[részlet egy dal helyett írott levélből, dedicated to egy okleveles profi reklámszakembernek]

Indexet [ a "lap"-ot se] nem olvas a paraszt,

de a paraszt mit zabál, húst-hússal, rántotthústornyokat, zsírpőőkőttet soktojásos galuskával, a magyarszendvics mint a cigányszendvics, két nagykaraj karikapecsennye között rántotthúsok, mi a magyarsali, koviubi, savi, bébidinnycsi ecetcsi levcsikében,  

ilyesmit.

Ha HOZZÁJA AKARSZ SZÓLLANI  magyar szellemi elithez, akkor HOVA teszel reklámcimkét?? A savanyúkáposztazacskóra, amibeű ja teőtöttkáposzta lesz??? A Matróz Ital-ra? A Dankó Pista épacukorral ízesített és bodzával festett kukoricaborra? A Vilmos fantázianevű krumpliszezsre, amit "körté"-vel aromáztaK??   Ki a FAXXXOM eszik töltöttkáposztát a bankiszférában??? Maxx egy évben egyszer valamelyik góré bio nejlonparaszttanyáján.

 

Na, ki ő? -Ő lesz a Nyári Mikulás! Sziasztok!

Az általányos rinyálkodásban, amidőn a papírsajtóreklámok már a reklámtorta alá papírtálcának se valóak, még mindig lehet ujujjgatni a pestiparasztot azzal az 1998-as szezónban tán még érdekességgel, hogy a sajtóterror a papírújságoknak adott hirdetésekben fog tobzóddani. 2011-et írunk, sőt, mindjárt itt a Fordulat Éve!

Az indexet olyan emberek tallózzák, CSAK A CÍMLAPOT , akiknek arra nincsen ideje, hogy minden cikket megnyissanak. menedzserek , bankigórék, brókerek, spekulánsok, a most nagyon ideges pedagok

És egy pedagógus ki? A helység Kalapáccsa!

Ez ezek egyik legnagyobb balfaszsága a sok olyan közül, amire a jógyerekség nemvéletlenül nem mutat: A pedagógusok fölhergelése: Egy pedagógus képes 1000 ember véleményére is hatni. meg-megáll óraközben, hogy ezeket BASZTASSA.

 

A legolcsóbb csatornamarketing nem hatja át az egész rendszert, minek.

Elég a kútfőkbe csepegteti. Onnan mán ágybaszarásszerűen plug & play minden és még lehet is mutogatni föl a tiszta kezecskéket, nem én csinálom, a főd zuborog!

 

Ui.: Nehogymárha, ha  a faszbúkizálódásban az a lényeg, hogy egy (1) ember kis mmunkával millós kapcsolatrendszereket tárhat fel, kapcsolati hálókat, szinte ingyen, akkor nehogymár nagyköltséggel nekiálljon egy Összeurópai Óriásplakát kampánynak, amikor szakember megfelelő becsepegtetési technikával [kevés szerencsével, de ebben meg a másodpercenkénti 100-200 próbálkozási lehetőség segíti!!!] két fillérért is elérhessen 1millió embert! Egészen pontosan és ebben a pillanatban: 449.335 ember töltötte le.  Ez mondjuk többe'  van, mint 2 fillér, de nem is babra megy vele a játék!  


 

Tetszik Hozzáadás Megosztás  Betöltés ... Jelentkezz be vagy regisztrálj most! Nincs interaktív átirat.
sajtoszabadsagert töltötte fel ezen a napon: 2011.10.16.

Ének: Karsay Dorottya
Zene: Pálfi Norbert, Preiszner Miklós, Tóth Andor
Szöveg: Pálfi Norbert, Karsay Dorottya, Máthé Zsolt, Jónás Tamás
Producer: Bakos Gábor, Ifj. Sebő Ferenc
Kamera: Rév Marcell, Tausz Gábor
Rendezőasszisztens: Auguszt Gabriella
Rendezte: Ifj. Sebő Ferenc
külön köszönet: Torsa Mátyásnak + minden önkéntes szereplőnek!

NEM TETSZIK A RENDSZER?! - TÜNTETÉS - OKTÓBER 23.
https://www.facebook.com/event.php?eid=229820553736978
http:/www.facebook.com/sajtoszabadsagert

Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport október 23-án 15 órára ismét a Szabad Sajtó útra várja a demokráciáért tenni akaró állampolgárokat.

7.796 embernek tetszik, ha minden lájk külön egy-egy ember, 1.330 embernek nemtetszik, ha minden ember megnyitja és lájkolja, hogy nem tetszik neki a videó és minden nemteccőslájk külön-külön ember lenne stb/stb 

 

posztzárta után PS.: Egy texasi lány hat óra leforgása alatt 144 twitter-üzenetet küldött ki arról, hogy egy családtagja molesztálta és prostitúcióra akarja kényszeríteni. Ezután a 18 éves Ashley Billasano megírta körülbelül ötszáz követőjének, hogy megöli magát, és így is tett, írta meg [1] a Newser.com. A Fox News Houston szerint [2] Ashley online ismerősei közül egy sem próbált meg segíteni rajta. De a lány a hatóságoknál sem járt több szerencsével, amikor egy évvel ezelőtt szexuális bántalmazás vádjával felkereste őket. Állítólag nem volt elég bizonyíték a bántalmazóval szemben ahhoz, hogy eljárást indítsanak ellene. "Ez volt az a pillanat, amikor megváltoztam. Semmi sem érdekelt többé, és nem találkoztam olyannal, aki ezen változtatni tudott volna" - írta ki a Twitterre. hirdetésVégül nyilvánosságra hozta öngyilkosságával kapcsolatos terveit. Arról írt, hogy szívesen meghallgatná, mit mondanak róla, de addigra ő már nem lesz köztünk. Ashley egy neten talált módszerrel fojtotta meg magát a rendőrségi szóvivő szerint, aki úgy gondolja, nyilvánvaló, hogy a lány beszélni szeretett volna a problémáiról, ezért is írta a számtalan üzenetet. pincsi of index

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr543369834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.13. 17:08:39

menjünk bele kicsit egy lájk értékébe

abban az értelemben, hogy hány cent (néhány - nekünk most az egyik ügyfelünk oldalának facebook kampányában napi 10 dollárból 8-900 kattintás és 3-400 like lesz)

olyan értelemben, hogy egy lájkoló mit ér (90-9-1, és gúgli a barátod)

a vírusmarketing az egyik legnehezebben tervezhető és mérhető dolog a szakmában

és a látszat csal

és egyéb közhelyek

* * * *

kedves, helyes, tehetséges, hetente többmillióan látják (nem csak a szombat esti X-Faktorban, hanem hát közben híradükban, bulvársajtóban stb)

www.facebook.com/kovatsveronikahivatalos

15 396 lájk

na ennyit ér

Aranka néni 2011.11.13. 18:29:58

ezeket basztassa
hm..
csak az a baj, hogy elég sokan komolyan veszik, hogy közoktatási intézményben nem politizálunk, és nemhogy nem felhozza, hanem még HÁRÍTJA is az ilyenirányú kérdéseket

a másik
ezeket basztassa
mégis kinek? a nem szavazóképes kiskorú álompolgároknak? Bélusnak a hatodik cében? Enikőnek a 10. a-ban? szerinted mennyire érdekli ezt a korosztály a politika?
sajnos, és kizárólag azokat, akik dzsobbik fanok, na, rajtuk minden, nagymagyarország, idősebb vagyok mint szlovákia, foglaljuk vissza kárpátokat, satöbbi,
na, nekik meg aztán dumálhatnánk

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.11.13. 19:25:45

@Aranka néni: valahol nyilván kell legyen összefüggés és magyarázat, hogy az apolitikus gyerekeket miért tudja mégis megszólítani épp a jobbik és a hasonlók...

Aranka néni 2011.11.13. 19:58:17

@vészmadár (pica pica): ezen már én is gondolkoztam, miért
még csak nem is a leghülyébbek esnek ebbe a hibába
talán azokat, akik nem tudják magukat meghatározni, és ezek az alakulatok ebben segítenek nekik, mert az egy jó kiindulópont, hogy magyar vagyok, és ezáltal különb ennél meg annál

magyar-magyar szótár 2011.11.14. 06:05:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A lájk, ha akarom érték, ha nemakarom nemérték. És megint tehát ugyanaz a csapdahelyzet: az információ megosztása a hatalom.
Ha akarom egymillió, ha akarom 127000 (mert én BIRTOKLOM az információt, miszerint hány lájk mennyi IP címről érkezett) De a megosztása más tészta. HA el akarom árulni, elárulom, ha nem, nem. (részlet a Netokrácia kurvulása c regényből)

És megint a szegény LMP története jut az eszembe...

magyar-magyar szótár 2011.11.14. 06:09:36

@Aranka néni: Bazdmeg, nézd már meg azt a nénit, akit dühükben a jógyerekek a cikkhez betettek hangulatfestő képnek. De egyébként mit kell bekakilni. nem kellett volna az indexnek már előre annyira fennie a kést. Már a jóoldali poirtálok a szűcsökről beszéltek 11-én, amikor a medve még le se lett ölve.
A rosszoldali rosszgyereklk fejébe már annyira bele van sújkolva, hogy ők büdösek és roszak
ezt szégyelleném neked, a kiválló pedagógusnak magyarázni
DZZSASZTA IS A rosszoldalra szavaztak, csakk azért, hogy a "kommunistákat" [helyesen báboci tejbetökéket és a Vidéki tanárnőket) idegesíjjék-.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.14. 09:23:44

@magyar-magyar szótár:

"A lájk, ha akarom érték, ha nemakarom nemérték."

Ezt magyarázd annak, aki fizet érte:)

magyar-magyar szótár 2011.11.14. 13:28:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Márpedig a lájk kereskedelmimarketingértéke más, mit a polit.
A kereskedelmi marketingben a 47 -és halálközöttiek le vannak fosva, míg a politmarketingben a szavazóbázis törzse.
A politmarketingben az "arab tavaszban" a haladó arabifjúság, a malachasú lányok és a zseléshajú fiúkák fellájkóták a fóradalmat, aztán a muftik bejelentették a Shariját. na ez fasza lett. Köszike faszbúk.
és a mi millásokkal operálóink is megérik ám a pézüket!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.14. 17:25:26

@magyar-magyar szótár: a forradalmárok mindigis ifjak voltak, lsd pestisrácok, márciusiifjak stb

a klasszik célcsoport valóban a 18-49 (9, nem 7), de a napokba is éppen olvastam briefet asszem 30-59-es célcsoportra

azéé mee valaki marketinges egy multinál, még nem feltétlenmül hülye-ye-ye

a politlájk pont annyit ér, mint a kétésfélmillió, huszonnyolcmillió, a kétharmad stb: aki elhiszi, annak mindent visz

magyar-magyar szótár 2011.11.16. 06:21:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hé, crawling-king, ne sluszanj el szépencsendben a lényeg mellett!4 héé! A SZAKMA most jaztat nyomassaja önnünnpcsike gyanánt, éppen az arabtavaszra hivallgva, hogy az internet leszámol a diktátorokkal. Ja, [fundamentalista]rezsimek javára, kösz :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.16. 10:27:25

@magyar-magyar szótár: 48-ban, 56-ban, 68-ban stb sem volt internet

a facebook, a twitter stb csak egy eszköz

magyar-magyar szótár 2011.11.16. 15:25:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: 56-ban? dehogynemis! rádiók az ablakban... afféle gyalogkakukk-faszbúk volt ám! ... minden ember berekedve... mindenkinek a sajáthangján a sajáttorkával kellett a mindensarki vitákban (a rádió Beethovent és Mendelsohnt játszott) leor5déjjani. ment rendesen a dezinfó. A lincseléseknél pedig a legeslegklasszikusabb 500 éves szisztéma szerint nők voltak a hangadók -sőt, egy szivettépő is nő volt.
1956 főleg a kommunikációról szólt, csak a mai internetes májerek kurvára el vannak telve magzukkal, hogy őelőtti senki nem kakilt ilyen spanyolviaszkot, amit csak ők tudnak. De rről vitáztunk már az agitproppal kapocsolatban is. Szerintem pl azok az indexes májerek, akik 3 napos "semmittevéssel" meg kevés hitében hagyással be tudták szopatni a zááátattlan egységsugaróindexbenyaló rétagekkel, hogy Szegény Petit kirúgatták, nagyon sokat képzelnek most magukról, de Lakatos eltás három nap alatt szétszopatnáá az agyukat, ha EZT az arcukat tolnák be talyigán az akkori APO-hoz. A faszbúk és internetesmarketingben még a versenyszférácval is rengeteg kamut be lehet etetni.

1956. irányított (provokációkkal vezérelt9 anarchia volt. És át is lehetett látni. Ugyan célja volt Kádárnak, hogy kiugráljanak a "hóttifaszista" nyúúúllak a bokrokbú, de nagyon sok "kétes elem" és "patkányok" bizony otthon ültek. Nálunk is sorban kopogtak be a Múltcsökevényéhez, de ő ült az elsötétített stzobában a rádió előtt és mkindenkit kussoltatott: "Lófasz ez, nem forradalom. bent van a ruszki és nem is fog kimenni" Üljetek a seggeteken és ne beszéljetek" (két hónapot ült 'tarcsán)

magyar-magyar szótár 2011.11.16. 15:29:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: 1848-nak pedig különösen faszbúkiánus motívumai voltak. A faszbúk csak eszköz. Nem kell kimenni (mindig) az esőre.

De nem győzöm ismételni: Nincsen mit az interneteseknek ünnepelni az Arab Tavaszon. Inkább a gyalázatos tudatlanságuk bizonyítéka.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.17. 00:22:40

@magyar-magyar szótár: no ezt hallaná egy..

pszt

(nekem is van dicső 56-os sztorim a 90 előtt áruló, utána hősi halottról, ki csak osont haza éjjel a szeretőjétől, oszt valami járőr lelőtte - pedig haverok voltak amúgy, nappal)

magyar-magyar szótár 2011.11.17. 06:00:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kicsire minek adjunjk? Végeztek ki embert Xaww Hqwxyh megöléséért úgy, hogy Wqtal Mqwaxxh boncolási jegyzőkönyve volt a per fundamentuma, majd ugyanerre az ítéletre jutott Dr Eörsi László ügyvéd és neki se piszkálta a csőrét, hogy az agnoszkált és perfundamentumként szolgáló hulla nem Xaww Hqwxyh -é volt. 1956 ilyen istenverte történet. pl az se tűnik föl senkinek, hogy Szuszlov épp csak lekezelt Rákosiékkal június 8-á és rohant Kádárrel tárgyalni. Kádár nagy sakkozó volt, de nem hinném, hogy Szuszlov sakkpartiánuss kedvében látogatá meg...
Vagy itt van november 4. Még a rosszoldaliaknak, a hóttifaszsitáknak, Az Pesti MSrácok aggjainak se tűnik föl, hogy máig nov4-et mint a befejeződés-t ünnepeljük, Ilyentályt pl a pesti utcán, mint a lovat vert meg az utcanépe egy stricit, mert elfogadta egy ruszki kiskatona cigijét, amivel az megkínálta. Nvemberben még vastagon ellenállás volt pl a 14órakor kezdődó 10 perces utcánnemjárás. 10 percre elnéptelenedett a város, hogy Kádár láthassa, azért ki az úr. Nem 2-4 % nem ment ki az utcára, hanem senkise s így a kádárkutyák se mertek...
süti beállítások módosítása