Korunk főtrendje a hűűddelazzzán való beleszarás. Kedvencem pl az, amikor a Golden blog tavalyi döntnökei a hír , a jujdeelnyomott magyar szajkómunkásság számára de szent, de szent HÍR definícójába   Gellérhegy nagyságban tojtak bele azzal, amikor tudatmódosító, befolyásoló, tanító-nevelő de feszt csak komment szándékú aktivista bloggal a hírblog kategóriát nyerették meg. És a jogos kritikák után sem revidiáltak, szartak bele abba is. (Török Vidor művészúrtól nem is várhat mást az ember, mint azt, hogy őtet[et]  nem zavarja a fogalomtévesztés...)

És megint egy fasza jellegzetesen indexes beleszarás:

lassan a Miklós utcában érik a füge, leérett a kései meggy, kompóttá fő a 9-es UV sugárzásban a germersdorfi cseresznye, de a blog-pont-hú hédlánnya még koratavaszi: jajdeédesz kiszmadár űűűl a zágon s cseresnyevirágzás

igen-igen, el van valami csúszva, de így horrorisztikusabb a kiszmadályka

Ó, Bogi, Bogi, te címlaptündér, te kis te... tündögés közben lessé má' a hédlánnyra, te, ott van a reklámbanner mügütt, amiből a tejbepapiravalód is lesz, te kis kócos, te!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr773007742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.23. 11:09:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: a lényeg: a blog.hu headline tavaszias hangulatú idestova 6 hónapja, mert a bloghu már a látszatát sem kívánja kelteni annak, hogy érdekelné, mi van a bloghuval és a bloggerekkel, csak a bevételi forrást látja benne (ld. még: ez is csak termék, de ráadásul olyan termék, amit a barmok - ld. bloggerek - még tehetetlen nyomatékuknál fogva elforgatnak 2-3 évig akkor is, ha az egészet már csak az automata blogmotor meg a véletlenszám-generátorok fogják üzemeltetni)

magyar-magyar szótár 2011.06.23. 11:56:29

@vészmadár (pica pica): @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Amikor virágzott a cseresznye és tulipiros kiszmadalyak baszták a kurvannyukat a hars kikeletben, ami az idén 2 hetet csúszott [ a cseresnyevirágzás] akkor még Szantaklá redves cuccai szikkadtak a főkszvágeny mellett a kifeszített kötélen (a hédlánnyban)
De persze Hanni, te még most se érted, miközben aminek felsőfokú tudósa vagy, abban ovi-kiscsoportos alap az "időbeni frissítés"

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.06.23. 12:35:14

@magyar-magyar szótár: a bloghu nekem arra kell, hogy belépjek a vipmélba meg a blogszerkesztőbe

és nem figyeltem, valóban, hogy mi van a bal felsőben

nemszámít, na

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.06.23. 12:36:05

@vészmadár (pica pica): ezt a pályát futotta be a blogter is

ez van, micsinájjunk?

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.23. 13:13:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: semmit. Én - dudi fogalmi készletével élve - jógyerek vagyok, nekem egyre megy, hogy megmarad vagy sem.

magyar-magyar szótár 2011.06.23. 14:33:28

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Igen, de a Bogi fölé rendelt felsőbbrendű hímlények meg arról cikkcsiznek a vezéroldalon, hogy a retrográdokokok blöea, micsinálnakmámegin, közben Bogi a sajátfaszával mindencsalányba (jó, hát nem várható el tőle MINDEN , pl hogy beleszerlje HŐSÉGRIADÓS FŐVŐ JÚNYIJUSSBA az előre odakészített légyszaros tavalynyári díszet...

Jahh, a blogter ... jaahh, a gépház legfrissebb üzenete kint a címlapon másfél éves és két éve nemaktuális

magyar-magyar szótár 2011.06.23. 14:34:44

@vészmadár (pica pica): Még sokat kell fejlődnöd, hogy jógyerek legyél. Eleve azok a k'kB hosszú érthetetlennyelven írt posztjaid, már a kommentjeid is gyanúsak: hosszabban 3-4 karakternél és kevés a szmályli
süti beállítások módosítása