Megmondom, ööörvára únom már ezt
 
a számot. A Petőfin [csövesrádió címen coming soon ez a téma -a szerk. figy.]ugyanis naponta háromszor megy ez és csak ez (nem ebben a verzióban, hanem egy jobb-ban). Azt majd remélem valamelyik kedves kommentelőm megmagyrázza nekem, mi a kibasszusgitározott kékeres-méteres elavult teleFAXXXért kell minden magyar rádióban agyonismételni számokat. Pl a Szabó Balázs bandájától is csak az az egy megy. Még szerencse, hogy a   Fos Tomi-féle Mizu-nak nem a gennyes eredeti, hanem egy valamiféle lájtos jazzy (ejtsd: jazzi) verziója.
 
közbebök: Ja, egyébként a Petőfivel [MR3] se lett semmi. Mint általában semmi se lett úgy, nem is van úgy és nem is lesz úgy – de hát ez az agymosodákat meg a jógyerekket nem is érdekli, mindig van valami új hujujuj, és érezni az imák sóhajai keltette orkánt, hátha már egyszer végre úgy lesz az a juj. 
 
A nőket különösen irigyelem az odaadás lehetőségéért. Amúgy meg sajnálom is őket, mert sok-sok nő szájába fut össze a nyál egy szép női mell láttán, de ők nem kaphatnak, mert egyébként heterók. Egy bloggerinának, Svadisthaná-nak volt a legjobb szexuál’ blogja és abban egy fejezet a női mellről, de sajna, ahogy ez az egyébként amatőr nőkkel szokott lenni, Svadisthana valami hűjjjeee picsoid ötlettől tévelyítetten lekapcsolta a blogját, így nem tudom linkelni.
 
huge tits keresőszóra pl ezt löki a Mindenhatooo:
 
Carla Bezzereddi szerint ha egyetlen képbe  kellene zanzázni korunk lényegét, akkor a tágított női rectumba magjával csepegő fark [pornó] fejezné ki ezt leginkább, szerintem ez a ciciskép se rossz... [vált.: ennmellét szopó nő]
 
 
A női odaadás legmagasabb fokon, a legtökéletesebben a Felhomályosulás időszakában ragyogott. Legtöbb késő-archaikus nőnek nem maradt fent a neve sem. Tévesen azt hiszik, luxuskurvák vagy kurtizánok voltak ezek a nők. Vagy milyen hülye hápéé is az korunk picsoidja szerint, aki, mert az apja kántor, hozzámegy az új ífjú kántorhoz egyszerűen azért, mert az apja azzal a feltétellel adta csak át a kántori széket. [Dietrich Buxtehude feleségéről van szó, akiről annyit tudunk, hogy iszonytatóan randa és házsártos perszóna volt -a szerk. röh.] A nő nem adta magát oda a világnak, hanem megtartott egy férfit, aki hüvelye-tölcsére volt nőnek, egy magvető cső, mi persze a férfi nevét ünnepeljük, ő van benne a lexikonban. Sok késő-archaikus nő és a megtartott férfi között konkrétan szexuáliskapcsolat nem is volt (praktice pl a frajlát intézte el a lépcsőházban, majd a szobalányát az úrnő apróra kifaggatta...)
 
Süllyeteg picsákkal live! társalogván mindig oooolyan praktikus kérdések merülnek föl, mint pl hogyan védekeztek a terhesség ellen, vagy pl ha XIV. Lajos korában a (XX. századi felvilágosítóirodalomnak thx!) tetű meg a kosz ette meg a felsőbbköröket is, akkor mi volt a menstruációs hygiénével. Ööö… hát erre nehéz mit mondani, százévvel ezelőtt [80 éve –a szerk. jav.]   Trócsányi Zoltán nagyszerű könyvecskékben gyűjtött össze övönaluli témákban érdekességeket, pl a budik és reterátok történetéről, talán ő, ha merészelte volna, ezügyben is  könyvbehordott volna emlékeket. Leginkább annyit tudunk ezekről a témákról, hogy: nem is tudjuk, miként estek, egyszerűen nem volt téma. Az az odaadó nő, aki Rousseau egyik főbb szeretője volt, pl öt gyermeket szült a nagy felvilágosultpedagóg' ZsanZsak-nak , kb akkora cucc se volt a terhesség meg a szülés, mint egy mai nőnek valami közepesen gyötredelmes mensike. Igen sokszor bele lehetett halni még akkoron pedig a szülésbe. Mellékes följegyzésekből tudunk 6-7 órát lovagló 7-8 hónapos terhes hercegnékről, királynékról vagy királyi föbb-szeretőkről. Mária Terézia tizenhat gyermeket szült. Akit igazán érdekel, azt is tudja, hogy voltak ülőkádak és fürdőalkalmatosságok, sőt közfürdők is és aki nem akarta, hogy a kosz meg a tetű egye meg, azt nem is ette meg a kosz és a tetű. Voltaire-től tudjuk, mi lett Rousseau-ék öt gyerekével, mert az öreg nagyon értett a szemétkedéshez (amit mi ma „cinizmus”-nak szoktunk téveszteni) és nem is felejtette el megemlíteni a „másik nagy gondolkodó” sarát ezügyben, ugyanis, ahogy ez lenni szokott a focilabda-suszter fiának a bőrfocijával is, szóval Rousseau-ék mind leadták speciálisan erre szakosodott angyalgyáros falvakba a kisdedeket. Vagyis Rousseau-ék ezügyben 200 évvel előzték meg korunkat azzal a különbséggel, hogy az orgazmusaik efféle gyümölcseinek hagytak valami elviesélyt. (A szemétkedő Voltaire a kis Rousseau-csimodák sorsáról már nem tudott vagy arra nem tért ki…) Gondolok Rousseau főszeretőjének az odaadásból elég volt pont annyi, amennyit A Nagy Férfi-nek adott.
 
 
 
A Felhomályosulás kora maiábrázolása egyébként pocsék, torz, leginkább hamisítvány-képek alapján hoaxálódik. Nem lehetne pl „Szexuális Forradalom”-nak cimkézni a múlt század antibébitabletta korszaka reggelén és délelőttjén lezajlottakat a felhomályosulás és a Barokk kor vagy a Középkor alapos ismeretében. 
 
Kedvenc magyar eseményem a Barokk kor-ból a Thurzó Lakodalom, ami a menyasszony szüzessége elvesztése előtt kezdődött és kb akkor ért véget, amidőn a menyasszony azaz újasszony megterhesedésében már csak alig illegethette magát [8 hónapois terhesen] a táncokban. S kb a lakodalom estével világosodott meg a lakodalomba vallásra-származásra tekintet nélkül meghívott főúri koszorúban, miért is volt Thurzó nádor nőicselédsége annyira odaadó. Mertbizony megterhesedett valamennyi s a legnemesebb családok ojtványival ám, több, mint ezer lélelekkel gyarapodott imígyen a Thurzó birtok!
 
Odaadás jeleivel is aligha találkozunk. Gyerekkoromban még látthattam a Feketevonat-on anyákat, akik kebelüket elővonván a tejjel buggyanó cicit a kisded szájába adták. Ma már esetleg Fényesfővárosunkban, ha feltűnik pár szemmel is láthatóan különösen értelmes kedves nő a kebelére maga elé kötött csecsemőjével.  De ebből a látványból sem igen lehet eligazodni: mennyi ebből a divat & trendicsek és mennyi az őszinte, a valódi…
 
A bloggizmóban sok kifejezetten [ócska]fasz blog az ingyen blogtündére [blogtündérei] odaadásából létezik. Szép példa, amikor Szily művészúr féligse belekukkolván simán benyalta a magyar félfaszista rekvizitumokkal dekorált szlovák pornóklipecskét [a videót vééééletlenül időközben törölték, de úgy 10:23 táján hallani a faszi szlovákul suttogott instrukcióját] és azzal továbbszopatta a jógyerekközönséget (egy jógyereknek nem csak abban jó hinni, hogy milyen fideszes ügyvédek vannak, hanem abban is, hogy ezt a klipecskét magyar faszisták készítették, nempedig ötletes szlovák faszisták a magyar faszisták beégetésére…) Nos Szily művészúr blogjában figyelhetünk meg a kommentoszlopban egy igazán odaadó blogtündért (aki ingyen csinálja ám!). Annakidején Para K. művészúrnak is volt efféle [Kata nevű - a szerző kedvencnőineve a Kata...] odaadó blogtündére…
 
A női odaadás szép, keserű történetét foglalja magába Kőrösi Zoltán Milyen egy női mell - Hazánk szíve [Budapest] c regénye.
 
Akárhány naaagy férfi történetével ismerkedünk, mindig belelapozhatunk pár odaadó nő történetébe is.
 
Van férfi-odaadás is. Pl Léda és Ady kapcsolatában Diósy Ödön volt a leginkább (bár számítóan!) odaadó. Az odaadó férfit a nő nem tekinti igazi férfinek. A cigányasszonyok asszonyembernek nevezik.  Az odaadó férfi lábtörlő, felmosórongy, tépésnek való cafat az Isteni Nő mellett [alatt]. Végül általában a faszi 20-30 éb odaadás után zsebrevághatja: Őt az Isteni Nő már a korai szakaszban sem tudta férfinek tekinteni, már ne is haragudjon...
 
 
"Az kéne még, hogy nekem olyan tejbetök uram legyen, aki ha déleőtt elintézi a dógát [vált: megegyengeti a derekát] a kis téjfelesszájú  pultoslyánynak a bótba, este ne dédelgessen meg engemet, hát nem csiráhó' mentem én hozzá, embörséges embör az én uram!" /a szerző jegyzőkönyvecskéjéből/
Banálisba számít az a fordulat, amiben a színész férfisztár nőfaló végül tanárnő vagy orvosnő feleség mellett él meg szép aggkort, a sok-sok szerelmesnő dühödten pofozza a pletykalap oldalait vagy frecskeli nyálával a monitort, egy szekrényalakú nagydarab sünihajú sosevótszép sosevótcsinos pppicshát lát (a nő, ahogy nőre mondja azt, hogy picsa, nyállal habos-gazdagon!)  dühöng, a férfiideált egy ilyen fogta meg magának?
 
Még annál tovább is van odaadó szerelem, mint az a történet, amit Kőrösi egy olvasójától hallott. Mégpedig a nemkiélt szerelemé: amikor szerelmünk tárgya szentje csak tudja, de méginkább (ha fokozni lehetne...) ha nem is tudja, hogy szerelmünk az övé. Valami akadálya van az ilyen szerelemnek, pl a távolság (tér vagy idő). Talán a legmagasabb fok mégis az, amikor ez a szerelem viszonzott: valahogyan üzen a szerelmünk, tudja, amit tud. Pl soha nem írtuk meg neki: gyöngénk a piros baboskendő és akkor a túlföldi ósönpartról olyan képet küld magáról, amin baboskendőben van. Vagy ő megteheti, mert ott van és meglátogatja a seattle-i Hendrix Múzeumot és beszámol nekünk (holott azt is tudom, hogy süket a gitárzenéhez és nem szerelmes Hendrixbe és dehogyis férfiideálja neki...)
 
Barátaimnak ezt képtelen vagyok megmagyarázni, miféle ez a szerelem, amiben "nem dugom meg a nőt", sőt, még csak nem is tudja, hogy szerelmes vagyok belé. Nőkkel már valamennyire könnyebben boldogulhatni ilyesmiben, mert sok-sok nő szeret így szerelmes lenni (minthogy tipikus kamaszlány szerelemtípus is az ilyen).
 
Azt is megfigyeltem, mentől ganyébb a figura, geciláda vállalkozó pl, annál gyakoribb az odaadó tündéri takaros kis feleség mellette. Vagy mögötte vagy harmadikként hátul sréhen. Avagyis mennyi sztáréletű szingli lesz hirtelen [a faszié meghalad egy bizonyonyos jövedelemhatárt, pl négyszeresét annak, amit a celeb szinglipicsa megszerezhet...] odaadó ...khrmmm... rusztikus feleség...pl szintetikus un. "kenyérillat" [vö: "eperízű" rectum] kél a kenyérsütőgépből hajnali 10 táján... az Isteni Férfi kellemesbb ébredése örömére... 
 
versnek különben nem is rossz, a művésznő előadásában pedig a pestitájszólás tanulmányozásához viszont pompás:
 
nem vagyok több, mint anyag: bomlok,
menekülök innen hanyatt-homlok.
folyton homlok, ha lehet, hanyatt,
odaadó vagyok: bomló anyag.
nem vagyok több, mint alkalmi társad
alá is fekszem az aktualitásnak,
ha éppen kidobsz, de semmi másnak,
bárcsak volna erőm, hogy váltsak
 
:odaadó vagyok
bomló anyag,
ami belédépül, míg el nem fogy,
levegő, emlék, ellenpont.
levegő, emlék, ellenpont.:ii
nem vagyok más: egy pötty a kockán
alulra perdül a lendület fogytán,
meghat az ötlet, hogy négy meg három
az egy meg hat, de a kettő a párom
ii:odaadó vagyok
bomló anyag,
ami belédépül, míg el nem fogy,
levegő, emlék, ellenpont.
levegő, emlék, ellenpont.:

na gyerünk vesztibulare zuhanyozni, ezzel a fasza kis számmal:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr682966823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2011.06.08. 14:29:03

végre hálistennek valami, ami nem kőkeményvonalas fejtágítós szabadnépfélóra!

Az a H. múzeum, az tényleg kemény, az majdnem olyan, mintha egy pasi menne el a Párizsi Divatmúzeumba, csak hogy beszámolhasson róla.
Az odaadás? szerintem az sosem végződik jól, ki akarna magának egy akarat és önaálló gondolat nélküli bábot társnak? inkább néha hisztizzen, meg ordítson, de tudja, mit akar

Fenehorizont 667 2011.06.09. 10:11:12

@Steinmann grófnő:
hisztizni az hisztizik rendszeresen, akinek önbizalomból, merészségből nagyon keveset osztottak. pont azokból a tulajdonságokból, amiből a te fejedben élő 'igazi nő'-nek sok kéne legyen.

merthogy: a hiszti lényege az, hogy nem tartalmaz konkrétumokat (tehát az, hogy a hisztiző mit akar, kibaszottul nem derül ki), csak a figyelmet hívja fel magára az így, és a hisztizés tárgyának jóformán semmi köze sincsen a valós sérelmekhez; ahhoz, ami igaziból kiváltotta.
ha lenne köze, akkor nem hisztinek hívnák, hanem vitatkozásnak.

a hisztiből tehát annyit lehet tudni, hogy a nő figyelmet akar kicsikarni.
jobbhelyeken ezt a figyelmet úgy kapja meg, hogy beleverik a fejét a mosogató szélibe:))

Steinmann Lujza 2011.06.09. 15:16:33

@kchkscak: nem azt írtam, hogy rendszeresen, hanem hogy néha
és nem női, hanem FÉRFI hisztiről beszéltem:D

miért, mégis milyen az én fejemben élő igazi nő?

@magyar-magyar szótár: időnként igen
de egy saját akarat nélküli, csak alkalmazkodni képes ember egyszerűen unalmas

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.06.09. 17:09:52

kamaszlánynak még a kamaszlányok sem mindig szeretnek lenni, sőt

éltes bloggerek akkor miért

Fenehorizont 667 2011.06.09. 18:58:14

@Steinmann grófnő:
ja bocs, akkor félreértettelek, kedves grófnő:)

a férfihiszti az még egymilliószor rosszabb, mint a női. ha egy férfi annyira nem bízik magában, és annyira fosik a cselekedeteire várható reakcióktól, hogy nem meri konkrétan jelezni vagy beszélni arról, mi a baja éppen az adott szituban, vagy általánosságban véve, hanem csak utalgat rá ígymegúgy (pl hallgatással, bezárkózással, féltékenykedéssel, macsótjátszással, elvont művészléleknek tettetéssel, önpusztítással drogok által - egyszóval észjátszással), akkor az egy lelki toprongy. az menjen nézni dzsémszbond 32-t moziba, kólával, vagy valami buzi művészfilmet, természetesen kóla nélkül. költsön sokat külsőségekre, csináljon kurvajó karriert, vegyen drága kocsit, másszon sziklafalat, bringázzon vagy zenéljen. egyremegy. 50-60 éves korára egy szarrakás lesz belőle, hacsak nem embereli meg magát iszonyatos erőfeszítések árán. 10-15 év múlva beérik magyarországon az első ilyen nyomigeneráció...alig várom :D

egyébként a mai, gyökér férfiakra ha hiszed, ha nem, marhára jellemző ez a kompenzálás. szótárúr sokat emlegeti a süllyeteg picsát - na, ott van neki a párja is, a fennebb vázoltakban.

Fenehorizont 667 2011.06.09. 19:00:11

@Steinmann grófnő:
van egy olyan érzésem, hogy saját akaratot te is (mint oly sokan) sokszor betéveszted az idióta észjátszásokkal, jól leplezett görcsölésekkel.

Steinmann Lujza 2011.06.09. 20:09:48

@A Hannibal Lektűr-attitűd: :))) éltes blogger:D

@kchkscak: jaja, volt egyszer egy blogom, a mélylélektan, ott én is írtam ilyen elemzéseket, csak én akkor sem gondoltam komolyan:))

Fenehorizont 667 2011.06.09. 22:35:30

@Steinmann grófnő:
persze, mer beszari vagy hozzá, h komolyan gondold. előfordul.

inkább hallgass egy kis muzsikát.

www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA&feature=relmfu

nem gúnyból linkeltem be, nekem télleg tetszik. nemrég fedeztem fel. mondjuk cseppet hasonlít madonnától a la isla bonitá-ra, úgy mindenestül, dehát nincs új a nap alatt. legalábbis nemnagyon.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.06.10. 00:54:35

Nekem is a Kata a kedvenc női nevem. Lehet, hogy csak azért, mert egy igazán belevaló csaj volt, klasszisokkal az én szintem felett. Polkáztunk az MR2-re, asszem a Szalai Éva c. agyonjátszott nótára. Belefúrtam az arcom a nyakába-dekoltázsába (pici cicik, finom parfőm) ő meg markolászta a latissimus dorsimat. Okosabbat nem tudok írni. Jó poszt.

magyar-magyar szótár 2011.06.10. 03:17:39

@ripők: Éppen a csövesrádió (az MR2 Petőfi egyik közkeletű nebve a magyarifjúság tudatformált köreiből) czikkelyen agyalok, abba pompás ez a kép, hogy ugye kik is ropják a SzalaiÉvára, amitől here out egy maicsajnak.

magyar-magyar szótár 2011.06.10. 03:20:36

@ripők: Sok nőt Herminának vagy Ibolyának, Jolánnak vagy Zsókának neveztek el a szülei, vegyük Zsókát, mert ez a kedvencem. Zsóka anyukája ugyanis útálja az Erzsébet nevet és inkább meghalna, de az ő lánya ne legyen erzsébet, az ubi esete, aki az uborkát nem enné meg a világ minden kicséért, de az ubi az nyami neki. Szóval Zsóka viszont az a nő, akinek az ínye csikland arra, hogy a partnere latissimus dori -ját elmarkolja, ott viszket neki a kikkezében VISZONTÁMDE büszkeségből is SOHA-SOHA nem TENNE ilye[n]t.

Fenehorizont 667 2011.06.10. 12:10:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

dehogy. nem tudom, milyen vagy.
'rólad' azt látom, hogy nagy közökkel írod a mondatokat, és mindegyiknek legalább hatfajta sejtelemes befejezéset tudsz adni csuklóból.

ezért téged a való életeben úgy tudlak elképzelni, aki a következőképpen beszél: én tulajdonképpen ezt akartam mondani, öööö, vagy lehet mégsem, ööö izé, hmm azonban inkább úgy...de lehet mégsem úgy...mi van, ha inkább...így? ööö
:D

de iagziból a természetesen nem ismerlek. ez csak a hsz-ekből benyomás.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.06.10. 12:28:48

@kchkscak: mindenkiben van egy kis tahó macsó meg egy kis hisztis picsa

csak az arányokra kell vigyázni:)

Steinmann Lujza 2011.06.10. 16:37:57

@kchkscak: ezt nem egészen értem, hoyg függ össze az exblogommal a beszariságom

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.06.10. 20:38:48

az a legjobb bennetek, hogy egyre inkább a másikkal szemben definiáljátok magatokat:)

magyar-magyar szótár 2011.06.11. 07:54:13

@kchkscak: Rosszul képzelted el Hannibalt. Annyi stimmel, hogy a Hannibal nick és a korpusz (a nicktulaj) nem ua.
süti beállítások módosítása