véletlenül akadtam erre a gyögyszemre, Hendrix-fiesta a la José Feliciano, még a menetközbeni hangolás is megy neki...

 

telefonos felvétel Mumbaiból, 2008.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr72740538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

str 2011.03.29. 19:50:19

javaslom a beágyazott zenéstáncos tartalom és az azt megelőző, jó eséllyel örökre egy lapra ragasztott bejegyzések tudatosabb összehangolását, meta az egész világ, blogformátum-csillámpor stb.
háztűznézők és kriptonácik nem hallgatnak hendrixet, én meg nem tudok nem tovább lapozni.
'jaustét

magyar-magyar szótár 2011.04.04. 06:11:44

@str: Úgy érted, hogy fejlécezzem kategóriákra?

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.04.27. 08:25:22

A videón az van, hogy Chile, alá meg azt írod Mumbai.

Erről Markos-Nádas jutott eszembe, hogy Mátészalkán a disszidens azt, hitte már Indiában van.

magyar-magyar szótár 2011.05.02. 05:41:10

@hajdul: Nem ellenőriztem, hogy a YT-n ezt a videot közzétevő felhasználó marhaságot írt-e be, bár gyanús volt nekem, hogy José feliciano Mumbai-ban ... Alapszabály lenne, hogy semmit se higgyünk el elsőre, ami az interneten van, de ha meg ezt állítom, akkor az Önhöz hasonlóan okosak leüldözésimániásoznak és összeesküvéselméletesőznek.

A magyar blogger egyébként DZSASZTA nem javít, pl ez egy bevett fordulat:
" Mumbai vagy Chile, tanképpen egy[mindegy] nem? :DDD"

Mindenesetre köszönöm a segítséget, de arra már nem veszem a fáradságot, hogy utánanézzek, hogy most Mumbai-ban volt ez vagy Chilében, ugyanis az a gyanúm, hogy JF ezt így adja elő vagy húsz éve és ha Tschajag aus Roetzschoege-n lépne föl a falunapon, akkor is. Pl Mumbaiban él vagy 3000 europid fasz, akik így oldják meg az ingyen marijuana-hoz jutásukat és éppen elmehettek erre a koncertre is.
Aztán meg Indiáról jóformán semmit se tudunk, pedig Indfiában is lefelé hamisítják a gazdaságiadatokat 13-14%-ról 8-9%ra. Két éve voltszerencsém egy Indiában készül koreai autómárka-modeltt vezetni jó sokat és szörnyűlködve állapítottam meg, hogy a minőségbiztosítás követelményei elérik a koreait, semmi sem gagyi, sőt, nagyon precíz munka, semmi zörgés, jóműködés, erős kis motor hihetelenül alacsony fogyasztással...

magyar-magyar szótár 2011.05.02. 05:43:10

@hajdul: a 0:14-nél megállított video képe alapján egyértelműen dél-amerikai a zsűri [közönség]
süti beállítások módosítása