avagy szafári a Sültgalamb Kategória nyomában, kétpupu tevén

mottó:

A madár se szarik a saját fészkébe

avagy

nem szarik a galamb, ha már sült!

csak fiataloknak!-akik még nem emlékezhetnének esetleg

Blog.hu - Hirdetési rendszer

 A Sültgalamb (Index hirdetéses modell) azt jelenti, hogy minden oldalletöltésnél a mi hirdetéseink jelennek meg az oldaladon, tehát odaadod nekünk a blogod felületeit (te nem rakhatsz ki saját hirdetést). Ezért cserébe egyedi megállapodás alapján, forgalom alapján fizetünk neked valamekkora összeget. A blogod megjelenhet az Index címlapon a blogketrecben. Ezt a modellt nem lehet kérni, mi ajánljuk fel neked, ha úgy gondoljuk, hogy tudjuk értékesíteni a blogodat.

Egyik legtitkosabb vágyamat a kedves és az egyre kedvetlenebb olvasóim  meg Rombold is tudják már régen, ez pedig a Bogi bugyijába való belelátás. Nos, a bloghún való (a blogocholizmusomat most hagyjuk is) legelészésem közben egyszercsak egy hatalmas, szomorkás, bár egészségesen bio pamut, letolt nagy XL bugyiba pillanthattam bele és ez Bogi bugyikája volt. Eddig is a szivemen viseltem szegény agyondógoztatott és laposra-kérgesre ült popsijú Bogi sorsát, de hogy most már a bugyijába is beleszagolhattam, nem irigylem akkor sem, ha tudom, hogy A Partnerek  számára megrendelt index tortáért, amikor megy, csak úgy állva bekaphat egy sütikét siettében -talán a Daubnernél? Az viszonylag közel van a Dohánygyárhoz. ÁDEHOOOGY! -csak a Dohánygyárhoz legközelebbi cukiba van leszaladni idő, A Partner örüljön az ingyenvan tortának, ne akarjon Daubnert.

FIGYELMEZTEÉS! Mivel a téma övalatti, ezért kérem az olyan olvasóimat, akiknek még vannak gyerekesen romantikus elképzeléseik a bloghú meg az index dolgairól, letakart szemmel olvassanak tovább vagy szóljanak a szüleiknek, hogy legyenek velük e nehéz percekben.

 

copy, paszta és TŰZZ! [kiemelések tőlem!]

http://cemp.blog.hu/2011/11/09/rakaptak_a_hirdetok_a_premium_selectionre

Blog.hu: új tematikus csatornák és Premium Selection blogok


[Megosztom a Facebookon!] [Megosztom a Twitteren] [Megosztom az iWiwen] [Megosztom a Tumblren!]

2011.07.18. Rabbit



A Blog.hu stabilan tartja első helyét a haza[i] site-ok között.

[szevasz Hanni, olvasod?]

 

A gemius/Ipsos Audience legfrissebb, májusi adatbázisa szerint a 15 évnél idősebb, belföldi internetezők körében közel 2,3 milliós (51%-os) elérésével továbbra is Blog.hu a legnagyobb hazai oldal.



Ahogyan korábban beharangoztuk, a Blog.hu hirdetést megjelenítő civil blogjai új kategóriarendszert kaptak, ami lehetővé teszi a legkülönbözőbb tematikákra történő hirdetéscélzást. A civil blogokon összesen 27 tematikus csatornát alakítottunk ki, melyekre AV alapon rendelhetők bannerek. A 27 csatornát 8 nagyobb kategóriába rendeztük (férfi, női, fiatal, öko, kult, tech, prémium, light), melyeken még kedvezményesebb áron foglalhatók megjelenések.

A hirdetési rendszer újdonsága, hogy mostantól egyes kiemelt blogokra is foglalhatók egyedi, illetve hagyományos megjelenések. A Premium Selectionbe olyan népszerű civil blogok tartoznak, amelyek jól célzott, prémium tartalommal bírnak. Ezek a blogok nem csupán az AV alapú csatorna-mixekben, hanem önállóan, idő alapon is vásárolhatók.

A blogokon a következő egyedi hirdetési felületeket alakítottuk ki: szponzor badge (1), fejléc szponzoráció (2), teljes design (full-screen) szponzoráció (3), oldaldoboz szponzoráció (4), illetve elérhetők fixen hagyományos banner felületek is: superbanner (920x110 px, 5), billboard (310x232, oldalsávban).

 

Bamba ingyenmedve szájába nem szarik a galamb. De a sült se repül.



A full-screen szponzorációról érdemes tudni, hogy a blogok szinte teljes átdizájnolására lehetőség van, megjelenésükben akár olyanokká is válhatnak, mint a szponzorblogok (példa: Folyékony Kenyér).

Bővebb információ a lenti prezentációban:
Blog.hu tematikus csatornák és Premium Selection blogok
View more presentations from CEMP Sales House.

Ha hirdetni szeretne a Blog.hu-n, kérje ajánlatunkat a sales[at]cemp[dot]hu címen!
6 komment
Címkék: blog.hu premium selection

Ajánlott bejegyzések:

    Honnan lehet tudni, hogy egy blog Premium Selection?
    Bemutatkoznak a PS blogok: Urbanista
    Rákaptak a hirdetők a Premium Selectionre


A bejegyzés trackback címe:
http://cemp.blog.hu/api/trackback/id/3077325
Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

 

Nagyon-nagyon kevés a hozzászólás, az érdeklődők gondolom a payoláknál megszokott lécci-lécci-levelekben keresik meg Bogiékat [aki Zsolt is]  számomra Kentaur levele a legédesebb, nesztek:


menőkomment: KentaurBen · http://olomuveg.blog.hu 2011.07.18. 21:30:05
Haló. Nincs lakberendezős blog a blogok között, pedig passzolna a képbe!
Ajánlom (magamat):)
agyasztaltv.blog.hu
üdv
Ben

 

jövőkomment: Kedves Ben, hogy a f[hütty!]omba ne teljesítenénk a kérésed, pusszancs, Bogi.

 

A Blog.hu Premium Selection blogjai - maa  HírCsárda mutatkozik be.

 

A nap képe: Szijjártóról vesz példát Molnár Csaba

2011. november 17., csütörtök | Szerző: Rózsa Sanyi | Rovat: politikahatáron innendivat

A Demokratikus Koalíció frakcióvezetője, Gyurcsány jobb keze Szijjártó Péter stílusát tekinti etalonnak.

 

A politikus nem csak érveléstechnikájában és vitastílusában igyekszik másolni legnagyobb riválisát, de úgy tűnik, annak mostanában rendkívül népszerű hajviseletét is magáévá tette.

Hozzászólások: 9 komment
Címkék:
a nap képemolnár csabaszijjártó péterdemikratikus koalíció
Megosztás és lájk:
Ajánlott bejegyzések azoknak, akik eddig nem lettek volna tisztában a a Hírcsárda agitációspropagandisztikus (ős Ludas Matyi 1950)
 
A bejegyzés trackback címe:
http://hircsarda.blog.hu/api/trackback/id/3388636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.


Lendvai Ildi néni 2011.11.17. 11:23:19

lassan már nem csak a buzizsúrokon lesz sláger a szíjjártó séró.


nyuggervadász 2011.11.17. 11:30:43

@Lendvai Ildi néni:
Ejnye-bejnye Ildi néni, már megint epébe mártottad a tolladat! Még, hogy buzizsúr...

Lófasz esti fényben 2011.11.17. 11:33:32

erdekes kerdes:
vajon kitol tud molnar jobban megtanulni hazudozni szijjartotol, vagy gyurcsanytol?

Lendvai Ildi néni 2011.11.17. 11:38:07

@Lófasz esti fényben: Tanulj a legjobbaktól!!!!!!!!!!!!!

réges-régen a karatéjosok is felkerestek minden nagymestert, hogy elleshessék a legjobb fogásokat. manapság a szájkaratemestereket figyelik árgus szemekkel. ha ugyan nem lőtték még ki a lovasrendőrök.

Lendvai Ildi néni 2011.11.17. 11:41:35

@nyuggervadász: nem epe. geci. ezt érdemlik és könnyebben hozzá is férek.

 

 

Dour. 2011.11.17. 12:29:28

@Lófasz esti fényben:
Hazudozni már nem kell.
Elég ha "elkúrják".

laboregér 2011.11.18. 22:21:03

gyeáreákeák-gyeáreákeák-gyeáreákeák,
teljesen szijjeártoú-frizu-függőek lettetek :)))
-hihi

Az 1351-ben alapított HírCsárda Kelet-Közép Európa legnagyobb szatirikus álhírportálja, amely néha igazabb, mint a valóság. Az elmúlt években elértük, hogy az "Azt hittem, hírcsárda" az abszurd, a hihetetlen, a humoros szinonímája lett az internetes köznyelvben.Természetesen ez is álinformáció, hiszen a Hírcsárda nem annyira humoros, mint amennyire célzatosan agitációspropagandista, lényegében a Brendel Mátyásra hagyott piroslapok'ban csak lazításkén megnyalvánuló polprop álhumor inverze, amikor pont fordítva próbálják meg  a humorínségükben mitsesejtve lájkolókba beletukmálni politikai szennyelkötelezettségüket


Azok kedvéért, akik számok nélkül semmit sem hisznek el: a HírCsárdát egy olyan csapat gondozza, akik már 2002-2004 óta foglalkoznak álhírek írásával. 2010-ben elérkezettnek láttuk az időt, hogy egyesítsük erőinket, és afféle internetes Captain Planetként megvilágítsuk a bulvár, a sport, a napi politika és a közélet minden egyes szegletét egy darab szalonnával, aminek persze a zsírja a kalácsunk mazsolájára csepeg.

 

Azok kedvéért, akik nem hinnék: létezik www.donate.hircsarda.hu domainnév is, itt ügyesen álcázva szeretnének anyagi támogatást kunyorálniÍs, de nem is, visszaszívhatóan] a politikai küldetéstudattal átitatott vécékefe "humor" payolái.

Dekreatív műhelyként nem csak blogolással foglalkozunk: legyen az Fika táska rap, vagy  Béla-paródia Tarr ismerete nélkül, mindenre készek vagyunk és mindenbe belenyúlunk, amiről egy kicsit is azt gondoljuk, hogy elgondolkodtat, felháborít, vagy sok lesz benne a meztelenkedés.

A cikkek és képek mellett rendhagyó, interaktívabb tartalmat is nyújtunk, ilyen például a verseket kifordító Karinthy kaptafa, mert azt hisszük, hogy Karinthyt utánozni humor nélkül fűzfapoétikusan is lehet, az átfogó Politikusszótár valamint az örök sláger Rabosító. A közeljövőre tervezzük Android-os és iPhone applikációk, valamint egy kommentgenerátor készítését is. Már csak a humor hiányzik a csárdánkból nagyon, ezért tárgyalásokba kezdtünk Maksa Zoltán négereivel, süssenek ki  olyan jó poenokat nekünk is továbbfejlődésünk érdekében.

 

Mindent az egyeseknél, mint pl Levéltáros Gedeon, egyenlőbb   hírcsárdászok bankszámláiért és politikai  küldetéstudatuk beteljesedéséért! .

 

 

Szólj hozzá!

 

 

Ha nem szarik a paraszt, attól a bankár még hawájzz!

A föld azé, aki jelzáloghitelt kap rá. Aki műveli, az meg a barom.

A IV. világháborút bunkókkal meg kőbaltákkal vívják. Igen, de mivel nyitják a konzervet? És hová dugják a tablet feltöltőjét?

 
 Igen, és most innen, ,akinek van kedve, strigulázza már az index címlap bloghú kiajánlójét a politikai-agitációspropaganda szempontokról pedig itt dec 1-jével, a véleményszabadságom feladásával lezdődően nembeszélünk, akkor SALES & MARKETING célok tükrében

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr703433157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aranka néni 2011.12.03. 11:41:02

egyrészt
8,842 ember kedveli a következőt: Blog.hu.
mármint fészbukcsin, ott van kinn oldalt, és ez a 2 milliótól elég távol van, de láttunk már ilyesmi számolást jövendő tévéigazgatótól is:D
ha jól értem, az a baj, hogy NEKED még nem írt Bogi, hogy fizetne.
Elmondanám, hogy de, írt már, akkor én tovább is küldtem neked, csak leszartad, mert nem Bogi aláírással volt a levél. Hát, akkor most már késő utólag okosnak lenni.

magyar-magyar szótár 2011.12.03. 17:53:30

@Aranka néni: Majd ha ráérsz, lapozd már föl a Régi Jó GazdaságTudományi Tankönyveket (amiket még Robotronba írtak mágnesszalagra és papírról lektoráltak ugye, az orthodoxia) mit ír arról az esetről, ha szó nincsen arról, hogy valamit fizetne. Lécci-léccilevélben való kérelmezésre, kopiasztázom neked a szót a főszövegbgől, mert ezek szerint nem olvastad

valamekkora

összeget fizetnek a payolának.

Mit írnak a gazdasági okostankönyvek a valamekkorá-ról? Rokon kifejetzés ez a "legmagasabb napi áron" -nal

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.03. 18:53:25

@magyar-magyar szótár: van egynehány kérdésem, mint például, hogy mennyi az a valamennyi, és ennyi valamennyiért úgy írni, ahogy kérik, más-e, mint eleve szar autókat árulni, meg ilyenek.

Aranka néni 2011.12.03. 20:03:58

@magyar-magyar szótár: a "valamekkora" az pont akkora, mint az álláshirdetésekben olvasható "fizetés megegyezés szerint" vagy a "versenyképes juttatás"

továbbra is azt mondom, lehet szidni a hírcsárdától kezdve Br.M-on át bármit és bárkit, ha szerinted szar, (sőt, SZAR:D) akkor miért nem gründoltál jobbat

Aranka néni 2011.12.03. 20:07:58

@magyar-magyar szótár: sőt, néhány amerikai kollégám, ismerősöm felhomályosított, hoyg ez tipikus magyar húzás, hogy szidjuk a ....nálunk sikeresebbet
szóval, hogy ott bezzegamerikában meghallgatják, mit mond, mert tudhat valamit, ha többre vitte
és valóban, lehet hogy rosszabb, amit csinál, de mivel sikeresebb vele, MÉGIS tudhat valamit, legyen az kapcsolatépítés, önmenedzselés, PR, bármi

PesszimPista 2011.12.03. 22:00:06

Csatlakozom RomBoldhoz, csak lusta vagyok bemásolni a krixkraszokat.
Inkább leírom tripla annyi idő alatt, hogy lusta vagyok. . . Pedig . . .
Jut eszembe!
@Aranka néni: És ha vki nem akar rúdon táncolni? Az már ki sem nyithatja a pofiját?

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 03:14:36

@vészmadár (pica pica): Ezen én is elgondolkiodtam, hogy mi lesz, ha behívnak állásinterjúra a Renault-hoz és azontúl Renault-kat kell árulnom.

maradjunk annyiban, hogy a blog nem valami, hanem bármi, ami e 5technikai keretben megvalósítható, addig, amig a művelője nem pénzért csinálja gazdasági vagy politikai érdek szolgálatában. Ingyen persze lehet, hogynem gazdasági vagy poltikai érdek szolgálatában. De úőjsáígfró, állásban fizetésért napiakttuális vezércikket írni -az nem blog.

Amikor ez a morális kérdés felbukkant, akkor az Index Válélalat blog-üzletág-igazgatója villámgyorsan sietett a témával (payolablog) foglalkozni úgy, hogy kizárólag csakis kereskedelmijellegű payoláskodásról beszélt. Mivelhogy az index blogüzletágában finomanszólva is markáns a Wallis tunning óta a politikai payoláskodás. Egélszen odáig, hogy a parlamentbe politikai párt jutott be efféle pyolaság kereteiben. Ez pedig a világon egyedülálló. De az is, ahogy a blog-üzletág igazgató úr hülyének nézi a fogyasztókat az amerikára hivatkozással. Ott ugyanis nem láétezik az a csúszás, ami nálunk. Ott "rendes időben" nyitott az imnternet, a nálunk nem is létezett arpanetre és eleinte PREMIUM kategória volt. Az innovatívértelmiség új kommunikációs formája élből a nem-ingyenességgel. Tehát egészen más képlet az, amiben FIZETEK azért, hogy a FIZETETT blogger PÉNZért írt cikkét olvashassam.

Nálunk viszont meg lehet tenni azt, hogy egy gyak újságíró állásban pénzért írt termékeit kvázi "ingyen" élvezhetjük. Aztán, amikor ez az ember a TELÍTETT területről átviszi a derekát oda, ahol még felfejlődőben az üzletág (hvg.hu) lekommunikálják pölitikai ajjasszándékú elüldözés -nek.

Érted Vészmadaram, a 300000 kommunikációszakot (is) végzuett vagy ilyenirányban legalábbis gyorstalpalt magyar gyermek országában.

Ahol analfabéta vállallkozók rendelnek sajátcimkés márkás bnort meg golyóstollat és egy sírkövesből, mint Hovány Márton, kelet magyarország bojárja lehet az autópiacon. ott hiszik azt ezek az indexes marketoing jógyerekek, hogy spanyoilviaszkot kakálnak és mindenki olyan hülye történelemből, hogy nem tudja elképzelni azt a Chopin Összes Zongoraműveit kitevő kottamennyiséget, ami még kevés is kerényi Imre és mondjuk Aczél György között a különbséget (persze Aczél javára, naná, nehogy már egy közepes képességű színházi szakembert egybetegyek egy fickóval, aki kölyökkutya korában együtt szilveszterezett Dr Radnóczi Miklós középiskolai tanárral és lebeszélte arról, hogy a verse utolsó sorában a nagyboldogasszony teríjje rája Magyarországra a kötött pamuk (kövel, mint pamuk)banyakendőjét

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 03:16:45

@Aranka néni: lapozzukj fel szótáramat, nézzük:
fizetés megegyezés szerint - majd tudom én azt, hogy az én emberem mennyit keressen, nehogy már többet annál, amit én gondolok neki - szóban: "Adj el és a jutaláékod felsőhatára, amit a 20ezer havu fixedhez adok, a csillagoség. Fiatalemberek százai mkapaszkodtak föl a vállamon és most még egy szevaszt sem intenek át tízmilliós luxusautóikból!

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 03:43:54

@Aranka néni: Ne bassza már meg a kurvaélet azt, hogy Brendel Mátyás vagy a Hírcsárda nálam sikeresebb. Ha a sikernek ez az ára, akkor inkább belehúgyozok a konnektorba. Pont erről szól a MAGYAR netokratív hülyítés, pl ezekről az "amerikaihasonlatokról" is.
Sok rosszat el lehet ma már mondani Álmaink Amerikájáról, de az egyik, ami még működik, az az, hogy nem az számít, ki vagy, hanem a most mutasd meg és ha megmutatod, kellessz.

Itt nálunk meg, pont azok, akik becumiztatnak a "bezzegamerikában nem így!" dumákkal, először kihúzzák belőled a mostmutasdmmeget és amikor megmutatod, akkor a közepeset veszik föl vagy a gyöngét.

Bármilyen rohadt és pusztullófélben van ugyanis Amerika, a feudaliznusnak ellene mond.
Nálunk viszont nem akar véget érni.
Magyarországon a névtelen osztályos orvos ugyanis elmondhatja azt, hogy az osztálybvezetőfőorvos egy geciláda szarszemét és szakmailag közepes. Ugyanis nálunk, milyen meglepő! ez általában így is van! Amerikában minden orvos önmagáért és a kiadott feladatért felel. Nálnuk viszont mindenért az osztályvezetőfőorvos felel jóformán, ő a zisten. és ő áll föl a vacsoraasztaltól is vasánap, hogy lekaszálja a műtétért az 50ezret.

Nálunk a toll kapál és a kapa ír.

Azért legyek olyan nyálas stréber gernyó, hogy a NOL-blogban publikálván a civilnevem mellé bigyesszthessem, hogy "közíró"?

Ha humoristaként Maksa Zoltán színvonalára lennék képes, inkább elásnám magam és a Hírcsárda még Maksa Zoltánt is alulrószagolja. Persze Maksa egy hónapban keres annyit, mint a Hírcsárda egy év alatt se.

Pont erről szól a valamekkora összeg.

A kabuki a reklámtortában ugyan kibukik mert NAGYTÖMEGBEN kijön az, hogy az internet mennyit halamol el a tortából.
Demiközben folyik retenetesn a korrupcióellenes küzdelem és az internetes média a legfőbb erkölcs csősz, ezenbelül is az indamédia a vezető "Tiszták és Igazak" aközben pont itt a leghomályosabb a zavaros. Te, benne a zavaros -ban semmit se látsz, a szomnszédos keszeget se.
De pár ember meg felülről KERTI (rendes, német nyuggereknek forgalmazott gereblyének látszó tárgy--ról beszélek, nem az orvhorgászok kedvencéről) gereblyével nagyon süllőket akaszt ki (hogy a blogigazgató úrrrr saját "blog"-jára utaljak.

Megfontolandó szerinted, hogy évi 15000 ért elkurvuljak?

Ráadásul úgy okoskodol bele a témába, hogy pl nem tudod, Brendel mennyire kőbuta pont a fő üzletágában (ateizmus) akár Iván Gábor elemér atyához képest is. Egyikőjükkel sem tudok egyetérteni, de az kétségtelen, hogy Iván mérnök úr Őszentsége (eltekintve attól, hogy történelemből 4-es, de olyan osztályban, ahol Brendel 2, jóindulattal) filozófiaifelkészültségben hat kanyart ver rá rückwertsben Brendelre.

Amiről te nyafizol, az egy olyan üzletág, aminek a blogter széjjelbaszásával bealkonyult. valakik meghoztak egy olyan piaci döntést, hogy ide nem kell még kettő sem egyből, csak egy.

Sőt, ha megnézed, ez a Mindenható Egy most már ideológiailag is rátelepedett a többire, azért legalább kom,mentiálisan hagy lehessen már december 1-je után is másvéleményem, mégpedig az, hogy mára a jóoldalon szinte teljesen megszűnnek az árnyalati (pl stilisztikai) különbségek.

A Hrcsárdának "lett" egy konnkurrenciája, annyira nem érdekel a történet, hogy a Hírcsárda Cseh Sándora alapított egy új hírcsárdát, hírtelen vagy mi a faszom a nevük, nem is érdekel. Vagy külősök nyitottak rá a Hírcsárdára magyarszokás szerint.

Azt hittem, ezt már megtárgyaltuk, kb 2007. áprilisában bezárt a bazár. talán máég 2008. áprilisában érdemes lett volna valamihez kezdeni.
Te orthodoxmarketinges vagy a legtudományosabb marketingkönyvekben benne van a monopóliumépítésnek az a fogása, amikor bevásárlással semmisíti meg a konkurrenciát.. várj, nem jó szó.. egy sufnit se hagy jóformán... (ez történt a reakció/mandiner társasággal)

És hányszor fejtegettem már az "index stílus" lényeges alkotórészeit.

nadehát mindez fölösleges, falrahánytborsó, a tízszeres ismétlés netpokratív szabályának is megfelelve mégsem világos...
Aki nem lép Eszterre, az vikifon, ugye...

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 03:57:46

@Aranka néni: Jancsó Miklós sikeres. Volt. Egyszer elbaszhatott negyedmilliárd Ft-ot a semmire. Ezt amerikában is megteheti EGYSZER a sikeres ember, de nem kétszer. De nálunk még kétszer baszhatott el negyedmilliárdot a semmire . Amikor amerikaiak milyenre hivatkoznak, nem azért teszik, mert fingjuk is van Magyrországról, hanem az amerikaiuél beszélő magyar interpretált neki így dolgokat innen.

mint ahogy te is jóformán mindenről interpretációkat veszel be. Az interpretátor ugye a KÖZEG a kommunikációban. Tolmács. Az interpretátor elmondja, hogy Jancsó Miklós egy sikeres ember, akitől a zseniális filmjeire sajnálnak szaros (és gondosan átszámolja, mennyi dollárban) pénzösszeget, magyaririgység. Az amerikai nem látja Jancsó filmjét. Ami egy egyszerű ellenőrző eljárással (hang néélkül megnézni a filmet)kideríthetően szart se ér. A szar ugyanis értékes, termékenyítő. A nemfeudális, polgári társadalomban esélyegyenlőség van és így a humbuknak is leHET egy esélye, de nem kettő.
és ha már a sztereotipiáknál meg interpretációknál tartunk, ezek a Csodálatos Emberek akik így interpretálnak amerikáról, nem felejtik el visszafelé is ugyanúgy elkommunikálni a cuccost.

Érted: Az indexen két hét alatt háromszor változott az álláspont, először nemléteztek külsőokok, majd hjött a nagy hujjrá egészeurópa összeomlásáról, tegnap jött a harmadik, miszerint külsőoökok pedig mégis vannak és ehhez járult hozzá a belsődilettantizmus. Debezzeg azok viszont, akik két hét alatt három ilyen fasza álláspontot zudtak kialakítani, azok osztán tudnak. Azokra rábíznád magad, mi? Mert "orthodoxok" (azaz most hoirtelen: konzervatívok, amikor 22 éve a konzervatív, kivéve Tokfalvit és maroknyi Co-t...) az egyenlő zsírbuta.

És mindjárt megint beköszönhetünk Brendel elefántcsont hatású plasztik portásfülkéjébe egxy szevaszt azzal, hogy Brendelnek is az ész, műveltség és intelligenciabeli fogyatékait a JÓOLDALI HOZZÁÁLLÁS pótolja.

Aranka néni 2011.12.04. 07:40:55

@magyar-magyar szótár: szerintem kár velem őrjöngeni, NEM én találtam ki, hogy a legtöbb helyen "fizetés megegyezés szerint" csapj fel bármilyen netes állásközvetítő oldalt, sehol nem találsz egyetlen konkrét összeget kiírva.
Na most a PS.blog
az urbanista meg a neszeszer, az egyik városépítészettel, a másik meg make-up és hasonló témákkal foglalkozik. A hírszardába életemben először most kattintottam be, megnéztem milyen, gyenge, dekreatív, stb. De ha egyszer EZ kell a népeknek? Annyiszor elmondtam már, milyen gáz, hogy fejőséve vezeti a bestseller listát. De akkor is ő vezeti.
Megint csak azt tudom mondani, hogy
1. kaptunk levelet Bogitól (aki fiú)?
2. foglalkoztál vele?
akkor meg?

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 08:11:02

@Aranka néni: Pirosozd már ki, hol őrjöngöm.
Egyébként mire is kaptunk "felkérést" -volt akkor egy ilyen koncepció a vállalatnál, hogy támogatni kell a közösségi blogokat, mint említettem párszor, ennek szakmai tökéllyel a Kigondoltam felelt meg. Termeltek is annyi kattogást, amennyit mi még a következőötévestervben sem.
A Hírcsárda már komoly vállakozás, magosszínvonalú (hát istenem a netokrtívmarketingben ez a magosszínvonal) értelmiségi fiatalemberek próbáják tettetni az idültalkoholista ergyát (ez affajta védkezés, mint a Varánusz -nál a "skizotéria" , ha megszorítor, elkezd vinnyogni, hogy ő "idegbeteg". A műhülyeség, tudod.) Az ál és nejlonnörd is ilyen, ez egyfajta stíling is, 44ezerért beöltözik Sebestyén, ordenáré v-nyakú mellény alól az ing kBalázsnak. ötelezően kibukik és lazára eresztett nagybogú jóllakottóvodásnyakkendő meg .. hát ugye ez a butiktoprongy

Az is egy nagyon régi vita, hogy a Való Világ kiszolgálja-e az igényeket vagy teremti. A fesönben is ez megy, hogy most cél az, hogy ipari hulladékot márkázva műtoprongyként eladhass 8hát ugye ezt a sok szart muszáj műtoprongynak álcázni, különben hogy adná el. Érted, a vadiúj tornacipők, amiknek a fehér talpszegéje grafikai úton még szűz korában már hóttdzsuva. Koszosnak is látszak meg ne is.
A médiaszart csupa-cfsupa elite magossiskolás gyerek csinálja. Deee, majd odaálnak a tükör elé és leokádják azzal, hogy ők TEREMTIK a szart. Nem hanem azt mondja, hogy erre a szarra van IGÉNY. De ezt is hányszor kitárgyaétuk: Külföldi médiatulajdonosnak nem tudsz eladni magyar találmányt, csak olyat, aminek a prezentációján már bevált bejáratott Nyugati Mintára tudsz rámutatni, hogy "Az én műsorom lényegében a Nigella hazai adatptációja" Na, ez már kamón a belga vagy faszomtuggya-igazgatónak.

Azt is megmutattam már százszor, hogy pl a belsőcímlaposság kattogásértéke leginkább nulla. A Megéepően Sikerblogok 8spec újságírói terékek) a hősidőkben indultak és a bazár -ezt nem győzöm szajkózni- bezárt.

A marketingrövidítés mindenütt azt jelenti: Egyre kevesebb embert foglalkoztatni az egyre inkább Magától Működő Gyárban, a végtelenségig leegyszerűsített egyreprimitívebb szar termékünket "csonagolásilag" és emblematikusan jajdesokféleképpesnasíteni. Eljellegtelenedik minden, ülsz egy Európai szálllodában és UGYANAZT a szart 444 tévéadóból látod. És még ennek tapsikolni is kell, hogy van "kínaikszfaktor"

A lentrőlgyövesztettség paródiájává is válik a Youtube: A Zistenatta Nép esetleg feltermel egy eredetiötletet: azonnal otterem a biznicc és agyonbasza. Az Idióta Kis Törpe Ákkorog... ebből cvalahogy nagynépi (a faceboook által, linkelések, blogok linkláncolatok által a Földön Körül harapózás lesz, egyszercsak nézi a zsűri ugyanazt a szobát, ugyanazt a kis idótatörpét 8akit közben a cég felkarolt) és egyszercsak benyit hozzá Beyonce "spontán"

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 08:17:26

@Aranka néni: A Hírcsárda a bizonyítéka annak, hogy a népek már szomjazzák a humort. De tehetségtelen emberek és csak két összenemrendelhetző hoaxációjából tudnak vérgáz erőltetni valamit.. de ezt láthatta bármelyik kulturális segédmunkás is "Jönnek le a Fővárosi Műűűvészek" a haknimozgalom szemettye "a rádiókabaré sztárjai 1987-ben, Gabalyd Dénes a hetedik törpe vol a legendás Fiúk a Bányában -ban és ettől lesz a Rádiókabaré sztárjai a műsor.. És ott ülnek az emberek és előre röhögnek, dojólesz, végre kabaré, nevetünk és hát tkp fel is csattan néha valami röhögés. És a műűvészek hogy reagálnak. "Bazmeg ezek a parasztok még ezen is röhögnek?"

A Hírcsárda humora ez: ollóval összeszabdalod a napiszart és "meglepő sorrendben" összedobálod. Tud egy "mindent bele" levest és időnként másmilyen színben tálalja. Vagy attól görög a salátája, hogy tesz bele műfetát. És azt mondja, hogy ez a nép humora, mert ez folyik jobb általános iskolák fiúvécéiben.

Aranka néni 2011.12.04. 08:32:49

@magyar-magyar szótár: mielőtt úgy tűnne, hogy védem a hirszardát, mégegyszer elmondom, most jártam ott először, hogy annyit emlegetted, és láttam, hogy gyenge, dekreatív, moslék
csakhogy
gondolj arra, amikor címlapos vagy, az onnan kattanók mit is mondanak neked?
zavaros, nem értem, stb

a te blogod olvashatósága valahol 115%-ös IQ-nál kezdődik, ráadásul olyanoknak szól, akik gyakorlott olvasók, és nem ijednek meg egy többszörösen összetett mondattól.
Az index a 95%-ös IQ-ra épít, és a gyakorlatlan olvasóra. Persze, hisztizhetünk még egy kicsit, hogy miért ezt a célcsoportot választotta, hát, mert sajnos ők vannak többen.
Amit te csinálsz, az egy szűk rétegnek szóló szubkulcs cucc. Erről is már sokat beszéltünk.

Aranka néni 2011.12.04. 08:36:21

@Aranka néni: ja, és persze, a népesség lebutítása szándékos, mert akkor JOBB állampolgár (birka) és jobb fogyasztó (bármi szemetet megvesz)
de ez nem az indeksz hibája, lássuk be, ez sokkal globálisabb probléma ennél
amiben én a megoldást látom, hogy az ember megkeresi a menekülőutakat, tehát azt olvassa, ami neki tetszik, a tévét ki vagy elkapcsolja mikor valami teljes agyatlanság folyik ki belőle...satöbbi
amit ma "klasszikus" műfajnak tartunk,milyen is volt régen egy vásárik komédia? ahhoz sem kellett ám sok ész, hogy megértse valaki, hogy palacsintasütővel fejbevernek valakit

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 14:29:07

@Aranka néni: Termékmarketingben végig is mehetünk ezen, hogy egyrehülyébb, egyre egységsugarúbb felhasználót tenyésztenek a gyártók. Pont erről van szó (pár napja halt meg Kemény Henrik bácsi) Elmégy egy vásárba: a 400 éves módi szerint működő bábjátékos előtt ülnek szájtátva a gyerekek.. meg a felnőttek. A kulcs ott van eldobva a dudvába: LENÉZI a műfajt, amit csinál és azt is, aki megeszi. Ez a Sebestyén Balázs effektus. "Egy ekkora zseninek, mint nekem, a tehetségét rátok, meg erre a szarra kell pazarolnia."
Vagy ugye Vitray Tamás varázslóbácsi esete az első és utolsó inasaivak, nem akar beugrani neki Batiz vagy Marsi neve, kik lennének.

ekkerjoz 2011.12.04. 17:56:22

Kenyeres, tenálad ez a spéderwurlitzer valami komoly defekt, már megneharagudjálbazmeg, de becsípődött rendesen
azonnal ugrol a legátlátszóbb szívatásra
legalábbis kívülről ez látszik

PesszimPista 2011.12.04. 21:46:47

Én már meg nem értek semmit! (lassan)
Ténylegde nem értem, hogy kinek nem huppant le a bélás . . vagy csak én vagyok az akinek….?
MöMöSzö életeleme/blogveleje az, hogy az elvei/életlátása/tapasztalata/ . . szerint, a neki nem tetsző dolgokra összetett mondatokban fikát zúdít/rávilágít/megvilágít/átvilágít . . . na jó a világításos dolgokból ennyi elég volt, a fikázás meg nem is igazán találó, most meg jobb nem jut eszembe, úgyhogy tovább.
Ez eleddig egyszerű, mint a biciklilánc . . . . nemde?
Másrészt azonban kinek a papné, kinek meg a kutyája alapon ideólálkodunk néhányan, és amíg mindenki más miatt mérgelődik, addig azért mégis csak itt veri a cerkát/gyömöszli a nunit mindnyájunk, mert ilyen körömfontan sehol nem mondanak ennyi minden nekünk nem-/tetszőt. (kívánt rész nem törlendő!)
Szóval! RomBold hagyja abba a pityergést, mert kétlábbal rúgom magam tökön!
Egyébként meg üzenem, hogy 3 gyerek atyja vagyok, akiket otthonomban is tudhatok.
Feleségem evás kényszervállalkozó (most éppen itthon, gyesen), míg magam rendesen bejelentett bérrabszolgaként nagyot kaszáltam a családi adózáson. Van svejcifrankos hitelünk, amit fizetünk a mai napig, és nem is tervezzük másképp.
Továbbá tele van a tököm a mai hatalom esetlegességével, ám még jobban/leglább ennyire a korábbi hatalom cinikusságával.
Félek attól, hogy a ferenc (nem véletlenül kisbetűvel) által megágyazott nyoszolyába ki hajtja majd bele igazán mélyen a kis buksi fejét. (Nem! . . .Vitya még nem tette meg.)
Nem tudom persze, hogy ez az egész érdekel-e bárkit is, de hát kiszaladt. Uff! :-D

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 04:43:30

@PesszimPista: Ebben van valami, amit a kortünetről írsz, mindenki a magájét ordéjja, be is reked (mint 1956-ban) és az is lesz belőle (provokációkkal jól irányíthatró népi anarchia RENDvágyással... ahogy kedvenc és egyébként kommunista írónőm késő-lánykorában ostorozta is Budapest ellenforradalmi népét, akiknek többet ért a kényelem annál, hogy a ruszkik,l akik ki se mentek visszajöjjenek triplaannyian)

A "hatalom"-nak egyébként szerintem saját magának is elege van magából. Csak nem tudja, hogy másszon ki saját romjai alól. Azt gyanítom, két iskola van, az egyik sezerint mostmár se rückwerts, se semmi, előre a csőben, ami cső benne van a diCSŐségben

de a döbetű kerülhet a végére is. A LegFŐbb CSŐbevezető szerint kishitűség, kishitűség és ha decensen előre mennek, akkor a döbetűvel kezdődő szó lesz és nem végződő.

Csakhogy a dicstelenvég is döbetűvel kezdődik.

Muchchachos, jó is bejegyzést lehetne ebből írnom, ha dec 1-jétőél nem vállaltam volna a szabad véleményfeladást jógyerkolvasóim agyvérzsírszintjére tekintettel. Ugye négyerekesapák, akiket agyonvág az EVA meg budai úrhölgyek, aki szerint néhány légycsapó sanda lengése alatt a falon jólkiszámítható egyenes csigalassúsággal kéne a legyecskének másznia a Szarvasbogárlandon írt és tölgyfaderekakra vonatkozó orthodox tankönyvek szerint.

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 04:55:19

@ekkerjoz: Szerinted Spédernek mi a köze a Wurlitzer-hez azon kívül, hogy aladárja és jól jön a hivatkozásokhoz az agitációspropaganda csapásirányának elhazudásában. (-> "jobbos index kormányelnyomás alatt, lám az Uj, lám a Tóta,. szegények, kirúgták őket" ) Namost szerinted ki a butább, aki beveszi a rizsát a kormányelnyomás alatt működpő megváltozott indexről, aminek már a pol'tikai csapásiránya 8a jó) nem a régi vagy én.

Ebben a bejegyzésben simán a netokratív-spekulalista maimarketinget simán csak ábrázolom, nem én csinálom, csak mutatom. Ezek vannak, ez a működés, ez a Dohánygyár pénztermő részlege.

Te azért az életben is élsz.. odalent és nagyon jól ismersz olyan vállalatokat, ahol a menedzsment az úr és a "tulaj" egy átverhető tökfej, akit úgy szívatnak, ahogy akarnak. és a tulajdt nem is érdekli ez igazából, csak csönggggjenek a tallérok a hombárjába befelé... A netokratív spekulalista meg fázik a váéllalkozádtól, lásd az iwiw történetét. Még a felfejlődés koraiszakaszában, mihelyst a növekedés vész7esen akkora lesz7, hogy már apparátus kéne hozzá, pl kizsákmányolni klásszikuskapiztálista módon embereket, rtögtön eladja. (-baumgartnerizálódás, rynartizálódás, ezutóbbi, amikor a menedzsment széjjellopja az agyát is a tulajdonosnak ... és szép példa arra, hogy a hollandok osztán jogi úton semmire se mentek, inkább hagyták a fenébe az egészet. ..)

Az téveszt meg téged sápadtarcú testvérem, hogy ezek a spekulalisták élőben egész emberiek, szürcsölik a forró birkapörkölt szaftját, jaj annyira emberiek, amidőn gallérmögé dobják a kétszerfinomított szilvapáleszt és pecáznak (am. horgászsá profi eszközökkel)

én pl jártam egy olyan egyszerre fehér és retkesgalléros bűnbanda góréjánál, akinek a pedagógusfelesége mintha Almási Évából meg Piros Ildikóból lett vóna gyúrva és négy fal volt nekik olyan jó könyvekből, amiből nekem csak egy kisebb polc. Valódi népművészet, erdélyi agyag és szőttes munkák, szerénység, tiszta körmök, tiszta tekintet.

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 04:58:32

@ekkerjoz: @PesszimPista: Minden szereplő, a játszó személyek, nagyon rendesek, takarosak, üdék, édesek, szupik, hygienicus-ak. És oooolyan eeeemberiek. A szándékok jaaaaj aaaanyiraaa jók. Ugye, mindenki csak a dolgát teszi. Csak valahogy az egész, ami lesz belőle... az nem és egyre-egyre nem... .

Aranka néni 2011.12.05. 06:12:31

@magyar-magyar szótár:
....Muchchachos, jó is bejegyzést lehetne ebből írnom, ha dec 1-jétőél nem vállaltam volna a szabad véleményfeladást jógyerkolvasóim agyvérzsírszintjére tekintettel. Ugye négyerekesapák, akiket agyonvág az EVA meg budai úrhölgyek, aki szerint ....
rám ne hivatkozz, nem az én agyvérzsír szintem miatt hagytad abba
én csak annyit kértem, hogy bármilyen érvem ne ugyanazzal a panellel válaszold meg, hogy jógyerek vagyok, azért nincs igazam. NEKED vannak agyvérzsirszint problémáid, mert ugye, az itt a ki nem tett, de jól látható jelmondat, hogy bárkit lehet kritizálni, kivéve a gyevi bírót.
Szóval, tőlem (és szerintem 4 gyerekes evas apáktól is) olyan postot írsz, és arról, amiről akarsz. Azért hagytad abba a politizálást, mert rájöttél, a védhetetlen még a te nyelvi erőddel sem védhető.

ekkerjoz 2011.12.05. 07:44:09

@magyar-magyar szótár: jólvan, nem muszáj nekem érteni mindent, te meg nem akarod elmagyarázni, nembaj.
Az engem is zavar, mikor indexnél elsősorban azzal vannak elfoglalva, hogy eredetiségben lekörözzék egymást, meg mindegyik a saját stílusát keresgéli, oszt ebből raknak össze valami eladható dolgot.
Pedig akinek nincs stílusa, az inkább ne is fogjon hozzá.
Ötven leszek perceken belül, sokminden nem téveszt már meg, ültem terített asztalnál tömeggyilkossal, boldoggá avatott emberrel is, asztalnál alig van különbség.

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 08:03:47

@ekkerjoz: Kóros meg-és agyonmagyarázista és szajkózó vagyok, ráéadásul (ami ennél is rosszabb) különb-s különbféle hasonlatokban török ki. Egy normális embert annyira nem érdekli a maimarketing , mint engem.
Megpróbálom nagyontömören: A Perwoll reklámjaival szoktam: Kb 15 éve mennek a televíziókban a (Henkel??) tanítanivalóan magyar-alkalmatlan reklámjai. Milliárdos nagyságrendeket költött erre a Henkel, de nincsen az a 8 nyelven perfekt-levelező magyar, aki a németekkel meg tudná értetni, hogy ezek a reklámok alkalmatlanok (a magyar nők ennyire még nincsenek elpicsásodva, mint a perwoll-reklámok célközönsége)
Egyszerűen arról van sz -sose feledjük Tóta tanítását arról, hogy józan paraszti és márpedig [ha neki ugye] nincsen... Nem hiszem, hogy a marketingesek szabadidejükbe ne konyítanának annyit a blogoláshoz meg a netes "újságíráshoz" hogy ne lennének azzal tisztában, hogy az orthodoxmarketing az nem a gyakorlat. De valaki leírja, prezentálja, elfogadja a marketingterveket. És pőont e gennyterhes időkben tudjuk a legjobban, hogy egy fizikaikiterjedésű létezőtevékenységet folytató ipari konszer ADATAIT is úgy tálalom, ahogy akarom, van egy tálalás azu igazgatótanács részére meg egy a NAVI-nak és még egy sajtónak (X) Egy ország adatait... vagy gazdaságát akkor meg pláne úgy tálalom, ahogy akarom és amennyire az erőmből futja.

Te nem ismered egy másik "elavult" bloghely, a blogter történetét. hogyan hagyták abba a blogternél, méghozzá akkor még a bloghú fölötti piacipo9özícióban, vonultak ki és került rosszindulató tulajdonoshoz ("akiről nem tudni, kicsoda") aki szándékosan hagyta lepukkadni a blogtert. Az ottani közösségek itt élik ki blogocholizmusukat.

namost ez a blogolás, mint üzletág, olyan mint a mezőgazdálkodás, csak sokkkal-sokkal több "büdösparaszt" rendelkezik szakismeretekkel "mérnöki szinten"

Volt a netokráciának egy korai szakasza, szerintem te akor kezdtél el blogolni. Afféle magányos cowboyok az internetűrben, akiket sose láttad... ismeretlenül megkereshettél és megszewrelték neked a HTML hártyádat, ha nem értettél hozzá.

Csakhogy a "vadnyugat hőskora" végetért és mindenüvé van der Bilt -ek tolták be a mocskos pofájukat.
Más mocskos pofák meg közülönkbvaló-nak vannak maszkolva, kikenve, hűűűdddelazzák mán, hűűdddenetoklraták.

Valójában azonban a netokrácia elkurvult súlyosam kurvul a gazdaságiéletnek és ez még hagyján, de a politikának is. [Írtam erről: Obama volt az első netokrata elnök ... ÓRIÁSI pénzeket szedett össz7e a kampányára, amire mindeneddiginél kevesebbet fordítottak: vagyis valakik ÓÓÓRIÁSIT kaszáltak Obama kampányán és nem pedig vitte a pénzüket.

És innen negyre hardabb... egyre pornóbb a történet, persze idehaza Kovi Luxx színvonalon.

Óóóóóóriási a túlkínálat az internetesújságíró és melós vonalon, millióan akarnának pénzt és.. párat megdobálnak apróval...

Nyilván vannak olyanok (mint te) akik akkor ismertétek meg a béoghút, amikor még SUB volt.

Én már akkor, amikor aljas gecik voltak, akik elmagyarázták a blogternek, miért kell lemondaniuk a piacipozíciójukról.
Tehát ugye én nem azt a bloghút ismerem, amit te megismertél a blogod korai felfejlődésében.

Rendesek meg minden, itt nem személyes dolgokról van szó.

De nem is Spéder-ről.
Ez speciális a magyar médiában, de általános a magyar versenyszférában, hogy a tulaj leginkább csak egy dolog...

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 08:06:15

@Aranka néni: Miért is lenne tarthatatlan az álláspőontom. Nem tartani nehéz az álláspontomat. A nehézség abban adódik, hogy az én álláspontom nem szerepel a jógyerekeknek betetett listákban. HARMADIk nézőpontom van, de te is vizsgálat nélkül (jó, hát mondjuk felfogás nélkül is) LEvikifonoztál.

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 08:10:39

@Aranka néni: Az volt a közöttünk folyó tamtam lényege, hogy az én eltérő megközelítéseimet a hibvatalos jógyerekpropaganda demagóg cuccaival fizettétek ki, miközben nem látjátok, hogy a sok nagyokos jógyerek is CIKKCAKKOL hiszen két hét allatt eljutottunk a Nincsenek külső okokól a vannak külső okok is ig. És ugye a szelektívténykezelés.

És neked is elismétlem:
ORTHODX /TZANKÖNYVI rizsák alapján ugyanannak a részvénytársaságnak háromféle zárszámadását jésízthetem el és egyik sem csalás, az egyik a zapekknak, a másik az igazgatótanácsnak, a hartmadik meg a felügyelőbizottságnak és a közgyűlésnek. Sőt, a magyarrészvénytársaság lényege az osztaléknemfizetés. Rakásra él abból magyar Rt, hogy "vasárnap zárva tart"

Namost.. feééhoznbak neked érveket -amik megfelelnek a zsigeri helyzetednek, amik nem azokat kiszelektálod meg vikifon-.

ekkerjoz 2011.12.05. 09:15:41

Teljesen semmi köze a témához, de miklósi cimboráim akkor alakítottak bt-t, mikor én a második kft-t, és a tagok keresztnevének elejéből rakták össze a cégnevet: Pali-Joci-Laci=pajola bt, na?!
Azóta alföldi tésztagyártó kft lett, azthiszem

Aranka néni 2011.12.05. 15:53:20

@magyar-magyar szótár: megint ugyanott tartunk, semmi érv, semmi cáfolat, csak hogy én bocsjav..MI jógyerekek vagyunk
Mivel én erre ráuntam, hogy a normális felvetéseimre soha semmi más válasz nem érkezett, mint hogy jógyerek vagyok, lásd Che guevara, Kunbéla, satöbbi. Ja, meg én vagyok venszan és a bástya sakkör is egyszemélyben, illetve MI vagyunk. ezért mondtam, hogy KISZÁLLOK a politizálásból.
De ez a te blogod, van itt még más kommentelő is Hanni bácsin meg rajtam kivül. Tehát nem igazán értem, hoyg két ember miatt (aki ugye EGY, mert MI)minek önmegtartóztatni, mint katolikus papnak a lánycserkész táborban.Nyugodtan politizálj a többiekkel. A többi kommentelő az smafu?

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 16:56:40

@Aranka néni: Most komolyan MEGINT gyűjtsem ki az eltérő elveimet, amikre te "azt írta az újság" -okat soroltál cáfolatul és még vikifon is voltam, mert nem azt mondtam, amit a zúújsááág írt... . erre mit érveljek MÉG? Még mit?

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 17:03:08

@Aranka néni: Senki nem mondta se azt, hogy a Bástya Nyugdíjas Sakk kör, se azt, hogy Ö.V vagy. Én se mondtam ilyet, ez hiszti. Annyit mondtam ami igaz, ellenőrizheted, hogy mindenre az az érved: 'Aaaaztírtaa az úúújságg" Írta, egy részét írta, mást meg nemírt. Ami nem illett a csepegtetőbe azzal nem ojtott. Az a szelektyvténykezelés lényege, hogy a Moody's minősítéséből akkora palávert ver, mintha mind a hártom minősítő leverné egyszerra abóvliba, aztán azt, hogy a háromból egy meg nem minősített le, azt agyonhallgatta (ezt te elintézed azzal, hogy ez nem hír, mert postás harap kutyát a hír, vagyis a várvavárt moody's blues) Ez eddig meccs szerűen 1:1 -de 3:0! Örüljünk! lekommban. és ez7 egy. És jóformán az összes azt írta az újság hír ilyen, mindnél vannak "apróságok" amiket nem tálalnak ki neked és ha igen, akkor nem szemezed, mert az érveidet (amiket az úúújsááág írt) nem támasztja alá.
Ez semmi. Felsorolok ezeknek egy rekás olyan hibáját , amit az újság nem írt meg. Ugye, mindenfélét olvas az ember, már a TEK nek vagy mi a faszomnak kelélett vóna elvinnie, amilyen REZSIM van ugye... Fehéroroszország. Nemdebár.
Az neked semmi! attól még vikifonn vagyok, csak akkor nem lennék az, ha elfogadnám azt, amit az újság ír.

Aranka néni 2011.12.05. 17:20:56

@magyar-magyar szótár: de mondtam már, tényleg JÓgyerek leszek, nem pofázok bele a politizálásodba
miattam aztán ne legyen a többi olvasó megfosztva a napi intravénás DUdielemez adagjától

megígérem, hogy semmi kritikait nem fűzök hozzá a pol. postokhoz
süti beállítások módosítása