"Szolidaritásunkat fejezzük ki az örmény néppel"

/TASZista nyálanc jógyerekek gizda jópofizása belpolitikai hátsószándékkal, 2012. ősz/

A georgiaiak panaszáról már írtam. Ugyanezt szenvedik szegény armének is.

Ism. áttek.:  georgiaiak már a SzovjetÓnijó megszűnése óta kérve-könyörögnek,   ne használjuk rájuk a megszálló oroszok "grúz" népnevét és Georgiát ne nevezzük Grúziának, ill a georgiaiakat grúzoknak. Arról nincsen adat, hogy a bunkóbb fiatal magyar kőművesnemzedékeknél tiltakoztak-e a georgiaiak amiatt, hogy a gúzolás szakkifejezést helytelenül grúzolásnak ejtik.

Bezzeg az amerikaiak! - ők helyesen használják Georgia és Armenia nevét is, valamit eleve a csöndesamerikanizmus szempontjai felől Georgia az ő kaukázusi Koszovójuk is. N.A. mi nekik az a kaukázusi ország, ami balkáni ország-ban a Hungary, bár ennek a tartománynak a Szaakasvilije eléggé jópofi. Lehet, hogy pont Arménia? .


 Gondoljuk csak végig: eleve az arméneket törökösen örményeknek ejteni mibe számít. De a magyar nyelv amúgyis tele van törökös szavakkal és ugye az armének néptekintetében a törökök a náci fritzek. Síklogikai levezetésben az armén holocaust a törökökhöz, tehát a türk népekhez és így a mohamedánokhoz fűződik le. Ha pedig tehát egy armén ilyen hangalakzatokat hall, mint atya, alma, túró, köcsög, özön, jerke , kicsiny.. eleve egy ekmek és ö/ő hangokat tartalmazó nyelvet, analógicce is egykalap alá vesz bennünket a türk népekkel...  

Örmény ábécé

Betűit az 5. században szerzetesek fejlesztették ki.

Magánhangzói: a, á, e, é, i, í, u.

Mássalhangzói: c, d, dzs, f, g, gy, h, j, je, k, l, m, n, p, q, r, s, sz, t, v, vo, yev, zs.

Az is kérdés persze, hogy egy páratlanul öngeciző nép   jobbszínbe tűnhet-e jóoldala fokozódó öngecizésével.  

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr804748423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kIára 2012.09.03. 21:45:29

Zseniális.
Maradok rajongó virtuálgrúpid, Klára.

kikoránkell 2012.09.04. 13:08:07

@magyar-magyar szótár:

"Erdő Péter bíboros, az MKPK elnöke levelet intézett Őszentsége II. Karekin örmény katolikoszhoz, amelyet az alábbiakban közlünk.
Értesülve az elmúlt napok eseményeiről a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia teljes szolidaritásáról biztosítja az örmény keresztényeket és a sokat szenvedett örmény népet. "

Azt a TASZista édesanyját őeminenciájának! Hogy volt pofája, belpolitikai hátsószándékkal...bla-bla-bla!
Politikatudományilag.

2012.09.04. 15:19:35

@kikoránkell: Ilyen jót régen röhögtem...

Steinmann Lujza 2012.09.04. 16:07:09

@kikoránkell: @méhészborz: úgyszintén derűs perceket okozott nekem is:)

@magyar-magyar szótár: tegnap volt itt egy pompás kis cikkcsi, ami mára eltűnt. Hol is van?

2012.09.04. 16:13:43

Én saját magammal fejezek ki szolidaritást. Egy baltásgyilkost a világra engedő kormány regnálása alatt senyvedek.

magyar-magyar szótár 2012.09.05. 03:35:12

@Steinmann Lujza: A cikk nem volt készen , akaratom ellenére fölkerült és elúntam a blogszerkeszttővel való viaskodást, letettem privátba

magyar-magyar szótár 2012.09.05. 03:39:39

@nagyjoco: Kezdjük ott, hogy a "baltás gyilkos" TASZista elempéiánus, tehát fejlettembertípus-szemlélet szerint nem is kaphatott volna életfogytot és már rég haza kellett vóna adni. Azerbajdzsán egy KŐ[olaj]GAZDAG mohamedán ország és a Korán tanítása szerint a khaurnak tett igéretet, szerződést nem szükséges betartani.

@kikoránkell: @méhészborz: Harapófogóval is lehet diót törni, mégsem Csajkovszkij balettzene.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.09.05. 09:02:21

a legszebbet talán a mandineren olvastam, aholis egy lelkes fideszfan odáig ment nemzeti sértettsége hevületében, hogy Örményországot (talán a legrégebbi keresztény állam) leakaukázuszsidóizta

2012.09.05. 15:43:15

@magyar-magyar szótár: Az ilyen mohamedán lelkületű kőolajgazdag országokat mindig időben kell demokratikus ellenőrzés alá vonni - az olajkészletet minimum.

I_Isti 2012.09.06. 06:41:46

@magyar-magyar szótár: azér' egy jóhúszévet lehúzhatott volna.

magyar-magyar szótár 2012.09.07. 02:49:46

@I_Isti: Azzal kezdődött a hibák sorozata, hogy egy kollégyiom-tető alá engedtek azeri türköket az amréniaikkal azon a címen, hogy ezek ugye poszt-szovjet köztársaságok FÁK-FÁK egyremegy... A baltás gyilkosság a történet VÉGE volt, és persze volt annak kezdete meg fölfejlődése is. De azt hiszem, ez senkit nem érdekel... gyönyörű volt látni az álfelháborodottra mórikált arcokhoz tartozó boldog tekintetekben a remény tüzeit, hátha most, nyomjunk egyszerre! - hátha ettől, utoljára tavaly Mikulás meg Újév között voltak ezek a reménytüzecskék feszt lobogóak...

magyar-magyar szótár 2012.09.07. 02:53:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát, ilyenek ezek a fideszfanok, mind ugye kriptonáci és persze buta. De majd jönnek a szénalapátoló szakértők és ők de tudják majd, detudják, Az Ártatlan Nyolc Év Akkor Még Élő Kacsócskája alatt is már de tudták, de tudták.

magyar-magyar szótár 2012.09.07. 02:56:08

@nagyjoco: Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta, ott vannak az USÁkok, hogy megtanították a demokráciájuk kesztyűjébe tutulni az afgánokokat meg az irakkijakokat. Itt a Balkánon is faszán megmutatták, vegyük csak Koszovót. Még itt kéne Bajnait visszahozni, hogy teljesen demokrácia legyen.

I_Isti 2012.09.07. 06:30:20

@magyar-magyar szótár: naív vagy. Viktàtor egy igazi szektavezér. Döntött, és nem hibázhat. Mert megrendűlne a hit, ha megvilágosodna a zombisereg arról, hogy mekkora egy balf.... ( Persze a legnagyobb marha az volt, aki egy épületbe engedte a baltàst, meg a másikat.)

2012.09.07. 08:10:06

@magyar-magyar szótár: Sajnos a nép - talán valamiylken sajátos félázsiai genetikai örökség miatt - a Patás terrorja alatt kíván sínylődni.

2012.09.07. 08:13:24

@magyar-magyar szótár: Kár, hogy nincs olajunk, szerintem sose engedték volna, hogy a nemdemokratiks erők is hatalomra kerüljenek.

2012.09.07. 08:15:14

@magyar-magyar szótár: Kár, hogy nincs olajunk, szerintem sose engedték volna, hogy a nemdemokratiks erők is hatalomra kerüljenek.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.09.07. 09:22:58

@magyar-magyar szótár: szöveg(félre)értelmezési gondjaid vannak-e

az írtam: "egy lelkes fideszfan"

nem azt, hogy mind

ez az egyik kedvelt fogásod
(ami elriaszt innen)

RomBold! (törölt) 2012.09.21. 11:11:06

@nagyjoco: Király... csak súlytalan.

Borítékolható a végkifejlet. A hunyó az azeri főmufti,elvégre kisdobos becsszavát adta (konkrétan mire is?) és mégis elengedték Safarov gyilkos-hős urat. Minden magyar ártatlan ebben a dologban.

2012.09.21. 11:41:59

@RomBold!: Benne volt a szerződésben, hogy kiadHATÓ. Az iszlám pedig hírből sem hallott a becsületszóról, mint betartandó foglaomról büdöskeresztények irányába.

magyar-magyar szótár 2012.09.28. 02:51:13

@nagyjoco: Vajszínnel árnyalja az ábrát a tapasztalatom, miszerint khaurként a muzulmán taxisofőrrel talky-talky nyelven meg tudtam beszélni, hogy ne verjen át, a keresztény*
magyar taxisoförrel meg magyar-magyar tolmácsként sem

*itt a keresztényt khaur-ként kell értelmezni, úgyértve, hogy egy muzulmántestvériség-tag számára Brendel Mátyás vagy Iván Gábor elemér mérnökúr is keresztény.

magyar-magyar szótár 2012.09.28. 02:52:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Érdekes, hogy ugyanezt a fogást ha Szily művészúr vagy valamelyik indexes gecóka alkalmazza, akkor kamelod

magyar-magyar szótár 2012.09.28. 02:58:34

@I_Isti: A gyilkos és az áldozat között olyan viszony dúlt heteken át... hogy végülis az a balta döntött, mert a kezek esztelenségben... Megint arról van szó, hogy az EGÉSZ TÖRTÉNET nem kell, mert nem felel meg a kívánalmaknak. A napiprammpramm a cél, ehhez szelektálják le az egész történetet. Nyilvánvaló hogy az örmények túlreagálják a dolgot, mintegy "jobbikosos motívumokkal" de ilyenkor ez a túlságbaesés nem szám, ha a cél szentesíti az elnézést [=eltekintést] a tényösszességről... Viktátor egyik hobbija a komenyisták idegessíjjése, de ha egyszer szakszerűen is csinálná, csúnyanagy tréfákat is produkálhatna, amik aztán lehet, hogy tényleg felidegesíjjené azokat, akiket ezek a szerencsétlenek kommonistáknak szoktak elképzelni. Tkp nem az számít, hogy mit csinál, hanem az, hogy ő csinálja és lehetne ez a tréfa alapja is.

magyar-magyar szótár 2012.09.28. 03:01:02

@I_Isti: Vagyis ism.: a fejlettindexizmus, a TASZizmus vagyis az elempéizmus alapján is szabadon kellett vóna ugye engedni, sőt, az azeri csávót, aki a TASZista elvek szerint élből és eleve nem kaphatott volna ekkora büntetést. namost ezt el lehet latolgatni, hogy egy olyan báááboci ártatlanbáránka szervezet, akik hogy is jártak tavaly december 23-án, ügyesebben intézték vóna-e a TASZizmus beteljesítését.

2012.09.28. 09:44:13

@magyar-magyar szótár: Elnézve a magyar-török viszonyok pár évszázados bimbózását, elképzelhető, hogy egy taxisofőr nem olyan genya, mert mondjuk emberből van ő is, ellenben a politikai elit számára könnyű önigazolás a Korán kiváló tanítása, miszerint nyugodtan megszegheted a büdöskeresztényeknek/buddhistáknak egyébvallásúaknak tett ígéreteid.

Frick László Emlékzenekar 2012.09.28. 11:37:24

@nagyjoco: Bocsánat a belekottyért de a magyar-török barátság a túróval meg a köcsöggel egyidős és jó 1500 éves, hanemtöbb. A Korán afféle, mint az Európai Únió Pénzügypolitikája vagy Feltételrendszere, b mindenki ahová út blacktail-ére avagyis kaftánnyára, oda fütyöl is. Amit szabad a spanyoloknak, coki az a az unkoorzigeuner ekmek schweinehund-féléknek ésígytovább.

2012.09.28. 16:51:07

@Frick László Emlékzenekar: Töröktől rabigát vállainkra vettünk, zengé a Költő, sejtetvén a törököbk barátkozásának vlaódi szándékait.

A törökök egész Európával barátkozni akartak, csak volt néáhny hülyemagyar, aki nem hagyta.

Gyakorlatilag az egész középkor a magyar-török barátság egyengetésével ment el mifelénk. Bogár László fejlettközgazdász szerint a Török Birodalmat a zsidrákok támogatták, a francia birodalom pénzéből, abba parazita módan beépülvén, mert ugye nekik már akkoris a Szakrális Központ elpusztítása volt a céljuk.
Tehát egyértelmű, hogy az 1500 éves török-magyar hejjdepacsi viszony elrontásáért nem a magyarok, meg a törökök a felelősök, hanem az istengyilkosok.

magyar-magyar szótár 2012.09.29. 04:51:49

@nagyjoco: A Török birodalom történetében a franciák pénze szálló pelyva az ugar fölött. Olyant mondani, hogy "a zsidrákok támogatták a Török birodalmat" olyan, mintha azt állítanám, hogy az olcsó magyar vendégmunkások a mai NSZK gazdaságának a motorja, vagyhogy a magyar vállakozónék ízlése határozza meg a SMART fantázianevű kétszemélyes fostalicska eladási számait.

Számomra a Török Birodalom A Rohadás. Ahol a Török Birodalom tenyészet, ott a rothasztó hatása máig megfigyelhető. Még a maiMagyarországon is. Miközben egyébként egyes törökbarát történészek is szemenszedhetnek olyan kisigazságokat, mint a törökök toleranciája, városaikban EGYÉBKÉNT bármiféle khaur iparos vagy kereskedő tevékenyhetett és "tiszta amerika" vót a multikulturalitásuk.

Sőt, szerintem még az arab világban is megfigyelhető a törökök rothasztó hatása, amit különösen akkor érezni, ha az ember Marokkó felől közelíti meg a szeméttel és dögökkel hányt egyiptomi öntözőcsatornákat és azt a mocskot, ami elönti Egyiptom egykor törökigát nyögő részeit.

Stílusparódia: Tkp bizonyos főuraink Bajnai-szerűen viselkedtek, csak ők ugye nem az usákoknál lobbiztak, hanem a Portánál. És persze részigazságaik nekik is voltak, mert a türk brat-ok rabigája gyöngyös, aranyas volt és a selyemzsinór kíméletesebb, mint osztrák tömlecben elevenen elrohadni a korábban elholt rabelődök rothadó tetemén. (A sztambuli tömlecek ahhoz képest szerájszobák voltak )
süti beállítások módosítása