sajátos k'k'k' éjrópai, pár. káp. medencei nyelvileleményizmus, páratlan népi posztmodern Budáról, a nyelvipestizmusok (gügyögi gagyogás, rövidítési kényszeres gyugyuista primitivizmus etc.) nélkül.

Reális áron hirdetnek autókat elég jó dumával. Stílusukat már koppintják többen is, viszonylag tűrhető epigonjaik a Kapzsi és a Kurti Car... (Szolgálati közlemény: A Kapzsi Car nick újabban az Azegi Autópark-nak dolgozik...)

Csonti Car kollekció kevés kommentárral:

[ Az autógyártás Karafiáth Orsolyá-jához  írták ]MEGTÖRTÉNIK ÉVTIZEDENKÉNT PÁRSZOR HOGY VALAKI IGAZÁN NAGYOT ALKOT, KÖLTÉSZET, ZENE, ÉS MÁS EGYÉB TERÜLETEKEN. DE AKKORA DOBÁS FORMATERVBEN MINT A 156-OS, AZÓTA SEM VOLT. A DINAMIKA, AZ ARÁNYOK, AZ UGRÁSRA KÉSZ KIÁLLÁS, A BELSŐ TÉR EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. MÁR KIÁLÍTÁSI TÁRGYKÉNT IS MEGÁLLNÁ A HELYÉT, ÉS MÉGIS, LEHETSÉGES HOGY EGY AUTÓ, AMI POTOM PÉNZBŐL BEARANYOZZA (EZÜSTÖZI) A NAPODAT, AMIKOR CSAK HASZNÁLOD ENNYIRE KÖNNYEN ELÉRHETŐ KÖSZÖNHETŐEN A CSONTICAR KÖVETKEZETES ÁRPOLITIKÁJÁNAK. HITEL 10%-TÓL, CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!

MICSODA CSODA HOGY A MICSODA CSODA NEVŰ FEKETE Q-KAC [quattro beceneve] A6-OSUNK MEGVOLT 3 NAPIG, DE HÁT MINDEN CSODA 3 NAPIG TART! ÉS MICSODA CSODA HOGY ÉPP HOGY ELVITTÉK, MÁR MEGINT NÁLUNK VAN A LEGOLCSÓBB QKAC A6-OS! DE HÁT MÁR ISMERED A CSONTICAR-T? ÉS LEHET HOGY ÉPP LEMARADTÁL AZ ELŐZŐ CSODÁRÓL, DE ABBAN REMÉNYKEDSZ HOGY NEHOGY ERRŐL IS LEMARADJÁL? TUDOD SLÁGERAUTÓ SLÁGERÁRON NEM MARAD MEG SOKÁIG, MINT AZ ELŐBBI PÉLDA IS BIZONYÍTJA! JA, HOGY EZ QUATTRO IS MEG TIPTRONIC IS? BOCSI.

96-os 3,0 benz BMW 330 Coupe NEM MONDOM HOGY TUNINGMENTES, A CHIPPEL KB. 320 PACI- DE KORÁHOZ ÉS ÁRÁHOZ KÉPEST (M. O. LEGOLCSÓBB M DREI GÉPJÁRMŰVÉRŐL BESZÉLÜNK! ) BAROMI JÓ ÁLLAPOTBAN VAN. NEM ZÖRÖG, NEM NYEKEREG, NEM KOPOG, MOST CSERÉLTÜNK KUPLUNG SZETTET ÉS LAMBDA SZONDÁT, ÉS ÚGY MEGY HOGY AZT JAVASLOM TOLD LE A GATYÁD AMIKOR MÉSZ VELE, HA VAN CSAJ, HA NINCS, MERT MINDENKÉPPEN ÉLVEZNI FOGSZ! (gy. év: 1995 e. fh: 1996, 02, 20.) CSERE (drágábbra is).

[tipikus bevásárlóautó milljomossfeleségek számára: ]

KÖNNYES SZEMÉT 1 MILLIÓS SZERVÍZSZÁMLÁVAL TÖRÖLGETTE AZ ELŐZŐ HÖLGY TULAJ HÁLÁBÓL AZ EGYÜTT TÖLTÖTT SZÉP ÉVEKÉRT. DE MENNIE KELL, HIÁBA MINDEN KÖNNYCSEPP. OLYAN HELYRE KÖLTÖZIK, AHOL MÁR ÁGAK KARCOLNÁK, KÖVEK HORZSOLNÁK, SÁR SZENNYEZNÉ. AZT PEDIG NEM NEM BÍRNÁ ELVISELNI, ÍGY INKÁBB ELADTA. A GONDTALAN JÖVŐ A SPORTCSOMAGOS X5-EL RÁD VÁR. NYILVÁN A LEGJOBB ÁRON. HITEL 20-TÓL, CSERE (drágábbra is).

 

Ennek a szemre is hulladék, a gázosítással tönkre tett motorú szerencsétlen Corradonak irreálisan magas az ára, talán ez az egyedüli a kínálatból... 333.333Ft  sok    , azért benyesem :

 

nuális (5 fokozatú), plüss kárpit, pótkerék, rádiós magnó, riasztó, szervokormány, színezett üveg, tábla-felismerő funkció :) , ülésmagasság állítás, vonóhorog.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Autóbeszámítás lehetséges, azonnal elvihető, bemutató jármű, rendszeresen karbantartott, törzskönyv.

LEÍRÁS

foglalózva! TINÉDZSERKOROMBAN ARRÓL ÁLMODOZTAM HOGY EGY GAZDAG CSALÁDBA SZÜLETEK ÉS APUKÁM A JELES ÉRETTSÉGIM ALKALMÁBÓL VESZ NEKEM EGY CORRADOT. IGEN, A LEGRAJABB VALAHA GYÁRTOTT VOLKSWAGENT! AZZAL AZTÁN MINDENKIT LEVEREK AZ UTCÁN ÉS BEPÁLYÁZOM AZ ÖSSZES EGYETEMISTA SUNÁT! HÁT SAJNA A GAZDAG CSALÁD ELMARADT. A JELES ÉRETTSÉGI IS. EZ EGYETEM IS, MEG HÁT AZ AZZAL JÁRÓ- NA MINDEGY. DE A CORRADO MEGVAN! ÉS AMIKOR BELEÜLÖK, SEMMI MÁS NEM SZÁMÍT! VIZSGÁS ÉS PAPÍROS BENZIN + GÁZ, VONÓHOROG, ÉS A LEGJOBB ÁR: HÁT NEM KELL EGYETEMI DIPLOMA HOGY RÁJÖJJ, AZ CSONTICAR! CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!

 

ellenpélda: Ez a körbekoccos bankivisszavett stílusú Peugeot Hdi viszont őszinte, jó dumával:

LEÍRÁS
FOGLALÓZVA! RÉSZEGES VAGY? NEKIMÉSZ DOLGOKNAK? FOLYTON BEBORULSZ AZ ÁROKBA? SEMMI GOND! KI VAGYUNK MI HOGY ELÍTÉLJÜNK! INKÁBB ITT A MEGOLDÁS! EGY MŰSZAKILAG KIVÁLÓ, ÁMDE ENYHÉN SZÓRAKOZOTT KAROSSZÉRIÁVAL RENDELKEZŐ 406-OS. JELENTŐSEN ÁR ALATT, HISZ PÉNZED JELENTŐS RÉSZÉT MÁR ÚGYIS ELITTAD- HA AZ EGÉSZET, AZ SE BAJ- HITELRE 0-TÓL! ÉS EZ A 110 LOVAS, ALACSONY FOGYASZTÁSÚ (magas fogyasztású, legalább 6 litert bekajál, de inkább 7 az!) HDI, HOGY TÖBB PÉNZ MARADJON PIÁRA! PLÜSS ÜLÉS HA VÉLETLENÜL AZ AUTÓBAN KELLENE ÉJSZAKÁZNI, ÉS ANNYI EXTRA- DE MINDEGY, ÚGYIS EGYBEFOLYNAK, A LÉNYEG A DIGIT KLÍMA HOGY MAGADHOZ TÉRJ EGY KICSIT. SZÓVAL, HA VAN EGY JÓZAN PILLANATOD, GYERE! MAX ISZUNK EGYET! HITEL 0-TÓL, CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes a stbstbstb



[bankivisszavett hulladék Escort 1,4-es 96-os] INDUL AZ AUTÓ, VIZSGA IS VAN MÉG, VISZONT A FUTÓMŰVE ENYHÉN SZÓLVA SINCS JÓ ÁLLAPOTBAN. NEM JAVASOLT A LÁBON VALÓ ELVITEL. BANKI VISSZAVETT, IGAZI PROJEKT, A SZERELŐNKNEK VAN MÉG EGY CSOMÓ AUTÓ MIELŐTT ENNEK NEKI TUDNA ÁLLNI, ODAADJUK BEKER ÁRON. VAGY ALKUDJÁL ÉS BUKUNK. MINDEGY, CSAK VIGYE MÁR EL VALAKI. MEGTEKINTHETŐ DUNAKESZIN: HUNYADI JÁNOS U. 18. (A SZERELŐNKNÉL) MENJ ÉS NÉZD MEG. HA LÁTOD MÉG A HIRDETÉST, MEGVAN. CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!

FORD EXPEDITION FRIDERIKUSZ ÚR ÉS A MÁSIK 6 időközben bélásították a szöveget!! -remélem nem azért, mert megrettentek a Rettenthetetlen Parvenü-től :)))

hétszemélyes a kicsike... setétbézs bőrbelsővel :


ADATLAP
Vételár:    1.990.000 Ft
Ár (EUR):    7.253 EUR
Finanszírozás:    25%-tól elvihető
Évjárat:    1996/11
Okmányok jellege:    Érvényes magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes:    2011/4
Kivitel:    Terepjáró
Állapot:    Kitűnő
Üzemanyag:    Benzin
Hengerűrtartalom:    5400 cm^(3)
Teljesítmény:    185 kW, 252 LE
Szállítható szem. száma:    7 fő
Ajtók száma:    5
Klíma fajtája:    Digitális kétzónás klíma
Szín:    Fekete (metál)
Saját tömeg:    2.100 kg
Össztömeg:    3.200 kg
FELSZERELTSÉG

ABS (blokkolásgátló), állítható kormány, bőr belső, centrálzár, digitális kétzónás klíma, dönthető utasülések, elektromos ablak (elöl-hátul), elektromos tükör, fedélzeti komputer, fűthető tükör, HIFI, hűthető kartámasz, immobiliser, kormányváltó, ködlámpa, könnyűfém felni, középső kartámasz, összkerékhajtás, szervokormány, színezett üveg, tempomat, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák, vonóhorog, 25%-tól elvihető.
EGYÉB INFORMÁCIÓ

Autóbeszámítás lehetséges, azonnal elvihető, frissen szervizelt, rendszeresen karbantartott, törzskönyv.
LEÍRÁS

EZ VAGY TE: NAGY EMBER, NAGY AUTÓ. FŐLEG MÉDIASZTÁROKNAK AJÁNLJUK, HOGY KIFEJEZZE SZEMÉLYISÉGÜK NAGYSÁGÁT, HOGY ÚGY MONDJAM INSTANT MEGASZTÁR LESZEL HA BELEÜLSZ. ITTHON IS AKI STÍLUSOS EMBER, NEM X5-BE VAGY Q7-BE ÜL, HANEM EZT VÁLASZTJA. PERSZE AZ ILYENEK SZERETIK A TÖBBSZEREPLŐS BULIKAT, ÉS HÁT AZ ARÁNY AZ NÉHA ELMOZDUL, DE EZZEL NE TÖRŐDJ, TE VÁLASZTHATSZ LÁNYOKAT IS. A 7 MINDENKÉPPEN PÁRATLAN, ÚGYHOGY LESZ EGY KIS KEVEREDÉS, DE NO PARA A VONÓHORGOT BÁRHOVA BEAKASZTHATOD. 2 TONNÁS UGYANIS. A MELEG HELYZETBEN SEGÍT A 2 ZÓNÁS KLÍMA, HA PEDIG VALAMI NAGY CSÚSZÓS GÖDÖRBE SZORULTÁL, ÁTKAPCSOLOD 4 KERÉKBE, ÉS KÉSZ. CSONTICAR A MEGASZTÁR! CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!

Vajszínű német extaxi, Magyarországon is harcolt már eleget, Farkasszemű Mondeo kombi több, mint egymi9llió km-rel  [ordenáré mű]bőrbelsővel ,taxikellék, de a két elsőülés már cserés, vezető a harmadik, már az anyósülést is cserélni kellett!]


duma: GYERE, GYERE, HOZZÁL EGY DOBOZOS KAKAÓT, A FINCSI VAJAS KENYERET MI ADJUK HOZZÁ! KLÍMÁVAL, BŐRREL, SZÉP BELSŐVEL, KICSIT ELROHADT KÜSZÖBBEL- DE NEM MINDEGY, 200 EZERREL A PIACI ÁR ALATT? A-TÓL B-IG ELVISZ, ALIG FOGYASZT ÉS FRISS VIZSGÁVAL ADJUK! NEM UTOLSÓSORBAN HITELRE 0-TÓL, CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!! Én is azt mondom, ismerve a típust, nem pénz ezért alku után 299ezer.

Fél éve még kétt millka fölött volt ez az amerikai fos, senkinek nem kell, de a duma jó hozzá, tessék:
LINCOLN TOWN CAR NE VEDD MEG!
ADATLAP
Vételár:    1.990.000 Ft
Ár (EUR):    7.235 EUR
Évjárat:    1994/9
Okmányok jellege:    Érvényes magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes:    2012/2
Kivitel:    Sedan
Állapot:    Kitűnő
Üzemanyag:    Benzin
Hengerűrtartalom:    4300 cm^(3)
Teljesítmény:    160 kW, 218 LE
Szállítható szem. száma:    6 fő
Ajtók száma:    4
Klíma fajtája:    Automata klíma
Szín:    Kék (metál)
FELSZERELTSÉG

Állítható felfüggesztés, állítható kormány, CD-s autórádió, centrálzár, elektromos ablak (elöl-hátul), elektromos tolótető, fedélzeti komputer, fűthető tükör, HIFI, immobiliser, kormányváltó, könnyűfém felni, középső kartámasz, króm felni, plüss kárpit, riasztó, szervokormány, színezett üveg, tempomat, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák.
EGYÉB INFORMÁCIÓ

Autóbeszámítás lehetséges, frissen szervizelt, rendszeresen karbantartott, törzskönyv.
LEÍRÁS

NEM IS TUDOM HOL KEZDJEM: HA MÁR EZT OLVASOD, ÉS NEM RETTENTETT EL AZ ÁR, RÉGEN ROSSZ. MERT NEM AKAROM ELADNI. EZT AZ AUTÓT MAGAMNAK VETTEM, MINT EGY KERESKEDÉS TULAJDONOSA- 3ik AUTÓNAK. BÁRMILYEN AUTÓM LEHETNE, DE NEKEM EZ KELL. SZERINTEM ENNÉL JOBB AUTÓ NINCS IS A VILÁGON. 11, 2 LITERT ESZIK VEGYESEN, DE CSAK VÁROSI HASZNÁLATBAN IS NEHEZEN VISZEM 13 FÖLÉ. A CSALÁDDAL CSAK EZZEL UTAZUNK, ÉS UTAZUNK SOKAT. MINDENT AZ ÉG ADTA VILÁGON MEGCSINÁLTATTAM RAJTA: TELESZKÓPOK, STABIL RUDAK, ÖSSZEKÖTŐK, KORMÁNYMŰ KICSERÉLVE, A SZÉLVÉDŐT KICSERÉLTEM MERT SZERINTEM KARCOS VOLT ÉS 2000 KM-EL EZ

Kommentár nélkül egy német extaxi Merci 2,2es dízelhez ezt írták: HÁT VAN EGY MÚLTJA AZ NEM VITÁS, SOKAN PRÓBÁLTÁK KI, SOKAN VOLTAK BENNE- DE TALÁN EZ ELŐNYÉRE IS VÁLT, MERT A SOK TAPASZTALAT MELLETT RENDSZERESEN SZERVIZELTÉK. 99-BEN VÁNDOROLT MAGYARORSZÁGRA, ÉLETMÓDOT VÁLTOTT, ÉS AZÓTA HŰSÉGES VOLT ÚJ PÁRJÁHOZ. HA SZÍNE NEM ÁRULNÁ EL SZÁRMAZÁSÁT, SZINTE LETAGADHATÓ LENNE: GYÖNYÖRŰ ESZTÉTIKAI ÉS TÖKÉLETES MŰSZAKI ÁLLAPOTBAN, HIBÁTLAN BŐRREL ÉS MŰSZERFALLAL VÁRJA ÚJ TÁRSÁT. CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!ELŐTT TELJESEN FELÚJÍTOTTAM A MOTORT: GYŰRŰ, CSAPÁGY, VEZÉRLÉS, VÍZPUMPA, STB. OLAJAKAT 15, 000 KM-KÉNT CSERÉLTEM. A GUMIK SZINTE ÚJAK. AZ AUTÓ 1994 ÓTA MAGYARORSZÁGON VAN, FRISS VIZSGÁS, 6 SZEMÉLYRE VIZSGÁZTATVA. BENZINCSEMPÉSZÉSRE KIVÁLÓAN ALKALMAS MIVEL 260 LITERES A TANKJA- MONACOT MEGJÁRTAM TANKOLÁS NÉLKÜL: ) (NEM TUDOM HOGY GYÁRI -E, SZERINTEM IGEN) KOMOLY ZENE, CENTRÁL, RIASZTÓ, RABLÁSGÁTLÓ. A LEGKÉNYELMESEBB PLÜSS BELSŐ AMIT VALAHA LÁTOTT AZ EMBERISÉG (NEM A SZOKÁSOS REPEDEZETT BŐR) A CSOMAGTARTÓ 2 HULLÁS: ) TEHÁT AKKOR MIÉRT ADOM EL? SAJNOS KINŐTTE A CSALÁD, ÉS MEGSZAKAD A SZÍVEM HOGY NEM JÁROK MÁR VELE, CSAK KERÜLGETEM A TELEPEN. DE HA NEM MUSZÁJ, KÉRLEK NE VEDD MEG. CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!
 

z is taxi volt -és aki elolvassa hozzá a szöveget, olvashat is a sorok között  !!


HÁT VAN EGY MÚLTJA AZ NEM VITÁS, SOKAN PRÓBÁLTÁK KI, SOKAN VOLTAK BENNE- DE TALÁN EZ ELŐNYÉRE IS VÁLT, MERT A SOK TAPASZTALAT MELLETT RENDSZERESEN SZERVIZELTÉK. 99-BEN VÁNDOROLT MAGYARORSZÁGRA, ÉLETMÓDOT VÁLTOTT, ÉS AZÓTA HŰSÉGES VOLT ÚJ PÁRJÁHOZ. HA SZÍNE NEM ÁRULNÁ EL SZÁRMAZÁSÁT, SZINTE LETAGADHATÓ LENNE: GYÖNYÖRŰ ESZTÉTIKAI ÉS TÖKÉLETES MŰSZAKI ÁLLAPOTBAN, HIBÁTLAN BŐRREL ÉS MŰSZERFALLAL VÁRJA ÚJ TÁRSÁT. CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!

Törés után a festő talált festékekből kutyult ordenárépirosat ehhez a Négyszemű Mercihez, amiről a duma még annálisjobb! MERCEDES-BENZ E-OSZTÁLY E 220 D Classic KAZETTÁS DIZSI


A KÍNAI NEGYEDES DISZKÓVERSENY FŐDÍJA LEHET A VÖRÖS DÖG, FELTŰNŐ SZÍN, ROTYOGÓS DIESEL MOTOR, CÉLKERESZT A GÉPTETŐN, ÉS PERSZE BŐR MINDENHOL. ÉS HOGY MIÉRT DISZKÓ? TUDSZ BENNE KEVERNI! 2 MULTIMÉDIÁS EGYSÉG DOLGOZIK A KEZED ALÁ A TÖKÉLETES HANGÉLMÉNYÉRT. DURVA. HITEL 20%-TÓL, CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr772467057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2010.11.23. 16:09:51

@efes: Annyira érdektelen, azért adtam meg linket, de majd lementem neked, úgy se kel el karácsonyig. Ilyen autót a Ford Budaörsnél a pultnál ácsorgó ukrán üzletemberek rendeltek 1998-ban...

I_Isti 2010.11.24. 22:53:07

Ez azt jelenti, hogy ha ilyen autóhirdetéseket látok, akkor azokat a helyeket messze kerüljem el, ha autót szeretnék venni?

magyar-magyar szótár 2010.11.25. 05:59:33

@I_Isti: Szerintem a CsontiCar hirdetései reálisak... talán az a kék Corrado, annak a beárazását elszúrták, így bő másfél hónap műszakival érhet kb 250et... a gázosítás SÚLYOS MINUSZ!!

magyar-magyar szótár 2010.11.25. 06:00:19

@efes: Közben a Fridis autót átbélásították!!!
süti beállítások módosítása