Ó, a déltengereken a gyöngyhalászoknak mennyit kell gályázniuk a természetazonos hatású iparias  tenyésztettgyöngykagylótelepeken.

http://static.radio86.eu/sites/default/files/styles/web_full/public/pearl_cultivation.jpg

Én meg csak a gumicsizmám orrával a mélymagyar ugar agyagos dagonyájából mit ki nem piszkálok, tessék:

    Véleményvezérek a Véleményvezéren - Blogunkon újságírók, bloggerek, közgazdászok és más, közélettel foglalkozó szakértők[!!!] fejtik ki véleményüket a hozzászólásokban.
 
Ha tetszett az írás, kövesd a Véleményvezért a Facebookon is!

Figyelem! Írásainkat Facebook-csoportunkban lehet kommentelni.

A blogon csak meghívott hozzászólóink kommentjei jelennek meg.

De, hozzáteszem: Még a meghívott bloggerek kommentjei is előzetes moderáció után jelenhetnek meg: ez a liberális internetes & mélyen magyar magyarújságírás Csimborázója!

 ismétlő áttekintés: A Véleményvezér az index vállalat blognak álcázott újságíróipari sufnija, agymosodája a napi-ideológiai feladatok teljesítésére. Korai felfejlődésében még a kattogástermelésben is jelentős szerepe volt a fórumozósbetegek futtatásával, de mára már a büdösparasztnak [netokratául user-nek] már a kattogása is le van szarva, nemhogy az amúgy pedig alaposan befolyásolt un "véleménye" meg annak a "kinyilvánítása" hátmég a szabadsága...

esti kérdés. Az index vállalat köztudatfejlesztő szakmérnökei hogy a jó, a gyerekük kurafiságáról mitesesejtő édes anyjukban merészelik blog -ként emlegetni a Véleményvezér fantázianevű kőprofi sajtóterméküket, mégis, mi a netokratív apjukfaszára is alapozzák ezt a geciségüket. [pont.] [Vannak kérdések, amiknek a végére nem érdemes egy akkoranagy karaktert pazarolni, mint egy kérdőjel is...]

A jóoldali zseniális és briliáns technikával előadott agymosást legalizálja az, hogy a rosszoldalon rosszul és amatőr [ műkedvelő ] módon csak szeretnének agyat mosni?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr824819159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.04. 07:39:56

Tényleg szemétség. Ugyan a címében szerepel, hogy VÉLEMÉNY, de ez csak egy nyakatekert trükk és ugyan nem közpénzből hülyítik a népet, de tudjuk, kik állnak a háttérben.
A meghívott és cenzúrázott hozzászólások rendszere gyomorforgató. Még jó, hogy nem azt kérik, hogy vegyek ki szabit, utazzak Pestre és regisztráltasam magam a jegyzőnél. Elvégre ez egy szabad ország és az én véleményem is fontos!

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 08:35:10

@ripők: A néphülyítést nem a pénz teszi, hanem a hülyítés maga.
Ugyanis lehet, hogy SZERETNÉ hülyíteni az IDESZ a népet és közpénzből, de a közmédián keresztül folyó hülyítés akkor is hatékonytalan, ha pl tegnap délben a közrádió Bartók-ján a tegnapelőtti híreket játszották be délben -nem tudom, ki vette észre rajtam kívül.
Viszont pl hiába folyik néphülyítés nem köz, hanem csöndesamerikai ["magán" azaz sziájé] pénzből, ha szakszerű és tényleg működik is , mint hülyítés. Tehát pl tegnapelőtt óta sajnálnom kell a nyerőautomnatás cégeket és a Véleményvezér jóvoltából azt SZABAD hinnem, hogy üde lányok kulturális szórakozást vették el és fenyegetően több alkoholista lesz (ezt úgy értették volna, hogy akkor több pénze lesz inni a... magyarnak? )

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.04. 08:51:37

@magyar-magyar szótár: Ezt a nyerőótómatás marhaságot (40 ezer ember az utcára a 4800 gép leállítása miatt) én is olvastam és érdekelne a te véleményed vagy a témában folytatott gyűjtésed eredménye. Mi volt ennek az értelme? Pintér kinyírja a versenytársakat az éjszakai életben? :D

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 08:53:03

@ripők: Nesze, fogadjunk, hogy nem olvastad (MTI/HVG hír)
Magyarország az internethasználat és a digitális média szempontjából a szabad országok közé tartozik a Freedom House jelentése szerint. A független nemzetközi jogfigyelő szervezet 47 vizsgált ország közül Magyarországot az ötödik helyre sorolta.

A washingtoni székhelyű intézet a vizsgált 47 országból 14-et sorolt a szabad kategóriába. A legnagyobb szabadságot élvezőnek ezen belül Észtországot minősítette, majd az Egyesült Államok, Németország és Ausztrália következik. Magyarország az ötödik legjobb pontszámot kapta - írja a jelentés alapján az MTI.

Húsz ország részlegesen szabad, 13 pedig "nem szabad" minősítést kapott. Utóbbi kategóriában Irán, Kuba, Kína és Szíria szerepel a lista végén, olyan országok, ahol új korlátozások, növekvő cenzúra sújtja a világháló és a digitális média használóit. Ide tartozik Pakisztán, Szaúd-Arábia és Fehéroroszország is.

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 09:01:04

@ripők: A segélyek egy részét elisszák meg dorbézolják, a másik kb ugyanakkora részét pedig a gépbe nyomják. Úgy tudom, az indexes egyik kedvelt műfaja ártatlan bézbólsapkás hülyegyerek arccal és a " hmlbml médiától jövök" motyogással kamerát nyomni az emberek képébe, majd a hülyítős részeket kivágva ügyesen összekompilálni... most én szeretném ezt és cigányasszonyokat szeretnék megkérdezni, mi a véleményük a gépezésről egy ilyen kamerával a kézben, sapka nélkül.
hogy érzékelhessed a vélemény-nyílvánításaik fő trendjét, tekintsd meg az alábbi videót. Amit itt látsz, azt kapná bármelyik cigányasszonytól egy jajdesajnálnivaló, hűdebefektető játékótómatacéges faszi:
www.youtube.com/watch?v=OYdPlYx7VtY&feature=related

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 09:08:20

@ripők: Mert a nyerőótómatásból máris azt mondtad föl, amit a "szabadfüggetlenmédia" belemosott az agyadba.. az egyik (kétségtelenül igaz) nyócadát. De az Egy Egész -ben még más nyócadok, sőt, 3/4 van ám! Amiről a jómédia az egynyolcadnyi részigazság kiterjesztése végett hallgat szépen...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.04. 09:09:54

@magyar-magyar szótár: Őszintén szólva én arra számítottam, hogy kiáll majd az a mazsolaképű asszony a Minden Szociálisanérzékeny Szavazó Lelkiismerete Lakjon Jól Alapítványtól és elmagyarázza, hogy azért kellett ilyen sebbel-lobbal intézkedni, mert pont most telt be a pohár.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.04. 09:11:26

@magyar-magyar szótár: Ezért kértelek, hogy sorold a többi háromnegyedeket.

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 10:07:08

@ripők: Egy demokratikus, egy liberális társadalomban MINDENVAN és MINDENJÁTSZIK és MINDENRELELNIPÉLDÁT.
A szemenszedéssel és az elfajulással, a túlságbeséssel és a filemileizmussal van baj. Ugye, a minap birálták a jógyerekek ezek filemileizmnusát CSAKHOGYDEAZONBANELLENBEN az ő filemiléjük is odafütyöl, ahová ők csapnak.. vagyis szemenszedésre rosszválasz a szemenszedés.

Miért nem lehet egy problémaskört szemenszedés azaz czikkelyezés nélkül EGÉSZEN fölvenni? Ha "termelési" fronton az egészproblémakör végigVIZSGÁLATA nélkül el se fogadják a fejlesztést, akkor a lelke (és köztudat) mérnökei hogyan merészelnek "szelektíve" barkácsolni??
Az itt a gond már 22 éve, hogy az EGÉSZ-szel senki sem merész.. vagy áldozatos-szorgos foglalkozni és valami óvodás stílusban, ha a fehérrózsákokoknak a dinnye gyümölcs, akkor mink vörösrózsákok az epret mongyuk gyümőcsnek, osz' utána aggyozunk...

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 10:09:18

@ripők: A Mazsolaképű Asszony régimódi, ő a lyukaskasfódozással nem tud foglalkozni, ő a Tőtés mestere. Nem baj, ha ami befolyik az rögtön kifolyik, öntsünk mégtöbbet.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.10.04. 10:49:28

@magyar-magyar szótár: Hja, feltehetőleg az index piaci részesedése igencsak megérezné, ha nem húzócímekkel és a kifejtésben nem érzelmi húrokat pengető főcikkelyekkel operálna, hanem többszáz oldalnyi közgazdasági, szociológiai és mélylélektani értekezésekkel. A kutya nem olvasná, senkit sem érdekel ilyen szinten semmi. Akit igen, az maga írja a dolgozatot. Nem is szólva arról, hogy az EGÉSZ igazságnak is sok arca lehet.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.04. 12:54:07

a nyerőgépeket tíccsák be, persze

na de így?!?
mondjuk MINDENT így intéznek
ez a kibaszott arrogáns máról holnapra és csakazértmertcsak mentalitás annyira

annyira provinciális, sunyi, aljas és hazug és köcsög

Az hogy te nem ezt látod benne, hanem beszopod a néphüjjíttős polkommot a szegény emberek megvédéséről, az a saját jóoldalizásod (gerenda, szálka) miatt van

NEM ez áll a háttérben
hanem mi?
(btw tudja a fasz)

de mintha nem lenne jobb dolguk, folyton rágják a szart:
"A szállodák üres szobáiban lévő tévék után is fizetni kell szerzői jogdíjat; Matolcsy György másfél éve azt ígérte, tesz valamit ezzel, most ismét erre kérik."
???

Ez a faszság miért is téma? Miért Matolcsy szinten? És egyáltalán
(gógli a barátod)

közben kellene megint hiphop 3-4100 milliárd
(és nem, ez a pénz nem gyurcsány miatt kell, hanem ISMÉT a saját faszságaik miatt... de hiába mondanám)

* * *

a véleményvezért meg az olvassa aki, akarja
vagy aki mazochista

én pl leszarom

de akár akarod, akár nem, ez a legpejoratívabb értelemben vidékiesen arrogánsan ostobán arrogáns köcsögkormány dúl, ha akarod, ha nem

őket csak leszarnám

**************

(örültem, hogy visszatértél; de *** öncenzúra)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.04. 13:06:57

gyönygszem:

"a tandíj az a fizetendő összeg, amelyet ha a diák nem tud letenni, nem járhat iskolába". Ezzel szemben – folytatta – a diákhitel olyan rendszer, amellyel „mindenki járhat iskolába, a tanításának költségeit az állam előre kifizeti", a visszafizetést pedig halasztottan, nagyon alacsony kamattal teszi lehetővé."

nem lesz tan-díj nem lesz tan-díj

bazdmeg, azt hittem rászakd a kupola, amior et mióondta

de nem

nem lesz tan-díj nem lesz tan-díj
nem lesz tan-díj nem lesz tan-díj
nem lesz tan-díj nem lesz tan-díj
nem lesz tan-díj nem lesz tan-díj

csak azt nem tudom, hogy akkor mi a retkes lófasz kerül félévente 250 00 forintba a lányom sulijában

nem az a baj, hogy VAN tandíj, megint
hanem a mód ahogy nincs (VAN) - megint

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.04. 13:13:32

és befejezésül, mert úgyis minek

nem az index a néphülyítés magasiskolája

hanem a fidesz teljes kommunikációja aljas indokból elkövetett szociális népszavazásostól, pántlikás nemzetikonzultációs adathalászatostul, felelősségkikerülő egyéni képviselői kormányzástul, tündérmesés íemefkergetős Münchhausenes szabadságharcostul ésatöbbiésatöbbi

***

és te folyton az indexen lovagolsz

***

...

...

...

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 13:16:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Én tudom, mi a retkes lófasz kerül annyiba. Érdemes lenne azzal is foglalkozni, hogy a "mnegszorítások" eollenére is milyen vidám rózsabaszó stílusban szórják a magyar felsőoktatásban kétkézzel még mindoig a pénzt.

Egyébként, aki jól tanul -majd ha ráérsz, kérdezd már meg a lányodat a részletekről, mert amit írsz, az olyan is tudja, akinek nincs egy gyereke se, viszont a HVG-INDEX_NÉPSZABI-NÉPSZAVÓ négyszögben mosatja az agyát..
Szóval, aki jól tanul és egy bizonyosszámú kreditet összegyűjt, annak még fizetnek is, hogy tanulhasson.

Nemmellesleg elismétlem neked, hátha egyszer megragad: Az ónijó kb 1995. óta baszogat bennünket a túltámogatott és "túlnagy" felsőoktatási rendszerünk és a diplomásmunkanélküliképzés miatt.

Az a rendszer, az fasza volt, amiben állami pénzen képezték a tökfölöslegesdiplomásokat, pl jogászok tízezreit.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.04. 13:21:56

@magyar-magyar szótár:

öngól

veled ellentétben ugyanis én nem az indexból tájékozódom, hanem a valóságból

(mint már ezt is annyiszor elmondtam, de minek)

- vagy a te 20 éves gyereked is főiskolás aktuálisan éppen most?

hiába tanul jól, fizetni kell

(nem mérnök akar lenni, micsinájjak, ott talán tényleg kapna ösztöndíjat, de lánygyerek...)

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 13:22:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem azb nindexen lovagolok, itt a véleményszabadságrópél van szó. Amire az nem érv

és ez megint óvodás cucc.

Én arról beszélek, hogy a jógyerekek a véleményszabadságnak az árokzsírjukból rajzolnak nagybüdös bajszat odaszorított kéthüvelykujjal.
EWrre a te érved: De a rosszgyerekek direkt melléhúgyoznak a piszoárnak. namost.. ez nemérv.
tehát azt a geciséget, amit a Véleményvezér-ben művelnek, ráadásul olyan emberek, akik hőzöngenek az állítólagos liberalizmsukkal

bazdmeg, ez a véleményszabadság, ez az agymosás, amit a Véleményvezér álblog művel?
olyan csajok játékgépeznek? Csak azért, mert eltolcsy és ezek faszistákokok, máris hófehért szűzlányokkáő lehet mosdatni a nyerőautomatás üzletágat? Attól lesznek ártatlanbárányok ezek a csűvók, hogy ellenük hozott valamit a FIDESZ ki.. amit nemmellesleg a jóoldal is megszavazott.

Ha a pedofilok ellen hoznának törvényt, akkor meg pedofilmosdatás kezdődne a jóoldali agymosodákban? [ez most egy kicsit indexesen geiles lett, de éppen azért is jó érv :D ]

A jóoldali jó és tehetséges agymosást legalizálja az, hogy a rosszoldalon rosszul és csak szeretnének agyat mosni? Bazzzmeg, ez nem lehet igaz, hogy gyűlölködésedben ezt a képletet benyaltad!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.04. 13:26:16

@magyar-magyar szótár:
és még egyszer, sokadszor:

normális tandíj pártján vagyok

de ezek (ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK) előbb megszopatták a népet a nemlesztandíjjal, arra jött a tavalyi horror, most meg van akkora POFÁJA? hogy azt mondja nincs tandíj

és az ismételt agymosós maszatolós HAZUGSÁGODÉRT (olyan vagy te is mint egy politikus, addig hazudsz, míg elhiszed) hiszen milliószor elmondtam, miért és hogy nem igaz) kijárna egy ignore

de csak :(((( van

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.04. 13:28:57

@magyar-magyar szótár:

mint mondtam, leszarom a véleményvezért
és nem, nem olvasom
és mindegy, mit írnak, nem érdekel
nincsenek hatással az életemre

míg ellenben de ám de a kormány faszságai igen

annyira egyszerű

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 13:51:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Azt gondolná az ember egy értelmiségiről, hogy nem a jelenben él, mint mondjuk egy user (júzer] jellegú "választópógár" aki pl tavaly iylenkor simán benyalta, hogy a szeptemberi, a strb-i bíróság ítélete nyomán keletkezett 250 Mrd-os koöltségvetésilyuk az AZONNYOMBAN keletkezett. ugye.. joggal feltételezné az ember egy értelmiségiről LEGALÁBB hogy van némi történelmi perspektívája, amivel átlát a napi polpancs fölött.

Az, ami MÁMMA hatással van az életedre, nem ma keletkezett, hanem még 2007-ben.

Vizsgáljuk meg:
Hat rád a kormányzati kommunikáció -Nem, nem hat, hiszen szerinted minden faszság, amit ezek csinálnak.

Azt állítod, hogy a jóoldali kommunikáció nem hat rád.
Viszont semmi mást nem tudsz mondani, csakis a jóoldali agymosodák lózungjait. Hogy van ez?
Semmi EGÉSZ-et nem hall tőled az ember, csak RÉSZ-eket. Az természetes, hogy a dilettáns és ostoba kormányzatikommunikációtól nem egészeket, csak RÉSZ-eket hall az ember. Jó (és ezért olvasok jóoldali kommunikációt) majd kiegészítemn a jóoldali RÉSZ-igazságokkal és akkor meglesz az egész...

nem, nem lesz meg.

élemérhető ez azon is, ahogy döhöngesz a felsőoktatási faszságokon, de persze RÉSZ igazságokat, jó sokat, pl arról, hpoögy még ígyis mennyire pazarló és drága és nemcélszerű a rendszer (csak azt megnézni, mikkel lehet hol krediteket szerezni...
javaslom is egyébként minden apunak az alapos utánajárást, mert nem biztos, hogy minden gyerek őszintén bevallja, hogyan lehet több kredithez jutni..

Aztán nagyon izgalmas téma lenne a HÖK-ök körüli élet...

Ez az én bajom, hogy az EGÉSZ TÖRÍTÉNET nincsen meg, csak mumusmumusizálás folyik. Szerinted ezek a mumusok, szerintem meg ezek is a mumusok.

Ez is érdekes, hogy hol szakmai morál szerint, hol meg politikai morál szerint metszünk... holott, ha megkérdezlek, hogy a politikus mérhető-e általános emberi morál-mércével, okosan azt mondod, hogy nem, sőt, azt is tudod, hogy nem is lehet politikus az, aki erkölcsös. (juj és akkor az un "jóoldal" viszonya az erkölcshöz.. jujjj.. hiszen jóoldaliul erkölcsös az, amit én csinálok és nekem jó)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.04. 13:58:18

Az axiómád hibás, így az egész rendszered érvénytelen:

"Az, ami MÁMMA hatással van az életedre, nem ma keletkezett, hanem még 2007-ben."

NEM IGAZ.

Van, aminek az átfutása 1-2 év; van, aminek 5-10 és van aminek még több, természetesen.

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 14:12:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Emlékeztetlek az ezekről való parttalan (fölösleges) vitánkban az én álláspontomra, ami: bele se kellett volna fogniuk, hanem kimondani a döbetűt. Csak a döbetű lett volna a jómegoldás, ez minden MASZATOLÁS és kenyegetés. Te pedig a maszatolás ecsetvonásait bírálod, jelentősen benyalva a jóoldal szintén napias jellegű prammprammjait (amik pl az eltolcsyzmust OKOLják.. holott az eltolcsyzmus nem okolható, ugyanis az MASZATolás [magáravevése-kenyése annak, amit nem is ő csinált.

Pompoásan szemléltethető ez az önkormányzatok helyzetébn. Az önkormányzatok egy bizonyos maszatolás miatt MOST mennek csődbe, holott Zseniális Ferencék tervei szerint 2008-2009-ben kellett vóna csődbemenniük. Mégis, azért végülis, ha nem is 2008-ban, de mára nagynehezen bevált a terv és működik is, mert MINDENKI (beleértve a tanarakat, a helység kalapáccsait, akik elvileg értelmiségiek is lehetnének akár, ha lehetnének... kit okol? Az aktuális bógármesterrt.

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 14:14:24

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A gyöngyszem nem ma lett.
A gyöngyszem úgy keletkezett, hogy jórégen direkt beraktak egy piszokszemet a kagylóba.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.04. 14:21:48

@magyar-magyar szótár:

bezzeg, ha 2002-ben...

sőt, ha 89-ben..

vagy ha 56-ban

vagy 44-ben
stb

te MASZATOLSZ, nem én

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.04. 14:28:03

@magyar-magyar szótár: nem

a tandíjgyönygszem úgy lett, hogy ellenzékből könnyű faszságot ordibálni
de aztán az a sok sok faszság majd mind visszaszáll a kiabáló fejére
(ún. szociális népszavazás remek példa erre)

* * *
az önkormányzatok ...

nézd meg, mi folyik itt (debrecenben...) pesten, most
tudom nem érdekel
de engem meg igen, mert én itt élek

rókafogta csuka tarlós és a fidesz frakció
mert orbán féli és utálja pestet
de kell(ene) neki
de nem az övé
hát akkor dögöljön meg pest

és megdöglik
na akkor még fény utcai piaca se lesz a szuper magyar tutkeráj biofokhagymának

(ami tavaly télen egyébként hamarabb rohadt meg, mint hogy elfogyott volna, pedig használtam bőszen...

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 14:48:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Döbhetű van. nem moöndták ki, de döbetű van. Nincsen pénz. Egyszerűen: nincsen. Innen arra a "focira mutatok" amiben a jóoldali sajtó szerint kedden nem voltak külső okok, szerdán küélső okok vpoltak, csütürtökön megint nem voltak külsőokok, pl újévkor arról írtak, hogy az egész juróövezet juróstól gallyra fog menni, de akkor, ha így van, akkor mi van? Ki a felelős? Ha tetszik, ha nem, külsőokok vannak, egy hajszálon múlik és beszakadnak a görögök 8ez önmagában is elég) és a spanyolok és akkor süllyed a nagyhajó és akkor.. hová is kössük a sajkát???

Nincs pénz, lett volna másik megoldás, a bezárás. Ugyanezt kitárgyaltuk ált. isk. ügyben is.
Két vagy több rosszból választás:
vagy seggszájat csinál és "tandjat szed"
vagy nemcsinál egyetemet
melyik a jó?

Teccet vóüna nem lenni nekik egyharmadjuk -és az jó lett volna? nem.

Tetszene AZONNAL elmenni a kurvannyukba jó lenne? Ki állna -lépne a helyükre? Seni nem is akar: amit Zseniális ferenc ki is mondott januárban. Most bezzegugye nem baja a jóoldali sajtónak, hogy senkinek (jóoldalinak) se nincsen programja. (talán egy már van: "az emeszpével nem!")

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 14:50:06

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Teccett vóna nemordíjjani nekik faszságot : akkor is ők lennének.. mondjuk.. koalában, az jobb lenne, mi ? Mer' most a jóoldaliakok nem fasságokat kajabálnak egyre.

magyar-magyar szótár 2012.10.04. 14:51:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ism.: A politika nem a hjelen történelme, hanem a jelen történelmének elhazudozása a valóságtól -és még szerencse, ha csak retorikai eszközökkel. [és nem papírmalmok által]

Steinmann Lujza 2012.10.04. 23:04:54

@magyar-magyar szótár:
..Nemmellesleg elismétlem neked, hátha egyszer megragad: Az ónijó kb 1995. óta baszogat bennünket a túltámogatott és "túlnagy" felsőoktatási rendszerünk és a diplomásmunkanélküliképzés miatt...."

ohh baszd meg, egyszer már mutass erre egy forrást. Az unió semmilyen módon nem szól bele a nemzeti oktatáspolitikák kialakításába, ez a terület a tagállamok hatáskörébe tartozik. Az EU kizárólag az EGÉSZ unióra szóló, nem kötelezően betartandó ajánlásokat ad ki, amiben olyasmi szerepel, hogy jó lenne, ha minden tagállam kb. 35-40%-ra emelné a felsőfokú oktatásban résztvevők arányát.
Tényleg arról van szó, hogyha valamit sokat mondogatsz, azt magad is elhiszed a végén. NINCS ilyen EU-s kritika, sehol nem olvashattál ilyesmit. Te találtad ki, majd most már, ha ráguglizol, hm....mennyi forrás..ja, hogy mind DUdiblogból:D
EGYET mutass, egyetlen egy eu-s dokumentumot, leiratot, újságcikket, bármit, amiben a legkisebb célzás van arra, hogy nálunk csökkenteni kéne a felsőoktatásban benn lévők létszámát.

Steinmann Lujza 2012.10.04. 23:13:03

@magyar-magyar szótár:

..Ez a térkép a 30 és 34 év közötti, felsőfokú végzettséggel
rendelkező lakosok megoszlását mutatja az EU
27 tagállamában. A lakosság iskolai végzettsége az egyik
legfontosabb gazdasági növekedést elősegítő tényező. A felsőoktatási
végzettséggel rendelkezők könnyebben jutnak
munkához, magasabb a jövedelmük, és jobbak az életkilátásaik.
Az intelligens, fenntartható és inkluzív növekedés
elérésére létrehozott Európa 2020 stratégia egyik célja, hogy
a 30-34 évesek között a felsőoktatási végzettséggel rendelkezők
aránya 40 %-os legyen. 2010-ben ez az arány 34 % volt
az EU-ban.
A felsőfokú végzettséggel rendelkezők aránya tág határok
között mozog Európában. A 2007 és 2010 közötti időszak
átlagos szintjeit tekintve a legmagasabb arányokat a fővárosi
térségekben és az azokkal határos térségekben mérték.
Skócia, Dél-Ciprus, valamint az észak-spanyolországi régiók
szintén jól teljesítenek. A legalacsonyabb arányt felmutató
régiók a Cseh Köztársaságban, Olaszországban, Portugáliában
és Romániában találhatók. Az európai átlagnál alacsonyabb
arányt felmutató területek találhatók még Bulgáriában,
Németországban, Görögországban, Magyarországon,
Ausztriában és Szlovákiában.
Térképek
A fe lsőfokú végzettségge l re nde lke ző
30-34 évesek aránya az Eu rópai Unióban,
a 2007-10-es időszakban
% of population aged 30-34
< 20 35 - 40
40 - 45
> 45
20 - 25
25 - 30
30 - 35
© EuroGeographics Association for the administrative boundaries
EU-27 = 31.8 | The European 2020 target for the share of population aged 30-34 with a tertiary education is 40 % | Source: Eurostat

FORRÁS: ec.europa.eu/regional_policy/sources/docgener/panorama/pdf/mag40/mag40_hu.pdf

22 oldal
várom, hogy te is dokumentáld ezt az állandó baromságodat, hoyg az EU akarja a diplomások számának csökkentését.

Steinmann Lujza 2012.10.04. 23:14:14

na, megint kommenteltem egy csomót az üres kocsmában, ahonnan már mindenki hazament, de minek:D

magyar-magyar szótár 2012.10.05. 06:41:26

@Steinmann Lujza: Drága Lujzám, nem tudom, hogy te emlékezhetsz-e ősidőkre, amidőn még a postafordulta 3-4 napot jelentett és pl ennyit kellett várnia egy XX. századi szerelmespárnak is egymás gyorsreakcióira, akkor még nem is beszéltem Balzac és a szerelmese, a lengyel grófnő levelezésére, amikben a postafordulta 6-8 hét is volt.
Ha már nincsen azonnalirejakcijó.. nem is érdemes csetelni??

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.05. 12:48:23

@magyar-magyar szótár:

ezerszer elmondtam már: itt pesten az láccik, hogy minden - MINDEN - szinten, tehát miniszertől az osztályvezető-helyettes titkárjának segédasszisztenséig egyetlen, EGYETLEN mércéjük van ezeknek: a lojalitás.

Tudom én, hogy a szakmaiság az csak egy bolsevik trükk; na de a semmihez-nem-ért-de-a-mi-emberünk mentalitás - ami, hangsúlyozom még egyszer, teljesen általános - az meg igazi komcsi tempó, vagy ami még annál is rosszabb, új dzsentrimagyar rokonok v2

És leszarnám, hogy mindenhol saját embereik vannak, ha legalább működne, működgetne a dolog. De nem működik, nem működhet.

És Úgy Basznak Szét Mndent, hogy még csak nem is profitálnak belőle;, sem mi, sem ők, sem a rokonok.

Lófaszt index meg sajtó meg faszom a vesszőparipáid, ezek, mikor ezek konkrétan a jövőt - és egyre inkább a jelent is - basszák el, basszák szét...

basszák meg

(és EBBEN SINCS semennyi elmúltnyolcév, hiába akarnád erre is ráhúzni a mániádat)

magyar-magyar szótár 2012.10.05. 13:05:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Etz teljesen igaz. Mivel nincsen pénzük embereket fizetni, más kötést nem tudnak, mint lojalitást elvárni.
Bezzeg zseniális ferencék elve az volt, hogy egy nullával többet TUDTAK írni mindenki utalvábnyára. És ez az üzleti életben is így van, az a főnök a lavva, aki jobban és többet fizet. Az MSZP-sek sokkal jobb HR-esek voltak, de mondom és ismétlem: jobban fizettek. 2004-és 2010 között a magyar értelmiség szinejavától VETTEK (vásároltak) meg ötleteket és állt elő vele a Kedves vezető. és ezzel duplán lett megvéve a zseniális magyar értelmiségi, pl filozófus. Egyszer megvette kilóra, másszor pedig a saját üdvös ötleteit hallhatta vissza, ki az az értelmisegg, akinek ez bnem imponál.

Még egy 8 osztályt végzett büdösparaszt bógárrmesterr is tudta ezt a móccert alkalmazni a falujában, behasználta az emberorvos meg a tanarak néhány ötletét EGYBŐL jobb színben tűnt föl a vén szaros.. máris nemannyira bírálták. Hát még, ha tudott nekik fizetni.

ésmivel nem fizet, A Struktúra emberei telipofával szidják, hiszen A Struktúrában is jobb volt az élet 2004-és 2009 között, amikor hitelből élt jól az ország.

nem értesz te semmit a politikághoz Hanni. de a FIDESZ se sokat. benyalsz mindent színén, mint valami Juklis nyanya, de az összefüggéseken nem gondolkodol el. Hogy a kurvaéletbe ne érezte volna magát mindenki jobban akkor, amikor FÖLVETTÉK (fölélték) azt

amninek az árát MOST kell megfizetni.

Egy filozófusnéni, akinek Zseniális Ferenc negyven millát utaltatott... mikor mondja azt, hogy Ferenc nem Zseniális.. szaros negyven milláért egy életre megvette magának Ferenc a nénit.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.05. 13:20:15

@magyar-magyar szótár: tévedsz

a lojalitást pénzzel (pozícióval, kamu állással stb) fizetik ezek is

csak ezek kifizetett lojálisok nem teszek semmit a Nemzetért, a Zemberekért

ez az álszent maszlag meg az, amit TE benyalsz

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.05. 13:51:29

@magyar-magyar szótár:
"Mivel nincsen pénzük embereket fizetni"

ez konkrétan nem igaz
van pénzük és fizetnek is
csak nem a hozzáértőnek, hanem a lojálisnak

de tudom, én vagyok az agymosott, politikához nemértő; te meg a bezzeg mindent összefüggéseiben látó

de a valóság mégis téged cáfol

Steinmann Lujza 2012.10.05. 16:56:09

@magyar-magyar szótár: Itt a példa. Te begépeled, hogy az EU akarja lenyomni a magyar felsőoktatási arányszámot. Én dokumentálom, hogy nem.
Erre te ezt elegánsan ugrod, majd arra, reagálsz, hogy miért zavar, hogy soha nincs legalább hozzávetőleg valós idejű cset a blogon. Hát ezért például.
Egy ideig biztos nem jövök, mert minek.
Nem vagyok bolond, hogy magamban beszélgessek. egyáltalán, a nem létező tököm tele van az itteni stílussal, te egyszerűen örökigazságokat kijelentesz itt, majd szelektíve válaszolgatsz, arra, amire akarsz. Ahol látod, hogy nem lenne igazad, ott elegánsan ignorálsz. Annyiszor megfogadtam már, hogy nem járok ide, mert tökfölösleg, időrablás, értelmes párbeszéd itt nem folyhat, mert NULLA a vitakultúrád, de azt hiszem, most tényleg itt a vége egy időre. Tehát az eu kérte a diplomások számának csökkentését, majd továbbra is hangoztatod ezt a baromságot, neked tényed, adatok lófaszt sem jelentenek. Legfeljebb nem válaszolsz arra a kommentre. Holnap, meg holnapután ugyanúgy axiómaként kijelented majd ezt a hülyeséget a felsőoktatással kapcsolatban.
Tényleg csak bosszankodni járni ide az ember.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.05. 21:42:30

@Steinmann Lujza: ó, nekem is van számtalan lógva hagyott kommentem facebookról, online marketingről miegymásról...:)

de valóban, mintha egyre ...súlyosabb lenne a ...helyzet:(((

Steinmann Lujza 2012.10.06. 08:33:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Dudi már itt járt ma reggel, ezeket a hozzászólásokat jó szokása szerint most is ignorálta.
@magyar-magyar szótár: mondd, láthatatlanok a beírásaim? Tudod ki fog idejárni ezentúl. Minek? Annyira büszke vagy rá, hogy te soha nem moderálsz, törölsz. Nem. Csak elegánsan továbblépsz, ha valamiben nem lenne igazad.

Steinmann Lujza 2012.10.06. 08:50:00

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @magyar-magyar szótár:
még egy búcsúhozzászólás addig, amig Dudi nem hajlandó más vitakultúrát alkalmazni.
Azt hiszem, itt többünket Dudi remek iráskészsége tévesztett meg. Azt hittem, én legalábbis, aki ilyen jól ír, az biztos milyen éleslátó, meg elemző elme, stb. De az íráskészség inkább művészi hajlam, tehetség. És egy balettáncostól vagy gobelinművésztől sem várnám el, hogy jól vitázzon.

Steinmann Lujza 2012.10.06. 08:50:37

@Steinmann Lujza: na, erre sem fogok soha választ kapni :((

magyar-magyar szótár 2012.10.06. 09:14:32

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Steinmann Lujza: sajnos már a kacsatokozás órája eljött

Azonban addig is, amíg bőséggel válaszolok (már válaszoltam is a mai feladványokkal) rámutatok arra: "amit nem szeretnétek látni" Ez a nyerőautomatás cucc is ígyvan: ha én IS ugyanazt szajkózom, amit a jógyerekek "ezt is elbaszták" akkor azt akarjátok látni és az jó nektek. nem akarta Hanni látni, hogy a Véleményvezér szerecsenyt mosdat: nem tetszett neki hogy rámutattam.

Rendesen a V'v egy polkomm feladatot hajtott végre: néha véletlenül ezeknek is sikerülhet valami, de maszatójjuk gyorsan el, úgyis benyalják azok, akik már eléggé útájják őket

ugye?
süti beállítások módosítása