Mielőtt máma egy újabb fészbúkmozgalom gründolódik, gondolom a lovat/kutyát/gyereket már idomítják, a 2012-es előrehozott választásokra (nyugi, majd ősszel lesz, a nyári vakációt nem fogja zavarni!) gyorsan-gyorsan, először a mottót:

>>Le drapeau va au paysage immonde, et notre patois étouffe le tambour.

 Aux centres nous alimenterons la plus cynique prostitution. Nous massacrerons les révoltes logiques.

 Aux pays poivrés et détrempés ! - au service d  ---<<  etc, etc
J.N.A. Rimbaud:  Démocratie

 

 

 

 

 

 

 

Libiában Gaddafi halálával a/az [aktuális minőségjelző helye] rendszere végképp elbukott. Tegnap az új rendszer főemberei bejelentették, ezután Líbiában [is] A Sharíja [az iszlám törvénykezés] lesz a mérvadó.

Köszönjük fészbukcsi! E' is jaó sikerűtt! gratula...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr773328266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butalo01 2011.10.25. 11:26:43

Semmi baj csak az olaj legyen jókezekben (tudod a jógyerekeknél), mit gondoltál? talán szabadság-egyenlőség-testvériség, demokrácia? Na ne nevetes, itt minden az eljövendőről szól, a sok kis sárgától el kell zárni az olajat mielőtt baj lesz...

butalo01 2011.10.25. 11:31:52

Na akkor mégegyszer: mit gondoltál? csak az olaj legyen jókezekben (érted jógyerekeknél...). Azt vártad?, hogy demokrácia, szabadság-testvériség-egyenlőség? Ugyan, csak a sárgák messzire legyenek az olajtól....
Az arckönyv-forradalmárok valahol a "Bközép" szintjén akarnak valamit (első a balhé) talán inkább Spartacus-féle forradalmárok: legyen más a rabszolga...

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 11:37:41

@butalo01: Hajlamosak vagyunk a tárgyikörnyezetünk miatt (ugye milyen apple meg stb palmtop és hasonló és milyentelefonokon) namost: Milyen telefonokkal fényképeznek bele a három napos [Gaddafi]hulla lilásszederjeges arcába bele. Szóval a véleményed TÚL MAGASAN kerít motívumokat...

butalo01 2011.10.25. 13:21:40

érdekes lenne a tömegpszihológiával foglalkozókat megkérdeni, mit és hogyan történik tömegmanipuláció esetén, pl: akkor az 56-os katonalincseléseket meglehetne -félve jelzem kellene- magyarázni.
(mellékvágány: tömegoszlatáskor a hangadókat (nem összekeverendő a hangoskodókkal) kell kiemelni, vö: 2006 ősze)

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 13:29:28

@butalo01: Meg lehet magyarázni, nagyon frappáns magyarázat van, a tömeg kezd egylény-ként viselkedni. olyan, mint a pánik, csak ez a lincselés áldozatára, annak hiányában lincselhető bárkire irányul. És most jönnek az ismeretlen mellékszereplők. Akik ilyen esetekben akár főszereplők is lehetnek (maj léc, a kasza már megvolt, a sika pedig a kezük dörgölése)

Mondok egy példát: mező Imre nagyon útjában volt Kádárnak népszerű Angyalföldön. És nem esküdött föl a nagy Imre kormányra, mint ő. Ezért Biszku egy PICIT nemnaagyon EGY PICIT visszatartotta a tamnkokat. Csak pont addig, amíg a likcshangulat eszkalálódot és megtörtént, ami megtörtént. Biszkut EZÉRT kellene elővenni. mert EZT nem tudja megmagyrázni a sajátszemszögéből sem, miért foogta vissza a tankokat és várta meg, amíg a lincselők bevégzik.
Azon lehet aztán elszálazni, hogy a lincshangulat kreatívirányításában (előőordibálók, az elsők, akik ütöttek, de nem voltak már ott,. amikor lógtak a lincsewltek..) hány provó vett részt.

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 13:35:33

@butalo01: 2006-tal kapcsolatban se jó, se rosszoldali sajtó nem említi azt, amit ÁLLANDÓAN HANGOZTATNI KÉNE:. Azt, hogy alapvetően nem azt csinálták a rendőrök, ami ilyenkor az egyetlen fő feladat. Mondok egy rossz, de használható hasonlatot, mondjuk vakolásra vezényelnek ki rendőröket és akkor azok elkezdenek falazni. (azaz mégtöbb vakoldandót teremteni)

Tehát ha a rendőröknek megengedik a parancsnokok hogy azt csinálják, amit kell:
1. Nincsen focizás a zoknibombagyárosokkal reggel 8 és dél között. hanem fogják viszik (báér 22 órakor megigérték hogy maradhatnak)
nagyon kevsé volt a valódi csürhülő és annyi rendőr rájuk, hogy kényelmesen 10-esével elhordhattáők volna őket, de a cél nem ez volt. A cél a csürhe provokálása, piszka-piszkálgatása és az Astoriába beletolása volt. 2006-és 2010 között SOHA SOHA nem mitatták a nagytévékben az Astoriába beszorítós képeket, ezért fennkölt nagy értelmiségijeink máig úgy tudják, hogy nem is volt beletolás.

Bárki rendőr, nem kell kommandós legyen, tömegoszlatásról körzetirendőröknek is van alaptudása: Nem oszlatták a tömeget, hanem fociztak velükl, hergelték és főleg TÉRBEN tartották őket, amíg föl nem hergelődtek. Valamint ugy elterjed a külsős (területenkívüli, pl a Kilenckerületbeee lebzselő)csürhülők között, hogy buli van. órákig fociztak a csürhével, várva, hogy felhízzon...

butalo01 2011.10.25. 14:27:36

Érdekes lenne tudni, hogy ezeket a "cselekményeket", mennyire vizsgálták, kutatták... Kiderül-e, hogy volt-e központi szervező vagy sok apró, de nem elhanyagolható esemény, hiba adódott össze... (látva a múltkori fradi-ute meccs biztosítását nem zárom ki a teljes hozzá nem értés által generált ökörségfaktort).
Biszku tankvisszatartása csak bebiztosította az eredményt(honnan tudta, hogy mi lesz?), de ki(k) szervezték az ostromot? A lelövést? Van válasz valahol? És az utcán agyonvert barna félcipősök?
Más: az egyén felolvadása/eggyé válása a tömegben, a tömegirányítása a diktatúrák kedvenc titkos tudománya, liberális gondolkodók nem foglalkoznak vele (csak a titkos szolgálatok) talán félnek is tőle.. ugyanakkor egyházak, szekták, mlm gyűlések stb. használnak belőle részeket, az arab "forradalmak" inkább tömegírányításról, befolyásolásról szól(t) mint változásról

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 14:55:02

@butalo01: Röviden:
Tehát lengyelországi események (de a XX. kongresszus, Hruscsov, olvadás) 1956. június 8. Megérkezik Szuszlov Ferihegyre, lekezel Rákosiékkal és daszvidánnyát int nekik, nem ér rá velükk foglalkozni, 15 p és már hajtat Kádár Jánossal tárgyalni. legkevesebb 8, inkább 12 órán át tárgyal Kádárral. Rákosiék lehallgatják Kádárt stb.
A guta üti meg őket, de akkor se tudják meg, miről tárgyalt Szuszlov Kádárral,
Szerintem egy nagyon pici cetlire alig pár mondatot írtak föl.
Rákosi hadserege tele volt pragmatikus eskütt tett "ludovikás tisztekkel"
Fel kellett tisztínai a belügyet is.
Az AVH elpiszkolódott
Kádár új, hű testületet akart.
nyulakat kiugratni a bokorból. A Rákosi féle erőszak miatt rejtőztek a "hóttifaszistákok" az irányított anarchia, amit most forradalomnak nevezünk, mert KELL nevezni, alkalmas volt a nyulak kiugratására és likvidálására
A Kádár-esküvel feltisztították a hadsereget és a beélügyet. Még az én katonakoromban is voltak 8 osztályt járt kádáresküs, alezredesek (olyan beosztási számmal, amit tiszthelyettesi ranghoz adtak)

az irányított anarchia megoldotta az államcsődöt is adott a Nyugat (nem beszélünk róla, csak vádoljuk őket, hogy nem avatkoztak be) és adott CCCP is.
Kádár leszámolt az összes külsőbelső konkurenciájával (Mező Imrével is stb)
szóval ez elfért egy cigarettapapíron apróbetűvel.

Október 21-22 éb a fegyver és lőszer raktározás szabályait SÚLYOSANSÚLYOSAN áthágva lőszerraktárakba fegyvert, fegyverraktárakba löszert vittek és ezért soha nem volt számonkérés, mert ezt már Kádár emberi csinálták. Volt lőszerraktár parancsnok, aki a szolgszab értelmében (elküldhetett a kurvnnyába tábornokot is!!) megtagadta a fegyver/lőszer befogadását, leváltották, betároltak
Viszont a nehézfegyvereket őriztk.
A ruszkik soha nem vonultak ki.
Nem ide tartozik, de shakespeare -i fordulat: nov 2/3 éjjelén Hruscsov és malenkov iszonyú viharban Brioni szigetére repült és úgy tett, mintha Tito mválasztott volna az idültalkoholista Münnich (Hruscsov tiszttársa volt a VH-ben) és Kádár között. Úgy sakkozta a tárgyaláson, hogy Tito mondja ki Kádár nevét.

Pedig ők már nyár óta tudták Kádár nevét.
ja és Szuszlov a "forradalom" alatt is itt járt ám!

Hogy értsd: Annyira lehetett látni a viszonyokat, hogy Kopátsy az akkor még miniszter Bata helyett okt 25. körül Münnichet kereste meg érdeklődéssel. Tudta, hogy Münnich lesz a jövőembere. persze Kopátsy akkor mégb azt hitte, hogy Kádárék Nagy Imrével tartanak.

Mező nagyonnagyon útban lehetett Kádárnak, hiszen fölmerülhetett, mint ahogy Andics Erzsébeték föl is "merítették" hogy Kádár esküt tett Nagy Imre kormányában, Mező pedig nem.
Ha Mező él, alakulhatott vpolna úgy, hogy ruszkik ide, oda, de élegalábbis Mező pl a piássága miatt irányíthatóbb Münnich helyére kerül és kisakkozza Kádárt a nagy Imre kormánytagság miatt.

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 14:58:02

@butalo01: Természetesen 2006 ősze is provokációsorozat volt. Én összeszámoltam: Gyurcsánynak 12 hasznot hozott. ha 2-3 haszonnal van Gyurcsánynak, még leösseesküvéselméletesezhető. Pl egyértelmű, senki másnak az őszödi beszéd piacradobásából igazi TARTÓS (tehát nem ideiglenes!) haszna nem. Most látszik, hogy még moindig hasznos gyurcsánynak (Para K Imre: "a jobboldalnak van ütőképes csürhéje"

A csürhe = jobboldal. Mit mondanak a jógyerekek, mért nincsen most csürhülés?
"mert a csürhének tetsző kormány van"

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.25. 15:30:24

@magyar-magyar szótár: síkbolygón minden egyértelmű

ahogy tőled tanúttam

és mi történt 2006-ban - 3D-ben?

Fikanick 2011.10.25. 15:55:43

Hülye rendőrök. Engem próbáltak volna rányomni a tömegre. Akkora fotelom van, hogy öten se tolták volna el, plussz még messze is lakom.

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 16:02:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: 2006-ban az egyik igazság az, hogy a jobboldal kitenyésztette a csürhéjét és megakadályozta a reformokat (ésatöbbi)

A másik, hogy a szabadságharcoisok és az Zújőtvehatt elbukott és a pestisrácok nemöregszenek, de ezk a maifiatalok szartseérnek.
na és mi a 3szempont:

Aki szart emel, szar által vész. (Szar által vész, ki szartemel. Szarból kardot se lehet nehogynem várat)
Ám a történet 4D.

Különben a felvételek megvannak. Össze lehetne vágni dokumentumfilmszerűen úgy, hogy szakemberek kommentálják, ez okt 23.:
Reggel 8. Kérdésem?: Hány rendőr jutott egy zoknibombagyárosra?
Dél (,iközben Párizsbamn a tudomilyenvighar a milyenhajat cibálja a reptéren) tehát Dél:
még mindig ugyanazon a téren vagyuiúóunk, még több rendőr ugyanannyi zoknibombagyárosal nem bir.
És: minden út az első lépéssel kezdődik.

Második menet: A TÉVÉOSTROM UTÁN KIJAFASZOM ENGEDÉLYEZTE A TANK ODAVITELÉT INDÍTHATÓÁLLAPOTBANHAGYÁSÁT. Az örteg milyen balladaihomállyal bestzél: "VALAKIK leverték a lakatot és OLYANKÖNNYŰ BEINDÍTANI
Hát: nem annyira könnyű. Nam oyllan, moint egy ótó)
Ésígytovább.
Így végig lehet menni.
meg lehet kérdezni (szakmai) miért kergetőcskéztek, negyven rendőr mért kezdett el feltünően szakszerűtlneül kergetőcskéni a csürhével
holott meg egyábként VERNI LE A FŐDRE tuidtak valakit 22-en. verni le igen? SZAK és SZOLGSZAB szerűen eltávolítani meg nem??? (Hónaalácsap, elvisz)

Jól ,láthatóan a csürhe csüörhítése, hergelés általi hízlaalása és a ramazuri növelése volt a cél.

Innen a mókás, mert AZRTÁN, amikor jöttek az unalmas okt23-ak 8amikor már SZAG és SZOLGSZAB szerűség volt) akkor alig lett valami képialkalmas.

de olyan jó elhinni, hoigy a 437.. a 238.. a 67

Na, az volt a legnyomorultabb, a 67 fős csürhe a Szabadságtéren! (2008?)

Én kérdezlek most:
Miért nem lehetett FENTRŐL mondjuk a 7.ről egy NAGYTOTÁLT venni.
Ahogy többezer ember LESI MINT BIRKA a 67-et?

butalo01 2011.10.25. 16:05:35

látom a kádárfóbiádat is, de a kérdést "TÚL MAGASAN KERÍTETT MOTÍVUMOKKAL" -copy by you- kezeled, honnan tudta Biszku, hogy Mező hősi halált hal?, nem szökik meg illetve lelövik fehér zászlóval a kezében? ez a döntés a tömeg kezében volt nem Szuszlovéban/Kádáréban ugye?
Tehát a magyar 56-os/arab 2011 eseményeket külső érdeklődők szervezték?
De akkor kik irányították a tömeget?
Vajon irányította-e valaki a tömeget 2006-ban? Egyértelműnek tűnik, hogy a válasz nem...; A rendőrség tevékenységének megítélése már több esélyes, a táncművész, hogy jól járt vele még nem biztos, hogy képes volt megszervezni, bármennyire ő az antipatás nem biztos, hogy minden ráruházott tulajdonsággal bír is ( nem ismerem, így csak az eseményekből következtetek)

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 16:08:00

@Fikanick: Jópofa válasz. Ööö.. rendezvények voltak ugye. Hiszen pl a tank is "rendezvény" díszlete volt .
És aki el akart menni, pl angol túristák, külföldi diákok, mért nem tudtak, tőled is megkérdezem: hány rendőr jutott egy zoknibombagyárosra. Mért nem hagyták őket elmenni. Mért kergetőcskéztek a tömeggel SZOLGSAZB szerint elszigetel, megfog elvisz ez a szabály. Érdekes, hogy 22 rendőr le tudott verni a földre (és ezzel hergelni mondjuk 33 embert, aki látta) de elvinni meg nem 1 (egy) férfit (bocsjav, molett nőt válltáskával)? Ha elkezdik elhordani a 473 tagú csürhét, annyi rendőr szolgszabszerűen egy óra alatt végez. Már végeztek volna 13 órára...

Fikanick 2011.10.25. 16:27:06

@magyar-magyar szótár: Mikor kezdődött a Fidesz gyűlés? Mikor mutatta a hírtv a focizást? A kettő között tényleg nem lehetett volna azt mondani, hogy báránykáim, senki ne menjen gyűlésre? Én tényleg parafenomén vagyok, hogy távol maradtam, és a haveroknak is szóltam, hogy ne menjetek, mert balhé lesz? Volt olyan haverom, aki a gyűlés közepéről ment el, de legalább elment.

Ugyanez a történet politika nélkül augusztus huszadikai viharral. Nem tudom az évet, de biztos emlékszel. Miért kellett a tömegnek várni a hivatalos viharjelzésre? Miért kellett várni, hogy az illetékes elvtárs, aki amúgy sehol se volt szóljon, hogy nincs tüzijáték? Én elindultam a barátnőmmel, aztán láttam, hogy kezd beborulni, és inkább visszafordultunk. Kisgyerekes családok miért maradtak?

Fikanick 2011.10.25. 16:29:34

Ja, a tüzijáték nem maradt el, csak utólag szidták illetékes elvtársat, hogy neki kellett volna lemondania hivatalosan.

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 16:40:27

@Fikanick:
1. Szegény Ferenc már 22-én figyelmeztette a fidexxeket, ne merjék megtartani (Ferenc nagyon szeretett volna egyszer nagytömeg előtt úgy lefele-lefele erre-arra fordulva, szóval a példaképét [a rérthorikában] utánozva beszélni.
2. Gyanítom, hogy előző életedben grőfnő is voltál, jól tudod: Hír/TV-t nem nézek. két okból:
a: szolidarnoszty: csak azt a 3 nagynézettségű földisugárzásút, amit a legbutábbank nézett 4 millió parasztnak gyártasnak (retek Excsiga Királyim1)
b: nem is tudnék HrtV-t nézni még nem láőttam fennállása óta 3 órát belőle, abból is 2 máshonnanátvett.
ű
A RENDES TÉVÉK közvetítették. Volt sok buta értetlen, a történelem iránt érzéketlen riporter
elsősorban Kruzslicz Dávid Retek Klub ő még jajongpott is, hoigy most mér most mér nyomják bele a [csürhé]ket az Astoriába, most miért SOHA AZTÁN ezb nem került adásba. Mostanában látni más tévétől. (m1) más szögből.

A HírTV elásta magát nálam a TVostromközbvetítéssel (szintén a hülyeség: sziveskedtek azzal a közvetítéssel valójában!! -de a jóoldalnak!)
Azért a TV ostrom erősen szelektált: két moemntumot soha nem muatnak?: amikor a körülállók 8akiket nem szokás mutatni, ) kimentik a rendőrt az égő vízágyúból és a lányt a lépcső tetjén, aki 3-4 hosszú máspodpercre megállítja a csürhét, kérleli őket, ne, necsinálják.

Amúgy különben 1956-ra nézve is tanulságos: ki mint AKARJA látni, úgy szelektál.
Ezért kéne egy 3. nézőpontú, hiszen az anyagok megvannak. percről percre.

Az is megvan, hogy az "ostromlott" tévébe/ba leföl, békésen közlekedtek a nádorutcai hársóajtókon. Ott semmi, csönd honolt...

színjáték volt szervezett provókkal

2011.10.25. 17:09:09

@magyar-magyar szótár: Igen, a Hírtv hitette el a legjobban, hogy háborús állapotok vannak. Ezt illendő lett volna nekik megköszönni, lehet meg is tették.

Fikanick 2011.10.25. 17:14:55

@magyar-magyar szótár:
1.Akkor meg na pláne!
Te is azt mondod, hogy tudni lehetett, hogy balhé lesz. Az ment ki, aki balhét akart. Csak a tömeg nagy része arra várt, hogy majd más csinálja meg a balhét, Ő meg majd utólag lesz partizán.
2. Nem hiszek a lélekvándorlásban. De ez most hogy jön ide?
Jó, nem nézel Hírtv-t, de sok pesti meg néz. Azt egy szóval sem mondtam, hogy bármelyik tv korrekt közvetítést adott. De lehetett tudni, hogy tánc lesz, és nem volt nehéz Katát táncba vinni, mert Kata is akarta. Vannak akik a csürhét összemossák a tömeggel, Te meg fölmented a tömeget, hogy szegény átatlan báboci tömeg csak élt a jogával, és jajj be bántották. Nekem is van, és akkor is volt jogom ahhoz, hogy gyülekezzek. Akkor, fidesz szavazóként még gondolkoztam is, hogy ki kellene menni. De van a világon józan ész is. Fotelból néztem, és telefonálgattam, hogy mindenki aki nekem fontos otthon lapít-e, vagy intelmeim ellenére kiment bulizni.

magyar-magyar szótár 2011.10.26. 04:45:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mit tehett Aladár a Síkbolygón? Fogott egy zseblámpát és a 4D kezére világítván 4D árnyjátékot játszott a bolygófelszínen, mint síkon. Faragott vóna képet [szobrot] 2D szemszögből a szobor egy sötét négyszög (a talapzata)

magyar-magyar szótár 2011.10.26. 04:53:13

@Fikanick: Én azt hittem, hogy vádolom a tömeget, amikor rámutatok artra, hogy tizenkét, egyenként 100 kg visszatartóerőre képes ember bambán még hátra is lépett.

Mindenki a neki kedves verzióba kapaszkodik. természetesen van igazság a verziódban, csakhogy ezt azok a parancsnokok is tudták, akik megparancsolták a rendőröknek, hogy ne a megfog, bilincsel kiemel elvis kocsibazár technikát alkalmazzák a 44 zoknibombagyároisnál, hanem azide zavar, megüt, odazavar megüt, amott se engedi át, megüt technikát. nagyon-nagyon sokáig kellett játszani ezt, mire a 2000 bámészkodóból 50-et felhergeltek annyira, hogy na jeztet mán nem tűrhessük alapon beavatkozzanak, meg még a Franstatti és Angyalfődi kocsmákbból is odabotorkáljanak a haverok, akik persze BE bemehettek a műveleti területre.

Ugye, a későbbi évekbben ezen volt sopánkodás, hogy a máveleti területen kerítéseket alkalmaztak
Várta mindenki... hogy majd megint borzonghat és nemborzongahtott.

namost ugye van az anyai (az apai szív) ha orszgútra megy AZ ÉN GYEREKEM akor jaj megfoghalni baleset lesz, bemondják, hogy KISPIROSAUTÓ meghalt és a szív megrszket, mert nagy bordó autó és az ország másikvégében, de ha nem, ha elnézték a VILÁGOSBORDÓT sötétpiroisnak??

Azért voltak nemanyaiszívvel nem annyira nyugtalan emberek akik HIDEG fejjel nézték a jeleneteket.

És itt is igaz: Ha a te gyereked barátja az angol túristának, akit pofánvertek és ő is kap egy vékonysort a rendőröktől, akkor meg azonnal ANYAISZÍV emígyláto ha neki kell térdelnia kocsmaudvaron tarkóratett kézzel.

magyar-magyar szótár 2011.10.26. 04:55:11

@Fikanick: Szerinted miért nem akar senki nhaladó jóoldali szivemnekkedves ember, nagy tanítóm (aki tegyük hozzá MINDEN'TUDÓS ) de senki-senki arra a lányra, aki eléállt a lépcsőnfeltörő csürhének? Én nem KAPASZKODOÖM a képbe ezt a képet a szelektívemlékezet szemléltetésére használom.
Kit szólaltattak meg a jógyerekek a minap? a tankot elkötős bácsit.

magyar-magyar szótár 2011.10.26. 05:03:27

@nagyjoco: A HírTV a magyar médiatörténet egyik legnagyobb gyalázatát követte volna el, ha egyébként nem sík ostobaságról és szakmaialkalmatlanságról van szó. Az rendben van, hogy a magyar média tele van Tóth Anikó szerű, hogymondjam szépen... a nyakán is sajátos nemiszervet viselő ostobákal. Az ilyeneket elküldi balatoni lehalászásokra kisszines riportokra, végülis nem annyira húsbavágó, ha egy riporter annyi általános ismerettel sem rendelkezik, mint egy jobbképességű gimnazista . De ugye, amikor a HírTV stábja elkezdte közvetíteni a csürhülést "Új 56 Új Pesti Srácok Fóradalom ELŐREE!" .. annyit látttam már a HírTV-ből, sejtem, hogy vannak ott olyan emberek, akik rendelkeznek történelmi alapismeretekkel. Mittudomén, nicsen szolgálatban, de tudja a mobilszámát a nem akarom leírni a nevét ostoba baromnak, aki lelkes felhívja és ÁJJÁ MÁ LE AZ OSTOBA KURVANYÁD MITBESZÉLSZ TE ÁLLAT megpróbálja magához téríteni.

A jóoldali interpretációhoz. Azt hiszem, Baló Györgyről azon kívül, hogy kicsoda Krisztina férje (volt?) rosszat nem tud mondani 8na jó, azt a tipikus magyar jóoldali fanyalgást, amit, ha a vita fordulata úgy kívánja, akár Gömncz Árpád is megkaphat)
Baló György nagyon fontosat mondott a kiégett Mondeo kombija mellett bele a mikrofonba. Na EZT a Baló vélekedést is kb úgy kiszelektája a jóoldali magyar média, mint a lányt a lépcső tetejéről.
süti beállítások módosítása