Amidőn Pijolós Joli nyénnye félmakett részegen , részben a kerítésekbe kapaszkodván, részben a falakra tapadva hazakúszik -hoppá, ez egy gangajtó volt! Majd állvapisál, amiben ugyan rutinja van, de elfelejti egybefogni a bugyit a cicanadrággal, amikor letolja . Másnap tehát, csatlakozván a falurággyókhoz , Joli nyénnye kommunikatíve rájátszik és elejét veszi a szóbeszédnek, imígyen: "lyááányoook, úbbebasztaaam, a zeste, annyira részeg vótam, négykézláb mentem haza és úgy pisáátam, mint a kutyáák!"

 

ez se rossz móccer:

"Bede Márton az MSZP [by 2007] beépített embere és most tartja a kapcsolatot a K-vonalon"

https://m.blog.hu/ne/nekrolog/image/Bede%20Marton.JPG

 

és ez se:

 

Jó poennak gondoltam először ezt a videót beilleszteni... aztán esett le: Mekkora nagy színész is ez veszett el a Bajorban és mennyire alkalmas ez a videó megmutatni azt,   a IV. fázisú menthetetlen alkoholsita tudata már kettéhasad és belsőfele sohasem lehet részeg. Bajor hóttrészegen képes eljátszani is a részeget, ehhez nagy tudás kell, milyen kár érte... Most ugyan gyógyulófélben lenne, innen kívánok neki kitartást, megéri, hajrá, tartson ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr633430875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása