hajstílus és fesön

rp.: Dumcsiz édesen csucsinszky ajakiddal, simókáljad a bubinkóját, sittya-suttya hajvágóval kétoldalt, tünikén a csittcsattollóval a tetején, berzizzed drágaflakonba tőtött óccsózselével, vigyázz, hogy kitöltsd a 20 percet (ezért jó, ha meghallgatod a kisköcsög gernyózásait a hogynézezkiről) aztán  menj a kasszához és kaszáld be édesen a 2800-at, köszike a kétszáz borravalót.

 hoaxated by hirszarda.hu 2011.

Felnőtt egy nemzedék, akik már nem olvastak humorosabbat a Matula Magazinnál meg az ímélekben kerengő népiesch ócskapoénoknál és az egyetlen könyv, ami a kezükbe került valaha, az a Brályen élete volt koppintott dévédén. És azt gondolják, már karikatúra az, ha Gizikét  gőzekévé hoaxálják fotosopban.  Na, őnekik pont megfelel & lájk a Hírszarda kínálata.

A Hírcsárda és a 15000 lájk-ja bizonyítja, hogy az emberek már annyira ki vannak éhezve a humorra, hogy akkor is becsábulnak, ha szart se kapnak pedig, nemhogy hírt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr943433317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2011.12.03. 10:05:23

@Steinmann grófnő: nem KELL és nem ezt, majd a következőt. Miért, már megsült a kacsa? [dél van?]

Steinmann Lujza 2011.12.03. 10:19:42

@magyar-magyar szótár: biztos ismered a brunch fogalmát, ami 9 és 15 óra között bármikor lehet
jó, akkor nem kell, hanem ajánlott olvasmány
süti beállítások módosítása