A zoknibombagyártás óta ennyire súlyos terrorcselekmény nem történt Magyarországon, mint a bátor éhségsztrájkolók gagyizenével kínzása. A Hős Amerikaiak a demokrácia kesztyűjébe tutultatása közepette az arabterroristákat ugyebár trashmetál zenével vallatták, lehet, az MTVA fideszvezérkarának ötlete innen ered: Nagy Navarro balázsékat technoid dzsinglbensz-szel gyöötörték, hátha meghátrálnának s bejglijükhöz kapván visszavonulnak... 

... de hát ahogy azt a mértékadó NSZK Abendblatt című újság megírta, az, ami Magyarországon ma folyik bizonyos tekintetben a náci korszak korai szakaszára emlékeztet. Hát eggen.Tiszta weimárizálódás már ez. vagy marioizálódás, csak kérdés, ki a varázsló, csók-e vagy micsodája az, amit és mire nyújtja és ki kapja be levégül.

Közben én széjjelnéztem ebben a decemberben, hogy a mértékadó, morális etalon, fehéroroszországi módon súlyosanelnyomott index hogy is írt erről az esetről Mikuláskor (dec.6.) majd Szanta Kláá-ra:

tessék: (Utána jön az éhségsztrájkolók számára összeállított szívküldim folytatása)

Mikulás [index 2011.12.06.]. Az Indexnek név nélkül nyilatkozó köztévés források azt állítják, hogy Lomnici régóta tiltólistán van a köztévében, a Híradókat készítő MTI Hírcentrum vezetőségének utasításai szerint, ha nem feltétlenül muszáj, akkor nem lehet őt mutatni, vagy megszólatatni a hírműsorokban.

Mint egyik forrásunk fogalmazott, „pontosan nem tudjuk, hogy miért, de valószínűleg nem politikai okokból, hanem személyes bosszú állhat a háttérben. Ebben az esetben nem a riportot készítő vágónak, hanem a vezetőségnek kellene vállalnia a felelősséget, de erre alig van esély".

Információink szerint a magánbosszú hátterében egy korábbi pozícióharc áll Lomnici és egy főbírójelölt között. Utóbbi közeli kapcsolatban áll az MTI Hírcentrum egyik munkatársával. Úgy tudjuk, hogy ennek ellenére a vágót és a napi felelős szerkesztőt vonhatják felelősségre az ügyben.

Szanta Kláá [2011.12.25.]: az éhségsztrájk közvetlen kiváltó oka az volt, hogy a köztévé híradójában december elején kitakarták a fideszes vezetés számára nem kívánatos Lomnici Zoltán egykori főbírót.

 

Közben is volt egy állása az ügynek meg egy oka, nagyjából a Legénybaszó Luca napja körül meg egy harmadik is. Pl Lomniczi benne volt az Este c. m1 műsorban is, csak ezt nem illik közésorolni a szelektíven kezelt tényeknek, nehogy véletlenül többoldalú legyen egyszer is a tájékoztatás.

 

Nagynavarróék jólátéhezett ebédidejéhez ez legyen a nóta:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr953496280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása