"Tudtam, hogy befosok, de hogy még ez a nyakamba is folyik vissza, azt nem gondútam vaóna!"

/paraszt a repülőgépen -szakanekdota a múlt századi mezgaz pilóták köreiből/

fidesznyik – ismeretlen jógyerekek szóleleménye, a fideszes és a csinovnyik („gerinctelen szolgalelkű kishivatalnok”) szavak összevonásából.

 http://img.index.hu/cikkepek/0901/belfold/tubes4.jpg

A legpofátlanabbul aljas kis jógyerek ócskageciskedés: Fidesznyik, az rendben, de még LMP-s bébipofiokáknak   való gumiállat-lehelletzöld  témát is lefikáztak, mert Sólyom "fidesznyik" -ként volt jizzelésre kijelölt. Majd a szopacs után szempillarebbenés nélkül magyarázták át a propagandisták, hogy ám nem -is nem is, ők nem is úgy gondolták azt Sólyomról, hanem.

 

 

Fidesznyik volt 2010. áprilisa előtt bárki akármilyen szándékkal vagy céllal, aki csak bírálni merte a jókormány [helyesen: kamarilla -a szerk. kieg.]  egyébként sokesetben egyszerűen hibás vagy törvénytelen  ötletét vagy fitetni az umbuldáját - avagy megtorpantani az országot a refómmok út-ján vagy egyéb & éspedig. Fidesznyik volt Sólyom László. Az Alkotmánybíróság fidesznyik volt- nem így, ahogy most ül és áll föl, rendesen emblematikus fideszessel a tagjai között , hanem még nélküle. Fidesznyik volt Kovács Árpád exÁSZ elnök, mert föl merészelte tárni a jókormányzás lopásai jéghegycsúcsának egy-egy apró kristálysziporkáját. Most, amikor fideszkatona az ÁSZ elnök, ugyan azt várná az ember, hogy a jógyerekek okulván megszeppennek és óvatosabban kezdik a kocholást meg szőőőrnyűlködést és  nem esnek jelegzetesen mélymagyar túlságokba a szavak túl korai elhasznáklásában és koptatásában. De hiába, hiába várna az ember kellő óvatosságot a jógyerekségtől. Rémületes belegondolni abba, mi lenne, ha a FIDESZ-nél hozzáértő [Ficsor Ádám alakú] szakember lenne a kommunikátor, hetente szopathatná a jógyerekújságírás-t erre csörgetéssel és BIMM amarra kitöréssel. Vegyük csak kedvenc vesszőparipámat, a büdös és felelőtlen devizahiteleseket. Teccett vóna a gammbánny-ban ezeknek szidalmazni és bűnbakká képezni a devizahitelseseket, ugyanazok a jógyerekorgánumok népmozgalmat indítanak a megmentésükre MAJDEZUTÁN egy rendőrkanyarral ezek is támogatták vóna a devizahiteleseket.  Mint ahogy, ha alaposabban megpiszkálnánk a „devizahiteles” mentést, milyen turpisságok derülnének ki. Erre azonban nincsen idő, mert most az MR2 megmentése a tét, jó nagy cumi lene, ha úgy járna mint a szabóervinezés.

 

Ez volt a "fidesznyik" AB, mi??, ugyeeee??? - jóóógyerekeeek!

 A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.fn.hu/cikk/00230000/235083/5.jpg”.

A lefidesznyikezett (balról) egy hozzánemértő báb pártkatonának adja át a hivatalt -ez fasza, mi?... jóóóóógyerekek!

http://www.metropol.hu/images/2009/08/1250500590_kovacs_lorant_fideszes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr792415081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.03. 10:25:26

ez a politizé csúszós
és még rá is csúsztatol

ahogy minden ballibbant hazaáruló tolvaj, pont úgy gerinctelen szajkó minden fidesznyikhaj

faszba már az árokásással, azt ménemhagyod a profikra?:)

Fenehorizont 667 2010.11.03. 13:06:32

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
az árkok már kurvarég le vannak ásva a magmáig. én úgy veszem észre, hogy szótár kiskanállal visszafelé tölti inkább.
a legügyesebb árokásókat úgyse ismerni fel, mer azok térdig sárosan, lapáttal a kezükben is elhitetik az arra koborlókkal, hogy éppen a világbékemenetről jönnek.

amúgy engem is mindig le fideszbérenceznek, pedig nem szavazok a fideszre. nemis kommunistázok le senkit, és pláne nem találgatom, hogy melyik párt áll közel a fideszbérencező szívéhez, hiszen a fideszbérencezés után úgyis kiderül, hogy az örök ellenzéki, szuverén véleménymondó kit gyűlöl veszettül, és kinek néz el szuverénül kisebb-hatalmasabb dolgokat.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.03. 15:50:40

Az igazi fidesznyik vidéki, városi kis-, illetve középvállalkozó, aki igen sokat sír, hogy milyen szarul megy a bolt (azok miatt, természetesen), de azért ha a mérlegfőkönyvet megnézzük, azért igen tisztességesen megy a bolt már elég régen. van szép nagy háza, felesége,k 3-4 gyereke, kocsi anyunak, kocsi apunak hétvégére+1 dolgozni, és akkor a céges flottát nem számoltuk. Szereti a jó rockzenét, ha 50 feletti, akkor Szörényi-Bródy, igen, Bródy, sőt, az LGT-t is szereti, de az igazi a Beatles volt. 50 alatt Ákos mindent visz, Edda, Republik, a Szállj el kismadár egy fajta Himnusz No.2. De vannak köztük kifejezetten igényes zenét hallgatók is, de ezt titkolják. '93 óta rendszeresen jár templomba, a valóságban persze az csak az első Orbán-Torgyán-Polgár-Kormány beiktatása óta van így, azóta istenhívő, mert a rendes magyar ember istenhívő. Régen a sört szerette, ma már boros. Szereti a húst, főleg a disznóhúst kolbásszal és tokaszalonnával, kenyérrel, krumplival. Zöldséget alig, édességet szinte sosem eszik - ilyeneket férfiember nem eszik. Természetesen focizik, focizott, focizni fog és szereti, imádja, rajongja a focit. Tényleg úgy érzi, és ezt lépten-nyomon közli is boldog-boldogtalannal, hogy most jött el az ő ideje. Ezt így mondja: Eljött a MI időnk. A 'mi'-t mindig erősen megnyomja. Egyszer egészen biztosan lefényképezkedett Orbán Viktorral, egy pálinka- vagy egy kolbászfesztiválon, mosolyogva állnak egymás mellett, egymás kezét szorongatva, és enyhén véreres szemekkel, de hittel telve merednek az objektívbe.

Fenehorizont 667 2010.11.03. 16:52:48

@efes:
hubazmeg, lehet kisit többet kéne emberek között mozognod :D
ennek a jellemzésnek kb. annyi köze van a valósághoz, mint ecceri hülyemagyar értelmiségi 'társadalmi közbeszéd'-ről szóló lázálmának.
persze oké, hogy itten most magyar-magyar szótárosan, viccesen parodizálva próbálsz tükröt állítani, de még úgy is baromság, mert ha a semmi elé állítod, csak azt mutatja vissza, és nincsen értelme.

jobb, hogyha tudod, hogy azok, akiket te fidesznyiknek hallucinálsz, azok színről-szagról, fejformáról, viselkedéstanilag is jóformán elkülönböztethetetlenek az mszp-szavazóktól.
sőt! a 'fideszesek' és az 'mszp-sek' még a jobbik-szavazókkal is nagyjából egységes, homogén masszát alkotnak, amiből a focizást, kolbászzabálást (a templomba járást is!) stb. kiemelni olyan, mintha az élet menetén, a tömegben felismert haverjaidra a tv-képernyő előtt úgy mutogatnál, hogy 'néda, azott! azok az emberek azok, akiknek fejük van!'

a fidesznyikek már a spájzban vannak, és mindig is ott voltak. szépen ülnek, reménykedve a sötétben a zemeszpé- és a jobbik-szavazók mellett.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.03. 22:58:40

nem szeretem@efes:
sokminden vok, de fidesznyik már 90-ben sem voltam

edda republik ákos ájtatoskodás nemgyerebe

bor hús krumpli +zöldség +csoki gyerebe

foci nemgyerebe

ja, 4 gyerek, 4 kerék, (+2 asszony..:), kisvállalkozó (bár pesti)

hol az ÉN időm?:)

magyar-magyar szótár 2010.11.04. 03:16:12

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az árkok hosszában vannak, Hanni. Ritkán látni szajkómunkást fecskegatyában, de, ésfőlegmivel már ugye még kötelező építőtáborok sem voltak, az a felsőtest, az a felsőtest: csak emelgetik ott a fakard-alapanyagokból tákolt tsákánnyokat meg áskapákat az árokásához, egy teszkószatyor dobozossör fölemelése is lecke lenne.. Az árkok nem keresztben vannak, hanem hosszában. És egész máshol. Lásd az MSZP válóperét. A szétszopatott szájú, megcsalt, lejizzelt, strichelni küldött Vidéki Tanárnő tagozat most a válóper [kisérlet] során szembesül azzal, hogy még a ridikülje sincs meg, "szegény a család, semmije sincsen". Ásás? - népimuzsika: Kétségtelenül a legnagyobb szellemóriásaink dőlnek rá a prímáshegedűre és húzzák a Refómokk Letéteményesének a nótáját. De nem el, hanem alája, kontrázva a nótájának.

magyar-magyar szótár 2010.11.04. 03:20:44

@efes: Ühüm -tényleg ilyen képeket készít a haladómagyarság budapesti népnevelési főosztálya otthon, a négy fal között, a dolgozószobában a fotoshopban. Efféle van belehoaxálva fővárosi jógyerekfejekbe.

Legtöbb baj a Szállj el kismadárral van, mert bár cigányságunk vidékirétegeinél bűrfejű bandaként van számontartva, az Aranyeseő után a legnagyonn sláger a szájjelkismadár, és ez bizony, márminthogy 1,2 millió vidéki potenciálisszavazó a fidexxxxekek mellett... elég rémísztó lene. A Szájjelkismadár pont.. és a Republik (egyáébként csak szólok, hogy Cipő bácsi haladógondolkodású, nem szabad beigrani a népzenés hegfedeőnyirettyeűzésnek, egyébként violágnézetileg Cipő bácsi Helyes Ut-onm jár, akár LMP-s is lhetene. Ha pontosan kéne beáraznom, akkor 1993-as SZDSZ...

magyar-magyar szótár 2010.11.04. 03:22:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Belőled többet néztem ki, minthogy te is jógyerekreflexből néhány külsőség alapján rosszul sorolod be a Republikot. A Republik nemegyenlő sem Nemzethy Ákossal sem NótáskedvűAttilával. Hanem más. Sőt: nagyon. Ezt benézted csúnyán.

I_Isti 2010.11.04. 05:31:59

Mifelénk a legjobban menő vállalkozó gyerekét szociális alapon vették föl a szomszéd faluban a bölcsibe. Hogy fidesznyik-e, vagy maszopos, azt nem tudom, és nem is érdekes. (Viszont nyilván minimálbérre van bejelentve, és bármikor tud papírt adni arról, hogy létminimumon él, még akkor is, ha egyébként GL Merdzsóval jár.) Namost pestországban, ha egy ilyen vállalkozó miatt kitúrják az ember gyerekét a bölcsiből, akkor lehetett menni a jegyzőhöz, és fölnyomni a bölcsit. Itt csak szívás ván és kész, mert a jegyző is nem azért jegyző, mert ez a dolga, hanem azért, mert valakinek a valamije, sógora, komája, esetleg a volt feleségének a második férjének a gyerekének a mittoménmije.

magyar-magyar szótár 2010.11.04. 06:05:49

@I_Isti: Ssszzzzz.... Önkórmánzatiszinteken általában kétféle felállás van. A pógárm,ester azb egyféle, méghozzá a pógármester alaplényegét Lázáron vagy Demszkyn tudod tanulmányozni, a pógármester legfőbb küldetése a törvények kijátszása akárhová ütök, nekemfütyöl alapon. Börtönöztek be olyan polgármestert, akinek az volt a bűne, akkora és nem több, amit egyébként ünnepelni szoktak fölső államvezetési szinten, kifurmánykodta, hogy legyen szennyvízhálózat a falujában. Senkit kár nem ért egyébként, a falunak lett szennyvízhálózata. EZZZELSZEMBEN van a jegyző, aki a törvényesség őre (lenne, ha engedik). Statisztikailag (VIGYÁZZZZ a számok hazudnak a legnagyobbat!!) zömmel a dúló fosztogató avagy a településért mindenre képes pógármester és az elnyomott, szétszopatott agyú, legázolt, nyúzott, semmibevett jedző -képlet a legáltalánosabb, kirívó esetekben a jezzeő is beáll lopni és akkor jóember lesz. Jegyzző semmiképpen nincsen urambátyám alapon, mert végzuettsége, diplomázottsága ELŐÍR. Az fordulhat elő, hogy a pógármester egy kutyája kölykét kitaníttatja jedzeőnek joszt akkor az alákontrázik neki. De papírja kell legyen.

Egyébként maga a "tóvajj pógármester" is a nép enképe, a nép elképzeli, ha ő lenen a pógármester, akkor ő nem WC papírt lopna haza a munkahelyéről, hanem esténként kinyitná a páncélt oszt egy köteg tízezereset vinne haza.. sajátmagából indul ki a jigasságosnép... Ő ugye rögtön a tezsvérét rakná gameszfőnöknek TEHÁT ha a pógármester gameszfőnököt állít, jaz bisztos a családbú van.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.04. 09:43:12

@magyar-magyar szótár: A Rebublikot egyetlen kategóriába soroltam be: a nemszeretembe

minden egyéb csak a te fejedben létező szubjektív szubsztancia

:)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.11.04. 09:53:20

@magyar-magyar szótár:

Azért néha erőst ki bírsz akasztani

Ákos zenéjét nem azért nem szeretem, mert Ákos fideszes

Sőt még Ákost magát sem

A Republik ésvagy Cipő pártállását is leszarom

Az Eddát a harmadik lemez után már nem szerettem
az pedig 83 körül volt

stb

Úgyhogy te nézted be, asszem

az unalmas jógyerekezésed miatt
vagy nem

namindegy

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.04. 12:14:42

@magyar-magyar szótár: Lófaszt. Én vidéki vagyok bazki, attól hogy Pesten lakom. Az a fidesznyik, akit leírtam, konkrétan kb 100-as mintából van leszűrve nagyjából 99%-os találataránnyal: Konkrét emberekről van szó, neveket, címeket, telefonszámokat akarsz? A fidesznyik az, akit leírtam. Amit a gyökér mond, az a fidssz-szavazó, az aki TEGNAP a fideszre szavazott. Holnap tuti nem fog, mintahogy tegnapelőtt sem. A fidesznyik az a tipikus fideszes keménymag, és annak veleje olyan, mint amit leírtam, kihagytam a hanni által beszúrt két feleséget: igen, a négy gyerek, öt szoba hat kerék mellett MINDIG van egy szerető is, aki naponta hitegetve van azzal hogy el lesz véve feleségnek - sőt, síelni van elvíve, meg olaszba tengerezni is -cégköltségen, hoppá!-. Közben persze a család aggódik, mit csinál, eszik-e rendesen "valahol a zalai dombok között, ahol nincs térerő" az uram/uruk, de hát ha ott kapott jó megbízást...

Fenehorizont 667 2010.11.04. 19:46:39

@magyar-magyar szótár:
nekem van egy darab, élénk emlékem cipőről.
még 1998-ban, középiskolában nyertünk töriversenyt, és elvittek minket budapestre 'jutalomkirándulás'-ra.
aztán -persze a program részeként- betereltek minket egy rakás fiatal közé a bs-be, vagy valamilyen nagy csarnokba, ahol több ezer(!!!) tizenéves gyerkőc ült, akiket ki tudja, honnan kotortak össze. MINDENKINEK adtak 'bit' feliratú pólót, és mondták, hogy ezt mindenképpen vegyük fel, mikor beérünk a nézőtérre.
(a bit az akkori mszp baloldali ifjúsági társulás nevű leányvállalata volt, ami azóta már megboldogult, és a sírján új virágok nőttek - de mindezt persze akkor helyben én nem tudtam.)
na és ott koncertezett a republik.
amin nagyon mérgeskedtem, tinó fejjel, az volt, hogy én kurvára nem akartam pártrendezvényre beülni, pláne nem egyenpólóban, mint a barmok, mert ezektől valamiért már akkor ódzkodtam, pedig mélyen leszartam a politikát.
mégis beslisszantottak minket, sunyi, geci módon.

magyar-magyar szótár 2010.11.18. 09:19:08

@efes: Jó, menjünk bele akkor a jógyerekjátékba, bezeg a becsűűletes Felnőtt Bácsi viszont otthelyt az ebédlőasztalon kúrja a bébiszittert.. hagyjuk már ezeket a legendákat. Ennél még az enyém is pontosabb, miszerint miről ismered meg , ki kicsoda:
Aki tajtrészeg de jól tartja magát, a maszopos, a fidesznyik az, aki sápadt és verejtékezik az elvonási tünetektől, a szadeszos meg az, aki lázas szemekkel az ajtófélnek támaszkodva gyűlölködvve nézi mindet: rohaggyatok meg!

Ezalapján, hogy hánygyerek meg hánykerék meg a zalai vadászházban kúrja az erdélyi másodfeleségét.. ez a közhely jógyerekfilmekbe való. Sajnos a mélyvalóság ennél büdösebb.

Inkább van arról szó, hogy vannak NYIK-ek és kész. Pl a MSZP-sek döbentek le a mostani választásokkor, mennyire üres voplt a stáb körül az épület.. azelőtt vállalkozók hadai tiporták egymást, msot meg egy pár újságíró, gha rájuknézett.

Maradjunk a NYIK
nél. A MAgyar NYIK. Az igen! Ilyen van a gyűjteményemben, fődosztáskor ő esküdött, hogy vére árán se adja a cöveket, MÉGIS ő volt az első téesztag, 1948-ban a templomi kórusban énekelt, 1950-ben meg a kulákellenes pogronyot vezette és ő temettette először komenyista pappal az anyját... ÉS ki vót az első torgyányista a faluban? Ő. Na, ez egy NYIK.

magyar-magyar szótár 2010.11.18. 09:21:22

@efes: én akkor rémültem meg először szellemi példaképeimtől, nagy tanítóimtól, testvérapámtól, amikor meghallottam a Kosuth klubban ezt a gyűlölködő taknyozó frecsegést, repkedtek a süteménymorzsák és eszeveszeten ment a Pijolós Joli Nyénnye szintű pletyi, hogy a taknyok hogykúrnak, hogtylopnak hogy micsinálnak mindent. Najoszt? Ők? A Pisti joszt sokrament! Az Értelem! NYIK-jeikkel ők se birtak.

magyar-magyar szótár 2010.11.18. 09:23:00

@fenehorizont: Hű, ez történelmi értékű emlékezés. Megöregedtél te is :D Nekem a Repül a bálna szép emlék, gőgicse gyermekeim dallták a kocsiban ...

Fenehorizont 667 2010.11.30. 11:59:15

@magyar-magyar szótár:
valóban megöregedtem :) ennek ellenére én a repül a bálna klippjére még kiskoromból emlékszem, és háborogtam is, hogyan lehet ilyen idióta szart tévébe leadni.
(valamilyen rajzolt bálnakontúr repkedett benne.)
nemhiába, kiskorban az ember még nem valami fogékony a progresszióra...

magyar-magyar szótár 2010.11.30. 14:36:08

@fenehorizont: A Repül a bálna óvodás és nejlonpunk körökben volt divatos , gondolom, te valahol a Hosszú Szünetben, mondjuk kisiskolás korban lehettél még, amikor az ember hirtelen elveszti érzékét a szürreál irányába... én is a Tamkó Sirató Károly verseket az oviban szerettem, aztán általánosban nem nagyon, Csepeli Szabó Béla epigon voltam kisdobosként.
süti beállítások módosítása