Ilyen izmokat mainapság csak nagyon szegény ám dolgos cigány fiatalokon látni meg szegény magyarokon, akiknek sokat kell gürcölniük www.fortepan.hu :

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr123337416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spájdernecc 2011.11.04. 07:19:33

nagyon jó képek, mint egy szocdem természetbarát hétvége cirka 37-ben.
/ viszont kicsit összefésülgethetnéd, mert ie-ben, meg chrome alatt kitakarja a fél blogfelületet /

magyar-magyar szótár 2011.11.04. 07:25:30

@spájdernecc: Inkább takarja ki, de ne legyenek kisebbek a képek, nem tudok nagyobbraugrósat csinálni, a hártyakovácsunk pedig belsőemigrációban van, remélem, csak belsőben.
Amúgy biztosan voltak szocdemek is ilyen izmosban, az a felháborító a számomra, hogy gerófiok, bárók, bzudapesti zsidó kereskedősegédek és középpolgárok, meg mindenfélék. Egyszerűen egész Budapest a rettenesetes HóttiKórszakban pl képes volt a Duna korzón csak abban a koratéli ezüstös áttűnésben, ami Bp fölött gyakori, nap vagy pláne légfürdőzni.
Kosztolányi milyen izmos volt ahhoz képest, amint EstiKorlnélszerű a mai bölcsészleányka tudatcsikákban.

budai zöld 2011.11.04. 10:34:11

Tudom, hogy csak részben igaz, de ennek a képen látható társadalmi réteg mai megfelelője továbbra is viszonylag jól néz ki testileg, bár főleg inkább csak a feleségek, gyerekek, fiatalok. Ők megtehetik, hogy jól esznek, és testgyakorolnak rendszeresen. Ma Magyarországon csak a kiváltságosok tehetik meg, hogy mozognak és nem cukor-növényi zsír-glutatmát-állományjavító-naturidentische Aromastoffe komplexet esznek.

De azt adom, hogy ma ilyen izmai a posztban leírtakon kívül max. sziklamászóknak vannak.

Steinmann Lujza 2011.11.04. 11:04:51

@budai zöld: az egészséges kaja mondjuk tényleg nem olcsó
a testgyakorlatozás? bárki kimehet futni ingyen a szigetre, csak egy tornacipő kell
egyébként fittnesklubba kb. havi 10-15 ezer között korlátlan belépőket lehet venni, namost biztos vagyok benne, sokan havonta ennél többet elcsesznek cigire meg piára

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.11.06. 10:47:11

Sajnos overweighted-ként is meg kell állapítanom, hogy éles kontúr van egy Hofi est közönségének testalkata, vagy egy sóder klub közönségének testalkata között. Csajok megjelennek olyan úszógumival amit én mindenféle praktikával takargatok, pedig a kor és szokások jogán egyenesen kötelező lenne mutogatnom kőművesdekoltázsommal együtt.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.11.06. 10:47:45

@Steinmann grófnő: Az a baj, hogy a szigeten kevés a női szatír úgy meg mi értelme.

magyar-magyar szótár 2011.11.06. 16:41:28

@budai zöld: Más a fitnessztermi izom. Ezek a középpolgári (és úri) fiatalok sokat eveztek, úsztak, télen nap és légfürdőztek. ma a szmog a hivatkozás arra, hogy nem lehet napfürdőzni, namost képzeljünk el egy Duna korzót úgy, hogy Angyalföldről 505 gyárkémény kőszénfüstjét hozza a szél, az öszes bérházban kőszénnel, esetleg fával fűtenek, az olaj és benzinfüstölő automobilok és a Dunán gőzhajók. Még a napfürdőt csak-csak értelmezni képes a maiember, de a légfürdőt?

magyar-magyar szótár 2011.11.06. 16:42:46

@hajdul: Sok csajnál azz édes picipopsijú csípőnacika tolja föl a bioszexuálszépítészeti természeteshájakat hasra...

magyar-magyar szótár 2011.11.06. 16:43:29

@hajdul: de most vannak ezek a lógóülepű "Jaj, bekakiltam!" stílusú nőigatyók, azok se kutyák (azok a hájas combokat lepleznék)

Sobri Jóska (régebben pap) (törölt) 2011.11.06. 17:49:35

Ha már izom, akkor kicsit a múltba révedve megigézném Louis Cyr, Charles Atlas, Eugen Sandow, és még néhány más atléta képét, és a jelenbe vissazjőve megemlíteném Paul Wade, Bogdan Korzhenevskiy, Hannibal King, Pavel Tsatsouline nevét, és ha valaki akar valamit kérdezni, akkor kérdezze Darkyt:

calisthenics.blog.hu

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.11.06. 20:53:13

@magyar-magyar szótár: Azt nem értem a nők miért leplezik azt ami sok férfinak tetszik Mondjuk, ha kötényt hordanak a punci előtt az nem.

magyar-magyar szótár 2011.11.07. 06:06:46

@hajdul: A nők a legtöbb hülyeségük esetében arra hivatkoznak, hogy aját maguknak kívánnak tetszeni. Kedvencem, amikor a nő először mórikál magának egy arcot a tükörben, amit látni szeretne, majd azt festi ki. Ezután az arcizmai szétugranak -sminkkel együtt- a helyükjre. EKKPOR megkérdezed, mért csinálja ezt, azt mondja: "Saját magamnak akarok tetszeni. Ha nincs rajtam smink, mintha ruha nélkül lennék" Ez nagyo igaz, sok nő szépségének rejteélmességét a minél több ruha fokozza
süti beállítások módosítása