Durov [szovjet-]orosz cirkuszművész volt, a XX. század elsőnegyedében újságnak számító állatidomítási elv úttörője. Addig nagyjából, ha valamire be akartak tanítani állatot, verték vagy kínozták. A lovacska tüzesvastóli félelmében emelgeté bájosan mellsőit. A kutyuska mellsőiben is fájdalom emlékreflexei dolgoztanak. Durov azonban más eszközt alkalmazott: kockacukorkát. Az állatok vérével is azt csinálja a cukor mint az emberével. Durov egyszerű, semmibemenő gyakorlatok közepette megfigyelte kutyáit és a sok tehetséges mellett megtartott egy buta, szép, de tehetségtelen, mókás képű kutyust. Ez a kutyus reménytelenül tehetségtelen volt. A műsorban nem is használta semmire, csak a kellékek átrendezése során az intro-kban mókás bojócckodásra. nagy nehezen az ennivaló   (és szép) kis kutyus megtanult olyanokat, mint nem engedelmeskedni (hogy is tudott volna, ha egyszerűen ügyetlen és hülye volt a feladathoz) vagy pl amikor "hátat fordított" neki Durov, akkor fenékenbillentetta mellsőivel, persze Durov előredőlt, a közönség is a feloldó kacajtól.

Amikor már-már lelkileg összezuhan a zseniális kutyixx, kap egy fél kockacukrot vagy lenyalhatja a cukorport a gazdi édes ujjairól...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/79/AnatolyDurov_Serbia_1921.jpg/180px-AnatolyDurov_Serbia_1921.jpgAnatolij Durovnak majmocskái is voltak! _ezt csak azért jegyzem meg, mert vita során egy netokrata ifjú  gondolkodás helyett keres valamit, ami nemúgyvan és pl ha Durov kutyáiról beszélnék, akkor nem az izgatja, mit beszélek, hanem az, hogy legyőzzön és előguglizza, hogy Durovnak cicái is voltak...
 

 

 

 

 

Vladimir Durov cicuskával, édes patkánykákkal

 

 

A korábbi idomítási iskolák láttán a közönség meghatározó harmadában szánalomérzés kél. Durov műsorát csummára megette a zsűri! A tökéletes politikaikommunikáció előképe! Még Dr Josef Goebbels-nél, a maimarketing kommunikációs fundamentátoránál is korábbi példa Anatolij Durové. [Dr Goebbels egyik fő példaképe Sztalin volt]

A Bojócc Kutyixx kapta ugyanis Durov cukorkáit, jóformán mindet. Amikor Durov látta, hogy a jólteljesítő kutyák a lelkiösszeomlás szélén punnyadoznak, mindig nyalhattak Durov ujjairól, persze a jókutya nyálán oldódott cukorport. Ezt a zsűri [=közönség] nem tudta elkülönböztetni, ők nagyjából annyit láttak, hogy a dolgos kutya is kap hiszen ugyanazzal a mozdulattal nyúlt felé Durov. És ennyi elég is! A dolgos kutya húzza az igáját tovább a Szép Kutyuska hintajának!

 DUROV-CUKORBAJ Ez egyfajta betegség, ami engem is környékez , bizonyos "siker"-ek láttán. Ez egyébként a bloghú működtetési elve is. Mézesmadzag és Durov-kutyája-elv.

A Golden blog "verseny" egyik főlényege, hogy megmézezze  azt a bizonyos bizonyos csokoládés tangamadzagot, és akik prostitúcióra kényszerítették a netokráciát, azok eljátszatják a kibaszott kurvával az elsőáldozós kislányt, miközben tüllszoknyácskája alól dől a tripper hagymabűze. Tehát Modor Tibor annak a rendszernek (és szisztemnek) a kurvája lett, amit eredeti szándéka szerint bírálna. Tipikus médiaszerep az, hogy ha ő nyújtogatja másnak az aranymellény díjat, akkor őneki nem lesz aranymellénye, dehogynem: saját gyíkbőre vált aranyra mellényszerűen.

Hogyan reagál erre a bírálatomra Modor? Ignorál engem, nem vesz rólam tudomást. ez egy igen tipikus (és aranymellénydíjra érdemes) jógyerek-modorosság. Nincsen új a paplan alatt: Modor ezzel a "kibújós" technikájával egy kb 2500 éves szofisztikai iskola bölcsödéjének gőgicséjét makogja.

Olyan Modor, mint az a hardrockgitáros sztár, aki egyébként angol kastélyokat és provanszál kúriákat gyűjt, csak olyan kávét tud inni, ami indonéz cibetmacskák által megévvén és kikakilván fermentálódott, makrobiotikusan étkezik, hű feleségével tantrikus jóga kereteiben kúrja át a napot, fitnessz és ha szív valamit, az a hajnali tengerpartifutása közben a korai életében eltaknyosodott hörgőit tisztító tengeri lég.

De a koncerten a számaiban ezt az életformát és életfilót is bírálja.

Igazából már nálam is szakadozik a bazári roló régen. "Blog"-omnak az a bizonyos seniorkori végelgyöngülése szakkgajtatja . Csak a dekreatív (kopipasztás) blog az örökéletű, nameg a véleményvezér típusú.



Ide egy mottót : Az [arpa]net elszívja az agyadat. /Thomas Pynchon, 1972./



A netokrata alaphibája az, hogy sohasem javít vagy von vissza, hanem elkezdi a hibáját megmagyarázni, hogy azt ő direkt akarta így és van benne valami TÖBBlet, amitől lám mégsem hiba.

Engem [ a nick-ről van szó, a szerk megj.]az tart még életben úgy-ahogy, hogy időnként visszaveszek magamból és revidiálok. Vagy nem csak arra használom a kommentelőket, hogy  endorfinjaimat puszilgatózásaikkal (ill korszerű kendermagos ésvagy amfetaminboyok esetében a düh stimulálja a mesterségesizgalmat) tartsam szinten. A kommentelőim szerkesztenek is, de nem úgy, mint slágerrággyót a betelefonálók (vagy jókislányblogot a fanok).

 Így jár mindenki, aki kap a bloghútól a Durov Cukorká -jából, mint Modor Tibor is. Így járt a Szlengbolg. És mindekimás, más lehetőség nincsen. Megszopta nagyon a Reakció újság   a Reakció Mandiner blog is. A stricit nem érdekli, hogy az anyját kurvázza a kurvája. A strici kurvája, amíg a strici nincsen ott, a diáklánykategóriásnak mindent összehord a Fének-ről. A diáklánykategóriás anyukát lát a török kamionsofőröknek  való szőkített kövér lotyóban. De amikor a Fének méltóztatik, akkor egy kedves cukorbólfaragott  pillantásért eladja a diáklány't, beárulja... A kurva SOHA nem adja el a Féneket. A Fének eladja, ha kell, a napiárfolyamot most nem tudom, a válság előtt egy önállóan dolgozni képes kurva az útszéli kategóriában 300ezer Ft volt.

 

kitérő : A papírújságírók tarifáit tudjuk. Viszont a netokratikus ágazatban még a műfajok sem tisztázottak. lehet vezércikk blog stílusban és álcáskodhat napi vezércikk "blogban" [Tóta Gábor Elemez]. Azt viszont nem tudja seni, mi a tarifa. Az Élet és Irodalomban 15-18 éve lehetett tudni, egy glosszáért kinek mennyi jár. A NÉV is számított, Nagy Név egy gyerekszájért 50ezret kapott és Bölcs Ember magátólvaló valóban szellemes és frappáns glosszáért kapott 1200 Ft-ot. Voltak tömegtermelők, ők kaphattak mennyit, 5000-et, A netokráciában még a bennfenntesek se tudhatják a tarifákat. Azonban annyit sejtek a netokrácáról, hogy ma már 100 Ft is tarifa. Rengeteg embert ingyen dolgoztatnak a netokraták és az egyre kevesebb fizetett emberüknek is egyre kevesebbet adnak. Gondolom, az IT-szakembereknek muszáj tolni a zsetont. De ha pl a magamfajta HTML -imbecillis ellátogat a Hirszerző pont hu -ra akkor látja, hogy semmi pénz nincsen HTML-re vagy mire. Szóval a háttérre. Barkács, lerohadt bloghártyával (itt az új ) An emenónál vagy az origónál hasonló tehnikai hátteret sejthet a magammfajta igyiot, annyi különbséget látok, mint a Dacia Logan és a Renault Thalia műszerblokkja között. ugyanaz a nyáklap szolgál mindkettőnek csak esetleg a dizánny más. Az látszik, hogy a "verseny" többi szereplőjénél összesen nincsen annyi pénz, mint a főszereplőnél.

Címlapmarketing - ezzel kormányozzák érintés nélkül a véleményeket. Valamennyire minden tehetséges  tehetséges a címlapmarketingben is. Címlapos [index címlapról kiajánlott] lesz valaki, a sok szorgos jókuttya OLVASÁS nélkül rohan acsarogni a "sikeresre" kommentnickjével: "Már ilyen szar is címlapos lehet?"

Kiírja a jókislány a jóblogjába, hogy egyenletesen fog ide is és oda is vágni, de ha kistatisztikázzuk a szikenyisszanatait, akkor magunk is ledöbbenünk, mert maxx ha néha középre vág, de inkább csak félre és mindig csak a jóügye felé
(a szíve felé) esőnek kedvezve, csak az egyik oldalra, egyoldalúan, mondjuk 77 vágás a rosszoldal ellen  és pár középen. És az arányérzék teljes hiánya miatt nem is érti, hogy én a blog indulásakor kiírt Egyenlítő Rággyó se bak se rák se északi se délikör, csakis az Egyenlítő mentén elfogulatlanul... a Durov Cukorkájával húzza el. És mi van akkor, ha rákérdezek, elkezdődik a fölfelémuttogatás, az agyondógoztatott Bogi is fölfelé mutogat, a Vidám Fiúk hősimúltjukkal igazolják magukat meg arra hivatkoznak, hogy az Indexnek "jobbos" tulajdonosa van. És ez ebben a szisztemben a valóban csudálatos az, hogy' lehet is hivatkozni a "jobbos" tulajdonosra úgy, hogy Wallis-pénzből teljesült a netokrata álom  és csak egyszer, de ez Kophatatlan Durov Cukor, mmert a Wallis vissza is vette és persze "jobbos"tól a pénzét!! -gyönyörű, nem?    Tudjuk is azt, hogy a tőkésnek nincsen oldaliassága. Meg aztán a magyar menedzsment seggbe is bassza minden nap a tulajt nyilvánvalóan -bár azért a médiában van bőven ellenpélda, a két gagyitévénél feltétlenül. Azonban az index-nek [ "a CEMP-nek"] nem nyugati multitulaja van, hanem balfasz magyar. Az indexnek  dicsősége ez a gyönyörű jingjang mertdeközben úgy van lekommunikálva az egész, hogy partizánbrigádként illegalitásban kell az éjleple alatt... Ennél gyönyörűbb marketingre példát talán csak a könnyűalkoholos italok szegmensében tudnék mutatni, mégpedig  a  Zwack vadzöld [Greenpace] hatású unikumreklámját, amikor a Föld dübörögve nyeli el a Környezetidegen Várost, a vadon visszaeszi a tornyokat... És ebben a tömény geciségben jelentősműűvészeink vesznek részt. [Dégi István hangja/arca:] Mert élni kell, ugye, élni kell...

Mivel a kurvuló és lassan teljesen elpicsásodó netokráciában csak két [kettő, 2] választás, mégpedig végletes lehet, ezért ha bírálok valamit, akkor csak gyűlölhetem. Pedig Bogi szerelmem nekem , a szegény kis agyondógoztatott. és sorban a többi is. Mindenki olyan kedves, aranyos a netokrácia kevés és egyrekevesebbszámú foglalkoztatottjai közül. Reagál a lécci-lécci levelekre. (Egyszer úgy lenne érdekes egy címlap, a lécci-lécci levelekkel, csakmost ezt, mert nagyon fontos, ha most ez, akkor ez nagyonjóhatással lesz a, a  éhezőgyerekek, a sántákvakokbénák, a bélflóra, egy ember a hazasorsamúlikha, léccilécci. ) Sőt. Enncukrával fényezi , Bogi vígasztalására a geci strici főnököt [hevimetál face, 50ezer Ft-os geiles napszemcsi] ironikus vonásokkal ábrázolja, hogy a könnyes Bogi szemek nevetőssé mandolázódjanak

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr113461869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 02:57:02

Mivel Modpor Tibornál cenzúra van (az alábbi szöveg Moödornál tilos szót vagy szavakat kifejezéseket tartalmaz ezek szerint) itt váőlaszolok @marcvel ottani kommentjére

@marcel Hát nem mindegy, hogy néz ki egy gazember. Azt a felállást a bűnügyi nyomozati/ügyészségi vizsgálatokban, hogy "jógestápós-rosszgestápós" mindenki ismeri. Én meg tudnám írni Bajnai egész legendáriumát. A Legjobb Főnök, empatikus, szó nélkül adja ki a gyerekes napot, a váltakozókorba lépett munkatársnő hormoni állapotai figyelembeveszi, a tűzbe mennének érte.

Biztos ismered az Ötfaszú Kutya Párt szlogenjét, ami nem véletlenül nem forog máma:
"Biztos nem lopik óóólyan alyanosz!"

Nos, magyarország fürdőnagyhatalom. Bárhol lefúrsz, van valamilyen meleg víz , legalább 60 fokos. Vidéken teljesen közhelyes eset az, amiben 10-12 éve még luxusautónak számító, eléggé procc autó áll be az önkormányzat elé, naná, hogy a pógármesteri iroda előtt van fasza parkoló. Kiszállnak belőle
a kifejezetetten jóarcú, kedves bájos fiatalemberek

gondolod, hogy lángos, hentes vagy tejberizsa pofával lehet ezt a múfajt művelni??
Bekopognak a polgármesterhez, aki, ha már van egy kis ,múltja a SZAKMÁBAN ezzel fogadja őket.
"Tudom, uraim, a fürdő, elsőkörben 400 milliót gondolnának, de egyébként egy 1,2 Millárd Forintos konzorciumot képviselnek és ha most kirúgom önöket, akkor öltönyzsebből kotorják elő az aprót 20 liter benzinre majd a benzinkúton.

Pont erről szólt ez a két év.

Olyan aranyos, biztos nem lopik.

Nos Bajnainak szakterülete az, amit csinált. Kérdés az, hogy mit mentett VALÓJÁBAN és HOVÁ.

Hagy idézzem Róna professzort. "A befektetők kérték Gyurcsány helyett Bajnait" Namost a befektetőknek fingjuk nem volt arról, hogy az isteni Négyes -ben még ki van. Annyit tudtak,, hogy van ezeknek [tudniiillik az unkoorzigeuner-eknek ] ez a Herr Bokrosz -uk [Miszter Bakrasz] ... Én ezt a témakört a Mocskos Kéthét ábrázolásában jártam körbge: kezdődött azzal, hogy márc. 29-én "MINDENKI csak Bajnai ne!" és befejezeődött azzal "Dojó, Bajnai!"

De istenem, hát Gyurcsány és Bajnai egy "részvénytársosági igazgatótanács" tagjai, az ISteni Négyes" (amkik ekkor már csak hárman voltak, mert a "Kókajani" alkalmatlanná vált)

Anniy a különbség, hogy ami Gordonéknak kicsiben ment, azt egész nagyban próbálták ki.
namost Gordonék műfajában nagyon fonto az, hogy a feltunningolt céget [leszippantják az állami tőkeinjekciót, leisztingerizálják a mozdíthatójavakat és a többi ottrohadjon] egy kellően balfasz strómanak elpaszolják.

Néha úgy kell erőszakkal (zsebből lefizetni) a strómant.
De szerencsés esetben KÖVETELI a balfasz, hogy elfoglalhassa a nevüket.
A magyar társadalmiamnézia meg kipróbált [-> addig volt jó, amíg Kádár élt]
Kádárnak ódon régi mátyáskirályos ötletei voltak, pl a gyárlátogatáson tüzet kérni a dógozó csikkjéről.

Az MSZP már ki van kukázva: Lásd Ferenc pártemberének, Debreczeninek a könyvborítóját. a Faszorrú Kutya párt címszó alatt tárgyalom, pompie kis kép :D

Az Bajnai hívőket azért csitítanám: A május óta USÁ-ban lobbizó Gordonka cseppet se biztos, hogy ő maga akar még egyszer személyesen.

Sőt, ki van kukázva már az LMP is. Eszmecseréztem egy LMP-s bábocival, ő nagyon fázik Gordontól és nem akarja Gordont. [Kuncze is kizárta az MSZP-nek szolgáltatott oboázást 1994. május elején..]

Türelem, türelem: Ma még nem akar az ooolyan alyanosz vezetni. Ha nem vennéd észre, egyetlen kedves alyanosz nem akar még.

Mindenesetre meg is van bocsátva nekik minden.

Maradt ugyanis még némi cuc a "gyárban" amiért érdemes egy kanyarra visszajönni.

Bár Ártalan Jópofi ezt már megoldotta: Strómanjai járták az Alföldet és földbérleteket szereztek elővásárlási opcióval.

Ugyebár: IMF hitelkeretre támaszkodva Stadler Józsi bácsi is képes lett volnaa Oszkói Csudákra. Plusz még Bajnaiék efféle trükköket alkalmaztak, mint 250 milliárd Ft ÁFA jogtalan megtartása, amit Eltolcsyéknak kell MOST 8ezt a költségvetést lyukasztva) viszafizetni. Ez egy eléggé látványos 8csak a szelektív ténykezelésből kimaradt) lyuk, de van jópár 10-20-50 milliárdos (pl a MÁV és a BKV lyukai)

Te frigyesmester -ne vedd bántásnak- nem én nézlek frigyesmesternek, hanem a nemszabadsajtó munkásai. Akik úgy játszanak a tudatoddal, mint... ö.. Modor Tibit is hányan beszopták itt! Hát még ha szakemberek csinálják, nem lelkes amatőr!

spájdernecc 2011.12.15. 06:35:18

"A befektetők kérték Gyurcsány helyett Bajnait"
no, ez a mondat a banánköztársaság generálesszenciája

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 08:01:52

@spájdernecc: Bocsáős meg a helyreigazításért:
A banánköztársaság az ez: Mágenhejm doktor is velünk van! Coming soon Kertészné Magdi Anyus
Róna professzor úr hazugsága az héttel modernebb szint: az elektronikaiösszeszerelő és ökotúrisztikai köztársaságé (a mezgaz volumene 7%)

spájdernecc 2011.12.15. 10:28:15

@magyar-magyar szótár:
hát, de csak a kultúrált vita kedvéért, nekem a Róna prof. féle megközelítés teljesen analóg
a United Fruit & Vgetables leiratához, hogy ki legyen a hondurasi főcsávó, akár civil, akár militáns.

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 12:37:11

@spájdernecc: A banánköztársaságok meg az United Fruit ebben a korban volt a menő:
www.youtube.com/watch?v=3hcwW2u_DAQ&feature=related

Most az elektronikaiösszeszerelőköztársaság a menő.

A banánköztársaságban elnöknek (két trottyos tábornok között szendvicsben) Don Amarazar-t az egykori mozisztárt választják (ez a Mágenhejm-párhuza) Namost Mágenhejmék Farncisco Sokatero-nak dolgoznak. Róna viszont egy másik társaságnak dolgozik, Francisco üzlet és cégtársának, akit az amigo-k beszopnak TELJESENMÁS fazonnak

Sokat-sokat kell még dolgoznia minden oldalnak, a rossznak és a jónak is, hogy elérjük egy elektronikaiösszezserelő és ökotúristaország szintjét:
en.wikipedia.org/wiki/Costa_Rica

www.youtube.com/watch?v=-HMbhqPZi-0

www.youtube.com/watch?v=FpLs3ejItiI

Nina Skye 2011.12.15. 14:45:15

Ilyenkor nem szegyellem magam, hogy abbahagytam azt a meretes fot amit irtam:) Bravo!

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 14:56:05

@Nina Skye: Próbáld már körülirni légy szives, mi az a meretes fo
Egyébként szia, jól vagytok?

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 14:56:44

@Nina Skye: ja közben megjött a hiányzó betű. kösz :D

Nina Skye 2011.12.15. 19:12:09

@magyar-magyar szótár: Szia, jol:)
Gondoltam megbombazlak egy novellaval karacsonyra az elmult par honaprol:) Ja es kell-e meg a Paley? Van valakinek, csak nem tudom kompúterbe tarolja, vagy fizikailag konyv.

Jo ez az iras, valakivel beszelgettunk rola, hogy nyers, irigysegtol mentes tenykozlo unikum ebben a groteszk netes blogvilagban. Koszi, a mi magyar hangunk is vala:)

magyar-magyar szótár 2011.12.16. 02:21:09

@Nina Skye: Nojszen!Gyöjjön csak a novella meg a Paley pdf-ben.
süti beállítások módosítása