magyar-magyar szótár 2011.12.12. 15:43

seh

A múltkoriban valóságos okoskatörpként mutattam rá, Fellegi  miniszter milyen Horn-típusú csiki-csukit adott a miniszterelnöknek. Most aztán egy Tokfalvi mestertől ellesett fantörpikus mozdulattal veregethetem magam vállon, mennyire [nem] lett igazam.

Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter lesz

A fejlesztési miniszter távozása az első kormányátalakítás. Fellegi IMF-megbízott lesz.

Ugye, ugye, ilyenkor sóhajt föl az ember alföldi és cselédmentalitású  vidéki tajtparaszt létére a petrencerúdját elhajítva a ppicsába, mééért nem lehetek én köztetek aranyos jóoldaliak, drága politikaimegfelelő véleményformálók, ó, de tiltakoznék én a kormány szó használata miatt is, csak semmi idézőjel meg kurziválás (ami nincs, azt ugye nem lehet átalakítani). Nadehát ez nem az én bajom, én megyek autógumit hasgatni a kazánba, itt az esti begyújtás ideje... Ha az oktondi pockoknak Orbán kamarillája kormány, az ő bajuk, nem az enyém, nem én vagyok nemszabad teljesenelnyomott rabsajtómunkás...

Fellegit  ugyanis  a malomjátékban szokatlan   sakkhúzással Orbán miniszter [látszó személy]nek is megtartotta, el se vette Fellegitől "a kelyhet" és az ellenzék is örülhet annak, hogy végre megbukott egy Orbán miniszter (ugye az ő logikájuk az, hogy ma egy miniszter, holnap Orbán, Paul Kruger már Ónijós beavatkozást sürget, juj de mennyire kéne , hahh de hiányozhat MOST Sokatérő Ferencnek meg Gordokának egy szakértői kormány, pláne Hagyó Miklós barátjának és üzletfelének jajdeohajtanák!) és...ö... hogy is mondjam... egyre törpisztikusabbak leszünk már lassan mi mind...

Hupizöld törp is okoska ám! (lopott képünkön:)

http://img1.indafoto.hu/10/7/37917_be61a669772d4f02117fa9c9ddc2a11a/13840717_b408397753a13b0d2f69e2e36853453c_m.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr333458052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lujzanéni 2011.12.12. 16:41:38

akkor rögtön arról is felkerülhetne egy pompás post, hogy MÉGSEM vagy annyival jártasabb a politikában, mint én (bocs, jav. MI) :D

magyar-magyar szótár 2011.12.12. 16:44:59

@Lujzanéni: Nana. Egyes törpök egyenlőbbek! Nehogy már egy újságot se olvasó Lujzatörp okosabb legyen egy okoskatörpnél! De most pincsiztem nekedd reggelre egy, a májacskádnak meg az epécskédnek cukkíni kis ügyiséget.

magyar-magyar szótár 2011.12.12. 16:45:38

@Lujzanéni: de várj, beidőzítem direkt a kedvedért, ne egyen a lujzakíváncsiság...

Tokfalvi 2011.12.13. 21:52:30

Hát, majdnem igazad lett. Nekem is úgy szokott :)

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 02:16:25

@Tokfalvi: [ @A Hannibal Lektűr-attitűd: figy.: ] Bizonyos értelmiseggek piszokrosszul tudnak hazudni éshát az erkölcseikkel is baj van, azok a maradék erkölcsfoszlányok még, amik a különösen műűűvelt érteélmiseggjeinkben lobogtanak, gondolj[atok] arra, hogy valóságos élő konzlib'ek hogy is jártak (főleg a kifinomult szájjalliberálisaink fikaözöneiben) úgy jó 18 éve már... Márpedig jól hazudni, az a politikában olyan alapművelet, mint pl a sakk-ban hallgatni az elkövetkezendő nyolc lépésről. (Holott KEZDŐ sakkozó három ennlépését sem sejtheti előre)

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 11:11:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Pirosozd már ki légyszives bárhol azt a mondatomat, amely akár a kettős (hármas négyes +n rétegű) beszéd kereteiben, a mögöttes mögöttesének a mögötteseiben is csak nagyon haloványan arra utalna, hogy a... - TANDEM? ne bass!- eee.. szóval hogy a mondott urak szerintem egyszer (1-szer) jól hazudtak (szakszerűen azaz orthodoxiálissan politikusan)
Öööö... ezzel szemben már szinte könyörögve hívom föl a figyelmet arra, hogy a jógyerekek szerint Nem Is Tandem (két kerék egy vázban) [nevek a szerkesztőségben) szüntelenül csakis igazságokat mondanak. Kis igazságok ezek, úgy kell rákeresgélni a korszakos beszédeikben, de egyre igazabbak.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.14. 12:17:38

@magyar-magyar szótár: kinek az indián neve 'Az Ember, aki Soha Nem Hazudott', és kinek 'Éjjel-nappal Hazug Elkúró'?

És akkor hol az 'Igazság'?

tandem: az bizony, mert Orbán a közgazdasághoz bevallottan nem (sem) ért, így jobbkeze az ő gazdasági agya, nélküle csak félkarú tör.. ööö óriás ő - legyen ez bármekkora képzavar

(csak annyit kérek, ugyanannyi kritikai élt alkalmazz minden oldalra)

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 16:00:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sajnos ez az indián náév csak hülyéskedáés, poltikához tökhülye bábociknak poen.
Szointén a sakkal való páőrhutzam: Márpedig a lépéseinket nem mondjuk meg 10-re előre. Még háromra se. Még a következő lépésünket se mondjuk meg, csak akkor, ha úgyis tökhülye (a sakkhoz) az ellenfelünk.

Talán ez lehet az oka annak, hogy Sokatérő Ferenc néha nagyon-nagyon igazat mond.

Hagyjál már Hanni ezzel, hiszen a rosszoldal csak használt a mocskolódásaival az ügynek. Max az elkúrtuk-ig olvasta ()haéllotta) na jó, a nem kicsit, nagyon -ig hallotta jobboldali a Szent Szöveget. Esterháziák talán ha két mondattaél juthattak beljebb. Most látom, hogy a Náépszabadság féle verzióból a Gyuri leszólása hiányzik, de miért.

Viszont megfigyelheted, hogy a tartós nagy NYomás most viszont a jóoldalon bassza el a dógokat már, de csnyán. Press-úra van, erős press-úőra. Máma a kalotaszegi már matyó volt, csak rohadnának ezek (-> UP őrjöngése a vrs cvkl -n Minden napra egynyomás, de egyenletesen nagy és a Jobbik hízik és a sok jóoldali oktondi néz össze és nem érti, miért, szűntelen okosíjhják a népet, felvilágosíjják, az fn.hu ,már a Varánusz színvonalán nyomja nyomja és nem szakadnak, nem rohadnak. A jobbik meg hízik. Mit csinál a jobbik, mit beszél a jobbik kúródórázás, a Jobbik is kap a nyomásból és mégis híziki.

Már rég felmerült, hogy ez a buta nép nem érdemli meg ezt az okos sajtó.

magyar-magyar szótár 2011.12.14. 16:06:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Namost éppen ez azu, hogy jobbkéz vagy tandem. Máma tandem, tegnap jobbkéz? A tandem... hát az valami (tényleg) gazdasági zseni. Hogy mondjuk. Ráklkosi, és akkkor a Hídverő Gerő, ez tandem. (Gerő közgáz repülőegyetemi szemináriumokat tartott lakásán maóista közgazdászjelölteknek a 60-as években. )

Namost mit tudsz te? a pressurából, amit hagy hogy tudjál, meg amit sújkol beléd.
Mi a faszért is, ezt magyarázd már meg kérlek, miért is mondjam ugyanazt, amit már 47-szer súlykoltak a tudatodba? Én szeretek neked jóérzést okozni, nesze, akkor itt van egy kis szívküldi jóérzésnek,... de hogy te már gennyfüggő vagy és csak akkor érzed magad jól, ha NYOMOM én is.. a mit? Én is nyomjam neked, hogy jál érezd magad? tessék, NYOMI NYOMI
most jó? Kurva anyját Orbánnak meg matolcsynak -most könnyebb?

tessék jóérzés:
www.youtube.com/watch?v=Yjqv_4HZOQw

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.14. 16:31:34

@magyar-magyar szótár: én meg 48!!szor (és abból ugye nyakas magyar nem enged) súlykoltam (és bibibí az eggyel több, én nyertem), hogy nem gyűlölködök

nem szokásom

(az egyoldalúságot sem bírom (néha úgy tűnik, nálad még a mandiner is elfogulatlanabb..:)), de ez már 49)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.14. 16:36:22

@magyar-magyar szótár: neked tetszik a matyóskodós (kalotaszegiskedés nehezen kimondható és nem áthallásos...) formaruha?

btw 'őrjöngést' nem találtam

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 04:14:43

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nekem az nem tetszik, az a kommunikációs hiba, amit most már rectalis alapon követ el a jóoldal. Ez már sok szerintem. A 22 éve alatt most fordul elő először, hogy már zsigerből nyomják. Közben persze megy a nyafogás, hogy a bunkók nem akarják megérteni a népnevelésünk és a bülbülszavunk és a Jobbuikot hízlalják. A jobbiknak SEMMIÉRT (miközben egyékkén maguktól szétesnének...) se a NYOMÁS amit most a jóoldal csinál a sok ODAS benyomott miatt egybetartja azt, aminek az eredeti tervek szerint szét kellene már hullania. Akkora marakodások vannak a Jobbikban, hogy magától kisgazdapártolódna (csehsándorizálódna) széjjel.

Tudom, hoigy a te zsigeri állapotaidnak nem különösebb semmi, magas az ingerküszöböd, talán még a jólneveltséged, fel van írba a kiskönyvedbe pl, hogy nem szabad büdöscigányozni meg vidékiparaszt kurva anyjázni, de kb ennyivel ki is fúj a józan itélőképességed.

Szóval szerintem ez már SOK, a célon való túllövés. Én elhiszem ahogy a maroknyi Székely,...b ocsjav a Maroknyi Értelmesen Gondpolkodó meggyőződéses Jóoldali ideges. De ne bassza már meg a jóisten! Ki a jó kommunikációs szakember? Tán Rákay Filipp?? Hol vannak a tökéletes kommunikációs szakemberek?? A jóoldalon. Hol az erő? a jóoldalon. Ilyenkor szokott jönni a mutogatás a 263-ra dehiszen ezzel is ki járt jól? Felmentést kapott mára az MSZP (ami széjjel lesz baszva -> mikileaks, amit hirtelen érdekes, visszafogtak!!)
index.hu/belfold/budapest/kateg/mikileaks

Az ember azt várná JÓOLDALI és ZSENIÁLIS kommunikációs szakemberektől, hogy arányérzékkel VÁLTOZATOSAN gyakorolják a nyomást és nem bloggermódra.
nem a Varáűnusznak kéne hatnia az internetes újságírói stíélusra meg a Hírszardának.

Az egyik mélypont a Hírszarda történetében az Olasz mentőcsomag. Szóval.. ez... már ultragáz. És nem venni észre, fogadjunk, hogy te se látod be már! Láttalak tündögni a hírcsárdában.

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 04:20:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ugye síklogikailag a matyó [=kalotaszegi] cucc így néz ki: Magyarokosás -mineka - nyomjuk itt is, hátha itt szakad.
Dehát már akkora a körkörös nyomás, hogy ha akarna se tudna szétesni. megmutatom a példát.
1. kommunikációs cél: matolcsy, mint hibás ember leszakítása. már be vannak tárazva a matolcsibukásra írt anyagok.
2.De nincs matolcsynak utóda, akire a friss fikát lehetne okáddani.
3. Mert a túl nagy nyomás miatt O. esetleg fitzikaierőszakkal tudna m. helyére ültetni valakit már.

Ezért, mivel nem lehetett ünnepelni a kormány bukását 8aminek megtette volna M. távozása) ezért NYOMORULTUL megpróbálta a cukorbólszopott jósajtó Fellegi körül kiélvezni magát.

Gondolom, téged.. már erre sincs füled (btw "nem hallod") a6z összhangzatot Mesterházy és a jóoldali úőjságírás között.
És a másik: nincsen már semmi különbség:
Dunának, Tiszának, teleszart budinak, esőcsatornának, kukának Trabantnak (Dr Mágenhejm autójának) egy a hangja.
Egyszerűen nincs különbség,. az fn.hu = a varánusszal.
Csak az fn.hu -n nincsen kiírva a skizotéria.

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 04:25:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A száddal mondhatod, hogy nem gyűlölködöl. De a vakságodat és süketségedet nem tudom mással magyarázni. ha nem veszed észre, hogy MOST ELŐSZÖR elbaszott a jóoldali kommunikáció, az pedig annak a jele, hogy a zsigeri állapotodnak megfelel. (a naggy Fing Szabály: annak a fingja nem annyira büdös, akit kamelsz) Nem ÉN nem én mondom, hogy gyűlölködöl. Én csak barátilag figyelmeztetelek. Éppen az, hogy te is engem vikifanságal vádolsz. hogy azt kéred, mondjam én is UGYANZT ami a vízcsapból is folyik...

Nem tudom, mennyire vagy kretív képzelőerődnél, de játszuk most azt, hogy a jóoldal kommunikációs módszereit hirtelen... visszafordítod. És elkezded indexes stílusban célbavenni Mágenhejm doktort.

Isteni szerencséje a jóoldali kommunikációnak, hogy a rosszoldal tele van kontár balfaszokkal. Ja és az ereje is olyan, amilyen...

Próbálj. csak egy pillanatra kijózanodni és kitekinteni erre a fehéroroszországi szintű sajtóelmnyomáésra. Szerinted elfogadná az elnomottságnak ezt a szintjét a fehérorosz sajtómunkásság ??

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 04:28:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: de érted, GYÖNNEK A FASZISTÁKOK! -ként lekommunikálni ezt a kibaszott kalotaszegi motívumoskodást.
Tudod, ha visszanézed az 1993-as-94-es néphülyítést.. akkor a sajtómunkásság még nem VÉRESENKOMOLYAN vette, hanem könnyed eleganciával.

mutatok egy jóoldali jó húzást. Geszti a Nemzeti Vágtával.
meg a Magyarországgal. (bár én a NK-változatot jobban kamelom)

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 04:29:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: őszintén: szerinted puszta szakmai szempontból célszerű mindent és csak egyféleképpen egynyakba varrni?
hogy Bajnait idézze,m szabadon: úgy ahogy, ilyen, amilyen, de demokrácia.

A press-okrácia jobb?

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 04:41:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Bocs, de ferike a kislányok árokzsírját is kenhette, szabad volt neki, azt is megengedték neki, nem mindegy, ki mit ken. És főlegnem, hová. Ha óvodásat játszunk: (és különben a hülyegyerekek kenik) a bubust az asztal lapja alá. Amit a jógyerek szépülésből jelentkezve, a két szépujját nyújtja fül

azt, amivel Tündikének rajzolt bajuszt Csilluska árokzsírjából a budi mögött, ahol óvvvónéééniii nem látta.

A méretekkel van baj, de ez is régi és fölösleges vita.

Nézzük csak ,. de pár számkörtrel lejjebb, hogy átlásd:

285 négyzetméter egyenlő 1250 négyzetméterrel.
800 még több is, mint 13500

fos kis káefté taggyűlés nagyobb, mint részvénytársasági igazgatótanácsi PERMANENS (és nem vidéki bungalow-ban) hanemdemokratikusintézményrendszerNBEN BENNE ülésezése

600 Ft egyenlő 3500 Ft-tal

A hírcsárda politikai elfogulatlanul egyenlően osztja
a proszektúra a demokrácia hulláját se hjobbra se balra túlozván, pont KÖTZÉPEN (elfogulatlanul messi)

Tóta a Feljövetelben mindenoldali sajtónak egyenlően adta 8sőt, a Népszabók szerint a Népszabó túl sokat kapott)

namost van olyan ám, de ez csak az igazságos tisztaóvodás életben:
Hogy a jógyerek betéved Tündiék utcájába. A gyerkek világa igazságos, tiszta. Ez nem kommunikáció, hogy amit szabad az indeksznek, azt nem lehet az indexxel megcsináni, mert nincsen hozzá forrás.. vagy ha megcsinálják, AZ IS visszahat (arra aki csinálja) Hanem megfoigják, Tündi 3 bátyja meg pár rosszgyerek és ők is rajzolnak a jógyereknek az árokzsírjából bajuszt, de nem másnak, hanem saját magának
EKKOR azo9nban nagyon nagy a különbség: Ugyanis a jógyerek beszart. és ezért a bajsza is... ö.. vastagabb...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 10:08:34

@magyar-magyar szótár: nem olvasok hírcsárdát, így nem tudom belátni vagy nem belátni
(egyszer odakeveredtem, na és - de nem olvasom )
(piroslapokat sem olvasok, varánuszt sem, vincentet sem - mik is vannak még?)
de ez téged nem kell, hogy zavarjon - szerinted olvasom és agymosott vagyok és kész

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 10:09:59

@magyar-magyar szótár: én sehol nem olvastam jünnek a fasisztákokat

a nemzetieskedő giccs is csak giccs.
pont.
pont.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 10:17:32

@magyar-magyar szótár: úgy-e van szerinted, hogy leisztinger (bajnai stb) fujfuj lop is meg lerabol is meg kiveszi a hasznát és még komcsi is, míg a másik oldali 'nagyvállalkozó' meg böcsületes szatócs aki a magyarér még a nyereségét is odaadja, meg piacilag is tisztességes no meg persze nem támogat mutyiban pártokat stb (neveket nem mondok)

vagy pont ugyanolyanok - mert a tőke logikája oldalsemleges

Fenehorizont 667 2011.12.15. 11:57:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
giccs, giccs, giccs.
ez megy már 60 éve. úgy bele van verve a fejetekbe, hogy ki se láttok már tőle.
ami kunkorodik, az giccs. főleg, ha olyan kunkorítja, akit utálni kell (tudom, te nem szoktál utálni, csak objektíven bírálsz).
én átmentem egy 6 éves agymosodán giccs-nem giccs terén, úgyhogy szakképzett emberként mondhatom a véleményem: azok a ruhák nem giccsesek.
szocialista realista stílusban vannak felrakva az egyszínű, homogén háttérre a nemzeti motívumok kontúrjai. ez mostanában menő, hogy egy minimál háttérre a cakkos, vagy nem szabályos formát csak konturjaival ábrázoljuk, és sztem fasza is, a kontraszt miatt. minimál háttér remekül viszonyul a bonyolultabb minták lebutított kontúrjaihoz. a kontraszt direkt erős, de nem zavaró a kiemelni kívánt minta egyszerűsége miatt. trendi és vicces: megmutatja, hogy a tervező nem mereven áll a hagyományos motívumokhoz, hanem csak érzékeltetni akarja őket, amit a háttérrel ér el.
ez menő volt már 1930-ban is, és 1955-ben is, amikor nagy szovjet vöröscsillagot (ami domború, sárga élekkel, és piros) csak fémrudak konturjaival rakta fel a szocialista-realista dizájner a tűzfalra.

giccsesnek mondjuk casillas kesztyűjét mondhatom, vagy hamilton ruháját.

persze, akinek nem tetszik a rendszer, a matyó, a mutyi, annak minden giccses. főleg, ha úgy kezdődik, hogy nemz...

vszínű, itt az volt, hogy nézi a hülyegyerek a zinternetet. meglátja.
új olimpiai formaruha...nabazmeg, a fidesz van hatalmon, otolcsy, marbán...fúgecci, milyen ruhát tervezhetnek ezek a köcsögök, nézzük. kalotasz...hűbazmeg! (0,1 mp-es pillantás erejéig nézi a ruhát, bevillan a periférikus látókörébe a kunkori minta. hogy valóban kalotaszegi-e, az kit érdekel. azt se tudja, miyen az, csak névről gondolja, hogy valami nemzeti szar, amit a fidesznél szeretnek biztosan.)
a kurvaanyjukat, jellemző bazmeg!
(itt felrakja a lemezt a jobboldalról és a nemzeti giccsről, ami valószínűleg már eddig is feszítette, és csak alkalom kellett, hogy kibukjon.)
aztán már pötyögi is az objektív hírportál laza, közvetlen stílusban-ra a cikket róla. a sok varánusz meg otthon cdsak erre várt, és gépeli is a nyalóblogbejegyzést, ami majd címlapos lesz. a ruha maga? hát az ki a faszt érdekel?

ezekután a képen már lehetett volna akármilyen ruha.

persze ezt nem neked írom, hanem mindenkinek, aki elolvassa, hiszen te nem szoktál gyűlölködni, és a ruha sem azért nem tetszik, mert. hanem azért, mert szerinted nem szép, és kész. objektíven bírálod. hiába próbálok én hátteret magyarázni a bírálataid mögé :)

Fenehorizont 667 2011.12.15. 12:11:22

ja, és a ruha szabása meg nagyon vagány. gettós-nindzsás. kurvajó!

amúgy visszatérve erre az ábrázolásmódra: fortepanon van csomó kép üres házfelületekről, amin facélból készlt kontúrokkal ábrázolják a kalapácsokkal nyomuló élmunkás-hadsereget. sztem kurvajók.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 12:32:54

@kchkscak:

elöljáróban, hogy a giccsről mit gondolok:
hannibal.blogter.hu/78832/kis_szellemek_nagyzolasa_-_a_giccs

1., a maty... bocsánat kalotaszegi minta - vagy bármilyen népi motívum - modern, modernizálós stb (posztmodern?) felhasználása legalábbis ingoványos terület....

2., nemzeti giccs és nemzetieskedő giccs nem egy és ugyanaz

3., nem olvastam sem varánusz, sem senki más posztját a ruháról

4., kicsit tényleg túlreagáltam (szótárt) - igazad van, iker casillas kesztyűjéhez képest ez valóban profi munka - de hát az is:)

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 12:42:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
A Csík zenekar nemingoványosterület. A nejlonelektroethnozene nemingoványos. ja amúgy kamón és cuki a népiesch. Csak ha e z e k -kel legalább a hajánál fogva öszecibálható, akkor pfújj.
A Magyar Népmesék az cukkíni.

Nem akarod érteni, amit kommunikációs szempontból a túl nagy nyomás-sal magyaráztam volna. Állandóan magasnyomáson tartani, mindenre lecsapni.

Szerinted mennyivel ízlésesebbek a fikacikkek, amiben "versenyezzünkk, ki tudja nagyobb baromság kontextusába BELEBASZNI JA kalotaszegit (a matyaó-t)

Ugye, te, mint Hircsárdában jólszórakozó ember, kukkantsd már meg az ízléses kis Olasz mentőcsomag című vérizzadmányt.

Te szoktál mutogálni szálka és gerenda témában.

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 12:55:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Még ,messze nem a nemzetieskedő giccs. A túlzó interpretáció nyomása kell hozzá, meg persze egyenletesen "magasérzékenységű" zsigeriállapot. (És EGYSZRRE NYOMINYOMI)
Ez az egész hacacáré nem akkora súlyú. Ugye ezek a hímzések "eleve giccsek" Namost.. erősen stilizálva (tehát nem úgy, mint Hamilton versenyruhájára) erősen stiloizálva (egyszínben) kerültek föl. HA (tehát fogadjuk el, hogy ROSSZ) ha rossz, akkor ez egy esztétikai kérdés. De a jóoldal a POLITIKAI VÉGSŐŐŐŐŐHARCFBAN vetette be.
Te helyesled ezt az egyenletesen nagynyomáson tartást? A mindenre lecsapni egy szálkányi elbaszásra regisztertonnákban nyomatni a fikát. Ebből szerinted az elvárt eredmény lesz, vagy a rosszgyerekek méginkább frusztrálódása? "Azt mondjátok, bunkjó vagyok, mert tetszik ez nekem? Akkor DZSASZTA CSAKAZÉRTIS DACBÓL
Aztán jön a nyígás, hogy hízik a jobbik, hizuik és ááártatlan pofival kérditek, miért.
Már a kétharmad is emiatt lett: Ferinek meg lett engedve, hogy akkmor basza szájba és úgy, kedvére, a demokráciát, ahogy akarja. Bohóctrégfaként kommunnikálta le az akkor szabad (tehát nem rab, ugye?? :D nem volt rab a sajtó 2004-és 2010 között?? ááá hoóóógy lett volna! ) Sorozatosan sikerült Francisco Sokatero-nak kicseleznie demokratikus európai alapeseteket( csődbe vitte az országot a kormány, lemond, új választások. Fransisci kicselezte, "Geci Sólyóm!" felkiáltások, elégedett jógyerek-tapsitapsi és mivel kötöttétek be? TÖBBEL! 2009-ben let volna talán 57% Nem érted, ugye, mit magyaráznék ...
Jópoldal= jógyerekek
rosszoldal = roszgyerekek
És ha nagy a NYOMÁS (a csúfolódás) akkor egy része az ingadozóknak azt mondja: csak selejt, haremadosztályú jógyerek lehetetk? Futottak még? Ez sincs nekem metgengedve, hogy egyéni véleményem legyen? Csak a napi központilag nyomatott szerint lehet.. nem lehet alter véleményem? Tudjátok mit, ha selejt jógyerek lehetnék azért mert egy helyen elüt a véleményem, akkor inkább DACBÓL és CSAKAZÉRTIS rossz leszek! -ettől az effektustól hízik a Jobbik. Hiszen... megengeded, hogy ne kezdjek el sikolytozni, hogy ez nemzeti giccs? Hol van ez MÉG a nemzeti giccstől, ne basszusgitározd már meg! Kbg, mitha a Csík zenekart lekárpátiáznád, az. Nem biztos, hogy egészen ízléses, amit a Csík csinál, de azért.. érted?
Nem ismertek árnyalást: ha nyomás, akkor TŐBŐL erőből, hagyszakadjon, akkor NAGYON

egyáltalán nem az a súlyú ez az olimpiai díszruha kérdés (főleg kisméretű fekete stilizált motívumban nem
Nézd már meg a karikatúrákat! amikkel ELŐMAGYARÁZTÁK a pályázóknak hová essenek túlzásba...

Fenehorizont 667 2011.12.15. 12:56:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
ingoványos bizony. nem lehet beletuszkolni a de stijl-féle négyzetekbe, dehát ettől szép ez. ezek a tervezők remekül oldották meg ezt.
rengeteg ilyen ingoványos terület van. pl szecessziós-historizáló, 1,2 m vastag km-téglafalú, 100 éves házak közé hogyan baszol be egy modern, elbontható válaszfalú, pillérvázas, függönyfalas, multifunkcionális irodaházat? na? itt ugyanaz volt, csak inverzben. itt a hagyományt öt vözték a modernnel.
vagy nincsen szükség hagyományokra, mer ingoványos terület a 21. században? ezt is hallottam már valahol.

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 12:58:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Agymosott vagy hát. ne is haragudj. Egyszerűen nem is ismersz árnyalatot, neked a fekete erősen stilizált motívum az már hatszínű csirácsérrré... Már szűkül a tudatod és egyszerre csahhansz a többivel. Ez már tömegpszichózis, amiben szenvedsz.. ö... vagyishát nem tudom, ismétlem: szerintem az amfetamingeneráció esetében ez a hergelődés stimulálja a fogyó anyagot..

de te boros lennél (bár az meg a blooooodpress-t nyomja föl...) .

Fenehorizont 667 2011.12.15. 13:04:26

meg ne bassza már meg az isten, hogy egy olimpiára, ahol nemzetek fiai-lányai küzdenek egymással, ne legyen vmi egyedi motívum a ruhán, mert az "nemzetieskedő". komolyan mondom, agyam eldobom.
anyám aszonta 94-ben, hogy 30 év, mire innen az előző rendszer kikopik. ezt annyiban módosítanám, h lesz az 100 is.

megint megnézném egy párhuzamos világegyetemben, hogy bajnai-kormány alatt vkinek kipattant volna afejéből, h rá kéne játszani arra az érzésre, hogy a hülye zemberek, azoknak még mindig teccik a hagyomány, na basszunk oda nekik egy ilyen modern kalotaszegi szart. hun egy tervező, aki megcsinálja?

akkor vajon nemzetieskedő lett volna? haha

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 13:12:06

@magyar-magyar szótár: újra: nem járok hírcsárdába

basszamármegarézfaszúbagoly

Fenehorizont 667 2011.12.15. 13:17:35

@magyar-magyar szótár:
ja. az nem ingoványos terület, ha a hagyományokat trendi módon újraértelmezzük, ráadásul azt olyan emberek teszik, a jófejek, meg amúgy szarnak a hagyományokra, meg szociálisan érzékenyek, és baloldali-érzelműségükben sem húznak pártokhoz. (de azéazé) ááá. a történelmi városközpontba mehet a szocialista realista bevásárlóközpont. sőt, nem mehetett, mennie KELLETT. minden kibaszott városban van egy. az anima sound system himnusz-átdolgozása az nem volt ingoványos, hiszen csak "újraértelmezték azt". meg amúgyis, noam chomsky is beszél okosságukat az albumukon.
jött volna ki ákos egy himnusz-átdolgozással. hihííjjj :D

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 13:18:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Idelinkeljem neked a tündögő kommentedet onnan? (A hírcsárdából) Persze lehet, hogy Borcsárdából hazafelé tértél be a Hírcsárdába, ezért nem emlékszel
A Hannibal Lektűr-attitűd · hannibal.blog.hu/ 2011.12.07. 15:53:49
@SobriJózsef: basszameg szonett(!):

basszameg.blog.hu/2007/10/30/basszameg_szonett_2

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 13:19:41

@kchkscak: nem ezt mondom

legyen zenei példe

a folk-rock általában gáz
az ún. nemzeti rock még gázabb
(és nem, nem azért mertt 'nemzeti' - annak ellenére, ill. azzal együtt)

pedig lehet jól is csinálni, pl Barbaro anno

csak nehéz

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 13:21:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mit nem értesz? Maga az olimpiai formaruha, legyen-e rajta 10-15-20 cms FEKETE (basszameg, FEKETE érted?)
S T I L I Z Á L T kalotaszegi
(a stilzált, az stilizált, gondolom ezt nem kell megmagyarázni)

Fogadjunk, hogy a fikamakik egy része azut hiszi, hogy Hamilton versenyruhájaszerűen AGYONMATYAÓ -ba kéne lenniük a sportolóknak.

Persze jellemző a NYOMÁS naygságára, hogy elsősorban a jóoldali fikaforrások nyílnak...

Arra kérnélek könyörögve,, hogy óvodapedagógiai szempontok alapján gondold meg: Érdemes-e frusztrálással mégtöbb embert passzírozni a Dzsobbikba bele. NYOMJÁTOK aztán csodálkoztok, hogy passzírozódnak (dacból és csakazértis, mert a rosszgyerek már csak ilyen. )

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 13:22:10

@magyar-magyar szótár: bazdmármeg

egyszer bekommenteltem a bazdmegos versemet

ebből te arra következtetsz, hogy olvasom, járok oda

nem, nem olvasom, nem járok oda

leszarom lassan, mit gondolsz, mert ez az egészen konkrét, személyes példa mutatja jól az objektivitásodat - illetve a hiányát

Fenehorizont 667 2011.12.15. 13:22:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
az általad, meg sok más által, sőt sajnos saját maguk, a művelők által is nemzeti rocknak nevezett izé az kurvára nem nemzeti rokk. sima rokkzene, ami alá hülyeségeket beszélnek. egyáltalán nem passzol ehhez a példához a ruhával.

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 13:23:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hol a csúsztatás? Jahogy a magyar[a jó]gyereknek lehet csúsztatni, mert az gyógyító, de a török[a rossz]gyereknek aki mindig csak megvág meg rossz) aannak nem szabad csúsztatni. Ahá! Már értem!

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 13:24:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Most hülyéskedtél velem ezzel a csúsztatással, ugye? Hát a jóoldali sajtóban az a ritka csuda, ha nem csúsztat. Már nem is használják a csúsztatást, mert csak akkor kéne szólni ma már, ha véletlenül nemcsúszik, hanem színén van.

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 13:30:10

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
TZehát a pédda (a csúsztatás)
LETT egy Csík zenekar féle dizánnyolás. Viszonylag modern frmaruhán stilizált (fekete szíbű, KIS MNÉRETŰ) motívu,m
Ez el lett kommunikálva, föl lett nagyatva és meg lett "hisztériakeltve" ÓÓÓRBITÁLISNAAGYHATALMAAAS [mintha Hamilton ruha szerű lenne) Kárpátiázva.
A kicsi = az kicsi.
A stilizáltz - az stilzált

De a karikatűráűk azt sugallják, hogymintha egész ruhát betöltő nagytarkaságok lennének és úgy, mintha ezek AKARRTÁK volna ezt.
Mi történt? -az, hogy ruihatervezők arra gondoltak, hogy ha bejött a hamilton-ruhán, akkor egy picikét raknak STILITZÁLVA ők is. HIBA volt. Mert a szálka is fel lesz nagytva gerendává, ha roszoldali. (pedig nem az, egyszerűen a dizájnőr elszámította magát: nem vette figyelembe a hisztéria mai fokát/mértékét... Ha engem kérdezel én bizony nem tettem volna rá néhai 1 Ft-os nagyságban sem . Mert ÉN szemben a dizájnőr csajjal TUDTAM volna, hogy ezzel legeciztetem a munkám. És jógyerekgecivel.)

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 13:34:37

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Két szerencsétlen [FÜTTY]politikához buta csaj tervezte a ruhákat. De úgy kommunikálja le a jóoldal, hogy "Ezek, má megin ezek, nemzeti giccs!"

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 13:36:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mia menő kommunikációs szempontból? a szaramagyar eztiselbasztamagyar sereghajtómagyar.. magyaramagyar.. ez a menő, ez nem giccs. Fika a magyaron, az fasza. "Egyre szarabbak vagyunk és ezek miatt vagyunk szarok - ez a kommunikációsüzenet, ez osztán fasza. Ez nem giccs.

Fenehorizont 667 2011.12.15. 13:56:55

@magyar-magyar szótár:
pontosan ez a menő. mondom, én egyszer fejből belinkeltem hannibálnak ide, mikor azon panaszkodott, h nem fikázod a matolcsy-t eleget, legalább 33 objektív, szuverén, politikailag elfogulatlan hírportált és blogot, ahol ezt megteszik. (akarommaonani nem fikáznak, hanem objektíven elemeznek, bocs :D) csak beszart a blogmotor. egyszer próbáltam 2-3 hónapja, meg egyzser úgy 3-4 hete. mindkétszer.
szerintem a giccs ott kezdődik, ha valami öncélúan burjánzik. hát bazmeg, a tonnányi fika öncélú is (saját maguk haszna és indulataik csillapodása a tét azzal, ha azt írják, amit), és úgy burjánzik, minta geci.

hannibál persze sose olvassa ezeket. csak véletlenül mondja mindig ugyanazt. tudnám, hol az, amiből hannibál téjékozódik, mer az vami nagyon faszán összesűrített lenyomata lehet ennek a sok szemétnek.
én aztat olvasni akarom! most!

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 14:29:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egy nemzetcsótánnya rövid története

Dehogy akart ő nemzetcsótánya lenni. Semmi kis zenélgetésből, vendéglátózásból is összejött egy kis himihumi, etwas, két fehér Mercedes, egy sima meg egy cpoupé. Ő csak funky-diszkóboy akart lenni. De nem lehetett. Tudta ő, mi a pank –bohóckodtak ramóneszel –oszt bejött. ÉLemeztek kicsit szakadtba 8de azért digó dauerolt hajjal ám! És bejött. Tássadalomkritka –és bejött. És egyre nyomták őket… és ők meg egyre dacből és csak azért, hogy megmutassák. Lehettek volna közepesen jó kutyák,de inkább a rosszkutyaságot választották.

A rosszoldaliak mit hallanak tőletek? Ezt: „Ó ti hülyék, ó elbasztátok, ó nemnormálisak, ó faszistáko, ó nackók, ó csak rosszak, ó reménytelenek. Hogy lehet ekkora nyomásra reagálni? Vagy stréberkedéssel és akkor még mindig csak periférián marad. Vagy dacnól és csak azért, fradika hopphejjhopp!

Egy jottányit se, se elnézést.. egy fikarcnyi megengedést nem tűrtök ti jóoldaliak. Én annyira szeretnék jóoldali lenni! De ilyen semmit nem toleráló, semmit nem engedő, csak rugalmatlanul hujjráhujj. Itt van ez a két nyomorult csaj, elbaszták… azt hitték JÓPOFA lesz majd a kalotaszegi stilizált. Hát megkapták. Megadtátok a szájának MINDNEK kivétel nélkül e kerényi körképeseknek is. Még Gyémánt László is (aki jóoöldali) kapott a POFÁJÁBA (és hogy? A képe ¾-ed része alapján..a kellő fikázáshoz Szilynek el kellett tekintenie a kpp ¼-ed részétől… Szerinted Hanni ez PEDAGÓGIAI szempontból helyes, hogy semmit nem tűrtök, semmit nem toleráltok csak nyomni, csak hujjrá, namos, hagydögőjjön, minddögőjjön. Utána csudálkozni fogtok a Jobbik 30%-án. Mindent azonnal a koörmánynal függesztetek össze úgy, hogy szarakormány ez jöjjön ki. Ezeket? A nyomorult KIBASZOTT olimpiai formaruha TERVEKET?, Hanni? Gyárilag toleráns emberek? Ennyi megengedés se létezhet? Semmit elnézni?

magyar-magyar szótár 2011.12.15. 14:32:16

@kchkscak: A jóoldali tömény fikának van célja: Az, hoigy szégyellje el magát mindenjki a rosszoldalon és tesséj miközénk állni, mert mi tudjuk a frankót és milyehnj sok meghatározó forrás írja ughyanazt, akkor csak igaz lehet. És ez milyen reakciót vált ki? Néhány stréber, akivel sokra oszt nem mennek a jóoldalon, átáll. Sok rosszgyerek meg 8lásd az előző hannibalnak írt kommentem) dacból és csak azért SE
utána jön a rinyálás, a Bronskibít [why] hogy whyyyy whyyy ekkora a dzsobbik támpogatottsága, whyyyy.

Fenehorizont 667 2011.12.15. 15:24:36

vhogy nem tudom elképzelni egy bede mártonról, hogy őt olyan célok is vezetnék, amik bárki "átállására" is irányulnak. sztem ezek mind meg vannak róla győződve, hogy mindenkinél okosabbak, jók (ez fontos: ők jók, mert az Alapvető Emberi Jogok nevű vallásnak hódolnak minden nap, szemben a buta paraszt magyarral), elérték azt 25-30 év alatt, amit egy parasztnak generációk óta nem sikerül; helyes a világképük, és annyival felette állnak a mucsainak, hogy a mucsai még az ő előnyüket sem látja, nemhogy majd még képes lenne felmérni, kiértékelni a saját hátrányát, és csinálni valamit a csökkentésére.
nemhinném, hogy ezen felül ők még változtatgatni akarnák a hülyék tudatát. lemondtak mán a parsztról rég. egyszerűen csak beletörlik a frusztrációikat az idióta pofájába, hogy nesze, geci! (nemmelesleg, jól is fizetnek neki ezért - micsoda párosítás.)

elvannak ők, mint hal a vízben.

tipikus, sok évtizedes (évszázados, mer akár rousseau-ig is visszamehetek, vagy addig a fasztudja milyen társadalommérnökig, aki régen aszonta, h az ő általa elképzelt kormány csak az isteneknek való...vagy ezt is rousseau mondta?:D) éves reflexek ezek, amit mindig írok, hogy elkövetnek a silány egyéniségű haladógondolkodók: mindenkit hülyének néznek maguk körül. egy silány egyéniség úgy tudja magát saját maga előtt jó színben feltüntetni, ha mindent ledegradál fos szintre. mi a minden? legtöbbször a hagyományok, a bevett, kipróbált gondolkodás, amiben ő rendre csődöt mond. rágórnak fikát, aztán mán nem is olyan gáz az, hogy nem tudnak azok között a keretek között működni, amire górták.
ez magyaországon még annyival tetőzik, hogy itt mindenki frusztrált és sértett, ezért mindenki mindig okosabb mindenkinél. ezzel a speciális hazai, magyaros horvátrozi-fűszerkeverékkel leszórva ez az egész avítt (!!) haladógondolkodás egy olyan kibaszottul tipikuss kárpát-medencei jelleget ad mindennek, hogy überelhetetlen.
már-már gyönyörű, ahogyan a tipikus magyar gyalázza a másik tipikus magyar tipikusságát (bede márton ebben a legprofibb), és nem veszi észre magát!!! :D

kis személyes: én is rengetegszer érzem magam silány egyéniségűnek. sokszor csak bizonyos szituációkban, de előfordult hosszabb-rövidebb életszakaszban is. soha a büdös életembe nem követtem el azt a hibát, hogy frusztráltságomra gyógyírként tartósan egy picivel is többnek véljem magam másoknál. ha mégis ilyenen kaptam magam, tudatosan változtattam meg a gondolkodásomat. ha nem ment (néha eccerűen megy), legalább akkor beismertem, hogy gyűlölködök, és frusztrált vagyok, és különben a kurva anyád.

a legnehezebb amúgy ilyenen rajtakapni magát az embernek. kell hozzá egyfajta egészségtelen önismeret.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.12.15. 15:31:21

@kchkscak: Na, ezeket a hozzászólásaidat bírom. (Ez nem érdemi hozzászólás részemről, de nem bírtam ki.) Lenyűgöz, mennyire átlátsz ezeken a "silány egyéniségű" alakokon.

Fenehorizont 667 2011.12.15. 15:54:19

@ripők:
nem látok át rajtuk, csak az olyan embertípusban nem hiszek, akik nem szoktak gyűlölködni. mint ahogy az olyanban sem, aki nem vesz levegőt, de mégis mozog.
ha valaki gondosan ügyel arra, hogy ne legyen direkte megfogható jele annak, hogy ő tképpen gyűlölködik, na akkor már tutifixen biztos vagyok benne, hogy egy kis fossal van dolgom.
persze, ha twentyfórseven tudnék teljesíteni silányságmentesen, akkor úgy gyalogolnék át a fossága felett, hogy észre se venném. ő meg pláne nem engem. sőt, akkor a logikámból kiindulva fosnak sem tartanám :D dehát ez van, sajna. így inkább kommentelgetek.

Steinmann Lujza 2011.12.15. 16:40:28

@kchkscak: a pszichológia mai állásppontja szerint az egész enyhén pozitív énkép a legjobb, vagyis az ilyen emberek boldogulnak el a legjobban az életben és ők is érzik jól magukat, akik enyhén jobb embernek látják magukat a ténylegesnél
ez van
önostorozónak, önleértékelőnek lenni nem kedvező dolog

Steinmann Lujza 2011.12.15. 16:42:34

@kchkscak: ezt te is, meg Dudi is nehezen hiszi el, hogy a gyűlölködés túl mély érzelem, már majdnem olyan erős, mint szerelmesnek lenni
ilyet az ember nem pazarol valami kis fosláda politikusra:)
azokat simán lenézem, de nem gyűlölöm
akkor sem, ha te nem hiszel ebben
energiát von el a gyűlölködés, időt, ami nem éri meg
tudod, én jógázom:D

Fenehorizont 667 2011.12.15. 18:00:06

@Steinmann grófnő:
jó, gondoltam, h a való életben nem azt ordibálva mész munkába, hogy matolcsy!! 300 milliárd!!! :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 22:27:58

@kchkscak: pedig passzol az

két - eredendően: funkcionálisan és kontextuálisan stb - nem összeillő dolgot, mint pl. a rockzene és a magyar népzene; vagy a népviselet és az olimpiai formaruha - csak érzéssel, ízléssel, tudással, finoman lehet összeengedni, mert igen könnyen kioltják egymást, és az 1+1 nem 3 lesz (mint pl az általam jó példának felhozott Barbaro esetében), hanem -1: harsány vagy közhelyes, giccses vagy nevetséges stb

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 22:30:20

@magyar-magyar szótár: bocsánat, tényleg nem csúsztatsz; hazudsz. nem általában, nem úgy, mint egy politikus, hanem konkrétan, rólam. (elég, ha csak magadnak ..sőt az talán még rosszabb)

ne haragudj, ha ennek nem tapsikolok.

písz

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.15. 22:52:27

@kchkscak: hetek óta mondom, hogy nem, NEM olvasom szótár kedvenceit (felsorolást lsd fentebb)

Nem érdekel, elhiszed-e

most már az sem érdekel, m. elhiszi-e

ha valami - bármi - amit mondok, nem passzol dudenbukkista világképbe, akkor az vagy figyelmen kívül hagyásra kerül, vagy agymosott szajkó vagyok

(és most ne tessék makrogazdaságra vagy vilápolitikai folyamatokra gondolni - m. egyszerűen még azt is jobban véli tudni nálam, hogy miket olvasok... hetek, sőt hónapok óta küzdök itt ezzel...)

...

p.s.: a formaruhát élő szóban - még az itteni izé előtt - éppen megvédtem, annak ellenére, hogy nem tetszett már akkor sem

nem mintha bármit is számítana

---------------- utolsó szó -------------------

Matolcsy meg elbaszta, pont úgy, ahogy 2001-ben (a belső fogyasztás felpörgetésével elérni a növekedést Mao esetében nyilvánvaló münchausenizmus), és azzal, hogy megint őt választotta, Orbán is elbaszta, és elbassza azóta is, folyamatosan, amikor nem hallgat más, egyébként szintén fideszoldali közgazdászokra (pedig tudja jól magáról, hogy tök hülye a gazdasághoz)

És ezt nem lehet a válságra meg a jövőbelátó zseni gyurcsányra fogni (aki szintén többször elbaszta, egyébként, hogy csak az áfacsökkentésre utaljak), de nem lehet kommunikációs bénázásra sem fogni

illetve lehet, kellő elfogultsággal (gerenda)

részemről ennyi röviden az elmúlt pár hónap vitája zanzásítva.

Ezért többet (legalábbis jó darabig) nem fogok itt politikai posztra kommentelni

magyar-magyar szótár 2011.12.16. 01:53:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Különben, nem azért, de elsősorban, második és harmadiksorban is kommunikációs problémára világítottam rá. S aztán jöttek a zsigerek... A kommunikációsprobléma lényege pedig a túlzottan nagy nyomás. Ami által a PUSZTÍTANDÓ termékről nem lecuppan a [zsírbznkó, ugye] pijac... hanem csak rája, dacból, csakazértis, mert frusztrálódik [ a túlzottan nagy nyomás miatt]

magyar-magyar szótár 2011.12.16. 01:54:27

@Steinmann grófnő: Különbség van az indokolatlanul pozitívénkép (ó, boldog bamba báááboccik) és az erősen megalapozott pozitívénkép között

magyar-magyar szótár 2011.12.16. 02:10:53

@kchkscak: Bede esete a jóoldal/ rosszoldal -é. Mi stipistop a jóoldal vagyu nk és blee, nektek nem jut rétes estére.. Az óvoda kép, amibe ezeket az állapotokat sűrítem, a jógyerek/rosszgyerek kikezdhetetlen. A kópé, aki elsőrban avangárizmussára mutat rá, miszerint utoljára állt a soorba

viszont a leghamarabb áll szépen

Ha kiskönyvbe kéne tizenkétpontszerűen kigyűjteni a stréberség alappilléreit, akkor derül ki, hogy ők, a kópé[kok] a menők... Állíítóólaaag -eről szakemberek tájékoztattak, a menö/nemmenő síkbolygóiánus kátéban vannak "csavarok" amikor a "menő" valójában a nemmenő és a "nemmenő" a menő...

Nem, ők nem mondják meg senkinek sem, mit csináljon, mert az van felírva a Jógyerekek 12 pontjában, hogy bárki azt tesz, amire csak kedve van...
Az is probléma hogy az UNALMAS jó gyermekek sértődnek meg legelévbb a jógyerekezésen ... Igazából a jógyerekek szeretnek elsütögélni tréfákat a jó gyermekek rovására is, pl egy lapát homokot pakol a jó kislány bugyijába...

De a jó gyermekeket óvónéniék sem szeretik... Öröm a jó gyermek, nincs vele gond (a könnyen pakolászható társadalmi szegmensek, 2008. végén nem akarnak előrehozott választásokat, főleg nem szakértői kormányt, de 2010. júniusában meg igazi meleg és bőséges könnyeket hullatznak a kétharmad miatt, ma meg előrehozott választások, [de legalábbis ezek picccsábaaa takkarodása]újkormány, Alyanos Golydon Bácikk, aki nem lóóóppikk -de érdekes, hogy az Ötfaszú Kutya párt most poihen és nem jön ezzel az olyan alyanosz -szal - MOST figyelhető meg csak igazán, hogy a sok jó gyermek aggodalomra is ad okot, hiszen még csak az kéne, hogy MOST takaroggyanak ezek, jaj-.jaj... Csak ugye a jó gyermekek nem értenek a politikához és mint látható ]Hannibal esete is] a kommunikációhoz meg az óvodapedagógiához sem.

Mert mitől jujjognak a jó gyermekek? A rosszgyereketől. És DÖGLIK ettól a túlzó jógyerek-kommunikációtól a Jobbik? Sőt, szaporodik föl . Nem hiszem, hogy akárcssak Tóta Gábor Elemez is ki tudna valamit szopisztikálni a Jobbik munkásságából olyant, ami a tömegeket reájuk vonzaná. Nem ők szerzik a tömegeket, hanem kapják, részben a jógyerekek nagynyomáson tartott egyoldalú kommunikációója, részben a balfaszkormányzás miatt,ágyesz búgyesz, szakeresz a fakeresz... nagyon fognak még sírni a jó gyermekek, mert megint buták voltak, mint voltak 2008. végén. Amikor tapsikoltak a Sólyom-fikázóknak.

Bedééket nemkülönösebben izgatja ez, szarnak rá. El is ment egty újabb "világkörüli útra" az édes mackóember, meg le is lett kommunikálva, hogy Spéder kirúgta őket -egy ilyen húzásra mi más lehet, mint elégedett és büszke. Egy élet van, azt kell kellemesen élni.

Steinmann Lujza 2011.12.16. 07:24:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
@magyar-magyar szótár: @kchkscak:

minden nevemen csatlakozom Hannibácsihoz, a nála leírt okok miatt:)

Fenehorizont 667 2011.12.16. 08:37:47

@magyar-magyar szótár:
sztem nem a kommunikációtól szaporodik a jobbik tábora. azt a kommunikációt, amit te itt túlértékelsz, milliók szarják le. 3-4 napig nem olvasok indexet, és feljövök ide, azt se tudom, min háborogsz. és én viszonylag kocka vagyok.
tudod te, hány ember nem is tud azokról az eseményekről, amiket a 'jó' sajtó felkap, és rágcsálja, torzítja? meg amiken te hónapokig pörögsz vissza-vissza utalgatva rá? sztem nem tudod.
a millás tüntetés se érdekel már senkit. kérdezgesd körbe az embereket egy kocsmában, vagy az őszi bálszezonban, a faluházban. garantáltan nem az indexet fogod visszakapni :)

Fenehorizont 667 2011.12.16. 08:38:47

illetve téli bálszezon. az ősz már elmúlt :D

Fenehorizont 667 2011.12.16. 09:12:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
nahát, nahát. hiszen 2000 óta folyamatosan a fogyasztást pörgetik fel. akkorkörül fogytak el a privatizációs pénzek. illetve lopódtak el. de ez csak sejtés.
a fogyasztást az előző kormány ezermilliárdos hitelek kibocsátásával érte el, sikeresen. nőt is a gazdaság. te mégis matolcsyra vagy ideges. nem emlékszem, h 3 éve ezen háborogtál volna, mostmeg capslockkal örjöngeni is láttalak már. persze szigorúan objektíven, gyűlöletmentesen.

matolcsy elbaszta? nemtom. 1-2 év múlva kiderül.

ha meg nem olvasol semmi olyat, amit sztem meg igen, akkor a fejed vagy egy rádió, ami vagy sugározza, vagy veszi az adást a jófiúktól, merthogy tökugyanaz a véleményed mindig, mintha indexet olvasnék, hát az tutifix. mint ahogy hellának is. lehet, mán csuklóból megy:)
báááár, végülis. sztem el lehet sajátítani egy bizonyos rutint reakciók terén. lehet nem kell ahhoz napi index, hogy meglássál egy népies motívumot, akkor egyből a giccs ugorjon be, meg az, h "nemzetieskedő", meg az összes ilyen sablonszöveg, hisz 60 éve ezt nyomják. oké, lehet mégse olvasol indexet.

Fenehorizont 667 2011.12.16. 09:13:13

@Steinmann grófnő:
az már komoly erő. :D a grófnő, a picsa, a budai felvilágosult. vagy mik vannak..

Frick László Emlékzenekar 2011.12.16. 09:46:39

@kchkscak: Hanni bácsi soha nem kapslockolt. Amíg engem meg nem ismert, békés szmálylizó volt, az a hanni bácsi, akit még nem tettem tönkre idegileg efféléket kommentelt. thx :D ): :) vagy valami nagyon tömöret. Őnála a hergelődés legmagasabb foka, ha pl azt mondja, hogy menj a picsába vagy le vagy szarva. ez nála 'capslock'... azt hiszem, még vonKuendu tudta így felbaszni mint én

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.16. 10:10:59

@kchkscak: ideges szótárra vagyok, nem Matolcsyra

Amikor ezredszer szajkózok valamit és lepereg, jön visza ugyanaz a hamis álllítás (nem pol. hanem személyes) az felidegesít, valóban, tényleg

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.16. 10:19:04

@kchkscak: a nemzetieskedő giccs sem a formaruhával kezdődött

ha szerinted e z e k nem hajlamosak az árvalányhajas műnosztalgiás gagyi magyaroschkodásra, akkor valószínűleg nem itt élsz, és nem itt éltél az elmúlt évtizedben

leghitelesebb polhírforrásom egyébként a Fiala reggeli műsora (rendszeresen és alaposan szokott beszélgetni Lázárral, Navracsiccsal, Mesterházyval...)

de ez sem számít

be vagyok baszva egy skatulyáb oszt jónapot

Fenehorizont 667 2011.12.16. 10:20:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
jah, akkor bocs. nekem úgy jött le, h orbánékon húztad fel magad objektíven.
szótárra sztem felsleges idegesnek lenni. ha beindul a verkli, lekapcsolod. csak nem a verklit, hanem magad a témáról :D

Fenehorizont 667 2011.12.16. 10:35:57

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
de de, hajlamosak, és még egyéb balfaszságra is. viszont ez nem jelenti azt, h minden ilyen, amit csinálnak. az az olimpiai formaruha sztem egy kibaszottul modern és menő cucc. lehet, szted nem, viszont azt objektíven is ki lehet jelenteni, h az árvalányhajas nosztalgiához köze nincsen. inkább vmi futurisztikus, magyar nindzsaruhához van több.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.16. 10:42:28

@kchkscak: persze

(csak hát ennél több lenne a viszonyunk)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.16. 10:43:42

@kchkscak: ez a ruhadolog is szépen félrement itt

de ebben benne van már az elmúlt három hónap (másfél év, nyolc év stb)

magyar-magyar szótár 2011.12.16. 12:38:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Most tényletg, , szerinted nem volt tulzás erre a kurva olimpiairuhaterv dologra ennyire rányomikálni? Két lujzaagyvelő azt hitte, hogy trendicsek lesz egy kis stilizált valamivel...Szerinted a mai hangulatban ez kell, minden bolhában a Nemzethy-e-jességet fölnagyítani?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.16. 13:17:36

Eszterem hátára épp múlt héten került két fecske közé egy kalocsai minta, meg kell mondanom, kurva jól néz ki, minden politikai éltől mentesen. Sunáznám is. Ja, tényleg, sunázom is. Akkor ez meg is volt.
süti beállítások módosítása