Teljesen mindegy, akkor is megjárja Németh Lászlóné. Miért is?

Németh Lászlóné lesz a magyar történelem 3. asszonynevű minisztere

 Két kommunista könnyűipari minisztert követ a listán.

Ez ugye rossz megoldás, mert kádorkori miniszternők voltak előtte

asszonynevűek.

Ha Némethné Lánykori Név lenne, akkor mehetne Kósáné Magdi nyénnye után.

Választhatná még a Lánykori Nev-ét, akkor meg

Ratkó Anná -val tolnák össze a jógyerekek.

 

Szerintem jobb lesz Némethnének, ha máris oda megy, ahonnan jött.

fikaokádás Némethnére frissiben, ne-je, kennyed!

ez itt az Örjöngjünk Vecám linkjének helye, csak még nem készültek el a jókislányok, de coming soon!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr483485140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aranka néni 2011.12.22. 08:27:11

nem, szerintem egyszerűen arról van szó, hogy egy nő nevéből nagyjából leszűrhető az életkora ha valamilyen Béláné, akkor tuti 55 feletti, ha ...NÉ és lánykori név, az az én korosztályom, ha meg kötőjeles, akkor az utóbbi pár évben ment férjhez
ebben egyébként nehéz jó döntést hozni, mert én is meg akartam először teljesen tartani a saját nevem, aztán rájöttem, hogy az sem jó megoldás, mert akkor meg a gyerekeimmel nem lesz közös családnevem

magyar-magyar szótár 2011.12.22. 08:35:43

@Aranka néni: Az a gyanúm, hogy az Őrjöngjünk Vecám jókislányai (a kapitalizmus-pont-hu kedvelt olvasmánya) már kitalálták, mit kezdjen magával a nevével együtt vagy anélkül is Némethné.
Sajnos mennem kell kacsát tokozni, így nem tudom bekaszálni az index kiajánlóból délelőttről azt a 4-5 fasza bejegyzést főleg a hírcsárda nagyon humorosára leszek kívámcsi. .. bár szerintem ők el is készültek, mindjárt megkukkantom
nem, még nincsenek készen

2011.12.22. 09:55:25

Folyamatos tűz alatt kell őket tartani, lakolniuk kell szért, amit ellenzékben műveltek.
Sajnos a média túl kedves hozzá, bár az alaphang alapvetően jó.
Amúgy ki ez a Némethné? Honnan szedték elő?

Frick László Emlékzenekar 2011.12.22. 09:59:54

@nagyjoco: Pompás ez az adok/kapok, csak ugye a szórásból kiknek is jut és isszák meg a... akik hányják a bakfittyet, azoknak ez is jól fizet, de akkor is extrafizetést húztak, amikor nyalták a Reformok ut-já-nak Egyetlen Letéteményesét.

2011.12.22. 15:53:31

@Frick László Emlékzenekar: A (Párt)Hírtévén sme fizettek rosszul, most is jól keresnek, ugynaazok, ugynazoknak hazudnak reggeltől estig azt az mégse fáj neked.
Azt, hogy kik isznak és mit, nem tudom, én például a kávémat iszogatom most - de honnan jött ez a Lászlóné?

sarkany60 2011.12.22. 21:20:08

Már majdnem rákattintottam a linkre. Pontosabban rákattintottam, de előrelátásból majd' egy hónapja letiltottam az index.hu-t mindhárom gépről, amiről netezni szoktam.

Szóval nem nyílt meg a nevezett cikk, aminek igazán örülök. Mióta ezt a letiltást megcsináltam, teljesen helyreállt a lelki egyensúlyom. Az index olyan párhuzamos valóságot épített ki, amely nem létezik, de aki csak azt olvassa, azt hiszi valóságnak.

Ezek az egyének olyat fognak koppanni 2014-ben, hogy öröm lesz nézni. A sok magukfajtával behülyítik egymást, hogy ezt aztán már nem lehet túlélni, aztán majd jön a 2/3-közeli választási eredmény. Az emberek kénytelen-kelletlen belátják, hogy egyelőre nincs a Fideszen kívül valós alternatíva.

Emlékszem, milyen jó vicc volt 2002-ben, a választás éjszakáján, hogy mi lesz a vacsora? Meggyes bukta. Aztán narancs bukta lett, oszt jót mulattak az MSZP-hívők. Na, most mi mulatunk jól. Jól elkúrtátok, nem csak a választást, hanem az országot is, úgyhogy egy ideig nem illik megmukkanni sem.

Frick László Emlékzenekar 2011.12.23. 01:27:36

@sarkany60: Ahhoz képest, kb hat sávban szép párhuzamos az a valóság. Ugyanaz a valóság teljesen párhuzamosan csíkozódik ki több forrásból is, semmi eltérés, finom kívülállás vagy a semlegesség (elfogulatlanság) látszatásra való adás.

magyar-magyar szótár 2011.12.23. 07:25:07

@nagyjoco: Hát azért, ha egy-egy külön nagykalapba tesszük a jóoldalimédia meg a rosszoldalimédia jövedelmeit, akkor az egyik kalap százakós, a másik meg egy köcsög. Ha választani kéne a jóoldal egy ezreléke és a rosszoldal egy százaléka között, a jóoldali egy ezreléket választanám. Nem is beszélve a hosszútávú megtérülésről.
Hát, ez a néni, akit most választottak, az aluliskolázottsága mellett ráadásul a bizottsági meghallgatáson jól le is szerepelt. Biztosan vannak ambíciói, de a jógyerekmédia reggelire a tányérszéléről kiflicsücsökre tunkolva félfog' eszik meg ilyet, mint ez a néni.. Hacsaknem direkt erre szánták, hogy a napimocsok kapacitás egy részét lekösse. De ilyen magasfokú kommunikációs elképzelést nem mernék feltételezni erről a "kormány"-ról.

magyar-magyar szótár 2011.12.23. 07:27:44

@lacam: Én pont ezt szeretem a párhuzamosségokban. Jógyerekmóccerral. Ha akrom párhuzamos, ha akarom, akkor a párhuzamosok legkésőbb a végtelemben metszik egymást, tehát nincsen is igazi párhuzam. Ezért mindig az én párhuzamom [analóg megfeleltetésem]jó meg ütős meg moinden, de engem úgy merjen bárki is párhuzamba vonni, hogy jujuj! Az pedig, ha egy kicsit erőszakolom a párhuzamot, ha én csinálom tréfike mém, ha ellenben az ellenségem meri csinálni, akkor hoaxxacca médiaajjasság.

magyar-magyar szótár 2011.12.23. 07:34:10

@sarkany60: Hát eggen. Erre a "kormány"-ra a döbetű vár és kétféleképpen, vagy egy kezdőbetű formájában és a cső azután következi egy i után és ség előtt, vagy pedig a cső-betű már megvan 2008. óta sikerült belerohantatni Orbánékat és kb 2010. júniusa óta meg már ők az egyedüli okozói is, innen elég a csőbetűbe hátuilról belerúgni jó erősen csűddel egy döbetűt, oszt tavasz, akarom mondani, a Jóoldali Áártatlan Erők ezzel még a nyaralásukat nem teszik tönkre, ráér ősszel is. Hiszen most már kénytelen a jóoldal összes bülbülszavú [Burány, basz!, Burány!] prominense nyiltan is beszélni arról, hogy egyelőre nem váltanának ők "kormányt" .. mert még nincsenek készen. Ilyen hidegben a "spontán" népharagnak is befagy a luka. majd Magyar tavasz virrad, az Új Köztársaságé és köztársaság cserével megoldani látják Fransisco Sokatero-ék (Gordon Goldenface) a bebetonozást meg az "új alkotmányt" (helyesen tákolmányt) is.

2011.12.23. 11:05:11

@magyar-magyar szótár: Szépen eléldegélnek ott a PárthírTV fizujaiból is, a pohár víz mellé csak futja egy szelet száraz kenyér is.
Lászlónénak pedig egy dolga van, bólogatni, és hülyének lenni. Nem véletlen, hogy a Fidesz okos emberei nem vállalták, akinek van egy csöpp esze és netalántán némi felelősségtudata, menekül attól a poszttól.
süti beállítások módosítása