magyar-magyar szótár 2010.10.20. 18:33

ezek

a mottó mottója:" Ezek lehet, hogy nem lopnak annyit, de széjjelbasznak mindent, ami jó volt!"

mit vártál ezeket választotta a nép, majd hallgathatod bölcs vezérünk szavait az mr2-ben este az Akusztik helyett..., mint anno Sztálin elvtársét, vagy mondjak mást mondjuk német nyelvterületről???

Sajnálom az MR2, ez volt a számomra hallgatható országos adó, most marad a cd a kocsiban, ennyi :(

/liberál[nick] az MR2 [korai]siratójában/

Ez az a bejegyzés, amibe a mottó után már kárnak írna az ember egy bötüt is...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr222385309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.20. 19:32:29

Azért nem kellett sokáig várni az első lopkodásos hírekre se... Amúgy a rádiót vihetik, azt nem hallgatom. Már a Tilost se.

magyar-magyar szótár 2010.10.21. 03:42:01

@efes: Ezek ám mind magyarok. És ha te leszel az Ötker' pógármestere, akkor egyrészt neked is nagyon sok új barátod lesz, másrészt lopni is fogol, hallod majd a köziben a sorban hátulról, hogy "Ez is ugyanúgy lop, mint a másik, egyformák ezek mind." Ezek káderezése mért lenne különb, mint a másik, van egy szempont, ami alapján kiválasztják, s aztán, már kiválasztottkét (ugye ott, ahol osztogatnak, nem könyékig felgyűrt zakóujjal ál, hanem jópofn) már nyúl is bele. Sőt, egy csomó jócuccot tudok ezekről, amit az indexes jógyerekek azért nem tudnak, mert nem tolják le a kövér seggüket ahhoz 100 km-re, Teszemazt Hagyó legjobb haverja most ezek között ül a zsebkaszájával már. Meg ilyesmi. Sokkal faszább cuccok vannak odaLENT a valóságban népetetésre és befolyásolásraezek-ről , mint amit Petsen kiszopikálnak az ujjac'káikból.

Másrészt a jógyerekek is a kifejezőképesség és készség hiányát a butasággal tévesztik össze... pl mennyire hitek abban, hogy májustól októberig már okosítottak a népen, deoszt nem is. Sőt, szerintem a népben még volt is egy kis dac, a sajtómunkásság is kapta ezt a pofájába... Csak ugye nem akarják zsebrevágni, hanem ááártatlanul pillognak, hogy ahűjjenép, a buttanép...

magyar-magyar szótár 2010.10.21. 03:44:56

@efes: Mutasd már meg nekem azt, ha hangyafasznyi is, a különbséget, hogy a kommentelő ideföl mennyivel is okosabb egy büdöskétharmadokoknál. Schiffer akkora butaságot mondott ezek adóötletére, hogy tán 15 éve nem volt rá példa, akkor is az FKGP téeszelnöktagozatából

Addig nem lesz itt elég ész, amíg szelektívténykezelés folyik.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.21. 09:02:09

@magyar-magyar szótár: Nem. Én sohasem lopnék, ha én lennék az ötker polgi. Egyszerű miért: sohasem jelölném magam politikai pályára. Éppen azért, mert akik ezt teszik, mind lopni akarnak, nem pedig a népért, a kerületért akarnak tenni. Ez ilyen eccerű. Viszont: mivel csak olyan lesznek polgik, akik lopni akarnak, ezért a polgik, politikusok mindig is lopni fognak. Leszopta a rókafarkát a csuka.

Amúgy, ha én mégis polgi akarnék lenne, és komolyan mondom, tiszta szándékból a kerületért akarok dolgozni, ezzel kampányolnék, nem választanának meg, mert ilyen szöveggel csakis hazudhatok. Ez ma Magyarország.

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2010.10.21. 15:58:07

Az aktuális témától függetlenül, megfelelő szövegkörnyezetben az "ezek" a létező leggyűlölködőbb magyar szó. Negyvenes-ötvenesévekbeli sziszegése, elfojott grimasza van. Szörnyű, betiltanám.

magyar-magyar szótár 2010.10.22. 02:17:00

@elGabor: Folytathatnánk a tolerancia, kirekesztés, hátrányosmegkülönböztetés, társadalmisovinizmus, társadalmirevansizmus témakörében. De nekem az is tetszik, hogy egyrészt a házasság intézményét mint olyat leszarom és pofánjizzelem, DEMÁSKÜLÖNBENPEDIGAMÚGY buziházasságpárti is tudok lenni egyszerre, mert az oooolyan alter'.
süti beállítások módosítása