magyar-magyar szótár 2011.11.01. 02:52

geci

Boldog hollóvényt*, Bogi!

Azt már említettem, hogy a ~ Gerzson, Gedeon vagy Georgina stb neveink becézéséből matyizálódott. Azaz eufémia, mint a trágya vagy a húgy is.

ezt azonban nem említettem még:

A sperma devalválódásba jelentősen belejátszik, az hogy fika és szarszerűen értelmezik, jóformán gennyként, pedig nemes anyag. Különben pedig a szar is nemes anyag, a fosnál különb. Rengeteg vitamin, nyomelemek vannak a spermában és sebhúzó-fertőtlenítő, a hüvelyi flórát és faunát, egészséges egyensúlyukat helyreállító anyagok. Ja és a magvak:az europidoknál egyre kevesebb és azok is egyre kevésbé alkalmasan fickándák.

 Galántai Zoltán tudománytörténész és jelentősművész úr, a blogter egykori bérbloggere  tudományos cikke e témábanITT.

Mókás az is, hogymiközben a geci becsmérlés is, pl geci alak, aközben sok médiajógyerek médiageci szeretne lenni vagy annak képzeli magát. A paradigmaváltás azonban befejeződött, A Bazár bezárt és már innen csakis az Arany Középszar-ra van szükség, ugyanis az Arany Középszar-t nem ebben a mai USÁ-ban, hanem még egy régebbi verzióban és ott is csak Frank Zappa meséjében győzte le a tehetség és a lendület.  Termékenyítésképtelen műgecikre van szükség, a jólkiszámíthatóan genya tunyacsápokra. Innen folytatjuk a tunyacsápizmus című bejegyzésben...

 

a bolondka-atw-hu -ról koppintottam ezt a nyilvánvalóan nemmagyar karikatúrát, de ott is eredetiforrás megjelölése nélküli...

*Bezzegamerikai népszokás hollóvénykor: A jelmezes fiúk a sors szeszélye szerint eléjük térdelő (sokesetben szűz anglikán, metodista, Jézusváró, Amerikai Szabadegyházak Szövetsége stb-stb ista és szűz) leányok arcába maszturbálják spermájukat. Mindenesetre a magyar ifjúság már a felfejlődésben ott valamennyire tart, hogy kezdi megkedvelni a hellóvényt, csak még nem tudjuk, ennyire-e...

 

* Játékos feladat: Ha meg akarod tudni, hogyan győzött mára az Arany Középszar, hallgasd meg eredeti, Zappa által ellenőrzött minőségű vinyl lemezen és mai korszarú HQ CD-ről a Grand Wazoo-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr943325389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2011.11.01. 07:14:38

Értem, szóval ez az, amit te úgy hívsz, hogy "törődsz Bogiék lelki világával".

magyar-magyar szótár 2011.11.01. 07:39:01

Persze, már úgyértem, hogy akik mmaradtak a kicserélt Dívány környékén...

Steinmann Lujza 2011.11.01. 07:56:53

@magyar-magyar szótár: a diványra nem is kéne jobb, mint az arany középszar, az nem egy műűűvészeti vagy irodalmi oldal

magyar-magyar szótár 2011.11.01. 08:40:01

@Steinmann grófnő: Súlyos tévedés. Kb akkora, mint az, amikor úgy gondolja egy kiadó, hogy a gyerekkönyvpiacon elmegy a levesbe egy Füzesi Zsuzsa által illusztrált vagy egy Paulovkin Boglárkát kopírozó (mármint azt hjiszi szegény, hogy képes Paulovkin Boglárkát utánozni) könyv is. Pont ellenkezőleg: Azok, akika Díványra járnak MÉG TUDNAK olvasni, pedig az Olvasni tanulok-kal kezdték, és mégis, annak ellenére. És ezért kellene nekik inkább valami tartalmasat.
De a rádiók kapcsán megvitatuk ezt.
Először valami gagyit lenyomnak olcsón MAJDAZUTÁN "betelfonálók" útján meggyőznek mindenkit, hogy ez a szar kell nektek.

Most egy egészen borzalmasat találtam: Az egyik rádióba be lehet telefonálni: >>Olga húgom elküldte az unokáját Titanillácskát egy doboz sütivel, frankó lett<<- ezt beírja a nammami az internetre a rádió honlapjára ÉS BEOLVASSÁK! Angi mama öröme címmel.

Steinmann Lujza 2011.11.01. 08:47:58

@magyar-magyar szótár: akkor másképp értelmeztem
nálam az arany középszar még messze nem a gagyi
az arany középszar kb. ahogy én írok:D

magyar-magyar szótár 2011.11.02. 06:56:11

@Steinmann grófnő: Jó, akkor lesz egy The Best of Arany Középszar
süti beállítások módosítása