Tegnap megint ezek egy csudálatosan jólsikerüllt ennendugájába dőlésének voltunk a tanúi. Már csak akóban is számolva kisebb halastónyi hordóöb dű't magábaroskadván, az elsők között volt, ha emlékszik még valaki, az un. "Nemzeti Konzultáció" . Tegnap éppeséggel Kövér László egy egészen nagy szivességet is tett a jóoldalnak. Hajmersztóő belegondolni, hogy egy ennyire piriáner ócskageci kis provokációval megszívatható ember titokminiszter is volt. Ő értett a titkosszolgálatokho? Ettől az embertől kellett rettegni? És Kövér a házelnök? Akit egy olyan kis tréfikével bele lehet a jógyerekkomunikácó szándékainak a leges legközepébe provokálni, amin sz7akembernek csilingelően kéne kacagnia, miközben a kópé imposztorolat nemhogy kitiltja a Parlamentből, de a térdén kínál nekik lovaglócskára helyet, hogy bojócckodáukhoz jobban láthassanak...  de minden napra egytojás, egytojás, azért ez a Gyorskocsiutcába Torkolló Diadalút mégiscsak faszábbra sikeredett akció volt:

 

Semmi nem indokolta Gyurcsányék Gyorskocsiutcába fuvarozást, sőt, a mentelmi joguk miatt is necces az egész. Most már szokásosnak mondhatjuk a képletét ennek az öntöküönrúgásnak, amit a mostani "kormányzat" művelt megint. Ugye ez a "rendőrség" az "ő rendőrségük". Azt már tudjuk, hogy demokrácia nincsen, azt egy éve, hogy sajtószabadság se nincsen. Ez a semmiben nem szabad, ez a fehéroroszországi szinten elnyomott sajtó tájékoztatott szépen a gyoirskocsi utcai Diadalmenet részleteiről. Én természetesen, mint politikailag nemmegfelelő rosszoldali ... hogy is mondta Sinto... gerilla.. muchachos! Ugye én a Királyi Kormány televízió súlyosanegyoldalúan tájékoztató teljesen cenzúrázott és képhamisító  hírgyárából [röviden m1 hiradó] tájékozódtam, amninek a tudósításán pompásan szórakoztam! A Jövő Elkezdődött:
 
  Gyurcsány  Ferenc vegzálta az intézkedő mezeirendőrt, amit, mint képviselő, megtehet. Éppen azért, amiért joga van elszámoltatnia a rendőrt, a rendőr nem viheti be a Gyorskocsiutcába. Se. Még a rendőrbuszba se ültetheti be. A Királysi Kormánypárti Hírhamnisító Híradó kamerája Gyurcsányt hősnek kijáró szögben vette. Egy szigorú államférfit láthattunk, aki a sima rendőrrel szemben olyan hangnemet használ, mint egy vk. táj & pol alez. civilben. A rendőr alulról, alázatosan, szabadkozva nézett föl a nagy Emberre és tüsténkedet az előljárót megnevezni.  (Gondolom, a világ televíziói nem ezt a jelenetet mutatják :D )
 

A képviselő  Képviselői Igazolványt felmutatja: és a rendőr nem nyúlhat hozzá.

 
Országgyűlési képviselő igazolványa felmutatásával beléphet a Gyorskocsi Utcai Épület -be és ott vegzálhatja a bármely rangú rendőrt, kérdéseket intézhet hozzá.  
Amit a rendőrök alkalmaztak, a kényszerítő intézkedés kategóriája.
 
Tehát. A rendőrség sziveskedett Gyurcsányéknak.
 
 
A rendőrség szolgálta és védte az eredetileg az LMP ötletéből megszületett Gyorskocsi Utcai Diadalmenetet. Azaz a demokráciát. Ha a rendőrség le se [FÜTTY!!]ta volna az LMP kezdeményezését , Gyurcsány az alakítása jó részében alig kap figyelmi pászmát a kameráktól.
 
Az indexgecizmus alapszabályi  szerint most meg kell állnom egy pillanatra a másik , a jóoldal kedvéért, a jógyerekek szeribnt ma azon kéne inkább röhögni, hogy ezek annyira buták, hogy arra mutogatnak, Gyurcsány belegyalogolt és lenyúlta az LMP ötletét, pedig ige! Tényleg belegyalogolt és lenyúlta, csak ezen nem sok nevetnivaló van.
 
Amit ma már aggód[tat]va mutogálnak a világ televízióiban. Ebben a magyar rendőrséget: ahogy fenyegeti a demokráciát, fenyegetően lép föl, szemben a demokráciával.
2:1-ben. Ez nem az első, ez kb 133-ik nagyobb és kirívó eset, amikor egyszerre válik ez a mkormányzat bohoccá is de rém szerűen mémelhetően is.
 
 a Képviselő Igazolványról
A Képviselő GONDOL EGYET és odamegy egy:
-börtönhöz
-egyéb belügyi -rendészeti objektumhoz
-katonai objektumhoz
Ott minimálisan az elöljárót kikérdezheti. Az objektum jellegétől függően nem biztos, hogy egészen beléphet, de az első zsilipen biztosan. Jelentési kötelezettsége van az objektum elöljárójának, minimálisan is tájékoztatni köteles a képviselőt.
 
betoldás: Tök're elfeledkeztem a főszereplőkről, az ötlet hupizöld politikai ügyifogyijairól, az LMP-ről! Nos ők igyekeztek végig a haza és haladás ügyéért aggódó vackorbaharapott ájtatosmanóképet vágni. Csak a Gyorskocsi utcából, ahogy a mica stone színű Audi A3-as-ban vitték a barátai vagy üzletfelei, a jobb hátsó oldalüvegen integetett ki az egyik okoska a V-t mutatván ujjaival, felszabadult mosollyal...  vééé, mint vuuudejólsikerült?
 
 
Testi kényszer 
 A testi kényszer az Rtv. szerint kényszerítő eszköz. A rendőr - intézkedése során - az ellenszegülés megtörésére testi erővel cselekvésre vagy a cselekvés abbahagyására kényszerítést (testi kényszert ) alkalmazhat.
 
Platschen Sie pite!
"Heute ging die Demokratie zu Ende, die Silhouette der Diktatur wurde sichtbar“, sagte die LMP-Abgeordnete Bernadett Szell. "Es reicht nicht mehr, ins Parlament zu gehen, deshalb ruft die LMP den neuen Widerstand aus.“"

 Politik kann anders sein, nicht wahr?
 
 

Gaspar Miklos Tamas :
"Greift die Regierung Orban in die politische Struktur des Landes ein - oder gefährdet sie die Demokratie?

TAMÁS Gáspár Miklos: Sie können nicht gefährden, was nicht mehr existiert. Ungarn ist keine Demokratie mehr. Dagegen spricht die neue Verfassung, die Besetzung aller staatlichen Institutionen mit Parteidienern Orbans. Es gibt keine unabhängigen Gerichte mehr, keine unabhängige Nationalbank. Die Ombudsleute wurden abgeschafft, ebenso die Pressefreiheit. Die öffentlich-rechtlichen Medien sind gemeinste Propagandaorgane geworden. Am 1. Januar wird die Republik auch formal durch ein neues Grundgesetz abgeschafft. Dann lebt ihr Geist nur noch auf der Straße weiter, in den Demonstrationen, im Widerstand."


 

"Ihre Beispiele erinnern an die Gleichschaltung, die es in den Anfangsjahren der NS-Diktatur gab."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr883492777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lujzanéni 2011.12.24. 08:38:14

jaj hát én azt hittem, valami jó kis karácsonyi post lesz, kis gyufaáruslány meg hasonlók

Egy kissé félresikerült PR akciót láttunk, ugyanis az elempé készült láncokkal (biztos mikulásról maradt, a krampusz jelmezhez kellett)és Flet jött ki legjobban az egészből. Pompás a helyzetfelismerő képessége annak a fószernak.
Azért vihették be őket, mert LEMONDTAK a mentelmi jogról, ez el is hangzott.
De megint nem a lényegről futtatunk eszmét.
Mert MI volt az oka a láncolásnak? és abban nem volt igazuk? pl. biztos jó ötlet a pénzügyi stabilitási törvény? Nem lehet, hogy súlyosabb válsághelyzetben, vagy éppen konjunktúrában ez a kétharmados törvény lesz a gátja egy jó költségvetésnek?

magyar-magyar szótár 2011.12.24. 08:40:52

@Lujzanéni: Rossz válasz! Ez az aljasság, miszerint
le se merem írni, idézlek csak:
az elempé készült láncokkal (biztos mikulásról maradt, a krampusz jelmezhez kellett)és Flet jött ki legjobban az egészből
ez fideszes ármány és jellegzetesen kósaista csúsztatás
A jövő elkezdődött és most már nem mindegy, hogy min kacarászol!

Lujzanéni 2011.12.24. 08:44:23

@magyar-magyar szótár: abból is látszott, hoyg Flet nem készült, hoyg elegáns hosszú kabátban volt, az elempések meg akciókhoz öltözve, dzsekiben, meg nagy sálban
látod, akinek van szeme a stílushoz

magyar-magyar szótár 2011.12.24. 08:46:06

@Lujzanéni: Nem, hát demokratikuan bele kéne fogni egy költségvetésoi vitába, vagyis fogni kellett volna. Hirtelen az a költségvetési vita jutott az eszembe, amikor.. volt egyszer egy FIDESZ-kormány, az egy jó előre kiszámítható, saroökszámoktól ékes kétéves költségvetési tervet nyújtott be és ahogy az akkori ewllenzék a kezétlábáttörddelve igyekezett szigorúan fiskális alapon ennek a költségvetésnek a minél jobb formájába öntésen. Megsemmistően alapos górcsővel ott ütötték , ahol érték, illetve pörölycsapásszerű mondataikban vettél mikroszkóp alá a kétévesköltségvetés minden sarokszámát és a többit, a többit.

Hiszen egyébként minden egyött voolt egy jó kis stabil, előre kiszámítható költségvetés megírásához. Idő is volt rá. Semmi különös a világ és az EU gazdságában nem történt, ha jól csinálták volna, akkor minden sarokszám szép stabilan segíti a reá építkezést, ilyenek pl, mint €/USD/SF keresztárfolyamok.

magyar-magyar szótár 2011.12.24. 08:48:44

@Lujzanéni: Kedvenc LMP-sem edzőcipőben volt megint, ha már leragadunk az outfitnél. Ne haragudj, de Sokatérő Ferenc állandó outfit-je a skatulyából előrántott. Árvíz, elkóborolt gyermek megmentése, zsinagógalátogatás, kocogás effélék esetében figyelhető meg más öltözékben vagy kiegészítővel.

Lujzanéni 2011.12.24. 08:51:42

@magyar-magyar szótár: nem a költségvetésről beszélek, hanem a pénzügyi stabilitási törvényről, ami akár évtizedekre be van betonozva, mert ha jól tudom, kétharmados
fogadjunk, hogy nem olvastad:D
tartok tőle az elempések tényleg így néznek ki, ez nem a fellépőruhájuk, amiben látni szoktad őket

Lujzanéni 2011.12.24. 08:53:00

@magyar-magyar szótár: na, eddig tartott a tokozási szünet, vissza a gályára:D

RolloJuve 2011.12.24. 14:33:49

Az LMP-lájkolók meg azért is lettek többen, mert volt kinn egy besózott gonzó-blogger, aki lájvban kamerázott végig, aztán lehetett nézni az ingyencirkuszt, a link meg a fészbukon terjedt gyorsan.
Más. Kik vannak a képen GyF-en kívül, mint állandó eposzi kísérők? Egy kocsival mentek haza:
apps4.trilobita.hu/mch3_media/video/01/mno/201112231512_17593_HQ.flv_1.jpg

2011.12.24. 20:10:35

@magyar-magyar szótár: Sajnos elégtelent tudok adni - ismételten - költségvetéskészítési ismereteidre. A kétévs kötlségvetésnek egyetlen oka volt - Orbánék le akarták darálni a Kisgazdapártot, és ehhez ki kellett játszani őket, méghozzá úgy, hogy már előre megszavazzák a két év múlva esedékes költségvetést is. Maga a költségvetés akkora kodifikációs és unortodox remkmű lett, hogy már fél év múlva módosítani kellett, pont azokon a pontokon, ahol a "fizetett károgók" és "kákán is csomót kereső antifideszes globálnáciliberálbolsevik-közgazdászoknemisérteneksemmihezse-emberek" előrekárogták.
Nem véletlen, hogy sehol nem készül kétéves költségvetés, statisztikai, közgazdsági és pszichológiai okokból az éves költségvetés a döfi, bezzeghelyeken már vagy 2-300 éve.

2011.12.24. 22:54:49

www.abendblatt.de/politik/ausland/article2138090/Polizei-nimmt-protestierenden-Ex-Ministerpraesidenten-fest.html

De szép ez. Köszönjük, Fidesz, hogy ilyen hülye vagy. Nélküled az ellenzéknek esélye sem lenne.

2011.12.24. 22:58:15

Kést, mindennek Vége, Bernadett Szell is megmondta:

"Heute ging die Demokratie zu Ende, die Silhouette der Diktatur wurde sichtbar“, sagte die LMP-Abgeordnete Bernadett Szell. "Es reicht nicht mehr, ins Parlament zu gehen, deshalb ruft die LMP den neuen Widerstand aus.“"

Na ugye, Politik kann anders sein, nicht wahr?

2011.12.24. 23:00:49

www.swp.de/ulm/nachrichten/politik/Ungarn-ist-keine-Demokratie-mehr;art4306,1269720

Gaspar Miklos Tamas is megmondta, hogy vége. A magamfajta vén bolsinak nagy öröm ilyenkor a német lapszemle, melegség járja át vörös szívem.

2011.12.24. 23:05:16

Bocsánat, hogy élvetzkedek, de Tamas gondolatai hihetetlen élvezetesek - ezért érdemes volt megtanulni németül:

"Greift die Regierung Orban in die politische Struktur des Landes ein - oder gefährdet sie die Demokratie?

TAMÁS: Sie können nicht gefährden, was nicht mehr existiert. Ungarn ist keine Demokratie mehr. Dagegen spricht die neue Verfassung, die Besetzung aller staatlichen Institutionen mit Parteidienern Orbans. Es gibt keine unabhängigen Gerichte mehr, keine unabhängige Nationalbank. Die Ombudsleute wurden abgeschafft, ebenso die Pressefreiheit. Die öffentlich-rechtlichen Medien sind gemeinste Propagandaorgane geworden. Am 1. Januar wird die Republik auch formal durch ein neues Grundgesetz abgeschafft. Dann lebt ihr Geist nur noch auf der Straße weiter, in den Demonstrationen, im Widerstand."

2011.12.24. 23:06:01

@nagyjoco: És a főlényeg, kiemelve:

"Ihre Beispiele erinnern an die Gleichschaltung, die es in den Anfangsjahren der NS-Diktatur gab."

magyar-magyar szótár 2011.12.26. 09:05:04

@nagyjoco: Vörös örömödben különösen az a mókás, hogy Francisco Sokatero-nak sikerült a hagyományos meg az újbaloldalt is széjjelbasznia. A demokrácia fogalma felől megközelítvén Francisco-t demokratikusan soha nem választották meg, 2006-ba a vidékitéeszelnökök nyerték meg neki a választást és talán a sajtómunkásság segedelmével. na jó, egy kicsit a FiBASZ is benne volt. Amikor csőbetűbe vitte az országot, nem kellett lemondania, nemkellettek előrehozottválasztások, sőt naggy jóoldali kitörőöröm fogadta az egyébként demokratikus gyakorlat kibekkelését és azok költhették el a hitelkeretet, akik a csőbetűbe belevitték az országot és abban a tudatban, hoigy utánuk az ellenség jön. De ha végignézzük a Nyolc Év Halott Keze alatti évek parlamenti közvetítéseit, akkor mókázó MSZP-s és SZDSZ es honanyákat és honpubikat látunk, víídámság, nagy röhögések, és hülyegyerekként kibemászkáló fidexxek, akkiken röhögni is lehetett és nagy nehezen komolyságot erőltetve maffogni azon, hogy nem dógoznak. (de inkább röhejes volt a kivonulásuk)

Szóval 2002-2010 között csupa-csupa nemortodox egyedi ferenc Féle Demokratikus megoldást alkalmaztak. Aminek meglettek a pedagógia következményei osztán ebben az óvodában.
süti beállítások módosítása