a mémet egy indexes jógyerek készítette:

 

22 komment

Címkék: bajcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr523544496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lujzanéni 2012.01.14. 06:45:36

Nem te mondtad, hogy egyes barátaid körében a hírcsárda olvasása vérvádba számit (bár nem tudom, ottani-e a kép, vagy más hasonlóan színvonalas és jópofa helyről szerezted)
Ezekkel a bemutatásaiddal olyan vagy, mintha a mezzo tévé rendszeresen bejátszaná a muzsika tévé felvételeit, hogy az odajárók lássák, az milyen szar, bezzeg ő....
szóval, tartok tőle, hogy az ide beírogatók nem véletlenül nem járnak a muzsika tévés blogokra, akkor ne tolj légyszives ilyen szarokat a pofánkba, mert nem érdekel szerintem senkit
és most mondd, mit bizonyít ez a kép? hogy valami netmájer marhára ráér, de azon kívül?

magyar-magyar szótár 2012.01.14. 08:13:15

@Lujzanéni: A fenti termék a legtüchtigébb indexes jófiú munkája, csak szólok, hogy a nyomok Szily blogigazgató úr köreibe vezetnek. A hírcsárdánál a szint valamivel lejjeb van, a vastagbél és a rectum találkozásának szorulatánál, de tályogosan...

magyar-magyar szótár 2012.01.14. 08:24:42

@Lujzanéni: csak most sokkal profibb lesz, mint 2006-ban. A Magyar Tavaszon nem csarnokvíz fog folyni... Lesz még itt minden és nem nekem kell majd jópofit vágni, hanem neked!

Lujzanéni 2012.01.14. 08:41:01

@magyar-magyar szótár: miért is kell nekem jó pofát vágni?
Bármilyen furcsa, de az, hogy demokrata, az én olvasatomban azt jelenti, hogy elismerem a választási eredményeket.
Nem gondolom, hoyg a fixx-nek le kéne mondani, vagy pláne, hogy erőszakkal el kéne távolítani őket. Egyszerűen azt mondom, párton belül vezetést kéne cserélniük. MÁS, valóban demokratikus pártnál ez megtörténhet. HOgy lehet, hoyg náluk ez elképzelhetetlen?
Vikifan!
Nem lenne megfelelő megoldás, ha Viki helyett MÁS, fixx-es lenne a miniszterelnök? vagy eltolcsy helyett más lenne a gazdasági miniszter? miért van ez a két fasz bebetonozva? miért kéne véres magyar tavasz ahhoz, hogy megtörténjen egy olyan személycsere, ami minden normális országban baj nélkül elképzelhető? a rendszerváltás óta hányszor váltották egymást a gazdasági vagy pénzügyminiszterek egymást? fel sem tudnánk sorolni, hányan voltak

magyar-magyar szótár 2012.01.15. 06:11:46

@Lujzanéni: Most gyere és nézzük meg jóoldali szemszögből, mi lenne, ha Orbánt le tudná végre mondatni a jóoldali sajtó. mert az 10001% fixxxx, hogy a jóoldali sajtó ezt magának tudná be. na jó, és mondjuk még Szanyi Tibor is.
Ha Orbán lemond, köztársasági elnök lesz és Bárki Új Fideszes Miniszterelnökkel folytatódna a móka. Akárki is lép Orbán helyére, a Schitt botráőnyából tudnia kell már most a mórest: megkapja: perceken belül. Ahogy a Mocskos Kéthétben mindenki megkapta, aki nem bajnai volt. Egy embernek van megengedve, hogy miniszterelnök lehessen, az Bajnai. Márfpedig azt nem gondolod komolyn, hogy Bajnai fidesz kormány élére áll.

Olyan uidők következnek most Lujza, amik nem lujzáknak való idők,. ne vedd ezt frau marsch die Küch-ének. Egészen más okból nem lesznek ezek az idők neked valóak. Nem csak Kaufer Virágnak és az LMP naíváinak nemvaló idők jönnek. Jóformán senkinek se vaéló idők jönnek, jobb, ha a jóoldali sajtó szelektívténykezelésére hagyatkozol ÚGY ahogy EDDIG IS.
Ülsz a Küch-ében meg a Bett sarkán és időnként megnézed a megfelelően szűrt és beállított tudósításokat. Ne félj, nem fogsz szőrsapós néniket látni!

December 23-át is csak szűrve láthattad, azt nem, amikor Gyurcsány leosztotta és egrecíroztatta és elszámoltatta mint Parancsnok a rendőröket. Mert ezt a jelenetet kiszűrték neked az egészből.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.15. 07:57:46

Valóban nem egyszerű. Feddhetetlen és hiteles közszereplők kellenek. Divatos manapság a "következmény nélküli ország" frázis. A nagyfiúk azt csinálnak, amit csak akarnak. Celebek. Kinek ez szimpi, kinek az. VV Viki és VV Feri harca ez, VV Gordi a nevető harmadik. Együtt izgul az ország, hogy mi lesz a következő részben, és fontosabb, hogy a mi fiunk győzzön annál, hogy mit fogunk holnap zabálni. Sosem lesz monoszkóp legfeljebb imördzsenszi szignál. Nem gyakorlat.

Frick László Emlékzenekar 2012.01.15. 08:09:20

@ripők: A Mocskos Kéthét-ben a jógyerekek kb 20 jóoldali politikaimegfelelő arcot geciztek le azért, hogy a 2009. március 29-én jaj annyira nem akart Bajnai Gordon április 14-re az Egyetlen Alkalmas Személy lehessen. Az index járt az élen, A Név bedobásától számított 5 percen belül freccsent a jizz az arcára. Az hagyján, hogy Csurka bácsi akkor 247 példányban nyomott pés 27 példányban értékesített magyar Fórum című rinocéroszbudipapírján mit csinált Surányi Györggyel, de aztán a jóoldali sajtó ezt a címlapot közölte 300000 példányban és egyébként kapott jógyerekgecit Surányi arca is.

Megmondom neked, ha akármekkora jóoldali Arc is lennék, ilyen jóoldali sajtóiszonyok közepette meggondolnám a közsszereplést.

A 4k meg a Millások is nagyonbeigíérték a ZAlternatív Köztársasági Elnököt, de egyelőre nem nagyon vakarózik, a millások mém jellegű bjóckodásra váltották.

Lujzanéni 2012.01.15. 08:10:27

@magyar-magyar szótár: ne téveszd össze a sajtót az emberekkel
bunkermeleg
ül a szerkiben, és azt hiszi, hogy..
lófaszt
a többség blikket olvas, kinek robbant fel a műmelle, az arab robbanásokról nem is tud

Lujzanéni 2012.01.15. 08:15:08

@Frick László Emlékzenekar: lehet, hogy az újságokban Bajnai volt az egyetlen Alkalmas Név,de ha beszélgettél emberekkel (én nem csak az indeksz főoldalról tájékozódtál) szóval a népek megmondták, a maszoppónal VÉGE bajnaival, minth ahogy a madárkáknak Kókadtjanival lett vége
idézzem kedvenc klasszikusomat, Bridget Jonest? :D a napló az csak egy napló, ahová minden baromságot ír az ember, na az indeksz, meg a jelenleg ellenzéki orgánumok (és direkt nem jóoldalit írok, mert nem fogsz ebbe a terminológiába kényszeríteni többet) csak újságok és blogoldalok, ahová sokminden marhaságot írnak emberek...és kb. annyi közük a valósághoz, mint egy harmincas szingli képzelgéseinek a hercegről, aki majd eljön

Frick László Emlékzenekar 2012.01.15. 08:15:49

@ripők: Te Böélcsek Kövére a gazdaságtudománynak. Ekkora tudós gazdaságfilozófus @ szagember vagy és nem látod, hogy ferenc és gordon egy (1) igazgatótanács tagjai? Egy klasszikus eset volt a melegcsákányváltásuk 2009-ben. Te is beveszed, hogy Bajnai egy harmadik?

Annyi előnye van ennek a Bajnai típusú megoldásnak (Gyurcsány számára) hogy ha Orbán észbekapna és Új Zélandra emigrálna, az ugyan tökfölöslegessé tenné Gyurcsányt viszont bajnait mégis bekajálnák és akkor minden okés lenne a Fölösleges Ferenc-nek.

Ferenc a rókafogta csukában mindig is fogáselőnyven volt a csukával [Orbánnal] szemben.

Az a mókás, hogy a mesében az emberek elkapták a rókát. Itt meg a róka még meg is ette az őt kitalálók tyúkjait. és tovább is van a baravúr. Mert ráadásul az őt kitaláló bácsi már annyira szenilis hülye, hogy ferenc széjjel is kúrhatta az MSZP-t és az őt kitaláló bácsit is a mozgalma kebelén mutogatja: Ekkora zseniális húzásra történelmi példát se tudok mutatni. Goebbelséknek volt házrabbija [eleinte], de erre ők se voltak képesek.

Lujzanéni 2012.01.15. 08:20:03

@Frick László Emlékzenekar: ha megint Godcsi vagy Feri jön, az a fixx hibája lesz
ki a fasz kajálná be Bajnait? amikor ő volt legutóbb, NAGYON megbukott a maszoppo, nem?

Frick László Emlékzenekar 2012.01.15. 08:25:41

@Lujzanéni: És ki nem szarta le az MSZP-t 2009-ben már? Az index 2009. májusától hivartalosan gecizte le az MSZP-t is. Mémes & hírcsárdaisztikus rectumból nyomott vicceket az index rendesen a címlapján követett el az MSZP rovására. Én, amikor 30 nickemmel ezelőtt arra figyel,meztetem, hogy Sokatérő egyet gondol és leváltja az MSZP-t ki lettem röhögve. Ki lettem rüöhögve az LMP-.vel kapcsolatban is.

Mit mondott karácsony Gergely: "Voltak , akik szavaztak az LMP-re és most látják, hogy ez a párt nem az a párt"

ennyi. A politika nem szerelem kérdése.

És Ferenc tanítja a mórest megint és még a jóoldali sajtó is megkapja ám!

Te se látod, hogy az LMP-ben most mik az iszonyok. Az LMP-ben azok, akiknek az arcát te bevetted, nem azt a megoldást akarják, amit Schiffr. A képlet RÉMESEN!! egyszerű:
A többség demokratikus, vértelen és akcióknélküli megoldást 8azaz koalát akar) Schiffer azonban EGYEDÜL (a párt magában) akarja ami egyet jelent az akciózással és az utcáravitt politikával.

Erre te hogy reagálsz? "Juj ne nézzünk oda.. Ne merj rájuk szólni!" Nem értetted soha, hogy én nem az LMP ellen haragudtam. Hanem a csöndes, amerikai típusú trükkök miatt.

És még én is naív vagyok és azt akarom hinni, hogy Schiffer nem a kis tűzzel nagy tüzetoltás kedvéért (Ferenc érdekében) jelentette föl Ferencet.

És még mindig nincsen vége: Karácsony Gergely az MSZP-t okolja a 2/3-ért. CSAKOHOGY ez azt jelenti, hogy az előrehozott választások melmaradását okolja ami őket helyzetbe hozta,. ha az MSZP nem csinál kétharmadot, az LMP nincs a parlamentben

És ez pont annyira fájós történelmi igazság, mint az, hogy ha 2006-ban nincs csürhülés, nem Demszky a polgármester.

Frick László Emlékzenekar 2012.01.15. 08:29:11

@Lujzanéni: Ez azt jelenti, amit a sakk-hasonlat is megmutat.
Kibic vagy és azt mondod, hogy a mattba a gyönge sakkozó gyalogol bele.
én meg azt mondom: a gyönge sakkozó azt lépi csak, amibe a profi belesakkozza.
Ez így volt megtervezve:
Ferencék cspődbevittáékl az országot, majd rártohasztották a már csődbevitt önkormányzatokkal együtt ezt a csődöt a FIDESZ-re, ti elhittétek, hogy a másfél év meg Eltolcsy a hibás 8aki Eltolcsyt a Zónijó még vállonveregetett 2011. szeptemberben!! csak te nem olvastad , mert kiszelektáőlta neked a jóoldalisajtó)

És most ugyan Frencnek ez az annáérosszabb a minéljob, csak arra nem számított, hogy a jóoldali sajtó ennyire szívből és igazán és mindennap uszul majd. Most a tempó annyira felgyorsult, ami sebesség Ferenc számításaiban nem szerepelt!

Frick László Emlékzenekar 2012.01.15. 08:31:56

@ripők: @Lujzanéni: Ti vagytok a gazdsági tudorok és szakemberek, nagyon jóél tzudhatjátok, ha tallózzátok az index 2009. eleji okos tanításait, hogy 2008-ban már nem megoldódni hanem csak elodázódni látszhatott a csőd. Csőd volt 2008-.ban nemdemokratukus módon nem modott le a kormány és ez az oka annak, hogy eél is lettg baszva az IMF keret meg mégis csőd van.

Ti nem olvashattátok, hogy Rehn bácsi kiosztotta a minap az előzőkormánytzatoka. Gazdaságtudósk vagytok, mégse tudjátok hogy Ferenc óta vagyunk tartóseficiteljárás alatt és ez nem MOST LETT MEG hanem folytatódik.

Lujzanéni 2012.01.15. 08:32:02

@Frick László Emlékzenekar: te keveset jársz errefelé, ezért nem érted, hogy miért maradhatott annyiszor Demszky
a szabadságharcos nimbusz miatt
hiteles ellenzéki volt, és soha nem fröcsögött, soha nem gyűlölködött polgármesterként
továbbá VALÓBAN liberálisan gondolkodott
de a pénzügyi manőverek és botrányok aztán elsodorták
ha megnézed, a fixx is csak Tarlóssal tudott nyerni, aki nem fixxes igazából
eléggé Demszky szerűen toleráns, és NEM akarja táborokra szakajgatni a választókat
egy valódi harcos orbán-nyaló fixxes soha nem nyerhetett volna Budapesten
nem veszi be a kényes budai gyomrunk a vezérimádatot:D

Lujzanéni 2012.01.15. 08:34:48

@Frick László Emlékzenekar: önelletmondás
ha már látták, hogy csőd van, és vesztett helyzet, akkor miért kellett mindenáron Godcsi, aki meg a következő fénylő csillag is lehetne
emlékezz az oroszokra
amig nem volt meg Brezsnyev igazi utódja, névtelen niemandok sora jött, már fel sem tudnád sorolni, korai halállal mind

minek kellett a kétharmados bukáshoz Bajnai? valóban ez a profi sakkozás? :D

Frick László Emlékzenekar 2012.01.15. 08:54:42

@Lujzanéni: Milyen következőfénylócsillag? 2008-ban már modellezni lehetett ezt a csődöt.
Előszöris jól tudták, hogy ha spekulánsok leszállnak az üzemanyagválságon szörfölésről, akkor máshol keresik a pénzt halamolásra. Tudnivaló volt, hogy az USA csődhelyzete nem fog megoldódni mert az ingatlanhitel válság tartós és mellé egy olyan autóhitelválság, amiről neked kéne hogy fogalmad legyen, ha nem is vagy akkora autóbuzi mint én ( vagyis semekkora se vagy...) Gordon szerinted miért mondta meg előre azt, hogy MINDENKÉPPEN csak egy évig marad és visszavonul a politikától, ami, ha elolvasod a búcsúbeszédét, rájöhetsz: eleve hazugság volt és én nem is hittem el ezt neki soha,. De ti més minden jóoldali és még a sajtó egy része is bevette!!

Gordi felbukkanása azt jelzi: talán csillapodhat a válság. Az Új Amerikai Elnök UTÁN már nem lehet tovább az USA csőbetűjétől a döbetűt távol tartani (ami döbetű vastagon cuppog jól benne a csőbetűben régóta nekik!!)
Gordon felbukkanása (mondjuk ő szive szerint később bukkant volna föl: a jóoldali sajtó a hibás abban, hogy idejekorán kellett kiállia!!) azt jelzi: szakadoznak a felhők és múlik a vihar. és miután bevettétek, hogy Eltolcsy miatt van minden, máris ő lehet a Tsizta Kéz -te hiába nem hiszed el,. hogy nem, nem a te véleményed a súlyozó. A tied viszonylag konzervatívliberális vélemény ami lehet, még inkább csípi a jóoldali agymenek szemét

Nemhogy te nem tudod kisakkozni Gordont a képletből, de még politikai profik se! És akkor aról, hogy az USA támogatásával.. nem is beszéltem. és még egy: bajnai vagy GYurcsámny EGY (1db) eredményért bele se fog semmibe. Számukra van alternatív, de lehet hogy több, pl 3-4 megoldás is! Több lapra tesznek. Nem egyre vagy egyre se.

Abban az esetben, ha Európa összeomlik, pl akkor IS Bajnai a megoldás és akkor gyövök én fogcsikorgatva, szűkolve vonyítva mondom, hogy legyen igen, igen... legyen. De amíg Európa áll, Európa ellensége Bajnai. (Ismétlem : Vaclav Klaus HAMARABB nyalt be!)

Frick László Emlékzenekar 2012.01.15. 08:56:48

@Lujzanéni: Arra számítottak, hogy az önkormányzatok csődbe mennek a 2010-es választások előtt annyira, hogy a Fideszt lerántják a mélybe. Ugye most Tarlós a felelős a BKV miatt? Ezt nem kell magyaráznom. A metróvezetők zöme BASSZA SZÉJJEL a metrót, szétfékezik! Úgy fékeznek dűsz borúsz! úgy vezet, mint az állat! de: Tarlós a hibás.

Lujzanéni 2012.01.15. 09:06:06

@Frick László Emlékzenekar: most kénytelen vagyok megkérdezni, szövegértési problémáid vannak?
Én arról beszéltem, hogy mi volt abban a zseniális, hogy Godcsit beletolták egy kétharmados vereségbe?
ha gondcsit annyira akarná a NÉP, akkor miért nem szavaztak rá 2010-ben?

erre a Tarl' féle felvetésre nem válaszolok hosszabban, ez jó egy dzsobbik gyűlésra, ahol nem az átlagos, hanem az ÖSSZ iq 130:D

Frick László Emlékzenekar 2012.01.15. 11:20:19

@Lujzanéni: Godcsi szenvedett vereséget? -nem. Godcsi diadalmasan távozott, mindenki máig azt hiszi, hogy konszolidálta a csőőőbetűt. Godcsi eleve pártonkívüli tagja az igazgatótanácsnak. Sőt SZDSZ közelibe számított (s az index barátja) Ki volt ez már akkor találva, csak akkor is lujza voltál. meg most se értesz a politikához.
süti beállítások módosítása