Líbiában is faszául bejöttek az Arab Tavasz eredményei, ott még a választásokat se várták be a Sharija kihirdetéséhez a fundamentalisták [magyarul orthodoxok].

 

Egyiptomban viszont a Muzulmán Tesvériség és a szalafisták demokratikus kolaíciója megszerezte a kétharmadot, na most tapsikázzunk a fészbuknak, köszikécske! Alig várom már, hogy valamelyik fejlettamerikai tévéstáb megkérdezze a kaufervirágarcú egyiptomi lányokat, örcsikéznek-e még eléggé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr533528582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenehorizont 667 2012.01.08. 14:18:30

meg az a bojlerderekú, parizercsöcsű blogger, aki "meztelenségével tiltakozik társadalmi-politikai visszásságok ellen"

magyar-magyar szótár 2012.01.08. 17:11:51

@kchkscak: adsza a linket..jaj, ne adzsa, a Magda lyány az, nálam ő védett, úgy merd bántani, teee!

Fenehorizont 667 2012.01.08. 18:45:49

@magyar-magyar szótár: egészségedre
szerintem nehéz idők jönnek majd a drágára :D
bár, a fene se tudja eztet mán...

PesszimPista 2012.01.08. 20:41:03

Az ásó az csak egy szerszám.
Mindenki aztat ás ki vele amit akar.
Új ágyást a zeőőccségnek, alapot a garázsnak, végső hajlékot az elhúnyatott kutyának.
Mijér? Mer hamár fészbúk, akkor csak trendicsekes dolgok pattanhatnak ki belőlle?
Ásó az is . . . csak.

2012.01.08. 22:04:07

Tiszta GyF-es ez az iszlamista faszi. el lehet menni Egyiptomból. Tessék, lehet menni.

2012.01.08. 22:16:37

Nálunk sem hozott sok jót a kétharmad - ma mondták a tévében, hogy a demokrácia utolsó bástyája is bevették a gazok. Egyiptomban erre szavaztak a kétharmadok, itt meg erre, a kétharmadokból már csak ilyen rossz sül ki.

I_Isti 2012.01.08. 22:26:25

@nagyjoco: Másfél év múlva, amikor mennek csődbe, Bruexelles-ben fognak rinyálni, hogy segítsen nekik az EU, inkább csatlakoznak ők is... cserébe még a keresztény hittérítőket is beengedik, csak ne hagyják éhenhalni fél egyiptomot...

kikoránkell 2012.01.09. 00:40:53

a fészbúkosok jók voltak mubarak-leverésben, a Muzulmán Testvériség meg évtizedek óta ott van minden faluban.

magyar-magyar szótár 2012.01.09. 03:48:31

@kikoránkell: Most ezzel is jó nagy naív butaságot mondtál, mert a te figyelmed is elkerülte Izrael sírvakönyörgése az Arab Tavasz hajnala hasadtán. Kérdezzél már meg egy pár izraelit, hogy egy Mubarak vezette Egyiptom volt-e jobb a szomszédságban vagy egy Muzulmán Testvériség vezette. Mubarak Egyiptomából alagutakat kellett ásni Gázába és a feketeposztósok vettek egy kis baksist a csempészektől... valamennyire le volt szabályozva a buli. Most majd simán a felszínen folynának a dolgok és Izrael kénnytellen lesz a felszínen erőket koncentrálni, remélem, inenn már magadtól is tudod folytatni a képletet. Nem kell hozzá a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének diplomája, hogy kitaláld.

magyar-magyar szótár 2012.01.09. 03:53:54

@nagyjoco: El is mennek Egyiptomból és ez is az egyik célja volt az Arab Tavasznak. A tűrhertetlennél is tűrhetetlenebb máris (eddig is) a migránsok ostroma. Calaiis környékén ha egy kamionos elmegy hugyozni (vessen magára, rendes kamionos a vontató mögé, a félpót alá hugyál) mire visszahjön, két arab a félpót tetőponyváját gyikolja 8a belehengerelt acélhálót..) kettő az alvázba mászott be, a légterelő alatt meg egy feketeafrikai rúgdossa le a felmászó arabot. Ha Nagy-Britanniában megy el húgyozni a kamionos, akkor, mire visszaér, két eset lehetséges.
1. Ha nem lakatolta le a taksapkát, akkor csak simán leszívtak annyi gázoolajat az arabok vagy fekeeteafrikaiak, amennyit tudtak
2. ha lelakatolta, akkor kilyukasztják a takot és úgy pisiltetik a gázolajat a kannába.
ha a kamionos ellenáll az üzemanyagtolvajoknak, akkor az erőszak és őt lecsukják /ill 500ezer Ft-nak megfelelő birság.

minden egyéb hír is az USA csődjétől veszi el a világfigyelmet.

Hát még az anarchia Európában.

Nagy-Britanniában tényleg gyufa se kell, elég egy vasaltbakancs kurcanása és a szikrájától robban...

magyar-magyar szótár 2012.01.09. 03:54:53

@kchkscak: Remélem mmár összecsomagolt és itt van Európában.

magyar-magyar szótár 2012.01.09. 03:57:50

@nagyjoco: Nálunk nagyon is jól jött a kétharmad, méghozzá azoknak a politikaierőknek, akik kiügyeskedték, hogy 2008/2009. firdulóján se működjöneke az európai demokrácia norma-automatizmusai. ( A többit olvasd el a Rózsaszín könyv-ből, ami a Nyolc Év Ártatlan Tisztakeze krónikája

magyar-magyar szótár 2012.01.09. 03:59:36

@nagyjoco: Nem minen kétharmad egyenlő .. célú és működésű: Az egyiptomi haladó jóoldaliak kiegyeznének abban, ha úgy sikerülne leperkálni a Muzulmán testvérisáég vezette kétharmadot 1-2 hónap alatt, ahogy Magyarországon sikerült a sajátszaharájába fullasztani

magyar-magyar szótár 2012.01.09. 04:03:43

@I_Isti: Az a probléma, hogy akik kitalálták az Arab Tavaszt, már nem olyan jól tanultak az egyetemen, mint a Vietnámi háború quiet american-jai.
Az iszlámnak nincsen egyháza. Létezik azonban egy igen erős, önsegélyező-önfentartó (kisbetűs) muzulmán testvériség. Az egyiptomi nem jóléti társadalom, téglát vetni, szárítani ki nem tud, egy kis betont szerezni, a házakat fűteni nem kell egy kis lsizt kell meg víz és ennyit sajáterőből megoldalnak. Relatíve (ÉSzak_Afrikai viszonylatban) Egyiptom fejlettipariországnak számít, pl az afrikai Toyota-szükséglet ott készül. Komoly külföldibefektetők pénze van úgy Egyiptomban, hogy ők viszoint jól ismerik az iszlámot és tudják azt, hogy a terepjáró az iszlám hittérités fő eszköze, már csak kínai géppisztolyokkal kel megpakolni és lehet terjeszteni az igaz hitet....

magyar-magyar szótár 2012.01.09. 04:05:29

@nagyjoco: @I_Isti: @kikoránkell:
Az Arab Tavasznak azok a gyerekek tudtak a legfelhőtlenebbül örcsizni, akiknek Földrajzot meg társadalomismeretet már 14 éves kor után nem kötelező tanulniuk. És bekajálták a maszlagot, hogy az arab tavasz klasszikusan az amerikaidemokrácia magját hintette szét.
süti beállítások módosítása