Einstein bölcsességei közül kettő  a kedvencem, az egyik  a  méhecskés. Most azonban a IV. világháborúról való bölcsessége  jutott eszembe. Ezt szerinte a kőbaltások fogják víni a fabunkósokkal. Einstein nagy tudós  volt, de a családiéletre  nem sok ideje maradt. Valamint Einstein korszakában a legtöbb újszülött még biomódon jött a világra. Ma pedig már inkább császár'ral. Úgyhogy talán még az is elég fogas kérdés, hogy a 12-ik császárral „szülesztett” nemzedék  után ki fogja hagyományosan önerejéből a világra tolni azokat a fabunkósok  meg kőbaltások jövőnemzedékeit, akiket ki is  fog összehozni a Petri csészében, ki is… 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr882646707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.13. 08:09:01

Talán, ha nem lenne ennyire szar a helyzet, és nem folyton attól kéne a nőknek rettegni, mikor vágják őket az utcára az állásukból...lásd franciák.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.02.13. 08:36:53

Az fog szülni, aki elég erős hozzá. Ez még egy extra szelekció lesz a háborúk után például.

A méhecskés elmélet meg állítólag nem igaz, vannak Amerikában olyan óriási területek, ahol már rég kipusztultak, és repülőről virágporozzák a gyümölcsfákat.

takicsnaja 2011.02.13. 11:12:37

Császármelléki juteszembe kor kép:
morningstar.tumblr.com/post/3259495119/cute-little-bugger-isnt-he-unfortunately
minthogy nemcsak magunkat kényszerítjük szül- & élhetetlen utódok nemzésére

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.13. 11:37:15

Szerintem ezt Eisntein úgy értette, hogy a III. vh az az atom lesz, s ami utána marad, azt csak az igazán erősek, illetve akik elég messze élnek minden civilizációtól, ergo, nem célpontok, élik túl, nulla technológiával-hiszen mindent elpusztított az atom. De mondottam ember, küzdj, ezért nincs békesség az olajfák alatt, persze, olajfák sincsenek már, csak elszáradt kórók, jók azok bunkónak, sőt, bunkócskának is, a kőre meg nem hat az atom. Így fogják vívni a IV. világháborút kőbaltával és fabunkóval, aminek soha nem lesz vége, csak amikor eljön a négy fényes lovas az égből.

RolloJuve 2011.02.13. 16:25:44

@efes: bizony erre értette. és egyszer majd megtalálják a bombát amire rá van írva, hogy alfa meg omega...

magyar-magyar szótár 2011.02.14. 06:17:41

@Levéltáros: Aham, a virágport meg a Dow Chemikal gyártja. és 2220 fontos Big Pack-ben forgalmazzák. Már még Csont Lennon életében new yorki diákok azt hitték, hogy a tejet gyártják, mint a Coca Colá-t és mára milyen igaz lett ez a tévedésük.
Van egy hasonló érv a gyűjteményemben, miszerint a kanaiak fasza műméz előállítására képesek méhecske nélkül.

magyar-magyar szótár 2011.02.14. 06:25:00

@Budai Hella: A franciák nem olyan rettegős népek ám! Sőt, eléggé idegesek szoktak lenni, ha valami nem úgy megy, ahogy ők akarják. Most pl a gyerekszülés a divat, főleg a középpolgári értelmiségieknél, baszogatták a nőket, mért nem akarnak dógozni a kisbabájuk mellett, egy csomó lehetőség van ezért kimmamucilikáknak távmunkára, félmunkára, rengeteg bölcsöde, óvoda hozzá. Pl Franciaországban az egészségügyi reformot , bíráltzák is ezért, mindösze hat év alatt zavarták le, éspl adtak gyerekek után adókedvezményt, ami a középértelmiség gyerekvállalási kedvét növelte és méges nem rinyáltak más korcsoportok azzal a hazugsággal, hogy a gazdagókatt támógassák direkte!

Amikor itt kritikák érték Refómm Feriéket, hogy tán mégse másfél két év alatt kéne lezavarni eüreformot, mekkora hujjogatás volt.

Aztán Petschnig néni 2008. márc 10-én tíz évről beszélt, hogy annyit kellett volna a lezavarásra adni.

Disznólkodjak azzal az érveddel, amit a zsírtraktorosgazdák nyafogására hoztál, hogy globálishatás ez. Na, az is globálishatás, hogy a 40-en felüliek mehetnek fődvárra deszkátárúnni a munkaerőpiacról. És nem adiplomásoknak kell fénie pl, hanem inkább a fizikaiaknak.

RomBold! (törölt) 2011.02.14. 09:17:04

Nemrég láttam egy műsort valamelyik nagyonződ csatornán, ami arról szólt, hogy Orange Country mandulatermelői látják el mandulával a világ nagy részét. Sikerük titka az, hogy intenzív mandulaültetvényeikben rengeteg méhet "dolgoztatnak" A mandulafa ugyanis olyan, hogy széllel alig porzódik, és olyan korán virágzik, hogy szinte még rovarmentes a légtér. Ők lettek a méhészet legharcosabb kutatói (nem állatvédők, csak a profitot féltik). Egyik legnagyobb problémájuk, hogy a megművelt területeken a növényzet elég egysíkú. Viszonylag érthető okból a paraszttya igyekszik kipusztítani a dudvát meg a gyomot, meg mindent, amit nem ő tett oda a fődbe. A méhek táplálkozása egyoldalú lesz, mert hiába falatozna libapimpót, acatot, herét, kákicsot, meg bogáncsot, ha csak mandula van. Ettől aztán hullanak is néha. Mandulatermesztőnek még az is megéri, hogy Küldjön egy Jumbot a kengurukhoz, és onnan béreljen méheket a mandulavirágzás idejére, aztán a bérmunkások mehetnek vissza kenguruföldre eukaliptuszt, meg bozót-javát falatozni, hogy egészségben szaporodhassanak.

magyar-magyar szótár 2011.02.14. 10:56:56

@RomBold!: Hát kösz, ez érdekes! Ez lehet a Levéltáros úr említette urbanlegend eredete?

RomBold! (törölt) 2011.02.14. 15:53:46

Lehet, mert van benne repülő is, meg beporzás is, és már amit én ideírtam, az is egy lebutított változata a TV-műsornak, ami meg lebutított változata egy komoly kutatásnak. És ha Te ezt továbbmondod, és terjed egy kicsit, akkor bármivé alakulhat. Ja, és most jut eszembe: volt szó arról is, hogy kísérleteztek mesterséges nektárral is (az majdnem virágpor) de nem azért, hogy azzal termékenyítsenek, hanem azért, hogy a méhek étrendjét változatossá tegyék. Lehet, hogy ha újra megnézném (csak tudnámhol volt, és mi volt a címe!) akkor szépen összeállna minden kis kocka :)
süti beállítások módosítása