„Magyarországon feudalizmus van!”

/Gyurcsány Ferenc, 2007./

„Magyarországon a korrupció intézményesített.”

/Dr Bokros Lajos 2009./

„Ezek széjjelbasznak mindent!”

/jógyerekek, 2010/

„Egyszerűen megszűnt a kritika, a magyar sajtóban ennek a kormánynak nincsen kritikája!”

/Szakonyi Péter újságíró. 2010.november/

 

buliállás

FIGYELEM!!! A VALÓSÁGGAL VALÓ LEGCSEKÉLYEBB

PÁRHUZAM SEM A VÉÉÉLETLEN

MŰVE!

Adott egy halbiológus, aki a tirgu  iu-i Halbiológiai Egyetem Pontyhorgászati fakultásán szerzett doktorátust 1978-ban vagy 81-ben, vagy 74-ben, egyremegy. Disszertációjának címét kegyeleti okokból elhallgatom. Az évszámból és az egyetemi város nevéből a kortanú összekompilálhatja, nagyjából ezen dolgozat irályát és mai értékelhetőségét… Ez a fickó a Magyar Halbiológia Győzikéje. Már még Győzike apukája legendás sertéshízlaldája mellett a kövér augusztusi porba fingott mecsboxautói tologatása közepette, amikor már ez a halbiológus népszerű halbiológiai publicisztikákat írt. Alapvetően mozgatta át a magyar halbiológiai szakújságírást, sőt, kis áttételekkel az egész magyar biológiai életre is hatással volt. Emblematikus figura. Ezerkilencszáznyolcvanvalahányban emigrál Ceausecu szociálfasiszta rendszeréből és az akkori kapcsolatai révén, tekintettel halbiológiai ismereteire, kapott egy buliállást a halbiológiatörténeti  intézetben. Közben persze napi-halpolitikai témákban vált ismert halközéleti íróvá. Aki akar, itt álljon meg egy gondolatra, hogy  egy halbiológiai egyetemen szerzett diploma egyenlő e a halbiológiai-akadémiai intézeti munkához szükséges tudományosfelkészültséggel, az Élet és Irodalomban halbiológiából publikálni népszerűen az egyenlő-e az akadémikussághoz szükséges tudományos publikációval .

 

Megjegyzés: A kommentoszlopba várom a jelentkezőket, akik szerint a halbiológiai szakújságírás és szakkomentátorkodás az egyenlő halbiológiai TUDOMÁNYOS munkával.

 

Ezt az embert az őt kedvelő egykori államvezetés 2000-ben AZAZ KÉTEZERBEN!  egy buliállásba helyezte el a Magyar Tudományos Akadémia Halbiológiai Intézetében. Bevallom, ez a faszinger a  kedvenc sajtóhalbiológusom, amennyi engem a halbiológia mai állásának népszerűsíthető felszínéből érdekel,  illetve amennyit fel vagyok képes még fogni haltenyésztési ügyekben, azt azonban tőle meg nem tudhatom, mert publicisztikának 99%-a nem halbiológiai, csak afféle napiaktuális közírás aktuál halpolitikai kérdésekben a halpolitika az nem, NEMEGYENLŐ halbiológia - ennyit még  én is tudok, a halanalfabéta.

 

reklám: Például én mért nem kapok a Magyar Tudományos Akadémia Szociológia Intézetében [ha lenne ilyen, hahaha-bucharacha-muchacha-hahaha ]  buliállást akkor, ha szerintem ma a bloggertársadalomban ilyen szociológiai mélységből, mint én, nem tudósít senki más??  Ha meglenne a havi 220ezer Ft nettóm , megkezdhetném utazásomat a nem Csárli [Charley] becenévre hallgató kutyámmal, viszonylag lakható autómmal, hogy korunk Steinbeck-jeként egy körriportsorozatot írhassak a maimagyarról...

 

A fickó, minthogy a tudományos akadémiai szintű halbiológiával köszönő viszonyban nincsen,ahhoz, hogy köszönviszonyban lehessen, be kellett volna járnia oda, ahonnan a fizetését utalták, viszont van stílus és arányérzéke, nem követte el azt a hibát, amit az akadémiához buliállásba letolt sok más ejtőernyős „tudós” azaz nem avatkozott bele a tudományos életbe és amióta bevezették az elektró[SIC HOSSZÚÚ-HOSSZÚÚÚ ÓÓÓ] tehát az elektrónikusfizetés, azóta a fizetéséért sem járt be. 

 

Kérdésem az Index szerkesztőségéhez:  Ha ennyire fasza IGASSÁGOS lehet egy buliállás, akkor mért is miért is   nem alkalmazzák szegény Basahalom  aus Holdrabló barátomat buliállásban és utalnak neki konkrét havi fix-fizut? (És ebben a rosszhasonlatban még legalább Basahalom végez is valami INGYENmelót az Index javára, pl termel nekik kattogást. De Kedvenc halvbiológusom egy ganyi vas  hasznot nem hajtott a Halbiológiai Intézet javára...) 

 

Most az ostoba nép, aki időnként egyenlő ezek-kel és akik nem  felelnek meg.. tulajdonképpen… ha megnézzük.... a Magyar Szellemiélet Krémje jóízlésének, szóval új kormány gyött ésdeközben valamiért nincsen pénz, bárki olvashat arról, hogy lapátra kell tenni embereket.

 

Szün.: Magyarországon többtízezer ember van buliállásban úgy, hogy alkalmazásuk körülményeinek szakszerűű, pl Úniós Szintű védelme miatt lapátra sem lehet őket tenni. Az egyik ilyen sáv a Régiós Rendszer, az abba beépített önfoglalkoztató-bürokrata párhuzamosintézményrendszer emberei, akik, megsúgom, a jóoldali megfelelőkormányzás alatt kapták ezeket a buliállásokat. Tiszta egy hawájj pl az Óniós Tanácsadói Rendszer. Természetesen a Magyar Burleszknek megfelelően, ha ezek ezeket a bürokratikus rendszereket a Zónijós Védettség miatt nem baszhatják széjjel, akkor is csökkenteni kell a köz-szféra alkalmazotti létszámát. Ami létszámcsökkentés ugyanazon (jólszopó-nyaló) szájak szerint volt üde és friss ötlet három éve, akik szerint máma szétbaszás.

 

Lapátra lett téve Ilonka néni a közismert pedagógiaibűnöző, aki jobbhijján végezte el a tanárképzőt 1977-ben és 1980 óta gyűlöli a gyerekeket, hányingere van a gyerekszagtól, állandóan nyitva tartatja, télen is résnyire a tanterem valamelyik ablakát, 15 fiatal pállyakezdőt nyírt ki a tantestületből és az iskolából, ráadásul pl belenyulkált a helyettesítési táblázatba és önkényesen saját magát rakosgatta be lyukasóráin, de a mindenkori igazgatók nem mertek szólni neki ezért, aki volt pedagógus valaha, ismeri minden tantestületek Ilonka nénijeit és feri bácsijait, pl 6-8 éve az akkor aktuális Feri bácsik ésvagy Ilonka nénik még 67 éves korukban is ott pofátlankodtak a tantestületben… Gyűjteményem éke, amiben a két pedagógiai bűnöző egypár, férj és feleségként garázdálkodtak, ráadásul a néni pályaválasztási felelős volt és mint finoman szólva is hiányos diplomázottságú, fő törekvése a 4,2-4,5 ös átlagú gyerekek szakmunkásképző intáézetbe irányítása a „minek az érettrségi fiam, szerezz inkább egy jó szakmát” felkiáltással… [a néninek az érettségije is necces, a szakmája pedig mindösszesen egy féléves szakoktatói tanfolyam… a szerk. kiaka.] …  a magyar nép alapvetően ugyanis nem kuruc természetű, úgy van vele, hogy jobb nem belekötni az ilyen alakokba.. még a szülők is, ugyanúgy, mint az igazi rendes, nem csak diplomás, de született jó tanároknak, Ilonka néninek is visznek csokrot évzáróra. Most azonban eljött az igazság pillanata és Ilonka nénit, aki elmehetett volna igazság szerint már tavalyelőtt nyugdíjba, 59 évesen lapátra tette a diri, de a sajtómunkásságunk jóvoltából mégis sajnálni kéne, mert csak 2 milliót vihet haza a 3-ból, aminek egyébként, ha lenne igazság, az ezredrésze se illetné meg 30év   bűnös kontárkodása és szarkavarása után  ,  lényegében pedagógiai bűnözésben eltöltött pályafutása megkoronázásaként, ámmenyhhh….

 

főszöveg folytatása: Kedvelt halbiológusomat, aki , szeretném hangsúlyozni azt, a mitől szajkómunkásságunk szakmaiszolidarításból sziveskedik eltekinteni, NEM TUDÓS, az akadémia felől tekintve, minthogy tudományos fokozata sincsen, tudományos munkát SOHA SOHA SOHA nem végzett és tényleg szociális alapon (=apanázsként kapta fizetését…) alkalmazták, nyugdíjkorhatárára tekintettel nyugdíjba küldték, ami nyugdíjba küldés a jógyerek szótár szerint, ha ugye környezeti katasztrófáért (jog ide, oda amoda) felelős vállalat állami felügyelete lehet egyenlő államosítással, akkor ugye nyugdíjba küldés egy alibi SOHA NEM VÉGZETT kvázi munkából az kirúgás... Ez mélyfilozófia kérdés: Hogyan lehet kirúgni valakit onnan, ahol nincsen is.  Naszóval ,demégispedigcsakhogy hangsúlyoznám NYUGDÍJRÓL  van szó, azaz kedvenc halbiológusomnak marad azért a kalácsába mazsola és telik majd a porcelán kakaóskészlet hiányainak pótlására, ha majd 97 [százhétévig éljen – a szótár szerkesztőségének jókívánsága!] éves korában kakaóba aprítás közben leveri a csészét… ugyanis kedvenc halbiológusom a lényegében nemtevékenységéért azért az akadémikust megillető nyugdíjat meg fogja kapnI! Csak szólok, hogy ha útáltok valakiket, mint a szart, még azért, ha Tóta W jóvoltából tudjuk, hogy józaész, na, az aztán nincsen, de mégis, nem ártana azért ilyen vészterhes időkben, amikor ezek ugye elbasznak mindent, mertminden csakiscsakis elbaszás, amit ezek csinálnak

szóval azért nehogy sajnálnom kelljen már kedvenc, ámde nem akadémiai hanem újságírói fokozatú halbiológusomat azért, mert annyi év nemtevékenység utá kapott nagyon is valós fizetése következtébnen még tudományos[akadémikust megillető]nyugdíjat is fog kapni a nemtudományos tevékenységéért az Állam-tól. És részesülhet minden olyan valóban akadémikust meguilető kedvezményben, amit Névtelen (= nem közismert, nem celeb, pl nem celebatomfizikus, hanem valóban tudományos kutatómunkát a kutatóintézetben végző) akadémikus is kaphat.

 

Közmottó: [felelős akadémikus neve] gyáva!

/Radnóti Sándor/

Miért gyáva? – azért, mert meg merte mondani, hogy kedvenc halbiológus szakújságíróm be se járt a buliállása fizikaihelyére s persze nem is teváékenykedett ottan semmi akadémikusat.

 

Bónuszkénmt viszont kedvenc halbiológusom nyugdíjba küldésével oly mértékben vált áldozattá, hogy az elkövetkezedő hónapokban halpublicisztikai bevételei többszörösét fogják kitenni haltudományosakadémiai buliállása ex-fizetésének, ááámennnyhhh… Nehogy sajnáljam már ebben a k’-kkb’-életben kedvenc halbiológusomat azért, mert a nagysemmiért, amiért az akadémia fizetési listáján buliállásban hawájjzott, most még mindhalálig egy külön bulinyugdíjat is húz majd. Főleg, ha figyelembe veszem, mit kapna,. nyugdíjat mondjuk egy olyan formátumú szerintem-filozófus nyugdíjként, mint Váncsa István. Vagy sorolhatnám közíróinknak javát , akik nemhogy akadémiai bulinyugdíjat, de még lófaszt se fognak kapni nyugdíj gyanánt és 102 éves korukig, mert szívből kívánom nekik, az ő faszukon nyőttem föl, százhétévig éljenek!... de dógozni, azaz közírni is kénytelenek lesznek, mert a nyugdíjuk szarra se lesz elég... mert a szar korunkban már nagyon drága, húsz kiló marha állástrágya "virágföld" cím alatt több, mint 400 Ft! 

 

Jojszakát.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr852447500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I_Isti 2010.11.15. 08:29:06

Na, ezért járok ide: az érem másik oldala miatt, amit a maimagyar jógyerekújságírás, és a másikoldali újságírás sem fog megmutatni.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.15. 09:02:15

Csak mondom, hogy a jelentős embereknek nincs szüksége buliállásokra. EP, NP, de még KGY, sőt KI sem ül buliállásokban. Tarr Béla sem fusizik a királyi tévének sok pénz plusz áfáért.

Az, hogy TGM buliállásban ül(t eddig..:)))), az egy elég speciális eset. Mondjuk, nehéz megélni filozófiai esszékből. Bár külföldi egyetemek előadásiból, külföldi publikációkból már azért el lehet tengődni.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.15. 09:06:09

És. Azért kell ezeknek a kevésbé jelentős, de még azért jól író íróknak buliállás, mert így éppen ezek lesznek azok, akik foglalják a kevésszámű státuszt ELŐLEM, mert nekik valamiből meg kell élniük. ÉS NEKEM? ÉN DÖGÖLJEK ÉHEN?

kündü 2010.11.15. 11:56:55

InkábbNE JOGÁSZKODJ, Dude,

a mocskos-privatizáció által tulajdonossá lett BŰNÖZŐ senkiktől JOGSZERŰEN állami irányítás és menedzsment alá vont gyurcsányista céget illetően, bazmeg!

-"efes", nagy kussoljál be, mert saját csizmasarkammal taposom szét a zsidó-kígyó fejedet!!!

kündü 2010.11.15. 11:58:17

@efes:

Te valami filmgeci vagy, idióta??

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.15. 12:47:58

a zakadémia a zemberek zsebéből fizet
a zindex meg sajátjábúl nemfizet

nemegyszerű

Cat Walk 2010.11.15. 16:51:26

csak úgy kérdezem, ha a halbiológus nagypapija a popcsászár lenne, akkor is kirakták volna?
A fiúk mindig is képtelenek voltak nagystílűen viselkedni. Pitiánerek.A halbiológus fizetése és nyugdíja közötti különbség, amit megspórolnak, majd az hozza rendbe a költségvetést?
Ha annyira nincs lóvé, miért kell eltekinteni a millás fizetést húzó politikusok 36%-os adójától?

magyar-magyar szótár 2010.11.16. 06:23:52

@Cat Walk: Nem tudom, mért is mért is kéne nagystílűnek lenni... ne haragudj, de a nagy stílhez az kéne, hogy A Párt Központból leszóljon valaki, okés, hogy nincs pénz, de TGM-et ne rúgjátok ki -ez meg kádárkori kézivezérlés lenne. Ne haragudj Cat Walk, de ez most csúnya cumi volt. Nem csak te kaptad be... persze nem te vagy a hibás, hogy bekaptad. De most tényleg.. Ha ezek nem pitiánerek, akkor nagyvonalúak leszbnek-e attól, hogy letelefonálnak, hagyják bent TGM-et
Ráadásul TGM akora katyvasz eszmeileg, hogy jógyerekújságírói szelektív módszerrel, Dr Vásárhelyi Mari néni módján, ha akarom TGM-et vérfideszesként ábrázolom.

magyar-magyar szótár 2010.11.16. 06:26:51

@Cat Walk: Nem a költségvetést hozza rendbe az államinyugdíjba küldés. Pitiáner az akadémiaintézeti góré, mert ő csak a szaros bérkeretét látja, amiből fölszabadul a szaros havi ikszezer. Amit hangsúlyoznám búcsúzóul: NEM TUDÓS FILOZÓFUS nem akadémikus szintú, tudományos fokozattal nem rendelkező közíró kapott "segélyezés" gyanánt, miközben nem szorul rá. És miközben fiatal (szemtelenül fiatal= 50 éves) filozófus tengődik havi 90ezerből... tudományos fokozatta és munkával, publikációkkal: EZ A PITIÁNERSÉG!!

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.16. 09:50:15

@magyar-magyar szótár: Fogalmam sincs, mit gondol TGM manapság, régen azért elég tisztán volt konzervatív liberális.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.16. 15:00:03

on

ismert alkoholista bon mot: nem vagyok egy halbiológus, de itt az ívás ideje

Fenehorizont 667 2010.11.17. 09:40:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
haha, ennyire nem egyszerű ez szerintem :D

rengeteg anarcho-szindikalista hülyeséget írkál, de simán élteti a kapitalizmust is, mint az emberi természet legszebb kiteljesedését. de lazán hivatkozik a marxizmusra, mint legmegfelelőbb ideára gondolatai kibontásához, ha éppen úgy kívánja meg a helyzet, hogy az emberi természetet nem éltetni kell, hanem valamin felháborodni.
de az individuum szabadságáról is tud ugyanabban a cikkben ódákat zengeni.
még szerencse, hogy régebben nem olvastam...tisztára bekavarodnék.

amúgy nincsen ezzel semmi baj, én valamilyen perverz módon vonzódom tgm-hez.
szerintem azok, akik rendre egy ideológia mentén fűzik mondandójukat, nekem mindig is gyanúsak voltak.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.17. 11:07:36

@fenehorizont: a címkézés nem ad módot a kifinomultabb kategorizálásra:D

magyar-magyar szótár 2010.11.18. 05:47:20

@fenehorizont: Mókás az is, hogy a jógyereke de a rosszgyerekek se sok TGM-et olvashattak meg hallhattak mostanában. Én TGM hangját se ismertem meg, az MSZP nyugdíjastagozata meg... bocsjav lenyugtatására kitalált demagógbaromságokat sikoltozta Hajós András* a Bolhacirkuszában, amire egy beteg. fáradt .. basszus.. be se iondult.. El nem tudtam képzelni, ki ez a normálisan, józanul beszélő fazon, aki Hajós hiszterizálására se indul be... hát.. TGM volt!!

Hajós közös szellemipéldaképünk Hannibal-lal.

A cimkézésről:
Megmutatom neked a Hannibal Lektűr Módszert: minden az, ami. Pl a jógyerek jógyerek, a rosszgyerek meg rosszgyerek. Hannibal értelmezőszótárában egy oszlop elég: szó + ismétlőjel. Pl a maffiózó, az.. ne lepődj meg, de a Hannibal Szótárban a maffiózó, az.. maffiózó!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.11.18. 07:02:59

bocs, apa, hogy megint beleszólok (sok havi olvasást pótoltam be mostanában, lassan utóléreme magam, ki tudja, tán írni is fogok egyszer), de a nagystílű dolog nem az, hogy meghagyja a buliállásban, hanem, hogy közli vele, kedves halbiológus úr, ön egy semmire nem jó ember, viszlát, és ha kapálózik, hát eltemetjük, és örüljön, hogyn em hozunk történyt arra, hogy maga jó erkölcsbe ütközik 8 éve.
az effajta akciót a maguk pitiánersége - saját haverok buliállásai és egyebei - akadályozzák.

magyar-magyar szótár 2010.11.18. 07:41:11

@bs395: Üdvözöllek, örülök, hogy élsz, rég nem néztem felédse... naszóval ezért óvoda ez és óvodai szint. bibi, meg bebe, meg bleee, énekemám, tikviszont! Legjobban az óvónénik vannak beetetve. van pár tejbetök jó gyermek meg jó kislány, de alapvetően a rosszgyerekek meg a jógyerekek kéjekedvének vagyu nk kitéve. Namost az arányérzék. Ez megint nem ízlés dolga lenne. Csak annyit mondok: mókás is az, ahogy ezek mindenkit kirúgnak: a jóoldali megfelelőeknek hatszor annyi embere van csak tartaléknak buliállásba téve, mint ezek összesen. Másrészt képzeljük el a versát, ezek közül meddig engedne a sajtó buliállásban így valakit? a gatyáját is közszemlére tenné.
A szint ez, a jógyerekek orvososat játszhatnak a budi mögött a kislányokkal DEBEZZEG megmondják, ha rosszgyerek Josskó a bubust az asztal lapja alá fenyi. nadehát ezt már kitárgyaltuk Az öreg cigány bányagüdrénél. Ugye, Az öreg cigány bűne az volt, hogy... a DUNAFERR vérszicialista vezetése begorombult Zarándok szemétségén, Zarándok ugyanis többet kért azal a felkiáltással, hogy ússemertek A cigány apjátú venni. najoszt berágtak a DUNAFERR cucjualista főnökei Zarándokra oszt mégismertek Az Öreg Cigánytól 10%-kal olcsóbban venni. Ez a meztelen sztori, ebből lett a Fijúkabányában cziklus.
Ezzel van tele barátom már a telefaXXXom nagyon, ezzel az óvodóval...

magyar-magyar szótár 2010.11.18. 07:41:56

@bs395: CSak mellesleg TGM anarchista is :D

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.11.18. 10:17:02

@magyar-magyar szótár:
tgm a világon minden, meg semmise :-)
most a fallout new vegas egyik kírésleti bunkerének a történetét fordítom, az pont ilyesmiről szól (kb. a milgram-kísérlet, sci-fi környezetben)

Cat Walk 2010.11.19. 18:42:36

nol.hu/belfold/fellazadtak_a_filozofusok

jó, tudom, nem a megfelelő oldali sajtóból van a cikkcsi, de gondolom, a petíció meg az aláírások azért elfogadhatók tényként, ugye, Dudi?:)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.19. 23:11:34

@magyar-magyar szótár: a jógyerek az nem jógyerek

hanem az, akit te annak címkézel

ismerős

ismerős?

magyar-magyar szótár 2010.11.20. 07:28:45

@Cat Walk: Ez is megérne egy misét, hogy kell petícióhoz aláírást gyűjteni és mit kell beadni rizsaként a megfelelő számhoz.
Lehet ezt így tálalni, hogy TGM az ismert filozófus, a nácibanda kirakta őt a fotos tudományos munkájából st.
meg lehet úgy is tálalni, hogy a filozófus végzettségű közíró, aki tudományos munkát képzettsége fogyatékai okán nem is végezhet MÉGIS 10 éven át bulifizetést húzott buliállásban, most mehet bulinyugdíjba... mert válság van, megszorítások és valakit el kell küldeni, Ön kit küldene el, amikor egyébként meg érdemes tudós filozófusok havi nettó 100eFt és az alatt tengődnek.
Egy dolog TGM szellemi nagysága, az, hogy milyen közíró... és mennyire fontos.

ŐONT ez az aláírásgyűjtősdi, na meg a chartázás

és ez már Hanninak is szól @A Hannibal Lektűr-attitűd: ki vagyok én? az én jógyerekcimkém nem ragad. A jógyerekek egymást cimkézik, mindenféle nem kerülhet a brancsba, csak politikailag megfelelő. A Demokratikus Charta jógyerek (és Felnőtt Bácsi testület) Mivel Szegény feri nemcsakghogy forg'hat ott, de orálhat is berekedésg, TEHÁT Szegény Feri is jógyerek. Köszönjük , Emese!

magyar-magyar szótár 2010.11.20. 07:34:01

@Cat Walk: Éppen TGM pontosan a Tizenhét-és féleéves Tizenötéves Józsikáért összetrombitált jóygerektüntetés után, amikor rájött, hogy mi volt valójában az ábra, elnézést kért.
De azért nagy csalódás számomra hogy feudális jellegű "buliállásban" képes volt elhawűájzani és most még sajnálni is kéne. Ugyan, miért? És mi volt a "gyávaság" az intézet igazgatója részéről? Az, hogy meg merte mondani: se tudományos fokozata... se képesítése nincsen ehhez a buliálláshoz de egyébként be se jár (azaz érdemi tevékenységet nem végez).
Ilyen alapon más filozófus-diplomás közírónk is kaphatott volna buliállást.
(Mellesleg "ezek" voltak kormányon, amikor kapta és akkor senki jógyerek nem mondta, hogy ezek adták neki :D )

Tényleg egyre mókásabb ország ez.

magyar-magyar szótár 2010.11.20. 07:38:40

@Cat Walk: Van itt egy puffadó konzerv.. kibontsam neked? "Negyven értelmiségi"
Írak egy czikkelyt az aláírásgyűjtésről? Vagy a civil kurázsiról, Tényleg egy szkenner, de meg is tojatom a Jézivel és januártól csak üdvös jógyerekcikkeket fogok beszkennelni a MaNcs ból, ÉS-ből meg Népszabiból 1993-2002 közötti időkből. Lekoppintom Török Vidor szelektív keresőmotorját és áthangolom kétüteműre. Már előre csobog a nyálam a Vojnik Mária a Civil Kurázsimama! sztorira, tudod, abból az időból, amikor Dávid Ibolya audizó fidesztakony vót még.

magyar-magyar szótár 2010.11.20. 07:43:58

Vagy még jobb, becsukom a blogot és csak ezt a Szegény Feris képet hagyom meg aktívban, mert ebben benne van az elmúlt 20 év lényege: A Reformok Egyetlen Letéteményese kiszáll a 77millkás S8-as Audiból és arról papol, hogy Magyarországon feudalizmus van. És tényleg az van, de ezek szerint csak bizonyos korokban szabad rácsudálkozni.

Biztos most az a legnagyobb magyar értelmiséget ért tragédia, hogy TGM-et kirakták a buliállásából bulinyugdíjba, amikor csak az elmúlt 10 évben mennyi-de mennyi [érdemes vagy érdemtelen ] közíró maradt publikálási lehetőség nélkül. Kurvaélet ez ténykleg, kurvaélet, lásd az Ilonkanénizést. Sazrkaj be , emrt Ilonkanéni csak két millkával mehet nyugdíjba, de 47 éves asszonyokat elhajthanak a csirkebelezőből azzal, hogy túl öregek.

Cat Walk 2010.11.20. 08:04:53

@magyar-magyar szótár: gyűjtsünk mi is aláírásokat, hogy ne csukd be? :))

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.20. 11:21:12

@magyar-magyar szótár: Ez 77 milla ez az autó? Az is hülye, aki ennyi pénzt ad érte...

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.20. 11:25:49

@efes: 77 millából én vennék egy nagyobb lakást a húgomnak, 10-ből vennék egy tengerparti resortot valamelyik thai szigeten, ahol még autó sincs, eltartanának a hátizsákos ausztrál munkanélküliek, 5-öt félretennék vészesetére, a többit pedig odaadnám a Greenpeace-nek. Azért nekik, mert azok akkora faszok, hogy még le se nyúlják.

Fenehorizont 667 2010.11.20. 12:35:54

@magyar-magyar szótár:
nagyonszépen megkérlek, vetess magadnak egy szkennert, mer én azokat a régi cikkeket AKAROOOOM! :D
de télleg.

hacsaturján 2010.11.21. 07:12:06

én meg eccer odáig leszek, fogom a 32-es villáskulcsomat, oszt visszamegyek izéig, minden rossz gyereket átszerelek jógyerekké, uhhogy hétfőn mán csak aszt köll racionálisan determinálni, miszerint jól végesztem-é a munkámat, vagy tűnnyek-é el végképp az időben, különös tekinttettel józsi néni halbiológusi munkásságára.

magyar-magyar szótár 2010.11.21. 08:30:18

@hacsaturján: Olyan történetek, amikben rosszgyerkeket megszereltek és jógyerekek lettek, utoljára Makarenko bácsinál voltak igazak is. A kellően jógyerekképzés már az anyaméh előtti életben megkezdődik. Van pl egy jógyerekbarátom, aki itt a kommentjeiben mutat egy jó képet, de pl LIVE! már nem úgy beszél. Én az oviban szerettem volna jógyerek lenni, de elbasztam már azzal, hogy a kedvenc színem a kék volt. Márpedig kék bögréből annyi volt, mint a szemét, kék bögréje volt minden tejbetöknek meg balfasznak. Anyám is mindent megtett azért, hogy ne lehessek jógyerek, pl arra tanított, hogy nem szabad visszaütni, meg árulkodni és ilyesmi. A jógyereket meg arra tanította az anyukája, hogy gyomorszájon meg tökön kell rúgni akárkit, úgyse látja az óvónéni, mert az egy picsa (ugyanis a jógyerek anyukája tanítónéni volt, ami magasabb kaszt ám!) és utána el kell szaladni az őrjöngve visszaütni akaró rosszgyerek előtt félig nevetgélve, féli meg áártatlan kerekszemecskékkel Megmondalak óvónénineeek, felkiáltásal. Az óvónéni láthatta, hogy a jógyerek nem verekedős.. akit lila fejel látott kergetni jógyereket, az mindig rosszgyerek volt. A rosszgyerekeknek annyi esze se volt, hogy orvososat játszanak a kislányokkal a budi mögött, a jógyerek viszont megmondta a rosszgyereket az óvónéninek, ha egy kislány szoknyáját felemelte.
A jógyerek műűvelt és intelligencs, a rosszgyerek az bunkó. A túl jó gyerek, az az unalmas tejbetök, akit az óvónéni is útál már... A jógyerek az nem jó gyermek, hanem eleven és rosszcsont, óvónéni alig képes komolyságot erőltetni a pofijára, amikor rászól. Ha a jógyerek megmond egy rosszgyereket, az nem árulkodás, hanem közösségi magatartás nyilvánítása. árulkopdni csak rosszgyerekek meg tejbetökök szoktak meg egy pár jó kislány, akik irigyek, hogy velük nem játszanak a jógyerekek orvososat a budi mögött. Hát nagyjából ennyi. Pl egy jó fkülön, hosszúszünet] kislánnyal egy jókislány se akar pisilni menni, őnekik egyedül kell pisilni menni, mint a rosszkislányoknak is.

magyar-magyar szótár 2010.11.21. 08:33:13

@hacsaturján: Nemhogy 42-es csillagvillással, de franciakulccsal sem tudsz megszerelni egy rosszgyereket úgy, hogy egy fasza kis aláírásgyűjtési akciót, amit aztán neves világnagyságok végelnek el, beindítson. A rosszgyerekek tök hülyék a szelektív ténykezeléshez és a részigazságok szemenszedésében meg a projekciókban.

magyar-magyar szótár 2010.11.21. 08:34:29

@hacsaturján: Nagyfiú voltál már akkor, amikor a Tizenhét éves és három hónapos , 180 magas 97 kg-os Tizenötéves Józsika sztorija megesett? Emlékszel?

magyar-magyar szótár 2010.11.21. 08:36:33

@fenehorizont: Most keresek az antikvárokban egy Tamás Gáspár Muiklós Összes Művei sorozatot, hogy ne ujságonkint kelljen előnyálaznom a bölcsességeket a bakunyinista anarchoszindikalizmustól a jobboldali nemzetiliberalizmusig bezáróan, mikor mit. És hol.

magyar-magyar szótár 2010.11.21. 08:39:47

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Benkő Dániel ma kripto-künikósz celebféle, régen meg lantművész volt. A kettő között meg valami csúnya ínhüvelygyulladás? Valami lett az ujjaival... Én azért nem mernék TGM szuperszéles palettájánajk egy pontjára csak úgy rábökni. Volt őneki nem is olyan régen eléggé rosszoldali áláspontja bizonyos kérdésekben. És ezt már meséltem, a Bolhacirkuszban meg milyen visszafogott volt, hiába bolgárgyörgyködött neki Hajós, nem kontrázott rá.

magyar-magyar szótár 2010.11.21. 08:44:24

@efes: Amikor a 77millkás S8-at kibulizta az őrezred 8ezzel tudták garantálni Szegény Feri biztonságos szállítását) akkor pl a mobile.de-n 33 millkáért olyan bemutató A8 Lang-ot találtam 8ezer km. írolvasbeszél, angol-spanyol-francia-flamand levelező, ráadásul ugyanazzal a motorral!
A talján jógyereksajtó csak limuzinszocialistáknak nevezte a Reform Erőinket. Ferinek volt bocsjav VAN stílusa. Meg ízlése is.

magyar-magyar szótár 2010.11.21. 08:45:23

Jut eszembe, hogy buliállásban a Snitt Pál unokaöccse most a jógyerek hédlánny.

hacsaturján 2010.11.21. 08:55:33

@magyar-magyar szótár:

én ezekhöz mind nem értek, nekem hármasom vót magatartásbul, pusztán van egy 32-es villáskulcsom meg egy erkölcspájszerem. a különböző idősíkokba meg úgy mozgok, hogy szinte föl se emelem a seggemet, józsikára bezzeg emlékszek a mortimer piskótával egyetembe, de mivel nem kaptam szamuráj kiképzést, ezért ritkán hancúrozok bushido ügyekbe.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.21. 17:43:21

@magyar-magyar szótár: akkot te is biztos hogy jógyerek vagy
legalábbis olyan bőszen jógyerekezel, mint

Cat Walk 2010.11.21. 18:07:09

teljesen össze vagyok zavarodva
ebben a történetben ki a jógyerek és ki a rosszgyerek?

nol.hu/belfold/tortenelmi_lecke_ostoba_szelsojobbosoknak

magyar-magyar szótár 2010.11.22. 03:56:05

@Cat Walk: Azok a jógyerekek, akik az aláírásgyűjtéssel leckét adnak az ostoba szélsőjobbosoknak, ugye. Eddig világos. Az aláírásgyűjtés eleve jógyerekké tesz (und macht frei) , főleg a szelektív ténykezelés, aminek a keretében történik, mintaszöveg:
A szélsőjobboldali [kriptonáci] kormány kitette állásából, ellehetetlenítette tudományos munkáját Tamás Gáspár Miklósnak az ismert filozófusnak, aki harcollt a Ceausescu féle kommunista rezsim ellen.
Namost vizsgáld meg a szelektívténykezelés módszerét és rögtön felismered a jógyerekség kritériumait.
Rosszgyerek lennék, ha megkérnélek, hogy néhány mondatban foglald össze TGM filozófiatudósi munkásságának lényegét?

Cat Walk 2010.11.22. 16:24:56

@magyar-magyar szótár: ne terelj, egyértelmű volt a kérdésem, ki a jógyerek, és ki a rosszgyerek
a jógyerek ezek szerint, aki aláírást gyűjt az antiszemita dzsobbos megnyilvánulások ellen, a te logikád szerint a dzsobbosok a rosszgyerekek, akik kipát húznak a szoborra
Az csak a problémám, hogy te úúúútálod a jógyerekeket, és szereted a rosszakat, akkor most hogy is van? a te logikád alapján a szélsőjobbosoknak áll a zászló nálad, milyen fasza gyerekek?

Cat Walk 2010.11.22. 16:27:30

természetesen nem a TGM ügyről beszéltem előbb, hanem a Károlyi - szobor ügyről, amit linkben megadtam

magyar-magyar szótár 2010.11.23. 05:53:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Én azt a szivességet nem tenném meg Hajósnak, hogy komcsizzam. Maradjunk csak a nyaló stréber jógyereknél.

@Cat Walk: Ne jógyerekeskedj. Természetesen nem azt mondom, hogy MINDEN aláírásgyűjtés egyforma technikával zajlik. Károlyi Mihályról az a véleményem, hogy tipikus magyar higfej értelmiségi balfasz volt, sohasem képben a valóságról. Olyan fickó, aki tömény jóakaratból a hülyeségeit baromságokkal tetejezte és ráadásul még hősként kéne tisztelnünk, mert a bunkó jobbosok ho-óóógybánnak az emlékével. Namost attól, hogy a bunkó jobbosok tahók meg buták történelemből, én még nem vagyok képes tisztelni Károlyi emlékét. Szerintem a magyar főrendiek egy része különösen nagy geciláda volt, egy kevés pedig KM-hez hasonló balfasz.

magyar-magyar szótár 2010.11.23. 06:01:10

@Cat Walk: Tanképpen régi, 1993-94-es reflexek élednek. Ha megnézzük, nincsen a Zónijó fejlettfelén olyan ország, ahol ne lenne három-négy tucat valamilyen szélsőjobbos, akik mittoménmi indíttatásból barmoskodnak időnként. Hol miként tekintik őket. Nálunk feudalizmus van, itt a cél mindig szentesíti az eszközt. 93-94-ben az volt a jógyerektaktika, hogy ügyesen összemosták a jelmezes barmiokat az akkor aktuális... legyünk jóindulatúak... "jobboldali" kormánnyal ÉSDEVISZONT ma már erre nem emlékeznek, mára Hóbagoly Bácsi NEM a hóttifasztista réstarujácijaó réme, sőt, a szemebe letagadja az, aki jógyerek akkor ezt rá koch-olta.

A frissből tallózhatnám a Szabó Ervin könyvtár körüli ügyet. Van egy kiscsoport szélsőjobbos barom, akik böfentenek valamit, ez a jógyerektálalásban úgy maszatolódik rá a rosszoldali, nekik nem megfelelő kormányzatra, MINTHA ők szarták vóna a témát (akik ugye, ezt tudjuk, elbasznak mindent) És ugyanúgy, mint a TGM történet : a vége se köszön az elejének (ti. hogy ezek voltak kormányon, amikor TGM a buliállást kapta...)

magyar-magyar szótár 2010.11.23. 06:08:06

@Cat Walk: Úgy lennének érdekesek ezek a történetek, ha az aláírást gyűjtők szövegei és technikái is publikusak lennének. És még egyszer elismétlem: a legszentebb jószándékot feltételezem ezekről a lelkes jógyerekekről.

Károlyi grófnak létezik viszonylag normális történelmi értékelése, amit a Felnőtt Bácsik ismernek is. De amiről ugye időnként okosan kell hallgatni.

Ráadásul Károlyi csak az egyik szereplő. Már Károlyi Sándor gróf sem főszereplő, legalábbis nem akkora főszereplő volt, mint ugye "áruló". Az én szememben igenhalvány rózsaszín gróf szegény annyira nem volt képben, hogy már csak azért sem lenne szabad bünbakként beállítani. A mai jobboldalon alig van normális okos ember, csupa III-IV. osztályú, közepes és gyöngébb.. Éppen ezért a sokkal okosabb jógyerekektől várna el az ember valami normalitást. TGM-től, aki a magyar filozófia Győzikéje [bocsjav Benkő Dániele], nem is lehet elvárni normalitást, hiszen őnála mindig a "só muszt gaó an" vót a lényeg...

magyar-magyar szótár 2010.11.23. 06:12:16

@Cat Walk: Én mindenesetre már kurvára úntam ezt '94 február-márciusban is, de így, felmelegítve.. lehet, hogy a matulista-fikaista új jógyereknemzedéknek újak ezek a régi viccek... de én már torkig vagyok ezekkel. Ráadásul '94-ben azért nem hóttkomoly vót, ma már majd 20 évvel öregebbek az akkor még viszonylag fiatal szellemi nagyságok.. éshát... egyre több agyvérzsír tolul... Amikor Hóbaglyot mint a hóttifaszizmus rémét nagyították föl, legalább hunyorítotak egy kicsit, hogy aki lát, az tudhassa, hogy nem annyira komoly ez, mint inkább politikai kényszer (ugye 1994-ben a Szakértői Kormány-t igérő jóoldalnak és Haladó Erők -nek kellett győznie... )

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.23. 11:38:31

Úgy hiányzik ebből a mai fos parlamentből egy rendszerváltós TGM, mint masszív herkásnak fél gramm tiszta afgán heroin.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.23. 11:44:00

@magyar-magyar szótár: Nem gondolom, hogy Hajós nyalna, hiszen mi haszna van abból, hogy ezek, vagy azok vannak hatalmon? Neki van munkája, ha akar koncertezik, ha akar lemezt ad ki, rendszertől, klérustól, bármitől függetlenül. Mi a jó lófaszét nem lehet feltételezni, hogy esetleg van aki, komolyan is gondolja azt, amit beszél?! Mert szvsz Hajósnál ez meggyőződési kérdés, még akkor is, ha olykor baromság, és nem érdekből és nem divatból tesz olyan kijelentéseket, amiket. Bazmeg, ennek a csávónak már az ükapja is polgári liberális volt. Azért paranoid üldözési mániának is van határa.

kikoránkell 2010.11.23. 12:45:08

@magyar-magyar szótár:
Dehát az a petíció nem csak TGM-ért szerveződött,ő a NÉV, akit ismer a mindenoldali média, Mesterházy vagy Laki milyen hullámokat tudna kelteni? Persze, munkajogi alapon el lehet küldeni TGM-et, de mi van a többiekkel? Nincs phd-jük, nem jártak be dolgozni(ld. magyar országgyűlés többsége), vagy mi van? Az van, hogy valakiknek státusz kell és ígéretet kaptak rá. A helycsinálást meg rábízták arra, akinek a kinevezése önmagában is botrányos volt és hogy milyen filozófus azt én meg nem ítélhetem, de mint kommunikátor borzasztó gyenge. Az meg Szótár, már megbocsáss, de vicces, hogy te azt bizonygatod, hogy TGM nem érti a szakmáját vagy legalábbis nem tudós benne (" az akadémia felől tekintve")!
Akkor most Boros János az Akadémia? Azok az akadémikus filozófusok, akik aláírták a petíciót, azok mik? Eccsomó lófaszjancsi aki aláírta mert:
1. Ők is féltik a buliállásukat?
2. Ők is erdélyiek?
3. Ők is reformátusok?
4. Ők is zsidók?
5. Ők is liberálisok, anarchisták, komcsik, zöldek, ua a filozófiai iskola képviselői?(muhaha)
Hát nyavaját!

Ettől függetlenül, TGM szerintem is elmehetne nyugdíjba, engem pl untat, dehát ez magánvélemény.
Csak ez a kurvaországi maszatolás mindig, ettől fakadok hányva!
Btw, alkalmasság. Schmitt Pali, naja!

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.23. 15:53:29

@kikoránkell: Ezek bejárnak dolgozni, mert meg van mondva, hogy be kell menni. Tavaly nem mentek be. Ezek.

magyar-magyar szótár 2010.11.23. 16:25:29

@kikoránkell: Nálam így írjuk helyesen: Snitt Pál. Maszat, maszat az van. No jó, én is túlzásokba estem. De az a helyzet, hogy kutrvasok embert rúgnak ki - és nem ám csak e z e k - meg rúgtak. Vannak üzemek, ahol a főnökök kijelentik, hogy 40 éven aluli dógozót nem akarnak látni. Az tény, hogy az aláírásgyűjtés ... khrmmm,.. erősen szelektív ténykezelés útján folyik és persze nem Mesterházi úrral hergelik a jóoldaliakat meg főleg a külföldet. Persze én is szelektív vagyok a főszövegben [is] Hinta... palinta.. hinta... palinta... de lesz még egy kanyar a "történelmi leckék"-ről is... valahogy fel kéne borítani ezt az ingát vagy lipityókát, mert így az idők végezetéig elbibííznek a jógyerekek meg rosszgyerekek...

A petíció nem TGM-ért szerveződött, meg nem is az ismeretlen nevű valóban tudósokért.. ők csak örv-ök...

magyar-magyar szótár 2010.11.23. 16:28:29

@kikoránkell: Bokrosért pr nem petícióztak a jógyerekek és pl Surányi György legyurizása [-> igazságbeszéd], negligálása és végül 2009. áprilisi legyalázása (és nem ám a Csurka HülyeKövér bácsiék féle vót ám az igazi gyalázat!!) se indított mozgalmat ugye... Érdekes ez a szelektív aláírás gyűjtés, hogy koronkint bármit meg lehet tenni és A Mozgalom meg csak hallgat.

magyar-magyar szótár 2010.11.23. 16:33:44

@Cat Walk: Én nem útálom a jógyerekeket, sőt, több jógyerek barátom van. Mint említettem, a gyereklemből is jógyereket szeretnék, pl ha médiával akarna foglalkoznio, csakis ARC-oskodhatna, agyon vágnám, ha eltérne az ARC-vonaltól. Már a gimiben is jógyerek akartam lenni, de sose jött össze. Már az oviban sem. Hogy mást ne mondjak Alföldi Róbert jógyerek nemhogy, hanem még bálványom is és ha lenne El A Bunkókkal Alföldi Róberttől Mozgalom, aktivistája lennék. Szóval ki cimkéz ???

És rendszeresen látogatom a Subba jógyerek (és jókislány) blogot, hogy megfelelően alakuljon a világnézetem. Sőt, időnként még a Vidéki tyúkok szeretik a városi disznókat jókislányblogot is látogatni szoktam, Rudi úr politikai vitaköreit. ;)

kikoránkell 2010.11.24. 10:04:48

@magyar-magyar szótár:
Nem gondolom, hogy ezt a petíciót a jógyerekek indították, Vajda, Márkus és még jópáran nem ezen a gyékényen árulnak. Persze, mindig vannak akik szeretnek a saraglyában utazni és a fentiek valszeg nem boldogok ezektől a co-subscriberektől, csak hát furán nézne ki valamiféle census alkalmazása.
Írod: " valahogy fel kéne borítani ezt az ingát vagy lipityókát", nade hogy akarnál borogatni, ha te is rögtön jógyerek-rosszgyerek összecsapást látsz bele egy -esetleg- szimplán szakmai-munkahelyi konfliktusba?!

kikoránkell 2010.11.24. 16:19:38

@efes: Ezek kellenek a 2/3-os módosításokhoz. Most. Még.

magyar-magyar szótár 2010.11.25. 06:14:08

@kikoránkell: Bocs, de nem én látok bele jógyerekrosszgyerek konfliktust, hanem a petíciósok... Kiváncsi lennék, hogy a petíciós jógyerekek hopgy oldanák meg a kérdést. Jóbarátom szerint az lett voölna az elegáns, hogy TGM-et nem küldik NYUGDÍJBA. Ha TGM marad és más ismeretlennevet küldenek (pl nyugdíjba) akkor nincs ez a cirkusz. Többezer vezető harapdálja ezekben a hetekben az ujjait, kit küldjön el. És még kell elküldeni embereket. De most ugyebár a kampf a lényeg, ezekre az ólajtót feltétlenül mostazonnal mihamarabb kell ráboríjjani lehetőleg úgy, hogy a fal adja nekik a másikat és fúúlaGGGYANAk is meg. OK, fúúllaggyanak.
ÉS azután?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.11.25. 07:11:45

@magyar-magyar szótár:
elegáns még mindig az lenne, ha tgm-et meg még pár tízezer bent-se-volt-soha embert kiraknának az út szélére koldulni.

magyar-magyar szótár 2010.11.26. 02:56:55

@bs395: Miért kéne TGM-et kirakni Celeb-közírónak számít bőséges publikálási lehetőséggel, fizetnek neki érte. Végig, 2000 óta, mióta buliállásban van, méghozzá celebeknek járó kiemelt honoráriummal, nembeszélve egyéb pénzekről. Engem az döbbent le, hogy zokszó nélkül fel tudta venni a buliállás után járó pénzt... meghiszem, hogy "jár neki" hiszen mennyit is, mennyit is tett a hazáért... De ezzel az erővel a FŐKEFE utcaseprőinek fizetési listáján is tarthatták volna...

magyar-magyar szótár 2010.11.26. 03:00:48

@bs395: Jelentős közíróink nyomorognak. Könczöl Csaba hajléktalanként végezte, halála csakis meggebedésnek minősíthető. Jelentős művészeink nyomorognak, akik mind sokat tettek a hazáért, festő, film és életművészek, rakásra. Névtelen középiskolai tanárok, akik biosztanárként száz orvost adtak a hazának, ha már ugye TGM esetében a haza üdvére tettek nyomnak a latba...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.11.26. 04:07:55

@magyar-magyar szótár:
akkor a tgm-nek a zöld baloldal adjon egy alapítványi ösztöndíjat, mint ahogy az civilizált helyeken szokás, de ne állami, ne tudományos akadémiai, pláne ne "kutatói" állást!
vagy legalább akkor tett volna valamit a publikációs indexéért - persze ha végigmennénk a magyar közszférán, hirtelen trengeteg fideszesfasisztaállatot találnánk ilyen-olyan vezető pozícióban.
eredetileg önálló poszt akart lenni, de a kormány jelenleg nem érdemli meg, úgyhogy kortárs anekdóta csak most, csak itt, csak neked:
a megyei földhivatal uniós földalapú támogatásokért felelős csoportja új főnököt kapott, politikai indokkal kinevezve, egy igazi fideszes fasiszta állatot. első intézkedésével rá is szolgált a politikai indítékra, ugyanis közölte, hogy lesznek szivesek a 2008-as és 2009-es ügyeket még az idén lezárni (októberben, ilyet!), túlórát fizetik.
s láááássatok csodát: másfél hónap alatt sikerült. a fideszesfasiszta állatja.

magyar-magyar szótár 2010.11.26. 05:47:33

@bs395: Ne adja az isten, de ahogy ezt a jóoldalnak most semmiben nem megfelelelő büdösnépet ismerem, hiába ez a rengeteg népnevelés, történelmi lecke, komcsizás meg fideszfaszistázás, csak nem az LMP-re, hanem rátéve még egy lapáttal, a Jobbikra szavaznak inkább. Játszunk el a kérdés kedvéért a borzalommal, lesz egy valamennyire jobbikos kormányunk, de pl a fasiszta és járulékos kifejezései elkopnak addigra. Mi lesz akkor, milyen szavakat találunk akkor, amik még hatnak valamennyire...

magyar-magyar szótár 2010.11.26. 05:52:28

@bs395: A segélyezés egyik fő formája a honorárium-utalás.
Teszemazt, vegyük Ungváry Rudolfot, aki időnként eléri a TGM-i mélységeket vagy magasságokat munkáiban, ízlés dolga. De Ungvárynak a nevére nem jár annyi, mint TGM-nek. Egy jóoldali megfelelőtakonynak meg főleg nem. Ha azb írást magát nézzük, a honoráriumot nem azért fizetik, hanem a névnek utalványoznak, aki a munkát beadja.
Jókat szoktam röhögni megfelelően jóoldali jógyerekeken, akik dicsekszenek, hogy az ÉS-ben is publikáltak már, na hol? az Agora rovatban. A rovatolás is izgalmas, TGM egynémelyik dolgozata a "bővebb olvasói levél" színvonalát, ha megüti [alulról] DEÁMELLENBENCSAKHOGY mégis rendes jólfizetett kolumnán közlik...

I_Isti 2010.11.26. 05:59:27

@magyar-magyar szótár: Te figyi, azér' ez ilyen, máshol is. A fociban pl nem biztos, hogy egy 1.0-ás játékos tűzbe hoz bárkit is, viszont egy nagy névért kimennek lelkesedni a meccsre, pedig lehet, hogy aznap szarul játszik...

magyar-magyar szótár 2010.11.26. 06:03:31

@I_Isti: Így van. Természetesen a vivőnév is számít. De aztán, ha ebbe az erdőbe belemegyünk és azt mondjuk, hogy az akadémiai magasságú tudományos filozófiai munkásság az az Állami Operaház szintje és elkezdek ebben a hasonlatomban élvezkedni, hogy ott Korda Gyuri bácsinak (népszerű vivőnév és megfelelően jóoldali is!!!) buliállást adnak, hát öö.. és még azt se mondhatja senki, hogy Gyuri bácsi nem tud énekelni.

I_Isti 2010.11.26. 06:09:48

@magyar-magyar szótár: ott a pont! :) (És Korda Gyuri bá'val még pézt is lehet keresni...)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.11.26. 07:14:30

@magyar-magyar szótár:
oszt csodálkoznak, hogy a nép a barátok köztöt nézi.
(bár bödöcstibi mondta, hogy a mónikába mehetett volna szophoklész is: a saját anyjávaul, mahunika, a saját anyjával, mahuni?)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.26. 11:28:02

@bs395: Aki csodálkozik azon, hogy a nép a BK-t nézi, annak nincs köze a média tömegekre gyakorolt hatásmechanizmusához: a tömegízlés MINDIG a legkisebb ellenállás irányába mozdul. Ergo, az nyer, aki mélyebben alámegy a közízlésnek (persze itt is van határ, a szarevés, saját lányunk megpitykézése már nem komilfó - de kb. efölött egy vonással van az alsó határ)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.11.26. 23:12:33

@efes:
erre idéztem a bödöcs tibort, mert ez alapján az antigoné vagy a rómeó és júlia ma ugyan az "álatlános műveltségbe" tartoznak (olyanok is), de akkoriban ez volt a dallas.

magyar-magyar szótár 2010.11.27. 08:37:52

@bs395: Különösen, hogy Mahunikának egy csurranat squirt-je se vót semmiről, a Névtelep Szopoklész-ek írták s írták a történetet, a barmokat beirányították az ajtón, a Mauónika megnézte a táblicskun a nevet meg a szituációt. Annyi köze volt Maunikának a sóhoz, mint annak a gyapjashajú tátogó csávónak a Boney M-ben az elhangzottakhoz... Most nem látunk Mauónikát joszt minden rendben is van. Főleg, ha az embernek nem kell a Nyóckerben pl a Szigony utca felé járkálnia jaz uccán...
süti beállítások módosítása