sakják Bölcse az együttérzés eme fokát három világkorszak alatt fejlesztette ki, úgyhogy ne aggódj, annyi idő alatt nekünk is sikerülhet, ha igazán teszünk érte.

magyar-magyar szótár 2012.11.05. 08:06:17

@nagyjoco: Ez igaz, hogy az Őrjöngjünk Vecám a mai szaósölmediális twitteroidokhoz képest bőséges szövegű, tehát úgy elavult is, de hát csupa elavult öreg írja, Babarczy néni se mai kislány. A blogoszféra nekünk, a 40 és a halálközötti 9öregeknek van meghagyva, mert minnk már nem vagyunk eléggé innovatívak a twitterid flashmobizálhatósághoz. Fiatal vonuló az üde flashmobiánuis jövőzálpoga, de az öreg az vonulómagyar és ha még ráadásul rosszoldalian is vonul, akkor gyaloglélek. A szőrsapós néni esete, ha vonulómagyar akkor gyaloglélek, a Milla tüntetésen viszont népszava.

magyar-magyar szótár 2012.11.05. 08:50:31

@nagyjoco: A netokráciában más időszámítás van. "három nap egy esztendő" Az LMP a példa arra, hogy egy innovatív blúcsip 3 év alatt fatengelyes mákonydarálóvá avulhat. Egy kicsit így járt az index is, nemhiába únta meg a twitteroid kirándulása után már nyiltan is Ujkihívástkereső. Réges-rége, a hőskorban még a tartalom számított, azt hiszen, szlogen is volt. Most már az indexet lényegében a címlapra gyúrják áés a tartalom annyira nem lényeges, hogy bent a cikkben akár még az igazat is meg merik írni valamiről. A címlapragyúrt ál[pszeudo] taralom "eteti" az szaósölmédiát, tehát cslaffannak a cuccok. Sőt, én szoktam egész Török Gábor Elemez cikkeket kizárólag a kiajánlós cím és a felütés -ből ki is olvasni. Rápillantok, benyaélom, megosztom és a kapcsolati hálókban annyi idő alatt elterül, széjjel az információ, amennyi idő alatt az elektronikus média főszerkesztője a levegőt veszi a munkatársi röpcsiértekezlet összekajabálására, ráadásul szinte ingyen.

Megjelenik a televíziós mádiában ez a mondat "Az interneten is ezzelik az azt a micsodávalkapcsolatban" és ez azt a hamis látszatot keltheti, hogy az internetes komolymédián, de nem, hanem a fészen.

De pl napszámosbrigádok tuskószedésre is a fészen szerveződnek, olcsóbb, ha a nagylyány vesz egy szamszúntelefonyot internethozzáfáréssel és akkor ezzel az egész komonikácijaó, a továbbiak letudva, nem kell se karácsonyi lap, se semmi, meglett a legújabb kisbaba, felbobja a fészre és a 60 éves keresztanyu is lelegyinti Mancca nyanyát, hagyja, ő már tennap látta fészen.

magyar-magyar szótár 2012.11.05. 08:57:01

@nagyjoco: Ezúton tájékoztatlak, hogy a Néposzabadsáűgnak az elavult papír-texturális fogyasztóknak készítettek a minap egy kis internetes kitekintést, ahol az Őrjöngjünk vecám, a Kettős Bárca és a Török Vidor Mezgetget volt összesn a három KÜLÖNBÖZŐ jellegzetes blog, a Vecám egyik bloggere valósággal korunkzotrrójának adta elő magukat, milyenveszélyeknek kitéve harcolnak a jóügyért bátoran,. Vidor pedig elmesélte, hogy mennyire a Kész Kftnek köszönheti a függetlenségét, ami Kész-ről neked azt tudom mondani, hogy a KÖZGÉP a Kész-hez képest, mint konfirmálásra készülő reformáta nebulók malacfocicsapata a Wiener Sängerknabenhez gyermekszopránra írt katolikuskórusok dalolásában. A Kész káefté cipelte a nagybőgőt meg tolta Vellai Györgyiék versenyzongoráját a Globex ügy lezajlása idején és még a többi szabadkezével tartotta a Raab Karcher fején a szopóálarcot is..

kikoránkel 2012.11.05. 14:31:33

@magyar-magyar szótár:
Hümm...egész jól elvagy azon a moderálós, jógyerek-blogon, ahhoz képest, hogy -szerinted- én, az agyvérzsirszintem karbantartása miatt olvasom óket. xD

magyar-magyar szótár 2012.11.05. 15:34:07

@kikoránkel: Dehogyis. Elkeserítő. Ezek az emberek nem ismernek maguknál okosabbat, fentről lefelpé beszélnek, önirónia nuku. De ha magyarról magyarra fordítod.... egyszerűbb kidejezésekkel, akkor ugyanazt a műsort kapod, mint idelent Lyukmagyarországon a piolós Joli nyanyáék sütipartiján. "Lópnak ezek lópnak, mindenki genkszterek, csak a Hajzler Bandika az nem lópik, mër milyen szíp gyerëk má, a haja is fajin neki, se nem ez a kopasz, senemzsíros hülyegyerek, eszëm azt az arany tökit!" Amit meg a nyugdíjas tanárok karában Ilonka bácsi [az ifjúságvédelmi őrjárat egykori oszlopa, szakszervezeti vezér] nyom, pár hangulatfestő meg netokratikus kifejezéssel megspékelve még bejegyzés is lehetne.

magyar-magyar szótár 2012.11.05. 15:36:01

@kikoránkel: Azt akartam még a múltkor mondani, hogy engem tán ha 2-3szor töröltek.. amúgy nem. De ürűhetünk ennëk, Vëcám? -asszëm nem...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.06. 06:36:31

@magyar-magyar szótár:

Ezt a a kommentemet, erre a kommentedre válaszul írta:

orulunkvincent.blog.hu/2012/11/02/jeszenszky_vs_narancs/fullcommentlist/1#c18224485

De mivel sanszosnak érzem (a tévedés jogát is fenntartva, természetesen:-)), hogy mire olvasnád, már nem lesz ott, ezért bemásolom ide is:-)

Tehát, a válasz:

"@magyar-magyar szótár:

Sorjában:

--- Ebben a vitában egy elárvult betű nem érinti a cigányokat. Ez a vita a hatalomról alkotott képről, a hatalomhoz való viszonyról és a hatalomtechnikáról szól. Ajánlom figyelmedbe @neoteny nick kommemtjeit, aki nagyon adekvát módon áll(t) a vitához, s így nagyon beszédes reakciókat is váltott ki.

--- Ebben a vitában nincs jóoldal és rosszoldal: ebben a vitában olyan oldal van, ami vágyja az igazságot és olyan, amit nem is érdekel az igazság. Ez utóbbiak számára az igazság birtoklása és a hatalom birtoklása elválaszthatatlan egymástól, hiszen, mivel abszolút igazságot nem ismernek, mindkettő (együtt és egymást kiegészítve) csak(?) dominanciájuk biztosítását szolgálja. (Van ennek, természetesen, filozófiai értelemben egzisztenciális vetülete is, de nem akarom nagyon elnyújtani a mondókámat, úgyhogy...:-))

--- Ne hogy személyeskedésnek vedd szavaimat, mert ebben semmi személyes nincs (nem is lehet, hiszen nem is ismerjük egymást), de te --- rosszul értelmezett felelősségtudatból --- önként felvetted a szopóálarcot. (Ez ilyen/olyan tipikus elsőgenerációs értelmiségi betegség, ha ez nálad is az, akkor ezt magadra nézve tekintsd egyben mentségnek is:-)) Attól, hogy te saját közegedben egyedül maradtál (nem vagy ezzel egyedül:-)), az nem azt jelenti, hogy a "jóoldaliak"-nál lakik a Jóisten, s mégkevésbé, hogy a "jóoldaliak" (az eszközjellegen túl) igényt tartanak rád. S azt a legkevésbé, hogy az általad vizionált "jóoldaliság" létezik...

ü
bbjnick"

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.06. 06:40:04

@bbjnick:

Ezt a a kommentemet, erre a kommentedre válaszul írta:=Ezt a a kommentemet, erre a kommentedre válaszul írtam:

magyar-magyar szótár 2012.11.06. 07:28:56

@bbjnick: Ha fellapozom a Nagy Hannibal Szótárt, ami ugye az etalon, Hannibal már ki is rúgott engem, nem barátkozik velem.. szóval ez nákla a óoldal fejtése:
jóoldal - a jó oldal
rosszoldal - majd mi jók tudjuk azt, hogy ki a rosszak. De aki azt meri ránk mondani, hogy "ti" az kirekesztő, csúnyagyerek és melleszmondva óvónéninek!

Van jóoldal és rendesen körül is írva, le is írva, definiálva is.

Mutatok egy pontot, ahol kivállóan lehet szemléltetni:
Egyszer Tandori Dezső író, költő felállt valami irodalmi tanácskozáson és így szólt "Én jobboldali író szeretnék lenni!" akkor még nem volt szaósölmédia, úgyhogy valami egy hét, pl a következő Élet és irofalom kellett a kisebbfajta botrányhoz és magyarázkodáshoz. Tandorira annyira ráijesztettek a jóoldaliak, mert ugye pont akkor a jobboldali a Hóttifaszista Restarujácijaó Rpémével volt egyenlő, hogy Tandori a hosszas magyarázat helyett rückwertsbe kapcsolt (igaza volt) és azt mondta, részegen félrebeszélt.

Így, szépen sorban meg lehet taláni sarkalatokat.

Hihetetlenül apró pici történetkék és véletlen esetek ÓÓÓÓRIÁSINAGY sarkalatokká meg fordulópontokká is váltak.

A jóoldal imázsába a rosszoldal alaposan belebarkácsolt és mitsesejtve, önellenható ostobaságban építette is.

Ilyen pl a bolsevikozás -ezt nem ismételném, ismered. Vagy a ballibsizés. Egy rakás jóoldali összesen attól jóoldali, hoogy FEL lett ballibsizve. Összesen ennyitől lett baloldali vagy liberális.

Elkezdődött egyfajta helyezkedés, nem mindenki zseni, van, aki csak élni akar, pl már nem akar leszokni az újságírásróól és úgy tervezi (1996... 1998...) hogy újságírásból még meg fog élni. Ahhoz, hogy a cikkét elfogadtassa, ÉS JÓ HONORÉRT!!! afféle trükköket kellett alkalmazni, mint ma a bloghún címlapra kikerüléshez. Megírta a cikket, beleverte az elejébe, a nagyátlóba vagy a végébe a politikai oldaliságát tanusító, a napi figyelem fölkeltésére alkalmas passzust, 1991-ben a világkiálítást fikázta és Barsyné Pataky Etelka arcára verette a... Moinden évneki, szezonnak megvoltak az ilyen trükkjei...

vagyis az az opportunizmus, ami a Kádár rendszerben rutin volt az alkalmazkodóképességhez, tovább élt, ahogy Ördög Zoltán, szobrot kéne neki állítani, jóoldali jógyereknek szegénynek, annyira buita volt, nem tudta tartani, ki is szaladt a száján "Ma [sem] nem mindegy, mit gondolnak az emberről politikailag."

Lapozok, mert te szerintem unásig ismered ezt tőlem, az a lényeg, hogy semmi szükség nincsen politikai alap-feltöltődésre meg véleményre ahhoz, hogy az ember oldalt válasszon.

itt szoktak nyafogni a jóoldaliak azon, hogy hájszen ha így lenne, akkor nem lett volna 2010, a 2/3-ad katasztrófája. Nadehát ez nem kataszrófa volt, hanem egy szépen kidolgozott zseniális terv része! Senki nem tudja cáfolni álításom, hogy ebbe a "demokráciaszájbabaszásba" Zseniális ferencék demokráciabaszásai vezettek bele és ezek közül a legpompásabb a 2009-es előrehozott választások ötletének is lehülyeségezése!! Ha van választás 2009-ben, nincsebn 2/3 -ezt senki nem cáfolhatja! Szépen megírt kottákból játszott a zenekar.

Még az is meg van írva, ha esetleg valaki nem akarná azt játszani, ami a kottában van: az ellenkezője se diszharonikus. A jóoldal egy része, mint katasztrófáról beszél a jobbikról, miközben vabnnak magukat TECHNIKAILAG a jóoldalra POZICIONÁLÓ szakemberek, akiknek szüksége volt, van és lesz a Jobbikra. A Jobbik rothadásban születet, maga a rothadás, a fertő, a mocsok úgy ahogy van, de egy Mohó Gömböc-be foglalva. Rosszkérdésekre adott rosszválaszok, az emberi butaság.. nem akarok most a Gömböcpárt történetével foglalkozni, az a lényege csupán, hogy a jóoldal EGYRÉSZE mitsesejt, és OHAJTJA [vissza] azokat a netokratív spekulalistákat, akinek eszköze a Jobbik.

Úgy is mondhatnám, hogy a netokratív spekulalisták a feljövetelük óta úgy játszanak az oldalakkal, mint cica az egérkékkel.

Itt adódik egy kérdés, hogy a netoikratív spekulalistákat összefoglalő részvénytársaság LEVÁLTOTT (Az IMF sem akarta, by Róna Péter info) vezérigazgatója nheklyébe UGYANEBBŐL az igazgatótanácsból lépett elő a már "alkalmas" (ezek stzerint :DD ) Jópofoi.. de hagyjuk Az első vezérigazgató úr nemde a magyar jóoldali szellemiélet 30 (vgy 300.. vagy 3000) legokosabb emberének a nézeteit szemlézte, mikor mi smakkolt neki azokból? DE, IGEN!

Vagyis a jóoldali szellemembereinek egy része pénzért + hiúságból is már kitartott a...

Vannak jóoldaliak azonban, akoik nem tartzottak ki, nekik kuss, ignorálva vannak és még Kúró Dóránál is ignoráltabbak a jóoldalon.

És itt szeretnék visszamutatni pl Tokfalvi mester 8többesszámot kéne használnom, ha Serest én elfogadnám konzlibnek, de nagyon nehéz nekem eltekintenem Seres neocionista [most nnaggyonfinom voltam] kirohanásaitól, meg attól, hogy a Political capital milyen szerepet vállat Zseniális ferencnél a kottkidolgozásokban és kottamásolásokban és áriák korrepetítoraiként, máma meg már senki nem akar emlékezni a PoCa -ra...

Tehát az öszes kisérlet... agyonhallgatásba fúlt a jóoldalon arról, hogy lehetne... szabadna-e moder jobboldalinak, tehát ilyen pl az amerikailiberális, szabadna -e jobboldalinak jóoldalinak lennie. nem szabad! TILOS vége, ott konyec az ő filmájának, amikor ő azt merné mondani, hogy ő jobboldali.

Ki tehetett volna tehát valamit a jobboldali nemrosszoldalivá válásáért? A jobboldal.

megint mutatok egy egyszerű puillanatot, amikor az idült alkoholista Für lajos MDF-alapító elvileg, tehát az alkoholico agyi demnentia előtt történész volt
Szebb jövőt harsogott a gárdistáinak.

Két pillanat volt ez, az egyik: megint a jobboldal menthetetlenül roszoldalizálódása.

Pompás cucc. Kb 3-4 nap gyorsított eljárásban kellet volna elbánni a Gárdával. CSAKHOGY ez Feremncéknek nem volt érdekel, nekik a Gárda eszkalálódása az érdekük, tehát megkezdődött egy olyan bírósági menet, aminél lassabbb... sehol abban az Európában, ahová jajjojujjogtatnak most a jóoldaliak, miszerint távolodunk, nemigen túrósodhatna a rétes...

el kell küldenem, mert bezabálja a blogmotor
de kidolgozom bejegyzésbe

Ha fellapozom a Nagy Hannibal Szótárt, ami ugye az etalon, Hannibal már ki is rúgott engem, nem barátkozik velem.. szóval ez nákla a óoldal fejtése:
jóoldal - a jó oldal
rosszoldal - majd mi jók tudjuk azt, hogy ki a rosszak. De aki azt meri ránk mondani, hogy "ti" az kirekesztő, csúnyagyerek és melleszmondva óvónéninek!

Van jóoldal és rendesen körül is írva, le is írva, definiálva is.

Mutatok egy pontot, ahol kivállóan lehet szemléltetni:
Egyszer Tandori Dezső író, költő felállt valami irodalmi tanácskozáson és így szólt "Én jobboldali író szeretnék lenni!" akkor még nem volt szaósölmédia, úgyhogy valami egy hét, pl a következő Élet és irofalom kellett a kisebbfajta botrányhoz és magyarázkodáshoz. Tandorira annyira ráijesztettek a jóoldaliak, mert ugye pont akkor a jobboldali a Hóttifaszista Restarujácijaó Rpémével volt egyenlő, hogy Tandori a hosszas magyarázat helyett rückwertsbe kapcsolt (igaza volt) és azt mondta, részegen félrebeszélt.

Így, szépen sorban meg lehet taláni sarkalatokat.

Hihetetlenül apró pici történetkék és véletlen esetek ÓÓÓÓRIÁSINAGY sarkalatokká meg fordulópontokká is váltak.

A jóoldal imázsába a rosszoldal alaposan belebarkácsolt és mitsesejtve, önellenható ostobaságban építette is.

Ilyen pl a bolsevikozás -ezt nem ismételném, ismered. Vagy a ballibsizés. Egy rakás jóoldali összesen attól jóoldali, hoogy FEL lett ballibsizve. Összesen ennyitől lett baloldali vagy liberális.

Elkezdődött egyfajta helyezkedés, nem mindenki zseni, van, aki csak élni akar, pl már nem akar leszokni az újságírásróól és úgy tervezi (1996... 1998...) hogy újságírásból még meg fog élni. Ahhoz, hogy a cikkét elfogadtassa, ÉS JÓ HONORÉRT!!! afféle trükköket kellett alkalmazni, mint ma a bloghún címlapra kikerüléshez. Megírta a cikket, beleverte az elejébe, a nagyátlóba vagy a végébe a politikai oldaliságát tanusító, a napi figyelem fölkeltésére alkalmas passzust, 1991-ben a világkiálítást fikázta és Barsyné Pataky Etelka arcára verette a... Moinden évneki, szezonnak megvoltak az ilyen trükkjei...

vagyis az az opportunizmus, ami a Kádár rendszerben rutin volt az alkalmazkodóképességhez, tovább élt, ahogy Ördög Zoltán, szobrot kéne neki állítani, jóoldali jógyereknek szegénynek, annyira buita volt, nem tudta tartani, ki is szaladt a száján "Ma [sem] nem mindegy, mit gondolnak az emberről politikailag."

Lapozok, mert te szerintem unásig ismered ezt tőlem, az a lényeg, hogy semmi szükség nincsen politikai alap-feltöltődésre meg véleményre ahhoz, hogy az ember oldalt válasszon.

itt szoktak nyafogni a jóoldaliak azon, hogy hájszen ha így lenne, akkor nem lett volna 2010, a 2/3-ad katasztrófája. Nadehát ez nem kataszrófa volt, hanem egy szépen kidolgozott zseniális terv része! Senki nem tudja cáfolni álításom, hogy ebbe a "demokráciaszájbabaszásba" Zseniális ferencék demokráciabaszásai vezettek bele és ezek közül a legpompásabb a 2009-es előrehozott választások ötletének is lehülyeségezése!! Ha van választás 2009-ben, nincsebn 2/3 -ezt senki nem cáfolhatja! Szépen megírt kottákból játszott a zenekar.

Még az is meg van írva, ha esetleg valaki nem akarná azt játszani, ami a kottában van: az ellenkezője se diszharonikus. A jóoldal egy része, mint katasztrófáról beszél a jobbikról, miközben vabnnak magukat TECHNIKAILAG a jóoldalra POZICIONÁLÓ szakemberek, akiknek szüksége volt, van és lesz a Jobbikra. A Jobbik rothadásban születet, maga a rothadás, a fertő, a mocsok úgy ahogy van, de egy Mohó Gömböc-be foglalva. Rosszkérdésekre adott rosszválaszok, az emberi butaság.. nem akarok most a Gömböcpárt történetével foglalkozni, az a lényege csupán, hogy a jóoldal EGYRÉSZE mitsesejt, és OHAJTJA [vissza] azokat a netokratív spekulalistákat, akinek eszköze a Jobbik.

Úgy is mondhatnám, hogy a netokratív spekulalisták a feljövetelük óta úgy játszanak az oldalakkal, mint cica az egérkékkel.

Itt adódik egy kérdés, hogy a netoikratív spekulalistákat összefoglalő részvénytársaság LEVÁLTOTT (Az IMF sem akarta, by Róna Péter info) vezérigazgatója nheklyébe UGYANEBBŐL az igazgatótanácsból lépett elő a már "alkalmas" (ezek stzerint :DD ) Jópofoi.. de hagyjuk Az első vezérigazgató úr nemde a magyar jóoldali szellemiélet 30 (vgy 300.. vagy 3000) legokosabb emberének a nézeteit szemlézte, mikor mi smakkolt neki azokból? DE, IGEN!

Vagyis a jóoldali szellemembereinek egy része pénzért + hiúságból is már kitartott a...

Vannak jóoldaliak azonban, akoik nem tartzottak ki, nekik kuss, ignorálva vannak és még Kúró Dóránál is ignoráltabbak a jóoldalon.

És itt szeretnék visszamutatni pl Tokfalvi mester 8többesszámot kéne használnom, ha Serest én elfogadnám konzlibnek, de nagyon nehéz nekem eltekintenem Seres neocionista [most nnaggyonfinom voltam] kirohanásaitól, meg attól, hogy a Political capital milyen szerepet vállat Zseniális ferencnél a kottkidolgozásokban és kottamásolásokban és áriák korrepetítoraiként, máma meg már senki nem akar emlékezni a PoCa -ra...

Tehát az öszes kisérlet... agyonhallgatásba fúlt a jóoldalon arról, hogy lehetne... szabadna-e moder jobboldalinak, tehát ilyen pl az amerikailiberális, szabadna -e jobboldalinak jóoldalinak lennie. nem szabad! TILOS vége, ott konyec az ő filmájának, amikor ő azt merné mondani, hogy ő jobboldali.

Ki tehetett volna tehát valamit a jobboldali nemrosszoldalivá válásáért? A jobboldal.

megint mutatok egy egyszerű puillanatot, amikor az idült alkoholista Für lajos MDF-alapító elvileg, tehát az alkoholico agyi demnentia előtt történész volt
Szebb jövőt harsogott a gárdistáinak.

Két pillanat volt ez, az egyik: megint a jobboldal menthetetlenül roszoldalizálódása.

Pompás cucc. Kb 3-4 nap gyorsított eljárásban kellet volna elbánni a Gárdával. CSAKHOGY ez Feremncéknek nem volt érdekel, nekik a Gárda eszkalálódása az érdekük, tehát megkezdődött egy olyan bírósági menet, aminél lassabbb... sehol abban az Európában, ahová jajjojujjogtatnak most a jóoldaliak, miszerint távolodunk, nemigen túrósodhatna a rétes...

magyar-magyar szótár 2012.11.06. 07:34:36

@bbjnick: Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta, nekem is van nyelvem, tudok én úgy jóoldali segget nyalni, ahogy Xaxx barátom nyalta és atöbbi ésatöbbi és tudnám azt MOST hazudni magamnak hogy nem a seggek nyalása miatt állok jól, hanem én nem is akartam semmit csak úgy gyöttek maguktól szembe a dógok 8ha már ugye a JÓoldalon megyek)

Mert azért ezt tudd: a jóoldal sokmindenben sokkal proffibb, mint a rosszoldal. Többek között a HR is ilyen. A jóoldaloiak msokkal jobban bánnak a dolgozókkal. A legjobb apák-anyák. Átsegítik a vakokat és ilyesmi.

Hát ugye.. a barmok, akik még a rosszoldalon maradtak.. csapnivaló főnökök, fallokraták, ingyenmunkákat vállanak el, nem birják a kritikát, a gyanúját sem ésígytovább... Kevesen is vannak, nincsen is kiből választani.

magyar-magyar szótár 2012.11.06. 07:44:37

@bbjnick: A jóoldal, mint a "vízióm". Npos éppen, ha megérné a fáradságot, minek, össze lehetne szedni a jóoldalt megosztó tényezőket. A rosszoldalon azézért könynebb összeszedni, mert sokkal kevesebben vannak.

A jóoldalnál pont a roszoldalról febnyegető Sötpét Erők rémképei, a fasiszták meg a ncik fenyegetése az, ami "segít félrenei a belső ellentéteket"

Könnyebben szemlétethetóő ez az MSZP mint jóoldali nép-és gyűjtőpárt eredeti tervein, ami a két liberális meg a többi prttal való leszámolás UTÁNRA tervezte a frakciók szerinti politikaipolatta felosztást.
Ha sikerül rposszoldaliatlanítani a palettát, akkor a jóoldalon a kenyértörés már nyíltan fog folyni, nem csak szájjalzöldek lesznek, mint a Szénalapátoló-k hanem cselekvési (vadabb) zöldek ésígytovább.

Csakhogy ebből a képből kihagytam a Netokratív Spekulalistákat.

Meg nem foglalkoztam azzal, hogy az USA-Európa testvérharc nyertese ki lesz. (Tehát hogy ez a küzdelem a harmadik helyért folyik :D )

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.08. 02:08:01

@magyar-magyar szótár:

"Hannibal már ki is rúgott engem, nem barátkozik velem.. szóval ez nákla a óoldal fejtése:
jóoldal - a jó oldal
rosszoldal - majd mi jók tudjuk azt, hogy ki a rosszak. "

rossz hírem van: ez bizony TE VAGY (a "majd mi jók tudjuk azt")

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.08. 02:11:47

@magyar-magyar szótár:

"CSAKHOGY ez Feremncéknek nem volt érdekel, nekik a Gárda eszkalálódása az érdekük,"

ó istenem... (nemhyvő lennék)

ez együgyüség, szó szerint
és nem csak úgy
hanem

fáradt legyintés

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 08:51:37

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Te vagy azoinban az együgyű, mert amit Dr Vűágó bácsi mondott azt nem én szoptam ki az együgyű ujjamból, hanem Dr Vágó bácsi mondta, abban a blokkban amiben azt is bevallotta, hogy A Zseniális másfáél órán át itzta a szavait jegyzetelve. Márpedig Vágó nem csak azt ugatta ki politikaibután, hogy eszköz, hanem azt is, hogy Őket (azaz Ferencet sem nem) zavarná akár egy tiszta Jobbik kormányzás sem. Amiből ugye tanulna a nép. És ha fellövöm magam a hóóódba, Vágó bácsi akkor is kikotyogta ezt a különben felnőtt- titkot.

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 08:57:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nézd, te egyféleképpen beszélsz: a jóoldal hittételei szerint ezeket a dumákat fújod, azt mutogatod, ami látszik és kész. van bbjnick, aki megint egy másik hittételsort fúj. Mivel te kettőig tudol számolni annak ellenére hogy harmadikoldalnak momndod magad a szájaddal (de mind a jóoldal hittételeit fújod egyébként, érdekes) engem csak bbjnick-kel tudol egyenéővé tenni, ha én nem azt szopom be, hiszem el, nyalom be és szajkózom amit te, akkor ellemned vagyok= bbjnick.

Az nem tetszik neked, hogy én egy HARMADIK álláspontról TÉNYLEG nézem. Ez szokatlanságokat mutat neked, pl azt, amit Vágó bácsi elárult, feélnőttitkot. Ez undi neked, ami undi az = bbjnick. Hallod ezt a te hites-sorstársaidtól? Hogy hallanád! Maga Ferenc nem meri nyiltan beszélni! Ja, hogy Ferencet útálod és nem a teoldalid. Jaj, nézd már meg, hogy EGYBE VAGYTIK kerítve és nem én kerítelek: Máma lettetek mind egybeszámolva.

És mi a kötőanyag? - az orbánygűlölet. Na ITT lehet rugózni, mert gyűlölni csúnya, ezt tanultad és akkor TE MAGADNAK elszofisztikálod, hogy nem is gyűlölsz csak útálkozol. Jó, az is kamón az egybekerítésbe.

Ha már nem útálom vagy gyűlölöm Orbánt, akkor már nyalom -szerinted. [szerintetek]

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.08. 15:16:36

@magyar-magyar szótár:

ezt is elmondtam már milliószor

nem, nincs igazad

és nem csak a gyűlöletben, és nem csak jóoldali beszop/szajkózásban és egyéb monomániáidban

abban sem, hogy szerintem szerinted

de ezt sem, mert unom újra és újra, hogy lepereg

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 16:44:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha fellövöm magam a hóóódba, Dr Vágó bácsi akkor is kikottyantotta oktondin, ami igazolja azt, ami nem az én állításom, hanem van. Az indexék meg a sajtómunkások is tódítással szokták hülyeség-színben feltüntetni, miszerint Kövér, a FIDESZ hülyebácsija azt mondotta, hogy Ferenc alapította a Jobbik 2.0-át. Persze ez nem igaz, Ferenc takarékos ember, nem szzórja a pénzt. De neked magyarázzak és mutassak meg egy fogást, amit a pol'marketing MEGINTCSAK a kereskedelmi és reklámmarketingből kölcsönöz? Nem SZERINTEM érdekelt Ferenc a gárda annyira-hogy-kormányerős eszkalálódásában. Hanem ez TÉNY. Ez szakma, ez politika. Neked meg érzelmeid vannak. De értesz valamit a kereskedelmi és főéegh a reklámmarketinghez. Hát nem látod (tőlem függetlenül!) hát nem látod, hogy ugyanazokat a cuccosokat ugyamnúgy nyomatja a pol'marketing, Ezt ismerte föl ferenc, amikor odaszólt Gordinak meg Kókinccnak a grillpartyn, hpogy ő 200 emberével úgy cakkba vágja ezt a kurvaországot, hogy na.
És még van ám pár cakk.

Benyaltjátok Gordont megint. Én szóltam.

Megmutattam a banénhéjat, jól kitalálták az7t Feriék, hogy szarásig nyeretteik a FIDESZ-szel az önk' választásokat 2006-ban rájukrohasztják reform címén az önkormányzatoka6t és az istenatta -ezesetben persze óóókoss- nép megbünteti őket és nem nyerbek 2010-ben. Csak a pógármesterek kibasztak... végülis nem Feriékkel, mert Feriéknek ez se baj, ha az ország csődje, az ebben töketlen balfaszsággal vergődő FIDESZT büntetik meg az emberek. És még az se baj, ha nem 2014-ben , sőt. mert most már és akkor is! az MSZP-vel való leszámolás is tét volt, mert útban vannak nekik a téeszelnökök.

Ennél frappánsabban nem tudom összefoglalni és ezek itt egyik sem "szerintem"

Tudom, hogy te nyafogsz azon,. hogy nem nyalod be Gordont.. jó, akkor egy édes pofit az Összefogásá-ból.
És benyaltad az LMP-t is. És nézd meg, mit csinálnak az LMP-ddel, ki van sakkozva. Már nyíltan beszélnek arról a hjógyerekek, hogy pazarlás az LMP-re szavazni!

Még a terelésről, mert ugye "terelek". Téged terelnek, basszusgitározd meg Malmsteen vivaldi átíratát! Téged terelnek úgy jujgattatnak ahogy csak akarnak! De ezt csinálták veled 206. őszén is. Játszanak veled.. és te hagyod! Terelnek -és azt bezzeg nem látod! Egy öreg ember, aki még elvileg tanult politikát, katona is volt. mert ha 30 éves vagy és így szopatnak, mint politikainaívát, megértem! De egy öregembert? aki megélt ezt/azt???

magyar-magyar szótár 2012.11.08. 16:46:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Goebbels móccere, amit linkeltél. MAJDENM az igazat kell mondani, egy-két "apróbb" változtatással. Most azt akartad rámbizonyítani, hogy én UGYANAZT a baromságot beszélem mint az, akit belinkeltél. Hát nem. VANNAK párhuzamok, egyezőségek. De azt tudod, mi a VÉLEMÉNYEM a ballibsizésről.

Steinmann Lujza 2012.11.08. 17:22:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd: te még megtisztelve érezheted magad, neked azért általában válaszol, engem úgy kb. 90%-ban ignorál Dudi

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.08. 17:52:53

@magyar-magyar szótár:

nem egészen értem, mire vélsz gondolni ezzel a benyaljátok gordont dumával

az orbán bagázs minden szempontból sokkal de sokkal rosszabb annál, mint amire számítani lehetett (és amit a gazdasági kényszer kívánna)

és még mindg van stabil kétmillája, amivel simán nyerhet 2014-ben ismét

és az elmúltkétésféélév alapján ezt nem szeretném, nagyon nem

- - - -

gárda: valahol elmaradt egy kommentem - vagy csak álmodtam, hogy megírtam?

nem azt mondom, hogy gyurcsányéknak nem jön jól (mesterházyéknak meg orbánéknak mondjuk már kevésbé), hanem azt, hogy nem ők gründolták, nem miattuk van/lett jobbik

lmp: miért lenne benyalás az, hogy nem váltották be a reményeket? benne volt a pakliban, megpróbálták, nem megy
ennyi

zseniális ferenc és az egész konteód: miért is jó neki egy 3-4%os, tuti parlamanten kívüli piszkosfred pártként politizálni?

az mszpvel is hogy leszámolt..:))

Steinmann Lujza 2012.11.08. 18:28:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: tettem is ma egy fogadalmat, hogy akkor Mikulásig nem is jövök, mert tökfölösleg, beírok, aztán csak felszívom magam, hogy túllép a hozzászólásomon, akkor meg minek
és MÁS néven sem fogok, mert az csalás lenne:)))
majd a puttonyos napján találkozunk:D

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.11.08. 18:35:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ja, és még az utolsó szó jogán -írtam Dudiról egy remek:)) cikket, amit átküldtem neki, MAGASRÓL tojt megtisztelni, hogy átnézzen hozzám, mert mégis, ugye, csak nem képzelem, hogy egy neki ajánlott cikkhez ő méltóztatik leereszkedni
na, ennyit a vitakultúráról
minket meg hányszor kiszerkesztett itt, és nem sértődtünk meg.

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 07:35:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: csak arra a részre, kik miatt lehet a jobbik. Tehát a LETÉRDELÉS a madárfejű Lajosk előtt ..és ez nem ám a bulvármédia rutinja, de nem ám...
Le FEKVÉS Tiszafürden azon a gárdatoborzón, amin nem is volt kit toborozni ls több volt az újságíró, mint a szervező és kínjukban a fotósok ALÁFEKÜDTEK a toporgó toborzóknak hogy ha már 9it vannak, a hűdeveszélyes kép meglegyen
REKLÁMSZAKMA merjél már szembenézni vele:
Nagytotál fentről: Nevetséges kép, az új Madárfejű Lajóskáéknak roasztó, nem akar bojócc lenni

HŐSI PERSKEPKTÍVA TÉRGYELÉSBŐL a Gárda ellenes sajtóban REKLÁM PROP képbeáűllítások a "fenegetés" fölnagyítása CÍMÉN

REKLÁMSZAKMA érted?
Gyurcsányél lakájsajtója csinálta ezt.
Feri takarékos, most pl ingyen pumpáltatja át a széjjebaszni szándékozott (hogy helyesel a hettős Mérce, hoóógy.. de ne hisztizzél, nem olyan buta vagyok, hogy a KM Feri megrendelésére, hanem ÖNKÉNTES OKTONDI POLITIKAIBUTASÁGBÓL!!) tehát a széjjelbaszott MSZP tömege megy a DK -ba és majd csudálkoztok meg fújjoltok, amikor lesz meglepi!

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 07:36:07

@Steinmann grófnő: Álljákl meg: Mit értesz kiszerkesztésen. Moderálást? (Mert azt jelenti, ha nem tudnád, törlést magyarul)

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 07:40:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha valaki a tartalmi részeit nem követi az állításaimnak és nem ismeri az összefüggéseket, csak a te interpretációdat, hogy én mit csinálok,. akkor általad egy olyan fajta "jobbos hülyének" vagyok beállítva, akit linkeltél is. Nem te vagy az egyetlen, aki erre a móccerra aplllál, ugye ez is az óvodás trükk "Ki van velem?" Steinmann jókislány szalad "én-én, én is azt mondom, amit te!" és ha ketten mondjátok igazabb.
Ez semmi, még nektek van jogotok megsértődni is. Én egyedül vagyok és akkor ti jöttök nekem HAZUGSÁGOKAT rámcsúfolva és egymás füllentései a bizonyítékok "Hiszen Hannika is ugyanazt mondja, mint én... ugye, milyen rettenetes egy ember ez, hű, milyen a vitastílusa! ")

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.09. 12:48:45

@magyar-magyar szótár:

háttér:
a jobbik tőlünk indult (újbuda, lenyúlták miépet, aki szintén erős volt a gellért-hegyen)

no meg a közös polgári kör orbánnal, az se fotóstrükk

marketing:
rájöttek, hogy felesleges és kontraproduktív a csurkapistás elitista zsidózás, a nép már a cigányozásra fogékony

az, hogy ez a felfutás kinek jött jól politikailag (DK) és kinek nem annyira (mszp, fidesz), az más kérdés

* * *

"a széjjelbaszott MSZP tömege megy a DK -ba "

ebben egyelőre pont annyi valóságtartalmat látok, mint a '12-es véres tavaszodban...:D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.09. 12:52:52

@magyar-magyar szótár:

nem csúfolódok

a halmozott monománia, a mániás konteók, a gerenda-szálka effekt, a tények lesöprése, a "hülye vagy, beszopod" érvelés stb nem éppen gyengíti a "jobbos hülye" képet...
:((((

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 13:38:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szoktál gúnyolódni ezen, de a 2012-es Fóradalmi tavasz vagy a kútbaesett 2012-es előrehozott választás nem az én tévedésem. millák akarták ezt (37000 ember) és a jóoldali sajtómunkásság is benne volt (+ 4000 fő) sokmindenki akarta volna, csak az ellenzék nem akarta. Érted? Ráadásul a millát is utólérte a flashmobizmus átka, az hogy azonoscélú mob egyre ernyedtebb... A milla arra lett volna kitalálva, hogy decemberben megbuktatják Orbánékat és jön az Ónijó a Görög vagy az Olasz Móccerral.
Próbáld már megérteni, hogy amit a gyerekasztalnál acsarogtok a leosztott kaja meg cumik szerint, az egy. A felnőtt Asztalnál meg Gordonék tudnak, amit tudnak és csinálják, amit csináélnak, nem gyerekeknek vaklóak azok! Sem a sakkban, sem a politikában nem szokás előre elmondani a lépéseket. Csak Ferenc volt rendes, mert Vízkerszt táján megmondta, hogy kár az erőlködésért, mincsen KÉSZEN ellenzéki erő. Mit szoktam mondani? Ferenc mindig nagyon igazakat mond. Nade addig is, amig fundálnak a felmnöttek a Felnőttasztalnál, benneteket idelent foglalkoztatni kel napi cumikkal. Tegnapelőtt-előtt a német nyelv előrehelyezésén rugóz6tatok, a fiatalok kitántorgása mindig beválik.. az oktatás... Rózsika. De ki tudnának baszni Orbánék ezzel a szisztemmel, ha icipicit rugalmasabbak lennénnek vagy pl politikai műveletekbe fognának. Van olyan Felnőtt Bácsi (a gyerekasztalhoz ültetve cicaszékre) aki TÚL SOKAT néz ki Orbánékból és azt hsizi, hogy a németnyelv előrehelyezős cumit ők adták be nektek mammázni.

Pedig nem.

hanem egy csomó gyermek annyira türelmetlen már a gyerekasztalnál, hogy hülyén bánik a nem is a kezébe való eszközökkel.

De igazi Felnőtt Politikus Bácsinak nem szabad ám türelmetlenkednie meg idegeskednie... Ha nagyon izgatott vagy már, nézegessed Gordon bácsi Olyan Aranyos Biztos Nem Lop! -pofiját.

magyar-magyar szótár 2012.11.09. 13:42:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mellényúltál és a Jobbik 1.0-át mutogatnád. Én meg a Jobbik 2.0-ról beszélek. A Jobbik 2.0 olyan undorító, hogy bizonyos kriptojobbikos érzelműek inkább nyiltan a fidexxben tabnyázva várják, hogy vagy széjjelrohad a Gömböcpárt vagy lesz valami. Ez az, amit nagyon titkolnak előletek, hogy a rothadás akkora a Jobbikban hogy már pukizza kifelé a gázokat. csak jó alaposan elhallgatja a jógyerekmédia, mert a Jobbiktól való rettegés az alaphője az agyvérzsírforrásotoknak. A Jobbikban belül olyan cuccok vannak, hogy egy kabaréblog működhetne a témában.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.09. 14:39:31

@magyar-magyar szótár: Mellé

2010 nyarán látszott - ó bocs, nem is, csak ÉN a Zseni! láttam - és meg is mondtam, - most nem keresem vissza, nehari - hogy a gyors felfutás, valamint többek között az a tény, hogy észak-magyarországon nyertek főleg, és pestiek mentek mégis a parlamentbe főleg - szóval hogy kódolva van a szakadás, repedés, robbanás, széthullás stb

úgyhogy megint, ismét, újra nem rólam, nem nekem beszélsz itt, amikor pedig hozzám intézed gúnyos szavaid:

"Ez az, amit nagyon titkolnak előletek, hogy a rothadás akkora a Jobbikban hogy már pukizza kifelé a gázokat. csak jó alaposan elhallgatja a jógyerekmédia, mert a Jobbiktól való rettegés az alaphője az agyvérzsírforrásotoknak."

hanem ...nem is tudom, tényleg nem
(talán valami nolblogger bolgárúrfannak képzelsz?:)

és ez megint egy szép példája annak, amiről tépem itt neked a pofám már nem is tudom, mióta

hiába

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.09. 14:40:42

@magyar-magyar szótár:

te kikéred magadnak a gúnyt, magad azonban arrogánsan gúnyosan próbálsz kioktatni

lolxd
süti beállítások módosítása