avagy cukiság a mai óvodából 

A költő mai kocsmát írt, de az a múltszázadban volt. Az elmúlt évezredben. Nagylevegőt vettem és vbeszaladtam az Őrjőnngjűngg Venszan című jókislányblogba, ahol teen-PMS jellegű szájszag [vastag, szalonnás, enyhe mandulagyulladás bukéval]  gőzeleg [jótündér nick, be kell roschálnom...] sebaj, pár csepp maszkóffszkaja ókolony a keszkenyőcskémre s addig nem veszek levegőt, amíg azt a gyűlölködő frecsegést el nem olvasom, aminek egyik főbb poenja az, hogy hányéves az államtitk.h. Hány éves. Megint az fog számítani, hogy hányéves, mint a taknyozások idején (a múltszáad végén, a múltezred végén) ? Ö... mondjuk.. Takony államtitk.h. (persze pőofán is kéne verni a ~t... gondolom, főleg,. mert 27 évesen mer lenni. Ja, hogy nem az a baj, hanem az, hogy GYűlöletes Név beszédírója is. Öhöm. Lángosképű Állat meg a mezgaz minisztériumban éppen 27 évesn mit is csinált, mit is a fizetése felvételén kíel? És bele mehetnénk a maióvoda mélyébe egészen a budi hátamegé. A mi óvodánkban a nagy disznóságok mindig a budi megett történtek...  A mi óvodánkban még ilyen sréhtetejű szemetes is volt, betontető vaslemez ajtóval, romlottalmaszagot lehellt...

Ja, egyébként egy fiatalos, teljesen spontán, egészenalulról a népbőlszerveződő fészbukcsimozgalom zászlóbontása pompomlyányaitól, eggen... Hány évesek lehetnek ezek a lányok, 24? 22? Micsodájukban tombolhat a szar? Ilyen szart, amit most az Őrjőnnggjűűg Venszaan-ban olvastam, eladdaig csak alacsonyabb színvonalú jobber kommentelőktől talán...

minta érték nélkül:

 

 [nevek útájjuk nevek] a velünk élő hősök, akik nem féltek a [ előzőkormány ] idején, és nem félnek most sem kiordítani minisztériumi szolgálati autójuk ablakán, hogy kinek van faszhiánya, ki mit merjen követelni az államtól, hogy milyennek is kellene lennie egy [ ]nak/nek, hogy érdemes legyen arra a megtiszteltetésre, hogy viszonyuljanak hozzá, vagy hogy hogyan kéne méltó módon ünnepelni ötvenhatot. Ők azok, akik nem félnek kimondani: tetszik nekik a rendszer.

És tényleg: mitől is kellene félniük? Elvette valaki a munkájukat? Konfiskálták a nyugdíjukat? Tönkretette valaki különadókkal őket magukat, vagy a céget, ahol dolgoztak? Átíratták a céget, ahol dolgoznak, pártállam-közeli oligarchák consigliere-einek tulajdonába? Hagyták őket félhomályos alagsorokban hónapokig főni a saját levükben, feladat, főnök és kilátás nélkül, húszasával és mindig szigorúan pénteken rugdosva ki őket? Baszogatták őket értelmezhetetlen feljelentésekkel, gondosan megválogatott ügyészségi iratokat szivárogtatva a sajtónak? Megkardlapozta őket valaki? Na ne már, tényleg? Otthon az ágyikóban?

Természetesen nem. Ezek a jelenségek számukra a bérrettegés, a hálátlanság, az indok[ ]eskedés/oskkodás [kotkodács] megnyilvánulásai, és különben is, akikkel a rendszer elbánt, azok nyilván meg is érdemelték. Hőseink annyit fognak fel a rendszerből, hogy végre lehetőséghez jutnak olyan fiatal, korszakos tehetségek, mint például ők maguk, vagy [név, név] vagy [név, útáljuk]. És aki ennek nem tud örülni, az a mi közös sikereinknek nem tud örülni.

A [hely neve, változószagú Kossuth-tér, ha a mieink, indokoltan illatos, de ha az ővéik, akkor BÜDÖS]i-tüntetés csípős pofonként csattant hőseink arcán. A [párt neve], a valaha [iksz ] szavazót/százalékot megmozdító párt ma nem mer rászervezni e[spontán alulróljövő pl civil/polgári) pár [szám]es tüntetésre. A Gazda inkább ban/ben menti a világot, mint hogy itthon méresse meg a népszerűségét, ráadásul a (lehetne húgyszagú Kossuthér]-tüntetésen és a klipen a kényelmes és jól bevált [...] sztereotíp figurák helyett fiatal, jól szituált, aktív adófizetők viháncoltak — A RENDSZEREN.

Ez vérlázító. [nevek, úttájjuk] rezsimszolgák vérében tombolni kezdett a szar, és haladéktalanul posztot követelt magának. Hát ezeknek dolgozunk mi éjt nappallá téve a minisztériumban? Ezeknek készítjük mi a penge kis politikai elemzéseinket, közvélemény-kutatásainkat, nemzetstratégiai tanulmányainkat? Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak, rám figyeljetek! Hát már a jó nők is elpártoltak a Párttól? Aztán itt fogunk állni petyhüdt farokkal, mint [úútájjuk neve] egy rosszul elsült twit után, és hajkurászhatjuk a francia kurvákat meg a kócos fogú kormánybiztosokat? Hát már az sem szexi, ha Viktor beszédírója az ember? Ha eldobok egy laza [   ]tot, megadod a számod?

Ezeknek legyen [funsön neve] az ember [túlfiatal életkor a mihez] évesen? Hálátlan dögök. Nem becsülik meg a velük élő hőseiket.

 

8 komment

Címkék: mai ovi

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr473328659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabriel syme · http://magyarido.blog.hu 2011.10.25. 20:25:41

Aztat mongyad man ki, hogy melyik szerelmed (M. Antonia?, K. Szilvia?) csapassa azt a franya vincent blogot!
Igy csak soteccsgbe tapogatozik az ember, nem erti a lenyeget.

magyar-magyar szótár 2011.10.26. 04:43:07

@gabriel syme: Szerintem nem Antónia és nem Szilvia. Ők ugyanis tudják, hogy a gyűlölet elvakít és a frecsegő (PMS-illatú ) nyál nem ütős. Ők szakamberek, az Őrjőnngjűngg Venszant olyan... hogy is mondjam el vannak ragadtatva ezek a nők, kb annyira, ahogy e heőjjdemogyorókok, akik Kárpátiára busongván.
Csak az egyik kedvenc képem Krizsó Szilviáról. Kérdez alá Szegény ferencnek, eléggé undorító, nem is részletezném. Azokat kell kérdeznie, ami kérdéseket ferenc és a szakemberei gondolnak az ellenség kérdéseinek s persze ezekre úgy megválaszol Ferenc, mint a pinty. Tehát Krizsó dolgozik , de ami nagyon fontos, úgy nyal, hogy azért undorát nem leplezi. Nálam ezzel Kirzsó nyert. élni kell, lakás, gyerek, törlesztőrészktek autó és hát meg kell adni a jóoldalnak, ami a jóoldalé
Rendesen decensen csak színtisztán szakmaiassan nem lehet megélni,mert akkor szürke kisegérnek látszik és senki sem jajong érte, ha kiteszik, mehet el, mint egy kuminviktória...
Krizsó tanítanivalóan jó szakember és a médiasulis gyerekem elé kiteszem a képét és megsuhogtatom a favonalzómat, úgy merj eltérni gyerek, úgy!

PesszimPista 2011.10.26. 19:48:25

Hát ide csak egy komment érkezett? (Meg egy VÁLASZ persze). Hö-Hö-Hö.
Fröcsögés? Gyűlöletbeszéd?
Most kezdődik a tánc!?
És az ATV-ből a Demokratikus Mialófasz-rendezvényén való szereplésért azonnali hatállyal kirúgott ceremónia mester (Nem jut eszembe a nevéje nekije), meg a mártír Gréci Zsozsó akinek két adás után megszűnik az oly értékes műsora?
Óriási!
Magyarok Istene . . . tarts meg minket! :-DDD

PesszimPista 2011.10.26. 19:49:31

@PesszimPista: Saját farkába harap a Bigyó!

PesszimPista 2011.10.28. 06:38:06

@magyar-magyar szótár: Hát én csak ara gondoltam, hogy felhergelni a népeket viszonylag könnyűm de aztán meg már fanatizálni kell, mert különben nehéz őket együtt tartani/irányítani, akkor meg akár könnyedén vissza is nyalhat a fagyi.

magyar-magyar szótár 2011.10.28. 06:59:41

@PesszimPista: A gyűlölettel operálás kitalálója Dr Josef Goebbels egészen tartósan elszórakozott anélkül, hogy a zistenatta népe visszanyalt vóna fajlajtszerűen.

magyar-magyar szótár 2011.10.28. 07:01:22

@PesszimPista: És annyira tartósan, hogy a kemény mag mindhalálig kitartott (lásd a halottimatematikusok, akik vérizzadságos számításokkal bebizonyították, hogy a 6millió "csak" [nur]2,7 millió.
süti beállítások módosítása