A warnig label fogalom is a korai amerikaidiótizmus (mint az ügyvédtúltermelés- és esetínség egyik következménye) szemléltetésére

Ímeg egy egészen friss, ami a 2009-es ónijós médiaharmonizáció későnvégrehajtott követelménye, részeletire döbbentünk rá, amikor regisztrációhoz kötötték a kommentelést és szigorítottak az internetes szabadbeszéd körülményein. 2010-ben tíz EU-tagország ellen indult vizsgálat azért, mert a médiajogharmonizációban késlekedtek, egyess sávokban nem léptek vagy mozdultak be legalább, mintha. 

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője [Index Anyácska ZRt. mint a magyar reklám és médiatorta valóságos és titkos mindenhatója]  semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

 

Mint a blog tulajdonosa és szerzője is, elhatárolódom a zónijó minden minősíthetően amerikaiidóta követelményétől és normájától is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr193033968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2011.07.03. 08:15:17

ez roppant egyszerű, csinálj te is egy feliratot, hogy a kommentek nem a blog, hanem a hozzászóló munkásságának a részét képezik, és ezért semmilyen felelősséget nem vállalsz értük. Kíváncsi vagyok, mi lesz ezután "Pali" karrierjével, és hány helyről fogják kivágni.

dr. Dr. Buchalter Izidor tud. főmunkatárs 2011.07.03. 10:21:03

Nekem az a véleményem, hogy az Ön webnaplója esetében olyan magas szintű értelmiségi diskurzus folyik, hogy az un. "trollokat ki[síp]uk" típusú vizuális figyelmeztetések teljes mértékben szükségtelenek.

Kabalco 2011.07.03. 19:18:04

@dr. Dr. Buchalter Izidor tud. főmunkatárs: Többek közt ezért is lehet, hogy sokan nem kommentelnek.

Steinmann Lujza 2011.07.03. 20:32:32

@Kabalco: lásd magas szintű entellektüel csevej, mint amit Nyunyival folytatunk a másik poston:))
ha valaki olvas, és érti, nyugodtan kommentelhetne is, hajrá:)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.07.03. 20:37:58

@Steinmann grófnő: meggyőződésem, hogy irodalmi alkotást mindenki ért (most nagyvonalúan irodalmi alkotás a poszt is). Merthogyugye valamit biztos mindenkinek jelent, valamit kivált, ha más nem, hányingert. Hogy ez nem pont ugyanaz, mint ami a szerző szándéka volt, hát istenem, ez a legjobb versekkel is előfordul.
süti beállítások módosítása