magyar rep

 

Index fülelő:

cím és beugrató:

A Ferenciekig ér a millások tüntetése

Karácsony Gergely a NER-t szidta, Karcagon botrány volt, egy néni kiosztotta a jobbikosokat.

 

Ne kérdezze senki, honnan ér a Ferenciek teréig.

És most nyissuk meg:  jön a Magyar Banán, ha meghámozod, kicsi, savanyú, de a miénk:

 

UI.: [PS I love stb].: Spirk József teljesítménye egy óriási nagy rakás nulla volt. Jó-jó, azt mondja ilyenkor hannibal, hogy nem csak index van, hanem. Viszont az ország tele van állástalan, tengődő papírújságíróval, miközben ez a tehetségtelen, pöffeszkedő és közepes Spirk elég jó fizetést kap ezért a nagysemmiért, amit hétvégiügyeletes vagy miafaszmként csinált illetve nem csinált semmit

Szabad sajtó út: tízezres nagyságrendűre tehető a tömeg az egymilliós tüntetésen.

 

Kukafedélzárta után esett pofára a zsíroskenyér:

Harminc-negyven ember gyűlt össze az LMP megemlékezésén

 

 

UI.: [PS I love stb].: Spirk József teljesítménye egy óriási nagy rakás nulla volt. Jó-jó, azt mondja ilyenkor ápolóm Hannibal, hogy nem csak index van, hanem. Viszont az ország tele  állástalan, tengődő papírújságíróval, miközben ez a tehetségtelen, pöffeszkedő és közepes Spirk elég jó fizetést kap ezért a nagysemmiért, amit hétvégiügyeletes vagy miafaszomként csinált -illetve nem csinált semmit. Ez NEKEM (for me) nem baj, sőt, számomra öröm is. Az azonban biztos, hogy a Budapesten hajléktalan alkeszként agyi dementiában pangó öt egykori újságíró közül egyet kimosdatok és adok neki annyit, emennyit ez a Spirk ezért a semmittevésért és lógásért kapott, akkor az különb és indexalkalmasabb melót visz végbe, ennyi. Nem Spirk tehet arról, hogy az internetes média kikukázta a papírsajtó maradékait is, de azért. ha már. Pénzért nem óhajt dolgozni Spirk, ha már állásban van, de akkor dolgozzon mondjuk arra gondolva, hogy tízezer ember (egymilliós tüntetésen már szám, bizony, tízezer, kifejező!!) tízezer ember jobb, mint Spirk. Ha már ennek a Spirknek szerencséje lett, mert ez a szerencse kétségtelen, tehetség és alkalmaság kizárva. Tehetséges és alkalmas ember zsigerileg képtelen lett volna ezt a nagy semmit, amit Spirk hétvégi ügyeletesként művelt, még az ablakba is kitenni ráadásul. Spirk munkájának az az üzenete, mint a vásári lacikonyhabüfésnek, amikor elénkbassza a fortyogó dögből készült zsírhurkát, egyed bazmeg, ezt érdemled. Spirk, amivel talán rendelkezik az indexnél alapkövetelmény jellegű médiagecizmushoz, az az a tenyérbemászó hájpofa, ami egy lacikonyhásnál természetes is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr943324043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RomBold! (törölt) 2011.10.23. 16:14:05

-Nem tetszik a rencer? - apám de sokszor nekem szegezte a kérdést lázadó-takony koromban!
-nem teccik a rencer? Csinyájj forradlmat! - mondogatták akkoriban okos fölnőttek a hülyegyerekeiknek. És amelyik hülyegyerek elég hülye vót ahhoz, hogy legalább egy kis forradalomnak látszó halványfing szerű vircsaftot kiköhögjön, azt megrakták, mint a lovat.

Lehet, hogy hülye vagyok, de én most is ilyet érzek... csak nem mondják, hogy csinyájj forradalmat... gondolják, rájön a zistenatta boldog nép magától is... de a zistenatta nép kunyhói mind hallgatva mint megannyi puszta zsír...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 16:16:44

@RomBold!:
Nem teccik a rencer? Kabbe mégeccer! A csaj komolyan bejön.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 16:27:04

Ontopikilag meg csak annyit, hogy tényleg röhögcséges az a pár lelkes tüntető tömeg. Vagy azért voltak ennyien, mert a többi nép békés megelégedettségében a kandalló előtti jegesmedveirhán lapogatta a pocakját vagy Dorottyát hallgatták jútúbon.

RomBold! (törölt) 2011.10.23. 16:28:26

@ripők: A csajnak elég hosszú a táncrendje... Egy körre elvinném én is, de nem hiszem, hogy ekkora túljelentkezésnél lenne esélyem.

Mellesleg nekem az is tetszik, amit (illetve ahogyan) mond.

Már nem tudom, hogy ki írta, és hol... talán a mandiner valamelyik kommentelője volt?... Szóval valaki azt mondta, hogy szerinte manapság a nagyátlag nem tud mit kezdeni az olyan kritikával, ami nem úgy szól, hogy "bazdmeg a kurva táltos geci biboldó jó édesanyád tripperes faszát" A csaj pedig nem így szól, ezért aztán a naygátlag nem is igen tud vele mit kezdeni.

Persze lehet, hogy ennek semmi közze semmihez, és megint primitiv troll vagyok...

RomBold! (törölt) 2011.10.23. 16:30:42

@ripők: Szerintem tanultak tőled, és ha a haygmára nem is szoktak rá, azért a délutáni üzekedés még mindig jobb program, mint a műbalhé...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 16:32:40

De bazmeg, disszidálnak a rokonai? Lássuk be, hogy egy diákosan túlspilázott segélykiáltás ez. Közben médiasztár is lesz a csaj és életmód-tanácsokat fog osztani a blikkben, az asztrológia rovat mellett.

RomBold! (törölt) 2011.10.23. 16:57:07

@ripők: Nekem spesziél valóban vannak olyan rokonaim, akik átköltöztek a servúdi erdőbe, meg az óperencián túlra...

Mondjuk azt a szót, hogy 'disszidál' én nem használom velük kapcsolatban, mert alapjában véve nem a politika elől menekültek, hanem az aranytojást tojó tyúkot kergették... de megértem (vagy csak érteni vélem?) a csajt.

Ja, és egy édes történet a múlt hétvégéről: vonatozunk haza setét Zalába NagyButaPestről. Vonaton belebotlunk egy nénibe (néni a faszt! szúrnám bazzeg a kellemes későnegyvenes lukát, de mégis néni, mert huszonegy-két éves lányai vannak, és azokat szúrtuk a heverokkal még családalapítás előtt).
Szóval köszönök neki, hogy
-Szeva Klári néni! Mit csináltál te itt Pestországban?
-Szervusz Boldikám! Csak átszállok. Londonból jövök. Tudod, ott dolgozok.
-Nem tudtam Klári néni. Zsuzska vagy kis-Klári költöztek oda, és Ők szereztek neked is valami melót?
-Nem. Zsuzska még fiatal, Ő kijár minden reggel Murszkába (Muraszomabt, szlovénül MurskaSobota) dolgozni kocsival. Klárika meg Bécsben él egy taxissal. Most babát várnak.
-Fasza. És akkor Béla bá' otthol bassza a rezet egyedül abba a nagy házba?
-Ja, valahogy úgy. Ő a biztonsági őr az utcában.
-Mijaz, hogy az utcában? Utcaseprő lett, vagy mi a rák?
-Tudod Boldikám, a fél Napsugár utca külföldön dolgozik, a lakásokat nem lehet kiadni bérletbe, hát akik kinn dolgoznak, azok összetolnak egy kis pénzt a Bélának, meg a részeges Jocónak, és azok ketten minden háznál befűtenek kicsit, hogy el ne fagyjanak a vízcsövek, meg az öregeknek vásárolnak, etetik a kutyákat, lejelentik a vizet/villanyt/gázt, fizetik a csekkeket. Mi meg, akik talpraesettebbek vagyunk, mi dolgozunk külföldön.

Bazzeg!!! Zala az Nyugat-Magyarország... ott alacsony a munkanélküliség... ja, hogy ebben az is benne van, hogy a fiatalok a csetnikeknél meg a sógoroknál dolgoznak, aki meg az ingázást nem bírja, az repül havonta egyszer...

Ha azt a rapp-et vagy mi a túrót, amit a csaj tol szépen irodalomórásan műelemzem, akkor a végén kiderül, hogy korrajz a társadalom egyre szélesedő rétegéből... abból a rétegből, amit rencerválcság óta hitegetnek, hogy feltúrhatja magát a középosztályba, és közben azt veszi észre, hogy az irigyelt középosztály cafrangjával együtt lassan lecsúszik a koldusok közé...

I_Isti 2011.10.23. 17:01:00

@ripők: Nomen est omen. Igen, a mi falunkból disszidáltak a következők: a traktoros, (bár ő csak félig, néha hazajön) a kőműves (ő családostúl svejcba), az ápolónő, az épületlakatos, stb. A cégnél, ahol dolgozok 250 embert fognak kirúgni jan 1-től, több száz embernek csökkentették a fizetését. Egyébként pedig a képek tanúsága szerint az Erzsébet híd pesti hídfőjéntől tart a tömeg a Ferenciek teréig - tesók közt is 350 - 400 méter. Fidesz mércével - ha a fidesz tüntet, akkor ez kb 12 millió ember.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 17:04:48

@RomBold!: Jó sztori. Ámbátor meg kell jegyeznem, hogy felesleges fiatalosan bazmegolnod és több tiszteletet is mutathatnál a néni irányában, aki ledolgozott egy életet. A "vagy mi a rák" kitételt meg a kilencvenes években használtam utoljára, egy betonpingpongasztalra támaszkodva lezseren.
Értem, amit mondasz, de dragon ettől még buzi marad salynos.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 17:07:09

@I_Isti: Mérhetetlenül egyetértek. Engedtessék meg ugyanakkor, hogy leszarjam a hasfájásodat. Barom.

RomBold! (törölt) 2011.10.23. 17:20:47

@ripők: Hmm... az előbb kigondoltamot olvasgattam, mellette meg youtube-oztam is kicsit... szóval elkalibrálódott a bazmeg-generátorom. Majd igyekszem visszaállítani. (Nem is, troll vagyok vagy mi a rák, ráadásul modoros náditroll, úgyhogy nekem szabad bazmegolni meg rákolni zsákszámra)

Klári nénit viszont fölösleges védened. Pontosan tudja, hogy szúrnám. (és még sokan mások is szúrnák, mert tényleg jó bőr)Persze nem csorgatom a nyálam, nem csinálok magamból nagyobb bojócot a kelleténél. És tudja azt is, hogy tisztelem.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 17:30:32

@RomBold!: Világéletemben idegenkedtem az öncélú trágárkodástól baszdszájba.
I_Isti pedig buzi.
Amit meg mondani akarok, az az, hogy értem én a kislány elkámpicsorodását, de - bazmeg - ez még nem a világvége. A visszamenőleges alkotmányasztalokat nem fogom elmútnyócévezni nyolc év múlva sem. Azért elszomorít persze.

RomBold! (törölt) 2011.10.23. 17:58:46

@ripők: Persze hogy nem világvége. Ha az lenne, akkor kellene tartani egy utolsó nagy orgiát, és kifeküdni a fűbe, és várni a csapást.
De itt még nem tartunk. Még lehet tiltakozni, lehet egyet érteni, lehet keverni a sajtóban a megemlékezés és a tüntetés szavakat, sőt akár a valóságban is lehet keverni a tüntetést a megemlékezéssel.

De hagyjuk az egészet a picsába!
Kérdezzük meg Hannibált, hogy mikor lesz legközelebb Ludditák koncert, és menjünk csápolni! Vigyük Büdösmackót is, Ő majd telefingja a nézőteret, ettől elszalad a közönség, és mi maradunk csak, meg a Ludditák.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 18:14:37

@RomBold!: Mackót ne basztasd, mert kibelezlek bazmeg.
És egyébként most kilencvenesévek szintipoppját hallgatom. Mi a véleményed Marky Markról?

RomBold! (törölt) 2011.10.23. 18:25:48

@ripők: Mi a véleményem Marky Markról? Csak az, ami Fridiről. sose néztem friderikusz showt, és sose hallgattam Marky Markot, de tudom, hogy nyálas buzi mindkettő. És öltözködni se tudtak emberhez méltóan, és csakis rossz véleményem lehet róluk minden tekintetben, és irigylek minden félcentest amit kerestek, mert olyat, mint ők, olyat én is tudnék, csak nincs az a pénz, amiért hajéandó lennék így égetni magam milliók előtt.

Az előbb meg tényleg hüly evoltam, mert kevertem a virtuált a valóssal... mert ugye Mackó, Ripők és RomBold! nem is léteznek, a ludditák meg igen...

És Büdösmackóba annyiszor törlöm bele a szaros mancsomat, amennyiszer csak akarom, de a mögötte lévő embernek jövök eggyel... pedig sosem találkoztunk... mindegy...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 18:28:03

@RomBold!: Kezdelek megkedvelni. De semmi buzulás!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 19:15:33

Egyébként a mindenfikaizmus sajátja [komm. rikoltva hahotázik] a "sosemnézek tévét", de leosztom a sallereket.
Egyébként hóttigaz, okos ember csak jó filmeket néz és a ponyvát is sutba dobja. Vagy direkte rosszoldali. Dafke. Politilag nemmegfelelő.
Zselézni mentem.

2011.10.23. 20:14:28

Milliós tömeget kizáróladg csakAFidesz és Orbán Viktor tud az utcára hívni - egy háromszázezres téren másfél-kétmillióan voltak.

Sosem feljetem el azt a sok savanyú narancsarcot, amikor rájöttek, hogy ájulásig szeretett pártjuk és kormányuk vezetőjét, a Viktort legyőzte a dadogós hülyekomcsi őskövület.

PesszimPista 2011.10.23. 21:13:20

Feri éppen most einstandolja a MASZOP "értékelhető" maradékát, meg felállítja az LMP-t a neki korábban foglalt székről. (Hogy betolták a 30 emberesnek látszó 50 emberes fotót már a Zindexbe. Óriási! A felszámolás megindult!)
@nagyjoco: Neked meg megint egy kis okfejtés:
- Tegyük fel hogy Feri nem is hazudott. Na jó ez a beugratós rész volt. Ugorgyuk is át!
-Szóval tegyük fel, hogy Feri sokkal többet hazudott mint addig bárki őelőtte. Ennek megágyaz az a TÉNY, hogy még senki nem módosított -nem recesszióban!- hiánycélt 4-4,5% -ról ~10% -ra soha annak előtte, miközben veres (nem véletlenül kisbetűvel) úgy állt ott mellette, mint békétlen időben a 100-as Skoda kalaptartóján a bólogató kutya, miközben a pannon puma patái rögöket hányva dübörögtek keresztül-kasul a magyar ugaron.
De tegyük fel, hogy ez csak egy különös kiugró mellékszál, és átlagban csak . . .
- Ugyanannyit hazudott, mint bárki eladdig. De hát még ebben az esetben is kilóg a lóláb, mert eladdig nem volt mindez ugyebár intézményesítve. Most meg lett, mivel Feri "lebukása" (szubjektív!: sajátmagát lebuktatása) után is "legitim" maradt. Sua culpa, sua maxima culpa!!!
Persze ha már akkor megy, akkor most megint az MSZP lenne az egyik jelentős területfoglaló, az LMP sehol nem lenne, meg kétharmad sem lett volna, és nem kéne folyton rettegni sem. Ő meg vhonnan a partvonalról is kívülebbről pisloghatna csak be a polpályára.
Dereng már?

I_Isti 2011.10.23. 21:39:25

"Egyetlen uniós állam sem szeretné saját polgárainak adóforintjait más országok bankjainak megsegítésére fordítani - fogalmazott Orbán Viktor."

Ez a mondat annyira orbánviktori, hogy az valami hihetetlen.
(1) az unióban csak egy állam van,amelynek a hivatalos fizetőeszköze a forint.
(2) mosmár nem arról van szó, hogy az egyes ajrópai államok megsegítik a bankokat vagy nem, hanem arról, hogy ki fogja azt először beismerni, hogy közös fiskális politikára van szükség, ami pedig az uniós országok -include magyarisztán- szuverenitásának a feladásával jár.
(3) az igazi urak a bankok*, a politikusok ajrópában még tisztességes hadseregekkel sem rendelkeznek. Ha viszont a bankok buknak, akkor egész ajrópa mehet a levesbe.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.23. 22:50:29

@I_Isti: Köszönöm doktol. Eddig sosem éltettem.
@PesszimPista:
jajjistenem. Faék bazmeg. Cölöp. Á, inkább visszavonok mindent.

Fenehorizont 667 2011.10.24. 00:05:51

@RomBold!:
én csak ráverném az arcára

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 02:13:23

@RomBold!: Utána meg azt hazudták a gyerekeiknek, hogy " Az emberek szavaztak 1990-ben a kapitalizmusra, akkor tessék!"

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 02:17:31

@RomBold!: Szerintem a csaj szájába adott kritika zip-ben így szól: "bazdmeg a kurva alföldimentalitású vidékiparaszt jó édesanyád tripperes faszát"
és ezt bizony kamelja ám a jónép. Hiszen azt mondja ki a rendszerről, ami a szivüket nyomja.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 02:19:46

@ripők: Én Krizsó Szilvia helyezését látom Dotrottyától veszélyeztetni a Legbefolyásosabb Magyar Nők páholyában. Ugyanis az analógia így szól: "Egymilliójan tőtötték le a jutyúbon" [majd Mikulásra] Addigra Krizsó Szilviának majdnem 200 letöltése lesz a YT-n, abból 170-et nekem köszönhetNE meg...

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 02:21:48

@I_Isti: Jó, és hogy jön ide Orbán Viktor? Mint Pilátus a Credo-ba? Ezt figyelem meg, valamilyen politikai téma van egy polblogban, mindegy mi, egyszercsak jön egy kommentelő 3 méter hosszú becopyval matolcsy gazdaságpolitikájáról, amire a válasz az, hogy mit mondott Orbán a zónijósértekezleten. Miközben a "blogbejegyzés témája" Élet az MSZP-ben a Demikratikus Kojala után...

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 02:24:29

@RomBold!: Ha valami be van csomagolva újságpapírba, az nem újság. Te arról beszélsz most, ami a csaj újságpapírjára van írva, de amit tol benne eléd, az nem az, ami a csomagolásra (a dal szövegébe) van írva. Sőt a csaj sem az. Fejszével nem csak barkácsolni lehet, de pl diót törni is.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 02:26:14

@I_Isti: Szögezzük le, hogy faszbúkizációs szempontból a cucc :
-óriási kudarc volt
-egyébként viszont sikeres is, mert azért ott van az esély, amiről a Kendermagos ürge beszélt, még egy kis munka és MUK.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 02:40:22

@RomBold!: A ludditák kb százszor jobb és alkalmasabb kritika, csak a jeccerűnépnek (figyelem, legderekabb értelmiseggjeink zsigereiből indult ki a mozgalom, dehát a legjelentősebb művészünk beleiben is a fing, az ugyanaz a kénhidrogén jellegű gáz..)

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 02:43:29

@kchkscak: Én nem verném rá. Sajnos a sperma devalválódásba jelentősen belejátszik, hogy fika és szarszerűen értelmezik, jóformán gennyként, pedig nemes anyag. Rengeteg vitamin, ásványok vannak a spermában és sebhúzó-fertőtlenítő, a hüvelyi flórát és faunát, egészséges egyensúlyukat helyreállító anyagok. Ja és a magvak, az europidoknál egyre kevesebb és azok is egyre kevésbé alkalmasan fickándák.

Sinto 2011.10.24. 05:50:43

Jaj, már megint puffog a nevetséges, frusztrált papa. Hogy a Spirk mennyit keres, pedig... pedig persze fingja nincs se arról, hogy mennyit, se arról, hogy mi is a feladata és azt hogyan oldja meg.
Hogy a Spirk mennyit keres, pedig... pedig ő ugye kimosdatna egy hajléktalant, ismer valakit, aki... aki történetesen ő maga, Poinc, az alulfoglalkoztatott PROFI. Aki kurvajó ügyeletes lenne, hiszen már ebben a blogban is milyen hihetetlen újságírói minőséget villant meg: minden megfontolás nélkül tényként közöl számára tök ismeretlen dolgokat, saját frusztrációit leplezetlenül vetíti ki, és még mindig a médiafölény ellen harcol, ami már rég nincsen. Hát papa, jelzem, alkalmatlan lennél, ne is álmodozz, éppen az álmodozásaid és az irigységrohamaid bizonyítják be, hogy semmi keresnivalód. Ott szoptál te ki, hogy a Hírlap stábja már kivan.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 06:29:24

@Sinto: Nem, én alkalmatlan lennék, drágám. Ha az agyvérzsírod forrása alábhagy, csihad kicsinyt és nekifutsz a szövegnek, talán felfogod a lényegét, miszerint nem rólam szól. Nem vagyok benne

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 06:30:29

@Sinto: Arról nem beszélve, hogy a Magyar Hirlapról rosszabb a véleményem, mint a tiéd.

RomBold! (törölt) 2011.10.24. 06:33:15

@magyar-magyar szótár: Szerintem itt vagy picit demagóg.

Eddig nekem dunsztom se vólt arról, hogy ki ez a csaj, sőt azt se tudtam, hogy létezik egyáltalán. aztán rákerestem, és nekem úgy tűnik, hogy a csaj egy egyszerű idealista. Én elhiszem neki, hogy Ő csak az újságért felelős, az pedig egy jó újság, és Te is, meg a jóoldaliak is, meg elég sokan próbálják azt nyomni, hogy amit az újságba csomagoltak, az is a csaj.

Még az egymilliót is beszoptad. Hőzöngz, hogy hol az egymillió... pedig facebookon láthattál már több ilyen egymilliós szervezkedést. Tudhatnád, hogy a milliósok amikor öten-hatan elkezdenek ötletelni, meg ötölni-hatolni, akkor már az a nevük, hogy egymillióan a [valami ügy]ért. Sohasem mondták azt, hogy egymillióan vannak, csak annyit mondtak, hogy de jó lenne, ha egymillióan melléjük állnának.

Én például nem mennék el az ilyen egymilliós megmozdulásokra -függetlenül attól, hogy melyik oldal szervezi- de szívesen leülnék beszélgetni Dorottyával, és mesélnék neki az idealisták szükségszeű végzetéről.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 06:34:42

@Sinto: A... hogymondjam, internetes média van fölényben. 2012-től a hagyományos telvíziózás meghal 8ezért nincsen szükség annyi tévésre és rtermészetesen a jók hullanak ki és a kellően szarkavaróak pedig maradnak)
Ugye a képlet az, hogy a te agyvérzsírodat forraló ezek miket igérgettek és mit csináltak.

Az internetes média mit igért.. és mit csinált. És fog csinálni.

Ne basszusgitározd már meg szivem, kitúrom a kedvenc cukrászdádból a kedvelt cukrászodat és én kezdek el Eszterházy-tortát -amit én ~nak gondolok, azt!- laza csuklómozdulattal elédbaszni egy ilyen spirki pofával, hogy nesze, ez van, te akartad (te kezdtél el papírújság helyet ingyenmédiát enni meg...)

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 06:37:40

@Sinto: Arról nem is beszáélve, hogy mindig idejössz trolloskodni, jól megmondod nekem és sziveskedem rendesen válaszolni, ahelyett, hogy a kurzív anyukádhoz küldenélek, hpogy vedd már le a könyvtárszobájában a polcról a sintoizmusról való szép képeskönyveket és nézzél már képeket (ha olvasni nem tudol) ...de nem, hanem megválaszolok neked sorba és te meg lelépsz
Így könnyű fikázni, cukrom!

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 06:39:59

@RomBold!: Dorottyának hiába beszélnél idealizmusról. Ezek a gyerekek már nem részesültek pol'képzésben. Az ideál -ról geszti reprímje ugrik be, az ide áll -nekik.

Nem szoptam be az egymilliót, sőt, rámutatok, hogy a Miki bá' meg is tojja nekik. (Hájszen ez lenne az egyik poen, hogy a Legbefolyásosabb Asszonyok egyikének pedig)

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 06:40:46

@RomBold!: 16ó 16 p-re van élesítve a rendszer, rendszervágyás c. cikkecském

RomBold! (törölt) 2011.10.24. 07:46:59

@magyar-magyar szótár: Viszont tanult némi szabad bölcseletet. KúróDórába veszed a kiscsajt. Az, hogy a műveltsége nem olyan, mint a tiéd, az nem azt jelenti, hogy semmilyen sincs neki.

Én védem a kiscsajt, akkor is, ha végül elvérzek, mert a nagyapámra emlékeztet.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.24. 08:23:46

hát én egy hülye vagyok, de nekem a lány tetszik, Eszteremre hasonlít, csak Eszteremnek 90C-s a melle:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.24. 08:26:59

@vészmadár (pica pica): és nem bölcsész, hanem cukrász, ami szintén előny nálunk...

Fenehorizont 667 2011.10.24. 09:46:52

@magyar-magyar szótár:
naponta van, hogy hatszor is kiverem, ha egyedül vagyok otthon (ahelyett, h blogot írnék, baszki), úgyhogy simán elférne az arcán egy löket.

Fenehorizont 667 2011.10.24. 10:04:27

@RomBold!:
az még hagyján, hogyha az idealista bevégzi, mer engem az nemérdekel...node amikor a "társadalom" végzi be miattuk, na az mán gázabb.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 11:11:18

@RomBold!: A kiscsaj mitsesejt. Ezért illetheti védelem. Nem tudja, mit játszanak vele, beh sok ilyen kiscsaj hülyül a diszkók parkolóiban +12-es kortól fölfelé. Ha megkérdezed, mind nagyon öntudatosan azt vágja oda, hogy majd ő tudja, majd ő vigyáz.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 11:11:53

@RomBold!: Különben csak a videóklipen látszik ilyen kislánynak, amúgy nagyobbacska már.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 11:13:44

@vészmadár (pica pica): Dúlyó Dólyát is sokan sunáznák..Úgy kellett rászólnom szexuális hímbeszűkültségben őrjöngő jobberekre figyelmeztetendő a fiatalházasnők sunájának jellegzetesen olajoshalszagú bukéjára, de nem zavarta őket (indexest játszottak ugyanis)

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 11:14:52

@kchkscak: Na jó, a hetedik "sorozat" már csak pár csöpp vizecske, ami szinte ugyanolyan, mint a női előnedv.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 11:16:02

@vészmadár (pica pica): Dorottyácska nebámújj!-cuccokba van őtöztetve unisexo, úgyhogy a méreteiről mitsesejthetünk.

Fenehorizont 667 2011.10.24. 11:48:40

@magyar-magyar szótár:
na, a dúró dóra az más. a sztem jócsaj.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.24. 12:51:11

nekem már csak az nem áll össze, az index miért fikázza a saját teremtményét, az elempét

ugyanis címlapon láttam: 18 db ember volt jelen kezdés előtt pár perccel

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 12:56:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Inkább felrázza az alvókat. Nomeg mi is a netokráciában az alapszabály: a LÁTSZATNAK frissülnie kell. Az LMP megtette a dógát, úgy néz ki, hogy a Millók a ZUajtószabaccságért nagyobbat fog szólni. Főleg Feri bácsi térgyén lovagolva a kis plüs kojala. "Figyeljed csak szépen a Gordon bácsit kicsikém!" -inti majd Feri bácsi...

Hanni, Hanni, az ember egy tizessel is fiatalabbnak nézhet téged, akkora politikai naíva vagy vagy. Nem tettél te Killián próbát?

Másrészt: Van az az 400-500 aktivista, mivel voltak szegények elfoglalva ??? (fészbúkolásilag)

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 12:58:32

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nemrég egy ártatlan bárán'kával cseverésztem itt, LMP-s fan, diogta nekem, hogy na, a bajnaival aztán ők nem. Nem akartam szegény zsenge ifjat mngbántani ezért finoman céloztam neki a messzi-messzi, talán ismeretlentörténelmi múltba, mint mondott Kuncze bácsi a koalázásról 1994. május elején.

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 13:04:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Fogantatás: LMP blog
Terhesgondozás: LMP blog fremntikus nyomattatása, állandó címlaposság etc kattogásmarkec
Mindenórás: Izgalom
Szülés: Megsértik formailag valamivel Bodoky művészurat aki LÁTVÁNYOSAN távozik (a szokásos vér, mocsok, ez politika, Hanni POLITIKA BAZDMEG MÁR, hoyg magyarázzam)
Vége a szülsének, fürdetés
Bdoky művészúrbnak jelenleg külsőpowerelik a leleplezőblogját, meg azóta is minden OK.

Bevetted eddig is, hogy nem index gründ? Be hát.
Közben meg már le is járt ez a termék, újtermék van.

Az7 LMPO nagyon is könynen nullakiterjedésű párt lehet (vagyis az volt eddig is) és akkor az ember rühögve gondolhat Tóta mesterre, amikor fikázta a KDNP-t.

Politika ez, Hanni, politika.
És nem a Napsugár csiklandozta a csipején keresztül az index hasába azt az LMP blogot, hanem ennek rendesen neki lett ülve, kisértletezzünk:
EDDIG sok pénz = nem lett párt,.
Most próbáljuk netokratíve:
SEMMI PÉNZ
ÓRTISÁI KOMMUNIKÁCIÓ (faszbúkizáció)
Most nyiltan is faszbúkmozgalomként emlegetik (ereggy a faszbúkra és lájkójj az egymillióig, amivel kifejezel

Két hét múlva az aletrnatívköztársoságielbnököt lehet lájkolni.
Feszt ESEMÉYN KELL a faszbúkizációbnan
és klakk flakk, a kör bezárult:
Az LMP nem esemény.
Most már érted?

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 13:07:36

@kchkscak: Most komolyan sunáznál egy szinte még menyecskelázban égő fiatalházas sunát? De melyik napszakban?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.24. 13:42:20

@magyar-magyar szótár: a politmarketinget értem, asszem

meg hogy blog, fészbók stb

meg bajnai is visszatér még

de továbbra is tartom, hogy nem az index gründolta az elempét (még ha támogatta is, szimpátiájáról biztosította, mint piszkosfred:), stb)

meg nem is az index mögötti kör, holdudvar stb

csak néha összeérnek dolgok

ettől persze még lehetek naív

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 14:01:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát nem tartottam a petri csészét a mesterségesmegtermélkenytés háézibulijában, de ott voltam, amikor már, ahogy Czeizel prof is állítja, ugye a 15. nap (ami a blogoszférában a másnap délután. Nagyon korán ott látogatgattam az LMP-nél és nagyon figyeltem nem egy átlagos blog volt, rögtön kőprofi hártya , de főleg szerencsétlen Boginak jobban kellett tolnia az LMP vel a címlaptajigát feszt, mint Török Gáborral! (későbben)

Ti körülbelül és más naívák is, már az "ötödik hónap" után kezdtetek figyelni, amikor a "kimmammucilli" annyoira édes (és nem hány , meg émelyeg,. fogy le vagy püffed, mimnt az első két hónapp végefelé)

A "szülés"-kor (a mozgalom párttá-lökődésekor, sok magzatvíz, méhlepény, az ilyesmi gerébágnessei és Születés Házai) sok ősLMP-blog fan háborgott, ne legyen párt, ne legyen párt, azzal elbaszódik.
Ugye a kisbaba is, ha rajta múlik, ellaszik örökre anyuciliban. ja, csak szólok, hogy az újabb kutatások szerint a [szerelmes] apa spermájában lesz kellőidőbnen szüléstindító hormontőőőtet! Ugye, milyen szép?

Nyugodj meg, nem a góülya hozta az LMP és ha nem, akkor nem kpétséges, ki az anya. Az apán, azon lehet vitatkozni, mert kétforintért azért mindent nem csinálnak meg. Tudni lehet, hogy az amerikai["követ"]ség adott bele a babakelengyébe rendesen. Namost azt tudjuk, hogy a Graham Green nagyszótárban az amerikaikövetség mellé mi van szedve szöbetűvel kezdődik...

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 14:26:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: nemzsöbetű, nemzsö A izbetű [de magántőke]a Hírszerzőban játszik vagy szott érdekili a faxxomat.. induláskor szott, az biztos... ...

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 14:28:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egyébként ez nemérr, hogy elkezdünk szipogva tuggyukikezni, ha egyszer az amerikaiak, akkor azok és nincs mit szipogni, evvan. Ki nem tudja, hogy nagyországok nagyszolgálatai (ez egyébként Hirszerzőék hobbija, foglalkozni a szolgálatokkal nomen est ) azzzal szórakoznak és úgy ahogy akarnak, akivel. Pl szoktak cigánytüntetésekkel is szórakozni. (Nem Ma'on)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.24. 14:41:12

@magyar-magyar szótár: nekem az amerikaipénz is lenne olyan jó, mint bárki másé:))

sőt, ez talán egy kicsit kevésbé mocskos
(antagonizmus ugyan, de ma talán a német pénz lenne a legkevésbé büdös)

...úgyhogy akkor végül is mi a bajod az elempével?:))

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 14:56:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: az a bajom, hogy humbug (bullshit-nek mondják)

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 15:00:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ez egy érzékeny dolog alulróljövő pártot szervezni. Mindenki ezt akar, de nem prostituitíve. Tehát nem oylan szépségkirálynőt akar, aki végiszopta a a zsűrit. SZOP= KURVA
Atrról volt szó Lehet Szopás Nélkül
és nem lett.
Jó, még egyszer el lehet játszani ezt az emberekkel (most játszák el)
de mégegyszer, bármennyire hülyének nézi az igenis, az indexc is hülyének nézi, nem lehet eljátszani. Az oldaróljövő rendes püö-i pártt a "hagyományosa kurva azt tudjuk.
De egy olyan, hogy
Szzűzlány párt més kérges a buxája??

Ráadásul pont a szűz (valamint a jó) arcok nem is kerültek föl igazán az LMP-ben.

De dicséred persze a lovad, mert megvetted (Suzuki effektus) Jóvásár volt, jóvásár.. (mert ugye nem volt más) De mint a Szuzuki vásárlók : ha adódik más AZONNAl vált...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.24. 15:02:30

@magyar-magyar szótár: ja, csak ez?

melyik párt nem az (és nem csak mao-n)

vagy rendesen neki akar állni, megcsinálni valamit - ami néha talán össze is jön jól vagy rosszul
vagy kell egy jelszó, egy vezér...

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 15:15:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mondhatnám, hogy Buddha vagy Jézus a példák arra, hogy rendkívül primitív emberiiszonyok közepette az ész embere mit s hogyan. keveset beszélni, nagyon érthetően és rugalmasnak lenni, konfliktuskerülően. Jézus beszélhetett istenről, mert a rómaiakét nem számolva egyébként is egy volt. Buddha nem beszéhetett istenről ,olyan környezetben, ahol 1000 négyzetkilométrre 3200 négyzetkilométernyi királyság és még két 1200 négyzetkilométeres császárság is jutott és minden faluban 44 isten külön és még családi kisistenek is,. Hát elhagyta az egész fogalmat.
Rugalmasnak lenni -itt ezt nem találod... VETZÉR kell, általában OV-n röhögnek, de hát akkor szólt -e valaki, amidőn 5 éven át egyetlen egy ember volt egyenlő a reformokkal. Szólt e valaki ácsit?

Hát most az alternatívköztársaságielnök az mi lesz, nem pótvezér? lovedollvezír?

magyar-magyar szótár 2011.10.24. 15:16:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Más. Nem tűnt föl neked, hogy a 2010-ig népszerű gumicsoncsikó, a Legnépszerűbb 100 nem játszik. MA nem tudhatjuk, hogy ki a legnépszerűbb politikus...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.24. 15:21:34

@magyar-magyar szótár: de, orbán

viszont olyan alacsony számmal, amivel 5 éve még gyűlölt lett volna

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.24. 15:24:15

@magyar-magyar szótár: az egy már elsőre béna ötlet

nekik tetszik biztos

(annyiban talé jogos, hogy sp az orbán-rendszer állatorvosi lova: ti. hogy csak és kizűrólag a lojalitás számít, más kritérium nem hogy nem fontos, de nincs is)

Fenehorizont 667 2011.10.24. 15:28:38

@magyar-magyar szótár:
ha én oda kerülnék, h sunázhatnám (de utálom ezt a szót..), akkor az azt jelentené, h vszínű már nemigazán ég menyecskelázban.

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 06:35:02

@kchkscak: A sunázás szót útálom tini suna meg efféle kifejezéseket. Itt amolyan burkolt iróniával hoztam vóna föl...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.25. 07:24:18

@magyar-magyar szótár: ugyan, egy férfiszem az őrbunda alatt is +/- 5 cm tűréssel megmondja a mellméretet. ez a lány olyan 80B-s, szóval még jók vagyunk. Most viszont láttam róla egy közeli képet, jó 25-ös már ez a lány, és ijesztően vaskos a szemöldöke...

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 08:37:59

@vészmadár (pica pica): Igen, én is a klipenkívüli riportképén koppantam. A vastag szemöldök annyira nem zavar.
Nos a cicik.. Szóval volt olyan eset, amikor én tudtam, hogy a sivacsbetétes fiXX alatt mekkorák azok a cseresnye mmellek. Ezen én mindig dühöngöm magamban, hogy.. a bimbiben idegvégződések vabnak, vezetnek föl. Ahová kell. És ha szeretem megszívom azt a bimbit, legyen neki jó. Nekem jó, mert az ő bimbije.. és.. ahogy öregszik az ember, pl egy lappadó mell, már egy.. szóval nem is keresek a zacskóra szavakat, de a bimbi az az a bimbi, amit akkor is szívtam, amikor a gyermekeinket ojtottam neki meg előte is és,, szóval az az én bimbim, nekem bimbi.
ha szeretek egy nőt, nem mindegy, mekkora a kosárméret??? Ha nem szeretem lehet Lollo Ferrer size is.

Hány nő lesz oda féléletére az ilyen vagy olyan kosármérete miatt -olyankor tudja az ember, volt férfival, lehet, de olyannal, aki TÉNYLEG férfi és VALÓBAN szerette őt, nem. Ha én férfi vagyok, a szerelmemet nem érdekli a kosármérete. Meg engem se.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.25. 09:41:35

@magyar-magyar szótár: az, hogy tetszik a nagyobb, meg az, hogy szeretem-e akkor is, ha kisebb, sztem két egészen jól elkülönböztethető dolog.

magyar-magyar szótár 2011.10.25. 10:47:30

@vészmadár (pica pica): nyilván ennek a műfajnak is megvannak a gombóccartúrjai

Fenehorizont 667 2011.10.25. 13:35:51

@magyar-magyar szótár:
ha hiszed, ha nem, majdhogynem biztos voltam benne!

Fenehorizont 667 2011.10.25. 13:53:34

@vészmadár (pica pica):
a szivacsos melltartók rohadtul be tudnak ám zavarni...mondjuk én nem is értem, de ha egy rakás lyánynak ez kell ahhoz, hogy ne tönkrevert önbizalommal mászkáljon az utcán, lelkük rajta.

bezzeg a löttyedt bojlerderekára meg felveszi a csípőnacit...az nem gáz. node hogy szivacsos melltartó nélkül közlekedjen, az elképzelhetetlen :D

Fenehorizont 667 2011.10.25. 14:04:25

@Frick László Emlékzenekar:
ööö...
mivel régóta olvasom ezt a blogot, volt alkalmam kitalálni, hogy ugyanaz az ember működteti a szótárt és a frick nevű nicket :)

Frick László Emlékzenekar 2011.10.26. 08:35:41

@vészmadár (pica pica): Madaram, te, mint szaGértő. Nézem pl a klipen látható Dorotztya vékony s a riportban beszélő Dorottya vastagabb nyakát. Attól van felnőttebnős hangja? A videoklipen egy gyereklány énekel, a riportokban egy érettebb büszke nő beszél.Én már láttam olyat is, hogy szerdán gyereklányvolt, este a szüzességének schnitt és csütüörtök reggel az iskolában egy enyhe terpeszben, lusta csipejét rengetően lassan mélázva járó nő jött be.

Szerinted mennyi idő telt el a videoklip felvétele és a riportok között?

@kchkscak: schitt, nur aus!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.26. 08:36:55

@vészmadár (pica pica): Dorottya mellbősége is czombosabb a riportokban. Holott a riportokban a didkó enyhén áátdombiz, tehát szivacsbetéttől nem lehet.. hm

Fenehorizont 667 2011.10.26. 09:29:10

@Frick László Emlékzenekar:
igen, ez jutott eszembe nekemis, mikor először láttam interjút adni: annyira másképp néz ki a nő, hogy sztem minimum hónapok telhettek el a klippforgatás óta.
sztem jóelőre megkomponált, pontosan, szépen vezényelt dolog ez a milla.

magyar-magyar szótár 2011.10.26. 11:38:08

@kchkscak: Esetleg arra gondolok, hogy azóta terhes lett, úgy a 2-3. hónapban, ez változtat ennyit nőn. Azért a nyakbőség növekedése.. hm...

Fenehorizont 667 2011.10.26. 13:36:44

@magyar-magyar szótár:
hát, sztem nem terhes. valahogy van egy ilyen sejtésem :)
még nagy karrier áll előtte.

magyar-magyar szótár 2011.10.26. 14:00:48

@kchkscak: A fészbúkizációban három nap egy esztendő. 20 esztendő meg elég sok egy nő életében
süti beállítások módosítása