a fiatal politikai félanalfabéta percemberkének a nyertes helyzetben a dicsőség az agyára megy és akkora baromsággal tetézi a hülyeségét, hogy szakképzettsége ellenére, visszanézvén se képes fölfogni , nem humor az, viszont önelégülten vigyorog

/zuschlagvigyor/

 Na, közben kifútt ez az eleve  punnyatag lufi is, hát majd meglátjuk a hónap végén, tényleg  is?/2011.02.12./

Hónapok óta halogatom a pógármester c. szóczikkely összeförmedését. Természetesen az utolsó,  zuschlagvigyorát még töretlenül ragyogtató fideszes politikaianalfabéta, Lázár János lett volna e czikkely egyik díszpintye. Nincsen semmi baj a politikaianalfabétákkal, ilyen  pl Bokros Lajos is, megfelelő apparátussal akár miniszterségi is emelkedhet, ha jó szakember. Lehet, hogy Lázár János valamikor jó polgármester volt, ez azonban nem jelenti azt, hogy alkalmas politikus is. Vannak polgármesterek, akik tisztában vannak azzal, hogy a lokális funkció-ban való kipróbáltság még nem jogosítvány a fölsőbb, államvezetési feladatokra.

 
Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzinszocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is – írja [2006-os] közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.MNO

Limuzinszocialistáknak az olasz [baloldali] sajtómunkásság nevezte a  Szegény Feri A Reformok Egyetlen  Letéteményese nevével diszkógömbözött totális homályt, ami lényegében a Magyar Szocialista Párt tervszerű széjjelbaszása is volt a magyar sajtómunkásság jobbik- és tehetségesebbik felének önkéntes időnként dalokkal is kisért)  elnézése mellett. Eme művelet közepette  a magyar gazdaság véres torkán már csak hab volt az egyébkénti elkúrás. Bizton állíthatom, hogy Gyurcsány kamarillája a néhai őrezred ízlését is figyelembe véve olyan autóparkot tétetett a segge alá, mint valamely arab emirátus vezető testülete .

Lázár János ezekkel sincsen tisztában. Nem arról van szó, hogy ő nyikhaj, vagy cinikus  lehetne. Cinikus Gyurcsány volt, amikor a 77 milliós Audi S8-asból kiszállván egy szép beszédet tartott baloldaliak előtt Magyarország feudális állapotokban való  leragadásáról (ez a gondolat egyébként nem az övé, oldafüggetlenül lappangó filozófiai sejtés ez Magyarországon, miszerint itt a XX. században a feudalizmus különböző, nyílt és burkolt formái váltották egymást...) Ez volt  esetleg sajtónyelvi torzértelembe véve "cinizmus"...  talán, bár a künikósz eleve puritán ( a hordólakó Diogyenes filó'ja, ugyibár...)

 

Rapcsák András néhai, tevékenységének stilisztikájában vitatható, tettei eredményeségét tekintve jó polgármestere volt Hódmezővásárhelynek, alpolgármesterét, Lázár Jánost ő maga jelölte ki betegségében utódjának, Lázár a készbe ült bele, a lendületet tartotta meg és a Rapcsák által kialakított kész hivatali apparátust a Rapcsák  beléjük nevelt  automatizmusok kihasználásával  irányította.   Azzal, hogy onnan kiemelték, föl az országos politikába, realitásérzékének a maradékát is elveszítette. Ő volt az a figura, akiről bárki borítékolta, hogy majd nem fog önmérsékletet ismerni sem, nemhogy tanusítani. Lázár eleve, ha van realitásérzéke, udvariasan elutasítja  a fölkérést. Képtelen vagyok azonban elhinni, hogy Lázárt kérni kellett magasabb funkcióra.  Megalapozott a gyanúm, hogy túrta ő magát föl arra, rendesen.  És ezek az ambíciók tévesztették meg a mai Kamarilla vezetőit: Ha ennyire pofátlan, akkor  elég vastag lesz az arcbőre a frakció fegyelmezésére és a sajtómunkásság elé kiálláshoz. Biztosan végez  Lázár tehát valami értékelhető munkát, ennek jéghegycsúcsa ennyi: a FIDESZ frakció ellenvetés nélkül birkamód megszavaz bármit . Azonban ehhez a művelethez sem szükségesek közepesnél jobb politikusi képességek. A nyilvánosság előtt azonban Lázár politikai analfabétizmusa mellett nem az orcátlanságról  tesz tanúságot. Az orcátlanság a politikus egyik szükséges kelléke lenne. A politikai műveletekhez vastag arcbőr kell. Beszélni  könnyű a vastagbőrről, általában a golyóállóságát képzeljük el, pedig a vastagbőr még egy dolog ellen véd, ez pedig: a zuschlagvigyor. Így orcátlan politikus nem vigyorog, mint a választói    akaratra hivallgó Lázár János. Hódmezővásárhely lakossága NEM arra szavazott, hogy Lázár a város pénzéből havi 300ezret és még az ország  kasszájából is 300ezret basszon el kéje (nem kénye! kéje!)  kedvére. Nem kény ez ugyanis. Van még Audi A8-as is , amiben a 4.2-es motorban ugyan csak kb 150 tökfölösleges lóerőtöbblet dolgozik, 200 Nm tökfölösleges nyomatékkal, de  ugyanilyen kényelmes és talán  ha -de akkor is autóversenyzővel   a volánnál- 20-30 mp-et képes ráverni az S8-as Audi. Lázárt a kéj önti el az érzésre, ami tévképzetében elfogja, miszerint bármit megengedhet magának és ezzel a húzásával  majd jól felidegesíti az ellenséget. Nos az ellenség nem ideges, hanem röhög. A könynek az ellenség szemében nemm a düh könnyei, szájukkal kell szegényeknek úgy pampogniuk, mintha föl lenneének háborodva. Azt kell latolgatnuk, hogy kéjélvezetében az ellenség spriccel-e nagyobbat a gatyájába  vagy Lázár. Ha valaki megfigyeli a parlamenti ülésteremben ülő alakokat, az tűnik föl, hogy május óta legjobban Gyurcsány Ferenc szórakozik, balján A Jövő Letéteményeseivel (Molnár & Ficsor ). Gyanítom, hogy senkit ebben az országban Lázár húzására már nem az idegesség fog el, hanem a szimpla émelygés és undor.

Hódmezővsárhely nem arra szavaztott, hogy a Gyurcsányi éra jellegzetes próbái folytatódjanak.

 

Gyurcsányra fogok  hivatkozni, de majd meglátják az olvasók, hogy a Gyurcsányra mutogatás nem enyhít Lázár proccán, hanem éppen ellenkezőleg: Minden Gyurcsánynál ülő érv hatszorosát nyomja  Lázár János ellen! Tessék utánajárni...

 

Gyurcsánynak volt egy hű, nyaló szajkómunkássága és a próbák rendre a nyalásivágy próbái, a kellő eltekintés felmérése volt, és a magyar sajtómunkásság java a kétségtelenül jó ügy (=duma) érdekében behúnyt szemmel nyalt és szopott [konkrétpénzért].Gyurcsány úgy 2-3 havonta kipróbálta szajkómunkásságát, meddig mehet el -és bármeddig elmehetett. A FIDESZ-nek azonban nemhogy A Gyurcsányi Megengedettség  ezrelékét nem tűri a sajtó, de még az is baj, ha egyáltalán lépésre emelik a lábukat, ha pedig nemlépnek, az is baj. Összesen a magyar sajtómunkásság java talán a lelépést engedné meg Orbánéknak.  A Tamás Ervin féle tizszeres megengedés valójában 2678szoros volt.

A FIDESZ retorikájában -mint az a nyáron még zuschlagvigyorát villantó Szijjártó 2006-os nyilatkozatából is érzékelhetjük- retorikájában tehát, valamint 1998-2002. közötti tetteiben is a régi szocialista feudál-luxus és rongyrázás ellen is fellépett. Már Kádár alatt  is feltűnően jó autókkal   járt a kriptofeudális államapparátus. A Horn féle Reform & Megszorító kormány pedig 300db-os Audi flottát (és még VW Golfokat, Passatopkat valamit Skoda Octaviákat) vásárolt a Porshe Hungariától több, mint vitatható "versenyeztetés" kereteiben. A  FIDESZ ezt a flottát örökölte a Horn kormánytól és meg is kapta a hű jóoldali politikaimegfelelő sajtómunkásságtól az audizó taknyok époszi melléknevet [is].

 

Senki nem gondolta, hogy ez a köpés & csula, az audizó takony, valaha is ülni fog. Hát ül, tessék -köszönjük, Lázár János. Annak belátásához, hogy a jelenlegi politikai-gazdasági helyzetben nem az ellenséges sajtómunkásság ingerlése, hanem inkább öntökönrúgás ez az Audi procc, azonban semmiféle politikai képesség nem kell egy csipet analfabéta alföldi kubikosjózanságon kívül.

 

Még ha az lenne a baj, hogy az  ország töküres kasszájából és Hódmezővásárhely szorongatott, milliócskákkal-a tízmilló szükségesek  helyett kuncogó kasszájából vétet kéjére Lázár pénzt ki.

 

Az a  gond  ezzel az Audi procc-projekttel, hogy az S8-as Audi tökfölösleges teljesítmény és luxustöbbletéért szór ki Lázár az adófizetők pénzéből legalább havi 200+200 ezret. Az Audi S8  egy olyan limuzin ugyanis, aminek menetképességei több utcai sportkocsi teljesítményén is túltesznek, egyszerűen:  Nem létezik Magyarországon  a mogyoródi versenypályán kívül útszakasz, ahol ne lennének többszörte fölöslegesek ezek a képességek. Az Audi S8 nem a biztonságossága miatt kerül  kétszerannyiba,  mint egy A8 lang limuzin, hanem a különleges sport tuningja miatt. A kerámiatárcsás fékrendszere árából vadonat' polgári családiautót lehet vásárolni.Ennek a fékrendszernek a szervizeléséből kiskateg új autót.  

 

Nem tudom, kicsoda Lázár sofőrje, csak abban vagyok biztos, hogy Magyarország 200 legjobb   autóversenyzője (és inkább  rally, mint pályversenyzője!!!) egy  széria   VW Golf GTi-vel lenyomná Lázárékat, mint a bélyeget. Mert a magyar utakon a végsebesség, az ABS EPS LSD ERC API FIA GGT  és exhas beírhatok hülye [az autó fék-és menetbiztonsági rendszereit felügyelő szisztémákra utaló] betűkombinációkat is, egy dolog. Tudni kell, nagyon-nagyon tudni ahhoz, hogy a Hódmezővásárhely-Budapest-Hódmezővásárhely útvonalon a KRESZ-re nagyívű szarások és  pössentések közepette ennek az autónak a képességeit úgy 44%-ban ki tudják használni  -bár az kétségtelen, hogy így, kb január végétől szabad a belsősáv a kamionoktól az M5-ös, de azért  pár balfék úrvezető mindig ki-ki vág pimf 130-150-ekkel két kamion közül a belsősávba... Mért  nem tudott Lázár megelégedni olyan autóval, aminek a képességeit sofőrje ezeken az utakon úgy 66%-ban  képes kihasználni? Mert  az feudálkényúri kéjét is, amit afölött érez, hogy most fölidegesítette az ellenséget, tompította volna. Csakhogy nem az ellenség és nem idegesedett... jó, talán a bloghús piroslapok, a  Bástya Nyugdíjas  Sakk Kör szenilitását képviselő kampányblog lelkes amatőrjei idegesek lehetnek? -szerintem még ők is röhögnek vegyest  az undor ökrendezéseivel...

 Orcátlanság nem Lázár Audi-procca, hanem az, hogy őkelme a Gyurcsányék (és még csak nem is az MSZP!!!) ellen szavazókat a FIDESZ rájuk, értük, mellettük szavazó kétharmadaként állítja be. Ez a dolog profipolitikai pofátlanfele, nem eredeti ötlet, az MSZP 60ezer választóra hivatkozva volt ilyen pofátlan 2002. tavaszán -és ugye, hogy fájt?

 

Lázár ott baszta el MOST és ELŐSZÖR (mert orcátlan eddig volt a ballépései kimagyarázásban) hogy ez viszont nyilvánvaló és igaz:

a "kétharmad" [a felerész kétharmada, ezt sose feledjük!!] a rongyrázó későfeudális luxus ellen szavazott.

Ezt senki nem vitatja, még az MSZP maradék valóban-szocialistái sem. Ezt talán még a jóoldali politikaimegfelelő rabsajtómunkásság sem cáfolhatja. A közepesképességű jobber papírsajtó napszámosai nyirettyűznek még talán a csupa 2/3 2/3 jegyű kótákból...

 

matek:Furcsa tény, de igaz: Lázár procca matematikailag (azaz könyvelésileg ) akár igazolható is. A matematika ugyanis nem az emberi ésszerűség tudománya, tehát pláne nem függ össze  a politikai logikával.
Gyurcsány puszta (és nála szokásos tréfaságból) a három főbb A8-asára elbaszatott az államkaszából usq 150 milliót -ehhez jött még a használt páncélozott ezüst Audi, amit1,4 millióért festettek feketére.  Gyurcsánynak volt miből elvennie.

 

Frakcióvezető utoljára A8-ast talán Lendvai Ildikó vétetett a popsija alá azzal a felkiáltással, hogy ő fideszes segge helyére nem ül. Nyolc Audi A8-as vásárlását (meg több, mint egy tucat 6-osét) engedte meg a sajtó szótlanul 2002-ben a Szociáldemokrata Szociális Érzékenységű Nemleszgázáremelés!-kormányának, de mikor volt ez? Amikor még volt pénz, akkor.

Lázár több, mint 3 éves bérelt autóját nincs a  zisten Magyarországon, aki a többszöresen összerogyott autó (és hitel)piaci helyzetben reál fölértékelhetné - legyen mondjuk 24 milla. És ezt se egyszerre fizetik, ugye. Egy Opel Corsát lehet bérelni havi 300ezerért  (ha hülye alkudni a bérbevevő).  Gyurcsány fölösleges sportdelizsanca 77 milliójából a használat félévében elpukkadt a semmibe 24 milla.

Csakhogy a matek nem javít Lázár politikai analfabétizmusán. A FIDESZ nagyon keveset matekoztott Gyurcsány szélhámosságainak bírálatában, inkább szószokkal, szólamokkal meg rizsákkal operáltak, ezekből aztán hullott is vissza a fejükre rendesen. Pl népszavaztatósdi helyett simán matematikailag be lehett volna bizonyítani a többiztosítós rendszer ötlete behalását 2007. szeptemberében azzal, hogy Nulla azaz 0 biztosító nem lehet több, mint egy. Teccet vóna nem szószozni rizsásan a FIDESZ-nek, akkor Lázár talán valamivel mehetne a könyvelési szofisztikájával.

Gyurcsány ugyanis Magyarország 300 legokosabb embere  bölcsességeiből kocholta  össze  reformprogramját. Ennek a  300 legokosabb embernek több, mint 10000 ember a "külföldi kapcsolat"-a (ismerőse,  tudóstársa stb) hát még a magyar sajtómunkásság!  Gyurcsány onnatól, hogy a magát legokosabbnak képzelő 300 magyar értelmiségitől idézgetett ezt-azt, bármit megtehetett. A leszívottagyúak közül Ferge Zsuzsa tanárnőn kívül senki nem tért magához Mario-kábuklatából, egyedül Ferge Zsuzsa mert szólni, amikor észrevette, hogy Ferikéje átverte -de erről meg a sajtómunkásságunk  hallgatott, a jóoldali politikaimegfelelőek okkal, a rosszoldali közepes bunkók meg oktondi butaságból.  Még egy hülye találmány is működik annak a kezében, aki kitalálta, hogyne tetszettek volna Gyurcsány "ötletelgetései"  azoknak a százaknak, akik kitalálták neki.. meg ezen százak száz -és száz újságíróbarátjainak.
Ezzel szemben a mérleg másikfelén Lázár vagy akár az egész FIDESZ mit tud mutatni? A Harmadikligás Professzorok Batthyányi Micsodáját? Ugyan... Teljes sajtótámogatást tízszeres megengedéssel? Hö.. hö.. Akkor a feleszavazók kétharmadát? Muchacha. Lázár politikainalfabétaságával többet pukizott ki ebből kvázikétharmadból, mint a "médiatörvény". Természetsen Lázártól (Aki  a matekrészig jutothatott  el a problémakörben a proccolási vágya igazolására.) Lázártól átgondolás... gondolkodás nem várható  el. Nem tipp: 101% biztos vagyok vele, hogy úgy gondolja, három napig tart ez a muri, aztán elfelejtik és proccolhat.

 

 

  Bebombázott már Lázár pár öngólt a FIDESZ-nek és a "kormány"-nak [helyesen: kamarillának], ezzel az S8-as Audi-s ötlettel  azonban egylövéssel  most huszat zerrentett. Arányérzéket, józanságot persze ne várjunk Lázártól: amikor kérdezik, még meg is tetejezi a politikaianalfabétasát, na mivel? -zuschlagvigyorral...

Annyi 10ezer Ft-osom legyen, ahányan  a FIDESZ-ből szivükszerint picsánrúgnák Lázárt,  az önhitt vigyorgásáért külön.   V10-es használt Phaetont vennék a pénzből extra kéziváltóval , a maradékból meg iskola és könyvtári alapítványokat támogatnék 100-100ezrekkel. És ha Lázárnak akkora az orcája a lokális szavazóira, tartson egy  órás meghallgatást  a hódmezővásárhelyi nagynyilvánosság előtt e témakörben.

Köszönjük Emese bácsi!

http://www.cikk-cakk.abbcenter.com/weboldal/cikk-cakk/cikkek/Lazar1.jpg

 

És most kezdődjék a Nemzeti Konzultáció...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr382647517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barát Józsi Guru 2011.02.08. 21:18:35

Dudi, csak nem összeomlik a légvár, amit EZEK köré építettél

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.08. 22:04:33

a zistenadta fel se kapja ilyenre a fejét, mert nem mszp-s.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.08. 22:20:36

arcpirító, amit ez a nyikhaj művel.

mcsaba 2011.02.08. 22:34:13

Veres János szintű tehetséggel van dolgunk.

magyar-magyar szótár 2011.02.09. 02:41:16

@mcsaba: Nem. Ráadásul a FIDESZ basztatta Verest, amikor (tökkfölöslegesen és hazug hivatkozásokkal) új A6-ost tétetett a segge alá államipénzből. A6-ost, nem tudom, érdekelnek-e az autók, Veres miniszter volt. Az A6-os képességei, amit a segge alá tétettt a magyar utakon mintegy 88%-ban használhatóak ki és az kétségtelen, hogy versenyben [Mogyoródon!!] Gyurcsánynak nem csak az S8-asa, de a másik két 8-as is lenyomta volna...

Veres ért valamihez, legalább elégséges szinten pl a politikához is. Rendelkezett azzal a minimállis képességgel, hogy zuschlagvigyorát legyűrje... Lázárnak ez se megy...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.09. 03:01:44

@magyar-magyar szótár:
veres messzire jutott szinesfémnepper, ne ideologizáld fel. még a heti hetesben is megszólták, vagy három éve.

magyar-magyar szótár 2011.02.09. 03:28:17

@bs395: Az, hogy Veres kijelölt boxzsákember volt (vö. Tóth Károly, Szili Katalin etc.) nem jelenti a politikai képességei hiányát, Pláne nem az, hogy a Heti Hetes papírról-poenossai mit bagadoznak ki. Az MSZP-nek egy funkcióra volt 20-30 alkalmas emberük (persze a Kamarilla nem kért ebből, a Részvénytársasági Gyűlés mindenhez értett és a miniszterek PR tevékenységre voltak alkalmazva. És most lövöm be neked félkézcsípőn unalommal a gólomat:
Veres konyít valamit a PR-hez (pl megértette a A Táska fontoságát) Lázár meg még a PR-hez sem ért. Többet ért volna, ha Lázár 600ezer egyik feléből fogad maga mellé egy 22 éves frissen kommunikáció szakot végzett szakembert.
A Retek Klubnál nettó 90-ért kétnyelvvizsgás kéttkommcsidiplomások a padlót felnyalják a recepció előtt...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.09. 03:32:02

@magyar-magyar szótár:
veres dehogy értett hozzá, még a draskovics is belenyúlkált a dolgába. az azért komoly, amikor egy másik miniszter belenyúlkál a dolgodba.

magyar-magyar szótár 2011.02.09. 03:32:15

@bs395: Vetres hazudozni is jobban tudott. Amikor az őrezredi sofőr nyafizni kezdett, hogy a 320ezret futott A6-os ócska már (ez az Audinál az férfikor kezdete, az első kupplungcsere) akkor A6-ost [= arányérzék] vásároltatott és az őrezredi sofőröktől elhallott rizsákat hintette tovább.
Lázárnak ennyi esze nem volt: a választókra hivatkozott. Honnan a f'ból tudták volna a hódmezővásárhelyiek, hogy Lázár országospolitikában majd kontárkodásban akarja égetni őket? Egy hódmezővásárhelyi megengedheti magának a tévedést arról, hogy a polgija jó lesz országospolitikában is...

magyar-magyar szótár 2011.02.09. 03:36:37

@bs395: Ezt tudjuk: Veres nem volt a kamarilla tagja, a kamarillában a Gazdasági Észkombájn Gyurcsány és Bajnai volt és a szintén kamarillatag Draskoviccsal dogoztatták ki ötleteiket, amit Veres a nyilvánosság előtt, lényegében szóvivőként aztán lekommunikált. De: elég jól kommunikált le, a legelfogultabb tanár is egy elégségesselo átengedhette (voölna) Lázár azonban elégtelen, elégtelen és eléghtelen, egyetlen kommunikációs próbán sem felelt meg, csupa elégtelenje van.

Ha Orbán sofőrje a VW Caravelle-lel és Lázár sofőrje meg az S8-assal versenyeznek a Hódmezővásárhely -Budapest távon, akkor Az A8-as tippem szeint nem több, mint 3-4 percet ver rá a Transporterre, de mégvalószínűbb, hogy a szokásos dugóban párszáz méterre egymástól araszolnak a Nullás be és kicsatlakoztatáa között, Gyál mellett...

Frick László Emlékzenekar 2011.02.10. 07:09:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Annyit csak sejtesz, hogy ha egyszerre indulunk az Oktogontól Bekesska Caba-ra turnézni, te a milla körüli autóddal, én meg egy 25 éves lomos állapotú VW Polo-val (ami 100ezer Ft) akkor én 5perccel hamarabb érek B.Cs-ra, viszont 4 literrel kevesebb benzinnel (ámde ha hozzáveszem a fél liter motorolajat, amit bezabál az öreg, az mínusz 400 Ft)

A jó [azaz okos]gyer[m]ek matek szerint 600 több, mint 3400, illetve 4 db A8-as 170 millió értékben, amiből egy használt, az kevesebb, mint Lázár 1 db használt 4-éves 25 milliós A8-asa.

Ugyanez érvénye az audizásra, mint műveletre:
-ha a barátaink audiznak, akik tudományos műveinkre hivatkoznak és apanázyt fizetn ek nekük az nemaudizás
-azonban, ha szemét kis 35 éves taknyok UGYANEZEN audikba úlnek be, AKKOR rögtön feltűnőek az audik és takonyok, audiznak és fáj ha a nekik haveri cégnek a huszadát lökik a PR-re . Az, ha mi kapjuk a negyvenszeresét, nemfájdalmas, hanem természetes.

Frick László Emlékzenekar 2011.02.10. 07:10:31

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hú, kifelejtettem, hogy jógyerekmatekban
a 195 az 285 és több, mint 1200.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.02.10. 09:41:42

@Frick László Emlékzenekar: ez kb az "de ő kezdte, óvónéni"

azok a fújúk legalább tolvajkomsik, tudjuk, elzavartuk üket

de ezzek a fijúg az ő kis szájukkal mit harsognak telipofával ugy tíz éve ugye

ennyit a matekról

autókról meg:

a 100 000 forintos pólódhoz add hozzá még, hogy felhajtottad, bütyköltél vele (10 000/rezsióra) stb - akkor mennyi az annyi?

magyar-magyar szótár 2011.02.10. 10:48:35

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A 100ezer Ft-os Polo esetében telefonálás, internetezés (hasznaltautoponthúú azaz INDEX HAJTÁNYNÁL ÜLNI!!)utánajárkálás kb 20 óra ráfordítás kell, úgyhogy bruttó 150ezer az. Viszont az úttartása jobb. Stabilabb az alfeődön.

Másrészt az óvónénik is kb 10szer többet engedtek meg a téeszelnök jógyerekfiának. Ő karikásustorral csapkodohatott, jajdeédes volt, az kevesebbe számított, mintha a fejőgulyás kölyke orgonabokorról zsende pálcát tört ellene.

És ez van jebbe jis. Ugyi.

budai zöld 2011.02.10. 21:58:57

@bs395: @magyar-magyar szótár:
Veres abból a téeszkiprivatizáló de ignisszel járó alaptípusból indult, amiről több szócikkben is volt már szó.

Innen eredhet az a politikai PR-érzék, ami megóvta attól, hogy S8-asban cuslágoljon.

Aztán azért elég komoly regionális nagyhatalom lett (még akkor is, ha a Kopaszi-gátat nem csatolták Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéhez), úgyhogy azért elhamarkodott lenne őt gumicsontnak bagatellizálni csak azért, mert nem volt tagja a kamarillának.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.10. 22:24:44

@budai zöld:
veres nem az mszp-be bukott bele, hanem kínába, ott is egy igen amatőr dologba, meg annak a még amatőrebb reakcióiba.

budai zöld 2011.02.10. 22:34:36

Igazából abból látszik, hogy Lázár ez politikai analfabéta hülyegyerek, hogy ő a legális munkáltatóival rakatta maga alá az S8-ast.

Ha minden jól megy, előbb utóbb csak rendet tesz valaki a "céges" autók közt, és akkor lesz szépen mondeo, passat, meg A6 (csak miniszternek, najó, esetleg államtitkárnak is, max. 3 literes dízel, nemám huszonötmillás fullos).
És akkor majd a Jani is szépen visszaülhet egy szintén elég biztonságos passat munkaeszközbe.

Viszont az igazán komoly arcok nem így csinálják, de nem ám. Aki valamelyest is politikus, az "csak úgy" kapja valakitől a verdát használatra. (Erről is volt szócikk, csak más társadalmi szegmensben.)

És persze adja magát a szívküldi:
"Hey now baby, get into my big black car
I want to just show you what my politics are
I support the left, though I'm leaning to the right
But I'm just not there when, when it's coming to a fight.
I'm a political man and I practice what I preach
But I'm just not there, when you're in my reach."

www.youtube.com/watch?v=Sfcgds8h0Xs&feature=related

I_Isti 2011.02.11. 05:38:09

Szerintem ez takarékos verda, a lézerblokkolóval legalábbis megtakarítja az esetleges gyorshajtás esetleges következményeit...

magyar-magyar szótár 2011.02.11. 07:08:57

@I_Isti: Eeleve nevetségesek a népkedélyborzoló vadászképek:
egy 18 éves utolsó Audi 100-as (az egyik utolsó autónak nevezhető szerkezet volt ez, pl a kaliforniai dióbetétje kaliforniai dióból készült és nem műanyagból) 750000 km-rel 200-nál veszélytelenebb és biztonságosabb, mit sok lidli minőségű haláltalyiga, pl a Suzukli korábbi swiftje, ami: ipari bűncselekmény, előre megfontolt és kitervelt.

Mint a főszövegben írom, a sunyi Lázár a matematikai és könyvelési magyarázatra gondolt, valamint az időzítésre, hogy hivatkozhasson ara, hogy elvileg (matematikailag) tudhatták a hmv-iek azt, hogy lecserélte az ötösbéemwét. Tudhatta: talán 300-400 ember??

Külön perverzió, hogy MOST
amikor uggye nincsen sajtószabadság, derül ez ki. Fehéroroszországiak a sajtórabság viszonyai, ugye?

Politikai hibát követett el Lázár, olyan súlyosat, amiről a jóoldali sepkulaliták, akik nyolc év mocsarát most így le tudják nyomni a torkunkon, rózsaszín álmaikban sem reméltek!

Lehet Lázár tettét southparkiánus fityisz szerűen is ábrázolni, hogy aszonyga Lázár: "bleee, idegesedjetek, ezt is megengedhetem magamnak!" Üzen ezzel a FIDESZen belülre is Lázár, hiszen vásárlásistop van. ez azonban gyerekesség, nem politika.

Ha egyet sem hibáztak volna is, ma kb 2000 hibájuk lenne a nemszabadsajtó által bemutatva. Így azonban, hogy főként hibáznak és még egy fölösleges hiba is?

magyar-magyar szótár 2011.02.12. 09:29:47

@bs395: @A Hannibal Lektűr-attitűd: @efes:
el kell szomorítsalak benneteket, úgy néz ki, a punnyatag lufi kifútt s LJ-nek vissza kell adnia az autót, hát majd meglátjuk. Persze visszaszívni nem lehet, és 5 millió több lesz ezentúl, mint 150millió, de akkor is... Együttérzek veletek :{)]

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.12. 09:31:30

@magyar-magyar szótár:
most minek kell örülni? a kis cser-palkovics polgármesteri minőségében azt fogja kérdezni egy ajánlat kapcsán, hogy miért jó ez a városnak, nem azt, hogy miért jó ez a fidesznek?

budai zöld 2011.02.12. 15:25:43

Mostanra a kisebbik kérdés az, hogy a Jani mire cseréli az S8-ast, egy szerény, húszmillás A6-osra, vagy tényleg sikerül visszaparancsolni egy 10 milla körüli céges autóba.

A nagyobbik kérdés meg az, hogy mikor lesz már vége az ilyen "megvédjük az embereket a bankoktól, multiktól, áramszolgáltatóktól" típusú, a választópolgárokat aktívan butító, a befektetőket meg aktívan elijesztő populista demagóg kommunikációnak. (Bakker, engem ne védjetek meg, én nem kevesebb, hanem több külföldi befektetőt szeretnék, viszont átlátható, működő, szabályozott üzleti környezetben.) Ebből a szempontból a Janigyerek méltó párja Szíjjártónak. Valaki kioszthatná a következő pofont is, és szólhatna neki, hogy kormányon kicsit más felelősséggel kellene nyilatkozni, mint ellenzékben.

Az is kérdés, hogy mennyire lesz erős és kitartó a lézerjanizás, mert ha igen, akkor hamarost új frakcióvezető után kéne nézni, kicsit korai lenne, ha már 2011-ben elmenne rajta a 2014-es választás.

I_Isti 2011.02.12. 19:34:40

@magyar-magyar szótár:
Valahogy mindig Pajor Tomi jut eszembe:
"A luxus ladán
a slusszkulcs vagány,
a nyuszifarokkal a végén,
A szentkép mellett playboy jelvény,
te meg a téboly szélén.

Törött csatt, és körömlakk,
halálos portré a rúzs alatt,
mint egy szökött rab,
ha az álruha szakad a
spray-d alól kicsap a hullaszag..."

Ezek hullaszagúak, és ilyenkor kicsap a hullaszag belőlük!

(Gondolkozz el azon, hogy egy Gy Fletó, és egy O. Viki _nem_ küldi el a gyerekeit normális iskolába, egy igazi valaki - pl. Bojár "Graphisoft" Gábor meg elküldi a Yale-re a fiát. Miért?)

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.14. 16:04:10

@A Hannibal Lektűr-attitűd: mert az index szerki meg tóta nem áll Dudival szóba, így amit nekik mondana, azt szokta neked vagy nekem
hogy miért, arra még én sem jöttem rá, de Dudi fejében mi egy egységet alkotunk az előbb felsoroltakkal:))
HOgy úgy mondjam, közös halmazba kerültünk velük.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.14. 18:15:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: igen

csak az a gáz, hogy Dudi blogját 99%-ban csak általa lejógyerekezettek olvassák és kommentelik, hol vannak az őt megértő rosszgyerekek? :))

magyar-magyar szótár 2011.02.15. 08:33:53

@Budai Hella: Az index süti a pizzu-t, Tóta pedig reszeli rá a Csízió márkanevű sajatnak látszó izét. Ti a bekajálói szint vagytok, tehát alapból nem használHATlak benneteket Tóta helyett pofozógépnek.

Hanni védekezése az, hogy ne olvas indexet, de persze miért is kéne indexet olvasni, nincsen itt olyan sokféle szisztem.

Én azért olvasom az indexet, mert azzal sok időt takarítok meg. Az index a twittero a címlapra sűriti össze a hülyítés csapásirányait, a NOL-on meg a papírújságokban az egész cikket el kell olvasni. Másrészt a külföldi nem szarozik szövegtengerrel, kér a goglitól egy nagolnyevű index címlapot és már kajálja is be, pl nemrég egy megvert újságíró kérelmét elutasította a bíróság.

Nyilván Hanni tudata egy ellenálló sziget, de egyébként a jógyerekekt gyorskajáltatják minden nap. És Tóta Magyar Gyermekje eféle gyorskaja. Attól, hogy útálom a MekDónácct, sokan esznek MekDónáccot. Azért, hogy tudjam, mi a gyűlöletes a MekDónáccban, nem a kurucinfost fogom elolvasni, bemegyek és megnézem, sőt, eszem.

magyar-magyar szótár 2011.02.15. 08:37:39

@Budai Hella: Vannak rosszugyerekolvasóim [név a szerkesztőségben] akik rugalmasabbak és toleránsabbak, mint ti.

Nem azért mondom Hellácska, de szerintem az én Lázár/Audi S8 kritikám (ugye szerinted igazhívő vagyok :D ) a legátfogóbb, háttérrel, történelmikörnyezettel.

Nem tetszik nektek, hogy a jógyerekmatekot feszt az ólyockátok alá dörgölöm, de hát ha egyszer 195 az 285 és több, mint 1200, akkor ez így van. És kész. Ezeket nem én találom ki.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.02.15. 13:52:54

@magyar-magyar szótár: ez a Hellácska megszólítás kissé kószabácsisra sikeredett
miért lettem hirtelen Hellácska?
ezzel akarsz hülyének beállítani?

magyar-magyar szótár 2011.02.15. 14:20:37

@Budai Hella: A [név]+cskázás/ cskézés a szenilishülyékre jellemződ nemde? a begyepesedett szűklátókörüekre.

RomBold! (törölt) 2011.02.15. 15:18:17

Döntse el a kívülálló olvasó, hogy Hellácska egy édi-bédi ovis aki HelloKittys táskát hord LouisVuitton helyett, vagy MMSZ egy fogatlan, májfoltos képű, demens vén trotty!

De csak óvatosan, mert ehhez igazából a kívülállónak semmi köze!

Off
Hella Drága, Rástartolt a Vaterán a nagymami retiküljére? Vagy a LouisVuitton nem bír akkora vonzerővel, hogy Ön beszopja a Vatera szándékát?
Uff
süti beállítások módosítása