Nőikategória.

Lábfetisiszták avanti, fegyvert kézbe és TŰZZ!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr103423874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2011.12.01. 05:59:31

ohh hát ez pompás! szóval mostantól ilyen remek, szöveg nélküli postok lesznek
cukiság, demotiválóról vett képek, stb
klassz:D

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 06:27:01

@Steinmann grófnő: A másik választás, amit Hanni a malomjátékban hagyott, az volt, hogy regisztrálok vikifan nicken a Magyar Hírlap online blogsufnijába (van ott ilyen?) . Ugye, aki nem kokit és sallert osztogatónak ábrázolja Napóleon Hitler Sztálin Rákosi Makarenkó Kádár GömbösGYula Cigány Veryafeleségét FesztfocizStadionépít-Ő Kolbásztőtő
Vidékiparasztkúnnyáss LukasenkaAsszadKhadafi -t , az vikifon. És menjen az újságban pedig megírtaktől eltérő véleményével. Vagy pláne, ha semmit se csinál, csak megírja, hogy mit is és hogy is írt az újság még 2009.02. hóban a deviza'álságról.

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 07:11:24

@Steinmann grófnő: Eldugcva a gyászhír a gazdasági rovatba
egy lyukba a nagyátló mellé félreeső helyre és persze HAZUG kontextuisban
tegnap, 14:32
Nem minősített le az S&P
A hitelminősítő újra jelezte, hogy a besorolás felülvizsgálatával kivár február végéig.

Ez a hiradókban nnem is volt hír. Most nem állt ki Antónia azzal, hogy "Sajnos A Háromból egy még mindig nem hajlandó bóvliba helyezni, sőt, ami kétségbeejtő, februárig elhalasztotta a várvavárt lebóvlizását, brühühü!"

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 07:12:53

@Steinmann grófnő: De mennyit kell gondolkodni egy ilyen zanzán!. Nézdegéli.. próbálgatja, hogy elléggé félreinformáló és megtévesztő meg érdektelen is-e egyszerre-e..
tegnap, 14:32
Nem minősített le az S&P
A hitelminősítő újra jelezte, hogy a besorolás felülvizsgálatával kivár február végéig.

Steinmann Lujza 2011.12.01. 08:12:46

@magyar-magyar szótár: NO politika! Várom már a cuki puszilkodó hörcsögökről készült fotókat, továbbá egy remek tényfeltáró cikkcsit arról, hogy melyik a legjobb eldobható pelenka!

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 08:19:45

@Steinmann grófnő: Le kell, hogy lombozzalak, nem lesz ilyen. Ne legyél már ennyire netokratív, hogy nem tudsz még mikulásig se várni. Látod, hogy jártak a jógyerekek, amiokr A Három -ból Egy döntésében már A Végső!-ket ünnepelték, most nem győzik eldugdosni a S&P's "halogatását"
TÜRELEM!
De addig is várom az öteleteidet, hogy ha ne is írjak vikifonsáégokat meg ne regisztrálja a magyar Hirlapo blogrovatába, akkor mégis, hogyan csináljam úgy jól, hogy valami mást is írjak, mint a Lujza Hirlap de ne is legyek vikifon.

kikoránkell 2011.12.01. 08:22:45

@magyar-magyar szótár: eccer már megmondták, hogy várnak februárig, legalább ők nem csinálnak segget a szájukból, rábízzák az ilyesmit a mindenkori magyar kormányra.
azt nem értem, te mért nem érzed, hogy a folyamatos lecsúszás közepette előadott győzelmi jelentések milyen kibaszott irritálóak, még ennek az alapvetően hazugságra kondicionált társadalomnak is?
és ezt nem a jógyerek-médiából hallom, tapasztalom, hanem nap mint nap a bőrömön. továbbá, ne magyarázza senki, hogy az elmúlt akárhány év mert itt éltem, pontosan tudom, láttam, semmi illúzióm, de, ekkora szájjalcsinálás(copyDudi) még nem volt!
hogy a faszba van, hogy ha bemegyek vmi hivatalba érdeklődni, hogy hol van a 6 hónapja leadott számlám ellenértéke, akkor csak beszart ügyintézők makognak arról hogy leállították a kifizetéseket, hogy ők nem tudnak semmit, de a főosztvez se tud, minimum államtitkárhelyettesi szint kell hogy bármiben döntés szülessen, de a bármi az szó szerint értendő, nincs költségvetésük, de ha lenne, az is tökmindegy, akkor basszák meg őket amikor csak teccik nekik, szárazon, hátulról! Közben átvállalnak MÁV-adósságot, Malévet, BKV kistaffírozást, önkormi-lófaszt, pár milliárd a vasutasoknk a semmiért, de a pofámba hazudják hogy nincs pénz?! Viszont állandóan győzünk! Ha az az áldott-elátkozott szürke-fekete gazdaság nem létezne, már bedőlt volna az egész szar.
Csak, hogy ne mindig a makrogazdaságról legyen szó.:) Te meg csak tolod a médiát, indexet, hazuggeci sajtómunkásokat. De irigyellek!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.01. 11:06:17

@magyar-magyar szótár: rám ne fogd már, nem vagyok az elmúlt nyolc éved

on
most fossam le a bokámat?:)

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 13:52:01

@kikoránkell: Irr8itálóak a győzelmi jelentések. De ha jól emlékszem az egyetlen igaz, amit mondtak, Kósa 2010-ben, azb is irritáló volt, ugye. Miért nem mondtak igazat. Vesztes-jelentéseket keleltt volna tenniük, miszerint bnem megy, márólholnapra élünk, mindig a jövőhónap ikszedike a cél. Ezt kellett volna?
Tudsz malmozni? Lépniuk kellett -de mindegy mit léptek, egy babjuk csak legyött. (malomban nics feladás...)

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 14:08:21

@kikoránkell: Miért, Hanyadik oldalon s ott a gyorsolvasási nagyátlóhozképest hol és milyen ÁTFOGALMAZÁS-ban olvastad a S& P's minősítés hírét. A Moody's -ra a "bulváriradóban Antónia könnyes szemekkel áé
llt a kamerák előtt és brühögve: "Rossz lesz a kisgyerkesenek, rossz lesz a kisválakozóknak (Mér'?, a nagyvállakozóknak meg közepeseknek meg neeem???)
De tegnap MUKK nálkül voltak.

Válság van -ez irritáló. Tényleg irritáló, ahogy ezek kommunikálnak.
Engem -speciel- irritál az is, ha a jógyerekmédia néz hülyének.

Minden ember ideges. ordít. Vitatkozik. Családonbelül esnek egymásnak "a két oldal" hívői. (ism: hívői)
Ugye, a sajtó szerepe iylenkor az lenne, amit idéztem is, amit pl az index is az Elsó Válságban csinált. Okosított, magyarázott, nyugtatott.

Próbáld megérteni: tefelőled nézve is sok és önkioltó, nem hatékony ez az erőlködő mindennapi nyomás. Én nem bánom, buktassátok meg ezeket, mert irritálnak. vedd ki a képletből ezeket (és legyen hidás és felelős mind és csak a másfél év) ezt se bánom. De tovább? Amikor a legtávolabbi perspektíva néhány nap.Amit előr lehet látni.
ÍGÉRTEK (neszesemmifogdmegjól) SZAROS 5 milliárdot a vasutasoknak HÁROM ÉVEN ÁT részéletekben. Ezen berágni? Azon nem rágtál be, amikor Tisztakezű Gordon 250 milliárdka 2009-bőé EBBE az idei szeptemberbe lyukadt át (visszatartott ÁFA)

Irritál hát. Mi nem? Jóformán minden irritáló.

Egy ilyen okos ember, mint te, eljut idáig : "irritálóak ezek, a húzásaik". De mi' húzás nem lett volna irritáló.
Neked már nem gyűjtööm ki. De kigyűjtöttem ezek valódi hibáit. A valóban súlyosakat. nem az a súlyos hiba, hogy azt hazudják, hogy megy a szekér. Ha csak utalnak arra, hogy áll vagy visszacsúszott LECSAP A KECSAP.
Magyarország ügye nem ezek ügye csak. ha buknak.. istenem, ez a korlátoltság, bukjanak hát, de akkor az ország is bukik és egy lék Európán. Eddig st8immel, itt jöttök ti ártatlanok, akik azt mondjátok, hogy majd.. "Jöjjön Gordon vagy valaki vagy egy külföldi vagy szakértői kormány" AHÁÁÁ! És itt jönnek a képbe, akik nem "ezek" hanem az "igazak és ártatlanok" Pl Hagyó Miklós üzlettársa és jóbarátja azt mondta, hogy nem kell szakértői kormány, majd az MSZP szakért. És így tovább a TÖBBIEK az igazak nem akarnak külsőst (Gordonka, mint Közös Nevező... de épp a múltkor pampogott nekem itt egy jólelkű LMP-s angyalka, hogy ők oszt Gordonkával nem!

Mit tudja ő, hogy Schifferék mit akarnak??? Vagy: Akarhatnak-e Schifferék, az Új Pakli -ban van e nekik szánt lap?

Gondolkozz csak!

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 14:08:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mondtad, hogy meg kéne fontonom, egyáltalán ide írjak-e?

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 15:07:07

@kikoránkell: És irigyelhetsz is! Irritáló –most elkaptalak! :)  Ugyanis ez a baj. Minden nap rohantok: na, ma mit basztak el ezek a barmok. Megnézitek [gyorsolvasási forma] máma milyen baromságot csináltak ezek. De főleg az interpretációkat nézitek meg!!-nem a forrást. Újdondász nebulók és télmaszegény közepes jóoldaliak minden nap a kuruc in fosba tapicskálódnak egy kis irritációért.

Tudod mit kell olvasni? Csakis az Öszödi és a Bajnai Búcsú beszédet. Ez a két zseni tudta, mit s hogyan. A jobbosok és Orbánék fő hibája, hogy annyira irritálta őket Gyurcsány, az elkúrtuk –nál tovább nem olvasták a beszédet és innen már, mint a hüvelygomba elleni szer reklámjában az okos nőci, beszélhetett szabadon Aranyszájú Ferenc.

Bajnai beszédéről meg még a saját oldalán is azt hiszik, protokolláris volt, különben azóta is magasztalná Esterházy és Nádas, ugyanis Bajnai beszéde zseniális. Ő maga megmodja Orbánéknak: kussoljanak arról, amit majd látni fognak a papírokban. Bülbülszavakkal, de ezt dudogja az Ártatlanarcú a beszédben. És még egy nagy bölcsességet, aminek te, mert mást nem ismersz, nem eléggé tudol örülni: a demokráciának. Mert ez a kényeg, hogy demokrácia van. Most olyan erők vannak kétharmadban, akik azt hiszik, hogy a 2/3 az feleslegessé teszi a politikai műveleteket (úgyis megvan a többségübnk, keresztülnyomjuk) . A politika szabályait (ideiglenesen, amíg rá nem basznak végleg) felülírhatják.. (Mondjuk Tarlós végez politikai mveleteket, de ő is kap azért jógyerekfikát a pofájába rendesen) de a demokrácia előbb utóbb visszahat. És az van.

Irritálódsz. Irritálódsz, mert hagyod magad. REgy idő után ez az irritációkeresés szenvedélybetegséggé válik, füüggés alakul ki az agyvérzsírtolultatta adrenalin miatt. Orvosi tény ez.

A jóoldali irritált, tehát frusztrálódó és ideges (és így hibát hibára halmozó… ezek felett érzett irritációs dühében nhibáz!! Jaj jaj bizony!)

Gordon beszédét és Ferenc beszédét kell , olvasni. Mert azokban benne van minden az irritációd ellen! Mit gondolsz, én honnan tudom, hogy a malomban 3 babbal le lehet venni hat meg hatvanhat babot is. Rájöttem, hogy a sakk-hasonlatom sok ide. Elég a malom is.

Olvasd sokat az Őszödi beszédet és Gordon beszédét és más műveiket. Mert ezokban kendőzetlenül van benne minden. (Ferenc a legnagyobb elméinket aknázta ki

s aztán hagyta le, mint bányákat, sorban...

Steinmann Lujza 2011.12.01. 15:07:09

@magyar-magyar szótár: ötleteket? arról volt szó, hogy MÁTÓL NO POLITIKA.
ha tényleg nincs ötleted, majd gondolkodom, miről is irhatnál, ami nem politika, mégis érdekes:D

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 15:09:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: de akkor mmennyi vélemény lehet. Mint a síkbolybón, egy meg egy, mert ékezet nem lehet ékezetesek veszélyesek. De eee-kkel egyenletesen egy meg egy lehet?
Nem lehet más vélemény?
Már csak puszta diálektikából elgondolkoznod azoön, de rendesen végiggondolva, hogy ezek nem hazudoznak, hanem ahogy kikoránkell is ohajtja "Mondták volna ki az igazat!"
Na, akkor játsz el, kimondták (Ki is, Kósa!! :D)

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 15:11:28

@Steinmann grófnő: hagy csengessük mán le.Nyugodjál már, ne legyél türelmetlen. 2-3 napos bejegyzésre már nem jön komment. Mikulásra minden rendben lesz egy-meg egy meg egy egyenletesen megy. nem lesznek egyebek, rendes egyenletes jelek e-kkel.

Steinmann Lujza 2011.12.01. 15:28:30

@magyar-magyar szótár: csengessük le?
1, kommnent tőlem, abszolut apolitikus
olvasd el a saját 2. hozzászólásod
TE kezdtél el politizálni, és hiába tereltem a témát, csak mindig visszahoztad

2011.12.01. 16:07:46

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b8udRn83Pec#!

kikoránkell 2011.12.01. 17:52:03

@magyar-magyar szótár:
Van tenéked két elméleted.
1. Az igazságbeszéd azonnali kecsappal jár,ezért tilos, ellenben a győzelmi jelentés időt ad, hátha,hátha,hátha...mennyből az angyal.
2. "Ezek" nekem nem tecc, ezér visszarívom "azokat".

Az elsőre azt mondom, nem csak ennyiből lehetett volna választani.Tudtuk mindannyian, hogy szarul állunk, az elmúltnyócév bizony jórészt igaz volt.Pont ezért volt fölösleges a folytonos diadaljelentés(Moszkva eleste napokon belül várható -Heeresgruppe Mitte),a semmitérő szájalás az IMF elhajtásáról, csakhogy szabad kezet kapjanak, amikor adatszolgáltatási kötelezettségünk van az Unió felé. Nagyjából mindent tudnak a helyzetünkről, amit meg nem, azt kurvagyorsan kitalálják. És már megy is tovább az infó a piacoknak.De ezt egy magyar pénzügyér nem tudja? Dehogynem, hát pont ez pl ami irritáló, ez a nemtörődömség, ez a napoleoni elhivatottság,és amit te nálam hiányolsz, hogyhát mi lesz az országgal? Éppen, hogy tőlük kéne megkérdezni, erre mért nem gondoltak kicsit?! Saját magukat, na meg az országot állították kényszerpályára azzal, hogy a 7%-os hiány = gazdaságélénkítés volt az egyetlen elképzelésük,ez elbukott, azóta megy az improvizáció, nekünk viszont Jimi helyett Molnár Elefánt nyomja, olyan is. Van egy zalai barátom, az mesélte, hogy prosztatavizsgálatkor a doki mondta neki: Hiába menekül, a falnál utolérem!
Így állunk mi is négykézláb, letolt gatyával a vizsgálóasztalon és koppan a fejünk a csempén. És ez nekünk a győzelem!
Szóval, nem kérem én, hogy csődjelentéseket tegyenek közzé, de nem lehetne kussolni kicsit? Visszavenni a harsonákból, csendben, fű alatt egyezkedni, tárgyalni, sírni...bánom is én mit, de egy kicsit az országgal törődni? És ehhez kapcsolódik a második állításod, hogy "azokat" várom vissza.
Újra leírhatnám, hogy úgy kellenek nekem mint üveges tótnak stb...de minek? Nekem az is megfelene momentán, ha Matolcsy menne a vérbe. Jó eséllyel merném fogadni, Bod Péter, Chikán, akárki, képes lenne komoly árfolyamjavulást elérni, csak azzal, ha elvállalná a posztot.
Elnézést a túltengésért, ritkán kommentelek politikait, kb azért amit Herr Vészmadár megírt a minap a zsigeri álláspontokról(vmi ilyesmi:)), ezután se fogok.

Fikanick 2011.12.01. 19:20:29

Nem tudom, minek ragozod még mindig, amikor mindenki tudja, hogy a képlet ez volt:

Rövidített politikatörténet, a háború utáni Magyarországról:

1945-1990: Ezek faszok..
1990-1994: Az elõzõek mégsem voltak akkora faszok.
1994-1998: De.
1998-2002: Az újak is faszok.
2002-2006: Két fasz közül az maradjon, aki már itt van.
2006-2010: Ezeket a faszokat most már tényleg nem lehet überelni.
2010 -tõl: De.

magyar-magyar szótár 2011.12.02. 03:49:55

@Fikanick: Nesze - avagy Az Fazrúl
citera.blog.hu/2009/01/20/kadar_fasza

Interpretáció, már megint az interpretáció.
A "de nagy fasz vagy, bazmeg!" mondat, akusztikailag.

Nagy Ferenc mondata. "Kislány, ha nem azt csinálod, amit mondunk, elintézzük, hogy a közönség ne azt hallja, amit énekelsz!"

A fasz hatékony. HATólagos. (valamint a Péniszirigység fejezetei. A nő szenvedése a csipejéből felérzet HATólagossági vágy miatt [megbaszna valakit] -> amiről nem beszélünk)
Azonban azt, hogy a faszból mi lesz, nem a fasz dönti el. TÉVES az a tanítás, hogy a spermium határozza meg a gyermek nemét, nem. hanem előszöris a közeg: a hüvelynedv savas vagy lúgos kémhatása szelektál.

Az a baj a sok okos politikatudományi polémiáknak, hogy a KOZMOSZ elemeit közegnélkül tárgyalja. Minden közegbe van ágyazva.

Senki nem mondta 1945-és 90 között, hogy ezek faszok, senki.
Ezért határoztam el, hogy kevesebb szót alkalmazok és több képet.

Amiről te beszélsz, az az interpretáció, már megint az interpretáció. Állandóan arról van szó, amit az interpretáció alapján kisüthetni.

Előszöris az embereket kéne ismerni. Ki mit látott 1945-ben. Vagy 1956-ban. 1956 INTERPRETÁŐCIÓJA (a kádári is egy interpretáció, de a tiéd is, fogadjunk, egy interpretáció lenne, közben meg ami történt, az történt)

Fölmennek a szobagitárosok, szobadobos, szobaszaxofonos játszani a szinpadra. Otthon azt hallották, amit játszanak. A szinpadióon is van egy KONTROLL, amiből magukat és egymást hallják. Meg vannak hangszórókból falak a közönségnek is (bezzeg régen, akkor egyhangszóróból hallott mindenki :) )
Egyre korszerűbb a szinpad.
De sem a közönség nem közvetlenül azt hallja, amit játszanak, sem pedig maguk a zenészek. Meg kell tanulni pl "süketen+ (vagy kevés visszacsatolásból) játszani.

Ez a nagy okosság, amit írtál, ez a nézőtérről való , a mapettsóöregek morognak -de még fiatal kölyökkutyakorukban.

Egyszer gitározgatok a börtön klubszobájában, odajön egy rabtárs, mi van bazmeg, mit cincogsz itt, nem is hallan.. hallga' egyszercsak megszólal: "Ahan: te elektromosgitáros vagy, már értem!"

Vannak azonban olyan hangtechnikusok, akik stikában azt rögzítik , amit a zenekar VALÓBAN játszik. nem azt, amit a zenekar HALL a szinpadon és nem azt, amit a nézőtéren HALLHATNI.

magyar-magyar szótár 2011.12.02. 04:25:54

@kikoránkell: bocs, nem írok másik választ neked külön, lásd, amit Fickanick -nek írtam ideföl.

Más. A harsonákról. Az első napokban nem voltak harsonák, sőt a Szőnnyetegg maga intett csöndre. Rögtön az első nap gesztussal indult, amit fogcsikorogtatva, de elismert az ellenzék (egy része is) ez a "normalitás" pár napig tartott csak.

Ha reportozod ezek híveit, rögtön az elsőcsalódás is már pofon volt, ők ugyanis az audizó taknyokra szavaztak. Akik még politikai műveletekre voltak képesek, pl a szájukkal ellene beszéltek Bokrosnak, a kezükkel meg folytatták az egyensúlyteremtést és meg is lett. Horn ugyanezt csinálta, lecserélte az emblémát, de az autó maradt. Járaira várt egy hónapot, de Járai nem vállalta. Megvan ám itt minden történet. Naés a hívek azt tapoasztalták, hogy stúdiózenészek álltak ki a szinpadra a várvavártak helyett. Persze a Szólógitáros, az isteni, az igen! De a többiek, főleg a megbízható basszer, az nem.

Van egy kép -mert ugye az interpretáció az volt, hogy ezeknek nincs programjuknincsprogramjuk (kommunikációsszakmailag: "Adjátok csak elő, amitek van, szétokádjuk fikával 5 perc alatt!)

Erről jutnak eszembe Sokatérő Ferenc arany ötletei, pl reggel 8-kor beröppentettek valamit valamit, délre kacsa lett, Szíjjártó sajtótájékoztatót tartott, Ferenc kettőkor berántotta a madzagot és este a huiradókban már megvolt Szíjjártó és a FIDESZ falnakvezetése Ferenc megoldásával. Ilyen 12 órás blokkokban sajtátmagával gyöveszették szembe a Fideszkommunikációt kb 50-szer. És ezt a Szijjártót ME szóvivőjének megtenni!! !!)

Ebben teljesen igazad van: Nem szájhősködni kellett volna azzal, hoigy most ÁTVÉTEL LESZ TÉTEL SZERINT

vettél már át preszót? Még egy lepusztított üresraktárú presszó átvétele is kb 2 nap.

snitt: Amikor Horváth Balázsék, Antal balfaszkormánya átvette a mit is, 3 hónapig hordták a papírokat a minisztérium emberei az arcuk előtt le a teherautókra és a papírmalmokba.

Ismétlés, takán nem olvastad: NAPLÓZNI kellett volna videókamerával az átadásokat. Volt miniszter, aki 2cm vastag dossziét LEBASZOTT az asztalra nesztek mozdulattal és kiment , ez volt a minisztériumának az átadása. talán ez volt az első a hibás lépéssorozatokban.

Majd jöttek a szobagitárosok. Mint LaserJohn, aki egyedül többet tudott ártani a FIDESZ-nek, mint az index maga. És ám ezek a szobagitárosok, szobadobosok, szobabasszerek... nézd csak meg az arcukat, nem látod rajtuk azt, mondjuk nem tudom eldönteni, amit Lázáron látok, abból mennyi a kokain hatása.

Steinmann grőfnőnek már kifejtettem, milyen nagy baj az, ha politikaifunkcióba oktatásivonalon nyug. gimn. ig. nénit ültetnek. Amiben a nyuug. gimn. ig. néni ül, az POLITIKAI funkció. Én elhiszem, hogy otthon (a gimiben) , házimuzsika gyanánt elklimpírozgatott.

A válasz egyszerű, a 2/3-od mindenbenelsöprőnek gondolták -mintha helyettesíthetne politikai műveleteket. A kezdetekben voltak talán ilyenek, pl amikor A FŐŐŐszólógitáros megdicsérte Gordonka munkáját.

Megintmás. Ezek hülyékbutáksatöbbi, ugye. Tele vagyunk szobapolitikusokkal, akik fórumozósbetegségben őrjöngve dejóllátják, de jól látják. De még soha senki nem válaszolt közülük a kérdésemre: Miért kellett TAPSIKOLVA örülnie ennek a sokokosembernek azon, hogy a (Fickanick szavával) fasz Sólyom javaslata az eéőrehozott választásokról A szakértőoikormányról ne is beszéljek, mi??)

Neked erre mi a tipped. Miért is kellett annyira örizni azon, hogy nem lesznek 2009-ben előrehozottválasztások?

És erre is válaszolj légy szives, miért nem lehet elhinni, hogy 3 babbal le lehet venni 6, 66 vagy 666 babot is a malomjátékban. (a 66 azokat a trükköket jelképezi, pl a határontúliszavazatok, amiket ezek kitaláltak... kínjukban már...)

És még egy.
Itt van a jóoldali kapitalizmusellenesség. Miközben a nép már térden állva könyörög a kizsákmányolásért,. csak jönne már, aki kizsákmányolja őket. Közben az interpretációkban azokat a spekulalistákat ábrázolják faszagyerekként, akik nem zsákmányolnak ki... de nem is foglalkoztatnak.

Fel vagy háborodva, amiért a sajtót (a cofftól alternak látszó csávót a koncerten a keverőpultnál, aki eldönti, mit hallunk mi és mit a szinpad) a sajtót merem hibáztatni.

De ha van a magyar sajtótörténetnek a Fiúk a szőlőben ügy mellett másik mélypontja, akkor az a Figyelő cikk az, amiben Leisztingert ugyan ábrázolják, de gyorsan mnelléskiccelik Csányit és egy szaksajtócikkben egyenlőségjelet raknak közéjük A karikatúra 8címlap) azonban egy elhanyagolható különbséggel ábrázolja őket. Leisztinger csak kaszával. Csányi kaszával és karján kiskosarakkal.

Lényegében ugyanez történt a médiával. Netokratív spekulalisták kezébe került. Sokkal-sokkal kevesebb ember, ezek zöme alacsonyabb jövedelemért, sokkalkoncentráltabban, teljesenellenőrizhetetlenül termel. Nincsen az az apekk, ami képes lenne belelátni a netoszféra bevételeibe.
Ez történik a televíziózással. A gagyi digitévézés [internetes műfaj] sokkal ,kevesebb embert igényel.

Mondjuk én direkt nem nyúltam volna Bomberához vagy Krizsóhoz. Mindkettő pragmatikus szakember. Krizsó, amikor alákérdezett Gyurcsánynak olyan arccal tette, mint a szopó K: gyűlölettel nézte:"A szolgáltatásomat megveheted, de engem nem!"

szóval vissza a szinpadhasonlathoz: A szobagitáros belenyúlkál a dobos kontrolljába, egymásnak is öszevissze benyúlkálnak, akcióznak.

Nemhogy a rátótiak lajtorjáját , de egyenesen az erdőt viszik inkább keresztül a rátótiak lajtorjáján.

De ne félj: lesz rosszabb is.
És ugyanúgy, ahogy volt ez 2009. elején: TAPSIKOLNI fog a jónép és mégrosszabb lesz.
süti beállítások módosítása