blogbarátaim ismerik az ízlésem, számomra az egyik legkeményebb Howlin Wolf zenéje, ehhez képest a Motörhead pijamapartiánus piskoltazene, mármint számomra. Nonszensz ugye az ülveéneklés, főleg szinpadon. A súlyos tüdőbeteg Howlin egyik pompás fellépse, tessék:

3 komment

Címkék: pejsli

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr183269122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkell 2011.10.03. 00:27:37

Éneklés??? Éppencsak nem talking blues. Méghogy a Motör ehhez képest? Hallgassad csak végig, aztán revideálj!
www.youtube.com/watch?v=LUaE-Uiy3lY

Amúgy, az öreg farkas nagy király! :)

magyar-magyar szótár 2011.10.03. 06:04:52

@kikoránkell: Nincsen bajom a Motörhead-del, ugye, ki mire használja, nálam az a sáv, ami a Nirvana, U2 meg ilyesmi, főzés-mosogatás közben kismamadepi ellen, mensigörcsökre, ha már feldobtam a pincsim ésmielőtt letipitopikurciffixx a magossarkúmba a gariba a [Nissan]Mici-kémhez, hogy spuri a munkahelycsire, két lágy közé valami keményet betenni, ami azért annyira nem vacak, mint az AC/DC vagy a Coldplay.
Azért portörlés közben durva lenne T. Bone Walker-re élvezni, meg nem is az a tempó...
www.youtube.com/watch?v=hVR8lg1YLuc

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.10.03. 07:49:26

más fogalmaink vannak a keménységről. nálam ebben a hangzás mellett benne foglaltatik a feszes ritmus is. Na most, a blues ritmusa nem feszes, hanem laza (ez nem azt jelenti, hogy pontatlan, dehogy, kérem senki ne így magyarázza). A pantera plö kemény, és főként amúgy nem attól, hogy a gitár lehorzsoja az agyad, hanem attól, hogy ha a tökrészeg dobost leülteted egy metronómmal játszani, elveszed a metronómot majd 2 óra múlva visszateszed, még mindig a metronómmal együtt van.
süti beállítások módosítása